cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
27.07 - 03.08
już od 3749 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.11 - 06.11
już od 791 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa
star 5

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Nowoczesny i stylowo urządzony, należy do znanej sieci hotelarskiej Meliá Hotels Inernational i oferuje najwyższą jakość usług. Malowniczo położony, blisko stolicy wyspy Funchal, ma gustownie wyposażone wnętrza, wysokiej klasy restauracje i bary z tarasami, skąd rozciąga się piękny widok na ocean. Komfortowe pokoje utrzymane są w ciekawej kolorystyce i mają wszystkie możliwe wygody. Pełen relaks zapewnia ekskluzywne i bogato wyposażone centrum Malo Clinic Spa, z bogatą propozycją masaży, zabiegów relaksacyjnych i upiększających. W 2017 roku hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od stolicy wyspy FUNCHAL, przy nadmorskiej promenadzie, w dzielnicy hotelowej Lido, w pobliżu sklepy, restauracje, bary; ok. 20 km od lotniska w Santa Cruz, na zamówienie transfer indywidualny ok. 670 zł w 2 strony (taxi max. 3 osoby); przystanek autobusowy tuż przy hotelu (ok. 2 EUR/Funchal).

PLAŻA:

Gorgulho, mała, publiczna, kamienista, ok. 50 m od hotelu, zejście po schodach, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2008 r., 220 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Mare Nostrum - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne menu dla dzieci (w sezonie zimowym możliwe kolacje w formule table d`hote - wybór z ustalonego menu) Il Massimo - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar El Piano, La Lunaz tarasem, O Ilheu przy basenie; kantor, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na ocean i promenadę, ogród, punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², nowoczesny i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), łącze internetowe oraz bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD 32'), telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, Pay TV; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z frontalnym widokiem na morze (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 270 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; karty do gry; okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard.

SPA:

nowoczesne i ekskluzywne Malo Clinic Spa (www.maloclinicspa.com): 9 pokoi zabiegowych, strefa Aqua: kryty basen, słodka woda, ok. 120 m², gł. 1,4 m, hydromasaż, 2 kaskady; sauna, hammam, jacuzzi, hydromasaż, prysznic Vichy, bicze szkockie, chromoterapia, masaże, klub fitness wraz z w pełni wyposażoną siłownią, fryzjer, salon urody; korzystanie z centrum Spa za opłatą z wyłączeniem korzystania z basenu krytego.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu lub serwowane w restauracji Mare Nostrum; napoje do posiłków głównych ( 1/2 butelki wina lub 2 piwa lub 2 napoje bezalkoholowe lub kawa/herbata).

OPEN BAR (za dopłatą):

nielimitowane białe i czerwone wino, piwo, wódka, soki, woda, kawa w wyznaczonym barze (18.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291724140, www.meliamadeira.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Nowoczesny i stylowo urządzony, należy do znanej sieci hotelarskiej Meliá Hotels Inernational i oferuje najwyższą jakość usług. Malowniczo położony, blisko stolicy wyspy Funchal, ma gustownie wyposażone wnętrza, wysokiej klasy restauracje i bary z tarasami, skąd rozciąga się piękny widok na ocean. Komfortowe pokoje utrzymane są w ciekawej kolorystyce i mają wszystkie możliwe wygody. Pełen relaks zapewnia ekskluzywne i bogato wyposażone centrum Malo Clinic Spa z bogatą propozycją masaży, zabiegów relaksacyjnych i upiększających.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od stolicy wyspy FUNCHAL, przy nadmorskiej promenadzie, w dzielnicy hotelowej Lido, w pobliżu sklepy, restauracje, bary; ok. 20 km od lotniska w Santa Cruz, na zamówienie transfer indywidualny ok. 670 zł w 2 strony (taxi max. 3 osoby); przystanek autobusowy tuż przy hotelu (ok. 2 EUR/Funchal).

PLAŻA:

Gorgulho, mała, publiczna, kamienista, ok. 50 m od hotelu, zejście po schodach, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2008 r., częściowo odnowiony w 2018 r. (spa), 220 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Mare Nostrum - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne menu dla dzieci, Il Massimo - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia maderska i międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: La Luna w lobby i Ilheu przy basenie; kantor, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób (6 sal), 3 tarasy z widokiem na ocean i promenadę, ogród, punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy, parking; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², nowoczesny i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD 32'), telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, Pay TV; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka musującego wina; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z frontalnym widokiem na morze (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, łazienka (wanna i prysznic, wc; suszarka), pokój z frontalnym widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 260 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,42 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; łóżka balijskie (płatne); karty do gry; okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard.

SPA:

nowoczesne i ekskluzywne Malo Clinic Spa (www.maloclinicspa.com): 7 pokoi zabiegowych, strefa Aqua: kryty basen, słodka woda, ok. 97 m², gł. 1,4 m, hydromasaż, 2 kaskady; sauna, hammam, jacuzzi, hydromasaż, prysznic Vichy, bicze szkockie, chromoterapia; planowany remont strefy Aqua Sensations: masaże, klub fitness wraz z w pełni wyposażoną siłownią, fryzjer, salon urody; korzystanie z centrum Spa za opłatą z wyłączeniem korzystania z basenu krytego.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30) w formie bufetu, obiad (12.00-15.00) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu lub serwowane w restauracji Mare Nostrum; napoje do posiłków głównych ( 1/2 butelki wina lub 2 piwa lub 2 napoje bezalkoholowe oraz kawa/herbata).

OPEN BAR (za dopłatą):

nielimitowane białe i czerwone wino, piwo, wódka, soki, woda, kawa w wyznaczonym barze (18.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291724140, www.meliamadeira.com 

GRATIS:

Wi-Fi 


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madeira, Portugalia

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2008. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 220 pokoi. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i biblioteka. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W aneksie kuchennym znajduje się minilodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są również pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Studio fitness, joga i aerobik stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej obiektu. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką, salon piękności, anti-ging i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię parową i zabiegi masażu. Wieczorne chwile mile upłyną przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Wyżywienie

Hotel oferuje szeroką gamę wariantów żywieniowych. Do wyboru jest nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Portugalia/Madera

Opis

Luksusowy, stylowo urządzony, pięciogwiazdkowy kompleks, należący do znanej sieci hotelowej Meliá Hotels & Resorts, oferującej najwyższą jakość wszelakich usług. Hotel dysponuje eleganckimi pokojami wyposażonymi w telewizor LCD z dostępem do kanałów tv kablowej, przestronną łazienkę z wanną lub prysznicem oraz balkon. W ekskluzywnych restauracjach goście mogą delektować się wyśmienitymi daniami kuchni portugalskiej oraz międzynarodowej, podziwiając dodatkowo malowniczy widok na Ocean Atlantycki. W wolnej chwili można zrelaksować się podczas zabiegów pielęgnacyjno - upiększających w nowoczesnym centrum Spa lub poprawić kondycję w klimatyzowanej siłowni.

Lokalizacja

w Funchal, ok. 50 m od plaży, ok. 3 km od centrum , ok. 20 km od lotniska, ok. 150 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 220, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 1, windy - 5, baseny odkryte - 1, lobby bar, bar przy basenie, koktajl bar, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, piano bar, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, room service 24h.

Basen

basen odkryty (ok. 270 m2, gł. 1,6 m) - podgrzewany, parasole, leżaki, materace bezpłatne; basen kryty.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja kablowa, sejf, mini bar (płatny), internet bezprzewodowy, telefon, taras/balkon, radio, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 osób (ok. 20 m2) z częściowym widokiem na ocean. STANDARD - pokoje dla max. 3 osób z widokiem na ocean.

Plaża

publiczna, kamienista, krótka.

Sport i fitness

tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), siłownia (płatna), zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), menu, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa
Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
Teleferico w mieście Funchal, Madeira
Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
Słynne lewady na Maderze
Zarco i Machico na Maderze
Strome klify na Maderze
Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa

4.3
polecam

Pobyt w kwietniu 2011. Byliśmy z 10 miesięczną córeczką. Hotel ogólnie bez zastrzeżeń. Niezłe położenie niedaleko centrum Funchal, promenada wzdłuż oceanu, niedaleko sklepy. Obsługa na poziomie, adekwatna do kategorii hotelu. Jedzenie na średnim poziomie, bez szaleństwa ale każdy wybierze coś dla siebie. W wielu 5 gwiazdkowych hotelach spotkaliśmy dużo większy wybór (wyspy kanaryjskie, włochy, ... ) Pokoje bardzo ładne (polecam prosić nieparzyste numery - ładniejszy widok :-) ) ale niestety ładny design oznacza tu brak funkcjonalności. Dla rodzin z dziećmi troszkę brak półek i miejsc do pochowania szpargałów. Za to wyspa super. Polecam tz

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Tydzien tam? Zdecydowanie za malo! Hotel na najwyzszym poziomie nie jestem w stanie wymienic ani jednego minusa! Polecam zdecydowanie ! Idealna lokalizacja, fantastycznie urzadzony, obsluga na wysokim poziomie. Nic dodac nic ujac! Napewno tam jeszcze wroce ;)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Melia Madeira Mare Resort & Spa:
4.8 / 6

Wakacje na 5 gwiazdek 2017-11-13
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Fajny 2017-08-18
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Bardzo przyjemny hotel w świetnym miejscu 2011-07-27
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo mi się podobał. Sporo restauracji dookoła ale nie korzystałam z nich gdyż korzystałam z...
więcej

5.6
Belle Madera 2013-03-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel był cudowny!!! Byłam tam razem z narzeczonym i jestem zachwycona. Hotel przepiękny, plaża bez...
więcej

5.9
Polecam! 2013-07-29
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.3

Piękny, nowoczesny hotel, bardzo dobrze położony - blisko Funchal, promenady i oceanu. Jedzenie bar...
więcej

5.9
Hotel wyborny z doskonałą lokalizacją 2013-11-04
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzo dobry, pokój przestronny, czysty z widokiem na ocean, w nocy hałasy z ulicy ale general...
więcej

5.8
Hotel i restauracja na wysokim poziomie- polecam 2014-08-07
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dobry hotel z przepysznym jedzeniem! 2015-03-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel w dobrej lokalizacji. 2015-12-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel pięknie położony w dobrej lokalizacji (dzielnica hotelowa Lido). Kilkanaście minut spacerem od...
więcej

5.8
Polecam ten hotel w 100% 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Hotel Melia Madeira Mare to był w 100% dobry wybór. Położenie hotelu jest bardzo dobre, w pobliżu ba...
więcej

5.7
Cudowna Madeira 2016-07-12
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Byliśmy w tym hotelu w marcu 2015 tylko 3 dni ale chwile w nim spędzone zapamiętam na bardzo długo ...
więcej

5.7

Melia Madeira Mare Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 1 os.
Pok. 1 os. w/morze

Melia Madeira Mare Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Melia Madeira Mare Resort & Spa - miasta wylotu:


Melia Madeira Mare Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00