cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 07.05
już od 2311 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.05 - 10.05
już od 1950 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Admiral Argassi
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Admiral Argassi
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Admiral Argassi:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Hotel Admiral Argassi w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 350 m od piaszczysto-kamienistej plaży (przejście przez promenadę)
  • ok. 300 m od centrum miejscowości Argassi
  • ok. 4 km od miasta Zakynthos
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • taras
  • basen (zewnętrzny)
  • restauracja główna
  • lobby bar
  • bar z przekąskami
  • bar na plaży (napoje alkoholowe dodatkowo płatne)
  • sala telewizyjna

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych) 
  • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie) 

Liczba pokojów

128

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • minidisco
  • łóżeczko dziecięce
  • wysokie krzesełko
  • animacje dla dzieci 
  • plac zabaw (w sąsiednim hotelu Captain's)
  • klub dla dzieci (w sąsiednim hotelu Captain's)

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • rzutki 
  • tenis stołowy (w sąsiednim hotelu Captain's)
Płatne
  • aqua aerobik
  • badminton
  • jacuzzi (w sąsiednim hotelu Captain's) 
  • piłka nożna (w sąsiednim hotelu Commodore)
  • bilard

rozrywka

  • program rozrywkowy 

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na basen, ogród lub morze
  • przyloty/wyloty w piątki i wtorki (od 27.04 do 22.05), po 23.05 tylko w piątki
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • LCD TV sat.
  • minilodówka
  • aneks kuchenny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na basen, ogród lub morze
  • przyloty/wyloty we wtorki
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • LCD TV sat.
  • minilodówka
  • aneks kuchenny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 16 m2
  • widok na basen, ogród lub morze
  • TV sat.
  • przyloty/wyloty w piątki i wtorki (od 27.04 do 22.05), po 23.05 tylko w piątki
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • LCD TV sat.
  • przyloty/wyloty we wtorki (od 29.05)
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

  Klienci oceniają ten hotel na 5.1/6. Sprawdź opinie:

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
Wycieczki lokalne


Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy
grecki
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie

Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Zakynthos

OPIS

Wraz z dwoma sąsiednimi hotelami tworzy wspólny kompleks, gdzie Goście mogą wzajemnie korzystać z oferty rozrywkowej. Admiral jest doskonałą bazą wypadową dla turystów nastawionych na zwiedzanie, ze względu na świetną lokalizację jak i dla rodzin z dziećmi, dla których są przygotowane liczne animacje.

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1994 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), basen odkryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, żwirowazne!: parasole, leżaki, pawilony, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 4 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1), 3 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: apartamenty dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bary (2), cukiernia All Inclusive (09:00-23:00) śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (10:00-13:00, 15:00-17:00) serwowane w barze z przekąskami, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-11 lat w hotelu Captains, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw w hotelu Captains, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy w hotelu Captains, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, animacje (głównie w hotelu Admiral), jacuzzi w hotelu Captains, dyskoteka (napoje dodatkowo płatne)

płatne

bilard DODATKOWE INFORMACJE Kompleks hotelowy usytuowany na wzgórzu, składający się z 3 hoteli: Commodore, Admiral oraz Captains. Goście hotelu Admiral Annex mogą korzystać z infrastruktury wszystkich hoteli. OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

30.10.2019 14:17

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Admiral Annex

Admiral to najnowszy z kompleksu siostrzanych hoteli składających się z 3 części: Commodore, Admiral oraz Captain's, działających pod wspólną nazwą Admiral Captain's Complex. Hotel usytuowany jest na wzniesieniu wśród zieleni, skąd roztaczają się wspaniałe widoki na zatokę i miasto Zakynthos. Goście, zakwaterowani w jednym z trzech obiektów, mogą korzystać z udogodnień całego kompleksu. Hotel polecany jest rodzinom z dziećmi, parom i osobom nastawionym na zwiedzanie. Z uwagi na bliskość atrakcji w centrum Argasi i Zakynthos to idealne miejsce także dla szukających turystycznych rozrywek.

 

Lokalizacja

w Argasi, ok. 300 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 6 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 250 m od przystanku komunikacji publicznej, centrum rozrywki przy hotelu

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 54, restauracje: 1, kawiarnie: 1, windy: 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), wnętrza klimatyzowane

Pokoje:

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, ogrzewanie, taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem.

Plaża:

publiczna, piaszczysta, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, aerobik, rzutki, bilard (płatny), waterpolo, siłownia, sporty wodne przy basenie. Na plaży: narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

Rozrywka:

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, karaoke, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie:

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum) między 9.00 a 23.00; przekąski, lody i podwieczorek w wyznaczonych godzinach w ciągu dnia.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • transfery,
  • ubezpieczenie,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie,
  • opiekę polskiego rezydenta.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Centrum kurortu znajduje się zaledwie 4 km od portu głównego Zakynthos, i 5 km od lotniska

Plaża

ok. 300 m od publicznej żwirowej plaży w Argasi, parasole i leżaki płatne.

Zakwaterowanie

96 funkcjonalnych apartamentów; Typy pokoi: apartamenty dla maksymalnie czterech osób; Wyposażenie: balkon lub taras, telefon, klimatyzacja (za dodatkową opłatą), sejf (za dodatkową opłatą), łazienka (prysznic lub wanna, wc, suszarka), telewizję satelitarną, lodówkę, aneks kuchenny z mini piekarnikiem lub kuchenką mikrofalową, zestaw do parzenia kawy i herbaty. Posiadają widok z boku na morze, lub basen.

Restauracje i bary

Restauracja główna; Bary: główny lobby bar, bar przy basenie;

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiadokolacja, serwowane są w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski, lody i podwieczorek w wyznaczonych przez hotel godzinach, podawane w lobby barze.

Sport i rozrywka

Odkryty basen na dachu z wydzielonym miejscem dla dzieci, tenis stołowy Odpłatnie: Stół bilardowy, jacuzzi, pokój gier, sporty wodne na plaży (rowerki wodne, kajaki).

Dla dzieci

Mini klub, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, animacje.

Pozostałe udogodnienia

24-godzinna recepcja, kantor wymiany walut, bezprzewodowy dostęp do Internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu, lekarz na wezwanie, pokój gier, masaż, manicure i pedicure na życzenie (za dodatkową opłatą), usługi pralnicze, parking, Duży odkryty taras przy basenie oraz w ogrodzie z bezpłatnymi leżakami.

Naszym zdaniem

Hotel położony w znanej turystycznej miejscowości, z miłą obsługą, oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

http://www.admiralhotel.gr/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Atrakcyjny położony na niewielkim wzniesieniu, z pięknym widokiem i panoramą na zatokę i miasto Zakynthos. W odległości 400 m znajduje się piaszczysto - żwirowa plaża z łagodnym zejściem do morza. Hotel jest jednym z 3 obiektów w kompleksie z połączoną infrastrukturą, pozostałe obiekty to Commodore i Captain's. Goście mogą korzystać z infrastruktury innych obiektów.

Położenie

Hotel położony jest w odległości 400 m od piaszczysto-żwirowej plaży w miejscowości Argassi, ok. 3,5 km od miasta Zakynthos. 6 km od lotniska. W niewielkiej odległości ok. 250 m. znajduje się główna ulica miejscowości Argassi z licznymi tawernami, sklepami, barami i pubami.

Wyposażenie

Hotel wchodzi w skład kompleksu kilku hoteli. Do dyspozycji gości jest całodobowa recepcja z lobby, restauracja główna z częścią wewnętrzną i zewnętrzną, klimatyzowana z krzesełkami dla dzieci. Bar, snack bar, basen. Bezpłatny Internet bezprzewodowy.

Pokoje

Nowocześnie i gustownie urządzone. Hotel odnowiony w roku 2010. Standardowe ok. 25 m2 z widokiem na ogród lub na morze. Indywidualnie sterowana klimatyzacja (depozyt 5 Euro za pilota), balkon ze stolikiem i krzesłami, tv z polskimi kanałami, aneks kuchenny z lodówką, sejf (dodatkowo płatny ok. 10 Euro/7 dni). Apartament Commodore- apartament składajacy się z 2 połącznych pokoi.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania godz. 8: 00 - 10: 00, obiady w godz. 13: 00 - 14: 30, kolacje 19: 00 - 21: 00, przekąski między posiłkami (hamburgery, frytki, tosty, kanapki), podawane w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane są w hotelowych barach od 10:00-23:00

Sport i rozrywka

Baseny w każdym obiekcie, mniejszy basen dla dzieci, bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli przy basenie, plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, mini boisko do piłki nożnej (przy części Captain's) jacuzzi (przy części Captain's) Kawiarenka internetowa (za dodatkową opłatą), wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży (za dodatkową opłatą)

Dla dzieci

Plac zabaw, oddzielny basen, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesła w restauracji.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Zakynthos/Argassi

Opinia 7islands

Położony blisko centrum popularnej na Zakynthosie miejscowości wypoczynkowej Argassi, w której znajdują się liczne sklepy, tawerny, restauracje oraz dyskoteki. Polecany w szczególności dla miłośników nocnych rozrywek oraz osób chcących korzystać z wakacyjnych uroków greckich miasteczek.

Położenie

W miejscowości Argassi, ok. 200 m od centrum, w której znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje, ok. 3 km od stolicy wyspy - miasta Zakynthos, ok. 5 km od lotniska.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, bardzo wąska i piaszczysta (codzienne przypływy i odpływy powodują zalewanie plaży). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składający się z 2 budynków. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, bar, Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Goście hotelu Admiral mogą bezpłatnie korzystać z infrastruktury rozrywkowej kompleksu Captains-Commodore-Admiral. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 96 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Studia z bocznym widokiem na morze dodatkowo wyposażone są w aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem oraz suszarkę do włosów. Pokoje 2-osobowe z dostawką zlokalizowane są w budynku bocznym (aneksie). Rodzaje pokoi: studia z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, 2-osobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). Przekąski dostępne są w barze w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-17:00. Lody serwowane są w godzinach 13:00-14:30 oraz 19:00-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatnie), jacuzzi (w hotelu Captains), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, pokój gier, masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.admiralhotel.gr / Tel.: 00 30 269 502 61 63

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Opis hotelu

Ten czarujący hotel znajduje się w Argassi. Nieruchomość oferuje dostęp do Internetu Wi-Fi na miejscu. Admiral Argassi zapewnia całodobową recepcję. Ten hotel nie oferuje łóżeczek na życzenie. Nieruchomość rozumie, że dostępność jest ważna dla wszystkich gości. Z tego powodu posiada ona segmenty dostępne dla wózków inwalidzkich i jest w pełni przystosowana dla łatwego dostępu. Zwierzęta nie są dozwolone w tej nieruchomości. Podróżujący przybywający samochodem docenią parking dostępny w Admiral Argassi. Podróżujący naprawdę docenią szeroką gamę usług dotyczących rozrywki i spędzania wolnego czasu oraz oferowanych udogodnień. Niektóre z niniejszych usług Admiral Argassi mogą być płatne.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Admiral Argassi
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Admiral Argassi:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Admiral agrassi
https://youtu.be/-bc1ThWn1eE
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Admiral Argassi

4.7
zdecydowanie polecam

Cena adekwatna do jakości, pokoje czyste, bardzo dobre animacje i super jedzenie.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Admiral Argassi:
5 / 6

Polecam ten hotel 2008-12-03
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.3

Super hotel położony w bardzo malowniczej miejscowości Argassi, bardzo blisko dostolicy wyspy Zakynt...
więcej

5.5
Ok dla niewymagających 2009-09-16
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.5

4.7
Dobra zabawa 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.8

Przyjazna rodzinna atmosfera ,widac dbałosc o gosci,,ogolnie czysto wrocilam wlasciwie dzisiaj i uwa...
więcej

4.6
Polecam - udany urlop z dziecmi, liczne animacje 2010-08-07
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.0

Mieszkaliśmy w części admiral.hotel ok.polecam wyjazd z dziecmi - liczne animacje dla dzieci i doros...
więcej

4.3
Polecam! 2010-08-10
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspanialy hotel 2010-10-06
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Miły hotel - udane wakacje 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Uwaga na obsługę w tym hotelu! Brak managera! 2011-07-09
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Udane wakacje z dziećmi 2011-07-21
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel jest dość ładny jak na 3 gwiazdki, pokoje surowo urządzone lecz schludne i codziennie sprzątan...
więcej

4.4
Piękna wyspa, dobry hotel, super wakacje 2011-08-08
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Polecam dla mało i średniowymagających! 2011-08-11
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.8
Opinia zgodna z rzeczywistością 2011-08-14
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    2.3

Przede wszystkim da się odczuć na każdym kroku łaskę personelu, który nie jest wyraźnie zadowolony z...
więcej

3.7
Zakynthos... i tak i nie... 2011-08-17
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

3.7
Hotel dla niewymagających, za rozsądną cenę 2011-08-18
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Bardzo fajny hotel 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Piękne wakacje na wyspie 2011-10-02
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Dla niewymagających 2012-01-05
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    4.3

Jestem dość zadowolona, ale trzeba wiedzieć o tym, że: Hotel zdecydowanie dla niewymagających kl...
więcej

4.3
Właśnie wróciliśmy, polecamy 2012-06-16
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Hotel z najlepszym widokiem w Argassi 2012-07-09
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Przyzwoity hotel 2012-08-14
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Szczerze odradzam! 2012-08-24
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

3.5
Cudowny wypoczynek i świetna zabawa - bardzo udane 2012-09-01
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super pobyt, piękna wyspa 2013-03-26
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.0

wakacje z synem przesłaniają wszystkie braki i niedomagania piekna wyspa polecam wycieczki samochode...
więcej

4.0
Pobyt wakacyjny 2013-07-06
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.3
Bardzo dobry hotel na przepięknej wyspie 2013-07-21
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

schludny, ładny hotel. piękne pokoje z czystymi łazienkami, godne polecenia, ale NIE OD STRONY BASEN...
więcej

5.3
Wakacje godne polecenia 2013-08-12
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Spędziliśmy rodzinnie wakacje w hotelu Admiral Argasii właściwie w komplekcie trzech hoteli (Admiral...
więcej

5.4
3 hotele = 3 x więcej możliwości 2013-09-25
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Posiłki mimo, że są bardzo podobne to jednak ze względu na widok z tarasu warto wybrać Captains, dla...
więcej

4.5
Lubicie dobrze zjeść, patrząc na morze - na lotnisko. 2013-10-30
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.5

Hotel składa się z 3 części:Admiral.Capitan i Commodore.Opisuję Captain.Mieszkasz w jednym, a korzys...
więcej

4.4
Nie ma na co narzekać 2013-11-18
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Fajny pobyt 2014-01-31
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Bardzo fajny hotel 2014-02-24
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Rewelacyjne wakacje! 2014-07-05
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjny hotel ze świetnym personelem. Czysto przyjemnie i miło. Bardzo dobra obsługa- barmani po...
więcej

5.8
Średniej klasy hotel w cudownym miejscu 2014-08-15
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Zakynthos - wyspa moich marzeń 2014-09-04
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam wakacje na Zakynthos z pełną odpowiedzialnością. Hotel Admiral dla mniej wymagających. Luksó...
więcej

5.5
Nigdy więcej, totalna porażka 2014-09-06
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.0

Mieszkaliśmy w Admiral Annex,jak nazwa wskazuje jest to dodatek do hotelu Admiral.Mimo 2 pomieszczeń...
więcej

4.0
Wczasy udane 2014-09-09
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Jeden hotel z wieloma możliwościami. 2014-09-22
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

We wrześniu 2014r. wybraliśmy się z dziewczyną na malowniczą wyspę Zakynthos do hotelu Admiral Argas...
więcej

5.8
Udane wakacje w Admiralu, piękna zatoka wraku... 2015-06-14
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Było świetnie jedzenie bardzo dobre plaża taka sobie ale hotel spełnił moje oczekiwania jak na 3 gwi...
więcej

6.0
Bardzo przyjemne wakacje 2015-08-01
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Piękne miejsce, fajny hotel, jedzenie masakra 2015-08-28
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    5.3

witam właśnie wróciłem z 8 moich znajomych z hotelu admiral w argassi wyspa piękna plaże w argassi n...
więcej

4.3
Najlepsze wakacje. Fajny hotel 2015-08-28
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Zdecydowanie godny polecenia! 2015-09-08
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Udane wakacje.Polecamy ten hotel!!!! 2015-09-25
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.5

Bardzo fajny kompleks hotelowy (3 hoteli).Admiral najlepszy.Możliwosc korzystania z trzech restaurac...
więcej

5.3
Świetny sympatyczny hotel z pomocną obsługą 2016-03-29
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.8

Smaczne posiłki, uprzejma i pomocna obsługa. Fajnie zorganizowany grecki wieczór, ciekawe animacje. ...
więcej

4.7
Hotel godny polecenia 2016-07-03
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Wakacje w Hotelu Admiral 2016-07-23
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Fajny, nie drogi, rodzinny hotel 2016-07-26
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel ma świetną lokalizację, przemiłą obsługę oraz dobre jedzenie. Należy do kompleksu trzech hotel...
więcej

5.7
Hotel na 3+ 2016-07-27
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Podróż poślubna 2016-07-29
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Mamy wspaniałe wspomnienia z podróży poślubnej. Wyspa sama w sobie przepiękna. Cudowne widoki pozost...
więcej

6.0
Cudowny hotel mający jednak drobne wady 2016-08-02
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Zdecydowanie mogę polecić każdemu ten hotel jednak nie bierzcie pokoju ekonomicznego! Skrajnie mały,...
więcej

5.7
Polecam! 2016-09-02
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel Admiral położony jest na delikatnym wgórzu przy uliczce z licznymi sklepami i tawernami. Pokoj...
więcej

5.9
Hotel ma problem z utrzymaniem ciszy nocnej 2016-09-17
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Polecam serdecznie 2016-09-20
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel czysty , zadbany , odnowiony obsługa bardzo bardzo miła i pomocna , jedzenie bardzo dobre lecz...
więcej

5.5
Polecam bez naciągania 2017-01-24
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Fajna sprawa jest ze sa to trzy male hotele wspolpracujace a za tem mlzna chodzic do kilku restaurac...
więcej

5.1
Za 2700 mam milion gorsze warunki niż w domu 2017-07-24
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.0
Dla niewymagających 2017-08-13
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Hotel przyzwoity, zasługuje na 3 gwiazdki 2017-08-13
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel należący do "kompleksu" 4 hoteli (można korzystać z basenów i wyżywienia we wszystkich). Położ...
więcej

4.8
Średnio 2017-09-29
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4.0
Może być 2017-11-03
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    3.8

Ujdzie jak na grecki hotel. Pokój ascetyczny, ale da się żyć. Łazience przydałoby się odświeżenie. B...
więcej

4.1

Admiral Argassi - możliwości zakwaterowania:

Apartament
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
Apartment

Admiral Argassi - Możliwości wyżywienia:


Admiral Argassi - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Admiral Argassi? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00