cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
  • Hotel Vila Gale Lagos , Wybrzeże Algarve
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
11.07 - 12.07
już od 230 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.02 - 23.02
już od 113 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vila Gale Lagos
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Vila Gale Lagos
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Vila Gale Lagos :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vila Gale Lagos :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 11 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 lutego 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Hotel Vila Gale Lagos w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Lagos
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

polozenie

  • ok. 2 km od centrum Lagos
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

plaza

  • ok. 100 m od plaży Meia Praia
  • publiczna
  • piaszczysta
  • leżaki za opłatą
  • parasole za opłatą
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
  • garaż: za opłatą, ok. 7,50 €
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

305

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen zewnętrzny: ze słodką wodą, leżaki i parasole
  • basen kryty: ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa, obowiązkowe noszenie czepków, leżaki
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • menu dla dzieci
    • międzynarodowe animacje dla dzieci: maj - wrzesień; w zależności od sezonu i warunków pogodowych
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole

    Sport i wellness

    W cenie
    • strefa spa „SPA SATSANGA": gabinety zabiegowe dla par: 1
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia
    • siatkówka plażowa
    Płatne
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • sporty wodne: szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, od maja do września)
    • rzutki za opłatą
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 4 os.
    • ok. 32 m2
    • widok na basen
    • w budynku głównym
    • od strony basenu
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na ląd
    • od strony lądu
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 22 m2
    • boczny widok na morze
    • od strony morza
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu lub wybór z menu na dany dzień
    • kolacja: bufet lub wybór menu
    • przekąski
    • ciasto
    • lody
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 23:00
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie opasek all inclusive
    Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: bufet lub wybór menu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Versatil": menu dla dzieci, bufet, dania serwowane bez możliwości wyboru z menu, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Inevitável": kuchnia międzynarodowa, śródziemnomorska; a la carte, wybór z menu, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Massa Fina": kuchnia włoska; a la carte, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar „Fashion Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - październik; w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 3 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Bardzo elegancki i nowoczesny, w modnym minimalistycznym stylu, oferuje komfortowy wypoczynek w bardzo estetycznym otoczeniu. Dekoracje hotelu związane są tematycznie z modą. Hotel jest położony na rozległym terenie, ma piękny basen, 3 korty tenisowe i przyjemne spa, idealne na pełen relaks. Przepiękne okolice, z plażami zaliczanymi do najładniejszych w rejonie Algarve. Niedaleko do centrum Lagos - dawnego miasteczka rybackiego, które jest obecnie tętniącą życiem miejscowością z pięknym portem. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2,5 km od centrum LAGOS, ok. 1,5 km od portu w Lagos; ok. 80 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Lagos).

    PLAŻA:

    Meia Praia, publiczna, piaszczysta, długość ok. 5 km, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień/parasol i 2 leżaki), ręczniki do zabrania z hotelu (kaucja: ok. 20 EUR/dzień); Praia de Batata, niewielka z formacjami skalnymi i jaskiniami, ok. 3 km od hotelu, bez serwisu plażowego, dojazd taksówką (ok. 7,5 EUR/w jedną stronę).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2009 r., 247 pokoi, 2 piętra, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Versatile - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Inevitael - á la carte, kuchnia portugalska, bar Fashion - drinki, koktajle, ciepłe i zimne przekąski, bar przy basenie - napoje, drinki, lekkie przekąski; czytelnia z punktem internetowym, pralnia; centrum konferencyjne dla 600 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w całym hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, opiekunka do dziecka (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², nowoczesny i komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD), radio, telefon, sejf, minibar (płatny, uzupełniany na życzenie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 37 m², na parterze z tarasem, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 1200 m², gł. 1,2-1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 12 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; 3 korty tenisowe (płatne oświetlenie: ok. 5 EUR/godz. i sprzęt: ok. 10 EUR); pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), 3 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: bilard, pokój gier, boisko do siatkówki i piłki nożnej; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, narty wodne, nurkowanie; w pobliżu hotelu: jazda konna, wędkarstwo; 18-dołkowe pole golfowe Palmeras Golf (ok. 1 km od hotelu).

    SPA:

    centrum Satsanga Spa (www.satsangaspa.com), dzieci do 16 lat mogą przebywać w spa tylko pod opieką rodziców w godz. 9.00-16.00; bezpłatnie: kryty basen, siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, prysznic Vichy, prysznic naprzemienny; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w restauracji Versatile; przekąski (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1282771400, www.vilagale.com 

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Vila Gale Lagos

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Lagos

    Region

    Algarve

    Kod

    FAO80059 FH

    Liczba pokoi

    305

    Położenie

    Spokojne położenie, oddzielony ulicą i wydmą od pięknej, piaszczystej plaży Meia Praia (ok. 200 m), do centrum Lagos z dużą możliwością zakupów i rozrywki ok. 2 km, do Faro ok. 75 km.

    Opis

    Bardzo stylowo urządzony hotel wystrojem nawiązujący do tematu Moda, częściowo wyposażony w designerskie meble. Restauracja główna, restauracja, pizzeria, bar, lobby z WLAN, winda panoramiczna, przestronny ogród z tarasem do opalania i kompleksem basenowym (ok. 1250 m kw.), leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe, bar basenowy, parking, garaż (za opłatą).

    Wyżywienie

    Śniadanie w formie bufetu w cenie. Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H) dodatkowo kolacja w formie bufetu lub w formie 3-daniowego menu do wyboru. All inclusive Premium - śniadanie, obiad i kolacja w formach bufetu, wybrane krajowe i międzynarodowe napoje i przekąski, garaż, minibar wypełniony wodą i napojami bezalkoholowymi, woda i owoce w dniu przyjazdu, 1x w tyg. kolacja w restauracji oraz 1x w tyg. kolacja lub obiad w pizzerii (w cenie tylko wybrane wina Vila Gale).

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Nowocześnie i komfortowo urządzone pokoje, ok. 18 m kw., łazienka lub prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, WLAN, minibar, sejf, klimatyzacja/ogrzewanie, balkon lub taras.

    Pokój typ 1

    DJQ/EJQ = od strony lądu. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DJ/EJ = niektóre z bocznym lub z bezpośrednim widokiem na morze. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, 2 odkryte korty tenisowe, wielofunkcyjne boisko sportowe, putting green, boisko do siatkówki plażowej. Za opłatą - rakiety tenisowe i piłki. Wellness w cenie - kryty basen, whirlpool, łaźnia parowa, sauna w spa.

    Dla dzieci

    Miniklub 4-12 lat (ok. 7 godz./dzień), brodzik dla dzieci, plac zabaw.

    Warto wiedzieć

    Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP309102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Elegancki i nowoczesny hotel w bardzo designerskim stylu. Pięknie położony, blisko szerokiej i piaszczystej plaży. Z hotelu są zaledwie 2 km do ślicznej miejscowości Lagos. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ****

    Region

    Faro, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel wzniesiony został w roku 2009. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 168 pokoi. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa i bar. W sklepie z pamiątkami nabyć można drobiazgi upamiętniające pobyt. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy i pralnia.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Amatorom sportu proponujemy siatkówkę plażową. Za dodatkową opłatą dostępne są również tenis ziemny i golf. Nurkowanie to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Hotel oferuje za dodatkową opłatą szeroką gamę sportowych aktywności wewnątrz obiektu, w tym studio fitness, bilard, darta i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką, beauty farm, salon piękności, anti-ging i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię parową i zabiegi masażu. Rozrywkę i urozmaicenie w czasie wolnym zapewniają muzyka na żywo i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Vila Gale Lagos

    Opinie o Hotelu Vila Gale Lagos

    Vila Gale Lagos - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,seitl. Meerblick
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Einzelzi,seitl. Meerblick
    Einzelz,Balkon o.Terrasse
    Pok. rodzinny 4 os.
    Familienzimmer, seitl. Me
    Familienzimmer,Terrasse
    Pok. 1 os.

    Vila Gale Lagos - Możliwości wyżywienia:


    Vila Gale Lagos - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Vila Gale Lagos ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00