cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
  • Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh), Morze Czerwone
1 / 33
Udogodnienia hotelu Park Inn (Sharm El Sheikh)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Park Inn (Sharm El Sheikh):
4.4 / 5
Średnia z 15 opinii
Szczegóły oceny hotelu Park Inn (Sharm El Sheikh):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 15 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 grudnia 2018

Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh) w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Opis oferty:

Rodzinny, położony w pięknym ogrodzie z widokiem na wyspę Tiran. Olbrzymim atutem hotelu jest aquapark, z którego nasi Goście mogą korzystać bezpłatnie. Kompleks składa się z części hotelowej, położonej na dużym terenie w egzotycznym ogrodzie dającym możliwość spokojnego odpoczynku, oraz aquaparku, będącego atrakcją dla miłośników wodnego szaleństwa. Hotel polecamy przede wszystkim rodzinom z dziećmi oraz osobom lubiącym aktywny wypoczynek.

POłOżENIE:

w zatoce Nabq, ok. 20 km od centrum rozrywek Naama Bay w SHARM EL SHEIKH; ok. 6 km od portu lotniczego; bus hotelowy do centrum Naama Bay (płatny).

PLAżA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, koralowa, łagodne, miejscami kamieniste zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, pomost, ok. 500 m od hotelu, dojście ścieżką, przez drogę i teren hotelu Radisson Blu Resort, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, sezonowo odnawiany, 401 pokoi, kilka budynków, 2 piętra, przestronny hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje główne - dania w formie bufetu: Aqua Piper z tarasem - kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, Palms - kuchnia międzynarodowa; w restauracjach dostępne dania wegetariańskie; bary: Lotus przy basenie, Tiran przy basenie, Panorama w lobby, Aqua Park Waterfall, Coral na plaży, kantor, parking, sklep z pamiątkami, taras z widokiem na basen; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, całodobowy room-service; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32-45 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

aquapark, z którego Goście korzystają bezpłatnie: 7 basenów, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 700 m², gł. 1,4-1,6 m: duży basen-rzeka, 31 zjeżdżalni (10 dla dorosłych oraz 21 dla dzieci), basen ze sztucznymi falami, 3 baseny podgrzewane sezonowo, 2 baseny dla dzieci, brodzik, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (oświetlenie płatne), tenis stołowy, rzutki, piłka plażowa, siatkówka, piłka nożna, piłka wodna; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), namiot Beduinów, animacje dla dorosłych i dzieci (sezonowo): zabawy i gry zespołowe; za opłatą: centrum nurkowe na plaży; centrum wellness: sauna, łaźnia parowa, wewnętrzne jacuzzi, zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30--21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski między posiłkami głównymi serwowane w wyznaczonych barach na terenie hotelu; przekąski (11.00-12.00; 16.30-17.30) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710021, www.parkinn.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony w odległości ok. 700 m od plaży w hotelu Radisson Sas (przejście przez ulicę i teren hotelu) i ok. 20 km od Naama Bay.

 

Wyposażenie hotelu

Dla Gości hotelowych przygotowano restaurację główną „The Palm”, bar w hotelowym lobby „Panorama”, bar przy basenie „Lotus”, bar na plaży „Coral”, kawiarnię orientalną i dyskotekę „Rick’s”.

 

Wyposażenie pokoju

Hotel posiada 198 pokoi wyposażonych w klimatyzację, mini bar, łazienkę z suszarką do włosów, telefon, telewizor, sejf oraz balkon lub taras z widokiem na basen, ogród, morze i góry.

 

Rozrywka i sport

Do dyspozycji Klientów hotel oferuje dwa baseny odkryte, niewielki basen kryty z jacuzzi, centrum spa z trzema saunami (płatne), masażami (płatne) i siłownią, dwa korty tenisowe (płatne), tenisa stołowego, boisko do siatkówki i koszykówki oraz centrum nurkowania na plaży. Dla dzieci przygotowano brodzik, mini klub i plac zabaw. Przy hotelu znajduje się również aqua park (za dodatkową opłatą: os. dorosła ok. 20 $, dziecko ok. 10 $) z dwoma basenami oraz zjeżdżalniami.

 

Wyżywienie

All inclusive:

  • śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej,
  • przekąski w barze „Tiran” przy basenie w godz. 11:30 – 12:30 i 16:30 – 17:30,
  • obiad w formie bufetu w restauracji głównej,
  • kolacja w formie bufetu w restauracji głównej,
  • napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole serwowane w szklankach w godz. 10:00 – 24:00 oraz w barze na plaży w godz. 10:30 – 19:00,
  • siłownia, tenis stołowy, jacuzzi.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • wyżywienie wg opisu,
  • opiekę polskiego rezydenta,
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie KL i NNW,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,                     

Cena nie zawiera:

wizy  - 15 USD płatnej na lotnisku w Egipcie

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Sharm El Sheikh

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 300 m od plaży (plaża przy hotelu Radisson Blu, bezpłatny bus hotelowy) - w centrum Nabq Bay - ok. 22 km od Naama Bay - ok. 8 km od lotniska w Sharm El Sheikh

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 33-46 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - sejf, mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic,suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Superior - powierzchnia ok. 46 m2 - szlafrok i kapcie - upominek powitalny - kawa i herbata

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - aquapark - 31 zjeżdżalni i 7 basenów, 2 baseny poza auqaparkiem (4 baseny podgrzewane sezonowo zimą) - jacuzzi - siłownia - tenis stołowy, rzutki, badminton - boisko do koszykówki, siatkówka - ścieżki do joggingu - piłka wodna - animacje Płatne - 2 korty tenisowe - bilard - salon piękności, masaż, sauna, łaźnia parowa - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub, animacje - baseny, zjeżdżalnie - opiekunka (płatna) - krzesełko w restauracji i łóżeczko

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar (10:30 - 24:00) - 2 bary przy basenach (od 10:30 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 09:00 do zachodu słońca) - bar przy aquaparku (od 10:30 do zachodu słońca)

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w lobby (bezpłatne) - pasaż handlowy - hotel dysponuje 401 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2005 r. - www.parkinn.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacja paszportowo-wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki

pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE :

Hotel położony jest w dzielnicy Nabq, w drugiej linii brzegowej ( Goście korzystają z plaży Radisson Sas – przejście przez ulicę oraz teren hotelu), w odległości ok. 10 km od lotniska i ok. 20 km od Naama Bay.

HOTEL OFERUJE: 

Obiekt posiada restaurację główną oraz 1 restaurację tematyczna ( dodatkowo płatna), kilka basenów oraz aquapark dla dzieci i dorosłych. Na terenie hotelu dostępne są 3 bary, w których napoje serwowane są w ramach formuły all inclusive. Na plaży jest centrum sportów wodnych oraz nurkowania.

POKOJE: 

Hotel posiada 401 standardowo urządzonych pokoi posiadających łazienkę z toaletą, lodówkę, sejf, telefon oraz TV/SAT. Każdy pokój posiada taras lub balkon oraz widok na basen lub ogród.

WYŻYWNIENIE:

W ramach formuły All inclusive Goście otrzymują 3 posiłki dziennie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia dostępne w wyznaczonych barach w godzinach 11.00 – 12.00 oraz 15.30 – 17.00. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe dostępne w godzinach 10.30 – 00.00

SPORT I ROZRYWKA:

Do dyspozycji Gości jest kilka basenów, duży aquapark, rzutki, fitness, tenis stołowy, boisko to piłki siatkowej, jacuzzi oraz całodniowe programy animacyjne. Dodatkowo dostępne jest centrum Spa z masażami oraz sauna a także centrum sportów wodnych i nurkowania na plaży.

DZIECI :

Brodzik, plac zabaw na plaży oraz aquapark i program animacyjny.


Hotel polecany głownie dla rodzin z dziećmi a także tych z Państwa którzy lubią spędzać wolny czas w miłej atmosferze i cenią sobie wysoką jakość świadczonych usług.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie, 
  • opłatę lotniskową,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;bagaż,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Sharm el Sheikh,

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Coral Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Nabq Bay, 20 km od Naanma Bay, 15 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 41 000 m2.

 

Pokoje:

w budynku głównym i 7 aneksach: 264 pokoje standardowe dla max. 2+2 os., 12 junior suit dla max. 2+2 os. (2 dla niepełnosprawnych), 56 pokoi superior dla max. 2+2 os.; klimatyzacja indywidualna, TV, minibar (płatny), sejf (płatny), suszarka, telefon, terakota, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

 

Wyposażenie hotelu:

2 restauracje w budynku, 4 bary, 3 baseny odkryte, aquapark (31 zjeżdżalni).

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: siłownia, jacuzzi, tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, dyskoteka, animacje, rzutki.
Płatne: room service, kawiarenka internetowa, centrum biznesowe, pralnia, sauna, łaźnia turecka, masaż, centrum SPA, salon piękności, korty tenisowe w hotelu Radisson SAS, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, centrum nurkowe, bilard.

 

Dla dzieci:

brodzik, aquapark (22 zjeżdżalnie), miniklub, plac zabaw, animacje, opiekunka (płatne), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

500 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości. Do plaży kursuje bus hotelowy. Przejście do plaży przez ulice. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

 

Wyżywienie: 

ll Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, późne posiłki.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, kawa po irlandzku, soków ze świeżych owoców, owoców morza.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • ubezpieczenie lotnicze,
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • zakwaterowanie (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz 12:00),
  • wyżywienie,
  • podstawowe ubezpieczenie bagażu, NW, KL,
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • opłaty wizowej (18 USD),

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Wyśmienity hotel składający się z części hotelowej i aquaparku. Wysoki standard usług, oryginalna architektura, zielony teren, przestrzenne pokoje, dobre miejsce na komfortowe wakacje rodzinne.

Położenie

W Zatoce Nabq, 7 km od lotniska, 20 km od Naama Bay ( odpłatne przejazdy busem hotelowym), 600 m od prywatnej, piaszczysto- żwirkowej plaży z pomostem w siostrzanym hotelu Radisson SAS Resort (10 minut spacerkiem, przejście przez ulicę i teren hotelowy lub 3-minutowa jazda bezpłatnym minibusem). Przy brzegu są koralowce (zalecane obuwie ochronne).

Wyposażenie

Reprezentacyjne lobby z całodobową recepcją i odpłatnym Internetem bezprzewodowym w lobby, restauracja główna Palms z tarasem, 2 bary przy basenie, bar przy plaży, pizzeria i bar przy aquaparku, Panorama bar w lobby, kawiarnia orientalna z sziszą, pralnia, pasaż handlowy, room-service (12 h).

Pokoje

400 obszernych i stylowych pokoi w kilku 2-piętrowych budynkach; standardowe (ok. 33m2) mają  łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV sat, sejf, minibar, balkon lub taras (widok na baseny, ogród lub teren hotelowy). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokojach superior (46 m2, zestaw do parzenia kawy/herbaty, kapcie, szlafrok, widok na morze) oraz w rodzinnych (68-87 m2, sypialnia, salon z sofami, 2 łazienki, widok na ogród lub baseny).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, woda mineralna, napoje, lokalne alkohole, kawa, herbata w wyznaczonych restauracjach i barach. Goście, w ramach all inclusive, mogą korzystać z baru plażowego przy hotelu Radisson.

Sport i rozrywka

Dwa baseny o nieregularnych kształtach z tarasami słonecznymi, aquapark z 7 basenami (4 z nich podgrzewane w sezonie zimowym) i 30 ślizgawkami wodnymi, sztuczną falą i leniwą rzeczką, 2 korty tenisowe, boisko do koszykówki i siatkówki, ścieżka do joggingu, rzutki,  centrum nurkowe, klub odnowy biologicznej (siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaże), animacje w dzień, wieczorem program rozrywkowy, muzyka na żywo.

Dla dzieci

Brodziki, atrakcje wodne w aquaparku, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, sala zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, wieczorem minidyskoteki w namiocie beduińskim.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/OS. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/OS. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczystą kolację sylwestrową.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPOR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Usytuowany w dzielnicy Nabq Bay w drugiej linii brzegowej, ok. 20 km od centrum Naama Bay, gdzie kursuje hotelowy bus za opłatą oraz ok. 7 km od lotniska.

Plaża:

Prywatna, piaszczysto-żwirowa z pomostem; oddalona ok 500 m - goście hotelowi korzystają z plaży hotelu Radisson Blu, przejście przez ulicę oraz teren siostrzanego hotelu Radisson Blu. Leżaki, parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

Hotel:

Kategoria lokalna: 4*

Komfortowy kompleks hotelowy należący do grupy hotelowej Radisson Blu. Otoczony egzotycznym, rozległym ogrodem z przyjazną atmosferą, polecany dla rodzin z dziećmi oraz miłośnikom wodnego szaleństwa. Oferuje 401 pokoi.

Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja główna, dwa bary przy basenie, lobby bar, bar w Aquaparku, bar przy plaży, sklepy, dzienny i wieczorny program animacyjny.

Internet:

Punkt internetowy za opłatą i bezpłatne Wi-Fi w lobby.

Sport i rekreacja:

Bezpłatnie: dwa baseny w tym jeden podgrzewany sezonowo, Aquapark: siedem basenów w tym cztery podgrzewane sezonowo i jeden ze sztuczną falą, trzydzieści jeden zjeżdżalni – dziesięć dla dorosłych i dwadzieścia jeden dla dzieci; siatkówka plażowa, ścieżka do joggingu, rzutki, tenis stołowy, sala fitness, jacuzzi.
Odpłatnie: sauna, masaż, kort do tenisa, centrum odnowy biologicznej, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci:

basen, mini klub, plac zabaw, dyskoteka, Aquapark, dziecięce menu, łóżeczka na życzenie.

Zakwaterowanie:

Pokój typu Standard: duży, dwuosobowy pokój z możliwością zakwaterowania jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwójki dzieci, wyposażony w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, sejf, telefon, TV/SAT, minibar za opłatą oraz balkon lub taras.
W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko jedną dostawkę.

Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych. All inclusive dostępne również na plaży - snack bar i napoje bezalkoholowe.

Cena:

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
Cena nie zawiera: opłaty za wizę Egipską 15 USD płatnej na lotnisku w Sharm El Sheikh, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

Informacje dodatkowe:

http://www.parkinn.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Sharm El Sheikh

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 4 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

w dzielnicy Nabq Bay centrum Soho Square - ok. 10 km centrum turystyczne Naama Bay - ok 20 km (bus hotelowy płatny). Dzielnica Hadaba i Old Market - ok. 30 km Lotnisko - ok. 10 km

Plaża

ok. 500 m od hotelu, przejście ścieżką przez teren siostrzanego hotelu Radisson Blu, prywatna, piaszczysto - żwirkowa z rafą koralową, z łagodnym i płytkim wejściem do morza, miejscami kamieniste dno (zalecane obuwie ochronne), pomost ułatwiające wejście do morza, leżaki i parasole bezpłatne, bar All Inclusive przy plaży

Hotel

komfortowy, czterogwiazdkowy, zadbany, należący do znanej z wysokiej jakości sieci Park Inn by Radisson, składa się z kilku dwupiętrowych budynków otoczonych zadbanym ogrodem, oferuje 401 elegancko Luksusowy, czterogwiazdkowy hotel, posiada 401 elegancko urządzonych pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przestronne lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, sklepy z pamiątkami, mini market, parking, room service (dodatkowo płatny)

Internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, kącik internetowy (płatny)

Pokoje

standardowy - 2 os., z możliwością 1 lub 2 dostawek, powierzchnia ok 33 m2, łazienka z WC, wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV SAT, telefon, sejf, mini bar (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras rodzinny - składający się z sypialni oraz pokoju dziennego z sofami, dysponujący 2 łazienkami, możliwość zakwaterowania 3 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci, powierzchnia ok 85 m2, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna Palm - dania kuchni międzynarodowej w formie bufetu 2 bary przy basenie - Lotus, Tiran Waterfall Bar na terenie Aqua Parku Lobby Bar Panorama bar na plaży - Coral Beach Bar pizzeria - Aqua Park

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny w tym jeden podgrzewany sezonowo, duży Aqua Park z 6 basenami (2 podgrzewane sezonowo), basen ze sztuczną falą, leniwa rzeka, 25 zjeżdżalni w tym 9 dla dorosłych i 16 dla dzieci, centrum fitness 3 korty tenisowe na terenie sąsiedniego hotelu Radisson Blu, boisko do siatkówki plażowej, mini boisko do piłki nożnej, profesjonalny zespół animacyjny organizujący gry i zabawy dla dzieci i dorosłych

Płatne

sauna i łaźnia parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne, oświetlenie kortów i wypożyczanie rakiet, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat) z ekipą animatorów organizujących gry i zabawy, konkursy (czynny w godzinach 10-15)

Program All Inclusive

07.00- 10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej The Palm , kawa (z wyjątkiem Espresso, Cappuccino), herbata, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych) 12.30- 14.30 obiad w formie bogatego bufetu z szerokim wyborem dań kuchni międzynarodowej, sałatki, przekąski, desery 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej The Palm, dania kuchni międzynarodowej, przystawki, sałatki, owoce i desery 10.00-17.00 przekąski typu pizza, makarony, kanapki serwowane w barze na plaży 10.00-12.00 lody dla dzieci serwowane w mini klubie 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych) woda mineralna, kawa (z wyjątkiem Espresso, - - Cappuccino), herbata, lokalne alkohole- piwo, gin, rum, whisky, wódka oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w barach przy basenie, barze na terenie Aqua Parku, barze na plaży, barze w lobby oraz namiocie beduińskim, w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - Do posiłków serwowane są lokalne napoje typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych) woda mineralna, kawa (z wyjątkiem Espresso, Cappuccino), herbata, lokalne alkohole- piwo, wino białe i czerwone

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona hotelu

www.parkinn.com/hotel-sharmelsheikh

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- jeden z największych Aquaparków w Sharm el Sheikh - wysoka jakośc obsługi gwarantowana przez sieć Radisson - bezpłatne WiFi w lobby - łagodna i płytkie wejście do morza

City Tour Sharm el Sheikh

Zwiedzanie Sharm el Sheikh. Spacer po małych uliczkach handlowych Old Market i wizyta w sercu miasta - Naama Bay. Profesjonalny przewodnik opowie historię miasta i da wskazówki jak się targować.Ponadtow programiezwiedzanie kościoła koptyjskiego, meczetu oraz zakupy w sklepie wolnocłowym. Cena ok. 20 USD/os.

Jerozolima + Betlejem

Zwiedzanie Jerozolimy rozpoczyna się od porannej wizyty na Górze Oliwnej, z której rozpościera się przepiękna panorama na Stare Miasto i Wzgórze Świątynne. Następnie wizyta w Bazylice Grobu Pańskiego, gdzie znajdował się grób Jezusa oraz spacer Drogą Krzyżową do centralnego punktu dzielnicy żydowskiej - Ściany Płaczu. Po obiedzie przejazd do Betlejem, do Bazyliki Narodzenia Chrystusa. W drodze powrotnej kąpiel w Morzu Martwym. Cena ok. 130 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum polityczne i kulturalne świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. W przypadku transportu samolotem ok. 270 USD/os.

Petra

Całodzienna wycieczką do miasta leżącego w południowo-zachodniej części Jordanii, które zostało wykute w skale przez Nabetyjczyków. Petra jest wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. W planie przejście 1,5-kilometrowym, naturalnym kanionem pomiędzy skałami, zakończonym najsłynniejszą budowlą Petry - Skarbcem Faraona. Następnie amfiteatr rzymski i królewskie grobowce. Można również przespacerować się rzymską ulicą. Po obiedzie powrót do Sharm el Sheikh. Cena ok. 190 USD/os.

Ras Mohamed

Całodzienna wyprawa statkiem do Parku Narodowego Ras Mohammed, który słynie z przepięknej i dzikiej rafy koralowej. W programie trzy snurkowania na otwartym morzu i na rafach lokalnych. Cena ok. 40 USD/os.

Góra Mojżesza i klasztor Świętej Katarzyny

Nocne wejście na górę Synaj, na której według Biblii Mojżesz otrzymał od Boga tablice z 10 przykazaniami. Po wschodzie słońca zejście i zwiedzanie znajdującego się u podnóża góry klasztoru Św. Katarzyny. Jest to najstarszy z istniejących dzisiaj klasztorów chrześcijańskich, który został wzniesiony w miejscu, gdzie według tradycji dokonało się biblijne Objawienie Boga. Cena ok. 45 USD/os.

Wyspa Tiran

Wycieczka statkiem w kierunku wyspy Tiran, gdzie podczas snorkelingu można podziwiać uroki podwodnego świata. Cena ok. 40 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki.Wyprawa łodzią ze szklanym dnem po zatokach Sharm el Sheikh i podziwianie piękna natury Morza Czerwonego. Cena ok. 15 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie podczas 45-minutowego pokazu można podziwiać umiejętności i popis delfinów, które w rytm muzyki wykonują swoje akrobacje. Cena ok. 25 USD/os. Istnieje możliwość popływania z delfinami 15 minut ok. 145 USD/os.

Seascope

Wyprawa łodzią z częściowo zanurzającym się pod wodą pokładem,dająca możliwość obserwowania raf koralowych i podziwiania kolorowego, podwodnego świata Morza Czerwonego. Cena ok. 45 USD/os.

Quad Safari

2-godzinna wycieczka quadami w Góry Synaj. Po drodze wizyta wwiosce beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast oraz poznać rytuał parzenia tradycyjnej herbaty. Cena ok. 20 USD/2-os. quad

Abu Galum

Wyjazd jeepami na pustynię, wizyta w oazie i przejażdżka wielbłądami. Następnie możliwość snorkelowania w zatoce Blue Hole, gdzie jest najsłynniejsza rafa koralowa na świecie i głębia sięgająca 100 metrów. Na zakończenie wycieczki lunch. Cena ok. 55 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Komfortowy obiekt położony w dzielnicy Nabq Bay, w drugiej linii brzegowej. Hotel usytuowany jest ok. 20 km od centrum Naama Bay, gdzie kursuje hotelowy bus (ok. 6 USD/2 strony) oraz ok. 7 km od międzynarodowego lotniska w Sharm El Sheikh.
Plaża:
Hotel zlokalizowany ok. 500 m od plaży (goście hotelowi korzystają z plaży hotelu Radisson Blu - przejście przez ulicę oraz teren hotelu). Do plaży co 15 min. kursuje minibus (dojazd ok. 3 min). Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Hotel składa się z budynku głównego i kilku budynków 2-piętrowych. Recepcja, restauracja główna, 2 bary przy basenie: "Lotus" oraz "Tiran", "Panorama" lobby bar, bar w aquaparku, "Coral Beach" bar, restauracja beduińska, sklepy, 2 baseny główne, aquapark (10 dużych zjeżdżalni oraz 7 basenów), leżaki i parasole przy basenie- bezpłatne.
Pokoje:
Ponad 400 komfortowo wyposażonych pokoi. Pokój standardowy - 2-osobowy (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka), wyposażony w klimatyzację, łazienkę (suszarka do włosów), sejf, telefon, TV-sat, minibar (odpłatnie) oraz balkon lub taras. W pokojach typu standard przy zakwaterowaniu 2+2, jedno z dzieci śpi z rodzicami, hotel gwarantuje tylko 1 dostawkę. Za dodatkową opłatą dostępne pokoje typu superior.
Wyżywienie:
All Inclusive obejmuje śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30) i kolacja (18:30-22:00) w formie bufetu. W ciągu dnia lekkie przekąski. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane (10:00-24:00) w wyznaczonych barach. All inclusive dostępne również na plaży - snack bar i napoje bezalkoholowe.
Program sportowy i animacyjny:
Szeroka oferta sportowa, między innymi siatkówka plażowa, tenis stołowy, centrum fitness oraz za dodatkową opłatą: sauna, kort do tenisa, centrum odnowy biologicznej, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży. Ponadto bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Dla najmłodszych: plac zabaw i miniklub dla dzieci.
Internet:
W lobby internet Wi-Fi - bezpłatny.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.parkinn.com/resort-sharmelsheikh
Naszym zdaniem:
Cieszący się dużą popoularnością kompleks hotelowy z przyjazną atmosferą i mnóstwem atrakcji. Stanowi rewelacyjną propozycję dla młodych osób oraz rodzin z dziećmi.

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
Czas
Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3,00 EGP piwo w barze od 16,00 EGP kawa w kawiarni od2,00 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4,00 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie
Sharm El Sheikh
Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia,Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.

Wizy

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.

Wycieczki lokalne

GÓRA MOJŻESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
Wyjazd autobusem ok. godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
Cena ok. 35-45 USD.
KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
ORAZ MIASTO DAHAB
Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
Cena ok. 45-55 USD. PETRA (Jordania - autobus/jacht)
Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
Cena ok. 280-310 USD.
JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE (autobusem)
Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz.i przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do Ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30).
Uwaga!
Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD).
Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu. Cena ok. 125-140 USD.
ADVENTURE SAFARI ABO GALLUM
Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć zwiedzanie - pustyni, raf koralowych i oaz. Wyjazd w godzinach porannych, przejazd przez Dolinę Mandar, następnie postój w beduińskim namiocie i czas na wypicie beduińskiej herbaty. Następnie ekscytujący przejazd przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Kolejnym punktem wyprawy będzie Dahab - wizyta w oazie, przerwa na posiłek. Przyjazd wielbłądami na plażę - spacer, a następnie wizyta na plaży Blue Hole. Możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad. W drodze powrotnej krótki postój w lagunie. Powrót do hotelu ok. 16:00.
Cena ok. 55-65 USD.
PARK NARODOWY RASMOHAMED
(statkiem)
Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku dodatkowo płatny - 5 USD. Wyjazd z hotelu ok. godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 17:00. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość nurkowania.
Cena ok. 40-55 USD.
KAIR (1 dzień)
Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach nocnych (ok. 1:00). Po dotarciu do Kairu zwiedzanie pierwszego zbudowanego w 640 r. w Egipcie meczetu Amr Ibn Elaa Egipskiego, a także kościoła pierwszych egipskich chrześcijan - Koptów. Następnie zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa. Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Następnie - również rejs feluką po Nilu. Powrót do hotelu około północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
Cena ok. 70-90 USD. Uwaga!
Należy zabrać paszport z wizą.
SEASCOPE- ŁÓDŹ PODWODNA
Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
Cena ok. 45 USD
SAFARI NA PUSTYNI- quady
Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD.
Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
KAIR lub LUKSOR
-samolotem - 1 dzień (cena ok. 265 USD),
PETRA
- samolotem (cena ok. 420 USD),
DELFINARIUM SHOW
(cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 175 USD),
AQUA PARK
(cena ok. 45 USD),
NURKOWANIE
-w polskim centrum nurkowym (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
KOLACJA BEDUIŃSKA
(cena ok. 45 USD). 
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy osiągnięciu minimum grupy) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu i ustala ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rodzinny hotel z malowniczym widokiem na wyspę Tiran, położony w bujnym ogrodzie. Główną jego atrakcją jest aquapark dla dzieci i dorosłych. Wysoka jakość obsługi gwarantowana jest przez znaną markę Radisson.


Mapa Hotelu Park Inn (Sharm El Sheikh)
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Park Inn (Sharm El Sheikh)

Nie zawiedliśmy się i szczerze polecamy ten hotel. Jedyny minus to odległość od plaży, co prawda idzie się przez piękne zielone ogrody, ale z dzieckiem jest to trochę uciążliwe. Pokoje są bardzo przestronne, łózko mieliśmy wręcz ogromne:). Co dzień pokój był gruntownie sprzątany, zamiatany, podłoga i łazienka myte. Jeśli chodzi o kuchnię - smaczna, duży wybór słodyczy i owoców. W ciągu dnia też można było złapać coś smacznego w barze na plaży czy przy basenie. W hotelu jest dużo atrakcji, są zjeżdżalnie i animacje, można się też wybrać na wycieczkę do miasta. Zadowoleni rodzice polecają hotel :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

bylismy tam po to zeby wypoczac a nie zeby doszukiwac sie wad. hotel ladny zadbany. pokoje duze i przestronne jak dla pary. swietne baseny sztuczna fala rzeka i kilka zjezdzali super zabawa. do tego animacje czasem lepsze czasem gorsze. jedzenie dziwne ale smaczne. jezeli ktos jest nastawiony na polskie specjaly to lepiej nad baltyk ha ha. przy plazy bar z drinkami. duzo sklepikow z poamiatkami i innych cieklawych miejsc. super rafa koralowa skusilam sie na lekcje nurkowania u polakow i bylo warto. obsluga przyjemna. polecam na wakacje

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel jest na bardzo wysokim poziomie, nie mam praktycznie żadnych zastrzeżeń. Czysto, pokoje są dobrze wyposażone i wygodne. Kuchnia całkiem niezła, nie mieliśmy nigdy problemu z brakiem wyboru. Wielką zaletą jest aquapark, w którym nasze dzieciaki szalały całymi dniami. Do plaży kawałek, ale są busy darmowe. Chętnie tam wrócimy! :-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Bylem z całą rodziną - SUPER polecam dla rodzin z dziećmi, niesamowity aquapark.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Byłem w Park Inn z dwójką dzieci 7 i 4 lata.Maluchy zachwycone a oto właśnie chodziło.W Egipcie 6 raz,w tym hotelu 2 raz (jeszcze wrócę) Jedzenie ok wszyscy coś znajdą,bary na basenach oraz plaży ok,aqua park rewelacja,atrakcje dla dzieci ok,umiejscowienie hotelu średnie.Ogólna ocena na 5 możliwych 4,7.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Polecam !!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Polecam hotel rodzinom z dziećmi do lat 10(starsze mogą się nudzić),bo choć hotel w opisie ma aqua park,to zjezdzalnie sa czynne na zmianę.Ja bylam na poczatku lipca br.i trafilismy z synem na najazd Egipcjan z rodzinami b.licznymi,o spokoju nie bylo mowy,a restauracja przedstawiala oplakany widok.Pokoje czyste,jedzenie jak w Egipcie(kazdy znajdzie coś dla siebie).Ogolnie hotel polecam,choć ja niestety trochę się rozczarowałam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.9

Witam!Parę dni temu wróciłam z synem z Park Inn i niestety nie jestem w pelni zadowolona.Hotel reklamuję się jako aqua park,ale zjeżdzalnie dzialają na zmiany po ok.1-2 godz.,brakuje ratowników.Ogólnie odnosi się wrażenie ,ze jest za mało obsługi,szczególnie w restauracji.Przezyliśmy nawał rodzin egipskich,b.licznych,ktore po posilkach zostawialy po sobie istny chlew.kolejna slaba strona hotelu to plaza.Niewielka,wydzielona z plazy siostrzanego hotelu Radisson Blue,lezaki brudne i czesto polamane.Plus to rafa,ktora zaczyna sie praktycznie parę metrow od brzegu ale rybki-piękne,kolorowe, mozna obejrzeć dopiero jak się zejdzie z dlugiego mola wprost do morza.Małe dzieci nie mają gdzie się pobawić na plazy,a i zamoczyć się przy brzegu jest trudno.Za to nie ma tloku,jest cicho,bez wrzaskow egipskich dzieci i ich mam w zawojach na calym ciele.Ogólnie hotel dla mniej wymagających klientow i raczej dla dzieci do lat 10.Starsze mogą się nudzić.Mozna popluskac się w basenach,pograć w pilkę wodną,nie ma walki o lezaki(duzy plus!!).Pokoje czyste i sprzątane codziennie.Wokól hotelu sklepiki,polecam sklep z papirusami,gdzie sprzedaje Josef,b.mily i nie zdziera(po lewej str.jak wyjdziemy z hotelu),a za nim sklep z przyprawami i herbatą,rownież polecam.Ceny negocjujemy do skutku.Ogólnie urlop zaliczam do udanych,bo przecież świecilo słońce cały czas,a przecież o to w Egipcie chodzi!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.9

Hotel rewelacyjny, kilka basenów, dużo zjeżdżalni. Jedzenie urazmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Jeśli lubi się dyskoteki to w tym hotelu ich brak. Nasz pobyt był tygodniowy, więc odpoczywaliśmy, ale wieczorami, a ciemność zapada około 18:30 było trochę nudno. Można było iść na taras na drinka lub wybić coś przty basenie, ale brakowało nam muzyki i miejsca do tańca. Dla dzieci były zabawy wieczorami w tzw. przez nas stodole, więc dzieci nie mogli narzekać. Brak zestawu, który miałby zastąpić śniadanie w dniu wyjazdu. Ceny kanapek na lotnisku oraz w samolocie dużo przesadzone. Cola w puszcze na lotnisku 5$, woda 0,5 litra 3$, kanapka w samolocie 10 złotych (mała bułeczka). Poza tym super.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

super

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Park Inn (Sharm El Sheikh) - możliwości zakwaterowania:

Family Room
Standard DBL
Superior DBL
STANDARD ROOM
FAMILY ROOM
POKÓJ SUPERIOR

Park Inn (Sharm El Sheikh) - Możliwości wyżywienia:


Park Inn (Sharm El Sheikh) - miasta wylotu:


Park Inn (Sharm El Sheikh) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Park Inn (Sharm El Sheikh)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00