cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
  • Hotel Rixos Premium , Riwiera Turecka
1 / 38
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 26.10
już od 3340 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.11 - 20.11
już od 1445 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Rixos Premium
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja

Hotel Rixos Premium
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Rixos Premium :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 listopada 2019

Hotel Rixos Premium w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Belek
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie 24 h
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • bankomat w hotelu
  • ogród
  • taras na dachu
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu: w cenie
  • serwis bagażowy
  • garaż: w cenie
  • sale konferencyjne: 7 
  • strefa tylko dla dorosłych
  • strefa dla palących

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

700

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Wszyscy goście mają zapewniony bezpłatny transfer do wyjątkowego parku tematycznego The Land of Legends
  • hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych
  • hotel dla niepalących
  • data otwarcia hotelu: 2005
  • ostatni, całkowity remont: 2017
  •  hotel akceptuje zwierzęta domowe (psy i koty do 8 kg, na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatne ok. 60 €/dzień)

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie, wliczone w all inclusive, wymagana rezerwacja
  • opieka nad dziećmi: w zależności od sezonu, codziennie 24 h, za opłatą
  • menu dla niemowląt
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą
  • klub dla dzieci
  • menu dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: od 4. r.ż.
  • pokój gier i zabaw: 4 - 12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • klub dla nastolatków
  • basen dla dzieci „Kidspool im Rixy Club": czynny w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych; zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • kabina na podczerwień
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • aerobik
  •  łucznictwo
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 7
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • piłka plażowa
  • tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • sporty wodne: szkoła surfingu, windsurfing, kanu, rower wodny (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój 2-osobowy Senior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na ogród
  • dla gości w wieku 60+
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont 2016
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • biurko
  • czajnik elektryczny
  • minibar: wliczone w all inclusive: w cenie; woda, napoje bezalkoholowe i alkoholowe; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, wliczone w all inclusive
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • od strony morza
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: w cenie; woda, napoje bezalkoholowe i alkoholowe; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, wliczone w all inclusive
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 64 m2
  • widok na ogród lub basen
  • morze
  • w bocznym budynku
  • od strony basenu
  • ostatni remont: 2018
  • 2 pomieszczenia połączone drzwiami
  • klimatyzacja: w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: wliczone w all inclusive: w cenie; woda, napoje bezalkoholowe i alkoholowe; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, wliczone w all inclusive
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na ogród
  • w budynku głównym
  • od strony ogrodu
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: czynna w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: wliczone w all inclusive: w cenie; woda, napoje bezalkoholowe i alkoholowe; uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • radio
  • room service: codziennie, wliczone w all inclusive
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: codziennie 12:00 - 18:00
  • ciasto: codziennie 24 h
  • lody: codziennie 12:00 - 22:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Turquoise": kuchnia międzynarodowa; menu dla niemowląt, dania dietetyczne, menu dla dzieci, pełnowartościowe posiłki; bufet, show cooking, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „A la carte": kuchnia włoska, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla; a la carte, wymagana rezerwacja
  • restauracja „La Rosetta": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, a la carte, za opłatą, wliczona w all inclusive, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 11
  • bar w lobby „Lobby Bar": w zależności od sezonu, codziennie 09:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • pub „Irish Pub": w zależności od sezonu, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar na plaży „Beach Bar": w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, codziennie, w cenie, wliczone w all inclusive
  • kawiarnia „La Pattisserie": w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych, codziennie 09:00 - 23:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przekąskowy „La Maison"
  • bar „Beach Soft Bar"
  • kafeteria „Coffee Shop"
  • lounge bar „Rixos Lounge"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Troy Bar"
  • bar „Vitamin Bar"
  • bar w strefie spa „Shisha & Cigar Bar": za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Turcja / Belek

    Opis oferty:

    Doskonałe miejsce na luksusowe wakacje z rodziną! Elegancki, położony w Belek, słynącym z hoteli o najwyższych standardach oferuje nie tylko piękną, piaszczystą plażę, świetny basen i rewelacyjną kuchnię - na miejscu jest aquapark i prawdziwe delfinarium! W Troy Aquapark moc atrakcji dla całej rodziny: basen ze sztuczną falą, 17 zjeżdżalni, również z pontonami, a dla odważnych zjeżdżalnia kamikadze. Na Gości czekają gustowne pokoje, aż 7 restauracji tematycznych, 6 barów oraz specjalna restauracja dla dzieci przy miniklubie. Dla lubiących aktywnie spędzać urlop przygotowano szerokie zaplecze sportowo-rekreacyjne. Na miejscu są korty tenisowe, centrum fitness, ścianka wspinaczkowa, kino oraz kręgielnia. Chwalony za urozmaiconą i bogatą ofertę ultra all inclusive z przekąskami w ciągu dnia i napojami serwowanymi przez całą dobę.

    POŁOŻENIE:

    ok. 5 km od centrum BELEK ze sklepami; ok. 40 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy przy hotelu (dolmusze/Belek).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, długość ok. 1 km, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki i luksusowy, położony na pow. ok. 400.000 m², zbudowany w 2005 r., odnowiony w 2014 r., 740 pokoi, 1 budynek główny (5 pięter), 2 budynki annex (2 piętra), 39 willi w ogrodzie, 9 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 7 restauracji á la carte - m.in. kuchnia turecka, francuska, włoska, orientalna, restauracja dla dzieci Hum-hum (czynna: 8.04-7.11), 6 barów, w tym w lobby, przy basenie, przy plaży, Irish bar; minimarket; centrum konferencyjne dla 600 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 37 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    duży basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 3115 m², gł. 1,4 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; Troy Aquapark (czynny w wyznaczonych godzinach), położony na powierzchni 25 tys. m², basen ze sztuczną falą, 17 zjeżdżalni: m.in. kamikadze, hydrotube, zjeżdżalnie z pontonami, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami i fontannami, część zjeżdżalni tylko dla dorosłych; 7 kortów tenisowych (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne, tenis stołowy, centrum fitness, gimnastyka, aerobik, joga, step, pilates, łucznictwo, squash, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, rzutki, trampoliny, ścianka wspinaczkowa, kino; plac zabaw dla dzieci, miniklub "Rixy" (4-12 lat): specjalny check-in dla dzieci, bezpłatny pociąg, animacje dla dzieci: pokazy, show, minidisco, imprezy tematyczne, animacje dla dorosłych: gry i zabawy sportowe w ciągu dnia, wieczorne pokazy, dyskoteka; za opłatą: kręgielnia, bilard, ringo, sporty wodne na plaży: windsurfing, narty wodne, banan, katamaran, szkoła nurkowa, parasailing; delfinarium (płatne).

    SPA:

    bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 415 m², 3 zjeżdżalnie, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, sauna rosyjska, bio-sauna, pokój lodowy; płatne: VIP sauna, bicze wodne, zabiegi pielęgnacyjne, terapia ozonowa, masaże m.in. masaż z czekoladą, tajski, indyjski, manicure, pedicure, pakiety Spa.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

    śniadanie (7.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek (15.00-17.00); przekąski (12.00-18.00), nocny bufet (24.00-2.00); lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe w wyznaczonym barze przez całą dobę; raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    www.rixos.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2005 r. Odnowiony w 2010 r.

     

    Położenie:

    5 km od Belek, 37 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 405 000 m2.

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1 km długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

     

    W hotelu:

    8 restauracji, 11 barów, 5 sal konferencyjnych, winda, 2 baseny kryte (415, 60 m2), basen odkryty (3115 m2), aquapark (14 zjeżdżalni).

     

    Pokoje:

    w budynku głównym: 557 pokoi standardowych (8 dla niepełnosprawnych), 14 suit (1 pokój), 10 suit rodzinnych (2 sypialnie połączone drzwiami), 9 suit superior (salon i sypialnia połączone drzwiami); w 2 bungalowach: 90 pokoi standardowych; w 39 willach: 28 willi executive (salon, 2 sypialnie, kuchnia, jacuzzi), 9 willi superior (salon, 4 sypialnie, kuchnia, jacuzzi, basen); klimatyzacja centralna, wanna, suszarka, telefon, TV, łącze internetowe (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), wykładzina, balkon lub taras.

     

    Rozrywki i usługi:

    • Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, centrum biznesowe, siłownia, sauna, łaźnia turecka, 10 kortów tenisowych, oświetlenie kortów, squash, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, standardowe boisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży, aerobik, animacje, dyskoteka, kino.
    • Płatne: kawiarenka internetowa, room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA i talassoterapii, masaż, jacuzzi, solarium, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, jazda konna.

     

    Dla dzieci:

    3 brodziki (1 kryty), aquapark (2 zjeżdżalnie), plac zabaw, miniklub, animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne), łóżeczka (na życzenie).

     

    Wyżywienie:

    All Exclusive All Inclusive (24 h)

     

    Posiłki:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek

     

    Napoje zawarte:

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

     

    System nie zawiera:

    luksusowych alkoholi.

     

    Restauracje a’la carte:

    libańska, azjatycka – płatne; francuska, włoska, rybna, 2 tureckie - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    *  Hotel położony na ogromnym terenie 405.000 m, w odległości ok. 5 km od centrum Belek, 40 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA

    *  Piękna, szeroka, prywatna plaża hotelu rozciąga się na długości kilometra; przy plaży wydzielona jest specjalna część dla najmłodszych dzieci.

    ZAKWATEROWANIE

    *  740 pokoi; *  Typy pokoi: 336 pokoi deluxe z widokiem na morze (37 m), 269 pokoi deluxe z widokiem na ogród (37 m) znajdujących się w budynku głównym, 40 willi i 60 pokoi typu pool suite (64 m, znajdują się w części Troy, z widokiem na basen lub ogród, sypialnia, salon, 2 łazienki); *  Wyposażenie: telewizor, telefon, czajnik i zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar, łącze internetowe Wi-Fi, centralna klimatyzacja, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, sejf, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    *  Restauracja główna, 8 restauracji a la carte - turecka, włoska, serwująca owoce morza, barbeque, francuska, azjatycka, rybna, chorwacka i jedna restauracja dodatkowo płatna 1001 nocy, w której można dobrze zjeść i bawić się przy muzyce na żywo, a także uczestniczyć w innych wieczornych atrakcjach;

    Wyżywienie

    *  All exclusive All inclusive: śniadanie, lunch, różnorodne przekąski w ciągu dnia, po południu podawana jest herbata w kawiarni wiedeńskiej, a na kolację można się wybrać do restauracji głównej lub jednej z 8 restauracji a'la carte (po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); po północy do godz. 02.00 w restauracji głównej dostępne są przekąski; lokalne i niektóre importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w jednym z barów przez całą dobę.

    SPORT I ROZRYWKA

    *  Basen główny, basen przy willach, basen wewnętrzny, duży Aquapark (otwarty od 01.05.) urządzony na wzór Troi, gdzie znajdują się basen ze sztuczną falą, a także 25-metrowy koń trojański, do którego przymocowano 5 zjeżdżalni, 14-metrową wieżę z trzema zjeżdżalniami, basen o powierzchni 1500 m, plac zabaw dla dzieci w kształcie statku; *  Bezpłatnie: squash, tenis ziemny (10 kortów), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, rzutki, aerobik, łucznictwo, joga, fitness, surfing i katamarany (tylko z licencją), rowery wodne; *  Odpłatnie: motorowe sporty wodne, lekcje surfingu i nurkowania, lekcje tenisa i wypożyczenie sprzętu, salon gier, kręgle, bilard.

    DLA DZIECI

    *  Plac zabaw, brodzik ze zjeżdżalniami, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat, podzielony na 3 grupy wiekowe), klub dla nastolatków (13-17 lat), urozmaicone animacje, filmy, mini disco oraz specjalna restauracja dziecięca.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *  8 sal konferencyjnych, profesjonalne centrum spa, centrum handlowe.

    NASZYM ZDANIEM

    *  Gorąco polecamy ten hotel wszystkim osobom spragnionym wypoczynku na najwyższym poziomie, nawet najbardziej wymagającym Klientom ceniącym luksus i wygodę.

    STRONA INTERNETOWA

    *  www.rixos.com/premiumbelek


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Rixos Premium
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Rixos Premium

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.6
    • Wyżywienie
      5.6
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Rixos Premium :
    5.5 / 6

    Godny polecenia 2009-10-31
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.7
    Miejsce, do którego wrócę z przyjemnością! 2010-10-21
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Na urlopie byliśmy z dwójką małych dzieci ( 4 i 1,5) oraz mamą i każde z nas wróciło z urlopu bardz...
    więcej

    5.6
    Świetny hotel 2010-11-02
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Rixos Premium 2011-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Relax w komforcie 2013-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    polecam dla osób ceniących wypoczynek w spokojnych i komfortowych warunkach. miła atmosfera i smacz...
    więcej

    5.9
    Komfortowy hotel z piękną plażą 2013-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super wypoczynek 2014-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Rixos Premium :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Rixos Premium - możliwości zakwaterowania:

    LEGENDARY POOL SUITE SWIM UP 4PAX
    LEGENDARY POOL SUITE SWIM UP 2PAX
    FAMILY SUITE 2PAX
    LEGENDARY POOL SUITE SWIM UP 3PAX
    LEGENDARY POOL SUITE GARDEN VIEW
    DELUXE SUITE 3PAX
    DELUXE SUITE 2PAX
    ROYAL PREMIUM SUITE 2PAX
    LEGENDARY POOL SUITE GARDEN VIEW 4PAX
    LEGENDARY POOL SUITE GARDEN VIEW 3PAX
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW 3PAX
    SUPERIOR SUITE 2PAX
    FAMILY SUITE 4PAX
    FAMILY SUITE 3PAX
    LEGENDARY POOL SUITE GARDEN VIEW 2PAX
    ROYAL PREMIUM SUITE 3PAX
    FAMILY SUITE 1PAX
    LEGENDARY POOL SUITE GARDEN VIEW 1PAX
    SUPERIOR SUITE 4PAX
    DELUXE ROOM SEA VIEW SINGLE USE
    DELUXE ROOM SEA VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR SUITE 3PAX
    ROYAL PREMIUM SUITE 1PAX
    DELUXE ROOM SEA VIEW
    DELUXE ROOM SEA VIEW 2PAX
    LEGENDARY POOL SUITE SWIM UP 1PAX
    ROYAL PREMIUM SUITE 4PAX
    SUPERIOR SUITE 1PAX
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW SINGLE USE
    DELUXE ROOM SEA VIEW 3PAX
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppel,Balk,seitl. Meerbl
    Dvivietis + 1 pristatoma lova
    Dvivietis + 2 pristatomos lovos
    Dvivietis kambarys
    FAMILY SUITE
    Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
    Pok. deluxe 2 os.
    Pok. deluxe 2 os. + 1 dost. w/morze
    Pok. deluxe 2 os. w/morze
    QUEEN SUITE
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW 2PAX
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzel,Balk,seitl. Meerbl
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW SNG USE 1PAX
    ROYAL PREMIUM SUITE
    DELUXE ROOM GARDEN VIEW
    SUPERIOR SUITE
    LEGENDARY POOL SUITE SWIM UP
    Vienvietis kambarys
    Pok. deluxe 1 os.
    Suita
    Suite,Balkon
    Suite,Balkon,Poolzugang
    DELUXE SUITE

    Rixos Premium - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Rixos Premium ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00