cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
  • Hotel Admiral Argassi, Zakynthos
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 1839 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.05 - 20.05
już od 1680 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Admiral Argassi
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Admiral Argassi
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Admiral Argassi:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Admiral Argassi:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 maja 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Hotel Admiral Argassi w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
  • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum miejscowości Argassi
  • ok. 4 km od miasta Zakynthos
  • ok. 350 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

polozenie

  • ok. 300 m od centrum miejscowości Argassi
  • ok. 4 km od miasta Zakynthos
  • ok. 350 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

plaza

  • ok. 350 m od plaży
  • żwirowo-kamienista
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • leżaki
  • parasole

Wyposażenie

  • recepcja
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych
  • parking: w cenie

Liczba pokojów

128

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: zewnętrzny
  •  leżaki: w cenie, parasole: w cenie

Dla dzieci

  • minidisco
  • łóżeczka dla dzieci
  • wysokie krzesełko
  • animacje dla dzieci 
  • plac zabaw: w sąsiednim hotelu Captain's
  • klub dla dzieci: w sąsiednim hotelu Captain's

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • rzutki 
  • tenis stołowy: w sąsiednim hotelu Captain's
Płatne
  • aqua aerobik
  • badminton
  • piłka nożna: w sąsiednim hotelu Commodore

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na basen lub ogród lub morze
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • LCD TV sat.
  • minilodówka
  • aneks kuchenny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na basen lub ogród lub morze
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • LCD TV sat.
  • minilodówka
  • aneks kuchenny
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 16 m2
  • widok na basen lub ogród lub morze
  • TV sat.
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • LCD TV sat.
  • balkon
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu 
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracja główna

  • bary i inne: 3
  • lobby bar
  • bar z przekąskami
  • bar na plaży: napoje alkoholowe dodatkowo płatne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja / Zakynthos

    Opis oferty:

    Należy do lokalnej grupy Xenos Hotels i razem z siostrzanymi hotelami Commodore i Captain's tworzy przyjemny, wakacyjny kompleks. Goście hotelu Admiral mogą korzystać z wszystkich udogodnień sportowych sąsiednich hoteli. Położony na wzgórzu, z malowniczym widokiem na miasto Zakynthos i zatokę, oferuje wygodny pobyt w przestronnych pokojach z aneksami kuchennymi, popularną formułę all inclusive i animacje, w tym także w języku polskim.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, ok. 300 m od centrum ARGASSI ze sklepami, barami i tawernami, ok. 4 km od miasta Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (ok. 2 EUR/Zakynthos).

    PLAŻA:

    Argassi Beach, publiczna, wąska, piaszczysto-żwirowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, dojście do plaży ulicą, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, greckiej kategorii B, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2007 r., 96 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, winda, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w holu, snack-bar przy basenie, disco-bar; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m², odnowiony, gustownie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja (pilot: 5 EUR/depozyt), łazienka (wanna, wc; suszarka), sypialna, część wydzielona szklanymi drzwiami, telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka, aneks kuchenny, mikrofalówka, toster, zestaw do kawy/herbaty (na życzenie); za opłatą: sejf (ok. 10 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub ogródek (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,5-2 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy (za kaucją); miniklub (3-10 lat), amfiteatr, dyskoteka, animacje dla dzieci i dorosłych w języku polskim i angielskim: gry i zabawy dla dzieci, bingo, quizy, karaoke, wieczór grecki; za opłatą: bilard (ok.1,5 EUR/gra); Goście mogą korzystać z udogodnień 2 sąsiednich hoteli Commodore i Captain's: baseny, boisko do piłki nożnej.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu, w restauracji; przekąski w restauracji (9.00-18.00); napoje bezalkoholowe (8.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (9.00-23.00) w barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2695042779, www.xenos-hotels.gr 

    GRATIS:

    Wi-Fi 


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Opis oferty

     

    Opinie klientów


    Program

    Dzień Pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
    Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

    Wycieczki lokalne


    Inne

    ZAKYNTHOS informacje ogólne

    Waluta

    EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
    Napiwki

    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
    Wiza

    Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
    Czas

    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy

    grecki
    Orientacyjne ceny

    Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
    Poczta

    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
    Elektryczność

    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony

    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie

    Zakynthos

    Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
    Laganas
    Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
    Kalamaki

    To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
    Argassi
    Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
    Tsilivi
    Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
    Alykanas

    Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
    1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
    2. Wzór wypełnienia znaleźć można na Travelli, w zakładce Komunikaty (Grecja - formularz wjazdu!) oraz
    3. Adresy hoteli konieczne do wypełnienia wniosku znajdują się poniżej.
    4.

    Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza
    . Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci
    obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek
    (nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
    5. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również
    formularz z unikalnym kodem QR
    , który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
    6. W przypadku
    nieposiadania
    kodu QR turyści
    nie zostaną wpuszczeni
    na pokład samolotu lecącego do Grecji.
    Adresy hoteli:

    Wizy

    W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
    1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
    2. Instrukcja wypełnienia formularza znajduję się:
    3. W razie problemów z wypełnieniem formularza, prosimy o kontakt ze swoim sprzedawcą.
    4. Adresy hoteli konieczne do wypełnienia wniosku znajdują się poniżej.
    5.

    Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza
    . Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci
    obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek
    (nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
    6. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również
    formularz z unikalnym kodem QR
    , który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
    7. W przypadku
    nieposiadania
    kodu QR turyści
    nie zostaną wpuszczeni
    na pokład samolotu lecącego do Grecji.
    Adresy hoteli:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Zakynthos

    OPIS

    Wraz z dwoma sąsiednimi hotelami tworzy wspólny kompleks, gdzie Goście mogą wzajemnie korzystać z oferty rozrywkowej. Admiral jest doskonałą bazą wypadową dla turystów nastawionych na zwiedzanie, ze względu na świetną lokalizację jak i dla rodzin z dziećmi, dla których są przygotowane liczne animacje.

    lokalizacja

    200 m od Argassi, 4 km od centrum Zante, 6 km od lotniska w Zakynthos-ZTH. Hotel usytuowany na powierzchni: 2611 m2.

    kategoria organizatora

    3*

    kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1994 r. Odnowiony w 2018 r.Na terenie hotelu: restauracja, bar, basen odkryty.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

    plaża

    300 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, żwirowa, 80 m długości, dojście do plaży ulicą.Bezpłatne: parasole, leżaki, pawilony, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 4 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 1)- 3 aneksy (liczba pięter: 2)Typy pokoi:- apartamenty dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, bar, cukierniaAll Inclusive(09:00-23:00)- śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej- przekąski (10:00-13:00, 15:00-17:00) serwowane w barze z przekąskami- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-11 lat w hotelu Captains- dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw w hotelu Captains- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - tenis stołowy w hotelu Captains- rzutki- siatkówka plażowa- miniboisko do piłki nożnej- animacje (głównie w hotelu Admiral)- jacuzzi w hotelu Captains- dyskoteka (napoje dodatkowo płatne)

    płatne

    - bilardDODATKOWE INFORMACJEZe względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE- Czy w hotelu można kupić maseczki? - DOSTĘPNE BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - TAK- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - NIE- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Jak często są sprzątane pokoje? - RAZ NA TYDZIEŃ- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJA- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - TAK- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 1 GOŚĆ NA 1 M2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE- Czy na leżakach są materace? - NIE- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - NIE- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (PO KAŻDYM UŻYCIU)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (OBSŁUGA KELNERSKA)- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - NIE- Czy mini klub jest czynny? - NIE- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - NIE- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - TAK- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - TAKPODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    30.06.2021 12:08

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-FiDiscoMini KlubAll InclusiveSerwis plażowyPokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Admiral Annex

    Admiral to najnowszy z kompleksu siostrzanych hoteli składających się z 3 części: Commodore, Admiral oraz Captain's, działających pod wspólną nazwą Admiral Captain's Complex. Hotel usytuowany jest na wzniesieniu wśród zieleni, skąd roztaczają się wspaniałe widoki na zatokę i miasto Zakynthos. Goście, zakwaterowani w jednym z trzech obiektów, mogą korzystać z udogodnień całego kompleksu. Hotel polecany jest rodzinom z dziećmi, parom i osobom nastawionym na zwiedzanie. Z uwagi na bliskość atrakcji w centrum Argasi i Zakynthos to idealne miejsce także dla szukających turystycznych rozrywek.

     

    Lokalizacja

    w Argasi, ok. 300 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 6 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 250 m od przystanku komunikacji publicznej, centrum rozrywki przy hotelu

     

    Wyposażenie hotelu:

    liczba pokoi: 54, restauracje: 1, kawiarnie: 1, windy: 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), wnętrza klimatyzowane

    Pokoje:

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, ogrzewanie, taras/balkon, suszarka do włosów, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem.

    Plaża:

    publiczna, piaszczysta, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness:

    piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, aerobik, rzutki, bilard (płatny), waterpolo, siłownia, sporty wodne przy basenie. Na plaży: narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

    Rozrywka:

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, karaoke, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie:

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum) między 9.00 a 23.00; przekąski, lody i podwieczorek w wyznaczonych godzinach w ciągu dnia.

     

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • transfery,
    • ubezpieczenie,
    • zakwaterowanie,
    • wyżywienie,
    • opiekę polskiego rezydenta.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    Centrum kurortu znajduje się zaledwie 4 km od portu głównego Zakynthos, i 5 km od lotniska

    Plaża

    ok. 300 m od publicznej żwirowej plaży w Argasi, parasole i leżaki płatne.

    Zakwaterowanie

    96 funkcjonalnych apartamentów; Typy pokoi: apartamenty dla maksymalnie czterech osób; Wyposażenie: balkon lub taras, telefon, klimatyzacja (za dodatkową opłatą), sejf (za dodatkową opłatą), łazienka (prysznic lub wanna, wc, suszarka), telewizję satelitarną, lodówkę, aneks kuchenny z mini piekarnikiem lub kuchenką mikrofalową, zestaw do parzenia kawy i herbaty. Posiadają widok z boku na morze, lub basen.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna; Bary: główny lobby bar, bar przy basenie;

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiadokolacja, serwowane są w restauracji głównej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski, lody i podwieczorek w wyznaczonych przez hotel godzinach, podawane w lobby barze.

    Sport i rozrywka

    Odkryty basen na dachu z wydzielonym miejscem dla dzieci, tenis stołowy Odpłatnie: Stół bilardowy, jacuzzi, pokój gier, sporty wodne na plaży (rowerki wodne, kajaki).

    Dla dzieci

    Mini klub, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, animacje.

    Pozostałe udogodnienia

    24-godzinna recepcja, kantor wymiany walut, bezprzewodowy dostęp do Internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu, lekarz na wezwanie, pokój gier, masaż, manicure i pedicure na życzenie (za dodatkową opłatą), usługi pralnicze, parking, Duży odkryty taras przy basenie oraz w ogrodzie z bezpłatnymi leżakami.

    Naszym zdaniem

    Hotel położony w znanej turystycznej miejscowości, z miłą obsługą, oferuje wszelkie wygody i udogodnienia dla osób w każdym wieku. Polecany dla par, rodzin z dziećmi.

    Strona internetowa

    http://www.admiralhotel.gr/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Atrakcyjny położony na niewielkim wzniesieniu, z pięknym widokiem i panoramą na zatokę i miasto Zakynthos. W odległości 400 m znajduje się piaszczysto - żwirowa plaża z łagodnym zejściem do morza. Hotel jest jednym z 3 obiektów w kompleksie z połączoną infrastrukturą, pozostałe obiekty to Commodore i Captain's. Goście mogą korzystać z infrastruktury innych obiektów.

    Położenie

    Hotel położony jest w odległości 400 m od piaszczysto-żwirowej plaży w miejscowości Argassi, ok. 3,5 km od miasta Zakynthos. 6 km od lotniska. W niewielkiej odległości ok. 250 m. znajduje się główna ulica miejscowości Argassi z licznymi tawernami, sklepami, barami i pubami.

    Wyposażenie

    Hotel wchodzi w skład kompleksu kilku hoteli. Do dyspozycji gości jest całodobowa recepcja z lobby, restauracja główna z częścią wewnętrzną i zewnętrzną, klimatyzowana z krzesełkami dla dzieci. Bar, snack bar, basen. Bezpłatny Internet bezprzewodowy.

    Pokoje

    Nowocześnie i gustownie urządzone. Hotel odnowiony w roku 2010. Standardowe ok. 25 m2 z widokiem na ogród lub na morze. Indywidualnie sterowana klimatyzacja (depozyt 5 Euro za pilota), balkon ze stolikiem i krzesłami, tv z polskimi kanałami, aneks kuchenny z lodówką, sejf (dodatkowo płatny ok. 10 Euro/7 dni). Apartament Commodore- apartament składajacy się z 2 połącznych pokoi.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania godz. 8: 00 - 10: 00, obiady w godz. 13: 00 - 14: 30, kolacje 19: 00 - 21: 00, przekąski między posiłkami (hamburgery, frytki, tosty, kanapki), podawane w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane są w hotelowych barach od 10:00-23:00

    Sport i rozrywka

    Baseny w każdym obiekcie, mniejszy basen dla dzieci, bezpłatny dostęp do leżaków i parasoli przy basenie, plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, mini boisko do piłki nożnej (przy części Captain's) jacuzzi (przy części Captain's) Kawiarenka internetowa (za dodatkową opłatą), wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży (za dodatkową opłatą)

    Dla dzieci

    Plac zabaw, oddzielny basen, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesła w restauracji.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Grecja/Zakynthos/Argassi

    Opinia 7islands

    Położony blisko centrum popularnej na Zakynthosie miejscowości wypoczynkowej Argassi, w której znajdują się liczne sklepy, tawerny, restauracje oraz dyskoteki. Polecany w szczególności dla miłośników nocnych rozrywek oraz osób chcących korzystać z wakacyjnych uroków greckich miasteczek.

    Położenie

    W miejscowości Argassi, ok. 200 m od centrum, w której znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje, ok. 3 km od stolicy wyspy - miasta Zakynthos, ok. 5 km od lotniska.

    Plaża

    Ok. 300 m od hotelu, bardzo wąska i piaszczysta (codzienne przypływy i odpływy powodują zalewanie plaży). Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Kompleks składający się z 2 budynków. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja główna, bar, Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Goście hotelu Admiral mogą bezpłatnie korzystać z infrastruktury rozrywkowej kompleksu Captains-Commodore-Admiral. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 96 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę. Odpłatnie: klimatyzacja, sejf. Studia z bocznym widokiem na morze dodatkowo wyposażone są w aneks kuchenny z podstawowym wyposażeniem oraz suszarkę do włosów. Pokoje 2-osobowe z dostawką zlokalizowane są w budynku bocznym (aneksie). Rodzaje pokoi: studia z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, 2-osobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). Przekąski dostępne są w barze w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-17:00. Lody serwowane są w godzinach 13:00-14:30 oraz 19:00-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w godzinach 09:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatnie), jacuzzi (w hotelu Captains), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, pokój gier, masaże, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

    Kontakt do hotelu

    www.admiralhotel.gr / Tel.: 00 30 269 502 61 63

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Położony na wzniesieniu oferuje piękny widok na zatokę i miasto Zakynthos. Blisko popularnej miejscowości Argassi- polecany w szczególności miłośnikom nocnych rozrywek i osobom chcących korzystać z wakacyjnych uroków greckich miasteczek.

    Położenie

    Argassi, ok. 200 m od centrum, ok. 3 km od stolicy, ok. 6 km od lotniska.

    Plaża

    Ok. 500 m od hotelu (przejście przez ulicę), kamienisto-piaszczysto, bardzo wąska (szerokość w sposób istotny zależna od codziennych przypływów i odpływów). Ok. 600 m od hotelu prywatna plaża, leżaki i parasole bezpłatne, w ramach all inclusive woda i napoje bezalkoholowe (09:00-20:00).

    Hotel

    Internet - Wi-Fi bezpłatne w lobby. Wybudowany w 1994 r., częściowo wyremontowany w 2015r., składa się z 2 budynków i posiada 96 pokoi, recepcję, kącik telewizyjny, taras słoneczny. Płatne - kącik internetowy. Należy do kompelsu hotelowego składającego się z hoteli Admiral, Comodore i Capitains. Oficjalna kategoria grecka ***

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka z prysznicem/wanną, WC, suszarka do włosów, TV-Sat, sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka, balkon/taras. Apartamenty - pokój dzienny z aneksem kuchennym oraz sypialnia, dla maksymalnie 4 os. dorosłych. Pokoje znajdują się w budynku położonym ok. 30 m od budynku głównego hotelu Admiral. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi. Brak możliwości wyboru lokalizacji pokoju. Pokoje o podwyższonym standardzie dodatkowo płatne.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    Basen, leżaki i parasole bezpłatne, przykładowe bezpłatne atrakcje: gimnastyka w wodzie, tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, siatkówka plażowa. Płatne : bilard, pokój gier, masaż, sporty wodne na plaży. Goście hotelu Admiral mogą bezpłatnie korzystać z infrastruktury kompleksu Captains-Commodore-Admiral (baseny, restauracje, bary).

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zapytanie), mini klub, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Lekkie przekąski serwowane w ciągu dnia w wyznaczonych godzinach i miejscu. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-23:00). Markowe i importowane napoje alkoholowe i zamówienia składane po godzinie 23:00 - płatne.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna i bar.

    Informacje dodatkowe

    Część sportów, gier i menu płatna. Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive wyznaczonych barach i godzinach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2019. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 1.50 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu. 

    Warto wyróżnić

    * popularny i lubiany * położony blisko tawern i dyskotek * bezpłatny serwis plażowy * wspaniałe widoki dzięki położeniu na wzgórzu

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.

    Aktualizacja

    Oficjlana kategoria lokalna 3*

    HOTELE

    W chwili obecnej wszystkie hotele wdrażają nowe regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego i beztroskiego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji oraz animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi w danym kraju wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotera oraz turyści. Obowiązek dostosowania sie do reżimu stanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    GRECJA

    Położenie

     Lokalizacja 200 m od centrum miejscowości Argassi 300 m od najbliższej plaży 4 km od miasta Zante. Przybliżony czas transferu 35 minut

    Wyposażenie

     Zakwaterowanie Istnieje 96 apartamentów z jedną sypialnią, z których wszystkie wyposażone są w łazienkę, suszarkę do włosów, aneks kuchenny z lodówką, mini piekarnikiem lub/i kuchenką mikrofalową i przyborami kuchennymi, sejfy (za opłatą), telewizję satelitarną, telefon, balkon lub taras i klimatyzację ( opłata lokalna).

    Zakwaterowanie

    TV, sejf, balkon lub taras, suszarka do włosów, lodówka, czajnik, kuchenka mikrofalowa. Łazienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja (od 1 maja do 31 października), Codzienne sprzątanie pokoju

    Plaża

    publiczna piaszczysta plaża 300 m od hotelu. Parasole, szezlongi - za opłatą, ręczniki plażowe za opłatą.

    Wyżywienie

    All Inclusive obejmuje śniadanie w formie bufetu, lunch i kolację w głównej restauracji. Przekąski, w tym lody, dostępne są w wybranych porach między posiłkami przez minimum 3 godziny dziennie. Lokalne wino, piwo, napoje alkoholowe i napoje bezalkoholowe dostępne są codziennie od 9:00 do 23:00. Dodatkowe dodatki obejmują bezpłatne korzystanie z leżaków na plaży Argassi i bezpłatne napoje orzeźwiające w barze na plaży od 11:00 do 17:00.

    Rozrywka i sport

     4 baseny odkryte, w tym basen dla dzieci (słodkowodne).Odkryty basen ze słodką wodą. Miejsce do opalania z leżakami i parasolami.  Stół bilardowy *, aqua aerobik, rzutki, piłka nożna *, tenis stołowy * i siatkówka. Częste animacje w ciągu dnia (dostępna od 15 czerwca do 10 października), w tym małe gry zespołowe, sporty zespołowe i zajęcia w wodzie. Częste wieczorne animacje (dostępne od 10 czerwca do 30 września), w tym wewnętrzne programy rozrywkowe, karaoke, muzyka na żywo, minidyskoteka, profesjonalne pokazy i quizy. *dodatkowa opłata 

    Dla dzieci

     

    Basen dla dzieci, klub dla dzieci (4-12 lat) - (czynny od 01 czerwca do 30 września, w godzinach od 10.00 do 21.30). Plac zabaw dla dzieci - drabinka i zjeżdżalnie (wiek i wzrost) mogą obowiązywać ograniczenia). Informacje oparte na poprzednim sezonie i mogą ulec zmianie. Uwaga

    plac zabaw dla dzieci znajduje się w siostrzanym hotelu w tym samym kompleksie, Captain's Hotel, przejście przez ulice.   

    UWAGA!

      do zapłaty na miejscu podatek turystyczny. 

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).   TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM!   W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży.    


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Orka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Kompleks hotelowy położony w miejscowości Argassi, 4 km od miasta Zakynthos, 10 km od lotniska w Zakynthos.

    PLAŻA

    Piaszczysta, wąska i mała, oddalona od hotelu ok. 350 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne (2 leżaki, stolik i parasol - ok. 7 EUR/dzień). Istnieje również możliwość nurkowania i plażowania na przepięknej, szerokiej piaszczystej plaży St. Nicolaus oddalonej od hotelu ok. 10 km, na którą można dojechać autobusem (10:30 - 17:00) - przystanek znajduje się w bliskim sąsiedztwie hotelu. Warunkiem bezpłatnego powrotu jest posiadanie biletu za wykup serwisu plażowego - 2 leżaki, stolik, parasol (4 EUR /za osobę).

    HOTEL

    Duży kompleks hotelowy, usytuowany na wzniesieniu wśród zieleni, składa się z 3 hoteli: hotel Commodore, hotel Admiral oraz hotel Captain's tworzą pod wspólną nazwą Admiral Captain's Complex (dwupiętrowe budynki z windami). Obiekt odnowiony w 2007 roku, należący do Xenos Hotels; oferuje łącznie 264 pokoje i apartamenty: 96 (hotel Admiral), 77 (hotel Captain's) oraz 161 (hotel Commodore). Oficjalna kategoria grecka B i C. W pobliżu hotelu znajdują się liczne tawerny, bary, sklepy, sklepiki z pamiątkami, supermarket oraz przystanek autobusowy.

    DO DYSPOZYCJI

    Recepcja, restauracja serwująca dania kuchni greckiej i międzynarodowej, snack bar przy basenie hotelu Captains i Admiral, 3 drink bary przy recepcji hotelu Captains, Admiral i Commodore, grill - barbecue, lobby bar z TV SAT, kącik internetowy, pralnia (dodatkowo płatna), mini market, sala TV, parking, fryzjer (za dodatkową opłatą), parking.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Basen o głębokości 1,00 - 2,70 m (parasole i leżaki bezpłatne), bilard, tenis stołowy, siatkówka, piłka wodna, gry video; w lobby w części Admiral organizowane są wieczory rozrywkowe z karaoke, kabaretami i quizami, dostępne dla Klientów całego kompleksu. Mini golf, wypożyczalnia sprzętu wodnego na plaży (skutery i rowery wodne, paragliding za motorówką, czynna w sezonie) - płatne dodatkowo. Ok. 550 m od hotelu istnieje możliwość wynajmu samochodów (od 25 do 70 EUR/dzień), quadów (od 30 - 65 EUR/dzień) lub skuterów (od 16 do 30 EUR/dzień), umożliwiająca samodzielne poznanie urokliwych zakątków wyspy. Życie nocne i rozrywki w centrum Argassi (dyskoteki Vivlos i Barrage lub restauracje Three Brothers czy The Big Plate, gdzie co tydzień odbywają się wieczory greckie) lub pobliskim Zakynthos.

    DLA DZIECI

    Brodzik przy basenie, plac zabaw, animacje w języku polskim, na wzgórzu na północ od kurortu znajduje się wesołe miasteczko Fun Castle, mini zoo, letnie kino (ok. 3 EUR) oraz mini golf (ok. 5 EUR).

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive - śniadania (08:00 - 10:00), lunch (13:00 - 14:30), kolacja (19:00 - 21:00) - wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum) i bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata) wydawane są w godz. 09:00 - 23:00. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 10:00 - 12:00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15:00 - 17:00.

    Informacje o lotach i bagażu

    Prosimy zwrócić uwagę iż w cenę biletu przeważnie wliczony jest tylko bagaż podręczny, natomiast bagaż rejsowy jest dodatkowo płatny. Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach lub dowodach osobistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi Klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji Klienta.Wytyczne dot. bagażu w poszczególnych liniach lotniczych są równe i wyglądają następująco:Lecąc LOT Polish Airlines (kod lotu LO) każdy pasażer może wziąć ze sobą:jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą:- bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaUWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8585c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines:  https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriageLecąc WizzAir (kod lotu W6), każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony)Warszawa- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 550 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 710 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Katowice- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 110 PLN/osoba w dwie stronyWybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych WIZZ:https://wizzair.com/pl-pl/legal/ogolne-warunki-przewozu-pasazerow-i-bagazuLecąc Ryanair (kod lotu FR), każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Kraków-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Poznań-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWarszawa Modlin-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWrocław-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaBerlin- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 450 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 210zł/osobaWybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozuLecąc Easy Jet (kod lotu EZY) każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem.Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- bagaż rejestrowany 15kg - cena 400PLN/sztuka- bagaż rejestrowany 23kg - cena 450 PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą.Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunkiWażne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

    COVID 19

    W związku z panującą na świecie pandemią wirusa Covid19 i częstymi zmianami dot. warunków wyjazdu i powrotu do kraju prosimy o śledzenie na bieżąco informacji dla podróżujących: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Zachecamy róznież do rejestracji w systemie MSZ Odyseusz (https://odyseusz.msz.gov.pl/). System w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych sytuacji za granicą, umożliwi kontakt MSZ z Państwem w celu przekazania informacji lub udzielenia pomocy przez właściwą placówkę dyplomatyczno-konsularną.

    Formularz PLF i kod OR

    Jest bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojej podróży na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Formularz należy wypełnić co najmniej 24 godziny przed odprawą (najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot- do godziny 22:00). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy odprawie biletowej oraz przy przekraczaniu granicy z Grecją (drogą powietrzną, lądową i morską). Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować.  W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR.Podróżnym nieposiadającym kodu QR linie lotnicze mogą odmówić wejścia na pokład samolotu. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo nałożyć na podróżnego grzywnę w wysokości 500 euro.W sprawach związanych funkcjonowaniem PLF i generowania kodów QR proszę kontaktować się z infolinią greckiego Ministerstwa Ochrony obywatela dzwoniąc na numer: +30 215 560 51 51.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Admiral Argassi to hotel usytuowany w miejscowości Argassi ze sklepami, barami i tawernami, niedaleko plaży. Polecamy osobom pragnącym wypocząć na przepięknej wyspie Zakynthos oraz tym, którzy pragną odkrywać jej uroki.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na niewielkim wzniesieniu, z malowniczymi widokami na zatokę i miasto Zakynthos, blisko centrum miejscowości Argassi i plaży z łagodnym zejściem do morza
    • nowoczesne i wygodne pokoje, animacje, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Commodore i Captains
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis, bardzo dobry stosunek jakości do ceny

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Zakynthos, Grecja

    Opis hotelu

    Ten czarujący hotel znajduje się w Argassi. Nieruchomość oferuje dostęp do Internetu Wi-Fi na miejscu. Admiral Argassi zapewnia całodobową recepcję. Ten hotel nie oferuje łóżeczek na życzenie. Nieruchomość rozumie, że dostępność jest ważna dla wszystkich gości. Z tego powodu posiada ona segmenty dostępne dla wózków inwalidzkich i jest w pełni przystosowana dla łatwego dostępu. Zwierzęta nie są dozwolone w tej nieruchomości. Podróżujący przybywający samochodem docenią parking dostępny w Admiral Argassi. Podróżujący naprawdę docenią szeroką gamę usług dotyczących rozrywki i spędzania wolnego czasu oraz oferowanych udogodnień. Niektóre z niniejszych usług Admiral Argassi mogą być płatne.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Admiral Argassi
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
    Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
    Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
    Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
    Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
    Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
    Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
    Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
    Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
    Filmy hotelu Admiral Argassi:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Admiral agrassi
    https://youtu.be/-bc1ThWn1eE

    Opinie o Hotelu Admiral Argassi

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Cena adekwatna do jakości, pokoje czyste, bardzo dobre animacje i super jedzenie.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7

    Admiral Argassi - możliwości zakwaterowania:

    Apartament standard
    Studio standard
    1 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj standardowy

    Admiral Argassi - Możliwości wyżywienia:


    Admiral Argassi - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Admiral Argassi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00