Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
  • Hotel Sunny Days El Palacio, Morze Czerwone
1 / 21
Udogodnienia hotelu Sunny Days El Palacio
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sunny Days El Palacio
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sunny Days El Palacio:
4.0 / 5
Średnia z 109 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunny Days El Palacio:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    3.9
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 109 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 kwietnia 2018

Hotel Sunny Days El Palacio w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Urokliwy, duży hotel zbudowany na sztucznie usypanym półwyspie wokół piaszczystej zatoczki. Znany jest z gościnności i wyjątkowej atmosfery. Oryginalny styl, mnóstwo atrakcji, bliskość centrum. 

Położenie

Przy prywatnej plaży nad laguną (rafa koralowa), w malowniczym miejscu (zejście do wody tarasowe lub drabinką), 3 km od starego centrum Hurghady, 10 km od lotniska.

Wyposażenie

Elegancki hol powitalny z całodobowym barem, kilka restauracji, w tym główna, włoska, rybna, bary na plaży, pizzeria snack bar, bar na wysepce basenowej, kafejka internetowa, bezpłatne Wi-Fi w lobby, salon kosmetyczny i fryzjerski, pralnia, pasaż handlowy, centrum biznesowe z dużą salą konferencyjną, wypożyczalnia samochodów, gabinet lekarski czynny w wyznaczonych godzinach.

Pokoje

825 pokoi w kilku budynkach otoczonych ogrodem; komfortowe, przestronne (ok. 30 m kw., możliwość 1 lub 2 dostawek), z klimatyzacją sterowaną indywidualnie, łazienką, TV sat, telefonem, małą lodówką, sejfem, balkonem lub tarasem. W pokojach deluxe jest zestaw do kawy/herbaty i suszarki w łazience, kosz z owocami na powitanie, czekoladki wieczorem.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (6.30-10.00), obiady (12.30-15.00) i kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia (10.30-17.00) w wyznaczonych barach, w południe lody przy basenie, późna kolacja (22.30-01.00) w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach: przy basenie i przy plaży do zachodu słońca, w Pizzeria Bar - do północy, w barze Andalusia - alkohole do godz. 01.00, a napoje bezalkoholowe - całą dobę. Raz na pobyt kolacja w restauracji włoskiej, libańskiej i rybnej (wymagana rezerwacja).

Sport i rozrywka

Duży basen z tarasem słonecznym, zjeżdżalnie wodne, siatkówka plażowa, piłka wodna, aerobik, małe boisko do piłki nożnej, tenis stołowy, siłownia. Odpłatnie: sauna, łaźnia, jacuzzi, salon masażu, bilard, centrum nurkowania, windsurfingu i sportów wodnych, oświetlenie kortów tenisowych. W hotelu prowadzone są animacje, programy rozrywkowe, pokazy tańca brzucha, koncerty folklorystyczne, dyskoteki.

Dla dzieci

Brodzik z małą zjeżdżalnią, Pluto Kids Club (dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje codziennie prócz piątku), plac zabaw, wieczorki muzyczne, wysokie foteliki, łóżeczka niemowlęce, opiekunka (odpłatnie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

3 km od centrum Hurghady, 8 km od lotniska.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu z dostępem do rafy koralowej.

Zakwaterowanie

822 pokoi; typy pokoi: 417 Standardowych, 300 pokoi typu Superior, 100 pokoi typu Deluxe oraz 5 pokoi typu Suite; Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, lodówka, sejf, telewizor, telefon oraz łazienka . W pokojach typu Superior na wyposażeniu są dodatkowo suszarki do włosów oraz mini bar ( pełny raz na przyjazd ) oraz istnieje możliwość skorzystania raz na pobyt z restauracji a'la carte. Pokoje typu Deluxe, wyposażone są dodatkowo w TV plazmowe oraz goście wykupujący ten rodzaj pokoju otrzymują mini bar (puszka coli oraz fanty oraz dwie małe wody mineralne), kosz owoców, szybkie zakwaterowanie, czekoladki oraz mogą korzystać bez ograniczeń z restauracji a'la carte. Większość pokoi posiada widok na morze. Hotel posiada 16 pokoi bez balkonu oraz tarasu.

Restauracje i bary

3 restauracje (główna i 2 a'la carte - pizzeria i rybna); 3 bary - lobby bar, bar przy basenie oraz bar na plaży i kawiarnia orientalna.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w restauracji głównej w formie bufetu, przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są w hotelowych barach całą dobę.

Sport i Rozrywka

basen zewnętrzny (w okresie zimowym podgrzewany); bezpłatnie - siatkówka, aerobik, tenis stołowy, rzutki; odpłatnie -W sąsiednim hotelu Mirette znajdują się korty tenisowe i boisko do squasha. Sporty wodne na plaży oraz bilard - są również dodatkowo płatne.

Dla dzieci

mini klub, brodzik oraz program animacyjny.

Pozostałe udogodnienia

Health Club (siłownia - bezpłatna, sauna, jacuzzi i masaże - odpłatnie), pasaż handlowy, salon urody, kafejka internetowa, sklepy z pamiątkami, bank, pralnia, opieka medyczna;

Naszym zdaniem

Hotel polecany zarówno rodzinom z dziećmi, jak również osobom lubiącym aktywny wypoczynek; Dodatkowymi atutami są formuła All inclusive oraz bliskość centrum miasta dla osób lubiących uroki życia nocnego.

Strona internetowa

www.sunnydaysegypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży, w zatoczce, na sztucznie usypanym półwyspie - ok. 3 km od starego centrum Hurghady - El Dahar i nowego Sakkala - ok. 8 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny) - mini lodówka - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen - siatkówka plażowa - tenis stołowy - siłownia - animacje Płatne - bilard - sauna, masaże, jacuzzi - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub - basen z małą zjeżdżalnią - łóżeczko na zamówienie

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 h w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje tematyczne (płatne) - lobby bar (24 h) - bar z przekąskami (11:00 - 17:00) - bar przy basenie (10:00 - 17:00) - bar na plaży (10:00 - 17:00) - kawiarnia

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna) - kantor wymiany walut - fryzjer, lekarz, sklepy - możliwość wypożyczenia w recepcji suszarki i żelazka - hotel dysponuje 825 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2002 r. - www.sunnydaysegypt.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu - koszt wizy 25 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

3 km od Hurghady, 10 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 55.720 m2.

 

Pokoje:

w budynku głównym i 2 budynkach bocznych: 414 pokoi standardowych dla max. 2+2 os., 100 pokoi deluxe dla max. 2+2 os., 305 pokoi superior dla max. 2+2 os.; klimatyzacja indywidualna, TV, telefon, suszarka (na życzenie), sejf (bezpłatny), minibar (płatny), łącze internetowe (płatne), terakota, prysznic lub wanna, balkon lub taras.

 

Wyposażenie hotelu:

3 restauracje w budynku, 5 barów, winda, basen odkryty.

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: siłownia, animacje, aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki.

Płatne: room service, kawiarenka internetowa, dyskoteka, pralnia, salon piękności, sauna, masaż, bilard, surfing, centrum nurkowe.

 

Dla Dzieci:

brodzik, miniklub, plac zabaw, animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 3 km długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

 

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

Restauracje ala carte: włoska, rybna  w trakcie pobytu jedna wizyta gratis. Wymagana rezerwacja.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfery,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej na lotnisku - 15 USD.

 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Firmowany przez sieć Sunny Days Resorts & Hotels, do której należy również hotel Palma De Mirette. Zbudowany jest w wyjątkowo oryginalnym, andaluzyjskim stylu i oferuje dobry poziom wypoczynku w pobliżu centrum Hurghady, bezpośrednio przy plaży. Idealne miejsce dla każdego - wielbicieli nurkowania zachwyci rafa koralowa tuż przy brzegu, a imprezowicze, docenią uroki nocnego życia w centrum kurortu. Dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi i wygodne, przestronne pokoje, idealne nawet dla większej rodziny.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum HURGHADY, ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-koralowa, zejście do morza tarasowe lub drabinką, rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; przy plaży bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2002 r., regularnie odnawiany, 825 pokoi, 4 budynki, 2-4 piętra, 2 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracje á la carte: Italian - kuchnia włoska oraz Fish - owoce morza, dostępne foteliki dla dzieci, lobby-bar, 1 bar przy basenach, 3 bary przy plaży, snack-bar; kantor, centrum handlowe: pamiątki, pocztówki, odzież, kosmetyki; taras z widokiem na basen i morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy, room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 28 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, sejf, minibar (płatny), bezpłatnie możliwość wypożyczenia suszarki; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; rzutki, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci, siłownia; za opłatą: bilard, centrum wellness: masaże, sauna, łaźnia parowa; w hotelu Sunny Days Palma De Mirette (za opłatą): tenis ziemny, boisko do squasha, centrum sportów wodnych na plaży.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (6.30-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00), późna kolacja (22.30-24.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00-17.00); nocne przekąski w restauracji głównej (0.30-6.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 24 h w barze w lobby; 50% zniżki na kolacje w restauracjach á la carte Italian oraz Fish raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653651780, www.sunnydaysegypt.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

4PLUS

Region

HURGHADA

Opis oferty:

Hotel został zbudowany w 2002 roku. Do dyspozycji gości basen zewnętrzny (podgrzewany w sezonie zimowym), restauracja główna, 5 barów a także dwie restauracje a'la carte (włoska, rybna)

POKOJE:

825 pokoi; 307 pokoi standardowych, 390 pokoi superior, 122 pokoje deluxe, 6 pokoi suite; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, TV/SAT, telefon, minibar (płatny), sejf, balkon lub taras lub brak balkonu/tarasu, możliwość wypożyczenia suszarki

W HOTELU:

centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, sauna, łaźnia parowa, lekarz, sporty wodne na plaży, siłownia, bilard, room service, szkoła nurkowania, kafejka internetowa

KONTAKT:

www.sunnydaysegypt.com

POŁOŻENIE:

3 km do centrum Hurghady, 10 km od lotniska

PLAŻA:

piaszczysto-koralowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu (zejście do morza tarasowe lub przy drabince), serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

DLA DZIECI:

brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, dyskoteka


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Znany hotel, tworzący wraz z obiektami Palma De Mirette, Port de Mirette oraz Mirette duży kompleks hotelowy. Ulokowany jest tuż nad malowniczą zatoką, bezpośrednio przy morzu. Na terenie hotelu ciekawie utworzona laguna z wodą morską i plażą. Centrum Hurghady - Sakkala znajduje się jednie ok. 3 km od kompleksu, natomiast lotnisko - ok. 10 km.
Plaża:
Obiekt usytuowanytuż przyplaży z dostępem do własnej rafy koralowej. Na plaży ręczniki kąpielowe, leżaki oraz parasole - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Hotel składa się z3 budynków głównych - 4-piętrowych i2 budynków bocznych - 2-piętrowych. Recepcja 24 - godz.z bezpłatnymi sejfami, kantor wymiany walut, bank, mini centrum handlowe, sklepy z pamiątkami, pralnia, usługi medyczne, a także dyskoteka na otwartym powietrzu. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje - główna Mirette oraz a'la carte - włoska Aldante i serwująca dania rybne Orca Fish kilka barów - lobby bar, bar przy basenie, na plaży i Terrace bar, a także kawiarnia. Goście mogą korzystać z dużego basenu położonego tuż przy plażyoraz brodzika dla dzieci. Przy basenie ręczniki kąpielowe, leżaki oraz parasole- bezpłatne.
Pokoje:
Hotel dysponuje ponad 820 skromnymi pokojami, mieszczącymi się w 3-kondygnacyjnych budynkach. Standardowe pokoje są 2-osobowe (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), wszystkie posiadają łazienkę (wanna/prysznic, wc), indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV-sat, lodówka, sejf (płatny), mini bar (płatny) oraz balkon lub taras. Suszarki do włosów można wypożyczyć w recepcji. Na powitanie - woda butelkowana w pokoju. Łóżeczka dla niemowląt dostępne - bezpłatnie.
Wyżywienie:
All Inclusive obejmujące: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00) oraz kolacje (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Dodatkowo - przekąski (11:30-17:00) dostępne w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00, a w lobby barze przez 24 godz.), w wyznaczonych barach (przy basenie, na plaży oraz w lobby barze). All Inclusive nie obejmuje: mini baru, room service'u, restauracji a'la carte oraz importowanych napoi.
Program sportowy i animacyjny:
Animacje dla dzieci i dorosłych - gry i zabawy, gimnastyka, aerobik w wodzie, nauka i pokazy tańca oraz muzyka na żywo. Dodatkowo - bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, piłka wodna, rzutki, a przy przystani - centrum sportów wodnych (część atrakcji dodatkowo płatna). Na terenie hotelu można skorzystać także (za opłatą) z siłowni, sauny, jacuzzi i masaży, a sąsiadujący hotel Mirette oferuje (także odpłatnie) korty tenisowe i boisko do squasha. Dla najmłodszych przygotowano brodzik, plac zabaw, a także mini klub z bogatym programem animacyjnym!
Internet:
W hotelu - kafejka internetowa - płatna (ok. 15 EUR/godz.), internet na terenie lobby - bezpłatny.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
http://www.sunnydaysegypt.com/en/hotel/el-palacio-resort--spa/1
Naszym zdaniem:
Bardzo dobra opcja na wakacje w gronie przyjaciół - hotel oferuje duży wybór animacji oraz dyskotekę, a na plaży znajduje się centrum sportów wodnych. Budżetowa propozycja dla mniej wymagających Klientów!

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Kair- Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu- Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta- Dahar, a dalej- akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego- idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD)- dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Firmowany przez sieć Sunny Days Resorts & Hotels, do której należy również hotel Palma De Mirette. Zbudowany jest w wyjątkowo oryginalnym, andaluzyjskim stylu i oferuje dobry poziom wypoczynku w pobliżu centrum Hurghady, bezpośrednio przy plaży. Idealne miejsce dla każdego - wielbicieli nurkowania zachwyci rafa koralowa tuż przy brzegu, a imprezowicze, docenią uroki nocnego życia w centrum kurortu. Dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi i wygodne, przestronne pokoje, idealne nawet dla większej rodziny.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum HURGHADY, ok. 10 km od portu lotniczego w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 109 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-koralowa, zejście do morza tarasowe lub drabinką, rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; przy plaży bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2002 r., regularnie odnawiany, 825 pokoi, 4 budynki, 2-4 piętra, 2 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracje á la carte: Italian - kuchnia włoska oraz Fish - owoce morza, dostępne foteliki dla dzieci, lobby-bar, 1 bar przy basenach, 3 bary przy plaży, snack-bar; kantor, centrum handlowe: pamiątki, pocztówki, odzież, kosmetyki; taras z widokiem na basen i morze, ogród; za opłatą: punkt internetowy, room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 28 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, sejf, minibar (płatny), bezpłatnie możliwość wypożyczenia suszarki; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, 3 zjeżdżalnie dla dorosłych i 1 dla dzieci, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; rzutki, siatkówka plażowa; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci, siłownia; za opłatą: bilard, centrum wellness: masaże, sauna, łaźnia parowa; w hotelu Sunny Days Palma De Mirette (za opłatą): tenis ziemny, boisko do squasha, centrum sportów wodnych na plaży.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (6.30-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00), późna kolacja (22.30-24.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00-17.00); nocne przekąski w restauracji głównej (0.30-6.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 24 h w barze w lobby; 50% zniżki na kolacje w restauracjach á la carte Italian oraz Fish raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653651780, www.sunnydaysegypt.com

GRATIS:

serwis plażowy

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Doskonała lokalizacja, przy prywatnej plaży z dostępem do rafy koralowej, Pokoje zaprojektowane w fascynującym andaluzyjskim stylu, Wyśmienita kuchnia, Przestronne, rodzinne pokoje, Bliskość centrum Hurghady z dostępem do rozrywek,

Lokalizacja

w Hurghadzie, przy plaży, ok. 2 km od centrum miasta, ok. 10 km od lotniska, w pobliżu centrum rozrywki, centrum handlowe w hotelu.

Wyposażenie

liczba pokoi - 825, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 2, bary - 6, windy - 2,, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, sklep z pamiątkami, fryzjer, internet (płatny), room service (płatny).

Basen

basen odkryty, parasole, ręczniki i leżaki bezpłatne, brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny), bezpłatnie możliwość wypożyczenia suszarki, balkon/taras Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

Plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-koralowa, zejście do morza tarasowe lub drabinką, rafa koralowa przy brzegu (zalecane obuwie ochronne), parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne

Sport na plaży

siatkówka, przy hotelu Sunny Days Palma De Mirette dostępne sporty wodne (płatne)

Sport i fitness

siłownia, rzutki, bilard (płatny), centrum wellness (płatne) - masaże, sauna, łaźnia parowa; w hotelu Sunny Days Palma De Mirette tenis ziemny i boisko do squasha (płatne)

Rozrywka

animacje, dyskoteka.

Dla dzieci

plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje, opiekunka, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłata do kolacji w dniu 31/12 jest obowiązkowa ( płatna przy rezerwacji). W cenie nie ma uroczystej kolacji w dniu 24/12.

All Inclusive

śniadanie (6.30 - 10.00), lunch (12.30 - 15.00), obiadokolacja (18.30 - 22.00), późna kolacja (22.30 - 00.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (11.00 - 17.00); nocne przekąski w restauracji głównej (00.30 - 6.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe, napoje 24 h w barze w lobby ( alkohole do 00.00) ; 50% zniżki na kolacje w restauracjach a la carte Italian oraz Fish raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

Informacje dodatkowe

Uroczysta kolacja w dniu 31/12/2017 jest wliczona w cenę pakietu. W cenie nie ma kolacji w dniu 24/12/2017 - mozna ją wykupić na miejscu w hotelu.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Położenie

Duży kompleks przylegający do własnej, piaszczystej plaży. Do centrum Hurghady ok. 3 km, lotnisko oddalone ok. 10 km.

Wyposażenie

Hotel wybudowany w stylu andaluzyjskim, położony na lagunie tuż przy piaszczystej plaży. Do dyspozycji Gości; 825 pokoi, lobby z recepcją, lobby bar, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, sklepy, kącik internetowy (za opłatą) oraz fryzjer. Na zewnątrz duży basen z tarasem słonecznym oraz bar na plaży. Na plaży i przy basenach leżaki, materace i parasole bezpłatne.

Pokoje

Pokoje dwuosobowe; telefon, TV sat., lodówka, sejf, klimatyzacja, łazienka, prysznic, WC, balkon lub taras. Pokoje typu superior wyposażone są tak samo jak standardowe, dodatkowo mini bar oraz możliwość skorzystania z restauracji a la carte - włoskiej lub z owocami morza. Pokoje deluxe są bardziej luksusowe i wyposażone w telewizor plazmowy, mini bar, kosz owoców, dodatkowo możliwość skorzystania z restauracji a la carte - włoskiej lub z owocami morza.

Sport i rozrywka

Siłownia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik i rzutki; codzienny program animacyjny. Za opłatą; bilard, sauna, łaźnia parowa, masaże, sprzęt do nurkowania, windsurfingu oraz centrum nurkowe na plaży, w sąsiednich Mirette Apartments; 2 korty tenisowe z oświetleniem, 2 korty do squasha.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, kawa i ciasta / ciastka, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24 h na dobę.

Dzieci

Oddzielny basen, mała zjeżdżalnia, zadaszony plac zabaw, mini dyskoteka, bufet dla dzieci w restauracji głównej, mini klub (3-12 lat).

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel znajduje się około 10 kilometrów od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie, a odległość od centrum miasta wynosi 3 km.

PLAŻA

Plaża hotelowa, piaszczysto-koralowa, zejście do morza tarasowe lub drabinką, rafa koralowa przy brzegu, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu.

HOTEL

Kategoria lokalna: ***** Palacio to jedyny kurort w Hurghadzie, który oferuje 100% z pokoi w widoku na morze, a także łatwy dostęp do plaży.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Lekarze są dostępni 24 godziny na dobę za opłatą, klinika pracuje codziennie w godzinach od 10:00 do 12:00 i od 18:00 do 20:00. Recepcja dostępna 24 godziny / 7 dni , bankomat.     

INTERNET

Kawiarenka internetowa znajduje się na drugim piętrze i jest czynna codziennie od 11:00 do 23:00.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Nowoczesna sala konferencyjna: o pojemności 1000 osób.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Rozrywka na żywo; codzienne pokazy rozrywkowe od 20:00 do 24:00, basen zewnętrzny (jeden dla dorosłych i jeden dla dzieci), SPA, otwarte od 10:00 do 20:00, w tym: pokoje do masażu, sauna, jacuzzi i łaźnia parowa, Międzynarodowe centrum nurkowe i Aqua z certyfikowanymi instruktorami za opłatą, Stoły bilardowe z opłatą dostępne na drugim piętrze od 12:00 do 00:00.

DLA DZIECI

Baby Sitter dostępny na życzenie. Klub dla dzieci, dostępny dla dzieci od 4 do 12 lat, czynny jest codziennie od 10:00 do 12:30 i od 15:00 do 17:00 z wyjątkiem piątku.

ZAKWATEROWANIE

Hotel składa się z 825 pokoi z widokiem na Morze Czerwone i oferuje zakwaterowanie w pokojach typu: Standard ( ok.28m) Deluxe Wszystkie pokoje są wyposażone w:      Podwójne łóżko lub łóżko małżeńskie: - łóżko małżeńskie (100 x 200 cm) lub łóżko małżeńskie (180 x 200 cm) lub pokój trzyosobowy jedno łóżko małżeńskie (140 x 200) + jedno łóżko podwójne (100 x 200 cm)      Własną łazienkę z udogodnieniami.      Telewizję satelitarną      Sejf      Klimatyzację      Prysznic      Bezpośredni telefon      Mini Bar      Balkon lub taras.  

WYŻYWIENIE

Hotel oferuje opcje wyżywienia All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.sunnydaysegypt.com/content.php?lang=en&alias=overview_palacio&hotel=palacio

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Przepięknie położony nad laguną i jednocześnie bardzo blisko centrum Hurghady. Atrakcyjna cena i przyzwoity standard usług z pewnością zachęci osoby młodsze, nastawione na aktywne korzystanie z miejskich rozrywek.


Mapa Hotelu Sunny Days El Palacio

Opinie o Hotelu Sunny Days El Palacio

Cudowne wakacje ! Widok na morze praktycznie z każdego pokoju w hotelu.Czysto, dobrze i bardzo miło! Idealne miejsce zarówno dla par chcących spędzić spokojne wakacje jak i dla rodzin z dziećmi.Dzięki Mohamedowi Mady czujemy się tam jak w domu.Wracamy co najmniej 1 w roku.Polecamy

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Bardzo fajny hotel, byłam i z chęcią bym tam wróciła. hotel bardzo fajnie położony, pokoje czyste i zadbane, obsługa ok. restauracja może nieco zbyt mała jak na tyle gości, ale jakoś dawała radę :) mi posiłki smakowały.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

Usytuowanie hotelu jest bardzo ładne, laguna w środku jest piękna, miejsca do pływania dobrze przygotowane, z basenów nigdy nie korzystam (wolę cudowne morze). Pokój, który zajmowałam wymaga odświeżenia, ale podczas pobytu były odnawiane inne pokoje-tak więc OK. jedzenie trochę mało urozmaicone, za mało owoców. Ogólnie bardzo udany pobyt za cenę z last minut.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.6

Zdecydowanie jeden z najlepszych hoteli w Hurghadzie - byliśmy tam już nie raz i wiemy co dobre :) rozległy, pełen atrakcji (najlepsze animacje!!), bardzo ładne pokoje, przepięknie wystrojone i posprzątane. Obsługa bardzo miła i uprzejma, nienachalna, a jedzenie to po prostu bajka! Polecamy wszystkim, na pewno się nie zawiedziecie! :)

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

super pobyt w niskiej cenie! Hotel polecam dla klientów, którzy nie mają wygórowanych wymagań. Ja byłam bardzo zadowolona. Jechałam na wakacje sama, a nie nudziłam się tam ani przez chwilę - są animacje, zajęcia sportowe, plaża przy samym hotelu, a do tego blisko centrum :)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

wróciliśmy z egiptu, hotel w tej cenie jest rzeczywiście do polecenia

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Hotel jest dość spory, położony niedaleko centrum Hurghady, co dla nas było wielką zaletą. Cały kompleks dobrze utrzymany, zadbany. Z pokoju też byłiśmy zadowoleni. Jedzenie nam smakowało i nie uważam, by było mało urozmaicone, wszystko jest rzeczą gustu. Byliśmy zachwyceni rafa znajdującą się nieopodal hotelu, do której można dojśc brodząc w wodzie. Bardzo miłe spędzone wakacje, polecam!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Byliśmy w tym hotelu na przełomie sierpnia i września.Absolutnie nie mam nic do zarzucenia- pokoje sprzątane były codziennie, jedzenia dużo i bardzo dobre( fakt-kolejki były ale w którym hotelu w sezonie ich nie ma!?). Obsługa bardzo miła.Zdecydowanie polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Po hotelu widać już zużycie, szczególnie w pokojach się czas odbija. Gości w hotelu mnóstwo, w związku z czym kolejki do stolików na rest, po drinki i dużo zajętych leżaków przy basenie. W zwiazku z tym głośno i gwarno. Pomimo tego wypoczynek bardzo udany. Plusem jest też odległość hotelu od centrum miasta!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

hotel jest przepiękny, szczególnie laguna wpływająca do morza. kawałek dalej jest rafa koralowa, zniszczona, typowa dla tego rejonu. obsługa bardzo miła i pomocna, po kilku napiwkach zapamiętują gościa i latają w okół niego aż miło. bardzo smaczne jedzenie i fajne drinki, porównywalne z dobrymi knajpami u nas w kraju. rozrywek pełno, od gimnastyki w wodzie po tańce, można iść do spa czy na siłownię. pokoje też ładne, choć wyposażenie wygląda na kompletowane przypadkowo. oczywiście tych minusików mogłoby być więcej, ale po co doszukiwać się dziur w całym? :D

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
Następna

Sunny Days El Palacio - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os. delux
POKÓJ SUPERIOR
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pokój 2 osobowy
Pokój 2 os.
POKÓJ DWUOSOBOWY
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
SUPERIOR DWUOSOBOWY
DELUXE DWUOSOBOWY
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY PROMO
SUPERIOR JEDNOOSOBOWY
DELUXE JEDNOOSOBOWY
Pokój 2 osobowy Superior
SUITE
pr promo room
pr promo room
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z mozliwością dostawki
DELUXE ROOM
srpos standard room pool or sea view
srpos standard room pool or sea view
srpos standard room pool or sea view
Pokój 2 osobowy Deluxe
STANDARD ROOM

Sunny Days El Palacio - Możliwości wyżywienia:


Sunny Days El Palacio - miasta wylotu:


Sunny Days El Palacio - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunny Days El Palacio? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00