cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
1 / 37
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
24.08 - 27.08
już od 1735 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.11 - 30.11
już od 228 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Holiday Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Royal Holiday Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Royal Holiday Palace:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 listopada 2019

Hotel Royal Holiday Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • basen kryty (ze słodką wodą, podgrzewany, czynny w terminie od listopada do marca)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu)
  • kafejka internetowa (płatna)
  • leżaki i parasole (przy basenie, na plaży; w cenie) 
  • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

  • usługi konsjerża 
  • kantor wymiany walut (w recepcji)
  • przechowalnia bagażu 
  • pralnia (płatna) 
  • parking (w cenie)
  • 4 sale konferencyjne 
  • sklep z pamiątkami
  • pasaż handlowy
  • minimarket
  • butik 
  • jubiler
  • fryzjer 
  • lekarz 
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

604

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • Dla dzieci

    • plac zabaw
    • pokój zabaw (4-12 lat)
    • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) 
    • opieka nad dzieckiem (płatna)
    • bufet dla dzieci
    • wysokie krzesełka 
    • miniklub dla dzieci (4-12 lat, za opłatą)
    • minidyskoteka (za opłatą)
    • brodzik (kryty, ze słodką wodą, czynny w terminie od listopada do marca)

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia (dla gości w wieku 16+)
    • łucznictwo 
    • boisko do gry w siatkówkę plażową (czynne w zależności od sezonu)
    • wypożyczalnia rakiet do gry w tenisa ziemnego
    Płatne
    • strefa spa (dla gości w wieku 16+)
    • sauna parowa
    • hammam
    • pokój relaksacyjny
    • masaże
    • zabiegi pielęgnacyjne
    • kort tenisowy
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • lekcje gry w tenisa ziemnego
    •  kręgle
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • stretching
    • step aerobik

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • przedstawienia (, kilka razy w tygodniu)
    • muzyka na żywo (, kilka razy w tygodniu)
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na ląd
    • w głównym budynku
    • 2 sypialnie
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 75 m2
    • typu Maisonette
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • w głównym budynku
    • 2 sypialnie
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • pokój dzienno-sypialny
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • 2 sypialnie
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Suita junior z widokiem na ogród JSG1
    • 2-3 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na ląd lub ogród
    • w głównym budynku
    • pokój dzienny
    • sypialnia
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój rodzinny Duplex z widokiem na morze FZM2
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na morze
    • w głównym budynku
    • typu Maisonette
    • 2 sypialnie
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • 2 łazienki
    • wanna
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • widok na ląd
    • w głównym budynku
    • pokój dzienno-sypialny
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • widok boczny na morze
    • w głównym budynku
    • pokój dzienno-sypialny
    • biurko
    • balkon
    • klimatyzacja (centralnie sterowana, w zależności od sezonu i warunków pogodowych)
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki (płatne)
    • kapcie
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi
    • sejf (w cenie)
    • minibar (w cenie)
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
    • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski
    • przekąski o północy: codziennie 00:00 - 07:00
    • ciasto: codziennie 16:00 - 00:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    • wymagane noszenie bransoletek All Inclusive
    Restauracje i bary restauracje: 8
  • główna restauracja „Palace Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Hashi Fernost R.": a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 24 h, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Deep Blue Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, kwiecień - październik; w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 24 h, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Lal Grill Restaurant": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 24 h, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Vapiano Italienisches R.": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „El Torito Mexiko R.": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Turquoise Snack Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, wybór z menu, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, na plaży
  • restauracja „Palace Bistro & Patisserie": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, w cenie, codziennie 16:00 - 23:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój

    bary i inne: 10
  • bar w lobby „Pera Bar (24 h)"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar przekąskowy „Turquoise Snack Bar": kwiecień - październik, codziennie
  • bar „Bowling Bar"
  • bar w lobby „Piano Bar"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Amphi Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar w lobby „Terrace Bar"
  • bar na plaży „Pier Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar „Oxygen Disco Bar"
  • kawiarnia „Cafe Türk"
  • Dodatkowe informacje
  • gala noworoczna: wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, program rozrywkowy, muzyka na żywo i zabawa taneczna (w cenie)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Przestronny hotel oferuje znakomity wypoczynek na najwyższym poziomie. Zielony teren okalający hotel, piaszczysta plaża i lazur wody przyciąga najbardziej wymagających klientów. Amatorzy aktywnego wypoczynku mogą wybierać spośród licznych form rekreacji. Najmłodsi goście będą zachwyceni możliwością zabawy w lunaparku z karuzelami czy kąpielą w ciepłych basenach ze zjeżdżalniami.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (9), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), 2 baseny odkryte, aquapark (5 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00,14:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 10, liczba wind: 6). Typy pokoi: pokoje standardowe superior: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , pokoje rodzinne connection door: 2 sypialnie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , junior suity: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , pokoje rodzinne dublex: dwupoziomowe, 2 sypialnie, przepierzenie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , suity deluxe: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , king suity dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Palace", restauracje a la carte (5), bary (9), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), późny posiłek (00:00-07:00) serwowane w bistro, przekąski (12:30-16:30), podwieczorek (16:00-23:30) serwowane w wyznaczonych barach, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska " Vapiano", dalekowschodnia "Hashi", turecka "Lal", meksykańska "El Torito", owoce morza "Deep Blue"

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje w nocy, w dzień, sauna, dyskoteka, lunapark (otwarty od 15.04 do 31.10, czynny w określonych godzinach, w zależności od warunków pogodowych)

    płatne

    oświetlenie kortów, lekcje tenisa, kręgle, bilard, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    25.06.2019 17:12

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, w odległości 17 km od centrum Antalyi i 15 km od lotniska.

     

    Hotel

    Nowy obiekt, którego otwarcie planowane jest na kwiecień 2011. Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 5 restauracji a’la carte (włoska, chińska, meksykańska, rybna i grillowa), Lobby Bar (10.00-24.00), cukiernia (16.00-24.00), bar w dyskotece (23.45-02.30), Amphi Bar (10.00-21.00), bar przy basenie (10.00-24.00), Pier Bar (09.00-17.00), Snack Bar (11.00-16.00) i kawiarnia turecka (10.00-17.00). Poza tym do dyspozycji Gości jest 6 wind, wypożyczalnia samochodów, pralnia, kafejka internetowa, fryzjer, centrum handlowe i bezpłatne podłączenie Wi-Fi w lobby i pokojach. Materace, leżaki i parasole na plaży i przy basenie są bezpłatne.

     

    Pokoje

    Hotel składa się z 500 pokoi różnego typu, w tym 363 pokoi superior standard (o pow. 46 m²), 8 pokoi typu suite (o pow. 60 m²), 23 pokoje deluxe suite (o pow. 85 m²), 48 pokoi typu duplex (o pow. 75 m²), 56 pokoi rodzinnych (o pow. 60 m²), 2 pokoje king suite (o pow. 180 m²). Sześć pokoi standardowych przystosowanych jest dla osób niepełnosprawnych (mogą być w nich zakwaterowane maksymalnie 2 osoby). Pokoje rodzinne składają się z dwóch pokoi; pokoje suite składają się z jednej sypialni i pokoju dziennego, a deluxe suite to dwie sypialnie i pokój dzienny. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor, telefon, centralną klimatyzację, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, łazienkę, suszarkę do włosów i sieć bezprzewodową Wi-Fi. Pokoje mają balkon.

     

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja Ultra all inclusive, która obejmuje śniadania w godz. 07.00-10.00, późne śniadania w godz. 10.00-11.00, obiady w godz.13.00-14.30, kolacje w godz. 18.30-21.00  w formie bufetu w restauracji głównej, a także nocne przekąski w godz. 24.00-07.00, bufet dietetyczny, bufet dla dzieci w godz. 18.00-19.00, potrawy tematyczne w wybrane dni tygodnia, kosz owoców i butelkę wina w dniu zakwaterowania, przekąski w restauracji na plaży i w okolicach amfiteatru w ciągu dnia, lody, lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach otwarcia barów. Goście mają możliwość spożycia kolacji w jednej z restauracji a’la carte (raz na tydzień  po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji).

     

    Sport i rozrywka

    Goście mogą się relaksować w centrum Spa, gdzie bezpłatnie dostępne są - łaźnia turecka, sauna i łaźnia parowa, a odpłatnie - masaże i różnorodne zabiegi upiększające. Ponadto Goście mogą bezpłatnie korzystać z centrum fitness, basenów, zjeżdżalni; grać w tenisa (oświetlenie płatne, wypożyczenie sprzętu bezpłatnie), siatkówkę plażową, koszykówkę, rzutki, tenisa stołowego. Odpłatnie - bilard, kręgle, sporty wodne na plaży. Codziennie w hotelu odbywają się animacje dla dzieci i dorosłych, a także wieczorne przedstawienia. W wybrane dni tygodnia na terenie obiektu można posłuchać muzyki granej na żywo.

     

    Dzieci

    Najmłodsi mają do dyspozycji mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini disco, centrum gier, specjalny bufet w restauracji oraz zjeżdżalnie i lunapark.

     

    Ten nowy hotel zbudowano z myślą o najbardziej wymagających Klientach, którzy szukają najwyższego standardu usług.  Architektura obiektu, eleganckie wnętrza i profesjonalna obsługa sprawią, że poczują się tu Państwo jak w prawdziwym pałacu.

     

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe.
    • obowiązkowego ubezpieczenie.

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji - 15 Euro lub 20 USD

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2011 roku, łączna powierzchnia 53,000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty oraz 8 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 9 barów, 5 restauracji A‘la carte (meksykańska, włoska, rybna, dalekowschodnia oraz grill), 4 sale konferencyjne

    POKOJE:

    w budynku głównym znajduje się 461 pokoi standardowych superior, 6 przystosowanych dla osób niepełnosprawnych oraz 56 pokoi rodzinnych (z widokiem bocznym na morze); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, czajnik, sejf, minibar (w cenie: woda piwo, napoje bezalkoholowe - uzupełniane codziennie), internet bezprzewodowy, wykładzina, balkon

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, kosmetyczka, restauracje A'la carte, teppenyaki menu w restauracji Fareast, pralnia, lekarz, kort tenisowy, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, bilard, kręgle, szybki Internet Wifi, kawiarenka internetowa, wynajem samochodów, buggy, room serwis, sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.royalholidaypalace.com

    POŁOŻENIE:

    15 km od lotniska w Antalyi, 17 km od centrum Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa plaża o długości 200m, wydzielona z plaży publicznej znajduje się przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole oraz materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    DLA DZIECI:

    animacje, restauracja Bambino (menu dla dzieci), mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik; Aquapark i luna park (czynny w godzinach wyznaczonych przez hotel); plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, siłownia, aerobik, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, luna park i aquapark (czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel), dyskoteka (raz w tygodniu), internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Po południu przekąski, kawiarnia. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Ten kurort został wzniesiony w 2011 roku. Atmosfera każdego z naszych 604 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Powitanie gości obiekt nastąpi w lobby, gdzie możliwe jest również skorzystanie z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dostępne w hotelu Wi-Fi zapewnia wygodny dostęp do sieci. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do hotelowej oferty należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. W pomieszczeniach konferencyjnych skorzystać można z faksu i flipchartu z pisakami. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazienkach dla gości przygotowane są na codzienny użytek suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i telefon. Ekskluzywnie dla naszych podróżnych przygotowaliśmy w łazienkach artykuły kosmetyczne. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, boccię i siatkówkę plażową. Aerobik wodny to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa i łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia All-Inclusive Special. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Royal Holiday Palace
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Royal Holiday Palace

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bylo super naprawde. jechali sme s dzieckem 3 lata i takie super wakacje som jesce nie mala. nastempny rok jecham tez. a trawelligo jest super , jestem ze slovacji i nebyl problem sie dogadac. polecam bardzo. i jece raz dzienkuje za pekne wakacje. cena jest droga ale hotel jest na najlepsiej urovni v calej antalyi. dzienkuje Maja

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.8
    • Pokoje
      5.7
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      i sport
      5.6
    • Obsługa
      5.8
    HolidayCheck
    Ocena Royal Holiday Palace:
    5.8 / 6

    Najlepszy hotel w Turcji wspaniały !!! 2011-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Do Turcji jeździmy od 8 lat, średnio 2-3 razy w roku, ten hotel to najlepszy w jakim byliśmy. Hotel ...
    więcej

    5.8
    Bardzo dobry hotel! Polecamy! Świetna kuchnia! 2011-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Warto spędzić wakacje w hotelu Royal Holiday. Świetna kuchnia, ponoć najlepsza w tym rejonie. Pokoje...
    więcej

    5.9
    Najpiękniejszy hotel 2012-03-08
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nowy hotel godny polecenia! 2012-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia. Mieliśmy okazję w ramach akcji marketingowej przenieść się z Hotelu Royal Win...
    więcej

    5.9
    Hotel z 1001 Nocy! 2012-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel na bardzo udane wakacje z dziećmi 2012-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel na światowym poziomie 2013-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jedyny, do którego chce się wracać. 2014-05-23
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Najlepszy w okolicy Antalii. Blisko od lotniska, krótki transfer. Świetne drinki, jedzenie super, bu...
    więcej

    6.0
    Wspaniała obsługa 2014-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Najlepszy Hotel na Rywierze Tureckiej 2014-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Same superlatywy !!! Hotel Dla Wymagających lubiących komfort i spokojny wypoczynek ogromny hotel w ...
    więcej

    6.0
    Prawdziwy Pałac 2014-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Świetny hotel, ale może być lepszy. 2014-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Royal Holiday Palace: także dla niepełnosprawnych 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Byliśmy tu po raz 4. Nic się nie zmieniło. Cały czas super gościnność i luksus. Mój mąż ma Parkinson...
    więcej

    5.3
    Generalnie pobyt w Royal Holiday oceniam dobrze 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.8

    W hotelu sa ładne pokoje, a jedzenie jest bardzo smaczne. Wieczorami niezbyt przyjemnie siedzi się n...
    więcej

    4.8
    Piękny Hotel 2015-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    To był nasz pierwszy urlop w Turcji dużo słyszałem złych opinie na temat urlopu w Turcji ale o tym...
    więcej

    5.8
    Hotel luksusowy, ale... 2015-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Royal Holiday Palace - możliwości zakwaterowania:

    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 3PAX
    DELUXE SUITE 3PAX
    Pokoj Superior do pojed. wykorzystania balkon klimatyzacja lazienka Landsicht WC
    Pokoj Superior do pojed. wykorzystania balkon boczny widok na morze klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj Superior do pojed. wykorzystania balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    DELUXE SUITE 2PAX
    Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy superior dla 1 osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy superior dla 1 osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 2PAX
    Pokoj superior balkon klimatyzacja lazienka Landsicht WC
    Junior Suita lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Suita Deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/1 lazienka balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Suita deluxe lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    POKOJ RODZINNY/ DUPLEX wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    DELUXE SUITE 4PAX
    Pokoj superior balkon klimatyzacja lazienka Landsicht WC
    Pokoj superior balkon boczny widok na morze klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Suita Deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/1 lazienka balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Suita deluxe lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    POKOJ RODZINNY/ DUPLEX wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    SUPERIOR STANDARD SEA VIEW 3PAX
    Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki balkon klimatyzacja lazienka Landsicht prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/1 lazienka balkon klimatyzacja lazienka Landsicht WC
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 4PAX
    Suita Deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/1 lazienka balkon klimatyzacja lazienka widok na morze WC
    Suita deluxe lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny standard lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
    DUBLEX FAMILY ROOM LAND VIEW
    Pokoj rodzinny lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    POKOJ RODZINNY/ DUPLEX wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj rodzinny z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 2PAX
    SUPERIOR STANDARD SIDE SEA VIEW 2PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    JUNIOR SUITE 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM SEA VIEW 2 BEDROOMS
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 3PAX
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 3PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    SUPERIOR STANDARD SIDE SEA VIEW 3PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    frlv family room lv
    frsv family room sv
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Junior suita od ogrodu
    JUNIOR SUITE
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILY ROOM LAND VIEW 2 BEDROOMS
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    srlv standard room lv
    srlv standard room lv
    srlv standard room lv
    srssv standard room side sea view
    srssv standard room side sea view
    srssv standard room side sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    DUBLEX FAMILY ROOM SEA VIEW
    DELUXE SUITE

    Royal Holiday Palace - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Royal Holiday Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00