cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
  • Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa, Madera
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
29.10 - 06.11
już od 3199 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.12 - 18.12
już od 2809 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa
star 5

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Nowoczesny i stylowo urządzony, należy do znanej sieci hotelarskiej Meliá Hotels Inernational i oferuje najwyższą jakość usług. Malowniczo położony, blisko stolicy wyspy Funchal, ma gustownie wyposażone wnętrza, wysokiej klasy restauracje i bary z tarasami, skąd rozciąga się piękny widok na ocean. Komfortowe pokoje utrzymane są w ciekawej kolorystyce i mają wszystkie możliwe wygody. Pełen relaks zapewnia ekskluzywne i bogato wyposażone centrum Malo Clinic Spa, z bogatą propozycją masaży, zabiegów relaksacyjnych i upiększających. W 2017 roku hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od stolicy wyspy FUNCHAL, przy nadmorskiej promenadzie, w dzielnicy hotelowej Lido, w pobliżu sklepy, restauracje, bary; ok. 20 km od lotniska w Santa Cruz, na zamówienie transfer indywidualny ok. 670 zł w 2 strony (taxi max. 3 osoby); przystanek autobusowy tuż przy hotelu (ok. 2 EUR/Funchal).

PLAŻA:

Gorgulho, mała, publiczna, kamienista, ok. 50 m od hotelu, zejście po schodach, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2008 r., 220 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Mare Nostrum - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne menu dla dzieci (w sezonie zimowym możliwe kolacje w formule table d`hote - wybór z ustalonego menu) Il Massimo - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar El Piano, La Lunaz tarasem, O Ilheu przy basenie; kantor, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na ocean i promenadę, ogród, punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², nowoczesny i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), łącze internetowe oraz bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD 32'), telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, Pay TV; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z frontalnym widokiem na morze (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 270 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; karty do gry; okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard.

SPA:

nowoczesne i ekskluzywne Malo Clinic Spa (www.maloclinicspa.com): 9 pokoi zabiegowych, strefa Aqua: kryty basen, słodka woda, ok. 120 m², gł. 1,4 m, hydromasaż, 2 kaskady; sauna, hammam, jacuzzi, hydromasaż, prysznic Vichy, bicze szkockie, chromoterapia, masaże, klub fitness wraz z w pełni wyposażoną siłownią, fryzjer, salon urody; korzystanie z centrum Spa za opłatą z wyłączeniem korzystania z basenu krytego.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu lub serwowane w restauracji Mare Nostrum; napoje do posiłków głównych ( 1/2 butelki wina lub 2 piwa lub 2 napoje bezalkoholowe lub kawa/herbata).

OPEN BAR (za dopłatą):

nielimitowane białe i czerwone wino, piwo, wódka, soki, woda, kawa w wyznaczonym barze (18.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291724140, www.meliamadeira.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Nowoczesny i stylowo urządzony, należy do znanej sieci hotelarskiej Meliá Hotels Inernational i oferuje najwyższą jakość usług. Malowniczo położony, blisko stolicy wyspy Funchal, ma gustownie wyposażone wnętrza, wysokiej klasy restauracje i bary z tarasami, skąd rozciąga się piękny widok na ocean. Komfortowe pokoje utrzymane są w ciekawej kolorystyce i mają wszystkie możliwe wygody. Pełen relaks zapewnia ekskluzywne i bogato wyposażone centrum Meliá Madeira Spa z bogatą propozycją masaży, zabiegów relaksacyjnych i upiększających. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od stolicy wyspy FUNCHAL, przy nadmorskiej promenadzie, w dzielnicy hotelowej Lido, w pobliżu sklepy, restauracje, bary; ok. 20 km od lotniska w Santa Cruz, na zamówienie transfer indywidualny ok. 670 zł w 2 strony (taxi max. 3 osoby); przystanek autobusowy tuż przy hotelu (ok. 2 EUR/Funchal).

PLAŻA:

Gorgulho, mała, publiczna, kamienista, ok. 50 m od hotelu, zejście po schodach, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2008 r., częściowo odnowiony w 2018 r. (spa), 220 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Mare Nostrum - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne menu dla dzieci, Il Massimo - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia maderska i międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 bary: La Luna w lobby, O Ilheu przy basenie i Nini Deck & Terrace Bar; kantor, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób (6 sal), 3 tarasy z widokiem na ocean i promenadę, ogród, punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy, parking; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², nowoczesny i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD 32'), telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, Pay TV; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka musującego wina; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z frontalnym widokiem na morze (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, łazienka (wanna i prysznic, wc; suszarka), pokój z frontalnym widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 260 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,42 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; łóżka balijskie (płatne); karty do gry; okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard.

SPA:

nowoczesne i ekskluzywne Meliá Madeira Spa: 9 pokoi zabiegowych, strefa Aqua: kryty basen, słodka woda, ok. 97 m², gł. 1,4 m, hydromasaż, 2 kaskady; sauna, hammam, jacuzzi, hydromasaż, prysznic Vichy, bicze szkockie, chromoterapia, masaże, klub fitness wraz z w pełni wyposażoną siłownią, fryzjer, salon urody; korzystanie z centrum Spa za opłatą z wyłączeniem korzystania z basenu krytego i siłowni.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30) w formie bufetu, obiad (12.00-15.00) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu lub serwowane w restauracji Mare Nostrum; napoje do posiłków głównych ( 1/2 butelki wina lub 2 piwa lub 2 napoje bezalkoholowe oraz kawa/herbata).

OPEN BAR (za dopłatą):

nielimitowane białe i czerwone wino, piwo, wódka, soki, woda, kawa w wyznaczonym barze (18.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291724140, www.meliamadeira.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Madera / Madera

Opis oferty:

Nowoczesny i stylowo urządzony, należy do znanej sieci hotelarskiej Meliá Hotels Inernational i oferuje najwyższą jakość usług. Malowniczo położony, blisko stolicy wyspy Funchal, ma gustownie wyposażone wnętrza, wysokiej klasy restauracje i bary z tarasami, skąd rozciąga się piękny widok na ocean. Komfortowe pokoje utrzymane są w ciekawej kolorystyce i mają wszystkie możliwe wygody. Pełen relaks zapewnia ekskluzywne i bogato wyposażone centrum Meliá Madeira Spa z bogatą propozycją masaży, zabiegów relaksacyjnych i upiększających. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 3 km od stolicy wyspy FUNCHAL, przy nadmorskiej promenadzie, w dzielnicy hotelowej Lido, w pobliżu sklepy, restauracje, bary; ok. 20 km od lotniska w Santa Cruz, na zamówienie transfer indywidualny ok. 670 zł w 2 strony (taxi max. 3 osoby); przystanek autobusowy tuż przy hotelu (ok. 2 EUR/Funchal).

PLAŻA:

Gorgulho, mała, publiczna, kamienista, ok. 50 m od hotelu, zejście po schodach, bez serwisu plażowego.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2008 r., częściowo odnowiony w 2018 r. (spa), 220 pokoi, 1 budynek, 10 pięter, 5 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Mare Nostrum - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne menu dla dzieci, Il Massimo - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia maderska i międzynarodowa, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 bary: La Luna w lobby, O Ilheu przy basenie i Nini Deck & Terrace Bar; kantor, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób (6 sal), 3 tarasy z widokiem na ocean i promenadę, ogród, punkt internetowy, bezpłatny internet bezprzewodowy, parking; za opłatą: całodobowy room-service, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², nowoczesny i elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LCD 32'), telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, Pay TV; dodatkowo dla nowożeńców: kosz owoców i butelka musującego wina; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); pokój z frontalnym widokiem na morze (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, łazienka (wanna i prysznic, wc; suszarka), pokój z frontalnym widokiem na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 260 m², gł. 0,6-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,42 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; łóżka balijskie (płatne); karty do gry; okazjonalnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard.

SPA:

nowoczesne i ekskluzywne Meliá Madeira Spa: 9 pokoi zabiegowych, strefa Aqua: kryty basen, słodka woda, ok. 97 m², gł. 1,4 m, hydromasaż, 2 kaskady; sauna, hammam, jacuzzi, hydromasaż, prysznic Vichy, bicze szkockie, chromoterapia, masaże, klub fitness wraz z w pełni wyposażoną siłownią, fryzjer, salon urody; korzystanie z centrum Spa za opłatą z wyłączeniem korzystania z basenu krytego i siłowni.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30) w formie bufetu, obiad (12.00-15.00) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu lub serwowane w restauracji Mare Nostrum; napoje do posiłków głównych ( 1/2 butelki wina lub 2 piwa lub 2 napoje bezalkoholowe oraz kawa/herbata).

OPEN BAR (za dopłatą):

nielimitowane białe i czerwone wino, piwo, wódka, soki, woda, kawa w wyznaczonym barze (18.00-23.00).

KONTAKT:

00351/291724140, www.meliamadeira.com

GRATIS:

Wi-Fi


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo wysokiej klasy hotel, nowocześnie urządzony, z bardzo dobrym położeniem. Polecam w szczególności dla wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Portugalia/Madera

Opis

Luksusowy, stylowo urządzony, pięciogwiazdkowy kompleks, należący do znanej sieci hotelowej Meliá Hotels & Resorts, oferującej najwyższą jakość wszelakich usług. Hotel dysponuje eleganckimi pokojami wyposażonymi w telewizor LCD z dostępem do kanałów tv kablowej, przestronną łazienkę z wanną lub prysznicem oraz balkon. W ekskluzywnych restauracjach goście mogą delektować się wyśmienitymi daniami kuchni portugalskiej oraz międzynarodowej, podziwiając dodatkowo malowniczy widok na Ocean Atlantycki. W wolnej chwili można zrelaksować się podczas zabiegów pielęgnacyjno - upiększających w nowoczesnym centrum Spa lub poprawić kondycję w klimatyzowanej siłowni.

Lokalizacja

w Funchal, ok. 50 m od plaży, ok. 3 km od centrum , ok. 20 km od lotniska, ok. 150 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 220, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 1, windy - 5, baseny odkryte - 1, lobby bar, bar przy basenie, koktajl bar, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, piano bar, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, room service 24h.

Basen

basen odkryty (ok. 270 m2, gł. 1,6 m) - podgrzewany, parasole, leżaki, materace bezpłatne; basen kryty.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja kablowa, sejf, mini bar (płatny), internet bezprzewodowy, telefon, taras/balkon, radio, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 osób (ok. 20 m2) z częściowym widokiem na ocean. STANDARD - pokoje dla max. 3 osób z widokiem na ocean.

Plaża

publiczna, kamienista, krótka.

Sport i fitness

tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), siłownia (płatna), zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, okazjonalnie program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), menu, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Obsługa na miejscu

Ograniczona obsługa polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa
Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
Teleferico w mieście Funchal, Madeira
Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
Słynne lewady na Maderze
Zarco i Machico na Maderze
Strome klify na Maderze
Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa

4.3
polecam

Pobyt w kwietniu 2011. Byliśmy z 10 miesięczną córeczką. Hotel ogólnie bez zastrzeżeń. Niezłe położenie niedaleko centrum Funchal, promenada wzdłuż oceanu, niedaleko sklepy. Obsługa na poziomie, adekwatna do kategorii hotelu. Jedzenie na średnim poziomie, bez szaleństwa ale każdy wybierze coś dla siebie. W wielu 5 gwiazdkowych hotelach spotkaliśmy dużo większy wybór (wyspy kanaryjskie, włochy, ... ) Pokoje bardzo ładne (polecam prosić nieparzyste numery - ładniejszy widok :-) ) ale niestety ładny design oznacza tu brak funkcjonalności. Dla rodzin z dziećmi troszkę brak półek i miejsc do pochowania szpargałów. Za to wyspa super. Polecam tz

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Tydzien tam? Zdecydowanie za malo! Hotel na najwyzszym poziomie nie jestem w stanie wymienic ani jednego minusa! Polecam zdecydowanie ! Idealna lokalizacja, fantastycznie urzadzony, obsluga na wysokim poziomie. Nic dodac nic ujac! Napewno tam jeszcze wroce ;)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Melia Madeira Mare Resort & Spa:
4.8 / 6

Wakacje na 5 gwiazdek 2017-11-13
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo przyjemny hotel w świetnym miejscu 2011-07-27
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo mi się podobał. Sporo restauracji dookoła ale nie korzystałam z nich gdyż korzystałam z...
więcej

5.6
Belle Madera 2013-03-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel był cudowny!!! Byłam tam razem z narzeczonym i jestem zachwycona. Hotel przepiękny, plaża bez...
więcej

5.9
Polecam! 2013-07-29
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.3

Piękny, nowoczesny hotel, bardzo dobrze położony - blisko Funchal, promenady i oceanu. Jedzenie bar...
więcej

5.9
Hotel wyborny z doskonałą lokalizacją 2013-11-04
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzo dobry, pokój przestronny, czysty z widokiem na ocean, w nocy hałasy z ulicy ale general...
więcej

5.8
Hotel i restauracja na wysokim poziomie- polecam 2014-08-07
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dobry hotel z przepysznym jedzeniem! 2015-03-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel w dobrej lokalizacji. 2015-12-15
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel pięknie położony w dobrej lokalizacji (dzielnica hotelowa Lido). Kilkanaście minut spacerem od...
więcej

5.8
Polecam ten hotel w 100% 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Hotel Melia Madeira Mare to był w 100% dobry wybór. Położenie hotelu jest bardzo dobre, w pobliżu ba...
więcej

5.7
Cudowna Madeira 2016-07-12
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Byliśmy w tym hotelu w marcu 2015 tylko 3 dni ale chwile w nim spędzone zapamiętam na bardzo długo ...
więcej

5.7
Fajny 2017-08-18
Szczegóły oceny hotelu Melia Madeira Mare Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0

Melia Madeira Mare Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Pokój z 2 pojedynczymi łóżkami, częściowy widok na ocean
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój z 2 pojedynczymi łóżkami, częściowy widok na ocean
Pok. 1 os. w/morze

Melia Madeira Mare Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Melia Madeira Mare Resort & Spa - miasta wylotu:


Melia Madeira Mare Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Melia Madeira Mare Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00