cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
  • Hotel Nana Beach, Kreta
1 / 43
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 30.10
już od 1174 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 30.10
już od 1174 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Nana Beach
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Nana Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Nana Beach:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019

Hotel Nana Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Hersonissos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • lobby
  • winda
  • 2 restauracje główne (jedna dla rodzin z dziećmi powyżej 7. roku życia, show cooking)
  • 4 restauracje tematyczne a la carte (Poseidon - ryby, owoce morza, Zorbas - grecka, Firenze - włoska, NAMI - azjatycka, konieczna rezerwacja, w cenie)
  • ogród
  • 5 basenów (w tym 4 baseny z 50% wody słodkiej i 50% wody morskiej, 3 baseny z hydromasażem, kwiecień-październik)
  • basen relaksacyjny (od 16 r.ż.)
  • 6 barów (bar przy basenie, bar na plaży, 4 bary z przekąskami)

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu: za opłatą
  •  winda
  • bankomat
  • ogród
  • taras 
  • recepcja
  • jubiler
  • minimarket
  • lekarz
  • sala konferencyjna
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
  • fryzjer 
  • kantor
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

500 pokoi, 50 apartamentów

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • łóżeczko dla dziecka: w cenie
  • basen dla dzieci: kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, z wodą morską, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci „Kinderwasserpark": kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla niemowląt
  • podgrzewacz do butelek: wymagana kaucja, na zapytanie
  • elektroniczna niania: wymagana kaucja, na zapytanie
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: wymagana kaucja
  • miniklub: 4-11 lat, maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
  • animacje dla dzieci: maj - październik; w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
  • klub dla nastolatków: 13 - 18 lat, maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie, w cenie
  • animacje dla nastolatków: w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia: 09:00 - 19:00, od 18 lat 
  • aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • ćwiczenia relaksacyjne
  • step aerobik
  • stretching
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • kanu
  • rower wodny
  • minipiłka nożna
Płatne
  • masaże
  • łaźnia parowa
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • strefa spa: od 16 lat
  •  tenis
  • nurkowanie
  • szkoła nurkowania PADI
  • narty wodne
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • tenis stołowy
  • sporty wodne w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na ogród/widok na basen
  • w budynku bocznym
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • wanna
  • suszarka
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2€/dzień
  • lodówka: w cenie, wliczone w all inclusive
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10
  • ostatni, częściowy remont w 2019 roku
  • WC
  • TV sat.
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 44 m2
  • boczny widok na morze/widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • prysznic
  • 2 łazienki
  • suszarka
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • balkon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień od 10 €
  • 2 sypialnie
  • WC
  • TV sat.
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
Pokój rodzinny FZY1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • w bocznym budynku
  • sypialnia
  • sejf: płatność gotówką, za dzień od 2 €
  • lodówka: w cenie, wliczone w all inclusive
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • WC
  • TV sat.
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
Pokój rodzinny FZY2
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • w bocznym budynku
  • sypialnia
  • sejf: płatność gotówką, za dzień od 2 €
  • lodówka: w cenie, wliczone w all inclusive
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • WC
  • TV sat.
  • telefon
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
Pokój 2-osobowy superior DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ląd lub wzgórze
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
  • 2 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Bungalow deluxe BUX1
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród/widok na ląd
  • w budynku bocznym
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Pokój dla osoby dorosłej z dzieckiem DSX1
  • 1-2 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na wzgórze/widok na ląd
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie, wliczone w all inclusive
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze/widok na basen
  • w budynku bocznym
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €
Bungalow z widokiem na morze BUM3
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą, płatność gotówką, od 2 €/dzień
  • lodówka: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi: płatność gotówką, za dzień/za osobę od 10 €

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: 18:30 - 22:00, w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: codziennie 11:00 - 18:00
  • przekąski o północy: codziennie
  • ciasto: codziennie 15:30 - 16:30
  • lody: codziennie 10:00 - 22:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 00:45
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 00:45
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • „Athina": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, na zapytanie, bufet dla dzieci, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, na zapytanie bufet, show cooking, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „Poseidon": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja, w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „Zorbas": rodzaje kuchni: grecka, a la carte, rezerwacja, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „Firenze": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja, w zależności od sezonu, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • „Thalassa": od 7 lat, rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w zależności od warunków pogodowych, z klimatyzacją, z tarasem, na plaży, wymagany odpowiedni strój
  • „NAMI": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, rezerwacja, w zależności od sezonu, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój 
  • restauracja „LA PERGOLA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania z grilla, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagana, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, rezerwacja wymagana, bufet, show cooking, w cenie, w zależności od sezonu, codziennie 12:00 - 15:00, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 9
  • bar przy basenie „Dolphin": w zależności od warunków pogodowych, 11:00 - 18:00, w cenie
  • „Poseidon": w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 17:30, w cenie
  • „Veranda": w zależności od warunków pogodowych, 10:30 - 18:00, w cenie
  • „Nautilus STRAND SNACK BAR": w zależności od warunków pogodowych, 11:00 - 17:30, w cenie
  • „Kalypso": w zależności od warunków pogodowych, 11:00 - 17:30, w cenie
  • „LA PERGOLA": w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar w lobby „Panorama main bar": zależności od sezonu, 17:30 - 00:45, w cenie
  • bar „Dionyssos dancing bar": 19:00 - 00:45, w cenie
  • bar przekąskowy „MIDNIGHT SNACK BAR": w zależności od sezonu, codziennie 23:00 - 00:45, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Nowoczesny hotel położony w ogrodzie ze śródziemnomorską roślinnością, niedaleko turystycznych miejscowości Stalis i Hersonisson. W obu miejscowościach jest wiele sklepów, kawiarni i tawern oraz miejscowych rozrywek.Ok.31 km odHeraklionu i ok.29 km od lotniska w Heraklionie. Do międzynarodowego lotniska w Chanii ok. 176 km. W odległości ok. 100 mod hotelu jest przystanek autobusowy, skąd łatwo można dostać się do okolicznych miejscowości.
    Plaża:
    Obiekt usytuowany bezpośrednio przy piaszczysto- żwirkowej plaży. Leżaki i parasole na plażybezpłatne. Ręcznikikąpielowe za depozytem.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz., 2 restauracje główne, 3 restauracjetematyczne oraz bary: główny, przy basenie, na plaży, szachy ogrodowe, parking, 7 basenówzewnętrznych, amfiteatr. Leżaki i parasole przy basenach - bezpłatne. Płatne dodatkowo: centrum spa dla dorosłych (wewnętrzny basen z jacuzzi, sauna, hamman, masaż), minimarket,salon fryzjerski, sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów i pralnia. Dla dzieci: 2 brodziki oraz minipark wodny, zjeżdżalnia, plac zabaw, mini klub (bezpłatne).
    Pokoje:
    Hotel dysponuje495 pokojami, znajdującymi się w kilkunastu niskich budynkach, otoczonych ogrodem. Naszym gościom oferujemy pokój 2-osobowy standardowy lub z widokiem na morze (oba z możliwością dwóch dostawek). Wyposażenie: TV-sat, lodówka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf (płatny dodatkowo).W łazience wanna lub prysznic, WC i suszarka. Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do dwóch lat (na potwierdzenie)
    Wyżywienie:
    All inclusive: śniadania (7:00 - 10:00), obiady (12:30-15:00) i kolacje (18:30-22:00). Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barachw godzinach 10:00-00:45.Jeden razna tydzień bez dopłaty możliwa kolacja w jednej z trzech restauracji à la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja- liczba miejsc ograniczona).
    Program sportowy i animacyjny:
    Hotel proponuje bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Dostępne są kluby dla dzieci w różnych grupach wiekowych. Bezpłatnie: 3 korty tenisowe (oświetlenie płatne), 2 boiska do siatkówki plażowej, boisko do piłki nożnej, tenis stołowy orazwybrane sporty wodne na plaży(np.maski i rurki do nurkowania, rowery wodne, kajaki). Dodatkowo płatne: bilard oraz pozostałe sporty wodne na plaży (skutery wodne, banany wodne, katamarany).
    Internet:
    Internet WiFi w lobby i pokojach płatny dodatkowo. Dostępny jest również kącik internetowy (za dodatkową opłatą).
    Kategoria lokalna:
    *****
    Strona www:
    www.nanabeach.gr
    Naszym zdaniem:
    Doskonała oferta dla osób ceniących spokój i komfort wypoczynku. Polecamy ze względu na bogaty program All inclusive, szerokie zaplecze sportowe, centrum wellness oraz idealną lokalizację bezpośrednio przy plaży.

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu
    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Krakowa, Gdańska, Wrocławia, Poznania, Bydgoszczy i Łodzi. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Świadczenia
    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 6, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Inne
    Kreta - informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    KRETA
    Największa spośród greckich wysp, pełna jest miejsc znanych już z mitów greckich oraz związanych z jej wielokulturową historią. Łagodny klimat i znani z gościnności mieszkańcy oraz słońce, plaże i doskonała kuchnia przyciągają turystów już od wielu lat. Kreta jest często pierwszą odwiedzaną wyspą grecką i tą, do której wraca się kilkakrotnie. Trudno się temu dziwić - oferuje tak wiele, że podczas jednego pobytu nie sposób zobaczyć wszystko. Miejscowości wakacyjne na Krecie w okolicach Chanii
    Wycieczki lokalne
    KNOSSOS I HERAKLION
    To wycieczka, która pozwala odkryć sekrety kultury minojskiej. Spacer wzdłuż wąskich korytarzy labiryntu Minotaura oraz zwiedzenie ruin Pałacu w Knossos pozwolą dostrzec jak wyglądał rozwój jednej z najstarszych cywilizacji w basenie Morza Śródziemnego. Następny punkt w programie to stolica Krety - Heraklion, z wieloma interesującymi miejscami takimi jak wenecka forteca, loggia, w której obecnie znajduje się ratusz oraz plac Venizelosa z fontanną Morosiniego. Cena ok. 50 EUR. Cena nie zawiera biletów wstępu ok. 6 EUR.
    WYSPA SPINALONGA
    Rejs po spokojnych wodach zatoki Mirabello na Wyspę Spinalonga jest jedną z najbardziej popularnych wycieczek w regionie. Wizytówką tego miejsca są pozostałości weneckich fortyfikacji, zachowanych w dobrym stanie aż do dziś. Wycieczka rozpocznie się od zwiedzania wyspy, a następnie rejs skieruje się w stronę plaży Kolokitha, gdzie będzie możliwość pływania w krystalicznie czystej wodzie oraz zjedzenia lunchu w formie grilla. Kolejnym punktem programu będzie malownicze miasteczko Agios Nikolaos, gdzie przewidziany jest czas wolny w okolicy pięknego jeziora w centrum miasta. Cena ok. 55 EUR. Cena nie zawiera biletu wstępu: ok. 2 EUR.
    SAFARI 4X4
    Prawdziwa gratka dla poszukiwaczy przygód, pragnących podziwiać naturalne piękno górskich kanionów Krety i krystalicznie czyste morze. Przejażdżka asfaltowymi, a także nieutwardzonymi górskimi drogami. Po drodze mijamy zapierające dech w piersiach widoki oraz pustynne krajobrazy. Idealna okazja by zapoznać się lokalną tradycją i stylem życia mieszkańców. Zabierzemy Cię w sekretne miejsca, które ciężko znaleźć na mapie lub w przewodniku. Połączenie dzikiej scenerii, zakurzonych szlaków, a także odświeżającej kąpieli to świetna okazja na spędzenie niezapomnianych chwil na Krecie w odmienny sposób. W trakcie wyjazdu przerwa na lunch w lokalnej tawernie. Cena: ok 75 EUR.
    SANTORINI
    Magiczna wyspa, uważana za jedną z najbardziej malowniczych z całego basenu Morza Śródziemnego. Na Santorini można doświadczyć niepowtarzalnych widoków błękitnego Morza Egejskiego, zobaczyć wioski z białymi domkami, spacerować po czarnych wulkanicznych skałach, a także zwiedzić znane stanowisko archeologiczne - "Egejskie Pompeje", zniszczone w wyniku erupcji wulkanu. Niepowtarzalna okazja na udział w całodniowej wycieczce i odkrycie kolejnej greckiej wyspy. Cena ok. 145 EUR. Cena nie zawiera transferu do/z portu ok. 15 EUR.
    POZNAJ KRETĘ
    Wycieczka oferująca znacznie więcej niż tylko morze i słońce. Oddalone od kurortów turystycznych miejsca, niezniszczone przez działalność człowieka umożliwią spojrzenie na prawdziwe życie na wsi. Możliwość spotkania z mieszkańcami, poznanie ich nawyków i obserwowaniae otoczenia, w którym funkcjonują. Trasa wycieczki biegnie przez liczne, małe wioski z ruinami kościołów, jaskiniami, źródłami wód, a także przez tereny ukazujące piękno przyrody - z różnymi gatunkami kwiatów i ziół. Lunch w lokalnej tawernie, dobrze znanej z serwowania greckich przysmaków. Niepowtarzalna okazja odkrycia innej odsłony Krety. Cena ok. 50 EUR. Cena nie zawiera lunchu oraz biletu wstępu do jaskini Sfendoni - 3 EUR
    WYSPA CHRISSI
    Niezapomniany rejs do położonego najdalej na południe zakątka Europy. Przyjemna wycieczka łodzią na Wyspę Chrissy, która słynie z naturalnego piękna i dzikiej przyrody. Spacer ścieżką przez las cedrowy na złotą plażę z białym piaskiem, turkusową wodą oraz niezwykłym podwodnym morskim życiem. Idealne miejsce na relaks, kąpiele w morzu i snorkeling. W pobliżu kilka tawern, w których można zjeść lunch. Piękna, odizolowana wyspa umożliwiająca wypoczynek w bajkowym otoczeniu. Cena ok. 62 EUR. Cena nie zawiera lunchu.
    PŁASKOWYŻ LASITHI
    Pierwszy punkt programu wycieczki to kościół Panagia Kera ozdobiony ściennymi malowidłami i pięknymi, bizantyjskimi ikonami. Kontynuując wspinaczkę wzdłuż zalesionej ścieżki ukaże się niesamowity widok z Płaskowyżu Lasithi na otaczające góry i klimatyczne, greckie wioski. Następny punkt w trakcie zwiedzania to Jaskinia Dikti (Psychro) - miejsce narodzin Zeusa. Przewodnik zabierze uczestników do samego serca góry, gdzie opowie niezwykłe historie mitologii greckiej. Podczas pobytu w wioskach Płaskowyżu Lasithi, przewidziana jest przerwa w tradycyjnej fabryce garncarstwa. Cena ok. 55 EUR. Cena nie zawiera biletów wstępu ok. 7 EUR
    WĄWÓZ SAMARIA
    Wspaniała wyprawa dla uczestników żądnych przygód i kochających wędrówki. Wąwóz Samaria to najdłuższy i jeden z najpiękniejszych wąwozów w Europie, charakteryzujący się zróżnicowanymi widokami, gdzie dostrzec można kreteńską faunę i florę. Spacer wśród imponujących krajobrazów kończy się w Agia Roumeli, wiosce rybackiej, gdzie będzie czas wolny na wypoczynek i kąpiele morskie. Na koniec w programie rejs promem wzdłuż wybrzeża do Chora Sfakion lub Sougia i powrót autokarem do hotelu. Prawdziwa perełka Krety, której nie można ominąć! Cena ok. 69 EUR Cena nie zawiera biletów wstępu i opłaty za prom ok. 15 EUR.
    Uwaga!
    Prosimy pamiętać o obuwiu turystyczno-sportowym. Ważna jest też dobra kondycja i przygotowanie do długich wędrówek. Warto zabrać ze sobą: kapelusz, kostium kąpielowy, prowiant, napoje.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 6, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    Kreta - informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 8 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    KRETA
    Największa spośród greckich wysp, pełna jest miejsc znanych już z mitów greckich oraz związanych z jej wielokulturową historią. Łagodny klimat i znani z gościnności mieszkańcy oraz słońce, plaże i doskonała kuchnia przyciągają turystów już od wielu lat. Kreta jest często pierwszą odwiedzaną wyspą grecką i tą, do której wraca się kilkakrotnie. Trudno się temu dziwić - oferuje tak wiele, że podczas jednego pobytu nie sposób zobaczyć wszystko. Miejscowości wakacyjne na Krecie w okolicach Chanii

    Wycieczki lokalne

    KNOSSOS I HERAKLION
    To wycieczka, która pozwala odkryć sekrety kultury minojskiej. Spacer wzdłuż wąskich korytarzy labiryntu Minotaura oraz zwiedzenie ruin Pałacu w Knossos pozwolą dostrzec jak wyglądał rozwój jednej z najstarszych cywilizacji w basenie Morza Śródziemnego. Następny punkt w programie to stolica Krety - Heraklion, z wieloma interesującymi miejscami takimi jak wenecka forteca, loggia, w której obecnie znajduje się ratusz oraz plac Venizelosa z fontanną Morosiniego. Cena ok. 50 EUR. Cena nie zawiera biletów wstępu ok. 6 EUR.
    WYSPA SPINALONGA
    Rejs po spokojnych wodach zatoki Mirabello na Wyspę Spinalonga jest jedną z najbardziej popularnych wycieczek w regionie. Wizytówką tego miejsca są pozostałości weneckich fortyfikacji, zachowanych w dobrym stanie aż do dziś. Wycieczka rozpocznie się od zwiedzania wyspy, a następnie rejs skieruje się w stronę plaży Kolokitha, gdzie będzie możliwość pływania w krystalicznie czystej wodzie oraz zjedzenia lunchu w formie grilla. Kolejnym punktem programu będzie malownicze miasteczko Agios Nikolaos, gdzie przewidziany jest czas wolny w okolicy pięknego jeziora w centrum miasta. Cena ok. 55 EUR. Cena nie zawiera biletu wstępu: ok. 2 EUR.
    SAFARI 4X4
    Prawdziwa gratka dla poszukiwaczy przygód, pragnących podziwiać naturalne piękno górskich kanionów Krety i krystalicznie czyste morze. Przejażdżka asfaltowymi, a także nieutwardzonymi górskimi drogami. Po drodze mijamy zapierające dech w piersiach widoki oraz pustynne krajobrazy. Idealna okazja by zapoznać się lokalną tradycją i stylem życia mieszkańców. Zabierzemy Cię w sekretne miejsca, które ciężko znaleźć na mapie lub w przewodniku. Połączenie dzikiej scenerii, zakurzonych szlaków, a także odświeżającej kąpieli to świetna okazja na spędzenie niezapomnianych chwil na Krecie w odmienny sposób. W trakcie wyjazdu przerwa na lunch w lokalnej tawernie. Cena: ok 75 EUR.
    SANTORINI
    Magiczna wyspa, uważana za jedną z najbardziej malowniczych z całego basenu Morza Śródziemnego. Na Santorini można doświadczyć niepowtarzalnych widoków błękitnego Morza Egejskiego, zobaczyć wioski z białymi domkami, spacerować po czarnych wulkanicznych skałach, a także zwiedzić znane stanowisko archeologiczne - "Egejskie Pompeje", zniszczone w wyniku erupcji wulkanu. Niepowtarzalna okazja na udział w całodniowej wycieczce i odkrycie kolejnej greckiej wyspy. Cena ok. 145 EUR. Cena nie zawiera transferu do/z portu ok. 15 EUR.
    POZNAJ KRETĘ
    Wycieczka oferująca znacznie więcej niż tylko morze i słońce. Oddalone od kurortów turystycznych miejsca, niezniszczone przez działalność człowieka umożliwią spojrzenie na prawdziwe życie na wsi. Możliwość spotkania z mieszkańcami, poznanie ich nawyków i obserwowaniae otoczenia, w którym funkcjonują. Trasa wycieczki biegnie przez liczne, małe wioski z ruinami kościołów, jaskiniami, źródłami wód, a także przez tereny ukazujące piękno przyrody - z różnymi gatunkami kwiatów i ziół. Lunch w lokalnej tawernie, dobrze znanej z serwowania greckich przysmaków. Niepowtarzalna okazja odkrycia innej odsłony Krety. Cena ok. 50 EUR. Cena nie zawiera lunchu oraz biletu wstępu do jaskini Sfendoni - 3 EUR
    WYSPA CHRISSI
    Niezapomniany rejs do położonego najdalej na południe zakątka Europy. Przyjemna wycieczka łodzią na Wyspę Chrissy, która słynie z naturalnego piękna i dzikiej przyrody. Spacer ścieżką przez las cedrowy na złotą plażę z białym piaskiem, turkusową wodą oraz niezwykłym podwodnym morskim życiem. Idealne miejsce na relaks, kąpiele w morzu i snorkeling. W pobliżu kilka tawern, w których można zjeść lunch. Piękna, odizolowana wyspa umożliwiająca wypoczynek w bajkowym otoczeniu. Cena ok. 62 EUR. Cena nie zawiera lunchu.
    PŁASKOWYŻ LASITHI
    Pierwszy punkt programu wycieczki to kościół Panagia Kera ozdobiony ściennymi malowidłami i pięknymi, bizantyjskimi ikonami. Kontynuując wspinaczkę wzdłuż zalesionej ścieżki ukaże się niesamowity widok z Płaskowyżu Lasithi na otaczające góry i klimatyczne, greckie wioski. Następny punkt w trakcie zwiedzania to Jaskinia Dikti (Psychro) - miejsce narodzin Zeusa. Przewodnik zabierze uczestników do samego serca góry, gdzie opowie niezwykłe historie mitologii greckiej. Podczas pobytu w wioskach Płaskowyżu Lasithi, przewidziana jest przerwa w tradycyjnej fabryce garncarstwa. Cena ok. 55 EUR. Cena nie zawiera biletów wstępu ok. 7 EUR
    WĄWÓZ SAMARIA
    Wspaniała wyprawa dla uczestników żądnych przygód i kochających wędrówki. Wąwóz Samaria to najdłuższy i jeden z najpiękniejszych wąwozów w Europie, charakteryzujący się zróżnicowanymi widokami, gdzie dostrzec można kreteńską faunę i florę. Spacer wśród imponujących krajobrazów kończy się w Agia Roumeli, wiosce rybackiej, gdzie będzie czas wolny na wypoczynek i kąpiele morskie. Na koniec w programie rejs promem wzdłuż wybrzeża do Chora Sfakion lub Sougia i powrót autokarem do hotelu. Prawdziwa perełka Krety, której nie można ominąć! Cena ok. 69 EUR Cena nie zawiera biletów wstępu i opłaty za prom ok. 15 EUR.
    Uwaga!
    Prosimy pamiętać o obuwiu turystyczno-sportowym. Ważna jest też dobra kondycja i przygotowanie do długich wędrówek. Warto zabrać ze sobą: kapelusz, kostium kąpielowy, prowiant, napoje.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Atrakcyjny kompleks zbudowany w tradycyjnym greckim stylu łączy w sobie komfort i wygodę, zapewniając spokojny wypoczynek między rozległymi ogrodami. Usytuowany tuż przy plaży w zatoczce, roztacza wspaniałe widoki na morze kreteńskie. Hotel polecany jest szczególnie rodzinom z dziećmi, ze względu na dużą ilość udogodnień i atrakcji dla najmłodszych, wodnego placu zabaw i zjeżdżalni.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1985 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary, pralnia (płatna), sale konferencyjna, basen kryty, 5 basenów odkrytych.

    internet

    Wi-Fi w hotelu płatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży zawarty w AI.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 9 budynkach:2 budynki główne (liczba pięter: 2, liczba wind: 2), 6 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 1 blok (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje premium sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne luxury open plan garden view/sea view/sea front dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , suity rodzinne exclusive VIP garden/pool view dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje single dla 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , bungalowy signature sea front dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje Ddeluxe room garden view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    2 restauracje główne, restauracje a la carte (4), bary All Inclusive (11:00-00:30) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00) serwowane w restauracji głównej "Athina", śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), kolacja (18:30-22:00) serwowane w restauracji głównej "Thalassa", obiad (12:00-14:30), późny posiłek (23:00-00:45) serwowane w barze "La Pergola", przekąski (10:00-18:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - 1 wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.grecka "Zorbas", owoce morza "Poseidon", włoska "Firenze", chińska "Nami"

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 3-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (3), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje, jacuzzi

    płatne

    oświetlenie kortów, lekcje tenisa, tenis stołowy, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    11.10.2019 13:59

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    Pierwsza linia brzegowa, wiele basenów, park wodny dla dzieci, restauracje, bary, usługi konferencyjne, centrum fitness, sport i atrakcje.

    • centrum fitness (płatne, dla osób powyżej 16 lat, sauna, łaźnia turecka, kryty basen z podgrzewaną wodą, masaż, manicure, pedicure, fryzjer)
    • parking 
    • 7 basenów, basen relaksacyjny z jacuzzi (dla osób powyżej 16 lat), 2 duże baseny z jacuzzi (świeża woda), centralny basen ze słodką wodą, park wodny dla dzieci - 2 baseny dla dzieci
    • kryty podgrzewany basen (płatny, dla osób powyżej 16 lat)
    • darmowy internet Wi-Fi w lobby (szybki internet za dodatkową opłatą), płatne Wi-Fi w pokojach
    • sala konferencyjna (do 200 osób), nowoczesny sprzęt techniczny
    • sklep jubilerski, minimarket
    • budynek główny i bungalowy
    • restauracje, bary

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta

    • 1,5 km od Hersonissos

    • 5 km od miejscowości Malia

    • 25 km od lotniska w Heraklionie

    • przystanek autobusowy w pobliżu hotelu

    Plaza

    • przy hotelu

    • piaszczysto-żwirowa

    • parasole i leżaki bezpłatnie

    • ręczniki plażowe za kaucją

    Wyzywienie

    All InclusivePremium

    Pokoje

    505 pokoi: Doubles GV/SV/SSV (~ 20 m2), Doubles 4 pax GV/SV/SF (~ 22 m2), Family Rooms (~ 30 m2). 

    W pokojach: klimatyzacja (ciepło/zimno), TV SAT, telefon, Wi-Fi za opłatą, mini lodówka, sejf (płatny), łazienka (prysznic), suszarka do włosów, zestaw łazienkowy, umeblowany balkon/taras. 

    Double GV/SV/SF: podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.
    Double 4 pax GV/SV/SF: podwójne łóżko i 2 łóżka pojedyncze lub 4 łóżka pojedyncze lub 3 łóżka pojedyncze i sofa.
    Family Room: 2 pokoje - sypialnia z podwójnym łóżkiem i pokój dzienny z sofami.

    Dodatkowe łóżko - rozkładane, standardowe.

    Pokoje sprzątane codziennie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • bilard (płatny)

    • 2 korty tenisowe (oświetlenie i zajęcia za dodatkową opłatą)

    • mini koszykówka

    • tenis stołowy 

    • mini piłka nożna 

    • siatkówka plażowa 

    • nurkowanie i sporty wodne na plaży (płatne)

    • programy rozrywkowe animacji dziennych, wieczorne pokazy, wieczór z muzyką na żywo i tańcem - raz w tygodniu.

     

    Dla dzieci:

    • plac zabaw 

    • mini klub

    • mały park wodny - 2 baseny

    • opieka nad dziećmi (na życzenie, płatna)

    O wyzywieniu

    All inclusive Premium 2019

    Restauracja główna Athina

    Śniadanie: 07:00-10:00 (amerykański szwedzki stół)

    Lunch: 12:30-15:00 (szwedzki stół)

    Kolacja dla dzieci: 17:00-18:00

    Kolacja: 18:30-22:00 (szwedzki stół)

     

    Restauracja Thalassa

    Śniadanie: 07:30-10:00 (amerykański szwedzki stół)

    Śniadanie kontynentalne: 10:00-11:00

    Kolacja: 18:30-22:00 (szwedzki stół)

    Restauracja La Pergola

    Lunch: 12:00-14:30 (szwedzki stół)

    Piwo, napoje bezalkoholowe, wino: 10:00-18:00

    Kawa: 15:30-17:00

    Restauracja A La Carte

    Wymagana wcześniejsza rezerwacja

    1 dzień w tygodniu w restauracji a la carte (w miarę dostępności).

    Dress Code we wszystkich restauracjach, dla mężczyzn - długie spodnie, we wszystkich restauracjach i barach - wieczorem.

     

    Restauracja w plenerze Zorbas

    Kuchnia grecka: 18:30-21:00

    Restauracja włoska Firenze: 18:30-21:00

    Restauracja w plenerze Poseidon: 18:30-21:00 - kolacja z daniami rybnymi

    Restauracja plenerowa Nami: 18:30-21:00, kuchnia azjatycka.

     

    Bary

    Bar główny PANORAMA: 17:00-00:45

    Główny bar przy basenie DOLPHIN: 11:00-18:00

    Bar muzyczny DIONYSSOS: 19:00-00:45

    Snack bary

    POSEIDON: 10:00-17:30 (sałatki, przekąski, piwo, wino, napoje bezalkoholowe, kawa)

    VERANDA: 10:30-18:00 (przekąski, piwo, wino, napoje bezalkoholowe, kawa)

    NAUTILUS bar na plaży: 11.00-17:30 (przekąski, piwo, wino, napoje bezalkoholowe, kawa)

    KALYPSO (obok parku wodnego): 11:00-18:00 (przekąski, piwo, wino, napoje bezalkoholowe, kawa)

    ! Administracja hotelu zastrzega sobie prawo wnoszenia zmian do programu bez wcześniejszego poinformowania.

     


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE:

    Hotel położony jest 1,5 km od miejscowości Hersonissos oraz 1 km od Stalis. Od lotniska w Heraklionie dzieli go zaledwie 25 km. Hotel znajduje się bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży. Atutem obiektu jest duży ogród.

     

    HOTEL OFERUJE:

    W hotelu znajduje się recepcja czynna 24h, 3 restauracje, 5 barów, sklep z biżuterią, mini market, kawiarenka internetowa oraz duża sala konferencyjna – na 200 osób. Goście mogą ponadto skorzystać z pralni, pomocy lekarskiej oraz mogą wypożyczyć samochód. Leżaki i parasole są bezpłatne zarówno na plaży jak i przy basenie. Ręczniki plażowe można wypożyczyć w hotelu, zostawiając jedynie kaucję (zazwyczaj ok. 5 Euro).

     

    POKOJE:

    W hotelu znajduje się 143 pokoi standardowych w budynku głównym oraz 289 pokoi w bungalowach. Pokoje w budynku głównym mają widok na basen, ogród lub morze i wyposażone są w klimatyzację sterowaną indywidualnie, telefon, TV, lodówkę, łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów oraz sejf (płatny dodatkowo). Wszystkie pokoje posiadają balkon. Pokoje w bungalowach są wyposażone tak samo jak pokoje w budynku głównym. W hotelu znajduje się także 68 pokoi family, składających się z 2 pomieszczeń. Wyposażenie pokoi jest takie samo jak pokoi standardowych. Pokoje family dostępne są jedynie z prysznicem.

     

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive – śniadania 7:00-10:00, lunche 12:30-15:00, kolacja 18:30-22:00. W ramach All Inclusive dostępna jest wcześniejsza kolacja dla dzieci 17:00-18:00. Między 15:30 a 17:00 serwowana jest kawa. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole dostępne są w godzinach 11:00-01:00 w wybranych barach. Raz na pobyt goście mogą skorzystać z jednej z 3 restauracji a’la carte – grecka, włoska, rybna - bezpłatnie (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

     

    SPORT I ROZRYWKA:

    Do dyspozycji Goście mają 3 korty tenisowe (oświetlenie płatne), 7 basenów, boisko do koszykówki, siatkówki, bilard, tenis stołowy, 2 boiska do siatkówki plażowej, boule, rowery (3h dziennie bezpłatnie). W hotelu znajduje się także Health Club, w którym skorzystać można z małego basenu wewnętrznego, sauny, sali fitness, oraz masaży (płatne dodatkowo). Na plaży Goście mają do dyspozycji centrum sportów wodnych (windsurfing, kajaki, rowery wodne, snurkowanie – wymienione bezpłatne) oraz profesjonalnego centrum nurkowego, w którym ukończyć można kurs z dyplomem PADI i SSI. W ciągu dnia i wieczorami hotel oferuje bogaty program animacyjny.

     

    DZIECI:

    Dla najmłodszych Gości hotel przygotował park wodny z licznymi atrakcjami, 2 brodziki oraz ciekawy program animacyjny. Można poprosić o wstawienie łóżeczka dla niemowlaka oraz skorzystać z krzesełka dla dzieci w restauracji. Rodzice mogą wynająć opiekunkę do dzieci.

     

    NASZYM ZDANIEM:

    Hotel o bogatej infrastrukturze, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, polecamy przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Dzięki wielu atrakcjom, dzieci nie będą się nudzić i z pewnością wakacje w Hotelu Nana Beach zaliczą Państwo do bardzo udanych.

     

    CENA ZAWIERA:

    • przelot,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie wg oferty,
    • obowiązkowe ubezpieczenie,
    • opiekę rezydenta.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel z bezpośrednim dostępem do plaży, polecamy na rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    2,5km od centrum Hersonissos, przy piaszczystej plaży,  w odległości 100m od hotelu (serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem). 25km od lotniska w Heraklionie. Tuż przy hotelu jest przystanek autobusowy. 8km od hotelu jest aqua park

    Wyposażenie

    Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby barem, 2 windy, 2 restauracje i 3 restauracje a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja, bar główny, bar przy basenie, bar z przekąskami, bar na plaży, 2 amfiteatry, kafejka internetowa (płatna), sala konferencyjna (płatna), pralnia i suszarnia (płatne), sklepik z pamiątkami, fryzjer (płatny).

    Pokoje

    Standardowe nowocześnie wyposażone z łazienką (wanna lub prysznic) i balkonem/tarasem. W pokojach jest indywidualnie sterowana klimatyzacja, mini lodówka, TV sat, suszarka do włosów, sejf (2eu/dzień), telefon (płatny) Pokoje znajdują się w budynku głównym lub w bungalowach.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, przekąski, ciasta oraz lody w wyznaczonych barach, all inclusive dostępne w godzinach 11:00-00:45

    Sport i rozrywka

    6 basenów zewnętrznych (ręczniki za depozytem), basen kryty, wieczór grecki  (3 razy w tygodniu), siłownia, korty tenisowe (oświetlenie płatne), tenis stołowy (płatny), szachy, bilard (płatny), rzutki, wielofunkcyjne mini boisko do gry w koszykówkę i piłkę nożną, centrum SPA (płatne)

    Dla dzieci

    Brodzik, wodny plac zabaw, plac zabaw, mini klub, łóżeczko dla niemowlaków, wysokie krzesełka w restauracji,

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Grecja/Kreta

    Opis

    Hotel Nana Beach położony jest na północnym wybrzeżu Krety, bezpośrednio nad Morzem Kreteńskim. Atrakcyjny kompleks zbudowany w tradycyjnym kreteńskim stylu jest doceniany przez gości za wysoki standard usług oraz profesjonalną obsługę. Idealny dla osób poszukujących zarówno wakacyjnych rozrywek, jak i spokoju w otoczeniu wypielęgnowanego ogrodu. Pobyt na wyspie będzie doskonałą okazją do zwiedzenia m.in. pałacu w Knossos, Muzeum Archeologicznego w Heraklionie oraz ruin Pałacu Minojskiego w Malii.

    Lokalizacja

    w Hersonissos, przy plaży, ok. 25 km od lotniska, ok. 1,5 km od centrum, ok. 5 km od Malii.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 500, restauracje - 5, restauracje a'la carte - 2, bary - 3, recepcja 24h, lobby bar, snack bar, bar przy basenie, amfiteatr, portier, centrum konferencyjne, wymiana walut, kawiarenka internetowa (płatna), salon gier (płatny), parking, jubiler, mini market, sala gier, prawosławna kapliczka, bankomat; ochrona hotelowa (24h), przechowalnia bagażu (depozyt), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), opieka lekarska, salon fryzjersko-kosmetyczny, udogodnienia dla niepełnosprawnych (windy, pochylnie), WiFi/internet w miejscach ogólnodostępnych.

    Basen

    7 basenów - basen relaksacyjny, odkryty z jacuzzi (powyżej 16 lat), 3 baseny odkryte w tym 2 z jacuzzi, główny basen w samym środku hotelu, aquapark, 2 brodziki, parasole i leżaki, przebieralnia, prysznic, wc; basen kryty(podgrzewany.

    Pokoje

    indywidualnie sterowana klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem i ręcznikami, suszarka do włosów, sejf (płatny 2EUR/dzień), lodówka, budzenie, internet bezprzewodowy (płatny). Typ pokoju - STANDARD - dla max. osób lub 3 doroslych i 1 dziecka (możliwość dopłaty do widoku na morze)

    Plaża

    przy hotelu, piaszczysta, czasami żwirowa wraz z obszernymi tarasami; parasole i leżaki, wielka platforma do gry w szachy, ratownik, ręczniki plażowe, przebieralnia, prysznic, Beach Bar serwujący napoje i przekąski.

    Sport na plaży

    siatkówka - 2 korty, boisko do mini piłki nożnej, mini koszykówka 5x5, piłka wodna, kajaki, rowery wodne, windsurfing (płatny), nurkowanie (płatne), banan (płatny), narty wodne (płatne), windsurfing (płatny), katamaran (płatny), prywatne wycieczki łodzią (płatne).

    Sport i fitness

    łucznictwo, aerobik, aqua aerobic, bilard, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (sprzęt za depozytem), nauka gry w tenisa (płatna), siłownia/centrum fitness (pon. 16 lat z osobą dorosłą), gry planszowe, rzutki (depozyt), sauna, łaźnia turecka, masaże i zabiegi kosmetyczne (płatne) - pow. 16 lat, centrum nurkowe, szkółka pływania dla dzieci.

    Rozrywka

    animacje dzienne, wieczory taneczne, wieczorki tematyczne, muzyka na żywo (raz w tygodniu w barze głównym).

    Dla dzieci

    łóżeczko dziecięce, plac zabaw, 5 pokoi zabaw,wanna dla dziecka (na życzenie - depozyt), podgrzewacze do butelek (na życzenie - depozyt), opiekunka (na życzenie, za dodatkową opłatą), wózki (na życzenie - depozyt), bufet i menu dla dzieci w restauracji głównej Athina, krzesełka w restauracji; codzienne animacje, mini disco, przewijaki w publicznych toaletach, lekcje dla dzieci - pływania, nurkowania z rodzicami (6-12 lat płatne), tenisa (płatne).

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    Posiłki w formie bufet; Reastauracja głowna Athina - śniadanie amerykańskie (07.00-10.00), lunch (12.30-15.00), wczesna obiadokolacja dla dzieci (17.00-18.00), obiadokolacja (18.30-22.00); Reastauracja THALASSA., śniadanie amerykańskie (07.30-10.00), śniadanie kontynentalne (10.00-11.00); Restauracja LA PERGOLA - 10.00-18.00 - piwo, wino, napoje bezalkoholowe, kawa, lody; 12.00-14.30 - lunch na świeżym powietrzu, 15.30-17.00 - kawa, herbata, ciastka, 23.00-00.45 - przekąski nocne, możliwość zamówienia w recepcji kosza piknikowego do godz. 20.00 poprzedniego dnia; Reastauracje a la carte - posiełk raz w tygodniu (konieczna rezerwacja podczas śniadania/lunchu u kierownika sali); Restauracja włoska (18.30-21.00); Restauracja POSEIDON na świeżym powietrzu specjalizująca się w daniach z ryb (18.30-21.00). 3 Bary serwują napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawę i koktaile, bar saładkowy, hamburgery, przekąski; lobby bar (17.00-00.45), przy basenie (11.00-18.00), taneczny (19.00-00.45), snack bars - 10.00-18.00

    Informacje dodatkowe

    kosz owoców i kwiaty powitalne dla nowożeńców, wifi/internet w ogólnodostepnych miejscach dodatkowo płatne przy korzystaniu z własnych sprzetów,, kawiarenka internetowe płatna, zwierzeta nie sa akceptowane z hotelu, obowiązuje stosowny ubiór przy wieczornych posiłkach, mężczyźni długie spodnie nawet w barach,

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    W przypadku wybranej oferty cena może zawierać wyłącznie przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5kg, za dopłatą bagaż rejestrowany. - 20kg - 300zł/os - 32kg - 500zł/os Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne + tel. kontaktowy emergency) w miesiącach czerwiec-wrzesień.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Orex

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    atrakcyjny kompleks zbudowany w tradycyjnym, kreteńskim stylu; do dyspozycji gości: 2 restauracje główne, 3 restauracje A'la carte, 3 bary, 6 basenów zewnętrznych, basen kryty, sala konferencyjna dla 200 osób

    POKOJE:

    494 pokoje (odnowione w 2014 roku): pokoje 1-osobowe; pokoje 2-osobowe; pokoje bungalow z widokiem na morze; pokoje standardowe powiększone oraz z widokiem na morze; pokoje suite water front; pokoje rodzinne suite water front; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, basen aqua-gym, masaże, hammam, sauna, łaźnia parowa, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, bilard, tenis stołowy, oświetlenie kortów tenisowych (ok. 10€/h), lekcje tenisa, wypożyczalnia samochodów, lekarz (na wezwanie), pralnia, mini-market, kafejka internetowa, salon gier, wszystkie sporty wodne na plaży, room service, Wi-Fi w lobby

    KONTAKT:

    www.nanabeach.gr

    POŁOŻENIE:

    1 km od Stalis, 1,5 km od Hersonissos, 5 km od miejscowości Mallia, 8 km od Crete Golf Club, 25 km od lotniska w Heraklionie

    PLAŻA:

    długa, piaszczysta plaża znajduje się 100 m od hotelu; leżaki oraz parasole na plaży oraz przy basenie dostępne są bezpłatnie, ręczniki - wydawane na podstawie karty

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub, 2 baseny zewnętrzne, mini zjeżdżalnia wodna, plac zabaw, mini disco, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, 2 amfiteatry, wieczór grecki (okazjonalnie), muzyka na żywo (okazjonalnie), siłownia, 3 korty tenisowe, aerobik, aqua-aerobik, łucznictwo, rzutki, koszykówka, mini piłka nożna, siatkówka plażowa


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Nana Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Nana Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hotel Nana Beach
    https://youtu.be/_4L2jZE_4CI
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Nana Beach

    4.1
    polecam

    Z hotelu Nana Beach wróciliśmy zadowoleni. Fajne położenie tylko kilometr do Stali i trochę więcej do Hersonissos. Dla dzieci basen ze zjezdzalniami i atrakcjami, plac zabaw. Pokoje czyste i spore, plaża przy hotelu w kształcie zatoki piaszczysta, dobra dla dzieci.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.1
    polecam

    fajny hotel

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Nana Beach:
    5.1 / 6

    Hotel Nana Beach 2007-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Obiekt super dla rodzin, niska jakosc pokoi 2008-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    Fatalne wyposazenie lazienki i pokoi w bungalowach. Plaza i baseny czyste. Dostalismy pokój w bungal...
    więcej

    4.6
    Happy holiday 2008-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Polecam piękny obiekt, wszystko na miejscu, jedynie trzeba uważać przy wyborze pokojów, najtańsze są...
    więcej

    5.4
    Fajny hotel ale pokoje poniżej 3 gwiazdek 2008-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.5

    3.6
    Polecam hotel, szczególnie rodzinom 2008-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Udany urlop 2008-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajne miejsce na rodzinny wypoczynek. Urozmaicona i rozwinęta infrastruktura hotelu. Miła i p...
    więcej

    5.9
    Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi 2008-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.3
    Fantastyczny wypoczynek! 2008-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Swietny hotel 2009-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Spedzilismy wspaniale wakacje. Wspaniale i bardzo czyste baseny, wszystko jest wyposazone dla rodzin...
    więcej

    5.8
    To nie jest hotel 4 gwiazdkowy 2009-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.5

    3.8
    Familijnie, aktywnie, niezbyt imprezowo 2009-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.4
    Super hotel - super wakacje 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo ładny hotel, plaża zarówno piaszczysta jak i kamienista ślicznie wyposażona(leżaki na skarpac...
    więcej

    6.0
    Great! 2010-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo duży i piękny ośrodek położony przy plaży z duża ilością basenów. Na pochwałe zasługuje duża...
    więcej

    5.4
    Fajny hotel z małymi ale 2010-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Raj na ziemi 2010-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam dla rodzin 2010-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny hotel 2011-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny hotel, rewelacyjna animacja każdego dnia, miła i zawsze uśmiechnieta obsługa. Nie trzeb...
    więcej

    5.7
    Nana Beach hotel dla dzieci 2011-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Polecam, świetny hotel 2011-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Raj na ziemi! 2011-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Mieszkalismy w istnym ogrodzie botanicznym:) Opcja zakwaterowania w bungalowach duzo lepsza niż w bu...
    więcej

    5.9
    Dla każdego coś dobrego 2011-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super wakacje 2011-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny kompleks hotelowy, mnogość basenów oraz restauracji co powoduje że nie ma tłoku nigdzie...
    więcej

    5.7
    Rewelacyjne wakacje w Nana Beach 2011-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Marzyliśmy o takich wakacjach 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bajkowy. Teren hotelu nazwaliśmy "rajskim ogrodem". Gdziekolwiek spojrzysz piękna kolorowa i p...
    więcej

    5.9
    Fajny urlop z rodziną 2011-11-14
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Polecam dla rodzin z dziećmi 2012-05-10
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo przyjemne miejsce na rodzinne wakacje 2012-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    W Nana Beach spędziliśmy bardzo przyjemne wakacje. Miła i uczynna obsługa, pyszne jedzenie (długie g...
    więcej

    5.6
    Wypoczynek w otoczeniu pięknych palm 2012-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.3
    Przyjemny hotel na rodzinne wakacje 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.3

    Bardzo fajny hotel, super jedzenie niezłe alkohole. Duża przestrzeń, fajna plaża (zwłaszcza dla dzie...
    więcej

    5.2
    Bardzo udane wakacje rodzinne 2012-12-26
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Świetny hotel! 2013-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wakacje na Krecie 2013-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel dla rodzin! 2013-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel, zwłaszcza dla rodzin. Wspaniale animacje, olbrzymi i zacieniony club dla dzieci. Jedze...
    więcej

    5.8
    Super luksusowy hotel w pięknym otoczeniu 2013-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Rewelacja 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Rewelacyjny urlop, na 100 % tam wrócimy:) Personel zawsze uśmiechniety, pomocny, jedzenie pyszne, ur...
    więcej

    5.9
    Świetny hotel dla rodzin 2013-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Różne wrażenia... 2014-06-13
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    3.6
    Jeszcze tu wrócimy 2014-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Dobry hotel na wypoczynek z dziećmi 2014-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wakacje Sierpień 2014-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotele w standardzie Greckim ok.Bardzo fajne baseny oraz plac zabaw dla dzieci,Plaża oraz może jak n...
    więcej

    4.9
    Wszystko super 2015-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Bardzo dobry hotel 2016-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel położony w pięknym, oddalonym od miejskiego zgiełku miejscu. Oferuje szeroki wybór basenów, re...
    więcej

    5.4
    Szczęśliwi 2016-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super wakacje 2016-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Nana Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    polecamy hotel.super spedzony czas. extra miejsce dla rodzin z dziecmi. jedzenie super alkohol mocny...
    więcej

    6.0

    Nana Beach - możliwości zakwaterowania:

    Family Luxury OpenPlan GardenView
    Deluxe Room (GardenView)
    Family Room / _
    Double Room / Sea View
    Double Room / Garden View
    Double Room for Sgl / Garden View
    Double Room 4 pax / Sea View
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow
    Family Luxury OpenPlan SeaView
    Double Room 4 pax / Garden View
    Double Room / Sea Front
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Double Room 4 pax / Sea Front
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Room SingleUse GardenView
    Luxury Family Room / Open plan / Sea View
    Luxury Family Room / Open plan / Garden View
    Luxury Family Room / Open plan / Sea Front
    VIP 2Broom Family Suite / Garden View or P
    Premium Bungalow / Sea View
    Signature Bungalow / Sea Front
    Bungalow Deluxe / Garden View
    Premium Room (SeaView)
    Family Luxury OpenPlan SeaFront
    Exclusive VIP Suite Family 2 Bedrooms Garden-PoolView
    Signature Bungalow SeaFront

    Nana Beach - Możliwości wyżywienia:


    Nana Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Nana Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00