cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
20.11 - 27.11
już od 3849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.01 - 18.01
już od 1849 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Imperial Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Imperial Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Imperial Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 stycznia 2020

Hotel Louis Imperial Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • taras słoneczny 
  • basen zewnętrzny
  • kryty basen 
  • jacuzzi
  • restauracja 
  • bar 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych oraz w pokojach, w cenie) 
  • ręczniki (za kaucją)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

239

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • siłownia 
  • squash 
  • badminton 
  • kort tenisowy 
  • oświetlenie kortu tenisowego 
  • piłka plażowa
Płatne
  • strefa spa 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne

rozrywka

  • muzyka na żywo 
  • animacje dla dorosłych 
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi (płatne)
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
  • przekąski

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • ok. 2 km od Paphos
  • czas dojazdu z lotniska: ok. 20 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels, oferuje komfortowy pobyt i wysoki poziom formuły all inclusive. Hotel leży przy plaży, wzdłuż której biegnie spacerowa ścieżka prowadząca aż do centrum miejscowości. Na miejscu wszystko co potrzebne do udanego wypoczynku z rodziną lub w gronie przyjaciół: dużo udogodnień sportowych, atrakcje dla najmłodszych, trochę wspólnej zabawy i znakomita wakacyjna atmosfera. Zadbany ogród z zielonymi trawnikami i otoczony palmami basen to wymarzone miejsca na pełny relaks. Eleganckie pomieszczenia recepcyjne, znakomita kuchnia, profesjonalna obsługa - wszystko na 4 gwiazdki z plusem!

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, najbliższe sklepy i tawerny ok. 100 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 2,5 km od Aphrodite Water Park, ok. 5,5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 15 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe); ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy).

PLAŻA:

Pachyammos Beach, publiczna, piaszczysta ze skałkami, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2005/2006 r., remont pokoi w zimie 2012/2013 r., 239 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, 3 restauracje: główna Amoroza z tarasem - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wieczory tematyczne, Avra Coffee Shop z tarasem - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, w obu restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Mura by Akakiko - dania w formie ustalonego menu, kuchnia japońska, w restauracjach podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), bar Fontana w lobby, bar Rodonda przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród, internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punkt internetowy (3 EUR/doba, 8 EUR/3 dni, 15 EUR/tydz., 25 EUR/2 tyg.), room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek, pokoje z 2 dostawkami tylko z widokiem na morze), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (maj-październik), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy (3 EUR/doba, 8 EUR/3 dni, 15 EUR/tydz., 25 EUR/2 tyg.), sejf (3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 480 m², gł. 0,9-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 12 m², gł. 0,4 m, basen, słodka woda, ok. 232 m², gł. 1,4 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen (w sezonie letnim tylko dla osób dorosłych), podgrzewany (listopad-kwiecień), słodka woda, ok. 110 m², gł. 1,1-2,1 m; kort tenisowy i kort do squasha z wypożyczalnią sprzętu (depozyt: 20 EUR), tenis stołowy (depozyt: 10 EUR), łucznictwo, rzutki, boule; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, siatkówka, przedstawienia i występy kabaretowe, bingo, muzyka na żywo; za opłatą: bilard; centrum Health Club: bezpłatnie: siłownia, sauna i jacuzzi (tylko dla osób dorosłych); płatne: masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00) i obiad (12.30-15.00) w formie bufetu w restauracji Amoroza lub w Avra Coffee Shop, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Amoroza; przekąski (11.00-12.00, 15.30-17.30) w formie bufetu w restauracji Avra; kilka razy w tygodniu kolacja w restauracji Mura by Akakiko w formie ustalonego menu (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); identyfikacja Gości all inclusive na podstawie karty.

KONTAKT:

00357/26965415, www.louishotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat i 2. dziecko do 7 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Louis Imperial znajduje się bezpośrednio na plaży piaszczysto-skalistej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (2 km). Pozostałe miasta: Nicosia (147 km), Limassol (70 km). Znajduje się w Paphos, Hotel posiada 239 pokoi i został odnowiony w 2013 roku, dostępna jest winda. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon, recepcję i salę konferencyjną. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji jest basen oraz oddzielny brodzik. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Tomb Of The Kings (4 km), Roman Mosaics (3 km), dyskoteka (500), Paphos Archaeologica Park (2 km), Paphos Harbour (2 km), lotnisko LCA (160 km) i lotnisko PFO (11 km). W pobliżu hotelu znajdują się placówka medyczna, supermarket, informacja turystyczna, bary/restauracje, przystanek autobusowy, sklepy, postój taksówek i centrum miasta. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, sejfy, usługi opiekunki, usługi prasowania, pralnię, kantor i usługę budzenia. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, przedszkole, klub dziecięcy, brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:30 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, strzelanie z łuku, bilard, tenis stołowy i minigolfa. Louis Imperial posiada saunę i masaże wodne. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis, aerobik i fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10;00-24;00

Bagaż

Kraków; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 PLN - 20 kg - 336 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Louis Imperial w Paphos posiada 239 pokoi na 5 piętrach. Plaża piaszczysto-skalistej znajduje się w odległości jedynie 25 m od hotelu, a miasto paphos oddalone jest o 5 km. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, salon, mini market, recepcję, salon fryzjerski, lobby i 4 windy. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, rosyjsku, angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. W pobliżu hotelu znajdują się dyskoteka, postój taksówek, supermarket, przystanek autobusowy, informacja turystyczna i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: sklepy (4 km), Coral Bay (13 km), Paphos Archaeologica Park (3 km), Paphos Harbour (3 km) i Tomb Of The Kings (5 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje serwis pokojowy, kantor, pralnię, usługi prasowania, concierge, pokojówki i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, usługi opiekunki, zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 2 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:59), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:59), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:59), kawę i herbatę (pora serwowania: 07:00 - 00:00), przekąski o północy (pora serwowania: 22:30 - 00:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:30 - 12:00), przekąski (pora serwowania: 15:30 - 17:30), wino (pora serwowania: 10:00 - 23:59) i ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 11:00 - 17:30).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje badminton, bilard, strzelanie z łuku, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy i sala gier. Louis Imperial posiada spa i jacuzzi. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Louis Imperial Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Louis Imperial Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Louis Imperial Beach:
5.3 / 6

Udane wakacje w pieknym i bardzo goracym miejscu 2009-03-05
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecam! Gorące wakacje! 2011-08-27
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel ok, ale stary 2012-05-16
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Przyjemny urlop w bardzo ładnym miejscu 2012-05-28
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel rodzinny, z pysznym jedzeniem, czysty 2012-09-01
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Dobry hotel dla angielskich emerytów 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Hotel z klimatem 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3

Louis Imperial Beach - możliwości zakwaterowania:

family room standard
family room standard seaview
Economy Standard
Standard
Twin Standard Sea View
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Louis Imperial Beach - Możliwości wyżywienia:


Louis Imperial Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Louis Imperial Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00