cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Holiday Palace, Riwiera Turecka
1 / 37
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
28.01 - 03.02
już od 2087 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.04 - 11.04
już od 1563 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Holiday Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Royal Holiday Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Royal Holiday Palace:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Holiday Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 stycznia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2020

Hotel Royal Holiday Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 17 km od centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  •  Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking
  • sale konferencyjne: 4

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

604

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: kwiecień - październik, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: listopad - marzec, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa, leżaki: w cenie
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4 - 12 lat, 10:00 - 12:00 i 14:00 - 17:00, w cenie
  • pokój gier i zabaw: 4 - 12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4 - 12 lat, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia:dla gości w wieku 16+
  • kort tenisowy, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • aqua aerobik
  • step aerobik
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa: dla gości w wieku 16+, w ofercie firm zewnętrznych
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • salon kosmetyczny
  • tenis: oświetlenie, lekcje gry w tenisa

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe (codziennie, sezonowo)
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • zajęcia taneczne kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo kilka razy w tygodniu
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka
  • wesołe miasteczko: czynne od 15 kwietnia do 31 października, od 7 r.ż., kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzne

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na ląd
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • w budynku głównym
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 75 m2
  • widok na ląd
  • pokój dwupoziomowy
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • w budynku głównym
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita junior z widokiem na ogród JSG1
  • 2-3 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na ląd lub ogród
  • w budynku głównym
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny Duplex z widokiem na morze FZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 75 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dwupoziomowy
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 46 m2
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki: za opłatą
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski
  • przekąski o północy: codziennie 00:00 - 07:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 00:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 9
  • główna restauracja „Palace Main Restaurant": kuchnia międzynarodowa, regionalna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe: w cenie, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Hashi Fernost R.": a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Deep Blue Restaurant": kuchnia śródziemnomorska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, kwiecień - październik; w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Lal Grill Restaurant": dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Vapiano Italienisches R.": kuchnia włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „El Torito Mexiko R.": kuchnia meksykańska, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Turquoise Snack Restaurant": kuchnia międzynarodowa, regionalna, wybór z menu, w cenie, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, na plaży
  • restauracja „Palace Bistro & Patisserie": kuchnia międzynarodowa, regionalna, w cenie, w zależności od sezonu, codziennie 10:00 - 11:00, 16:00 - 23:30 i 00:00 - 07:00
  • restauracja „Teppenyaki": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 18:30 - 21:00, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 9
  • bar w lobby „Pera Bar (24 h)": w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": kwiecień - październik; codziennie 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar przekąskowy „Turquoise Snack Bar": kwiecień - październik, codziennie 10:00 - 16:30, w cenie
  • bar „Bowling Bar": w zależności od sezonu, codziennie 16:30 - 00:00, w cenie
  • bar w lobby „Piano Bar": w zależności od sezonu, codziennie 17:00 - 00:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Amphi Bar": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 21:30, w cenie
  • bar w lobby „Terrace Bar": w zależności od sezonu, codziennie 17:00 - 00:00, w cenie
  • bar na plaży „Pier Bar": kwiecień - październik; codziennie 09:30 - 18:00, w cenie
  • bar „Oxygen Disco Bar": w zależności od sezonu, codziennie 23:45 - 02:30, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie bransoletek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Przestronny hotel oferuje znakomity wypoczynek na najwyższym poziomie. Zielony teren okalający hotel przyciąga najbardziej wymagających klientów. Amatorzy aktywnego wypoczynku mogą wybierać spośród licznych form rekreacji.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (9), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), baseny odkryte (2), 5 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 10, liczba wind: 6) Typy pokoi: pokoje standardowe superior dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , suity junior dla max. 2 os.: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , pokoje rodzinne duplex dla max. 4 os.: dwupoziomowe, 2 sypialnie, przepierzenie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , suity deluxe: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , pokoje superior przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , king suity dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Palace", restauracje a la carte (5), bary (9), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:00), późny posiłek (00:00-07:00) serwowane w "Palace Bistro", przekąski (12:00-16:30) serwowane w wybranych barach, podwieczorek (16:00-23:30) serwowany w cukierni, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska " Vapiano", dalekowschodnia "Hashi", międzynarodowa "Lal", owoce morza "Deep Blue", meksykańska "El Torito"

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (3), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat,4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatna, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje w nocy, w dzień, sauna, dyskoteka

    płatne

    oświetlenie kortów, lekcje tenisa, kręgle, bilard, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2020.

    Aktualizacja opisu

    19.12.2019 19:06

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 17 km od centrum Antalyi - ok. 15 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem - leżaki i parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Superior - powierzchnia ok. 46 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 Bedrooms) - powierzchnia ok. 60 m2 - 2 łączone pokoje - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Familijny (Duplex) - powierzchnia ok. 75 m2 - 2 piętra, 2 sypialnie, 2 łazienki - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Junior Suite - powierzchnia ok. 60 m2 - salon i sypialnia - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior Pokój Deluxe Suite (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 170 m2 - salon i 2 sypialnie - wyposażenie podobne jak w pokoju Superior

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy - aquapark - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, step - gimnastyka i sporty w basenie - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - rzutki, boccia, tenis stołowy, łucznictwo - kort tenisowy, siatkówka plażowa - muzyka na żywo, programy animacyjne, imprezy tematyczne, dyskoteka Płatne - bilard, kręgle, gry elektroniczne - spa, masaże - oświetlenie kortu i sprzęt do tenisa - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, lunapark, mini klub, mini disco - brodzik, basen ze zjeżdżalniami - bufet i wysokie krzesełka w restauracji głównej - restauracja dla dzieci

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, różnorodne przekąski w ciągu dnia, lody, nocne przekąski. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach 24h. W restauracjach a'la carte wymagana opłata serwisowa i rezerwacja.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 6 restauracji a' la carte: rybna, włoska, turecka, azjatycka, japońska, meksykańska - bistro, kawiarnia, food corner serwujący szeroką gamę przekąsek - 9 barów: m.in.  w lobby, przy basenie, na plaży, w amfiteatrze, w dyskotece, na pomoście  

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2011 roku, dysponuje 604 pokojami - Internet Wi-Fi w lobby i części miejsc publicznych (bezpłatny) - fryzjer, salon urody, mini market, pasaż handlowy - www.stonegroup.com.tr

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, w odległości 17 km od centrum Antalyi i 15 km od lotniska.

     

    Hotel

    Nowy obiekt, którego otwarcie planowane jest na kwiecień 2011. Na terenie hotelu znajdują się - restauracja główna, 5 restauracji a’la carte (włoska, chińska, meksykańska, rybna i grillowa), Lobby Bar (10.00-24.00), cukiernia (16.00-24.00), bar w dyskotece (23.45-02.30), Amphi Bar (10.00-21.00), bar przy basenie (10.00-24.00), Pier Bar (09.00-17.00), Snack Bar (11.00-16.00) i kawiarnia turecka (10.00-17.00). Poza tym do dyspozycji Gości jest 6 wind, wypożyczalnia samochodów, pralnia, kafejka internetowa, fryzjer, centrum handlowe i bezpłatne podłączenie Wi-Fi w lobby i pokojach. Materace, leżaki i parasole na plaży i przy basenie są bezpłatne.

     

    Pokoje

    Hotel składa się z 500 pokoi różnego typu, w tym 363 pokoi superior standard (o pow. 46 m²), 8 pokoi typu suite (o pow. 60 m²), 23 pokoje deluxe suite (o pow. 85 m²), 48 pokoi typu duplex (o pow. 75 m²), 56 pokoi rodzinnych (o pow. 60 m²), 2 pokoje king suite (o pow. 180 m²). Sześć pokoi standardowych przystosowanych jest dla osób niepełnosprawnych (mogą być w nich zakwaterowane maksymalnie 2 osoby). Pokoje rodzinne składają się z dwóch pokoi; pokoje suite składają się z jednej sypialni i pokoju dziennego, a deluxe suite to dwie sypialnie i pokój dzienny. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor, telefon, centralną klimatyzację, mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, łazienkę, suszarkę do włosów i sieć bezprzewodową Wi-Fi. Pokoje mają balkon.

     

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje opcja Ultra all inclusive, która obejmuje śniadania w godz. 07.00-10.00, późne śniadania w godz. 10.00-11.00, obiady w godz.13.00-14.30, kolacje w godz. 18.30-21.00  w formie bufetu w restauracji głównej, a także nocne przekąski w godz. 24.00-07.00, bufet dietetyczny, bufet dla dzieci w godz. 18.00-19.00, potrawy tematyczne w wybrane dni tygodnia, kosz owoców i butelkę wina w dniu zakwaterowania, przekąski w restauracji na plaży i w okolicach amfiteatru w ciągu dnia, lody, lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach otwarcia barów. Goście mają możliwość spożycia kolacji w jednej z restauracji a’la carte (raz na tydzień  po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji).

     

    Sport i rozrywka

    Goście mogą się relaksować w centrum Spa, gdzie bezpłatnie dostępne są - łaźnia turecka, sauna i łaźnia parowa, a odpłatnie - masaże i różnorodne zabiegi upiększające. Ponadto Goście mogą bezpłatnie korzystać z centrum fitness, basenów, zjeżdżalni; grać w tenisa (oświetlenie płatne, wypożyczenie sprzętu bezpłatnie), siatkówkę plażową, koszykówkę, rzutki, tenisa stołowego. Odpłatnie - bilard, kręgle, sporty wodne na plaży. Codziennie w hotelu odbywają się animacje dla dzieci i dorosłych, a także wieczorne przedstawienia. W wybrane dni tygodnia na terenie obiektu można posłuchać muzyki granej na żywo.

     

    Dzieci

    Najmłodsi mają do dyspozycji mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini disco, centrum gier, specjalny bufet w restauracji oraz zjeżdżalnie i lunapark.

     

    Ten nowy hotel zbudowano z myślą o najbardziej wymagających Klientach, którzy szukają najwyższego standardu usług.  Architektura obiektu, eleganckie wnętrza i profesjonalna obsługa sprawią, że poczują się tu Państwo jak w prawdziwym pałacu.

     

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe.
    • obowiązkowego ubezpieczenie.

    Cena nie zawiera:

    • wizy tureckiej płatnej na lotnisku w Turcji - 15 Euro lub 20 USD

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2011 roku, łączna powierzchnia 53,000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty oraz 8 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 9 barów, 5 restauracji A‘la carte (meksykańska, włoska, rybna, dalekowschodnia oraz grill), 4 sale konferencyjne

    POKOJE:

    w budynku głównym znajduje się 461 pokoi standardowych superior, 6 przystosowanych dla osób niepełnosprawnych oraz 56 pokoi rodzinnych (z widokiem bocznym na morze); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, czajnik, sejf, minibar (w cenie: woda piwo, napoje bezalkoholowe - uzupełniane codziennie), internet bezprzewodowy, wykładzina, balkon

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, kosmetyczka, restauracje A'la carte, teppenyaki menu w restauracji Fareast, pralnia, lekarz, kort tenisowy, oświetlenie kortu, lekcje tenisa, bilard, kręgle, szybki Internet Wifi, kawiarenka internetowa, wynajem samochodów, buggy, room serwis, sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.royalholidaypalace.com

    POŁOŻENIE:

    15 km od lotniska w Antalyi, 17 km od centrum Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa plaża o długości 200m, wydzielona z plaży publicznej znajduje się przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole oraz materace)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne

    DLA DZIECI:

    animacje, restauracja Bambino (menu dla dzieci), mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik; Aquapark i luna park (czynny w godzinach wyznaczonych przez hotel); plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, siłownia, aerobik, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, luna park i aquapark (czynne w godzinach wyznaczonych przez hotel), dyskoteka (raz w tygodniu), internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - Szybki transfer z lotniska - Hotel urządzony w stylu pałacowym - Wygodne i stylowe pokoje - Wysoka jakość oferowanych potraw przez różnorodne restauracje

    NASZYM ZDANIEM

    Komfortowy obiekt położony przy samej plaży odpowiedni zarówno dla miłośników aktywnego odpoczynku, jak i dla szukających relaksu przy hotelowym basenie lub na prywatnej plaży. Na najmłodszych czekają rozrywkowe animacje w Mini Clubie. 

    POŁOŻENIE

    - Bezpośrednio przy plaży - Około 500 m do sklepu - Około 15km do lotniska Antalyi (bus/taxi) - Około 17km do centrum Antalyi (prywatne piaszczysto- żwirkowe plaże) - Około 500 km do stolicy kraju - Ankary

    PLAŻA

    Prywatna piaszczysto- żwirkowa plaża z molo, przy hotelu. Serwis plażowy darmowy. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne: balkon, czajnik (zestaw do parzenia kawy i herbaty), mini bar, suszarka do włosów, klimatyzacja, telefon, telefon w łazience, Dodatkowo płatne: opiekunka do dziecka, fryzjer, pranie i suszenie, drukowanie, faks, ksero, pawilon, wypożyczalnia samochodów, fotograf, pokój gier (kręgle, bilard, gry komputerowe), telefon, ciasto i kwiaty, menu poduszkowe, wypożyczalnia wózka, restauracje a'la carte (Italian, Fareast, Turkish, Sea Food, Mexican, Japanese), kurs tenisa, sporty wodne

    DLA DZIECI

    Klub dla dzieci (w wieku 4-12 lat), dzieci poniżej 4 roku życia muszą znajdować się pod opieką rodziców. Klub działa w godzinach: 10:00-12:00 oraz 14:30- 17:00. Wieczorem mini disco Raz na dwa tygodnie odbywać się będzie dzień: indiański, piracki, miasteczkowy oraz dzień pizzy.

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 12:00 Hotel posiada 604 pokoje. Pokój standardowy to ok. 46m2, posiadający łóżko podwójne oraz pojedyncze, łazienkę, z możliwością widoku na morze. Pokój jest codziennie sprzątany, a ręczniki zostają wymieniane. Hotel oferuje zmianę pościeli 3 razy w tygodniu. Dostępne jest również łóżeczko dziecięce na życzenie klienta.

    UDOGODNIENIA

    * mini bar * suszarka do włosów * klimatyzacja, telefon * telefon w łazience * opiekunka do dziecka * fryzjer * pranie i suszenie * możliwość drukowania, faks, ksero * pawilon * wypożyczalnia samochodów * fotograf * pokój gier (kręgle, bilard, gry komputerowe) * telefon * menu poduszkowe * wypożyczalnia wózka * restauracje a'la carte * poranna gimnastyka * kurs tańca * aerobik * tenis stołowy * water polo

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive W głównej restauracji formuła Ultra All Inclusive zawiera posiłki w formie bufetu: śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (18:30-21:00). Dodatkowo płatne wybrane importowane alkohole, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, wybrane wina, posiłki serwowane w restauracjach a'la Carte.

    DODATKOWE INFORMACJE

    ---

    CENA ZAWIERA

    Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

    CENA NIE ZAWIERA

    Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

    OBOWIĄZKOWE OPŁATY

    Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć przed wylotem za pośrednictwem Rego Bis (opłata za Usługę 159PLN) lub na portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 35 USD)

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24H. Po południu przekąski, kawiarnia. Przekąska o północy.

    Opis hotelu

    Ten kurort został wzniesiony w 2011 roku. Atmosfera każdego z naszych 604 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Powitanie gości obiekt nastąpi w lobby, gdzie możliwe jest również skorzystanie z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dostępne w hotelu Wi-Fi zapewnia wygodny dostęp do sieci. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do hotelowej oferty należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. W pomieszczeniach konferencyjnych skorzystać można z faksu i flipchartu z pisakami. Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazienkach dla gości przygotowane są na codzienny użytek suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i telefon. Ekskluzywnie dla naszych podróżnych przygotowaliśmy w łazienkach artykuły kosmetyczne. Ośrodek wczasowy oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, boccię i siatkówkę plażową. Aerobik wodny to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa i łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia All-Inclusive Special. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Royal Holiday Palace

    Opinie o Hotelu Royal Holiday Palace

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bylo super naprawde. jechali sme s dzieckem 3 lata i takie super wakacje som jesce nie mala. nastempny rok jecham tez. a trawelligo jest super , jestem ze slovacji i nebyl problem sie dogadac. polecam bardzo. i jece raz dzienkuje za pekne wakacje. cena jest droga ale hotel jest na najlepsiej urovni v calej antalyi. dzienkuje Maja

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Royal Holiday Palace - możliwości zakwaterowania:

    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 3PAX
    pokój 1-osobowy/land view superior std room land view
    pokój 1-osobowy/sea view superior std room sea view
    pokój 1-osobowy/side sea view superior std room sea side view
    pokój typu dublex/land view dublex family room land view
    pokój typu dublex/sea view dublex family room sea view
    pokój typu family/land view family room land view
    pokój typu family/sea view family room sea view
    pokój typu superior/land view superior std room land view
    pokój typu superior/sea view superior std room sea view
    pokój typu superior/side sea view superior std room sea side view
    DELUXE SUITE 3PAX
    DELUXE SUITE 2PAX
    family room 2 bedrooms standard
    family room 2 bedrooms standard seaview
    family room duplex standard
    family room duplex standard seaview
    junior suite double standard
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 2PAX
    standard double superior
    standard double superior seaview
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    DELUXE SUITE 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW 3PAX
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 4PAX
    DUBLEX FAMILY ROOM LAND VIEW
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 2PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
    DUBLEX FAMILY LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    JUNIOR SUITE 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM SEA VIEW 2 BEDROOMS
    DUBLEX FAMILY SEA VIEW 3PAX
    KING SUITE 4PAX
    KING SUITE 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 4PAX
    SUPERIOR STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SEA VIEW 3PAX
    EINZELZIMMER SUPERIOR
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Superior dvivietis + 1 pristatoma lova
    Superior dvivietis + 2 pristatomos lovos
    Superior dvivietis
    dvoulůžkový pokoj + 1 př.(2+1), výhled na moře
    dvoulůžkový pokoj + 2 př. (2+2), výhled na moře
    DZ SUPERIOR SEIT. MEERBLICK
    DZ SUPERIOR MEERBLICK
    dvoulůžkový pokoj, výhled na moře
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    DOPPELZIMMER SUPERIOR
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    KING SUITE 2PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 3PAX
    FAMILY 2 BEDROOM LAND VIEW 4PAX
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    EZ SUPERIOR SEIT. MEERBLICK
    EZ SUPERIOR MEERBLICK
    SUPERIOR STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
    FAMILIENZIMMER DUPLEX
    FAMILIENZIM. DUPLEX MEERBLICK
    SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    frlv family room lv
    frsv family room sv
    FAMILIENZIMMER LANDSEITE
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    FAMILIENZIMMER MEERBLICK
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    js junior suite
    JUNIOR SUITE
    Junior suita od ogrodu
    JUNIOR SUITE
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILY ROOM LAND VIEW 2 BEDROOMS
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    suprlv superior room lv
    suprlv superior room lv
    suprlv superior room lv
    suprssv superior room side sea view
    suprssv superior room side sea view
    suprssv superior room side sea view
    suprsv superior room sea view
    suprsv superior room sea view
    suprsv superior room sea view
    DZ SUPERIOR S. MEERBLICK 3 ERW
    DZ SUPERIOR MEERBLICK 3 ERW.
    DZ SUPERIOR LANDBLICK 3 ERW.
    DUBLEX FAMILY ROOM SEA VIEW
    DELUXE SUITE

    Royal Holiday Palace - Możliwości wyżywienia:


    Royal Holiday Palace - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Royal Holiday Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00