Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Irmak, Wybrzeże Egejskie
1 / 20
Udogodnienia hotelu Irmak
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu

Hotel Irmak
star 3

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Marmaris
Ocena hotelu Irmak:
3.8 / 5
Średnia z 22 opinii
Szczegóły oceny hotelu Irmak:
  • Lokalizacja
    4.1
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    2.6
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.8 / 5
Średnia z 22 opinii

Hotel Irmak w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kameralny hotel położony tylko parę kroków od plaży i imprezowego centrum Marmaris. W okolicy bary, restauracje i wszelkie atrakcje wakacyjnego kurortu. Do dyspozycji Gości jest basen ze zjeżdżalnią i brodzik dla dzieci, restauracja i bary. Pokoje są funkcjonalnie urządzone i zadbane, wszystkie mają balkony i klimatyzację. Idealna równowaga, między jakością i ceną!

 

Położenie    

ok. 1 km od centrum MARMARIS ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Icmeler; ok. 90 km od portu lotniczego Dalaman; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (centrum Marmaris, Icmeler).
Plaża     publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście drogą lokalną, bezpłatne parasole i leżaki.

 

Hotel    

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1999 r., częściowo odnowiony w 2011 r., 63 pokoje, 3 budynki, 2-3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie, snack-bar, sejf w recepcji; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

 

Pokój    

standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m2, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

 

Sport i rozrywka    

basen ze zjeżdżalnią, słodka woda, ok. 100 m2, gł. 1,3-1,8 m, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; za opłatą: bilard, rzutki.

 

All inclusive    

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-13.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciastko w wyznaczonym barze (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie bagażu, NW, KL.


Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej na lotnisku.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Marmaris

Kategoria lokalna

brak

Data otwarcia

1996 r. Odnowiony w 2010 r.

Położenie

1 km od centrum Marmaris, 90 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 3700 m2.

Plaża

5 km od hotelu, prywatna część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa, 50 m długości. Parasole, leżaki - bezpłatne, materace - płatne. Na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy.

W hotelu

restauracja, bar, basen odkryty, zjeżdżalnia wodna.

Pokoje

pokoje standardowe, pokoje rodzinne (2 pokoje); klimatyzacja indywidualna, minibar (płatny), prysznic, suszarka, telefon, TV, balkon.

Rozrywki i usługi

Płatne:  internet bezprzewodowy w lobby, sejf w recepcji, tenis stołowy, bilard.

Atrakcje dla dzieci

  brodzik, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

All Inclusive (10:00-22:30) Posiłki: śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, espresso, cappuccino.

Tel./Faks

+90 252 / 412 43 86


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Rainbow

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Kameralny, zadbany hotel położony ok. 1 km od ścisłego centrum Marmaris ze sklepami, barami i restauracjami, ok. 5 km od Icmeler. Ok. 100 m od hotelu przystanek autobusowy. Plaża publiczna ok. 300 m od hotelu - łagodne zejście do morza, piaszczysto- żwirkowa, dojście lokalną drogą, lub plaża hotelowa ok. 4 km od hotelu (bezpłatny dowóz busem) piaszczystko-żwirkowa z łagodnym zejściem do morza. Hotel został zbudowany w 1999, częściowo odnowiony w 2011 r.
Pokoje:
Hotel dysponuje 63 pokojami położonymi w 3 budynkach.Pokoje standardowe o powierzchni ok. 17 m2 2-os. z możliwością 1 dostawki dla dorosłego lub 2 dostawek dla dzieci, funkcjonalnie urządzone i zadbane. W każdym pokoju łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV-Sat., telefon, lodówka, balkon. Na życzenie łóżeczko dladziecka(0-2 lat, bezpłatnie). Na zapytanie rodzinne suity dla max. 4 os. dorosłych lub 3 osób dorosłych i 2 dzieci do 12 lat, składające się z pokoju dziennego i osobnej sypialni. Funkcjonalnie urządzone i zadbane, z balkonem. Pozostałe wyposażenie jak w pokojach standardowych.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 h-godz. Internet Wi-Fi (za opłata 20TL/ tydzień), sejf (za opłatą 15 EUR/tydz.), restauracja główna serwująca posiłki w formie bufetu, bar w lobby i przy basenie, snack bar, Basen oraz brodzik dla dziecize słodką wodą, zjeżdżalnia. Taras słoneczny z leżakami i parasolami bezpłatnie. Leżaki, parasole i materace na hotelowej plaży bezpłatne, na plaży publicznej za opłatą. Hotel nie zapewnia ręczników plażowych. Karty kredytowe VISA i MasterCard, bankomat ok. 300 m od hotelu.
Wyżywienie:
All inclusive: Śniadanie (8.00-10.00),obiad (12.30-14.00) oraz kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej. Kawa, herbata i ciasta w wyznaczonym barze (16.00-17.00). napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonym barze (10.00-22.30).
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Hotel nie prowadzi animacji. Za opłatą: bilard i rzutki.
Kategoria lokalna:
Gwiazdki: ***
Naszym zdaniem:
Kameralny, położony blisko rozywek Marmaris oferuje doskonałą jakość w stosunku do ceny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Turcja/Dalaman

Położenie

- ok. 300 m od publicznej plaży - ok. 4 km od hotelowej plaży w Icmeler - ok. 1 km od centrum Marmaris - ok. 90 km od lotniska w Dalaman

Plaża

- publiczna, piaszczysto - żwirowa, leżaki, materace i parasole (płatne) - hotelowa, piaszczysto - żwirowa, kursuje bezpłatny bus hotelowy, leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok 17 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, lodówka - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen, zjeżdżalnia - leżaki i parasole przy basenie Płatne - bilard, rzutki - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)

Wyżywienie

All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:30 w wyznaczonych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar w lobby - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- obiekt wybudowany w 1999 roku, wyremontowany w 2011 roku - hotel dysponuje 63 pokojami - internet Wi-Fi (płatny) - sejf w recepcji (płatny) - www.hotelirmak.com

Cena

Cena zawiera (PLN) - bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera - wizy płatnej uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Irmak

Opinie o Hotelu Irmak

Hotel trzygwiazdkowy w Turcji zazwyczaj kojarzy się z "niczym specjalnym". Z takim też nastawieniem pojechaliśmy do hotelu Irmak w Marmaris we wrześniu 2011r. Ku naszemu zaskoczeniu, hotel przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Oczywiście nie było marmurów, kryształowych żyrandoli i wodnych łóżek, ale nam niczego nie brakowało i spędziliśmy tam wymarzone wakacje. Obługa hotelowa przesympatyczna. Z tego miejsca serdeczne pozdrowienia dla: Mustafy, Sinana, Tanera, Bulenta, Ibo oraz Saliego, przesympatycznych pracowników, którzy zawsze witali nas szerokim uśmiechem i miłym słowem. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, kazdy znalazł coś dla siebie. Potrawy zarówno typowo regionalne-tureckie, jak i takie przygotowywane specjalnie pod turystów z typowo europejskim gustem. Do każdego posiłku dużo słodyczy: ciasta, ciastka, torty, kisiele, galaretki. Do napojów w all inclusive (bar przy basenie) zaliczało się: wódkę (w tym drinki), piwo, soki owocowe, cola, sprite, fanta. Z góry ostrzegam, proszę się nie nastawiać, że po tureckiej wódce coś "poczujecie". Piliśmy tę wódkę dosłownie hektolitrami i naprawdę nic to nie daje... Mają bardzo słabą wódkę, ale przecież nie chodzi tylko o to, żeby się upić, prawda Polacy? :D Bardzo serdecznie polecam natomiast tureckie piwa. Procentowo zbliżone do polskich, a w smaku bardzo dobre. Wracając do hotelu... Pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki, pościel, czyszczenie podłóg i łazienki. Mile widziane są napiwki dla pań sprzątaczek, jak i dla pozostałych członków obsługi hotelowej. Basen przy hotelu niewielki, bardziej wskazany jest on dla dzieci, ale przecież do Turcji jedzie się po to, aby wykąpać się w cudownym morzu, a nie w basenie, prawda? :) Przy basenie jest bardzo fajna zjeżdżalnia, czynna w określonych godzinach, ale na życzenie gości, obsługa hotelowa w każdej chwili ją uruchamia. Polecam serdecznie wycieczkę "Moonlight party", kosztuje niewiele (nie pamiętam dokładnie), a jest to naprawdeę bardzo fajna impreza taneczna na statku, do którego gości hotelowych przywozi wynajęty bus (tak samo w drodze powrotnej). Z morza można podziwiać oświetlone Marmaris nocą, a to naprawdę cudowny widok. Miasteczko Marmaris jest po prostu przepiękne. Każdy obowiązkowo powinien odwiedzić tzw "Bar Street", czyli centrum miasta z uliczkami gdzie znajdują się dyskoteki. Są tam naprawde rewelacyjne kluby i świetne imprezy przy genialnej muzyce. Niektóre kluby np. nie mają dachu i tańczy się pod gołym niebem mając wrażenie, że jest się w środku budynku :) Kolejna zaleta Marmaris, to śliczna plaża. Jest stosunkowo wąska, ale naprawdę morze i piasek - rewelacja. Plaża hotelowa jest stosunkowo daleko, ale w bliższym rejonie znajduje się tzw. plaża publiczna, która jest bezpłatna z plastikowymi leżakami. Przy tzw. promenadzie wzdłuż plaży znajdują się knajpki i restauracje, z których każda ma swoją prywatną plażę. Aby móc z niej korzystać należy np. kupić 1 drinka, a dostaje się wtedy leżak, bądź miękkie łóżko i przy tym jednym drinku można nawet przeleżeć cały dzień, a łóżka są naprawdę wygodne :) Niektóre plaże są prywatnymi plażami hotelowymi, gdzie wstep mają tylko goście hotelowi, dlatego trzeba pytać o to obsługę. Generalnie, bardzo serdecznie polecam zarówno miasteczko Marmaris, jak i sam hotel Irmak. Jest to niewielki, kameralny, ale bardzo klimatyczny hotelik, gdzie panuje fajna, rodzinna wręcz atmosfera, a obsługa jest przyjaźnie nastawiona zarówno wobec gości z Polski, jak i z innych krajów. Nie ma żadnej dyskryminacji, jak to czasami w niektórych hotelach bywa. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą fajnie spędzić wakacje i mieć niezapomniane wspomnienia! :)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Male pokój z łazienka słabo wyposażony z zalanym sufitem (lub z grzybem ). Jedzenie niedobre bardzo ubogie w mięsa , śniadania i kolacje praktyczne były resztkami z poprzedniego dnia , nie mila wulgarna obsługa, mały wybór w barze , kopany spirytus zamiast regionalnej wódki . często brak miejsca na zjedzenie posiłku . na całym basenie 30 leżaków zazwyczaj dzień wcześniej już zajęte

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.0

Bardzo miłe wakacje i czysty hotel. Personel bardzo sympatyczny - dwoi się i troi, by dogodzic gościom . Pokoje czyste - codziennie wymieniane ręczniki. Do plaży miejskiej niedaleko- gdzie leżaki są bezpłatne. Polecam hotel Irmak , a marudy niech jadą do hotelu 5-cio gwiazdkowego. W Irmaku jak na te cenę jest super, wyjeżdżałyśmy o 22.00 i miałyśmy all inclusive do ostatniej minuty. Pozdrowienia dla przemiłego Mustafy i Akifa.

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.0

Bardzo miłe wakacje i czysty hotel. Personel bardzo sympatyczny - dwoi się i troi, by dogodzic gościom . Pokoje czyste - codziennie wymieniane ręczniki. Do plaży miejskiej niedaleko- gdzie leżaki są bezpłatne. Polecam hotel Irmak , a marudy niech jadą do hotelu 5-cio gwiazdkowego. W Irmaku jak na te cenę jest super, wyjeżdżałyśmy o 22.00 i miałyśmy all inclusive do ostatniej minuty. Pozdrowienia dla przemiłego Mustafy i Akifa.

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.0

Fajna atmosfera, polecam

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

IRMAK HOTEL to jeden z naprawde lepszych hoteli w jakich bylam:) Pokoje czysciutkie, sprzatane codziennie (pani sprzataczka oczywiscie wynosi smieci, daje nowe czysciutkie reczniki, papier toaletowy, przeslicznie scieli lozka ukladajac posciel w rozne wzory!!! :D naprawde, rewelacja!). Oprocz tego, obsluga hotelu jest przesympatyczna i bardzo pomocna, zarowno przy przyjezdzie jak i przy wyjezdzie pomagaja wnosic bagaze, zaprowadzaja do pokoju, wszystko tlumacza. JEDZENIE PRZEPYSZNE. Przystosowane zarowno pod typowo europejski gust, jak i zawierajace tureckie specjaly, ktore sa przepyszne. Do kazdego posilku najrozmaitsze slodkosci w postaci ciasteczek, ciast, tortow, galaretek, budyniow, kisli itp. Po prostu nie da sie tam nie najesc:) A co wiecej, niestety niemozliwoscia jest sprobowanie wszystkich tych przepysznych dan:) Oprocz tego, basen obok hotelu i cala stolowka, wszystko czysciutenkie i zadbane. Przy basenie jest swietna zjezdzalnia, ktora w ciagu dnia jest krotko czynna, ALE ZAWSZE NA ZYCIENIE KLIENTOW OBSLUGA JA WLACZA KIEDY SIE TYLKO POPROSI :) naprawde, bardzo dbaja tam o gosci. Goraco polecam, bo ja na pewno jade tam za rok znowu :) Zdecydowanie spedzilam tam najlepsze wakacje mojego zycia :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

HOTEL REWELACYJNY, OBSŁUGA PRZESYMPATYCZNA, MIASTECZKO PRZEPIĘKNE, CZEGO MOŻNA CHCIEĆ WIĘCEJ :-)? Wymarzone wakacje i tyle. Polecam gorąco

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Czytam Wasze opinie i po prostu nie mogę uwierzyć gdzie byliście? Czy na pewno w tym samym hotelu, w którym ja przeżyłam wspaniałe wakacje i w którym poznałam świetnych ludzi, z którymi utrzymuję nadal kontakt? Po pierwsze jeśli nawet zdarzyły się opisane incydenty to nie można oceniać hotelu tylko pod tym względem, tak samo jak nie można oceniać miejsca po spotkaniu kilku niezbyt miłych gości hotelowych i nie wnikam czy to byli Anglicy czy Polacy. Uważam, że hotel jest czysty i zadbany, obsługa tworzy przyjazną, domową atmosferę. Wszyscy są mili i uśmiechnięci. Hotel ma dobrą lokalizację, znajduje się z dala od głównej, ruchliwej ulicy, zarówno do plaży jak i do centrum Marmaris jest niedaleko. Dosłownie za rogiem znajduje się klinika przyjmująca obcokrajowców, co czasem bywa potrzebne na wakacjach za granicą:-] Co do jedzenia to myślę, że każdy może znaleźć coś dla siebie. Podsumowując, serdecznie polecam ten hotel.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Ja z takimi Polakami jak wy też bym się nie zaprzyjaźniła, bo nie lubię ludzi którym wszystko przeszkadza i jadąc do 3 gwiazdek spodziewają się w Turcji luksusów!! Obudźcie się może i zejdźcie na ziemię! Irma to super hotel, czysty, zadbany z niesamowitą, życzliwą i cudowną obsługą!! Przykro, że Wam się nie udały wakacje, bo moje były super i poznałam w Irmaku taką ekipę, że kontakt mamy po dziś dzień i planujemy kolejne wakacje razem!!

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Wróciliśmy zadowoleni, jak czytam niektóre opinie to jestem w szoku, gdzie Wy wcześniej byliście, co widzieliście... nie macie obycia z zagranicą, z innymi nacjami, nie znacie języków. W Imnarku jest bardzo miła obsługa, ale jak się oczekuje od Turków, że będą mówić po Polsku i wszytko rozumieć i spełniać zachcianki to się grubo przeliczycie. Pokoje czyste, codziennie zmieniane ręczniki - tylko trzeba je położyć na ziemi w łazience a nie zostawić na wieszaku :)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Masz pytania o Hotel Irmak? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00