cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Sungate , Riwiera Turecka
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
05.01 - 12.01
już od 1279 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.11 - 03.11
już od 252 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rixos Sungate
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Rixos Sungate
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Rixos Sungate :
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Sungate :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 stycznia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019

Hotel Rixos Sungate w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kemer Stworzony wprost dla rodzin z dziećmi. Liczne atrakcje zapewnią rozrywkę i komfortowy wypoczynek wśród bujnej, zielonej roślinności śródziemnomorskiej. Na spragnionych wodnych kąpieli czekają kolorowe parki wodne ze zjeżdżalniami, baseny i sporty wodne na plaży. Wielbiciele dobrej kuchni spróbują lokalnych specjałów serwowanych przez liczne restauracje.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2005 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu znajduje się 10 restauracji, 16 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), windy, sejf w recepcji (bezpłatny), 17 sal konferencyjnych, centrum biznesowe (płatne), 2 baseny kryte, 10 basenów odkrytych, aquapark (11 zjeżdżalni, działają w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-17:00). Rozbudowany program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa z kamienistym zejściem do morza, 720 m długości. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne, beach bar serwuje napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, menu poduszkowe (na życzenie), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), łazienkę (WC, wanna i prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV, balkon/taras/balkon francuski. Typy pokoi: w ośmiopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje jacuzzi dla max 2 os. (1 pokój, wanna z jacuzzi, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon) , suity rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon) , suity grand dla max 5 os. (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon) , suity king dla max 3 os. (salon i sypialnia połączone drzwiami, zestaw do parzenia kawy i herbaty, jacuzzi) , suity grand king dla max 6 os. (salon i 2 sypialnie, zestaw do parzenia kawy i herbaty, jacuzzi) , suity dla max 4 os. (salon i pokój połączone drzwiami) , pokoje rodzinne Pool House dla max 6 os. (2 sypialnie) , pokoje promo bez balkonu , pokoje rodzinne Lake House dla max 7 os. (salon i 2 sypialnie) w pięciopiętrowym budynku Terrace: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje rodzinne Terrace dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max 4 os. (1 pokój, balkon) w czteropiętrowym budynku Deluxe: pokoje deluxe dla max 2 os. , pokoje deluxe jacuzzi dla max 2 os. (jacuzzi, zestaw do parzenia kawy i herbaty) , suity deluxe pool dla max 3 os. (salon i 1 pokój połączone drzwiami, jacuzzi, zestaw do parzenia kawy i herbaty) w 2 dwupiętrowych budynkach Lake House: pokoje rodzinne Lake House dla max 7 os. (salon i 2 sypialnie) w 27 dwupiętrowych willach: wille deluxe dla max 6 os. (dwupoziomowe, salon i 2 sypialnie, jacuzzi, balkon, taras) , wile grand deluxe dla max 6 os. (salon, 3 sypialnie, aneks kuchenny, jacuzzi, taras) , willa prezydencka Poseidon dla max 10 os. (dwupoziomowa, salon, jadalnia, aneks kuchenny, 5 sypialni, jacuzzi, balkon, taras, basen, ogród, w sezonie LATO 2018 bezpłatny transfer indywidualny lotnisko-hotel-lotnisko)

Wyżywienie

2 restauracje główne "Turkuaz" i "Veranda" (serwuje późne śniadania), 7 restauracji a la carte, restauracja a' la carte "Exclusive Club" dla Gości VIP zakwaterowanych w willach bezpłatna, 17 barów All Exclusive All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:30-02:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (12:00-18:00), podwieczorek (15:00-19:00), lody (12:00-18:00)serwowane w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napojów importowanych Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.włoska "La Rozetta", meksykańska "Cactus", turecko-grecka "Aegean", owoce morza " Mermaid", chińska "Bonzai", japońska "Mandarin", teppanyaki - płatne, VIP "Exclusive Club" - bezpłatna dla Gości VIP, dla pozostałych Gości - płatna ok. 50$/os.

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w miniklubie "Rixy Club" dla dzieci w wieku 4-5, 6-7, 8-12, 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, Rixy Farm^2 brodziki, aquapark (6 zjeżdżalni) dla młodszych i starszych menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (płatne ok. 15$/dzień), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, badminton, miniboisko do piłki nożnej, tenis stołowy, rzutki, bilard, szachy, joga, pilates, stretching, step, aerobik, aerobik wodny, zumba , nordic walking, łucznictwo, boccia , koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, 5 kortów tenisowych, animacje, dyskoteka, kino

płatne

salon piękności, centrum SPA, masaż, jacuzzi, kręgle, cymbergaj, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

28.08.2018 13:35

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: w całym hotelu: w cenie
  • parking: w zależności od dostępności

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

1094

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa 
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • nordic walking
  •  aerobic 
  • aqua aerobic
  • aqua fitness
  • step aerobik
  • stretching
  • joga
  • pilates
  • łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • 4 korty tenisowe
  • sporty wodne: rower wodny (w ofercie firm zewnętrznych)
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  •  tenis: lekcje gry w tenisa, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa, oświetlenie kortu tenisowego
  • sporty wodne: windsurfing, żeglowanie, katamaran, narty wodne, parasailing, łódka typu banan (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • międzynarodowy program animacyjny (wieczorami, w ciągu dnia)
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 75 m2
  • w budynku głównym
  • 2 pomieszczenia bez drzwi łączących
  • Wi-Fi
  • odtwarzacz DVD
  • prysznic
  • balkon
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 58 m2
  • od strony ogrodu
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy Senior DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na wzgórza lub ogród
  • pokój dla gości w wieku 60+
  • w budynku głównym
  • od strony lądu
  • ostatni, częściowy remont 2016
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf
  • sofa
  • biurko
  • minibar: napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, przekąski; uzupełnianie minibaru
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • usługi kamerdynera: za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie
  • balkon
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 53 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na góry
  • od strony lądu
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • przekąski
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: dania dietetyczne, bufet dla dzieci
  • restauracja: kuchnia chińskie, włoska, japońska, śródziemnomorska, ryby/owoce morza, sushi; dania dietetyczne, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, bufet, a la carte, wymagana rezerwacja
  • cukiernia
  • W okolicy

    • ok. 3 km od centrum Beldibi
    • ok. 25 km do Antalyi
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Hotel położony wmiejscowoci Beldibi, ok. 50 km od lotniska wAntalyi; bezpośrednio przy pięknej plaży.

    HOTEL OFERUJE

    Do dyspozycji Gości jest największy Aqua Park wtym regionie. Ponadto: restauracja główna, kilka restauracji ala carte ze specjałami kuchni włoskiej, tureckiej, greckiej, japońskiej, chińskiej, meksykańskiej oraz owoców morza, sala konferencyjna oraz dyskoteka.

    POKOJE

    Hotel dysponuje 824 stylowo urządzonymi pokojami standardowymi (38 m. Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka zprysznicem lub wanną, suszarka do włosów, sejf, minibar, TV/SAT., internet, (36 pokoi nie ma balkonów). Dla bardziej wymagających Klientów hotel proponuje wiele rodzajów większych pokoi isuitów.

    Wyżywienie

    Whotelu funkcjonuje formuła All exclusive All inclusive: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30), późne kolacje (24:00-02:00), liczne przekąski, napoje alkoholowe ibezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne przez całą dobę. Godziny posiłków mogą ulec zmianie.

    SPORT IROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajduje się 14 basenów zewnętrznych i2 baseny wewnętrzne. Do dyspozycji Gości są: duży aquapark, centrum SPA, siłownia, korty tenisowe (płatne). Goście mogą uprawiać sport: fitness, tenis stołowy, minifutbol, boccia, siatkówkę plażową, koszykówkę, rzutki oraz sporty wodne na plaży (płatne).

    DZIECI

    Najmłodszym hotel oferuje miniklub dla dzieci wwieku od 4 do 8 lat oraz nastolatkom od 9 do 14 lat, plac zabaw, basen oraz minizoo.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel rekomendowany Klientom lubiącym wysoki standard oferowanych usług. Rodziny zdziećmi mają możliwość spędzenia tu przyjemnych wakacji. Na uwagę zasługuje duży Aqua Park ikompleks kilkunastu basenów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    KEMER

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 2005 roku, usytuowany na powierzchni 50.000 m2. Do dyspozycji gości 10 basenów zewnętrznych, 2 baseny kryte, 11 zjeżdżalni wodnych, 3 restauracje główne, 17 barów, 8 restauracji a‘la carte (włoska, meksykańska, kebab, turecko-grecka, śródziemnomorska, japońska, tepenyaki, chińska) oraz centrum biznesowe z 8 salami konferencyjnymi.

    POKOJE:

    w budynku głównym i Terrace: 763 pokoje standardowe, 7 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; w budynku głównym: 38 pokoi bez balkonów, 11 pokoi typu suite (dwa pokoje bez drzwi łączących), 14 pokoi rodzinnych typu suite (dwa pokoje połączone drzwiami), 6 pokoi typu grand suite (pokój dzienny i dwie sypialnie połączone drzwiami), 10 pokoi dla alergików; w budynku Terrace: 67 pokoi rodzinnych ter race (dwie sypialnie bez drzwi łączących, dwie łazienki); wyposażenie: klimatyzacja centralnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar, wykładzina, balkon lub taras lub balkon francuski, internet bezprzewodowy (płatny dodatkowo)

    W HOTELU:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, kosmetyczka, salon fryzjerski, fotograf, pralnia, sporty wodne na plaży, lekarz, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, kręgle, bilard, szkoła nurkowania, room service

    KONTAKT:

    www.rixos.com

    POŁOŻENIE:

    15 km od Kemer, 50 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa z kamienistym zejściem, prywatna plaża o długości 720m znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole oraz materace)

    WYŻYWIENIE:

    All Exclusive Ultra All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja oraz przekąski, wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    brodzik, 6 zjeżdżalni wodnych, mini klub (4-12 lat), animacje, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna dodatkowo)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, siłownia, aerobik, korty tenisowe, siatkówka plażowa, tenis stołowy, mini piłka nożna, koszykówka, łucznictwo, rzutki, dyskoteka, Internet bezprzewodowy w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    do centrum Kemer ok. 15 km, ok. 50 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    bezpośrednio przy żwirowo-piaszczystej plaży z trzema pomostami (w tym jeden VIP za opłatą). Leżaki, materace, ręczniki – bezpłatne na plaży i przy basenie. Pawilony (za opłatą), bar.

    Wyposażenie

    hotel posiada 1094 pokoje w pięciopiętrowym budynku głównym, dwupiętrowych budynkach tarasowych oraz willach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, 2 restauracje, bary, 3 restauracje z przekąskami, 8 restauracji à la carte (kolacja bez opłaty raz na tydzień w restauracji włoskiej lub meksykańskiej, rezerwacja), 10 basenów, basen kryty, Aquapark z 10 zjeżdżalniami (czynne w zależności od pogody).

    Dostęp do internetu

    WiFi w cenie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje Dwuosobowe (A1–3A, A1–3C, A1–2D, A2–3S) ok. 38 m2, w budynku głównym lub w budynkach tarasowych, TV/SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe i piwo), sejf, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon lub taras od strony lądu. A1–3C z widokiem na morze. A1–2D ok. 35 m2, jacuzzi, widok na morze. A2–3S wariant ekonomiczny, ok. 32 m2, bez balkonu i tarasu, z widokiem na ogród. Suite (A2–3B) ok. 53 m2, sypialnia i pokój dzienny z kanapą, wyposażone jak A1–3A. Pokoje Rodzinne (A2–3E) ok. 58 m2, 2 sypialnie połączone drzwiami, każda z osobnym wejściem, balkon, wyposażone jak A1–3A. Pokoje King Suite (A2–3H) ok. 85 m2, sypialnia i pokój dzienny, dwie łazienki, taras z jacuzzi i widokiem na morze, wyposażone jak A1–3A. Pokoje Grand Suite (A2-5F) ok. 80 m2, dwie sypialnie i pokój dzienny, dwie łazienki, balkon lub taras z widokiem na morze, wyposażone jak A1-3A.

    Sport

    tenis (5 kortów, sprzęt i oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, mini piłka nożna, siłownia. Za opłatą: kursy tenisa, kręgle, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    łaźnia turecka, sauna, whirlpool, łaźnia parowa w budynkach tarasowych w cenie. Za opłatą centrum spa o powierzchni 8000 m2.

    Dzieci

    miniklub w wieku 0,5–17 lat (dzieci do lat 3 pod opieką rodziców), aquapark, park przygód Rixy-Kingdom, animacje, minidisco, amfiteatr dla dzieci, przekąski, owoce.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, kino, bilard, PlayStation.

    Wcześniej = taniej

    do 31.10.18 30% zniżki, do 31.12.18 25% zniżki, do 28.02.19 20% zniżki, do 31.03.19 15% zniżki, do 30.04.19 10% zniżki.

    Dla dzieci

    2–11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Rixos Sungate

    Opinie o Hotelu Rixos Sungate

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo luksusowy hotel. W zasadzie to mozna spedzic caly tydzien w hotelu i na pewno nie bedzie czasu na nude. Hotel posiada bardzo fajny aqua park, organizuje duzo koncertow, a jedzenie jest przepyszne!! Na pewno jeszcze tu wroce!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Świetny hotel na ogromnym terenie, czyste i duże pokoje, bardzo dobre jedzenie i animacje, wróciliśmy zachwyceni.

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Rixos Sungate - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
    Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka Jacuzzi prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon taras
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Suita typ superior/wysoki standard whirlpool lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon taras
    JACUZZI ROOM 2PAX
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Suita typ superior/wysoki standard whirlpool lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja od strony ogrodu
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    Master-Suite lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze 1Wohnraum,2Schlafzimmer,2Bäder
    KING SUITE
    FAMILY LAKE HOUSE GROUND FLOOR
    PROMO ROOM WITHOUT BALCONY
    STANDARD ROOM SEA VIEW 2PAX
    STANDARD ROOM SEA VIEW 1PAX
    JACUZZI ROOM
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    Doppel,Balkon,Meerblick
    Doppel,Balkon,Landseite
    Doppel,Economy
    PROMO ROOM WITHOUT BALCONY 2PAX
    FAMILY SUITE
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzel,Balk,Meerblick
    Einzel,Balk,Landseite
    TERRACE FAMILY ROOM
    FamSuite,Balkon
    FamApt,Terrasse
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    SUITE
    STANDART ROOM SEA VIEW
    STANDART ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    Suita
    FAMILY LAKE HOUSE UPPER FLOOR
    GRAND SUITE
    King Suite,Bk
    Suite,Balkon
    STANDART ROOM LAND VIEW
    STANDART ROOM LAND VIEW SINGLE USE

    Rixos Sungate - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Rixos Sungate ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00