Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sunshine Magnolia & Spa, Albena
  • Hotel Sunshine Magnolia & Spa, Albena
  • Hotel Sunshine Magnolia & Spa, Albena
  • Hotel Sunshine Magnolia & Spa, Albena
  • Hotel Sunshine Magnolia & Spa, Albena
1 / 5
Udogodnienia hotelu Sunshine Magnolia & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sunshine Magnolia & Spa
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 września 2018

Hotel Sunshine Magnolia & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Wspaniale zakwitająca każdego roku w czerwcu magnolia rosnąca w atrium hotelowego lobby oraz fantazyjny, duży ogród otaczający hotelowe zabudowania dodają niezwykłego uroku temu miejscu. Piękna hotelowa plaża, baseny, boiska, place do gier i zabaw, programy animacyjne, centrum spa oraz atrakcyjna oferta all inclusive.

POŁOŻENIE:

w spokojnej miejscowości CZAJKA, ok. 1,5 km od centrum, wśród zieleni uroczego, rozległego ogrodu, na niewielkim wzniesieniu, ok. 50 m do najbliższego sklepu, ok. 1 km od malowniczych tawern z widokiem na morze; ok. 5,5 km od centrum Złotych Piasków; ok. 25 km od lotniska w Warnie, ok. 125 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (2,1 BGN/Warna; 1,6 BGN/Złote Piaski).

PLAŻA:

Kabakum Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, bardzo ładna, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od recepcji hotelu, dojście po schodach i przejściem podziemnym pod drogą główną, na wydzielonym odcinku plaży dla Gości hotelu: bezpłatne parasole, płatne: leżaki, materace i ręczniki (ok. 5 BGN/leżak/dzień, 2 BGN/materac/dzień, ok. 7 BGN/ręcznik/tydz.).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, 2 budynki: Magnolia 1, wybudowana w 1974 r., całkowicie odnowiona w 2003 r., 104 pokoje, 5 pięter, 1 winda, Magnolia 2, wybudowana w 1994 r., całkowicie odnowiona w 2005 r., 85 pokoi, 6 pięter, 2 windy, w każdym budynku: całodobowa recepcja, lobby, restauracja główna w Magnolia 1 - kuchnia europejska i bułgarska, foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte w Magnolia 2 - kuchnia europejska i bułgarska, foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; w każdym budynku: bar w lobby, bar przy basenie, kantor, sklep z pamiątkami, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; sala konferencyjna dla 150 osób w Magnolii 1; za opłatą: sejf (ok. 12 BGN/dzień), w Magnolii 1: punkt internetowy (4 BGN/dzień), fryzjer, manicure, pedicure, pralnia i prasowalnia; w kompleksie: bar na plaży, malowniczy ogród o powierzchni 29 tys. m²; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 23 m², wygodny, klimatyzacja centralna w Magnolii 1, indywidualnie sterowana klimatyzacja w Magnolii 2, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka, suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen z wodą mineralną przy Magnolii 1, nieregularny kształt, ok. 144 m², gł. 1,1-1,7 m, basen przy Magnolii 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,9-1,9 m, basen dla dzieci przy Magnolii 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (2 BGN/dzień), ręczniki płatne (7 BGN/tydz.); w kompleksie: kort tenisowy z oświetleniem (sprzęt płatny: 5 BGN/rakieta), tenis stołowy, rzutki, szachy, badminton, boisko do siatkówki i koszykówki, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: bilard; profesjonalne i gustownie urządzone centrum spa: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi upiększające i relaksacyjne na twarz i ciało; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): skutery wodne, narty wodne, windsurfing.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30) w wyznaczonym barze; lody i ciasta, pizza, przekąski (14.30-16.30) w wyznaczonym barze; zimne napoje bezalkoholowe, kawa, herbata oraz lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-22.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/52389350, www.magnoliabg.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Wspaniale zakwitająca każdego roku w czerwcu magnolia rosnąca w atrium hotelowego lobby oraz fantazyjny, duży ogród otaczający hotelowe zabudowania dodają niezwykłego uroku temu miejscu. Piękna hotelowa plaża, baseny, boiska, place do gier i zabaw, programy animacyjne, centrum spa oraz atrakcyjna oferta all inclusive.

POŁOŻENIE:

w spokojnej miejscowości CZAJKA, ok. 1,5 km od centrum, wśród zieleni uroczego, rozległego ogrodu, na niewielkim wzniesieniu, ok. 50 m do najbliższego sklepu, ok. 1 km od malowniczych tawern z widokiem na morze; ok. 5,5 km od centrum Złotych Piasków; ok. 25 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 125 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (2,1 BGN/Warna; 1,6 BGN/Złote Piaski).

PLAŻA:

Kabakum Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, bardzo ładna, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od recepcji hotelu, dojście po schodach i przejściem podziemnym pod drogą główną, na wydzielonym odcinku plaży dla Gości hotelu: bezpłatne parasole, płatne: leżaki, materace i ręczniki (ok. 5 BGN/leżak/dzień, 2 BGN/materac/dzień, ok. 7 BGN/ręcznik/tydz.).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, 2 budynki: Magnolia 1, wybudowana w 1974 r., całkowicie odnowiona w 2003 r., 104 pokoje, 5 pięter, 1 winda, Magnolia 2, wybudowana w 1994 r., całkowicie odnowiona w 2005 r., 85 pokoi, 6 pięter, 2 windy, w każdym budynku: całodobowa recepcja, lobby, restauracja główna w Magnolia 1 - kuchnia europejska i bułgarska, foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte w Magnolia 2 - kuchnia europejska i bułgarska, foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; w każdym budynku: bar w lobby, bar przy basenie, kantor, sklep z pamiątkami, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; sala konferencyjna dla 150 osób w Magnolii 1; za opłatą: sejf (ok. 12 BGN/dzień), w Magnolii 1: punkt internetowy (4 BGN/dzień), fryzjer, manicure, pedicure, pralnia i prasowalnia; w kompleksie: bar na plaży, malowniczy ogród o powierzchni 29 tys. m²; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 23 m², wygodny, klimatyzacja centralna w Magnolii 1, indywidualnie sterowana klimatyzacja w Magnolii 2, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka, suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen z wodą mineralną przy Magnolii 1, nieregularny kształt, ok. 144 m², gł. 1,1-1,7 m, basen przy Magnolii 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,9-1,9 m, basen dla dzieci przy Magnolii 2, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (2 BGN/dzień), ręczniki płatne (7 BGN/tydz.); w kompleksie: kort tenisowy z oświetleniem (sprzęt płatny: 5 BGN/rakieta), tenis stołowy, rzutki, szachy, badminton, boisko do siatkówki i koszykówki, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: bilard; profesjonalne i gustownie urządzone centrum spa: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi upiększające i relaksacyjne na twarz i ciało; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): skutery wodne, narty wodne, windsurfing.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30) w wyznaczonym barze; lody i ciasta, pizza, przekąski (14.30-16.30) w wyznaczonym barze; zimne napoje bezalkoholowe, kawa, herbata oraz lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-22.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/52389350, www.magnoliabg.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony w spokojnej miejscowości Czajka 5 km na południe od Złotych Piasków , 25 km od lotniska, 100 m od przystanku autobusowego.

Plaża

Szeroka, piaszczysta, 150 m. od hotelu (dojście po schodach); leżaki i parasole - dostępne płatnie.

Zakwaterowanie

190 pokoi, położonych w 2 budynkach ; Typy pokoi: pokoje standardowe (ok. 23 m); Wyposażenie: klimatyzacja, suszarkę do włosów, telewizor, telefon, mini bar (płatny - na zapytanie).

Restauracje i bary

Restauracje główna, restauracja A'la carte (goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji; wymagana wcześniejsza rezerwacja); 2 bary w każdym z budynków: (bar przy basenie, bar w lobby), bar na plaży.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach od godz. 10:00 do 23:00.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny; Bezpłatnie: kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, siłownia, wodny aerobik, badminton, tenis stołowy, rzutki, szachy; Odpłatnie: centrum spa, sauna, jacuzzi, akcesoria do tenisa, sporty wodne na plaży (nurkowanie, windsurfing, skutery wodne), bilard.

Dla dzieci

Brodzik w jednym z budynków (otwarty 15.06-15.09), mini klub, plac zabaw, animacje, dostępne wysokie krzesełka w restauracji oraz dziecięce łóżeczka (na zapytanie).

Pozostałe udogodnienia

Pralnia, manicure, kącik telewizyjny, sklep z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów, wymiana waluty, parking.

Naszym zdaniem

Dobra obsługa oraz lokalizacja w cichym miejscu na łonie natury zapewniają możliwość relaksu i beztroskiego plażowania. Obiekt ten stanowi idealne rozwiązanie dla rodzin z dziećmi oraz osób chcących odpocząć od miejskiego gwaru.

Strona internetowa

www.magnoliabg.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Dogodnie usytuowany kompleks, który składa się z dwóch budynków (5-piętrowa Magnolia 1 i 6-piętrowa  Magnolia 2) na niewielkim wzgórzu w otoczeniu rozległego ogrodu. Piękna plaża, park narodowy, spokojna okolica, dobre miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi.

Położenie

W miejscowości Czajka, ok. 150 m od publicznej piaszczystej plaży Kabakum (płatne leżaki, materace i ręczniki, bezpłatne parasole) , półtora kilometra od centrum Złotych Piasków, 25 km od lotniska w Warnie, 125 km od Burgas. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy i sklep.

Wyposażenie

W jednym i drugim budynku lobby z recepcją czynną całą dobę, odpłatnym sejfem, bezpłatnym Internetem bezprzewodowym, restauracja główna w Magnolia 1, restauracja la carte w Magnolia 2 (specjalność - kuchnia bułgarska), 2 bary w lobby, bary przy basenach, bar przy plaży, punkt wymiany walut,  sklep z pamiątkami, sala konferencyjna, punkt internetowy, salon fryzjerski, pralnia, wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

Standardowe (powierzchnia - ok. 23 m kw.), na wyposażeniu klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), TV sat,  telefon, lodówka (można zamówić minibar), bezprzewodowe łącza internetowe, balkon. O zakwaterowaniu w budynku Magnolia 1 lub budynku Magnolia 2 decyduje hotel (w zależności od kolejności rezerwacji i obłożenia). Wszelkie prośby dotyczące konkretnego zakwaterowania będą uwzględniane, ale niegwarantowane.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.00-14.00), kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne (10.00-11.00) , ciepłe i zimne przekąski (bary przy basenie i bar przy plaży), słodki podwieczorek (lody i ciasto, 14.30-16.30), kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 23.00,  kolacja w restauracji la carte (wymagana  rezerwacja).

Sport i rozrywka

Basen przy każdym z budynków, bezpłatne parasole i leżaki, materace i ręczniki płatne, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, szachy, badminton, boisko wielofunkcyjne (siatkówka, koszykówka),  siłownia, bilard, centrum spa (łaźnia, jacuzzi, sauna, masaże, hydromasaże, zabiegi pielęgnujące/kosmetyczne na bazie produktów Germaine de Cappucini, terapie błotne), program animacyjny w dzień i wieczorem, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

Brodzik (przy Magnolii 2), animacje, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, foteliki w restauracjach.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.            


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Olimp Ski

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Bułgaria/Złote Piaski

Złote Piaski

Perła Bułgarskiej Riwiery położona jest 18 km na północ od Warny w Parku Narodowym Złote Piaski. Idealne miejsce wypoczynku dla wszystkich. Piaszczysta plaża w Złotych Piaskach ma prawie 4 km długość i miejscami ma szerokość nawet 100 m. Plaża jest równa i pokryta drobnym złocistym piaskiem (stąd też pochodzi nazwa kurortu). Woda ma niską zawartość soli oraz brak niebezpiecznych dla życia i zdrowia zwierząt oraz roślin, co czyni ją idealną do kąpieli dla dzieci oraz do nurkowania. Położone na plażach zjeżdżalnie wodne i bezpłatne baseny o fantazyjnych kształtach przyciągają zarówno amatorów zabaw, jak i wodnego relaksu. Region oferuje również dla aktywnie wypoczywających takie wodne atrakcje jak: surfing, narty wodne, wypożyczalnie żaglówek i rowerów wodnychkorty tenisowe, centra fitness i pola do mini golfa. Tętniące życiem kluby, puby, dyskoteki gwarantują szaloną zabawę do białego rana.

Hotel Magnolia and Spa

Elegancki i wygodny hotel, swoją nazwę zawdzięcza rosnącej w hotelowym lobby magnolii. Składa się on z dwóch budynków Magnolia i Magnolia 1, całość usytuowana jest na ternie dużego ogrodu i znajduje się około 300m od plaży. Hotel Magnolia & Spa położony jest dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, oddalony jest od centrum Złotych Piasków o ok. 5 km do których można dotrzeć autokarem spod hotelu (1,6 BGN za przejazd). Do Państwa dyspozycji dwie eleganckie restauracje (główna oraz a'la carte), bar w lobby, bar przy basenie, kantor, sklep z pamiątkami, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, fryzjer, manicure, pedicure, pralnia i prasowalnia a także bogate zaplecze sportowe: basen z wodą mineralną przy Magnolii basen słodkowodny przy Magnolii 2, basen dla dzieci (przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, materace płatne (2 BGN/dzień), ręczniki płatne (7 BGN/tydz.). Znajdują się tutaj także: kort tenisowy z oświetleniem (sprzęt płatny: 5 BGN/rakieta), tenis stołowy, rzutki, szachy, badminton, boisko do siatkówki i koszykówki, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat). Odbywają się także dzienne i wieczorne animacje a za opłatą można skorzystać z bilardu, profesjonalnego i gustownie urządzonego centrum spa: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi upiększające i relaksacyjne na twarz i ciało. Pokoje w hotelu Magnolia to wygodne i elegancko umeblowane pomieszczenia, wyposażone w klimatyzację, łazienkę z prysznicem i suszarką, internet bezprzewodowy, telewizję satelitarną, telefon, lodówka, minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji) i balkon. Plaża hotelowa (Kabakum Beach) z łagodnym zejściem do morza, znajduje się ok 300 m od hotelu, na wydzielonym odcinku plaży dla Państwa: bezpłatne parasole za opłatą zaś można skorzytać z leżaków, materacy i ręczników (ok. 5 BGN/leżak/dzień, 2 BGN/materac/dzień, ok. 7 BGN/ręcznik/tydz.).

All Inclusive

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie kontynentalne (10.00-11.00) w restauracji głównej, w barach przy basenach: ciepłe i zimne przekąski, owoce (12.00-14.30), lody i ciasta (14.30-16.30), we wszystkich barach zimne napoje bezalkoholowe, kawa, herbata oraz lokalne alkohole (10.00-23.00). Raz w pobycie kolacja w restauracji la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Transport

luksusowy autokar (klimatyzacja, barek, video, w.c.)

Ramowy program imprezy

1 dzień Wyjazd z Polski (zobacz rozkład jazdy), przejazd przez terytorium Słowacji, Węgier, Serbii. 2 dzień Przejazd przez Serbięi Bułgarię, przejazd do Złotych Piasków w godzinach rannych, zakwaterowanie od 14:00 2 -11 dzień Wypoczynek, wodne i słoneczne szaleństwa, wycieczki fakultatywne. 11 dzień Śniadanie, wykwaterowanie, złożenie bagaży w wyznaczonym miejscu, czas wolny, wyjazd w godzinach wieczornych, nocny przejazd przez Bułgarię do Serbii. 12 - 13 dzień Przejazd przez Serbię, Węgry i Słowację. Przyjazd do Polski w w nocy z 12/13 dnia

Wycieczki fakultatywne

Nesebyr (ok. 30 euro)  Został założony ok.3000 lat temu. Zachowało się tu ponad 40 cerkwi z różnych epok i kilkadziesiąt różnych zabytków architektury z epoki odrodzenia. Miasto z ciasnymi uliczkami i niepowtarzalnym stylem renesansowych domów jest atrakcją dla turystów z całego świata.Bałczik (1/2 dnia - ok. 25 euro)  To miasteczko malowniczo położone na skalistym wzgórzu, słynie ze znajdującego się tam pałacu i ogrodu ze słynną hodowlą kaktusów. Malowniczy cypel Kaliakra, wznoszący się na 70 m i wcinający się na 2 km w głąb wód Morza Czarnego.

Istambuł (ok.75 euro) Miasto dosłownie i w przenośni rozdarte pomiędzy Europą a Azją stanowi mieszaninę kultur i stylów na niespotykaną nigdzie indziej skalę. Będąc tutaj zwiedzimy

Hipodrom, Błękitny Meczet, Palac Topkapi, Wielki Bazar - Kapala Czarszia. W cenie wycieczki śniadanie i obiadokolacja. Uwaga, cena nie zawiera wizu Tureckiej (ok. 10 Euro) Warna - Delfinarium (1/2 dnia - ok. 24 euro) Jej historia rozpoczyna się w 585 r. p.n.e., kiedy to helleńscy przesiedleńcy z Miletu założyli tu swoje Odessoss. Obecnie zas Warna to największy port Bułgarii oraz "letnia stolica" kraju z licznymi muzeami, hotelami, sklepami. Będąc tutaj zobaczymy również wspaniały podmorski świat w Delfinarium.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Olimp, które oferuje korzystne cenowo wczasy, wycieczki i wakacje zagraniczne do Włoch, Hiszpanii, Chorwacji, Czarnogóry, Bułgarii i Francji.

Specjalnością biura są wakacje z pobytem na doskonałych, sprawdzonych campingach w różnych zakątkach Europy: w Hiszpanii, Grecji i Włoszech. Jest to świetna okazja dla osób, które cenią sobie komfort i niezależność oraz dobrą cenę. W odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku, turyści mogą wybierać wyjazd dostosowany do ich wymagań i możliwości – dostępne są zarówno oferty z dojazdem własnym, jak i z transportem luksusowymi autokarami z wielu miast w Polsce. Jest to także dobra oferta dla wszystkich tych, którzy lubią aktywnie zwiedzać - podczas przejazdów z Biurem Podróży Olimp proponowane są ciekawe wycieczki fakultatywne.

Biuro Podróży Olimp ma w swojej ofercie równiez szeroki wybór profesjonalnie zorganizowanych i interesujących obozów młodzieżowych oraz obozów studenckich, podczas których uczestnicy mają sznasę zwiedzić ciekawe miejsca, odpocząć i poznać rówieśników z całego świata.


Mapa Hotelu Sunshine Magnolia & Spa
Filmy hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sunshine Magnolia & Spa
https://youtu.be/ie2PxruoAo0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sunshine Magnolia & Spa

Przemila obsluga (zwlaszcza na stolowce), codziennie wysprzatane, smaczne jedzenie. Polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.0

WCZORAJ WRÓCIŁEM Z WAKACJI W TYM HOTELU BYŁEM W MAGNOLI 2 JESTEM ZAUROCZONY OBSŁUGĄ HOTELU WSZYSCY SIĘ UŚMIECHAJĄ CHĘTNI DO POMOCY ( NIE ZNAM ŻADNEGO JĘZYKA TYLKO POLSKI ) I NIE MIAŁEM PROBLEMÓW . SZCZEGÓLNIE FAJNI SĄ ANIMATORZY . BAWIŁEM SIĘ JAK KRÓL NAJLEPSZY JEST NIKOLAI NEDEECHEV ( JEŻELI DOBRZE NAPISAŁEM ) JEGO WYSIŁKI LINGWISTYCZNE SĄ UROCZE I WYWOŁUJĄ SALWY ŚMIECHU

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    3.1
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    3.7
HolidayCheck
Ocena Sunshine Magnolia & Spa:
3 / 6

Hotel Magnolia ok 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Tak sobie 2017-06-22
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Jakość odpowiada cenie 2016-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nigdy więcej tego hotelu!!! 2016-07-28
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.7
Opinia 2x dorosły + 2 dzieci (1 rok,9 lat) 2016-07-25
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.5
Nie polecam tego hotelu! 2016-07-03
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.5
Za taką cenę naprawdę warto 2016-06-26
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

Cena 800zl za osobe na tydzien all ink a w tym hotel plaza i otoczenie na 4( nie zapominaj o cenie) ...
więcej

4.4
Super hotel 2007-09-17
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Pozytywne zaskoczenie 2009-06-30
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel dla rodzin z dziećmi 2011-07-12
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel położony w cichej dzielnicy złotych piasków w otoczeniu pieknych ogrodów. obsługa miła i uprze...
więcej

4.8
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi 2011-07-25
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Super wakacje z małą córeczką 2011-07-31
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel o dobrym standardzie 2011-09-14
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.3

Stosunek ceny do jakości jest dobry. Hotel oceniam bardzo dobrze. Wielki minus to okolica, czyli nic...
więcej

4.5
Super wczasy 2011-09-30
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel całkiem fajny - czysty i schludny. Pokoje bez robaków i grzybów :) Ogólnie cały hotel zadbany....
więcej

5.6
Bardzo udany wypoczynek 2012-06-22
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Wcale nie taka odlegla Bułgaria 2012-07-12
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Świetny odpoczynek 2013-06-24
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Pobyt w hotelu Magnolia zaliczam do udanych, super plaża niedaleko od hotelu, jedzenie może się powt...
więcej

4.9
Brak wody 2013-07-04
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Hotel Magnolia - pomyłka absolutna! 2013-07-10
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Fajny hotel 2013-07-23
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Super 2013-08-05
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.8

spędzilismy wspaniale wakacje.hotel dobry.wyzywienie bardzo smaczne i urozmaicone.miła atmosfera.wsp...
więcej

5.4
Fajne wakacje - przyjazny hotel dla niewymagających! 2013-08-10
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

4.3
Ogólnie ok 2013-08-18
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Hotel nad brzegiem morza 2013-09-01
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

Położenie hotelu w miejscowości Czajka - pomiędzy Złotymi Piaskami i Św. Konstantinem - to zaleta dl...
więcej

4.1
Na pewno nie 4 gwiazdki 2013-09-15
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Hotel nie najlepszy 2014-01-23
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Nie wybierajcie się do Magnolii 2014-07-06
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

1.3
Rodziny z dziećmi trzymajcie sie z dala 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

2.5
Nie polecam 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

2.2
Nie polecam tego hotelu 2014-07-13
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    3.0

Nie polecam hotelu Magnolia 1, hotel zaniedbany i brudny, w pokoju nie mieliśmy klimatyzacji(była ze...
więcej

3.1
Rodzinny wypoczynek w Magnolia & Spa 2014-08-14
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.8

Hotel jest położony w mało atrakcyjnym miejscu, choć idealnym dla rodzin z dziećmi. Posiada dwa base...
więcej

5.2
Hotel niegodzień 4 gwiazdek 2015-06-12
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.3
Rozczarowanie! 2015-07-22
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Nie taki zły 2015-07-28
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

4.4
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki 2015-08-05
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.0

Hotel składa się z dwóch części, Magnolia 1 i 2. Zostaliśmy ulokowani w Magnolia 2. Pokój na pewno n...
więcej

3.5
Udany wypoczynek, polecam 2015-08-21
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Hotel Magnolia - nie polecam! 2015-08-24
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Hotel ok 2015-09-03
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

po przeczytanych opiniach przedmówców naprawde załowałam ,że wykupłam wycieczkę do tego hotelu. Rzec...
więcej

4.2
Nie polecam! 2016-04-28
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    2.0

Hotel jakieś najbardziej dla niewymagających klientów lata swietnosci dawno minęły, zarówno sam hote...
więcej

2.2
Nietrafiony wybór 2016-08-19
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Magnolia & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    5.0

Opis hotelu nie pokrywa się z rzeczywistością. Hotel nie znajduje się w Złotych Piaskach - tylko w m...
więcej

3.8

Sunshine Magnolia & Spa - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Sunshine Magnolia & Spa - Możliwości wyżywienia:


Sunshine Magnolia & Spa - miasta wylotu:


Sunshine Magnolia & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunshine Magnolia & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00