Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
  • Hotel Barcelo Isla Christina, Costa de la Luz
1 / 53
Udogodnienia hotelu Barcelo Isla Christina
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Barcelo Isla Christina
star 4

Hiszpania: Costa de la Luz
Ocena hotelu Barcelo Isla Christina:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barcelo Isla Christina:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2018

Hotel Barcelo Isla Christina w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel ze znanej sieci Barcelo. Obiekt o dobrym standardzie, ładnie położony w pobliżu pięknej plaży. Idealny na rodzinne wakacje!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa de la Luz

Opis oferty:

Hotel zarządzany przez sieć Barceló jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek. Zarówno starsi, jak i młodsi znajdą tu moc atrakcji. Do dyspozycji Gości są 2 baseny, siłownia i wypożyczalnia rowerów. Dla najmłodszych przygotowano brodzik, plac zabaw i miniklub. Malownicze wydmy tuż przy nadmorskiej promenadzie oraz piękna plaża, naturalnie ozdobiona muszelkami o bajkowych kształtach, tworzą wspaniałą scenerię tego wyjątkowego miejsca. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości ISLA CRISTINA, ok. 300 m od centrum z pięknymi uliczkami i domami wykładanymi ceramiką, sklepów, restauracji i barów; ok. 75 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

Punta del Caiman, publiczna, piaszczysta, szeroka, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 450 m od hotelu, przejście specjalnymi ścieżkami przez szeroką, naturalną wydmę, parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/komplet; dostępne w lipcu i sierpniu).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, przestronny i nowoczesny, stylowy, zbudowany w 2004 r., 212 pokoi i 96 apartamentów rozmieszczonych w 1 budynku, 4 piętra, 4 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie; sklepik: pamiątki, przechowalnia bagażu, salon wypoczynkowy; sala konferencyjna, taras słoneczny z leżakami i parasolami, dostępne ręczniki plażowe (depozyt: ok. 10 EUR; wymiana 4 EUR); za opłatą: punkty internetowe (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², przestronny, nowocześnie urządzony, centralna klimatyzacja z możliwością sterowania, wentylator, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny), sejf (ok. 4 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; większość pokoi z balkonami (stolik i krzesełka); widok na morze/basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,1-1,7 m, basen przystosowany dla osób niepełnosprawnych (z podnośnikiem), ok. 100 m2, brodzik, ok. 7 m², gł. 0,2 m; siłownia, tenis stołowy (ok. 10 EUR/depozyt); plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), zajęcia sportowe dla dzieci i dorosłych, wieczorem programy rozrywkowe z muzyką i tańcami; za opłatą: bilard, piłkarzyki, automaty do gry, wypożyczalnia rowerów (ok. 15 EUR/dzień), sauna, masaże; oferta zewnętrzna: 27-dołkowe pole golfowe Islanilla (ok. 8 km od hotelu).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.30-11.00), obiad (13.30-16.00), kolacja (20.00-22.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski między posiłkami głównymi; lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/959621100, www.barcelo.com

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny hotel ze znanej sieci Barcelo. Obiekt o dobrym standardzie, ładnie położony w pobliżu pięknej plaży. Idealny na rodzinne wakacje!


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny hotel ze znanej sieci Barcelo. Obiekt o dobrym standardzie, ładnie położony w pobliżu pięknej plaży. Idealny na rodzinne wakacje!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa de la Luz

Opis oferty:

Hotel zarządzany przez sieć Barceló jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek. Zarówno starsi, jak i młodsi znajdą tu moc atrakcji. Malownicze wydmy tuż przy nadmorskiej promenadzie oraz piękna plaża, naturalnie ozdobiona muszelkami o bajkowych kształtach, tworzą urokliwą scenerię tego wyjątkowego miejsca. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości ISLA CRISTINA, ok. 300 m od centrum z pięknymi uliczkami i domami wykładanymi ceramiką, sklepów, restauracji i barów; ok. 75 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 600 m od hotelu.

PLAŻA:

Punta del Caiman, publiczna, piaszczysta, szeroka, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 450 m od hotelu, przejście specjalnymi ścieżkami przez szeroką, naturalną wydmę, parasole i leżaki płatne (ok. 13 EUR/komplet; dostępne w lipcu i sierpniu).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, przestronny i nowoczesny, stylowy, zbudowany w 2004 r., 212 pokoi i 96 apartamentów rozmieszczonych w 1 budynku, 4 piętra, 4 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie; sklepik: pamiątki, przechowalnia bagażu, salon wypoczynkowy; sala konferencyjna, taras słoneczny z leżakami i parasolami, dostępne ręczniki plażowe (depozyt: ok. 10 EUR; wymiana 4 EUR); za opłatą: punkty internetowe (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², przestronny, nowocześnie urządzony, centralna klimatyzacja z możliwością sterowania, wentylator, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny), sejf (ok. 4 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; większość pokoi z balkonami (stolik i krzesełka); widok na morze/basen za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,1-1,7 m, basen przystosowany dla osób niepełnosprawnych (z podnośnikiem), ok. 100 m², brodzik, ok. 7 m², gł. 0,2 m; siłownia, tenis stołowy (ok. 10 EUR/depozyt); plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), zajęcia sportowe dla dzieci i dorosłych, wieczorem programy rozrywkowe z muzyką i tańcami; za opłatą: bilard, piłkarzyki, automaty do gry, wypożyczalnia rowerów (ok. 15 EUR/dzień), sauna, masaże; oferta zewnętrzna: 27-dołkowe pole golfowe Islanilla (ok. 8 km od hotelu).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.30-11.00), obiad (13.30-16.00), kolacja (20.00-22.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski między posiłkami głównymi; lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/959621100, www.barcelo.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przyjemny hotel ze znanej sieci Barcelo. Obiekt o dobrym standardzie, ładnie położony w pobliżu pięknej plaży. Idealny na rodzinne wakacje!


Mapa Hotelu Barcelo Isla Christina
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa de la Luz)
Piaszczyste plaże wybrzeża Costa de la luz w Hiszpanii
Wakacyjny kurort Punta Umbria na wybrzeżu Costa de la Luz
Tarifa - najbardziej na południe wysunięte miasto kontynentalnej Hiszpanii.
Isla Canela - wakacyjny kurort przy granicy z Portugalią z piękną plażą i portem jachtowym
Turystyczna miejscowość Isla Cristina na wybrzeżu Costa de la Luz w Hiszpanii
Kadyks na wybrzeżu Costa de la Luz
Coto Donana na wybrzeżu Costa de la Luz w Hiszpanii
Huelva, Hiszpania, Costa de la Luz
Filmy hotelu Barcelo Isla Christina:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Barcelo Isla Christina:
https://www.youtube.com/watch?v=lOzAVxFcT6k

Opinie o Hotelu Barcelo Isla Christina

Barcelo Isla Christina - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok 2 os. + 1 dost. w/morze / w/basen
Pok 2 os. w/morze / w/basen
Pok. 1 os.

Barcelo Isla Christina - Możliwości wyżywienia:


Barcelo Isla Christina - miasta wylotu:


Barcelo Isla Christina - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Barcelo Isla Christina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00