cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 25.09
już od 402 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.04 - 19.04
już od 166 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vila Gale Lagos
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Lagos
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Vila Gale Lagos :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Hotel Vila Gale Lagos w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Lagos
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • garaż: za opłatą, ok. 7,50 €
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

305

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: maj - wrzesień; w zależności od sezonu i warunków pogodowych
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „SPA SATSANGA": gabinety zabiegowe dla par: 1
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • siłownia
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, od maja do września)
  • rzutki za opłatą
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • od strony basenu
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • widok na ląd
  • od strony lądu
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • boczny widok na morze
  • od strony morza
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień
  • kolacja: bufet lub wybór menu
  • przekąski
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 23:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: bufet lub wybór menu
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Versatil": menu dla dzieci, bufet, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Inevitável": kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska; a la carte, wybór z menu, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Massa Fina": kuchnia włoska; a la carte, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Fashion Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - październik; w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 3 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 3 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Faro, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 2009. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 168 pokoi. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy i pralnia.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Amatorom sportu proponujemy siatkówkę plażową. Za dodatkową opłatą dostępne są również tenis ziemny i golf. Nurkowanie to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Hotel oferuje za dodatkową opłatą szeroką gamę sportowych aktywności wewnątrz obiektu, w tym studio fitness, bilard, darta i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką, beauty farm, salon piękności, anti-ging i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię parową i zabiegi masażu. Rozrywkę i urozmaicenie w czasie wolnym zapewniają muzyka na żywo i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Vila Gale Lagos
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Vila Gale Lagos

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      4
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      4.5
    HolidayCheck
    Ocena Vila Gale Lagos :
    4.7 / 6

    Villa Gale Lagos 2011-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Przyjazny hotel, nowy, świeży, przyjazna obsługa. 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Dla rodzin z dziećmi - miłe miejsce na urlop, przyjazne i dobrym otoczeniu. Blisko plaża, choć woda ...
    więcej

    5.5
    Wspaniałe wakacje 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Czterogwiazdkowy hotel na miarę 5 gwiazdek 2013-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam - wysoki standard i miła obsługa 2014-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wysoki standard jak na 4 gwiazdki. Pokoje duże z balkonami na pietrze i tarasami na parterze. Nam ak...
    więcej

    5.9
    Wczasy z rodziną 2016-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7

    Vila Gale Lagos - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny lazienka WC klimatyzacja taras
    Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras od strony ladu
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,seitl. Meerblick
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzi,seitl. Meerblick
    Einzelz,Balkon o.Terrasse
    Pok. rodzinny 4 os.
    Familienzimmer, seitl. Me
    Familienzimmer,Terrasse
    Pokój rodzinny
    Pok. 1 os.

    Vila Gale Lagos - Możliwości wyżywienia:


    Vila Gale Lagos - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Vila Gale Lagos ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00