Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
  • Hotel Marhaba Resort, Sousse
1 / 35
Udogodnienia hotelu Marhaba Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Marhaba Resort
star 4

Tunezja: Sousse
Ocena hotelu Marhaba Resort:
4.3 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marhaba Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2018

Hotel Marhaba Resort w ofercie Biura podróży:

Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: 

Hotel wraz z Tour Khalef, Marhaba Club i Marhaba Beach tworzy kompleks usytuowany przy pięknym, 20 ha, palmowym ogrodzie. Hotel znajduje się przy długiej, piaszczystej plaży w odległości ok. 1,5 km od centrum Sousse i składa się z budynku głównego oraz bungalowów.


Pokoje:

Wszystkie, praktycznie wyposażone, dwuosobowe pokoje  z możliwością jednej dostawki, posiadają centralną klimatyzację, łazienkę, telefon i balkon. Możliwość wypożyczenia lodówki i telewizora (za dodatkową opłatą i w miarę dostępności).


Do dyspozycji gości: 

Recepcja, kantor wymiany walut, restauracje, bary, barbecue, kawiarnia mauretańska, dyskoteka, bogaty program animacji, sala TV−SAT, sala konferencyjna, fryzjer, sklepiki, sauna, masaże, plac zabaw i mini−club dla dzieci. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży odpłatnie w wersji HB, bezpłatnie w wersji All Inclusive.


Uprawianie sportów: 

Bezpłatnie: basen, kryty basen, brodzik dla dzieci, tenis stołowy, aerobik, boisko dla dzieci. 
Odpłatnie: 8 kortów tenisowych, squash, bilard, fitness, sporty wodne na plaży.   


Wyżywienie: 

Śniadanie, obiad, kolacja w formie szwedzkiego stołu. Lekkie przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe w godzinach od 10:00 do 23:00.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie).

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

W Sousse. Hotel usytuowany na terenie dużego parku palmowego należącego do sieci Marhaba bezpośrednio przy szerokiej plaży w odległości 3 km od mediny i 15 km od lotniska w Monastirze.

 

Pokoje:

Hotel posiada 450 pokoi z łazienkami, wszystkie mają balkon. W pokojach znajdują się telefony, TV/SAT. Istnieje możliwość wypożyczenia lodówki (5 DT za dzień, ilość ograniczona), sejf w recepcji (2 DT za dzień, kaucja 20 DT). Pokoje z widokiem na morze (jeśli dostępne) za dodatkową opłatą.

 

Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Hotel jest laureatem wielu dyplomów za serwis oraz jakość wyżywienia. Moliwość dokupienia pakietu all inclusive.

 

Sport i rozrywka:

Hotel posiada jeden basen odkryty z toboganem i z barem w wodzie, basen kryty z podgrzewaną wodą zimą. Przy plaży są dostępne sporty wodne. Parasole, leżaki gratis, materace płatne (tylko w opcji HB 1 DT), istnieje wypożyczenia ręczników kąpielowych przy basenie za dopłatą. Ponadto hotel oferuje bogaty program animacyjny zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, kącik gier towarzyskich, bingo, dyskotekę. Można skorzystać z fitness centrum i masażu. Sali do gry w squasha oraz 8-iu kortów tenisowych, siatkówki plażowej i piłki wodnej w ramach animacji.

 

Dzieci:

Dla dzieci przygotowany jest brodzik oraz mini klub a także plac zabaw.


Kompleks odpowiedni zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i Klientów pragnących odpocząć w pięknym rozległym ogrodzie. Położenie blisko centrum pozwala na korzystanie z życia nocnego miasta Sousse.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie,
  • opłatę lotniskową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;
  • podatek VAT.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel pośród ładnego ogrodu. Wraz z hotelem Marhaba tworzy rozległy kompleks hotelowy, dogodnie usytuowany, przyjazny personel.

Położenie

Przy piaszczystej plaży, ok. 1,5 km od centrum Sousse oraz Port El Kantaoui, 45 km od lotniska w Enfidii, ok. 15 km od lotniska w Monastirze.

Wyposażenie

Piękne lobby z recepcją i sejfami (odpłatnie), Wi-Fi, kantorem wymiany walut i barem, restauracja główna, bar na plaży, bar przy basenie, nowoczesna i klimatyczna restauracja Bocca Beach z widokiem na morze, kawiarenka orientalna, kącik internetowy, sala konferencyjna, sklepy, salon fryzjerski.

Pokoje

280 komfortowych pokoi z klimatyzacją, łazienką, TV sat, telefonem, minibarem (na życzenie), łączem internetowym, balkonem lub tarasem. Pokoje Neptune mają mniejszą powierzchnię niż "pokoje standard". Położone są w starszej części hotelu i mają nieco niższy standard.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach do północy.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny, basen kryty (na terenie hotelu Marhaba, czynny w sezonie zimowym), aerobik, gimnastyka wodna, tenis stołowy, minigolf, siatkówka plażowa, fitness, korty tenisowe, squash, bilard, masaże, sauna, sporty wodne, animacje. Klienci mogą korzystać z infrastruktury hotelu Marhaba.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, miniklub, mini dyskoteki, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji.

Uwagi

Od obywateli RP wiza nie jest wymagana. Od 01.10.2014r. obcokrajowców obowiązuje podatek wyjazdowy w kwocie 30 dinarów tunezyjskich (równowartość 13 euro), który będzie pobierany od każdego turysty przy wyjeździe z Tunezji. Podatek będzie pobierany w formie znaczka skarbowego dostępnego w wyznaczonych punktach, w portach i na lotniskach oraz na przejściach granicznych. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Podatku wyjazdowego (opłata od 1.10.2014r) dla obcokrajowców w wysokości 30 dinarów, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Sousse

Kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1968 r. odremontowany w latach 2009 i 2012.

Położenie

Sousse - 20 km od lotniska w Monastirze, 60 km od lotniska Enfidha.

Plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne.

W hotelu

3 restauracji (w tym 2 a'la carte), 3 bary, 2 baseny odkryte, basen kryty.

Pokoje

w 3 budynkach: 525 pokoi standardowych; 142 pokoi ekonomicznych; klimatyzacja centralna, łącze internetowe, minibar (na życzenie), telefon, TV (na życzenie), suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, animacje. Płatne: dostęp do internetu, sejf w recepcji, masaż, sauna, łaźnia, fitness i siłownia, bilard, rzutki, sporty wodne na plaży.

Atrakcje dla dzieci

 brodzik, zjeżdżalnie, mini klub, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

All Inclusive (10:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

Tel./Faks

(+216) 73 275 355    

Aktualizacja opisu

2015.02.19, g. 14:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

kompleks składający się z kilku pawilonów i dwóch części - Marhaba, Marhaba Club, położony w rozległym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży; oddalony ok. 4 km od centrum Sousse oraz ok. 6 km od Port El Kantaoui. Odległość od lotniska: Enfidha ok. 45 km, w Monastirze ok. 25 km, w Tunisie ok. 130 km.

Rozrywka i sport

na terenie kompleksu - 2 baseny odkryte (w tym jeden ze zjeżdżalniami), basen kryty (wspólny dla kompleksu Marhaba), mini golf, łucznictwo, siatkówka, korty tenisowe, siłownia (płatna). Sporty motorowe na plaży oraz zabiegi w centrum odnowy biologicznej za dodatkową opłatą. Dla dzieci - brodzik, plac zabaw oraz mini klub. Parasole i leżaki przy basenie oraz na plaży gratis. Możliwość wypożyczenia ręczników plażowych za kaucją.

Wyposażenie hotelu

restauracja główna ( śniadania, obiady, kolacje - w zależności od miejsca zakwaterowania), snack bar przy basenie Palmeraie, bar przy basenie Marhaba Club, bar na plaży, lobby bar Marhaba, lobby bar Marhaba Club, restauracja - bar plażowy Bocca Beach (płatna). Dla zainteresowanych - sala konferencyjna. Sejfy w recepcji za dodatkową opłatą. Wi-Fi w recepcji gratis.

Wyposażenie pokoju

wszystkie pokoje standardowe wyposażone w klimatyzację ( czynna w sezonie letnim), TV, mini bar, balkon.

Wyżywienie

all inclusive obejmuje: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. W wybranych barach w określonych godzinach podawane są napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji (9:00-24:00).

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany ok. 1,5km od centrum Sousse. Oddalony od międzynarodowego lotniska w Monastirze ok. 15km i ok 45km od lotniska w Enfidha.

PLAŻA

Przy hotelu, szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe za kaucją. Bar przy plaży (czynny sezonowo).

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Kompleks hotelowy składający się z trzech części: Marhaba, Marhaba Club i Neptun. Położony w pięknym zadbanym ogrodzie w dogodnej lokalizacji. Polecany zarówno dla rodzin z dziećmi i spokojny wypoczynek jak również dla aktywniejszych turystów szukających wspaniałej zabawy. Goście hotelowi korzystają ze wszystkich udogodnień całego kompleksu.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, sejf (za opłatą), punkt wymiany walut, klub nocny, fryzjer, sklepiki. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i Master Card.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą. Bezpłatne Wi-Fi w lobby.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: dwa baseny odkryte, kryty basen (podgrzewany sezonowo), leżaki i parasole przy basenie, aerobik, gimnastyka wodna, tenis stołowy, mini golf, siatkówka plażowa, bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie: fitness, bilard, 8  kortów tenisowych, masaż, sauna, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Basen, zjeżdżalnia wodna, mini klub (4-12), plac zabaw, wysokie krzesła, mini dyskoteka, łóżeczka na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Wszystkie pokoje komfortowo urządzone. Pokój typu Standard (w budynku głównym) lub typu Neptun (bungalow): dwuosobowy z możliwością zakwaterowania 2+1 lub 2+2. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo), TV, telefon, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi, kawy typu espresso, cappuccino.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.marhaba-resorts.com

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Z dniem 1 października 2014 roku wchodzi w życie podatek wyjazdowy w kwocie 30 dinarów tunezyjskich (równowartość 13 euro), który będzie pobierany od każdego turysty przy wyjeździe z Tunezji.

WIZA I PASZPORT

wymagany paszport ważny 3 m-ce (ważność liczona od daty powrotu) obywatele polscy udający się do Tunezji są zwolnieni z obowiązku wizowego na okres do 90 dni każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja, Tunezja

Położenie

ok. 2,5 km od centrum Sousse. Connected Service w języku polskim.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne na plaży w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

Hotel jest częścią rozległego resortu Marhaba (hotele Marhaba, Marhaba Club, Marhaba Neptune). Oferuje 449 pokoi w 3-piętrowym budynku głównym oraz wielu budynkach bocznych. W budynku głównym: recepcja, sejfy (za opłatą), windy, sala TV, restauracja, lobby bar, kawiarnia mauryjska, bar z przekąskami, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, 3 zjeżdżalnie, bar, tarasy słoneczne. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie; ręczniki kąpielowe za kaucją.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (15.06-15.09), sejf, TV sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka (dostępna na recepcji za kaucją). Z widokiem na morze (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe "Young Family" (2-3T): oferta dla rodzin, ze stałą ceną dla dziecka, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw.

Rozrywka

różnorodne animacje w dzień wieczorne przedstawienia, dyskoteki.

Dostęp do internetu

kącik internetowy (za opłatą), dostęp do Wi-Fi w strefie recepcji oraz w pokojach gratis.

Sport

siatkówka plażowa, boccia, strzelanie z łuku, siłownia, minigolf, tenis stołowy. Za opłatą: w sąsiednim hotelu "Tour Khalef": 8 kortów tenisowych, 2 korty do squasha. Jazda konna, żeglowanie oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

basen kryty (w oddzielnym budynku). Za opłatą: centrum wellness: hammam, fryzjer, masaże, sauna. 1 raz na tydzień hammam lub sauna gratis.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9-24:00. Późne śniadanie dla śpiochów w godz. 10-11:45. Przekąski w godz. 12:30-15:00 oraz drobne przekąski (np. naleśniki), kawa, herbata w godz. 15-17:00. 2 razy w tygodniu bufety tematyczne na kolację. Butelka wody w dniu przyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 15% zniżki, 1.02-31.03.16 10% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 29.04-13.05.16, 27.05-3.06.16, 7.10-14.10.16.

Dla nowożeńców

10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (pok. 2T) lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • rozległy kompleks hotelowy
  • zadbany teren, porośnięty palmami
  • 2 baseny, 3 zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy kompleks o wysokim standardzie, który spodoba się rodzinom z dziećmi i fanom aktywnego wypoczynku. Dogodne położenie blisko starej części Sousse jest zdecydowaną zaletą tego hotelu.


Mapa Hotelu Marhaba Resort

Opinie o Hotelu Marhaba Resort

Blisko do prywatnej, wysprzątanej codziennie plaży. Pokoje czyste, zadbane, klimatyzacja i inne wyposażenie w porządku, bez zarzutów, nawet balkon nam się trafił. Jedzenie różnorodne, po tygodniu jednak się przejada. Animacje w porządku, cały dzień i tak jest co robić więc nie nudziliśmy się ani chwilkę. Na pewno tutaj wrócimy gdy tylko będzie okazja! Pobyt z chłopakiem w sierpniu 2014 roku.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Super hotel, idealne miejsce na wakacje dla każdego, bardzo blisko do mediny w Sousse, można spokojnie zwiedzać na własną rękę, do tego świetny basen w hotelu, smaczne jedzenie, ładny teren i mnóstwo, mnóstwo atrakcji. Byłam tam z mężem i dwójką dzieci i wszyscy wróciliśmy zadowoleni, to o czymś świadczy. Jeżeli Tunezja to tylko ten hotel!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Byłam już dwa razy w Susse i zdecydowanie lepsze jedzenie jest hotelu Marhaba niż w EL Hana Bech ( po tygodniu stołowałam się w innych miejscach bo nie mogłam już nic przełknąć). Wadą Marhaby jest położenie, dość trudno jest w skwarze dojść do mediny, a taksówka po dobrym targowaniu kosztuje 2 dinary Co do Pań sprzątających gorliwie wykonują swoje obowiązki wraz z kurzem zniknęła mi 1/3 kasy dość dobrze schowanej( mogły wziąć całość) Pomimo wszystko polecam ( piękna plaża, park i ciepła woda w morzu)

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Hotel bardzo fajny, położony bardzo blisko Sousse a przy tym mający super ogród na terenie. Bawiliśmy się tam świetnie i z chęcią tam wrócimy. jedyny mankamnet to, że obsługa w restauracji była niemiła, ale nie sądzę żeby to się utrzymywało dłużej. Jedzenie dobre, polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Marhaba Resort - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 osobowy
Pokój 2 osobowy z widokiem na morze

Marhaba Resort - Możliwości wyżywienia:


Marhaba Resort - miasta wylotu:


Marhaba Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Marhaba Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00