cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
1 / 24
Udogodnienia hotelu Royal Holiday Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Royal Holiday Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Royal Holiday Palace:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 marca 2019

Hotel Royal Holiday Palace w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Antalya Przestronny hotel oferuje znakomity wypoczynek na najwyższym poziomie. Zielony teren okalający hotel, piaszczysta plaża i lazur wody przyciąga najbardziej wymagających klientów. Amatorzy aktywnego wypoczynku mogą wybierać spośród licznych form rekreacji. Najmłodsi goście będą zachwyceni możliwością zabawy w lunaparku z karuzelami czy kąpielą w ciepłych basenach ze zjeżdżalniami.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2011 r. Na terenie hotelu znajduje się 6 restauracji, 9 barów, cukiernia, room service (płatny), 4 sale konferencyjne, pralnia (płatna), windy, 2 baseny odkryte, 8 zjeżdżalni w aquaparku(5 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci, działają w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00 od 15.04 do 31.10 w zależności od warunków pogodowych) oraz lunapark (czynny od 15.04 do 31.10 w zależności od warunków pogodowych). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 10 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości, posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki - bezpłatne. Pawilony na plaży - płatne. Bar na plaży zawarty w UAI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną (działa w wyznaczonych godzinach, w zależności od warunków pogodowych), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkon. Typy pokoi: w 10 piętrowym budynku głównym: pokoje superior dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os.(2 pokoje bez drzwi łączących) , pokoje rodzinne ROH Pokoje ROH (Run of the House) - oznacza to, że Klienci mogą zostać zakwaterowani w wybranym przez siebie typie pokoju określonym w umowie, ale nie mają wpływu na lokalizację. Pokoje mają ten sam standard niezależnie od budynku , pokoje rodzinne dublex dla max 4 os. (dwupoziomowe, 2 sypialnie) , junior suity dla max 3 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity deluxe dla max 4 os. (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami) , king suity dla max 4 os. (3 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna "Palace", 5 restauracji a la carte, 9 barów (lobby bar "Pera" czynny 24h), cukiernia Ultra All Inclusive (24h, Lobby bar 24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (12:30-15:00), podwieczorek (16:00-23:30), późny posiłek (00:00-07:00) serwowane w wyznaczonych barach i restauracjach , lody , lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska " Vapiano", dalekowschodnia "Hashi", turecka "Lal", meksykańska "El Torito", owoce morza "Deep Blue"

z myślą o dzieciach

brodzik, 3 zjeżdżalnie wodne, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

w cenie

siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, animacje, dyskoteka, lunapark(otwarty od 15.04 do 31.10, czynny w określonych godzinach, w zależności od warunków pogodowych)

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortu ilekcje tenisa (wymagana rezerwacja), bilard, kręgle, sporty wodne na plaży

dodatkowe informacje

OPIS na sezon ZIMA 2018-2019 Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 6 barów, cukiernia, room service (płatny), 4 sale konferencyjne, pralnia (płatna), windy, basen kryty. INTERNET Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna POKOJEWyposażone w klimatyzację centralną (działa w wyznaczonych godzinach, w zależności od warunków pogodowych), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkon.Typy pokoi:pokoje superior dla max 4 os., pokoje rodzinne dla max 4 os.(2 pokoje bez drzwi łączących), pokoje rodzinne ROH ( WYŻYWIENIE restauracja główna "Palace", 4 restauracje a la carte, 6 barów Ultra All Inclusive (24h, Lobby bar 24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), podwieczorek (16:00-23:30), późny posiłek (00:00-07:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody , lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska " Vapiano", dalekowschodnia "Hashi", międzynarodowa "Lal", meksykańska "El Torito" AKTYWNIE I ANIMACYJNIEW cenie: siłownia, aerobik, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, animacje, dyskotekaPłatne: salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortu i lekcje tenisa, bilard, kręgle Z MYŚLĄ O DZIECIACH brodzik kryty , animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna , plac zabaw , krzesełka dla dzieci w restauracji , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) , opiekunka (płatna) Infrastruktura hotelowa dostępna w zależności od warunków pogodowych.

Aktualizacja opisu

06.08.2018 15:54

usługi dostępne w hotelu

Lunapark Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, w odległości 17 km od centrum Antalyi i 15 km od lotniska.

 

Hotel

Nowy obiekt, którego otwarcie planowane jest na kwiecień 2011. Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 5 restauracji a’la carte (włoska, chińska, meksykańska, rybna i grillowa), Lobby Bar (10.00-24.00), cukiernia (16.00-24.00), bar w dyskotece (23.45-02.30), Amphi Bar (10.00-21.00), bar przy basenie (10.00-24.00), Pier Bar (09.00-17.00), Snack Bar (11.00-16.00) i kawiarnia turecka (10.00-17.00). Poza tym do dyspozycji Gości jest 6 wind, wypożyczalnia samochodów, pralnia, kafejka internetowa, fryzjer, centrum handlowe i bezpłatne podłączenie Wi-Fi w lobby i pokojach. Materace, leżaki i parasole na plaży i przy basenie są bezpłatne.

 

Pokoje

Hotel składa się z 500 pokoi różnego typu, w tym 363 pokoi superior standard (o pow. 46 m²), 8 pokoi typu suite (o pow. 60 m²), 23 pokoje deluxe suite (o pow. 85 m²), 48 pokoi typu duplex (o pow. 75 m²), 56 pokoi rodzinnych (o pow. 60 m²), 2 pokoje king suite (o pow. 180 m²). Sześć pokoi standardowych przystosowanych jest dla osób niepełnosprawnych (mogą być w nich zakwaterowane maksymalnie 2 osoby). Pokoje rodzinne składają się z dwóch pokoi; pokoje suite składają się z jednej sypialni i pokoju dziennego, a deluxe suite to dwie sypialnie i pokój dzienny. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor, telefon, centralną klimatyzację, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, łazienkę, suszarkę do włosów i sieć bezprzewodową Wi-Fi. Pokoje mają balkon.

 

Wyżywienie

W hotelu obowiązuje opcja Ultra all inclusive, która obejmuje śniadania w godz. 07.00-10.00, późne śniadania w godz. 10.00-11.00, obiady w godz.13.00-14.30, kolacje w godz. 18.30-21.00  w formie bufetu w restauracji głównej, a także nocne przekąski w godz. 24.00-07.00, bufet dietetyczny, bufet dla dzieci w godz. 18.00-19.00, potrawy tematyczne w wybrane dni tygodnia, kosz owoców i butelkę wina w dniu zakwaterowania, przekąski w restauracji na plaży i w okolicach amfiteatru w ciągu dnia, lody, lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach otwarcia barów. Goście mają możliwość spożycia kolacji w jednej z restauracji a’la carte (raz na tydzień  po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji).

 

Sport i rozrywka

Goście mogą się relaksować w centrum Spa, gdzie bezpłatnie dostępne są - łaźnia turecka, sauna i łaźnia parowa, a odpłatnie - masaże i różnorodne zabiegi upiększające. Ponadto Goście mogą bezpłatnie korzystać z centrum fitness, basenów, zjeżdżalni; grać w tenisa (oświetlenie płatne, wypożyczenie sprzętu bezpłatnie), siatkówkę plażową, koszykówkę, rzutki, tenisa stołowego. Odpłatnie - bilard, kręgle, sporty wodne na plaży. Codziennie w hotelu odbywają się animacje dla dzieci i dorosłych, a także wieczorne przedstawienia. W wybrane dni tygodnia na terenie obiektu można posłuchać muzyki granej na żywo.

 

Dzieci

Najmłodsi mają do dyspozycji mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini disco, centrum gier, specjalny bufet w restauracji oraz zjeżdżalnie i lunapark.

 

Ten nowy hotel zbudowano z myślą o najbardziej wymagających Klientach, którzy szukają najwyższego standardu usług.  Architektura obiektu, eleganckie wnętrza i profesjonalna obsługa sprawią, że poczują się tu Państwo jak w prawdziwym pałacu.

 

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie wg opisu, 
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.
  • obowiązkowego ubezpieczenie.

Cena nie zawiera:

  • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji - 15 Euro lub 20 USD

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

ANTALYA CENTER

Opis oferty:

hotel został otwarty w 2011 roku, łączna powierzchnia 53,000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty oraz 8 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 9 barów, 5 restauracji A‘la carte (meksykańska, włoska, rybna, dalekowschodnia oraz grill), 4 sale konferencyjne

POKOJE:

w budynku głównym znajduje się 461 pokoi standardowych superior, 6 przystosowanych dla osób niepełnosprawnych oraz 56 pokoi rodzinnych (z widokiem bocznym na morze); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, czajnik, sejf, minibar (w cenie: woda piwo, napoje bezalkoholowe - uzupełniane codziennie), internet bezprzewodowy, wykładzina, balkon

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, kosmetyczka, restauracje A'la carte, teppenyaki menu w restauracji Fareast, pralnia, lekarz, kort tenisowy, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, bilard, kręgle, szybki Internet Wifi, kawiarenka internetowa, wynajem samochodów, buggy, room serwis, sporty wodne na plaży

KONTAKT:

www.royalholidaypalace.com

POŁOŻENIE:

15 km od lotniska w Antalyi, 17 km od centrum Antalyi

PLAŻA:

piaszczysto-żwirowa plaża o długości 200m, wydzielona z plaży publicznej znajduje się przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole oraz materace)

WYŻYWIENIE:

Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne

DLA DZIECI:

animacje, restauracja Bambino (menu dla dzieci), mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik; Aquapark i luna park (czynny w godzinach wyznaczonych przez hotel); plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo, siłownia, aerobik, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, luna park i aquapark (czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel), dyskoteka (raz w tygodniu), internet bezprzewodowy w lobby


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Ten kurort został wzniesiony w 2011 roku. Atmosfera każdego z naszych 604 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Powitanie gości obiekt nastąpi w lobby, gdzie możliwe jest również skorzystanie z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dostępne w hotelu Wi-Fi zapewnia wygodny dostęp do sieci. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do hotelowej oferty należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. W pomieszczeniach konferencyjnych skorzystać można z faksu i flipchartu z pisakami. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazienkach dla gości przygotowane są na codzienny użytek suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i telefon. Ekskluzywnie dla naszych podróżnych przygotowaliśmy w łazienkach artykuły kosmetyczne. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, boccię i siatkówkę plażową. Aerobik wodny to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa i łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia All-Inclusive Special. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • główna restauracja Palace z tarasem • restauracja a la carte Hashi (czynna sezonowo) • restauracja a la carte Deep Blue (ryby i owoce morza, czynna sezonowo) • restauracja a la carte Lal (dania z grilla, czynna sezonowo) • restauracja a la carte Vapiano (kuchnia włoska, czynna sezonowo) • restauracja a la carte El Torito (kuchnia meksykańska, czynna sezonowo) • restauracja z przekąskami Turquoise • 3 bary w lobby • 2 bary przy basenie (od kwietnia do października) • bar przekąskowy (czynny sezonowo) • 5 barów (24 h) • kawiarnia • ogród • taras • basen zewnętrzny (ze słodką wodą, czynny sezonowo) • basen kryty (ze słodką wodą, podgrzewany, czynny w terminie od listopada do marca) • amfiteatr

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu) • kafejka internetowa (płatna) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• usługi konsjerża • kantor wymiany walut (w recepcji) • przechowalnia bagażu • pralnia (płatna) • parking • 4 sale konferencyjne • sklep z pamiątkami • pasaż handlowy • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • lekarz 

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

604

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

• Program noworoczny obejmuje uroczystą kolację z muzyką na żywo, zabawę sylwestrową i program rozrywkowy.

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw (4-12 lat) • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) • opieka nad dzieckiem (płatna) • bufet dla dzieci • wysokie krzesełka • miniklub dla dzieci (4-12 lat) • minidyskoteka • brodzik (kryty, ze słodką wodą, czynny w terminie od listopada do marca)

Sport i wellness

W cenie • łaźnia parowa • hammam • pokój relaksacyjny • sala fitness/siłownia (dla gości w wieku 16+) • aerobik • aqua aerobik • stretching • step aerobik • łucznictwo • boisko do gry w siatkówkę plażową (czynne w zależności od sezonu) • kort tenisowy • wypożyczalnia rakiet do gry w tenisa ziemnego

Płatne • strefa spa (dla gości w wieku 16+) • masaże • zabiegi pielęgnacyjne • oświetlenie kortu tenisowego • lekcje gry w tenisa ziemnego • kręgle • bilard

Rozrywka

• dyskoteka • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu) • przedstawienia (kilka razy w tygodniu) • zajęcia sportowe • rzutki • boccia

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 60 m2 • w głównym budynku • 2 sypialnie • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 75 m2 • typu Maisonette • 2 łazienki • prysznic • w głównym budynku • 2 sypialnie • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 46 m2 • widok na morze • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

• 2 os. • ok. 46 m2 • widok na ląd • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Suita junior z widokiem na ogród JSG1

• 2-3 os. • ok. 60 m2 • widok na ląd lub ogród • w głównym budynku • pokój dzienny • sypialnia • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 46 m2 • widok na ląd • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-4 os. • ok. 46 m2 • widok boczny na morze • w głównym budynku • pokój dzienno-sypialny • biurko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wanna • WC • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00 lub 10.00-11.00, w formie bufetu) • obiad (13.00-14.30, w formie bufetu) • kolacja (18.30-21.00, w formie bufetu) • popołudniowa kawa/herbata • ciasta (16.00-24.00) • przekąski (w ciągu dnia i w nocy) • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie bransoletek All Inclusive • wymagany odpowiedni strój do restauracji • dostępne dania dietetyczne, bezglutenowe i wegańskie (na zapytanie) • uroczysta kolacja sylwestrowa (w cenie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Royal Holiday Palace

Opinie o Hotelu Royal Holiday Palace

Bylo super naprawde. jechali sme s dzieckem 3 lata i takie super wakacje som jesce nie mala. nastempny rok jecham tez. a trawelligo jest super , jestem ze slovacji i nebyl problem sie dogadac. polecam bardzo. i jece raz dzienkuje za pekne wakacje. cena jest droga ale hotel jest na najlepsiej urovni v calej antalyi. dzienkuje Maja

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Royal Holiday Palace - możliwości zakwaterowania:

SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
DUBLEX FAMILY LAND VIEW 3PAX
DELUXE SUITE 3PAX
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
DELUXE SUITE 2PAX
Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj superior lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Superior
Superior - boční výhled na moře
DUBLEX FAMILY LAND VIEW 2PAX
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht 2 sypialnie/1 lazienka
SUPERIOR STANDARD SIDE SEA VIEW 1PAX
Junior Suita lazienka WC klimatyzacja balkon 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia Landsicht
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
DELUXE SUITE 4PAX
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht 2 sypialnie/1 lazienka
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
SUPERIOR STANDARD SEA VIEW 3PAX
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Landsicht
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon Landsicht 2 sypialnie/1 lazienka
DUBLEX FAMILY SEA VIEW 4PAX
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny/duplex 2 sypialnie/2 lazienki lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja Landsicht Internet Minibar Safe Telewizor
DUBLEX FAMILY ROOM LAND VIEW
lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
DUBLEX FAMILY SEA VIEW 2PAX
SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
KING SUITE
SUPERIOR STANDARD SIDE SEA VIEW 2PAX
DUBLEX FAMILY LAND VIEW 4PAX
SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
JUNIOR SUITE 2PAX
FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 2PAX
FAMILY ROOM SEA VIEW 2 BEDROOMS
DUBLEX FAMILY SEA VIEW 3PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 4PAX
SUPERIOR STANDARD SEA VIEW 1PAX
SUPERIOR STANDARD SEA VIEW 2PAX
FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 3PAX
FAMILY ROOM LAND VIEW
FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 3PAX
FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 4PAX
SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
SUPERIOR STANDARD SIDE SEA VIEW 3PAX
SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
frlv family room lv
frsv family room sv
SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW
JUNIOR SUITE
SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
FAMILY ROOM SEA VIEW
FAMILY ROOM LAND VIEW 2 BEDROOMS
SUPERIOR BEZ WIDOKU NA MORZE
SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
srlv standard room lv
srlv standard room lv
srlv standard room lv
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view
DUBLEX FAMILY ROOM SEA VIEW
DELUXE SUITE

Royal Holiday Palace - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Royal Holiday Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00