cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
  • Hotel Limak Lara De Luxe, Riwiera Turecka
1 / 49
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 26.10
już od 1574 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.02 - 24.02
już od 197 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Limak Lara De Luxe
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Limak Lara De Luxe
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Limak Lara De Luxe:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 lutego 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

Hotel Limak Lara De Luxe w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 25 km od centrum Antalyi
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • basen zewnętrzny
  • basen kryty (podgrzewany, w terminie od listopada do marca)
  • jacuzzi (w terminie od listopada do marca) 
  • amfiteatr

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • kafejka internetowa (płatna)
  • ręczniki kąpielowe (w cenie)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna)
  • przechowalnia bagażu
  • parking 
  • 8 sal konferencyjnych
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz 

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

441

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.   

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • pokój zabaw
  • łóżeczko dziecięce (na zapytanie, w cenie)
  • opieka nad dzieckiem (płatna)
  • menu dla dzieci 
  • miniklub dla dzieci (4-12 lat)
  •   międzynarodowe animacje dla dzieci
  • minidyskoteka (4-12 lat) 

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • hammam
  • łaźnia parowa
  • sala fitness/siłownia 
  • aerobik
  • aqua aerobik 
  •  step aerobik 
  • stretching
  • joga
  •  aqua fitness 
  • minigolf
  • squash
  • kort tenisowy
Płatne
  • strefa spa & wellness
  • masaże
  • kąpiele relaksacyjne 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • zabiegi pielęgnacyjne
  • centrum medycyny ajurwedyjskiej
  • lekcje gry w tenisa ziemnego
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa ziemnego

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • boccia
  • rzutki
  • bilard
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 60 m2
  • widok na ogród lub basen
  • w głównym budynku
  • dwupoziomowy
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • sofa
  • balkon lub taras
  • wentylator sufitowy
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie (w cenie)
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • pokój całkowicie odnowiony w 2016 roku
  • jacuzzi
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na morze
  • w głównym budynku
  • pokój dzienny
  • sofa
  • balkon lub taras
  • wentylator sufitowy
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie (w cenie)
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
  • minibar (w cenie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • pokój całkowicie odnowiony w 2015 roku

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • przekąski
  • kolacja: 18:45 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski o północy: 23:00 - 02:00  
  • ciasto: 14:00 - 17:00,
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „ZEN": rodzaje kuchni: regionalna; dania sezonowe, pełnowartościowe posiłki, bufet, codziennie 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:45 - 21:15, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LA CUCINA": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci: w cenie, a la carte, wymagana rezerwacja, płatna, kwiecień - październik, 19:00 - 21:15, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „FAR-EAST": rodzaje kuchni: indyjska, tajska, sushi; menu dla dzieci: w cenie, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, płatna, 19:00 - 21:15, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „GRINGOS": rodzaje kuchni: meksykańska; menu dla dzieci: w cenie, a la carte, wymagana rezerwacja, płatnie, 19:00 - 21:15, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „REVAN": rodzaje kuchni: libańska, turecka; bufet, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, 19:00 - 21:30, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „REVAN SNACK RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, odpowiedni dobór składników żywnościowych, pełnowartościowe posiłki, bufet, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, codziennie, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „LAILA SNACK RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa; bufet, w cenie, maj - październik
  •  bary i inne: 7
  • bar na plaży „BEACH BAR": kwiecień - październik
  • bar w lobby „LOBBY BAR": codziennie
  • bar „PANORAMA BAR": listopad - kwiecień; w zależności od warunków pogodowych, codziennie, 16:00 - 00:00
  • bar koktajlowy „OASIS BAR": 16:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „TEA HOUSE": kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „LAILA BAR": czerwiec - październik; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00
  • cukiernia „TURQUOISE": 14:00 - 16:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Turcja / Antalya

    Opis oferty:

    "Znajdźcie mi raj na ziemi!" - rozkazał król Attalos II swoim wojownikom, a ci, gdy po czasie poszukiwań dotarli do Antalyi, wiedzieli, że wypełnili swój obowiązek. Słońce, piaszczyste plaże z szeroką ofertą sportów wodnych i zachwycające widoki - oto najpopularniejszy kurort Riwiery Tureckiej, łączący historię tego kraju i nowoczesność hotelowych ośrodków. Hotel oferuje luksusowy, 5-gwiazdkowy wypoczynek w wysmakowanych wnętrzach inspirowanych Azją. Atrakcyjny program animacji sprawia, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, a bardzo dobra jakość serwisu i bogata formuła all inclusive to wisienka na torcie tej oferty.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Lara Kundu, ok. 25 km od centrum Antalyi, najbliższe sklepy i restauracje ok. 200 m od hotelu; ok. 13 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2006 r., częściowo odnowiony w 2018 r., 441 pokoi, 1 budynek, 9 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Layla Snack przy plaży i basenach - przekąski, Revan - dania w formie bufetu, kuchnia turecka, dostępne foteliki dla dzieci, 4 restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja, dodatkowo płatne): kuchnia włoska, japońska, turecka i meksykańska, 2 restauracje z przekąskami, 4 bary, w tym bar na plaży; centrum konferencyjne dla 1400 osób, taras, ogród w stylu azjatyckim, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: kawiarenka internetowa, room-service, fryzjer, kosmetyczka, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa), ok. 32 m2, przestronny, w stylu dalekowschodnim, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do kawy/herbaty, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, w tym: basen, ok. 2721 m2, słodka woda, nieregularny kształt, jacuzzi, basen yin yang, ok. 946 m2, aquapark, 9 zjeżdżalni, 2 baseny dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem (wypożyczalnia sprzętu - płatna), siatkówka plażowa, minigolf, squash (wypożyczalnia sprzętu - płatna), niemotorowe sporty wodne; animacje dla dorosłych i dzieci, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-16 lat), dyskoteka, amfiteatr; za opłatą: lekcje gry w tenisa, bilard, kręgle, motorowe sporty wodne na plaży; centrum wellness: bezpłatnie: basen kryty ze zjeżdżalnią, hammam, sauna, jacuzzi, siłownia, za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

    ULTRA ALL INCLUSIVE 24 H:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.45-21.00) w formie bufetu w restauracji Zen, popołudniowe przekąski (12.00-15.00, 13.00-18.00) w restauracjach Revan i Laila Snack, nocne przekąski (23.00-02.00, 02.00-07.00) w restauracji Zen, kawa, herbata, ciasto, lody (14.00-17.00) w wyznaczonym barze, gozleme (12.00-16.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (09.00-08.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Luksusowy i nowoczesny obiekt usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Liczne atrakcje takie jak centrum sportowo-rekreacyjne, ciekawe animacje, a dla najmłodszych miniklub, plac zabaw i brodziki, stanowią niewątpliwy atut tego miejsca. Koneserzy smaku będą mieli okazje skosztować wyszukanych dań kuchni z różnych stron świata.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2006 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje, bary (8), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (8), basen kryty, baseny odkryte (3), 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych (działają w godzinach 10:00-17:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, pomost, piaszczysta, 100 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 8, liczba wind: 6) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon , junior suity dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon , suity dla max. 2 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna "Zen", restauracje z przekąskami (2), restauracje a la carte (4), bary (8), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:45-21:00), późny posiłek (23:00-02:00,02:00-07:00) serwowane w restauracji głównej, obiad (12:00-15:00) serwowany w restauracji "Revan", obiad (13:00-18:00), podwieczorek (14:00-17:00) serwowane w restauracjach z przekąskami, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja."LA CUCINA" włoska, "GRINGOS" meksykańska, "FAR-EAST" azjatycka - płatne, "REVAN" turecka - jedna wizyta podczas pobytu gratis

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (5), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, squash, minigolf, aerobik, siłownia, animacje, sauna, jacuzzi, dyskoteka

    płatne

    rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, kino, salon piękności, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE.

    Aktualizacja opisu

    12.08.2019 13:44

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    hotel usytuowany na powierzchni 50.000 m², został otwarty w 2006 roku; do dyspozycji gości: na terenie hotelu znajdują się 3 baseny odkryte, 1 kryty oraz 9 zjeżdżalni wodnych, restauracja główna, 4 restauracje A‘la carte (turecka, włoska, meksykańska, indyjska, sushi), 6 barów, 8 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    319 pokoi standardowych, 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych, 92 pokoje rodzinne; wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka, TV/SAT, internet bezprzewodowy, sejf, balkon, minibar, wykładzina lub panele

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, pralnia, salon fryzjerski, kosmetyczka, lekarz, fotograf, kafejka internetowa, bilard, kręgle, sala gier, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa, restauracje A' la carte, wynajem samochodów, sporty wodne na plaży, room service

    KONTAKT:

    www.limakhotels.com

    POŁOŻENIE:

    13 km od lotniska, 25 km od centrum Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysta, prywatna plaża o długości 100 m; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace oraz parasole)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik zewnętrzny i kryty, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, łóżeczko (na życzenie), menu dla dzieci, krzesełko w restauracji, opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, rzutki, tenis ziemny, dyskoteka


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-24:00 (w jednym z barów 24H). Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody. Przekąska o północy.

    Internet

    WiFi w cenie.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Luksusowy kompleks zaprojektowany w oryginalnym, japońskim stylu, położony bezpośrednio przy plaży, polecany nawet dla najbardziej wymagających!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    Położenie

    Luksusowy hotel położony w hotelowej dzielnicy Antalyi - Lara. Obiekt leży zaledwie 13 km od lotniska i 25 km od centrum Antalyi; bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna, restauracja serwująca przekąski, kawiarnia, 6 restauracji a la carte (turecka, indyjska, włoska, rybna, japońska i meksykańska) i 6 barów (Lobby bar, Oasis bar, Lounge bar, herbaciarnia, bar After ten i bar na plaży. Hotel jest świetnie przygotowany do przyjęcia Klientów biznesowych i grup zorganizowanych, posiada kilka w pełni wyposażonych sal konferencyjnych. Restauracje włoska, meksykańska i japońska są dodatkowo płatne.

    POKOJE

    W hotelu znajdują się pokoje standardowe i rodzinne. Wszystkie pokoje wyposażone są w mini bar (uzupełniony codziennie w napoje bezalkoholowe), telewizor, telefon, sejf, łazienkę z WC, suszarkę do włosów, klimatyzację i balkon. Pokoje rodzinne składają się z dwóch pomieszczeń - pokoju dziennego i sypialni oddzielonych drzwiami. Pokoje standardowe mają centralny lub boczny widok na morze, pokoje rodzinne nie mają widoku na morze. W hotelu znajdują się również pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

    Wyżywienie

    Opcja Ultra all inclusive obejmuje: śniadania (07.00-10.00), późne śniadania (10.00-11.00), przekąski na plaży i przy basenie (11.00-16.00), obiady (12.30-14.30)ciastka, kawę i herbatę (12.00-17.00), lody (14.00-16.30), kolacje (19.00-21.30), nocne przekąski (23.30-02.00) oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji i niektóre importowane dostępne przez całą dobę w hotelowych barach: Laila bar (10.00-24.00), Lobby bar (09.00-24.00), bar w dyskotece (23.00-02.00), Oasis bar (16.00-24.00), Panorama bar (16.00-09.00). W barze na plaży dostępne są napoje bezalkoholowe i piwo w godz. 10.00-18.00.

    SPORT I ROZRYWKA

    Hotel posiada bardzo duży basen zewnętrzny z 3 Jacuzzi i 9 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny. Goście mogą bezpłatnie grać w tenisa (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu jest dodatkowo płatne), korzystać z centrum fitness i uczestniczyć w różnorodnych animacjach prowadzonych przez wykwalifikowany zespół animatorów.

    DZIECI

    Dla najmłodszych Gości hotel przygotował brodzik, zjeżdżalnie, mini klub i specjalne animacje.

    NASZYM ZDANIEM

    Wysokiej klasy hotel oferujący wszystko, co potrzebne do spędzenia udanych wakacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Limak Lara De Luxe
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Limak Lara De Luxe

    5.0
    zdecydowanie polecam

    Naprawdę fajny hotel z bardzo przestronnymi i ciekawie urządzonymi pokojami, świetnym jedzeniem i kulturalną obsługą. Super animacje dla każdego, animatorzy dawali z siebie wszystko od świtu do nocy! Jestem bardzo zadowolona, hotel wart każdej złotówki!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy niedawno z tego hotelu, choć tak naprawdę najchętniej zostalibyśmy tam na zawsze :-) cały hotel jest bardzo stylowy i ciekawie urządzony, wnętrza i teren jest czysty, baseny zadbane i pięknie się prezentujące, jedzenie w restauracjach wyśmienite. Na terenie hotelu jest wszystko co potrzebne, nawet nie trzeba z niego wychodzić :-) Polecamy serdecznie każdemu!

    POLECAM:
    wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.7
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Limak Lara De Luxe:
    5.6 / 6

    Polecam! 2018-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Godny polecen8ia hotel zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Wyśmienite jedzenie, każdy znajdzie c...
    więcej

    5.8
    Wapaniały Limak Lara 2017-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel na wyskoim poziomie.Piękna archiektura obiektu, cudownie zadbany ogród z piekną plażą. Person...
    więcej

    6.0
    Raz wspaniale raz gorzej 2008-06-13
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Brak minusów poza jakością rowiązywania reklamacji 2008-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.8

    Brak minusow poza jakością rozwiązywania reklamacji. Polecamy ...
    więcej

    5.1
    Bardzo dobry hotel 2009-02-07
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    hotel w roku 2007 był czymś niesanmowitym obecnie ponoć pogorszyła się gastronomia która w czasie gd...
    więcej

    5.7
    Rewelacyjny wypoczynek we wspaniałych warunkach! 2009-03-25
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Świetne jedzonko, wspaniały pokój, czysta plaża, rewelacyjna animacja, czyste baseny, miła obsługa, ...
    więcej

    5.7
    Wspaniały hotel 2009-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    Polecam ten hotel 2009-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Dobrze wyposażony hotel - nic szczegolnego 2010-03-15
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel dobrze wyposażony, jest proponowany w wersji all inclusive ultra co jest niezgodne z prawda, t...
    więcej

    5.4
    Wakacje naszych marzeń 2012-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Hotel na 5! 2013-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    To byl nasz drugi pobyt w tym hotelu, kolejny raz bylismy bardzo zadowoleni z pobytu, naprawde nie ...
    więcej

    5.9
    Super hotel 2013-12-31
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny dobrze zaprojektowany kompleks wypoczynkowy dla rodzin z dziecmi i nie tylko . Basen , bar s...
    więcej

    6.0
    Hotel, który polecam wszystkim! Piękny, luksusowy 2016-01-03
    Szczegóły oceny hotelu Limak Lara De Luxe:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel, wspaniała i życzliwa obsługa. Bardzo przychylnie nastawiona na gości i ich komfort wy...
    więcej

    6.0

    Limak Lara De Luxe - możliwości zakwaterowania:

    ECONOMY ROOM
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM 3PAX
    Pokoj dwuosobowy balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja prysznic whirlpool WC z drzwiami laczacymi
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj wariant ekonomiczny balkon klimatyzacja od strony morza wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) whirlpool prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon Spezial
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja prysznic whirlpool WC z drzwiami laczacymi
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pok. dwuosobowy Quality-Plus balkon klimatyzacja wanna lub prysznic widok na morze WC
    Pokoj wariant ekonomiczny balkon klimatyzacja od strony morza wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) whirlpool prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon Spezial
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon klimatyzacja prysznic whirlpool WC z drzwiami laczacymi
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) whirlpool prysznic WC klimatyzacja z drzwiami laczacymi balkon Spezial
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY
    ECONOMY ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 4PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 1 BEDROOM
    STANDARD ROOM SNG USE 2PAX
    FAMILY 1 BEDROOM 1 LIVING ROOM
    Doppelz,Balkon,Landseite
    Doppel,Balk,seitl.Meerbli
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    FAMILY ROOM 2PAX
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    FAMILY ROOM 3PAX
    ECONOMY ROOM 3PAX
    Einzel,Balk,seitl.Meerbli
    Fam.-Apt.,Balkon
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    ECONOMY ROOM
    FAMILY ROOM 1 BEDROOM
    Pok. 1 os.
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM SEA VIEW WITH BALCONY

    Limak Lara De Luxe - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Limak Lara De Luxe? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00