cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
  • Hotel Insotel Club Punta Prima, Minorka
1 / 44
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
08.05 - 15.05
już od 2443 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 2443 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Insotel Club Punta Prima
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Insotel Club Punta Prima
star 5

Hiszpania: Minorka
Ocena hotelu Insotel Club Punta Prima:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020

Hotel Insotel Club Punta Prima w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum San Luis
  • ok. 8 km od centrum Mahon
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • minimarket
  • lekarz
  • amfiteatr
  • parking: niestrzeżony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

479

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • brodzik dla niemowląt: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, lekko opadający, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • podgrzewacz do butelek: za opłatą, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • menu dla dzieci
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • miniklub: 3-12 lat, w zależności od sezonu
  • animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • animacje dla nastolatków: w zależności od sezonu

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 16+
  • aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • ćwiczenia relaksacyjne
  • trening wysiłkowy
  • pilates
  • stretching
  • joga
  • zumba
  • łucznictwo
  • piłka nożna
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • siatkówka plażowa
  • squash
  • tenis stołowy
  • rowery: rowery górskie, kaski
  • 8 kortów tenisowych
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa: „Prestige Spa Menorca"
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • zabiegi lecznicze
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery: wycieczki zorganizowane
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • sporty wodne: nurkowanie, szkoła nurkowania PADI, snorkeling, wycieczki ze snorkelingiem, kanu, stand-up paddling, w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • lekki program animacyjny (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • 1 sypialnia
  • lodówka: w cenie
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • płyta kuchenna
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Apartament APX2
  • 4-6 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na ogród
  • 2 sypialnie
  • lodówka
  • taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • płyta kuchenna
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
Apartament Superior APX3
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ogród
  • ostatni, całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Apartament ekonomiczny APZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny
Studio dla dorosłego z dzieckiem SKX1
  • 2 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • płyta kuchenna
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Studio STX1
  • 1-2 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • aneks kuchenny
  • lodówka: w cenie
  • płyta kuchenna
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Studio ekonomiczne STZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Apartament z widokiem na morze APM1
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na morze
  • ostatni, całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • płyta kuchenna
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 08:00 - 10:30
  • późne śniadanie: 10:30 - 11:30
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: kulinarne wieczory tematyczne, kilka razy w tygodniu
  • przekąski: 10:30 - 18:00
  • ciasto: 10:30 - 18:00
  • lody: 10:30 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:30 - 00:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:30 - 00:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja „Menurka": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, bufet dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, show cooking, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Il Faro Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, w zależności od warunków pogodowych, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Aire Tex-Mex-Restaurant": rodzaje kuchni: meksykańska, dania z grilla, menu dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Xoroi Grill Bar": rodzaje kuchni: dania z grilla, w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar Outdoor „Bar Xoroi": w zależności od warunków pogodowych, w cenie
  • bar „Magón Lounge Bar": w zależności od sezonu, w cenie
  • bar „Bar Il Faro": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hiszpania / Minorka

    Opis oferty:

    Fantastycznie położony na lekkim wzniesieniu, z pięknym widokiem na błękitne morze i niewielką wyspę Aire z latarnią morską, jest idealnym miejscem na rodzinne wakacje i wyjazd z przyjaciółmi. Do dyspozycji bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne, w tym aż 8 kortów tenisowych, 2 do squasha, ładne baseny i dobrze wyposażone spa. Hotel zajmuje rozległy teren, ma wypielęgnowany ogród z zielonymi trawnikami i zadbane niskie budynki z apartamentami. Lubiany za znakomitą atmosferę, dobre animacje i smaczne posiłki w ramach all inclusive. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości PUNTA PRIMA, ok. 200 m od sklepów i barów, ok. 4 km od San Luis, ok. 8 km od Mahón; ok. 10 km od portu lotniczego w Mahón; przystanek autobusowy ok. 20 m od hotelu (ok. 2 EUR/Mahón).

    PLAŻA:

    Punta Prima, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza bezpośrednio przy hotelu, ok. 250 m od recepcji (odległość zależna od położenia pokoju); parasole i leżaki płatne (ok. 5 EUR/sztuka/dzień), ręczniki plażowe dostępne w hotelu (depozyt ok. 20 EUR).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki, 479 pokoi, 47 jednopiętrowych budynków na powierzchni 20 ha, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Menurka - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, show cooking, 2 razy w tygodniu kolacja tematyczna, dostępne menu i foteliki dla dzieci, restauracja Air - á la carte, kuchnia śródziemnomorska, duży wybór win, dostępne foteliki dla dzieci, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, panoramiczna restauracja Il Faro - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia włoska; bar Magon, bar Xoroi przy basenie; minimarket; centrum konferencyjne dla 760 osób, rozległy ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w recepcji i w barze Magon (ok. 10 EUR/dzień; ok. 30 EUR/tydz.), lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty: Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, Diners Club.

    dla maks. 2 os., funkcjonalnie wyposażone, na parterze, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), w pełni wyposażony aneks kuchenny, lodówka, telewizor, telefon; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.; depozyt: ok. 7 EUR); taras (stolik i krzesełka).

    dla maks. 4 os., wyposażony jak studio, dodatkowo oddzielony drzwiami salon z sofą z miejscami do spania; balkon lub taras (stolik i krzesełka); apartament za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda: ok. 250 m², gł. 1-1,8 m, i ok. 200 m², gł. 1-1,8 m, 2 brodziki dla dzieci, gł. ok. 0,4 m; 8 kortów tenisowych (oświetlenie płatne), 2 korty do squasha, boiska do gry w siatkówkę, koszykówkę i piłkę nożną, łucznictwo, tenis stołowy, rowery górskie, siłownia, aerobik, jacuzzi, piłka wodna; plac zabaw dla dzieci, minikluby (2-3; 4-6; 7-12; 13-16 lat), dyskoteka; w ciągu dnia oraz wieczorem bardzo bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych.

    SPA:

    SPA: Prestige Spa, nowoczesne i znakomicie wyposażone, podzielone na 3 główne obszary - thermal spa: kryty podgrzewany basen dla dorosłych i dzieci, kaldarium, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; centrum urody: zabiegi kosmetyczne i relaksacyjne na twarz i ciało, masaże, drenaż, fryzjer; centrum fitness: bogato wyposażone w nowoczesny sprzęt, sala do aerobiku; wstęp do spa za opłatą (15 EUR/os.), zabiegi dodatkowo płatne.

    GOLD ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie kontynentalne w restauracji Il Faro (10.30-11.30), obiad i kolacja w restauracji Il Faro po wcześniejszej rezerwacji w recepcji; lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-23.30); przekąski, lody, ciasta, kawa, herbata w restauracji Il Faro i barze Xoroi (10.30-18.00).

    KONTAKT:

    0034/971159200, www.insotelhotelgroup.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 15 lat


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Mapa Hotelu Insotel Club Punta Prima
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Insotel Club Punta Prima

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Fantastyczny hotel z super jedzeniem ( ryby,owoce morza,mięsa,sałatki) miła obsługa.Blisko plaza sklepiki.Sama Menorka bajeczna !!!! POLECAM!!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Insotel Club Punta Prima:
    4.9 / 6

    Rewelacyjny hotel na wczasy rodzinne 2010-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel dla rodzin z dziećmi. Zakwaterowanie w 2 pokoikach z łazienką i aneksem kuchennym, świet...
    więcej

    6.0
    Hotel zasługuje jedynie na 3 gwiazdki a nie 6 2010-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.0
    Hotel wielka klapa góra 3,5 gwiazdki a nie 5 2010-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.0

    3.5
    Bardzo dobry na wczasy z dziećmi 2010-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Bardzo dobre miejsce na wczasy z dziecmi 2010-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Hotel bardzo dobry, godny polecenia! 2010-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Może jednak warto 2010-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    Jeżeli podróżujesz z dziecmi - wybierz ten hotel. Jeżeli szukasz luksusów - tu niestety ich nie znaj...
    więcej

    3.9
    Nie polecam. Do 5 gwiazdek dużo brakuje 2010-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Hotel rodzinny 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      3.0

    Duży, pięknie położony hotel, doskonale przystosowany dla rodzin z dziećmi. Kilka basenów, bardzo c...
    więcej

    4.4
    Udane wakacje 2010-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Kawior i szampan do śniadania 2010-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Najlepsze wakacje na świecie ! 2011-05-01
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rajski wypoczynek na prawie dziewiczej wyspie! 2011-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Insotel Punta Prima to udane wakacje 2011-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Insotel Club Punta Prima - raj dla dzieci 2011-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Cztery gwiazdki to max 2011-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.2
    Hotel wart polecenia 2011-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    To nie jest hotel pięciogwiazdkowy! 2011-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    3.3
    Bardzo przyjemne wczasy 2012-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Udane wczasy z dzieckiem w Insotel Punta Prima 2012-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Gościliśmy w Insotelu we wrześniu, wraz z dzieckiem. Na plus świetne baseny i generalnie elegancki w...
    więcej

    5.5
    Bardzo udane wakacje! 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wczasy z małym dzieckim 2013-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel bardzo fajny, ale nie 5 gwiazdek. 2013-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Insotel - przyzwoity hotel na Minorce 2014-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Insotel Club Punta Prima, gorąco polecam 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo dobry i ładny hotel. Super restauracje, dobrze zorganizowane, przez co przy bufecie nigdy nie...
    więcej

    5.1
    Insotel Club Punta Prima: super, gorąco polecam 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Na Minorkę przylecieliśmy z dziećmi (6 i 2 lata). Wylot mieliśmy bardzo wcześnie, bo o 5:35, ale wsz...
    więcej

    5.2
    Rodzinny wypoczynek na Minorce 2015-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0
    Bajeczne wakacje 2016-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel dla rodzin z małymi dziećmi 2016-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Hotel Insotel Punta Prima to bardzo duzy (ca 500 pokoi) obiekt na rozległym terenie (ca 20ha) dobrz...
    więcej

    5.4
    Poezja smaków 2017-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Godny polecenia, małe "ale" 2017-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Insotel Club Punta Prima:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Wybraliśmy ten hotel ponieważ rok wcześniej byliśmy w hotelu tej samej sieci na Majorce. Generalnie ...
    więcej

    5.3

    Insotel Club Punta Prima - możliwości zakwaterowania:

    Apartament z widokiem na morze
    Apartament
    Apartament
    Apartament
    Apartament w supercenie
    Studio (1 osoba dorosła + dziecko)
    Studio
    Studio w supercenie

    Insotel Club Punta Prima - Możliwości wyżywienia:


    Insotel Club Punta Prima - miasta wylotu:


    Insotel Club Punta Prima - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Insotel Club Punta Prima? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00