cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
1 / 37
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
15.05 - 22.05
już od 3371 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.01 - 15.01
już od 1204 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Holiday Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Royal Holiday Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Royal Holiday Palace:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 stycznia 2022

Hotel Royal Holiday Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 17 km od centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  •  Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking
  • 4 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

604

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny, niektóre restauracje i bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

  • hotel nie akceptuje zwierząt
    • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
      Telefon: +48 222043596
      SMS: +48 799448800
      E-mail: servicePL@TUI.com
      Czat: w aplikacji TUI

    basen

  • baseny: 2
  • basen: listopad-marzec; w zależności od sezonu, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w zależności od sezonu, w strefie spa, leżaki: w cenie
  • basen dla dzieci: listopad-marzec, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa, leżaki: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: listopad-marzec, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa, leżaki: w cenie
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, 10:00-12:00 i 14:00-17:00, w cenie
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia: dla gości w wieku 16+
    • aqua aerobik
    • step aerobik
    • tenis stołowy
    • tenis
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • strefa spa: dla gości w wieku 16+, w ofercie firm zewnętrznych
    • masaże
    • zabiegi kąpielowe
    • salon kosmetyczny
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • lekcje gry w tenisa

    rozrywka

    • kręgle za opłatą
    • zajęcia sportowe (codziennie, sezonowo)
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na ląd
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielonych drzwiami
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-4 os.
    • ok. 75 m2
    • widok na ląd
    • pokój 2-poziomowy
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Superior z widokiem na morze DZM1
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Superior DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • widok na ląd
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy Superior DZX2
    • 1-4 os.
    • ok. 46 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
    • 2-4 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielonych drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita junior z widokiem na ogród JSG1
    • 2-3 os.
    • ok. 60 m2
    • widok na ląd lub ogród
    • w budynku głównym
    • pokój dzienny
    • 1 sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny Duplex z widokiem na morze FZM2
    • 2-4 os.
    • ok. 75 m2
    • widok na morze
    • w budynku głównym
    • pokój 2-poziomowy
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
    • obiad: 13:00 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski
    • przekąski o północy: 00:00 - 07:00
    • ciasto: 16:00 - 00:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 9
  • główna restauracja „Palace Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie,  na zapytanie wymagane, bufet dla dzieci: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, w cenie, w zależności od sezonu, codziennie 07:00 - 10:00, 13:00 - 14:30 i 18:30 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Hashi Fernost R.": rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, japońska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Deep Blue Restaurant": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Lal Grill Restaurant": rodzaje kuchni: turecka, dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Vapiano Italienisches R.: rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „El Torito Mexiko R.": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Turquoise Snack Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, w cenie, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 12:30 - 15:00, na plaży
  • restauracja „Palace Bistro & Patisserie": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, w cenie, w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 11:00, 16:00 - 23:30 i 00:00 - 07:00
  • restauracja „Teppenyaki restaurant": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 8
  • bar w lobby „Pera Bar": codziennie 24 h, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar przekąskowy „Turquoise Snack Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 16:30, w cenie
  • bar „Bowling Bar": w zależności od sezonu, codziennie 16:30 - 00:00, w cenie
  • bar w lobby „Piano Bar": w zależności od sezonu, codziennie 17:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Amphi Bar": kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 21:30, w cenie
  • bar w lobby „Terrace Bar": w zależności od sezonu, codziennie 17:00 - 00:00, w cenie
  • bar „Oxygen Disco Bar": w zależności od sezonu, codziennie 23:45 - 02:30, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • atrakcje noworoczne: wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, program rozrywkowy, muzyka na żywo i zabawa taneczna
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Luksusowy, nowoczesny hotel położony na dużym zadbanym terenie. Hotel zlokalizowany jest w Larze, w strefie hotelowej Kundu. Do centrum Antalyi ok. 17 km, do lotniska w Antalyi ok. 15 km.
    Plaża:

    Hotel położony przy szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki (wymagany depozyt)
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, restauracja główna, 6 restauracji a'la carte: turecka, dalekowschodnia, włoska, rybna, meksykańska i japońska(wymagana rezerwacja, płatne dodatkowo), 9 różnych barów, m.in.: lobby bar, pool bar, snack bar, terrace bar, bar na pomoście. 2 baseny: 1 bardzo duży o nieregularnych kształtach, baseny z 8 zjeżdżalniami (czynne w określonych godz.) dla dzieci i dorosłych, brodzik dla dzieci.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (13:30-14:30), obiadokolacja (18:30-21:00), nocny bufet (00:00-07:00), szeroki wybór przekąsek w ciągu dnia (12:00-16:00), lody, kawiarnia (16:00-23:30) placki gözleme (12:00-12:30), kącik z fast foodami. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe dostępne 24/h w wybranym barze, w pozostałych w godzinach otwarcia. Dodatkowo płatne: napoje alkoholowe importowane, soki ze świeżych owoców.
    Program sportowy i animacyjny:

    Bogaty program sportowy i animacyjny: zabawy przy basenie, water polo, aqua aerobic, koszykówka, wieczorne show. Ponadto: siatkówka plażowa, kort tenisowy (wypożyczenie sprzętu - wymagany depozyt, oświetlenie płatne dodatkowo ok. 15 EUR/godz.), siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, dyskoteka, bezpłatny lunapark (dla dzieci pow. 7 roku życia, dla młodszych dzieci - wymagana pisemna zgoda rodziców). Dla dzieci: mini klub, program animacyjny. Płatne dodatkowo: centrum SPA, kącik gier.
    Internet:

    Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie w lobby i w pokojach.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.stonegroup.com.tr
    Naszym zdaniem:

    Bardzo elegancki hotel, którego główną zaletą jest rozbudowana strefa basenowa gwarantująca rozrywkę zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Bogata oferta All Inclusive oraz bardzo dobry serwis sprawiają, że to idealny hotel na wakacyjny wypoczynek. Krótki transfer z lotniska jest dodatkową zaletą.

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy - turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe warunki podane zostały na dzień 02.03.2020 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!!
    Każdy turysta jest bezwzględnie zobowiązany do wypełnienia formularza wjazdowego do Turcji, który należy wypełnić dopiero w samolocie podczas podróży do Turcji a następnie okazać go urzędnikowi podczas kontroli granicznej po wylądowaniu. Formularz, instrukcja jego wypełnienia oraz adresy poszczególnych hoteli z danego regionu znajdują się w komunikatach w Travelli.
    Do dnia 28.02.2021 włącznie przylatując do Turcji należy okazać negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe). Nie ma wymogu prezentowania wyniku w języku angielskim, ale wynik negatywny musi być zaprezentowany w formie niebudzącej wątpliwości. Wymóg obowiązuje wszystkich pasażerów powyżej 6 roku życia.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Przestronny hotel oferuje znakomity wypoczynek na najwyższym poziomie, czeka na Gości z zamkową architekturą, wygodnymi i stylowymi pokojami. Zielony teren okalający hotel przyciąga najbardziej wymagających klientów. Amatorzy aktywnego wypoczynku mogą wybierać spośród licznych form rekreacji. Goście mogą znaleźć miejsce na relaks i poczytać książkę w zacisznym zakątku lub skorzystać z różnych zajęć z zespołem animatorów we wspaniałym ogrodzie. Zjeżdżalnie wodne i wesołe miasteczko z różnorodnymi atrakcjami zapewnią Gościom fantastyczne wakacje.

    lokalizacja

    17 km od centrum Antalyi, 15 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 53000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (7), bary (9), room service (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), baseny odkryte (2), 5 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku (liczba pięter: 10, liczba wind: 6) Typy pokoi: - pokoje standardowe superior dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - pokoje rodzinne connection door dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - junior suity dla max. 2 os.: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - pokoje rodzinne duplex dla max. 4 os.: dwupoziomowe, 2 sypialnie, przepierzenie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon - suity deluxe: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe superior dla osób niepełnosprawnych dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (6), bary (9), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej "Palace" - późne śniadanie (10:00-11:00), późny posiłek (00:00-07:00) serwowane w "Palace Bistro" - przekąski (12:00-16:30) serwowane w wyznaczonych barach - podwieczorek (16:00-23:30) serwowany w cukierni - lody - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne, wymagana rezerwacja. - włoska "Vapiano", dalekowschodnia "Hashi", turecka "Lal", owoce morza "Deep Blue", meksykańska "El Torito", japońska "Teppenyaki"

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - opiekunka dla dzieci (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    - kort do tenisa ziemnego - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - siatkówka plażowa - aerobik - siłownia - animacje w nocy, w dzień - sauna - dyskoteka

    płatne

    - oświetlenie kortów - lekcje tenisa - kręgle - bilard - centrum SPA - masaż - salon piękności - łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK - Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE - Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ - Jak będą serwowane posiłki? - PRZEZ OBSŁUGĘ KELNERSKĄ - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - TAK, 24H - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 1 GOŚĆ NA 8 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK - Czy na leżakach są materace? - NIE - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK, ROZPAKOWANE - Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK, PO KAŻDYM UŻYCIU - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK, OBSŁUGA KELNERSKA - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK (10:00-12:00 i 14:00-17:00) - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy siłownia jest czynna? - TAK - Czy mini klub jest czynny? - TAK - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK (ANIMACJE W CIĄGU DNIA I WIECZOREM, ZAJĘCIA SPORTOWE, SIATKÓWKA, PIŁKA WODNA, RZUTKA, MINI DISCO, DYSKOTEKA) - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID-19? - JEŚLI GOŚĆ WYKAZUJĄCY OBJAWY NIE NOSI MASKI, OTRZYMUJE JĄ I NIEZWŁOCZNIE KIEROWANY JEST DO GABINETU LEKARSKIEGO. PO KONTROLI LEKARZA KIEROWANY JEST ZGODNIE Z DECYZJĄ LEKARZA DO OŚRODKA BADAWCZEGO I ZABIERANY DO IZOLATKI - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - POZYTYWNY PRZYPADEK JEST PRZENOSZONY DO IZOLATKI Z OSOBAMI, Z KTÓRYMI PRZEBYWA. JEŚLI TESTY TYCH OSÓB SĄ NEGATYWNE, SĄ IZOLOWANE W ODDZIELNYM POKOJU. NIE POWINNY WYCHODZIĆ Z POKOJU, DOPÓKI NIE UZYSKAJĄ WYNIKU NEGATYWNEGO. POTRZEBY ZOSTANĄ ZAPEWNIONE. W PRZYPADKU POZYTYWNEGO WYNIKU TESTU NA COVID-19 NIE ZOSTANIE NALICZONA OPŁATA ZA ZAKWATEROWANIE W OKRESIE KWARANTANNY 14 DNI OD DATY WYKWATEROWANIA

    Aktualizacja opisu

    01.04.2021 15:29

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 17 km od centrum Antalyi - ok. 15 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki i parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Superior - powierzchnia ok. 46 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 Bedrooms) - powierzchnia ok. 60 m2 - 2 łączone pokoje - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Familijny (Duplex) - powierzchnia ok. 75 m2 - 2 piętra, 2 sypialnie, 2 łazienki - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Junior Suite - powierzchnia ok. 60 m2 - salon i sypialnia - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Deluxe Suite (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 170 m2 - salon i 2 sypialnie - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy - aquapark - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, step - gimnastyka i sporty w basenie - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo - kort tenisowy, siatkówka plażowa - muzyka na żywo, programy animacyjne, imprezy tematyczne, dyskoteka Płatne - bilard, kręgle, gry elektroniczne - spa, masaże - oświetlenie kortu i sprzęt do tenisa - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, lunapark, mini klub, mini disco - brodzik, basen ze zjeżdżalniami - bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej - restauracja dla dzieci

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, różnorodne przekąski w ciągu dnia, lody, nocne przekąski. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach 24h. W restauracjach a'la carte wymagana opłata serwisowa i rezerwacja.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 6 restauracji a' la carte: rybna, włoska, turecka, azjatycka, japońska, meksykańska - bistro, kawiarnia, food corner serwujący szeroką gamę przekąsek - 9 barów: m.in.  w lobby, przy basenie, na plaży, w amfiteatrze, w dyskotece, na pomoście  

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2011 roku, dysponuje 604 pokojami - Internet Wi-Fi w lobby i części miejsc publicznych (bezpłatny) - fryzjer, salon urody, mini market, pasaż handlowy - www.stonegroup.com.tr

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, w odległości 17 km od centrum Antalyi i 15 km od lotniska.

     

    Hotel

    Nowy obiekt, którego otwarcie planowane jest na kwiecień 2011. Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 5 restauracji a’la carte (włoska, chińska, meksykańska, rybna i grillowa), Lobby Bar (10.00-24.00), cukiernia (16.00-24.00), bar w dyskotece (23.45-02.30), Amphi Bar (10.00-21.00), bar przy basenie (10.00-24.00), Pier Bar (09.00-17.00), Snack Bar (11.00-16.00) i kawiarnia turecka (10.00-17.00). Poza tym do dyspozycji Gości jest 6 wind, wypożyczalnia samochodów, pralnia, kafejka internetowa, fryzjer, centrum handlowe i bezpłatne podłączenie Wi-Fi w lobby i pokojach. Materace, leżaki i parasole na plaży i przy basenie są bezpłatne.

     

    Pokoje

    Hotel składa się z 500 pokoi różnego typu, w tym 363 pokoi superior standard (o pow. 46 m²), 8 pokoi typu suite (o pow. 60 m²), 23 pokoje deluxe suite (o pow. 85 m²), 48 pokoi typu duplex (o pow. 75 m²), 56 pokoi rodzinnych (o pow. 60 m²), 2 pokoje king suite (o pow. 180 m²). Sześć pokoi standardowych przystosowanych jest dla osób niepełnosprawnych (mogą być w nich zakwaterowane maksymalnie 2 osoby). Pokoje rodzinne składają się z dwóch pokoi; pokoje suite składają się z jednej sypialni i pokoju dziennego, a deluxe suite to dwie sypialnie i pokój dzienny. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor, telefon, centralną klimatyzację, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, łazienkę, suszarkę do włosów i sieć bezprzewodową Wi-Fi. Pokoje mają balkon.

     

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja Ultra all inclusive, która obejmuje śniadania w godz. 07.00-10.00, późne śniadania w godz. 10.00-11.00, obiady w godz.13.00-14.30, kolacje w godz. 18.30-21.00  w formie bufetu w restauracji głównej, a także nocne przekąski w godz. 24.00-07.00, bufet dietetyczny, bufet dla dzieci w godz. 18.00-19.00, potrawy tematyczne w wybrane dni tygodnia, kosz owoców i butelkę wina w dniu zakwaterowania, przekąski w restauracji na plaży i w okolicach amfiteatru w ciągu dnia, lody, lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach otwarcia barów. Goście mają możliwość spożycia kolacji w jednej z restauracji a’la carte (raz na tydzień  po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji).

     

    Sport i rozrywka

    Goście mogą się relaksować w centrum Spa, gdzie bezpłatnie dostępne są - łaźnia turecka, sauna i łaźnia parowa, a odpłatnie - masaże i różnorodne zabiegi upiększające. Ponadto Goście mogą bezpłatnie korzystać z centrum fitness, basenów, zjeżdżalni; grać w tenisa (oświetlenie płatne, wypożyczenie sprzętu bezpłatnie), siatkówkę plażową, koszykówkę, rzutki, tenisa stołowego. Odpłatnie - bilard, kręgle, sporty wodne na plaży. Codziennie w hotelu odbywają się animacje dla dzieci i dorosłych, a także wieczorne przedstawienia. W wybrane dni tygodnia na terenie obiektu można posłuchać muzyki granej na żywo.

     

    Dzieci

    Najmłodsi mają do dyspozycji mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini disco, centrum gier, specjalny bufet w restauracji oraz zjeżdżalnie i lunapark.

     

    Ten nowy hotel zbudowano z myślą o najbardziej wymagających Klientach, którzy szukają najwyższego standardu usług.  Architektura obiektu, eleganckie wnętrza i profesjonalna obsługa sprawią, że poczują się tu Państwo jak w prawdziwym pałacu.

     

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe.
    • obowiązkowego ubezpieczenie.

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji - 15 Euro lub 20 USD

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    AlfaStar

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

     

    Położenie

    Lara, 15 km od lotniska w Antalyi i 17 km od centrum.

    Plaża: Kompleks położony jest bezpośrednio przy plaży. Leżaki, parasole, materace oraz ręczniki bezpłatne (wymagany depozyt na ręczniki, kolejna wymiana w tym samym dniu płatna). Zejście do morza łagodne.

     

    Hotel

    Resort powstał w 2011 roku i zajmuje powierzchnię 53 tys. m2. Obejmuje 1 dziesięciopiętrowy budynek z 6 windami. Na terenie: recepcja, restauracja główna, restauracje A`la Carte (włoska, dalekowschodnia, grill, meksykańska, rybna – wymagana rezerwacja, raz w tygodniu goście mogą bezpłatnie skorzystać z jednej z nich), kafeteria, turecki namiot (serwuje tradycyjne tureckie ciastka), lobby bar, bar przy basenie, bar witaminowy, disco bar, Internet cafe, amfiteatr, lunapark (czynny w godz. 15:00-17:00 i 19:00-21:30), sale konferencyjne (na 1000, 140, 120 i 90 osób). Hotel posiada: Dla dzieci: mini club (4-12 lat), plac zabaw, opiekunka (serwis płatny), Udogodnienia dodatkowe: bezpłatny wireless w lobby i pokojach, wypożyczanie samochodów, fryzjer, opieka medyczna, pralnia. Hotel posiada basen główny (3700 m2), basen z 5 zjeżdżalniami (270 m2, zjeżdżalnie czynne w godz. 10:00-12:00 i 14:30-17:30), podgrzewany zimą basen kryty (300 m2). Dla dzieci: basen z 3 zjeżdżalniami (50 m2, zjeżdżalnie czynne w godz. 10:00-12:00 i 14:30-17:30), kryty basen (16 m2), mini club (4-12 lat), mini disco, animacje

     

    Pokoje

    Hotel posiada łącznie 606 pokoi: 467 pokoi superior, w tym 6 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych (46m2), 47 pokoi duplex (piętrowe, 2 pomieszczenia, 75m2), 56 pokoi rodzinnych (60m2), 8 pokoi typu suite (60 m2), 24 pokoje typu deluxe suite (85 m2), 2 pokoje typu triplex suite (114 m2), 2 pokoje typu king suite (180 m2). Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, WC i suszarką do włosów, mini bar (uzupełniany bezpłatnie w napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw z kawą i herbatą, TV SAT, telefon, centralna klimatyzacja, sejf (bezpłatny), balkon oraz wykładzina, wi-fi. We wszystkich pokojach obowiązuje zakaz palenia.

     

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive. Posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:00), śniadanie dla śpiochów (10:00-11:00), lunch (13:00-14:30), przekąski (12:30-16:45), lody (13:00-15:00), przerwa kawowa (16:00-17:00), kolacja (18:30-21:00), nocne przekąski (24:00-07:00). Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są bezpłatnie 24 h/dobę. Świeżo wyciskane soki owocowe i warzywne, importowany szampan, wino w butelkach, luksusowe importowane alkohole są dodatkowo płatne.

     

    Sport i relaks

    Dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Bezpłatnie: tenis (wymagana rezerwacja), tenis stołowy, siatkówka plażowa, fitness, łaźnia parowa, łaźnia turecka, jacuzzi, dart, aerobik, aquapark, lunapark. Za opłatą: oświetlenie kortów, nauka gry w tenisa, sporty wodne, kręgle, bilard, gry komputerowe.

     

    Cena zawiera:

    • 7 lub 14 noclegów
    • wyżywienie: all inclusive
    • opiekę rezydenta
    • przelot samolotem
    • transfer: lotnisko-hotel-lotnisko
    • ubezpieczenie KL i NW

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płaconej na lotnisku.

    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2011 roku, łączna powierzchnia 53,000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty oraz 8 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 9 barów, 5 restauracji A‘la carte (meksykańska, włoska, rybna, dalekowschodnia oraz grill), 4 sale konferencyjne

    POKOJE:

    w budynku głównym znajduje się 461 pokoi standardowych superior, 6 przystosowanych dla osób niepełnosprawnych oraz 56 pokoi rodzinnych (z widokiem bocznym na morze); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, czajnik, sejf, minibar (w cenie: woda piwo, napoje bezalkoholowe - uzupełniane codziennie), internet bezprzewodowy, wykładzina, balkon

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, kosmetyczka, restauracje A'la carte, teppenyaki menu w restauracji Fareast, pralnia, lekarz, kort tenisowy, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, bilard, kręgle, szybki Internet Wifi, kawiarenka internetowa, wynajem samochodów, buggy, room serwis, sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.royalholidaypalace.com

    POŁOŻENIE:

    15 km od lotniska w Antalyi, 17 km od centrum Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa plaża o długości 200m, wydzielona z plaży publicznej znajduje się przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole oraz materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    DLA DZIECI:

    animacje, restauracja Bambino (menu dla dzieci), mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik; Aquapark i luna park (czynny w godzinach wyznaczonych przez hotel); plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, siłownia, aerobik, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, luna park i aquapark (czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel), dyskoteka (raz w tygodniu), internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - Szybki transfer z lotniska - Hotel urządzony w stylu pałacowym - Wygodne i stylowe pokoje - Wysoka jakość oferowanych potraw przez różnorodne restauracje

    NASZYM ZDANIEM

    Komfortowy obiekt położony przy samej plaży odpowiedni zarówno dla miłośników aktywnego odpoczynku, jak i dla szukających relaksu przy hotelowym basenie lub na prywatnej plaży. Na najmłodszych czekają rozrywkowe animacje w Mini Clubie. 

    POŁOŻENIE

    - Bezpośrednio przy plaży - Około 500 m do sklepu - Około 15km do lotniska Antalyi (bus/taxi) - Około 17km do centrum Antalyi (prywatne piaszczysto- żwirkowe plaże) - Około 500 km do stolicy kraju - Ankary

    PLAŻA

    Prywatna piaszczysto- żwirkowa plaża z molo, przy hotelu. Serwis plażowy darmowy. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: balkon, czajnik (zestaw do parzenia kawy i herbaty), mini bar, suszarka do włosów, klimatyzacja, telefon, telefon w łazience, Dodatkowo płatne: opiekunka do dziecka, fryzjer, pranie i suszenie, drukowanie, faks, ksero, pawilon, wypożyczalnia samochodów, fotograf, pokój gier (kręgle, bilard, gry komputerowe), telefon, ciasto i kwiaty, menu poduszkowe, wypożyczalnia wózka, restauracje a'la carte (Italian, Fareast, Turkish, Sea Food, Mexican, Japanese), kurs tenisa, sporty wodne

    DLA DZIECI

    Klub dla dzieci (w wieku 4-12 lat), dzieci poniżej 4 roku życia muszą znajdować się pod opieką rodziców. Klub działa w godzinach: 10:00-12:00 oraz 14:30- 17:00. Wieczorem mini disco Raz na dwa tygodnie odbywać się będzie dzień: indiański, piracki, miasteczkowy oraz dzień pizzy.

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 604 pokoje. Pokój standardowy to ok. 46m2, posiadający łóżko podwójne oraz pojedyncze, łazienkę, z możliwością widoku na morze. Pokój jest codziennie sprzątany, a ręczniki zostają wymieniane. Hotel oferuje zmianę pościeli 3 razy w tygodniu. Dostępne jest również łóżeczko dziecięce na życzenie klienta.

    UDOGODNIENIA

    * mini bar * suszarka do włosów * klimatyzacja, telefon * telefon w łazience * opiekunka do dziecka * fryzjer * pranie i suszenie * możliwość drukowania, faks, ksero * pawilon * wypożyczalnia samochodów * fotograf * pokój gier (kręgle, bilard, gry komputerowe) * telefon * menu poduszkowe * wypożyczalnia wózka * restauracje a'la carte * poranna gimnastyka * kurs tańca * aerobik * tenis stołowy * water polo

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive W głównej restauracji formuła Ultra All Inclusive zawiera posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00). Dodatkowo płatne wybrane importowane alkohole, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, wybrane wina, posiłki serwowane w restauracjach a'la Carte.

    DODATKOWE INFORMACJE

    ---

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (minimum 29% ceny rezerwacji) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.

    UBEZPIECZENIE

    Szanowny Kliencie, pamiętaj że kupując ofertę na sezon 2020,  w ramach ubezpieczenia od Kosztów Leczenia jesteś objęty ubezpieczeniem od zachorowania w następstwie epidemii. Kup ofertę na sezon 2021 do 30.06.2020, a otrzymasz takie ubezpieczenie gratis również na kolejne wakacje!


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Po południu przekąski, kawiarnia. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Ten kurort został wzniesiony w 2011 roku. Atmosfera każdego z naszych 604 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Powitanie gości obiekt nastąpi w lobby, gdzie możliwe jest również skorzystanie z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dostępne w hotelu Wi-Fi zapewnia wygodny dostęp do sieci. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do hotelowej oferty należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. W pomieszczeniach konferencyjnych skorzystać można z faksu i flipchartu z pisakami. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazienkach dla gości przygotowane są na codzienny użytek suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i telefon. Ekskluzywnie dla naszych podróżnych przygotowaliśmy w łazienkach artykuły kosmetyczne. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, boccię i siatkówkę plażową. Aerobik wodny to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa i łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia All-Inclusive Special. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Royal Holiday Palace

    Opinie o Hotelu Royal Holiday Palace

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bylo super naprawde. jechali sme s dzieckem 3 lata i takie super wakacje som jesce nie mala. nastempny rok jecham tez. a trawelligo jest super , jestem ze slovacji i nebyl problem sie dogadac. polecam bardzo. i jece raz dzienkuje za pekne wakacje. cena jest droga ale hotel jest na najlepsiej urovni v calej antalyi. dzienkuje Maja

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Royal Holiday Palace - możliwości zakwaterowania:

    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 3PAX
    2 os. pokój superior z częściowym widokiem na morze
    DELUXE SUITE 3PAX
    DELUXE SUITE 2PAX
    2 os. Suite Delux
    3 os. Pokój rodzinny Dublex
    3 os. Pokój rodzinny Dublex z widokiem na morze
    1 os. pokoj superior
    Pokój typu Superior / Land View
    Pokój typu Superior / Sea Side View
    Pokój typu Superior / Sea View Standard Room
    family room 2 bedrooms standard
    family room 2 bedrooms standard seaview
    2 os. pokoj superior z widokiem na morze
    DUBLEX FAMILY ROOM LAND VIEW
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 2PAX
    2 os. pokoj superior
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    1 os. pokoj superior z widokiem na morze
    DELUXE SUITE 4PAX
    3 os. pokoj rodzinny
    standard double superior
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    standard double superior lateralseaview
    standard double superior seaview
    JUNIOR SUITE
    DELUXE SUITE
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 4PAX
    standard singleuse superior
    standard singleuse superior lateralseaview
    standard singleuse superior seaview
    3 os. Pokój rodzinny z widokiem na morze
    DUBLEX FAMILY ROOM SEA VIEW
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    FAMILY ROOM LAND VIEW 2 BEDROOMS
    FAMILY ROOM SEA VIEW 2 BEDROOMS
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 2PAX
    1 os. Pokój Superior z częściowym widokiem na morze
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    JUNIOR SUITE 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 2PAX
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 3PAX
    KING SUITE 4PAX
    KING SUITE 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 3PAX
    Dvoulůžkový pokoj superior s 1 přistýlkou s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s 2 přistýlkami s výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s výhledem/moře
    Deluxe suite
    Dvoulůžkový superior s 1 př.
    Dvoulůžkový superior s 2 př.
    Dvoulůžkový superior
    Dvoulůžkový pokoj superior s 1 přistýlkou s bočním výhledem/moře
    Dvoulůžkový pokoj Superior s 2 přistýlkami, boční výhled na moře
    Dvoulůžkový pokoj superior s bočním výhledem/moře
    Family dublex room
    KING SUITE 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 3PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    Family room 2 bedrooms
    Family room 2 bedrooms sea view
    Family dublex sea view
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    Junior suite
    King suite
    Superior room
    Superior side sea view
    Superior sea view

    Royal Holiday Palace - Możliwości wyżywienia:


    Royal Holiday Palace - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Royal Holiday Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00