cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
  • Hotel Santa Monica, Costa Brava
1 / 19
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.05 - 06.06
już od 2329 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 10.10
już od 2129 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Santa Monica
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Santa Monica
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Santa Monica:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020

Hotel Santa Monica w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Przyjemny hotel o dobrym standardzie, położony w samym sercu wakacyjnej miejscowości Calella. Dobra infrastruktura oraz znakomita kuchnia pozwolą cieszyć się odkrywaniem nowych smaków. Odnowiony i zmodernizowany. Odpowiedni zarówno dla ludzi młodych, jak i dla rodzin z dziećmi.

POŁOŻENIE:

w centrum turystycznej miejscowości CALELLA, blisko lokalnych barów, restauracji i sklepów; ok. 45 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 50 km od portu lotniczego w Barcelonie; ok. 50 km od Barcelony, ok. 200 m od przystanku autobusowego.

PLAŻA:

Platja Garbi, publiczna, długa, szeroka i piaszczysta, ok. 350 m od hotelu; leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, regularnie odnawiany, ostatnio w 2014 r., 216 pokoi, 10 pięter, 2 windy, całodobowa recepcja; nowocześnie urządzona restauracja, dostępne foteliki dla dzieci; snack bar, bar przy basenie; punkt wymiany walut, czytelnia, ogródek, taras słoneczny z leżakami i parasolami, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (ograniczony zasięg); za opłatą: stanowiska internetowe (ok. 1 EUR/20 min); akceptowane karty kredytowe: Visa, Eurocard, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), funkcjonalnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (25 EUR/tydz.), balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, ok. 175 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne leżaki; bilard, tenis stołowy, rzutki, automaty do gry; w dzień animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem program rozrywkowy; bogate animacje i sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu; przekąski między posiłkami; nielimitowana ilość napojów chłodzących, ciepłych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.30-23.00).

KONTAKT:

0034/937691519, www.medplaya.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Przyjemny hotel o dobrym standardzie, położony w samym sercu wakacyjnej miejscowości Calella. Dobra infrastruktura oraz znakomita kuchnia pozwolą cieszyć się odkrywaniem nowych smaków. Odnowiony i zmodernizowany. Odpowiedni zarówno dla ludzi młodych, jak i dla rodzin z dziećmi.

POŁOŻENIE:

w centrum turystycznej miejscowości CALELLA, blisko lokalnych barów, restauracji i sklepów; ok. 45 km od lotniska w Gironie, ok. 50 km od lotniska w Barcelonie; ok. 50 km od Barcelony, ok. 200 m od przystanku autobusowego.

PLAŻA:

Platja Garbi, publiczna, długa, szeroka i piaszczysta, ok. 350 m od hotelu; leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, regularnie odnawiany, ostatnio w 2014 r., 216 pokoi, 10 pięter, 2 windy, całodobowa recepcja; nowocześnie urządzona restauracja, dostępne foteliki dla dzieci; snack bar, bar przy basenie; punkt wymiany walut, czytelnia, ogródek, taras słoneczny z leżakami i parasolami, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: stanowiska internetowe (ok. 1 EUR/20 min); udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, Eurocard, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), funkcjonalnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telewizor z płaskim ekranem, telefon, sejf (25 EUR/tydz.), internet bezprzewodowy; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen dla dorosłych, ok. 175 m², gł. do 2,4 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne leżaki; bilard, tenis stołowy, rzutki, automaty do gry; w dzień animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorem program rozrywkowy; bogate animacje i sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu; przekąski między posiłkami; nielimitowana ilość napojów chłodzących, ciepłych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.30-23.00).

KONTAKT:

0034/937691519, www.medplaya.com

GRATIS:

Wi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

Calella - w pobliżu postój taksówek, przystanek autobusowy, sklepy/bary/restauracje - 150 m od plaży - ok.50  km od lotniska w Girona - ok. 50 km od Barcelony - ok. 72 km od lotniska El Prat  

Plaża

- piaszczysta - serwis plażowy płatny

Pokoje

Pokoje typu Standard - klimatyzacja, TV-SAT, telefon - telefon, lodówka/mini bar - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC) - balkon lub taras

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie - basen zewnętrzny ze słodką wodą - leżaki i parasole przy basenie - ping pong - rzutki - animacje dla dorosłych ( w sezonie) płatne - bilard - sporty wodne na plaży  

Dla dzieci

- wydzielony brodzik - foteliki w restauracji - animacje dla dzieci (w sezonie)

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, napoje bezalkoholowe i alkoholowe rodzimej produkcji.  

Restauracje i bary

- restauracja - 2 bary

Dodatkowe informacje

- ostatnia renowacja 2010 r. - 7 pięter, 2 windy - 216 pokoi - punkt wymiany walut - parking publiczny (płatny) - WIFI w miejscach publicznych bezpłatne - kawiarenka internetowa www.medplaya.com  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costa Brava, Hiszpania

Opis hotelu

Podczas podróży do Calella MedPlaya Hotel Santa Monica stanowi doskonałą opcję zakwaterowania. Odkryty basen jest idealny do kąpieli, jadalnia zaprasza do skosztowania kuchni hiszpańskiej i serwuje śniadania, lunche i kolacje. Położony w centrum Calella, 550 m od plaży, 1 km od muzeum, 9 km od zamku De Santa Florentina, 16 km od parku wodnego i 40 km od lotniska Girona Costa Brava.

Na terenie hotelu do dyspozycji gości znajdują się bezprzewodowy internet, całodobowa recepcja, restauracja, bar, basen, brodzik, pokój gier, sala konferencyjna.

Pokoje wyposażone są w bezprzewodowy internet, klimatyzację, telewizor, sejf (płatny), suszarkę do włosów oraz łazienkę.

Niektóre z udogodnień mogą być niedostępne ze względu na warunki pogodowe lub sezon.

W przypadku wybrania opcji all-inclusive:

Pakiet all-inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres: ul. Turismo 72-78, 08370 Calella, Hiszpania.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Santa Monica
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Santa Monica

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Santa Monica:
5 / 6

Super 2008-07-15
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Bardzo udany wypoczynek 2011-06-25
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Miejscowosc jest bardzo atrakcyjna zarowno dla rodzin z dziecmi jak i dla osob młodych szukajacych r...
więcej

5.3
Średnio 2011-08-07
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel jak wszystkie obiekty na Costa Brava. Wysokie budynki z malymi lub bardzo malymi terenami i ba...
więcej

4.6
Hotel Santa Monika - udany wypoczynek 2012-07-01
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Zasługuje na 3 gwiazdki 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Santa Monica Calella 2013-08-19
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Hotel nie zawiódł oczekiwań 2013-09-30
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.5

Hotel nie zawiódł naszych oczekiwań. Wszystko zgodne było z opisami znajdującymi się w internecie. ...
więcej

5.3
Nie będziesz żałował(a) 2014-03-01
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.7

To nasz 15 wyjazd i niewątpliwie najlepszy hotel. Plusy : znakomite, urozmaicone jedzenie- kucharze ...
więcej

5.2
Fajny hotel w dobrej lokalizacji z dobrym jedzenie 2014-06-15
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Santa Monica hotel średni 2014-06-15
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.7

Witam właśnie wróciłem z tego hotelu pobyt zaczynałem 7.06.14. Hotel słabe 3 gwiazdki raczej 2,5, na...
więcej

4.8
Nie polecam 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Pokoje w tym hotelu są tragiczne, ściany są bardzo cienkie, można przez nie rozmawiać bez podnoszeni...
więcej

4.3
Nie polecam Hotelu Santa Monica na wakacje 2014-08-13
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

hotel do konkretnego remontu!nie dałabym 3 gwiazdki! pokoje słabo wygłuszone wszystko słychać co się...
więcej

4.1
Cienko! 2014-09-29
Szczegóły oceny hotelu Santa Monica:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.7

Santa Monica - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 1 os.

Santa Monica - Możliwości wyżywienia:


Santa Monica - miasta wylotu:


Santa Monica - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Santa Monica? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00