cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
  • Hotel Miraluna Kiotari Village, Rodos
1 / 16
Udogodnienia hotelu Miraluna Kiotari Village
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Miraluna Kiotari Village
star 5

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Miraluna Kiotari Village:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Miraluna Kiotari Village:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 września 2018

Hotel Miraluna Kiotari Village w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Rodos Hotel, w którym błękit jest elementem dominującym - otoczony basenami, Morzem Egejskim i SPA. Stylowe pokoje, bliskość plaży, szeroki wachlarz aktywności i rozrywek, przyjemność, wyśmienite smaki i relaks. Wszystko to sprawi, że wakacyjne chwile na Rodos będą niezapomniane.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, recepcja 24h, sala konferencyjna, wypożyczalnia rowerów i samochodów, baseny odkryte, basen kryty. Klienci zakwaterowani w hotelu Labranda Miraluna Village mogą korzystać z udogodnień hotelu Labranda Kiotari Bay.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, publiczna. Parasole, leżaki - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, łazienkę (suszarka, WC, wanna lub prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w trzypiętrowych: budynku głównym i 12 aneksach: pokoje superior dla max 3 os. , pokoje superior pool side dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (1 pokój) , pokoje rodzinne pool side dla max 4 os. (1 pokój) , pokoje rodzinne maisonette dla max 4 os. (dwupoziomowe, dostęp do współdzielonego basenu)

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, restauracja włoska "Pizzeria & Trattoria", pizza & grill house, tawerna grecka "Sirtaki", cukiernia, bary (m.in. bar przy basenie, bar na plaży) Ultra All Inclusive (10:00-02:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach, przekąski (10:00-01:00) w wyznaczonych barach i restauracjach, lody (14:00-18:00), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych Restauracje a la carte - jedna wizyta w tygodniu gratis. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa "Elia"

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnia wodna , miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, siatkówka plażowa, animacje, wieczór grecki (raz na tydzień)

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności

Aktualizacja opisu

16.07.2018 11:16

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Kiotari

Opinia 7islands

Hotel spełni oczekiwania Klientów szukających wysokiego standardu usług. Profesjonalna obsługa, znakomita kuchnia, urozmaicony program animacyjny i bogata infrastruktura sportowa to niewątpliwe atuty tego obiektu. Przestronne i komfortowo urządzone pokoje oraz atrakcje dla dzieci to także gwarancja udanego wypoczynku dla rodzin.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kiotari, ok. 1,5 km od centrum, gdzie znajdują się sklepy, bary i tawerny, ok. 54 km od stolicy Rodos, ok. 60 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się przy hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, piaszczysto-żwirowo-kamienista z łagodnym zejściem do morza. Dojście asfaltową drogą oraz tunelem podziemnym. Leżaki i parasole płatne dodatkowo, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

Hotel

Nowoczesny, rozległy kompleks, zbudowany w 2007 r., składa się z budynku głównego oraz 10 dwupiętrowych bungalowów. Na terenie obiektu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna z widokiem na morze, 3 bary, parking. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, restauracja ? la carte, bar na plaży, sejf w recepcji, kącik internetowy, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (w okresie 15.05-30.09), telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja poza okresem 15.05-30.09, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia), rodzinne z dostępem do dodatkowego basenu (wspólnego dla kilku pokoi) z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia), dwupoziomowe z dostępem do dodatkowego basenu (wspólnego dla kilku pokoi) z możliwością 3 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Między posiłkami dostępne są przekąski. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 11:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 4 baseny z wodą słodką (w tym 1 kryty, leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje dzienne i wieczorne, tenis stołowy, koszykówka, kort tenisowy (oświetlenie kortu dodatkowo płatne). Odpłatnie: bilard, salon SPA (siłownia, jacuzzi, sauna, masaż), mini golf, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, mini klub, animacje, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie, dodatkowo płatne).

Kontakt do hotelu

www.miralunavillageandspa.gr / Tel.: 00 30 224 404 73 80

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

ok. 1,5 km od miejscowości Kiotari. Do urokliwego Lindos ok. 13 km.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, oddalona ok. 300 m od hotelu (dojście częściowo przez niewielki tunel). Leżaki, parasole za opłatą. Bar na plaży za opłatą.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składa się z budynku głównego oraz budynków bocznych; łącznie 186 pokoi. Obok hotelu Miraluna Village and Spa znajduje się hotel Primasol Miraluna Seaside. Recepcja restauracja główna, restauracja a la carte, 2 bary (1 za opłatą), sala TV, sklepy. Na zewnątrz 5 basenów (przy jednym z basenów - 2 zjeżdżalnie), tarasy słoneczne, bar z przekąskami, tawerna. Leżaki i parasole przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. Uwaga: Goście hotelu Miraluna Village and Spa nie mogą korzystać z infrastruktury hotelu Primasol Miraluna Seaside, z wyjątkiem Aqua Kid's Club, placu zabaw Miracle Playground oraz baru przy statku pirackim. www.bluebaygroup.gr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (B1-3A/E1-3A): klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, sejf (za opłatą), balkon lub taras od strony ogrodu/basenu. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (B2-3B/E2-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (B2-3S/E2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (B2-4C/E2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (B2-4D): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, z tarasem i dostępem do basenu (jeden basen wspólny dla kilku pokoi), wyposażone jak pokoje 2A. Maisonette (B2-5E): pokój dzienno-sypialny oraz sypialnia w otwartej galerii na piętrze, z tarasem oraz basenem (prywatnym lub wspólnym dla 2 pokoi maisonette), widok na morze; wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

oddzielny basen, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Na terenie hotelu Primasol Miraluna Seaside: Aqua Kids Club (statek piracki za zjeżdżalniami, płytki basen, czynne w okresie 15.05-10.10) oraz plac zabaw Miracle Playground.

Rozrywka

animacje w dzień, 3 razy w tyg. wieczorne programy rozrywkowe, kino w sezonie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy i Wi-Fi za opłatą

Sport

rzutki, piłka wodna, koszykówka, kort tenisowy, aerobik, boccia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia. Za opłatą bilard, minigolf.

Wellness

za opłatą centrum spa: basen kryty, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski, lody w godz. 10-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-23:30. Ciasto w godz. 15:30-16:30.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 30% zniżki, 1.02-31.03.16 21% zniżki, 1.04-30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=11 w terminach 24.04-18.05.16, 27.09-31.10.16.

Dla nowożeńców

10% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • rozległy kompleks hotelowy w stylu wioski wakacyjnej
  • kompleks 5 basenów, 2 zjeżdżalnie
  • atrakcje, zajęcia sportowe, gry i zabawy dla dorosłych i dzieci


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Luksusowy i elegancki, jest ozdobą kompleksu Miraluna, składającego się z hotelu Miraluna Village & Spa i Prima Sol Miraluna Seaside, z którego udogodnień mogą korzystać Goście. To miejsce dla wszystkich poszukujących prawdziwej ucieczki od codzienności. Hotel słynie z atrakcji na najwyższym poziomie: gry, zabawy oraz praktycznie nieograniczona możliwość uprawiania sportów zachęcą nawet najbardziej leniwych, a wieczorne show zachwycą tych wybrednych. Do tego miejsca chce się wracać!

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, w dzielnicy hotelowej, ok. 1,5 km od centrum KIOTARI, ok. 15 km od centrum Lindos, sklepy, restauracje i bary ok. 1 km od hotelu; ok. 70 km od portu lotniczego Rodos; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Rodos/ok. 7EUR, Lindos/ok. 3 EUR).

PLAŻA:

Kiotari Bay, publiczna, piaszczysto-żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 200 m od hotelu, dojście asfaltową drogą, tunelem podziemnym; parasole i leżaki płatne (ok. 7EUR/dzień/zestaw: 2 leżaki i parasol), ręczniki za kaucją (10 EUR; wymiana: 1 EUR); bar (płatny).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 179 pokoi, 9 budynków (budynek główny i bungalowy), 2 piętra, 4 windy, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa (na zamówienie przed przyjazdem), podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), 2 restauracja á la carte, obsługa kelnerska; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 barów: Tawerna przy basenie głównym, snack bar przy basenie dla dzieci, bar w lobby, bar na plaży, bar w dyskotece; minimarket, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 200 osób, taras z panoramą na ogród i basen, duży, śródziemnomorski ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (karta: ok. 4 EUR/ 60 min, ok. 15 EUR/4 godz., ok. 40 EUR/tydz.), punkt internetowy (karta: ok. 4 EUR/60 min, ok. 15 EUR/4 godz., ok. 40 EUR/tydz.), opiekunka do dziecka (na zamówienie); występują różnice poziomów - nie polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: zestaw do kawy i herbaty, minibar, sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen;

rodzinny:

4-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², sypialnia i pokój dzienny oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym superior bez płatnego minibaru.

SPORT I ROZRYWKA:

8 basenów w całym kompleksie, w hotelu Miraluna Village & Spa: 3 baseny: basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,4-1,5 m, kaskada, basen dla dzieci, okrągły kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 0,4-1,2 m, brodzik dla dzieci, ok. 120 m², gł. 15 cm, basen, owalny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,8-1,2 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik; wymiana: 1 EUR); mini aquapark dla dzieci (wstęp płatny: 5 EUR/os.), łódź piracka i mini zjeżdżalnie; tenis ziemny (na terenie Miraluna Seaside), wypożyczalnia sprzętu, tenis stołowy, siłownia, aerobik, siatkówka i koszykówka plażowa, mini piłka nożna, minigolf, piłka wodna, rzutki; pokój i plac zabaw dla dzieci, Aqua Kids Club na terenie basenu dla dzieci (czynny: 15.05-10.10; zależnie od pogody), minklub (5-12 lat), amfiteatr, dyskoteka (czynna: 23.30-3.00), 6 razy w tygodniu animacje dla dorosłych i dzieci, 4 razy w tygodniu wieczorne show; bilard, sporty wodne na plaży; centrum Spa: bezpłatne: basen kryty, słodka woda, ok. 140 m², gł. 1,2-1,4 m, siłownia; za opłatą: sauna, jacuzzi, zabiegi na ciało i twarz, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00­-10.00), późne śniadanie (10.00­-11.00), obiad (12.30­14.30), kolacja (19.00­-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00­-21.00), lody (10.00-18.00) w snack barze; kawa, herbata i ciasto w wyznaczonym barze (15.30­-16.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie i w snack barze (10.00­-23.00; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2244047380, www.bluebaygroup.gr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 15 lat


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

ok. 1,5 km od miejscowości Kiotari. Do urokliwego Lindos ok. 13 km.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, oddalona ok. 300 m od hotelu (dojście częściowo przez niewielki tunel). Leżaki, parasole za opłatą. Bar na plaży za opłatą.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składa się z budynku głównego oraz budynków bocznych; łącznie 186 pokoi. Obok hotelu Miraluna Village and Spa znajduje się hotel Primasol Miraluna Seaside. Recepcja restauracja główna, restauracja a la carte, 2 bary (1 za opłatą), sala TV, sklepy. Na zewnątrz 5 basenów (przy jednym z basenów - 2 zjeżdżalnie), tarasy słoneczne, bar z przekąskami, tawerna. Leżaki i parasole przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. Uwaga: Goście hotelu Miraluna Village and Spa nie mogą korzystać z infrastruktury hotelu Primasol Miraluna Seaside, z wyjątkiem Aqua Kid's Club, placu zabaw Miracle Playground oraz baru przy statku pirackim. www.bluebaygroup.gr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (B1-3A/E1-3A): klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, sejf (za opłatą), balkon lub taras od strony ogrodu/basenu. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (B2-3B/E2-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (B2-3S/E2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (B2-4C/E2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (B2-4D): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, z tarasem i dostępem do basenu (jeden basen wspólny dla kilku pokoi), wyposażone jak pokoje 2A. Maisonette (B2-5E): pokój dzienno-sypialny oraz sypialnia w otwartej galerii na piętrze, z tarasem oraz basenem (prywatnym lub wspólnym dla 2 pokoi maisonette), widok na morze; wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

oddzielny basen, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Na terenie hotelu Primasol Miraluna Seaside: Aqua Kids Club (statek piracki za zjeżdżalniami, płytki basen, czynne w okresie 15.05-10.10) oraz plac zabaw Miracle Playground.

Rozrywka

animacje w dzień, 3 razy w tyg. wieczorne programy rozrywkowe, kino w sezonie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy i Wi-Fi za opłatą

Sport

rzutki, piłka wodna, koszykówka, kort tenisowy, aerobik, boccia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia. Za opłatą bilard, minigolf.

Wellness

za opłatą centrum spa: basen kryty, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski, lody w godz. 10-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-23:30. Ciasto w godz. 15:30-16:30.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • rozległy kompleks hotelowy w stylu wioski wakacyjnej
  • kompleks 5 basenów, 2 zjeżdżalnie
  • atrakcje, zajęcia sportowe, gry i zabawy dla dorosłych i dzieci


Mapa Hotelu Miraluna Kiotari Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Miraluna Kiotari Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Miraluna Kiotari Villag
https://youtu.be/dr321DUrVFk

Opinie o Hotelu Miraluna Kiotari Village

Masz pytania o Hotel Miraluna Kiotari Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00