cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
  • Hotel Four Views Baia, Madera
1 / 34
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
05.11 - 12.11
już od 2977 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 20.10
już od 2061 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Four Views Baia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Four Views Baia
star 4

Portugalia: Madera
Ocena hotelu Four Views Baia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
  • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

Hotel Four Views Baia w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
  • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum Funchal
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) 
  • ręczniki plażowe (płatne) 
  • pralnia (płatna)
  • garaż (w cenie)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

231

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) 
  • opieka nad dzieckiem (płatna)
  • menu dla dzieci 
  • basen dla dzieci 

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa & wellness
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • sala fitness/siłownia
  • trening personalny

rozrywka

  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na ocean DZM1
  • 1-2 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ocean
  • w głównym budynku
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na ląd
  • w głównym budynku
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie regulowana)
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-2 os.
  • ok. 23 m2
  • boczny widok na ocean
  • od strony wzgórz
  • biurko
  • balkon
  • klimatyzacja (indywidualnie regulowana)
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (płatny)
  • minibar (płatny)
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja: dania wegetariańskie, bufet
  • główna restauracja „Bay View": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna; dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, dania wegańskie
  • bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
    • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Madera / Madera

    Opis oferty:

    Rewelacyjny hotel w rewelacyjnym miejscu. Blisko centrum Funchal - stolicy wyspy pełnej zabytków i rozrywek, z pięknym widokiem na ocean, wyspy i góry. Ten najnowszy hotel grupy Four Views oferuje nowoczesne, designerskie wnętrza, dzieło znanej projektantki Nini Andrade Silvy, idealne połączenie wygody, funkcji i zaawansowanych technologii. Pięknie usytuowany basen, hotelowe spa z oryginalnymi zabiegami, pełen życia bar Woogie Boogie i wygodne pokoje gwarantują komfortowe i niezapomniane wakacje.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum FUNCHAL, na wzgórzu, nad drogą; ok. 21 km od lotniska w Santa Cruz; ok. 200 m od przystanku autobusowego; bezpłatny bus do Funchal kilka razy dziennie (w miarę dostępności, konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    PLAŻA:

    w rejonie Funchal znajduje się kilka kamienistych plaż, dodatkowo kąpielisko Ponta Gorda: ok. 2 km od hotelu sztuczne tarasy z kilkoma basenami z morską wodą, także dla dzieci, wstęp płatny (ok. 5 EUR); zjeżdżalnia przy basenie dla dzieci.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, oddany do użytku w 2009 r., łącznie 261 pokoi i studiów, 1 budynek, 11 pięter, 5 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Bay View - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Woogie Boogie - drinki, koktajle, bar przy basenie - przekąski i lekkie dania; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla maks. 140 osób, taras z widokiem na Funchal, bezpłatny internet bezprzewodowy i punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 21 m², nowoczesny, luksusowy, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna; za opłatą: minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    studio:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny i lodówka; studio za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 222 m², gł. 0,7-1,3 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; sala gier: tenis stołowy, piłkarzyki; animacje dla dorosłych, wieczorki taneczne, muzyka na żywo; za opłatą: kort do paddle tenisa (ok. 20 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu; centrum spa (wstęp ok. 5 EUR/os.; zabiegi płatne dodatkowo): basen, słodka woda, ok. 143 m², gł. 1,2 m, hydromasaż, zabiegi rasul, masaże, sauna.

    KONTAKT:

    00351/291700200, www.fourviewshotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus do centrum


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
    • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Madera / Madera

    Opis oferty:

    Nietuzinkowy hotel w rewelacyjnym miejscu. Blisko centrum Funchal - stolicy wyspy pełnej zabytków i rozrywek, z pięknym widokiem na ocean, wyspy i góry. Ten stylowy hotel grupy Four Views oferuje nowoczesne, designerskie wnętrza, dzieło znanej projektantki Nini Andrade Silvy, idealne połączenie wygody, funkcji i zaawansowanych technologii. Pięknie usytuowany basen, hotelowe spa z oryginalnymi zabiegami, pełen życia bar Woogie Boogie i wygodne pokoje gwarantują komfortowe i niezapomniane wakacje.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum FUNCHAL, na wzgórzu, nad drogą; ok. 21 km od lotniska w Santa Cruz; ok. 200 m od przystanku autobusowego; bezpłatny bus do Funchal kilka razy dziennie (w miarę dostępności, konieczna wcześniejsza rezerwacja).

    PLAŻA:

    w rejonie Funchal znajduje się kilka kamienistych plaż, dodatkowo kąpielisko Ponta Gorda: ok. 2 km od hotelu sztuczne tarasy z kilkoma basenami z morską wodą, także dla dzieci, wstęp płatny (ok. 5 EUR); zjeżdżalnia przy basenie dla dzieci.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, oddany do użytku w 2009 r., łącznie 261 pokoi i studiów, 1 budynek, 11 pięter, 5 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja BayView - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Woogie Boogie - drinki, koktajle, bar przy basenie - przekąski i lekkie dania; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla maks. 140 osób, taras z widokiem na Funchal, bezpłatny internet bezprzewodowy i punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 21 m², nowoczesny, luksusowy, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    studio:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 35 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny i lodówka; studio za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, podgrzewany sezonowo, ok. 222 m², gł. 0,8-1,2 m, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; sala gier: tenis stołowy, piłkarzyki; animacje dla dorosłych, wieczorki taneczne, muzyka na żywo; za opłatą: kort do paddle tenisa (ok. 20 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu; centrum spa (wstęp ok. 5 EUR/os.; zabiegi płatne dodatkowo): basen, słodka woda, ok. 143 m², gł. 1,2 m, hydromasaż, siłownia, zabiegi Rasul, masaże, sauna.

    FULL BOARD (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu, obiad (12.30-15.00) w formie bufetu lub serwowany, kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu.

    KONTAKT:

    00351/291700200, www.fourviewshotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus do centrum


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
    • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotelświetniezlokalizowany nieopodal centrum Lido - głównego obszaru turystycznego w Funchal, na wzgórzu z którego można podziwiać przepiękną zatokę oraz wznoszące się w pobliżu góry. Oddany do użytku w 2009r. elegancki i nowoczesny,łączy w sobie zarówno możliwość spokojnego wypoczynku, jak ikorzystania ze wszystkichatrakcji kurortudzięki swemudogodnemu położeniu. Do centrum komercyjnego Funchal z wieloma sklepami i restauracjami ok.1 km. Przystanek komunikacji miejskiej oddalony o ok. 200m. Hoteloddalony jestok. 22 km od portu lotniczego w Santa Cruz.
    Plaża:
    Wrejonie Funchaljest kilka kamienistych plaż - najbliższa z nich ok. 1300 m od hotelu. W odległości ok. 2 km od hotelu znahduje sięsztucznie utworzone na stromym brzegu morza, kąpielisko Ponta Garda z basenami z wodą morską, okolonymi tarasami (wstęp ok. 5 Eur dziennie), dla dzieci niewielkia zjeżdzalnia.
    Do dyspozycji gości:
    Do dyspozycji gości całodobowa recepcja, przestronne i eleganckie lobby, 5 wind, 2 baseny z piękną panoramą, brodzik dla dzieci, bufetowa restauracja główna Bay View, bar Woogie Boogie, bar przy basenie, sklep z pamiątkami.
    Pokoje:
    Hotel oferujeponad 230komfortowych i nowocześnie urządzonych pokoi 2- osobowych rozmieszczonych na 9 piętrach, standardowe zwidokiem nagórzysty okoliczny teren lub nieco droższe z panoramą Atlantyku. (możliwość dostawki dla 1dziecka w pokojach z widokiem na góry).Ponadto pokojewyposażone są w łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), TV sat.,telefon, klimatyzację orazbalkonza opłatą mini bar oraz sejf. Łóżeczko dlaniemowlka bezpłatne.
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacje w formiebufetu (główniekuchnia śródziemnomorska). Możliwość dopłaty do opcji full board: śniadania, obiady i kolacje(w systemie rezerwacyjnym). W restauracji dostępne foteliki dla dzieci.
    Program sportowy i animacyjny:
    Basen zewnętrzny oraz wewnętrzny (w centrum SPA). Bezpłatnie leżaki i parasole przy basenie. Dodatkowo pokój gier z tenisem stołowym oraz piłkarzykami a także w pełni wyposażona siłowniai centrum SPA (dodatkowo płatne). Wieczorami hotel oferuje animacje.
    Internet:
    BezpłatneWi-Fina terenie hotelu.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.fourviewshotels.com
    Naszym zdaniem:
    Bardzo dobra lokalizacja oraz gustownie urządzone eleganckie wnętrza i wspaniałe widoki na Ocean Atlantycki oraz górzystą okolicę sprawiają, że pobyt w tym hotelu pozostaje w pamięci na długo. Szczególnie polecany parom.

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wylot z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
    • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Portugalia/Madera

    Informacje Ogólne:

    Four Views Baia w Funchal posiada 261 pokoi i został odnowiony w 2009 roku. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Funchal City (2 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby, salon, kiosk i recepcję. W 9-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, francusku, hiszpańsku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów i rowerów. Hotel posiada basen podgrzewany ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: jazda konna (12 km), Casino (1 km), teatr (750 km) i dyskoteka (1 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, postój taksówek, supermarket, placówka medyczna, centrum miasta, informacja turystyczna, sklepy i kino. Hotel zapewnia dostęp bez barier: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich, łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada garaż i parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługi prasowania, pralnię, sejfy, opiekę medyczną, pokojówki, usługę budzenia i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu i catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard, program zajęć animacyjnych, sala gier i tenis stołowy. Four Views Baia posiada hammam, jacuzzi, pokój do relaksu i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 9 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN - 23 kg - 320 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Four Views Baia to rewelacyjnie usytuowany hotel, praktycznie w centrum Funchal ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy osobom pragnącym wypocząć w hotelu z bardzo designerskimi wnętrzami (zaprojektowanymi przez Nini Andrane Silvę), nastawionymi na odkrywanie malowniczej Madery, a także miłośnikom nocnego życia.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja bardzo blisko centrum stolicy wyspy Funchal, w pobliżu kilku kamienistych plaż oraz sztucznych tarasów z basenami z wodą morską, również dla dzieci
    • malownicze widoki na ocean, wyspy i góry, bardzo nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, pięknie usytuowany basen, animacje, centrum SPA
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia/Madera

    Opis

    Nowocześnie zaprojektowany, elegancki obiekt, Zaledwie 500 m od centrum Funchal, Komfortowe pokoje z klimatyzacją, Restauracja z ładnym, panoramicznym widokiem, serwująca bardzo smaczne dania, Ładny basen ,

    Lokalizacja

    w Funchal, ok. 500 m od centrum, ok. 21 km od lotniska, ok. 200 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 261, restauracje - 1, windy - 4, recepcja 24h, lobby, bar przy basenie, koktajl bar, room service (płatny), internet bezprzewodowy, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, wymiana walut, udogodnienia dla niepełnosprawnych, piano bar, centrum konferencyjne, kawiarenka internetowa (płatna).

    Basen

    basen odkryty, parasole, leżaki, materace bezpłatne; basen kryty (płatny); brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, telewizor LCD. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 osób (możliwość dopłaty do widoku na ocean).

    Plaża

    publiczna, kamienista.

    Sport i fitness

    tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny, animacje.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna) na zapytanie, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

    Informacje dodatkowe

    Bezpłatny bus do centrum Funchal kilka razy dziennie., Sztuczne tarasy z kilkoma basenami (z wodą morską) także dla dzieci ok. 2 km od hotelu., Hotel przygotowuje niespodziankę dla nowożeńców - szampan w pokoju oraz pokój z widokiem na morze (w zależności od dostępności)., Zestaw do parzenia kawy i herbaty - płatny.,

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Ograniczona obsługa polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Zdjęcia lokalizacji (Portugalia / Madera)
    Klify i skały wyspy Madera w Portugalii
    Strelicje, Portugalia, Wakacje na Maderze
    Plaża Calheta na wyspie Madera w Portugalii
    Hotel  Rocamar & Royal Orchid - Portugalia, Madera
    Teleferico w mieście Funchal, Madeira
    Ogród botaniczny, Madera, Portugalia
    Słynna Dolina Zakonnic na Maderze
    Słynne lewady na Maderze
    Zarco i Machico na Maderze
    Strome klify na Maderze
    Lawowe baseby w Porto Moniz na Maderze, Portugalia
    Tradycyjne domki w Santana na Maderze, Portugalia
    Zjazd Toboganem ulicami Funchal na Maderze
    Przedłużone na palach lotnisko na Maderze
    Popularny punkt widokowy Gabo Girao na Maderze
    Targ owocowy i warzywny w Funchal na Maderze, Portugalia
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Four Views Baia

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Four Views Baia:
    5.1 / 6

    Elegancki hotel na wzgórzu 2010-04-24
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Hotel stoi na wzgórzu, a więc łatwo schodzimy, trudniej wchodzimy. Niedaleko do centrum ze sklepami...
    więcej

    5.1
    Hotel Four View Baia - godny polecenia 2010-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Wysoki standard hotelu oraz obsługi Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Funchal i innych miejsc D...
    więcej

    5.5
    Raj na ziemi 2011-05-02
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Elegancki, nowoczesny hotel na bajkowej wyspie. 2013-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony w bardzo malowniczym miejscu na szczycie skały z przepięknym widokiem na miasto Funch...
    więcej

    5.6
    Piękne widoki, trudne powroty 2016-02-10
    Szczegóły oceny hotelu Four Views Baia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5

    Four Views Baia - możliwości zakwaterowania:

    standard double standard lateralseaview balcony
    standard double standard seaview balcony
    standard double superior balcony
    standard singleuse standard balcony
    standard singleuse standard lateralseaview balcony
    standard singleuse standard seaview balcony
    standard standard balcony
    Dvivietis + 1 pristatoma lova
    Dvivietis kambarys
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Vienvietis kambarys
    Studio 2 asmenims
    Studio 3 asmenims
    Studio 4 asmenims

    Four Views Baia - Możliwości wyżywienia:


    Four Views Baia - miasta wylotu:


    Four Views Baia - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Four Views Baia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00