cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
  • Hotel Louis Imperial Beach, Paphos
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 01.10
już od 3449 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.12 - 08.12
już od 1845 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Louis Imperial Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Louis Imperial Beach
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Louis Imperial Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 grudnia 2019

Hotel Louis Imperial Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • taras słoneczny 
  • basen zewnętrzny
  • kryty basen 
  • jacuzzi
  • restauracja 
  • bar 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych oraz w pokojach, w cenie) 
  • ręczniki (za kaucją)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

239

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • siłownia 
  • squash 
  • badminton 
  • kort tenisowy 
  • oświetlenie kortu tenisowego 
  • piłka plażowa
Płatne
  • strefa spa 
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne

rozrywka

  • muzyka na żywo 
  • animacje dla dorosłych 
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi (płatne)
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 2-4 os.
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 25 m2
  • klimatyzacja
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar (płatny)
  • telefon
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • WC
  • wanna lub prysznic
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
  • przekąski

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • ok. 2 km od Paphos
  • czas dojazdu z lotniska: ok. 20 min

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Firmowany przez znaną grupę Louis Hotels, oferuje komfortowy pobyt i wysoki poziom formuły all inclusive. Hotel leży przy plaży, wzdłuż której biegnie spacerowa ścieżka prowadząca aż do centrum miejscowości. Na miejscu wszystko co potrzebne do udanego wypoczynku z rodziną lub w gronie przyjaciół: dużo udogodnień sportowych, atrakcje dla najmłodszych, trochę wspólnej zabawy i znakomita wakacyjna atmosfera. Zadbany ogród z zielonymi trawnikami i otoczony palmami basen to wymarzone miejsca na pełny relaks. Eleganckie pomieszczenia recepcyjne, znakomita kuchnia, profesjonalna obsługa - wszystko na 4 gwiazdki z plusem!

POŁOŻENIE:

ok. 4 km od centrum PAFOS, najbliższe sklepy i tawerny ok. 100 m od hotelu, ok. 1,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 2,5 km od Aphrodite Water Park, ok. 5,5 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 15 km od portu lotniczego w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe); ok. 145 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, 5 EUR/bilet całodniowy).

PLAŻA:

Pachyammos Beach, publiczna, piaszczysta ze skałkami, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, przejście przez nadmorską ścieżkę, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2005/2006 r., remont pokoi w zimie 2012/2013 r., 239 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, 3 restauracje: główna Amoroza z tarasem - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wieczory tematyczne, Avra Coffee Shop z tarasem - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, w obu restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Mura by Akakiko - dania w formie ustalonego menu, kuchnia japońska, w restauracjach podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), bar Fontana w lobby, bar Rodonda przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 400 osób, ogród, internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punkt internetowy (3 EUR/doba, 8 EUR/3 dni, 15 EUR/tydz., 25 EUR/2 tyg.), room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek, pokoje z 2 dostawkami tylko z widokiem na morze), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (maj-październik), łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: internet bezprzewodowy (3 EUR/doba, 8 EUR/3 dni, 15 EUR/tydz., 25 EUR/2 tyg.), sejf (3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 480 m², gł. 0,9-1,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 12 m², gł. 0,4 m, basen, słodka woda, ok. 232 m², gł. 1,4 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen (w sezonie letnim tylko dla osób dorosłych), podgrzewany (listopad-kwiecień), słodka woda, ok. 110 m², gł. 1,1-2,1 m; kort tenisowy i kort do squasha z wypożyczalnią sprzętu (depozyt: 20 EUR), tenis stołowy (depozyt: 10 EUR), łucznictwo, rzutki, boule; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, aerobik, siatkówka, przedstawienia i występy kabaretowe, bingo, muzyka na żywo; za opłatą: bilard; centrum Health Club: bezpłatnie: siłownia, sauna i jacuzzi (tylko dla osób dorosłych); płatne: masaże; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00) i obiad (12.30-15.00) w formie bufetu w restauracji Amoroza lub w Avra Coffee Shop, kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Amoroza; przekąski (11.00-12.00, 15.30-17.30) w formie bufetu w restauracji Avra; kilka razy w tygodniu kolacja w restauracji Mura by Akakiko w formie ustalonego menu (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); identyfikacja Gości all inclusive na podstawie karty.

KONTAKT:

00357/26965415, www.louishotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat i 2. dziecko do 7 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Louis Imperial znajduje się bezpośrednio na plaży piaszczysto-skalistej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (2 km). Pozostałe miasta: Nicosia (147 km), Limassol (70 km). Znajduje się w Paphos, Hotel posiada 239 pokoi i został odnowiony w 2013 roku, dostępna jest winda. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon, recepcję i salę konferencyjną. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji jest basen oraz oddzielny brodzik. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Tomb Of The Kings (4 km), Roman Mosaics (3 km), dyskoteka (500), Paphos Archaeologica Park (2 km), Paphos Harbour (2 km), lotnisko LCA (160 km) i lotnisko PFO (11 km). W pobliżu hotelu znajdują się placówka medyczna, supermarket, informacja turystyczna, bary/restauracje, przystanek autobusowy, sklepy, postój taksówek i centrum miasta. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, sejfy, usługi opiekunki, usługi prasowania, pralnię, kantor i usługę budzenia. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, przedszkole, klub dziecięcy, brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: catering. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:30 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, strzelanie z łuku, bilard, tenis stołowy i minigolfa. Louis Imperial posiada saunę i masaże wodne. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis, aerobik i fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10;00-24;00

Bagaż

Kraków; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 PLN - 20 kg - 336 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Paphos, Cypr

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Louis Imperial w Paphos posiada 239 pokoi na 5 piętrach. Plaża piaszczysto-skalistej znajduje się w odległości jedynie 25 m od hotelu, a miasto paphos oddalone jest o 5 km. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, salon, mini market, recepcję, salon fryzjerski, lobby i 4 windy. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, rosyjsku, angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą . Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. W pobliżu hotelu znajdują się dyskoteka, postój taksówek, supermarket, przystanek autobusowy, informacja turystyczna i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: sklepy (4 km), Coral Bay (13 km), Paphos Archaeologica Park (3 km), Paphos Harbour (3 km) i Tomb Of The Kings (5 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje serwis pokojowy, kantor, pralnię, usługi prasowania, concierge, pokojówki i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, usługi opiekunki, zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 2 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:59), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:59), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:59), kawę i herbatę (pora serwowania: 07:00 - 00:00), przekąski o północy (pora serwowania: 22:30 - 00:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:30 - 12:00), przekąski (pora serwowania: 15:30 - 17:30), wino (pora serwowania: 10:00 - 23:59) i ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 11:00 - 17:30).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje badminton, bilard, strzelanie z łuku, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy i sala gier. Louis Imperial posiada spa i jacuzzi. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Louis Imperial Beach
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Louis Imperial Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Louis Imperial Beach:
5.2 / 6

Udane wakacje w pieknym i bardzo goracym miejscu 2009-03-05
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecam! Gorące wakacje! 2011-08-27
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel ok, ale stary 2012-05-16
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Przyjemny urlop w bardzo ładnym miejscu 2012-05-28
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel rodzinny, z pysznym jedzeniem, czysty 2012-09-01
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Dobry hotel dla angielskich emerytów 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Hotel z klimatem 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Louis Imperial Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3

Louis Imperial Beach - możliwości zakwaterowania:

family room standard
family room standard seaview
standard economy standard
Pokoj rodzinny standard lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
Pokoj rodzinny standard lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
Tani pokój lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
standard standard
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
standard twin standard seaview
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze Internet Minibar Safe Telewizor
Tani pokój lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Nocleg

Louis Imperial Beach - Możliwości wyżywienia:


Louis Imperial Beach - miasta wylotu:


Louis Imperial Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Louis Imperial Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00