Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Tekirova , Riwiera Turecka
1 / 70
Udogodnienia hotelu Rixos Tekirova
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Rixos Tekirova
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Rixos Tekirova :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Tekirova :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 października 2018

Hotel Rixos Tekirova w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kemer Zachwycające wakacyjne miejsce, gdzie błękit morza i głęboka zieleń piniowego lasu porastającego góry Taurus wydobywa niebywałe piękno tego nadmorskiego kurortu. Dla najmłodszych gości przewidziano ciekawy program animacyjny, a dorośli ucieszą się możliwością skorzystania z relaksu w centrum SPA. Restauracje serwujące wyborne dania, parki wodne ze zjeżdżalniami i baseny dopełnią wakacyjną atmosferę beztroski i zabawy.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2002 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu znajduje się 7 restauracji, 9 barów, 7 sal konferencyjnych, sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), windy, basen kryty, 9 basenów odkrytych, 15zjeżdżalni w aquaparku (10 tylko dla dorosłych, działają w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00 od 01.05 do 01.10 w zależności od warunków pogodowych). Bogaty program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 550 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Leżaki, parasole, materace i ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne, wymagana rezerwacja. Beach Bar zawarty w All Exclusive All Inclusive.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną (działa w zależności od warunków pogodowych), TV, telefon, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (prysznic lub wanna, WC, suszarka), balkon francuski, balkon lub taras. Typy pokoi: w dwupiętrowym budynku głównym: pokoje deluxe dla max 3 os. , suity deluxe dla max 3 os.(salon i sypialnia połączone drzwiami, taras) , suity rodzinne dla max 4 os. (2 sypialnie połączone drzwiami) w siedmiopiętrowym aneksie: pokoje standardowe dla max 3 os. , suity rodzinne garden dla max 4 os. (2 sypialnie połączone drzwiami) w 94 dwu i trzypiętrowych budynkach Garden: suity pool ground floor dla max 3 os. (1 pokój, taras, współdzielony basen) , suity pool up floor dla max 3 os. (1 pokój, balkon, współdzielony basen) , suity rodzinne garden dla max 4 os. (2 sypialnie połączone drzwiami) w 30 dwupiętrowych willach Executive i Deluxe: wille pool dla max 4 os. (dwupoziomowe, salon i sypialnia, szlafrok i kapcie, dostęp do współdzielonego basenu zejściem pochyłym, taras) , wille rodzinne pool dla max 4 os. (dwupoziomowe, 2 sypialnie, szlafrok i kapcie, dostęp do współdzielonego basenu zejściem pochyłym, taras)

Wyżywienie

restauracja główna "Turquoise", 6 restauracji a la carte, 9 barów (m.in. lobby bar, beach bar, disco bar) All Exclusive All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (00:00-02:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-18:00), podwieczorek (10:00-20:00) i lody (12:00-23:00) w wyznaczonych barach, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy (tylko do śniadania), pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera:wysokojakościowych alkoholi, napojów energetycznych, napojów serwowanych w butelkach Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.włoska "La Rosetta", turecka "Alaturca", dalekowschodnia "Mandarin" - w trakcie pobytu jedna wizyta w każdej z restauracji gratis, rybna "Mermaid", amerykańska "Cactus", międzynarodowa "Exclusive Club" - płatne

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w klubach dla dzieci w wieku 4-5, 6-7, 8-12 i 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, Adventure Park (czynny od 01.05 do 01.10), kino, restauracja dla dzieci, brodziki i zjeżdżalnie wodne, aquapark (5 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka (płatna), możliwość wypożyczenia wózka w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, aerobik, joga, pilates, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi (w basenie krytym), tenis stołowy, boccia, rzutki, szachy, bilard , 3 korty tenisowe, miniboisko do piłki nożnej, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, animacje, lekcje tańca, dyskoteka, kino

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż , kręgle, cymbergaj, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

16.03.2018 11:47

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

KEMER


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony ok. 17 km od centrum Kemer, ok. 73 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

bezpośrednio przy żwirowo-piaszczystej plaży. Leżaki, materace, parasole, ręczniki – bezpłatne na plaży i przy basenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składający się z dwóch budynków głównych oraz licznych piętrowych budynków położonych w ogrodzie, posiada 770 pokoi. Został otwarty w 2001 roku, wyremontowany w 2014 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, windy, ogród, restauracja z tarasem, bary, restauracje à la carte (między innymi turecka, włoska i azjatycka w cenie, wymagana rezerwacja), kompleks basenowy, basen kryty, 2 aquaparki (dla dzieci – 5 zjeżdżalni i dorosłych – 10 zjeżdżalni). www.rixos.com

Dostęp do internetu

WiFi w cenie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe Deluxe (A1-2A, A1-2B) blok A, ok. 32 m2, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, klimatyzacja włączana godzinowo, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon. A1-2B z widokiem na morze. Pokoje Dwuosobowe (A1-2D, A1-2E, A2S) blok B, ok. 26 m2, wyposażone jak A1-2A. A1-3E z widokiem na morze. A2S wariant ekonomiczny, łazienka z wanną. Pokoje Rodzinne (A2-4C) w budynkach bocznych, dwie sypialnie i dwie łazienki z prysznicem, balkon, wyposażone jak A1-2A. Pokoje Pool Suite (A2-3F) ok. 45 m2, pomieszczenie mieszkalno-sypialne, łazienka z prysznicem, taras z bezpośrednim dostępem do basenu w pokojach na parterze, pokoje na piętrze mają dostęp do basenu po schodach, wyposażone jak A1-2A. Pokoje Pool Villa (A2-3G) ok. 100 m2, na dwóch poziomach, na dole taras z bezpośrednim dostępem do basenu, na górze balkon francuski, dwie łazienki, wyposażone jak A1-2A.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, bilard, boccia, strzelanie z łuku, siłownia, tenis (oświetlenie w cenie, sprzęt za opłatą), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą kręgle, sporty wodne na plaży.

Wellness

basen kryty, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna. Za opłatą masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

Dzieci

mini- i maxiklub dla dzieci 0,5-3 lat (01.06.-15.09.), 4-17 lat (01.05-01.10), plac zabaw, brodzik, park przygód (w zależności od pogody).

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

Ultra All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Po południu kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy. Lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne przez całą dobę w różnych barach.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 30% zniżki, do 28.02.18 25% zniżki, do 31.03.18 20% zniżki, do 30.04.18 15% zniżki. Rabat 150 PLN/os dorosłą/tydzień przy rezerwacji do 28.02.18.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa (zgodnie z systemem rezerwacyjnym).

Polecamy

  • hotel należący do renomowanej sieci Rixos Hotels
  • Ultra All Inclusive na najwyższym poziomie
  • dwa aquaparki – dla dorosłych i dla dzieci 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • restauracja główna Turquoise (kuchnia lokalna i międzynarodowa) • restauracja a la carte La Rosetta (kuchnia włoska, wymagana wcześniejsza rezerwacja, czynna w zależności od sezonu) • restauracja a la carte Cactus (kuchnia amerykańska, wymagana wcześniejsza rezerwacja, czynna w zależności od sezonu, płatna) • restauracja a la carte Alaturca (kuchnia turecka, wymagana wcześniejsza rezerwacja, czynna w zależności od sezonu) • restauracja a la carte Mermaid (ryby i owoce morza, wymagana wcześniejsza rezerwacja, czynna w zależności od sezonu, płatna) • restauracja a la carte Mandarin (kuchnia Dalekiego Wschodu, wymagana wcześniejsza rezerwacja, czynna w zależności od sezonu) • restauracja bufetowa Veranda (kuchnia lokalna i międzynarodowa, czynna w zależności od sezonu) • bar w lobby • lounge bar • bar przy basenie • bar przekąskowy • bar na plaży • bar tematyczny • ogród • taras • basen zewnętrzny (ze słodką wodą) • 2 baseny kryte (podgrzewane) • aquapark (9 zjeżdżalni)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji/lobby, w cenie) • ręczniki kąpielowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • pralnia • parking • 4 sale konferencyjne

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

770

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel nie akceptuje zwierząt domowych 

Dla dzieci

• plac zabaw • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • menu dla dzieci • bufet dla dzieci • wysokie krzesełka • miniklub dla niemowląt (0-3 lata) • miniklub dla dzieci (3-12 lat) • klub dla nastolatków (13-17 lat) • międzynarodowe animacje dla dzieci • minidyskoteka • baseny dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie • biosauna • łaźnia parowa • hammam • pokój relaksacyjny • sala fitness/siłownia • aerobik • aqua aerobik • pilates • joga • łucznictwo boisko do gry w piłkę nożną • boisko do gry w siatkówkę plażową • wypożyczalnia rowerów górskich • 3 korty tenisowe

Płatne • strefa spa • masaże • zabiegi kosmetyczne • kąpiele pielęgnacyjne • kręgle • sporty wodne (płatne) • wypożyczalnia rakiet do gry w tenisa ziemnego • lekcje gry w tenisa ziemnego • sporty wodne: katamarany, windsurfing, narty wodne, parasailing

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych (codziennie) • dyskoteka • przedstawienia • muzyka na żywo • zajęcia sportowe

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ogród • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • 2 łazienki • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Villa VIX1

• 2-4 os. • ok. 80 m2 • widok na ogród lub basen • typu Maisonette • taras • balkon francuski • klimatyzacja (centralnie sterowana) • 2 łazienki • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM2

• 1-3 os. • ok. 28 m2 • widok na morze • w głównym budynku • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na morze • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy deluxe DZX2

• 1-3 os. • ok. 28 m2 • od strony ogrodu • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Suita SUX1

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • balkon lub taras • od strony basenu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Suita SUX2

• 2-4 os. • ok. 40 m2 • taras z bezpośrednim dostępem do basenu • od strony basenu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • od strony ogrodu • od strony ogrodu • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • dla gości w wieku 60+ • od strony ogrodu • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi (w cenie) • sejf (w cenie) • minibar (w cenie) • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie lub późne śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) • przekąski • ciasta

Dodatkowe informacje • dostępne dania dietetyczne i z produktów sezonowych (na zapytanie)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Rixos Tekirova

Opinie o Hotelu Rixos Tekirova

Rixos Tekirova - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
DELUXE ROOM SEA VIEW 2PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon od strony ladu
DELUXE ROOM SEA VIEW 1PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon widok na morze
FAMILY GARDEN SUITE 2PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic de Luxe WC klimatyzacja balkon widok na morze
Bungalow budynek boczny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy budynek glowny prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita Wspolny basen prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1POK.DZIENNY.1SYPIALNIA.1LAZEN
Willa prysznic WC klimatyzacja duplex balkon
Pokoj wariant ekonomiczny budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Bungalow budynek boczny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita Wspolny basen prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1POK.DZIENNY.1SYPIALNIA.1LAZEN
Willa prysznic WC klimatyzacja duplex balkon
FAMILY POOL VILLA
Bungalow budynek boczny 2 sypialnie/2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon
FAMILY GARDEN SUITE 4PAX
DELUXE ROOM LAND VIEW 2PAX
STANDARD GARDEN VIEW
STANDARD GARDEN VIEW 2PAX
DELUXE SUITE
FAMILY GARDEN SUITE 3PAX
SUITE RODZINNY
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
DELUXE ROOM LAND VIEW 1PAX
STANDARD GARDEN VIEW 1PAX
Pokój rodzinny
POOL SUITE GROUND FLOOR
FAMILY SUITE GARDEN
DELUXE Z WIDOKIEM NA MORZE
STANDARD Z WIDOKIEM NA MORZE
POOL SUITE UP FLOOR
POOL VILLA
Willa
DELUXE LAND VIEW

Rixos Tekirova - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Rixos Tekirova ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00