cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 2447 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.04 - 04.05
już od 2447 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vila Gale Lagos
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Lagos
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Vila Gale Lagos :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Hotel Vila Gale Lagos w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Lagos
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • garaż: za opłatą, ok. 7,50 €
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

305

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: maj - wrzesień; w zależności od sezonu i warunków pogodowych
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „SPA SATSANGA": gabinety zabiegowe dla par: 1
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, od maja do września)
  • rzutki za opłatą
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • od strony basenu
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ląd
  • od strony lądu
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • boczny widok na morze
  • od strony morza
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień
  • kolacja: bufet lub wybór menu
  • przekąski
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 23:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: bufet lub wybór menu
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Versatil": menu dla dzieci, bufet, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Inevitável": kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska; a la carte, wybór z menu, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Massa Fina": kuchnia włoska; a la carte, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Fashion Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - październik; w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 3 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 2 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com 

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa 


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Faro, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 2009. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 168 pokoi. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy i pralnia.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Amatorom sportu proponujemy siatkówkę plażową. Za dodatkową opłatą dostępne są również tenis ziemny i golf. Nurkowanie to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Hotel oferuje za dodatkową opłatą szeroką gamę sportowych aktywności wewnątrz obiektu, w tym studio fitness, bilard, darta i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką, beauty farm, salon piękności, anti-ging i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię parową i zabiegi masażu. Rozrywkę i urozmaicenie w czasie wolnym zapewniają muzyka na żywo i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Vila Gale Lagos
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Vila Gale Lagos

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      4.6
    HolidayCheck
    Ocena Vila Gale Lagos :
    4.7 / 6

    Villa Gale Lagos 2011-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Przyjazny hotel, nowy, świeży, przyjazna obsługa. 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Dla rodzin z dziećmi - miłe miejsce na urlop, przyjazne i dobrym otoczeniu. Blisko plaża, choć woda ...
    więcej

    5.5
    Wspaniałe wakacje 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Czterogwiazdkowy hotel na miarę 5 gwiazdek 2013-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam - wysoki standard i miła obsługa 2014-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wysoki standard jak na 4 gwiazdki. Pokoje duże z balkonami na pietrze i tarasami na parterze. Nam ak...
    więcej

    5.9
    Wczasy z rodziną 2016-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7

    Vila Gale Lagos - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,seitl. Meerblick
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzi,seitl. Meerblick
    Einzelz,Balkon o.Terrasse
    Pok. rodzinny 4 os.
    Familienzimmer, seitl. Me
    Familienzimmer,Terrasse
    Pokój rodzinny
    Pok. 1 os.

    Vila Gale Lagos - Możliwości wyżywienia:


    Vila Gale Lagos - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Vila Gale Lagos ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00