cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
  • Hotel Bonita Beach, Albena
1 / 10
Ocena
hotelu:
2.6 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 24.09
już od 239 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.05 - 28.05
już od 199 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bonita Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Bonita Beach
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Bonita Beach:
2.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2020

Hotel Bonita Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 13 km od centrum Warny
  • ok. 500 m od przystanku autobusowego
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi 
  • kantor
  • minimarket: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony
  • sejf: w recepcji
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

175

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  •  basen dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie, wymagana rezerwacja
  •  wysokie krzesełka dla dzieci

Sport i wellness

Płatne
  • masaże

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • boczny widok na morze
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • prysznic
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

Wyżywienie pełne plus
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 07:30 - 11:00 i 14:00 - 21:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 07:30 - 11:00 i 14:00 - 21:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja: program "dine around", wysokie krzesełka dla dzieci
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, bufet, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:00 i 18:30 - 20:30

  • bar w lobby: 24 h

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Bułgaria/Złote Piaski

    Położenie

    - Złote Piaski - w pobliżu sklepy, bary, restauracje - około 200 metrów do centrum miejscowości - w pobliżu przystanek autobusowy około 200m 

    Plaża

    - obiekt usytuowany około 20 m od plaży - serwis plażowy płatny dodatkowo      

    Pokoje

    - boczny widok na morze - balkon - TV - telefon - klimatyzacja - łazienka (wanna/prysznic, WC) - minibar za opłatą  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - basen z wydzieloną częścią dla dzieciDodatkowo płatne: - masaże - bilard

    Dla dzieci

    - wydzielona częsć basenu - łóżeczka dla dzieci na zapytanie  

    Wyżywienie

    BB: śniadanie w formie bufetu HB: śniadanie i kolacja w formie bufetu All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 07:30-11:00, 14:00-21:00

    Restauracje i bary

    - restuaracja główna - lobby bar  

    Dodatkowe informacje

    - hotel nie posiada własnego parkingu


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3,0

    Region

    Bułgaria, okolice Varny, ZŁOTE PIASKI

    Położenie

    od piaszczystej plaży oddzielony tylko promenadą. W pobliżu hotelu znajdują się możliwości rozrywki i zakupów.

    Wyposażenie

    hotel oferuje 169 pokoi na 14 piętrach. Recepcja z sejfami, bar, sklep, restaurację z widokiem na morze, basen z tarasem słonecznym. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą.

    Dzieci

    łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Kategoria bułgarska

    3 gwiazdki.

    Pokoje dwuosobowe (42229A 1-3A)

    komfortowo wyposażone, prysznic, WC, TV-Sat, mini bar, klimatyzacja, balkon z bocznym widokiem na morze

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-14 lat otrzymuje stałą cenę.

    Pokoje ruletka (42229A 2-3S)

    wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Pokoje rodzinne (42229A 2C)

    wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.

    Zniżki

    przy 2 os. pełnopłatnych 2 dzieci 2-14 lat otrzymuje stałą cenę.

    Sport

    za opłatą bilard, masaże, sporty wodne przy plaży.

    Z dwoma posiłkami

    śniadanie i kolacja w formie bufetu. 7=5, 14=10 w terminach 01.05-18.06, 07.09-24.10.2009.7=6, 14=12 w terminie 19-27.06.2009. Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji do 30.04.2009. MEGA zniżka do 15.02.2009.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Bułgaria/Złote Piaski

    Opis

    • Atrakcyjna lokalizacja, zalewie parę metrów od szerokiej piaszczystej plaży oraz promenady
    • Hotel w ścisłym centrum, obok największej dyskoteki w mieście
    • Komfortowe, klimatyzowane pokoje 
    • Bezpłatny dostęp do Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych
    • Uprzejmy, pomocny personel

    Lokalizacja

    w Złotych Piaskach, przy plaży, w centrum miejscowości, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 170, restauracje: 1, bar przy basenie, sejf (płatny 5BGN/dzien, 30 BGN/tydzien), lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, mini market, opieka lekarska (płatna), internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych bezpłatny, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka z prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    tenis stołowy (płatny), masaże (płatne), bilard (płatny), siłownia.

    Dla dzieci

    brodzik, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji lub pakietu All Inclusive Light.

    All Inclusive

    Wersja LIGHT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Złote Piaski, Bułgaria

    Położenie

    w tętniącym życiem centrum Złotych Piasków; w pobliżu liczne możliwości rozrywki i zakupów. Dobre połączenie komunikacyjne z Warną ok. 17 km.

    Plaża

    od długiej i piaszczystej plaży oddzielony tylko promenadą. Plaża publiczna leżaki i parasole za opłatą. Przy basenie hotelowym leżaki i parasole gratis.

    Wyposażenie

    hotel oferuje 169 pokoi na 15 piętrach. Klimatyzowane lobby z recepcją z sejfami (za opłatą), bar, sklep, restauracja z widokiem na morze. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny. WI-FI w lobby gratis, w pokojach za opłatą.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    bardzo funkcjonalnie i gustownie wyposażone: Pokoje dwuosobowe (1-3A): powierzchnia ok. 17 m2; TV sat., minibar, klimatyzacja, WI-FI gratis, prysznic, WC, balkon z bocznym widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): mniejsze od standardowych ok. 16 m2, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2C): większe powierzchnia ok. 30 m2, wanna; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci. Pokoje Komfort Plus (2K): z bocznym widokiem na morze, na najwyższych piętrach, ok. 17 m2.

    Rozrywka

    bary i kawiarnie w pobliżu. Ok. 200 m. bar street z klubami i dyskotekami.

    Dostęp do internetu

    WI-FI w lobby oraz pokojach gratis.

    Sport

    za opłatą: bilard, masaże. Sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje. Wynajem rowerów.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.Drinks inclusive: śniadanie dla "śpiochów" do godz. 10:00; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 14-21:00 (dodatkowe świadczenie/kod rezerwacji: S42092A). Cena za osobę/dzień 25 PLN.

    Wcześniej = taniej

    20% zniżki przy rez. do 31.12.14 15% zniżki od 1.01-31.03.15, 10% zniżki 1.04-30.04.15.

    Dni gratis

    7 = 5, 14 = 10: 1.05-1.06.15, 7.09-24.10.15; 14=12, 7=6: 2.06-18.06.15.

    Dla seniorów

    SENIOR 60 PLUS: 10% zniżki wszystkie typy pokoi.

    Zniżki

    DLA SINGLI 1A=2A bez dopłaty w terminach 1.05-18.06.15 4.09-31.10.15.Dla dzieci 2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


    Mapa Hotelu Bonita Beach
    Filmy hotelu Bonita Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Bonita Beach!
    https://youtu.be/rkyMvykPhcI
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Bonita Beach

    3.7
    może być

    Hotel spełnił moje niewygórowane raczej wymagania. Było czysto, dobre jedzenie, blisko centrum i plaży, widok na morze, nic wiecej nie potrzeba. Atrakcji w hotelu żadnych nie było, basen mały, brak miejsca do leżenia, ja nastawiłam się wyłącznie na pleżę. Urlop zaliczony do udanych ;)

    POLECAM:
    singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.7
    1.4
    zdecydowanie odradzam

    Zdecydowanie ogromny negatyw. Nie polecam. Gorzej chyba nie można trafić!!!!

    POLECAM:
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      2.6
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      i sport
      2.3
    • Obsługa
      2.9
    HolidayCheck
    Ocena Bonita Beach:
    2.9 / 6

    Urlop w Hotelu Bonita Beach 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Niezly hotel 2010-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Bonita - rozsądny stosunke ceny do jakości 2010-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.6
    Miły pobyt w Bonita Beach 2010-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.3

    Pobyt w hotelu raczej miły.Pierwszego dnia mieliśmy pokój z widokiem na ulicę.Było strasznie głośno,...
    więcej

    4.2
    Hotel dla średniowymagających 2010-11-23
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Dobra zabawa w rozsądnej cenie 2011-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      4.7

    Mieliśmy pokój na 3 piętrze - pomimo dużego ruchu na ulicy spało nam się dobrze,dostaliśmy duży pokó...
    więcej

    4.1
    Bonita 2011 2011-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.8
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      6.0

    Gdy przyjechalismy do hotelu zalamalismy sie, dostalismy pokoj z widokiem na jakies baraki. Drzwi we...
    więcej

    3.6
    Nie jest to hotel godny polecenia! 2011-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.5

    Hotel jeden z wyższych w Złotych Piaskach.Można mieć farta i dostać pokoj z widokiem na morze jak Ja...
    więcej

    3.3
    Bardzo fajny hotel dla młodych osób! 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecamy - czysty, spełniający normę 3 gwiazdek hotel 2011-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Hotel Bonita Beach 2013-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    Plaża jest blisko leżak 8 lewa parasol 8 lewa materac 4 lewa .Razem 2 osoby 32 lewa 76 zl.A tylko na...
    więcej

    1.6
    Warto - dla pięknego widoku na morze 2018-02-26
    Szczegóły oceny hotelu Bonita Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Polecam każdemu odpoczynek w tym hotelu, szczególnie na najwyższym jego piętrze. Udało mi się zobacz...
    więcej

    5.7

    Bonita Beach - możliwości zakwaterowania:

    standard double standard lateralseaview
    standard single w.child standard lateralseaview
    standard singleuse standard lateralseaview
    Pokój 2-osobowy

    Bonita Beach - Możliwości wyżywienia:


    Bonita Beach - miasta wylotu:


    Bonita Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Bonita Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00