cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
1 / 20
Udogodnienia hotelu Club Grand Efe
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Club Grand Efe
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Kusadasi
Ocena hotelu Club Grand Efe:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Grand Efe:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 września 2018

Hotel Club Grand Efe w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kusadasi

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na prawdziwe tureckie wakacje dla całej rodziny! Hotel oferuje mnóstwo atrakcji zorganizowanych tak, aby nikt nie zaznał nudy, a dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano nawet miniaquapark. W ciągu dnia można zrelaksować się na prywatnej plaży lub przy basenie, a po dniu pełnym wrażeń, w jednym z licznych barów czynnych do późnych godzin wieczornych. Przestronne, nowocześnie urządzone pokoje, wysoka jakość usług oraz bogata formuła all inclusive gwarantują udany wypoczynek. W 2018 r. hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum OZDERE ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 35 km od Kusadasi; ok. 65 km od lotniska w Izmirze; przystanek autobusowy przed hotelem (Kusadasi, Izmir).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2013 r., 384 pokoje, 1 budynek, 8 pięter, 3 windy, przestronne, nowoczesne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Pink Bar, Taverne Bar, Disco Bar (płatny), bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, butiki, minimarket; ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia, fryzjer, fotograf, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (klucz za depozytem); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, miniaquapark z małymi zjeżdżalniami, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (możliwość wypożyczenia sprzętu), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, kajaki, rowery; animacje dla dzieci i dorosłych, plac zabaw dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortów tenisowych, bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, ciastko (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2327975803, www.grandefe.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kusadasi

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na prawdziwe tureckie wakacje dla całej rodziny! Hotel oferuje mnóstwo atrakcji zorganizowanych tak, aby nikt nie zaznał nudy, a dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano nawet miniaquapark. W ciągu dnia można zrelaksować się na prywatnej plaży lub przy basenie, a po dniu pełnym wrażeń, w jednym z licznych barów czynnych do późnych godzin wieczornych. Przestronne, nowocześnie urządzone pokoje, wysoka jakość usług oraz bogata formuła all inclusive gwarantują udany wypoczynek. W 2015 r. hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum OZDERE ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 35 km od Kusadasi; ok. 65 km od portu lotniczego w Izmirze; przystanek autobusowy przed hotelem (Kusadasi, Izmir).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2013 r., 384 pokoje, 1 budynek, 8 pięter, 3 windy, przestronne, nowoczesne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Pink Bar, Taverne Bar, Disco Bar (płatny), bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, butiki, minimarket; ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia, fryzjer, fotograf, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, miniaquapark z małymi zjeżdżalniami, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (możliwość wypożyczenia sprzętu), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, kajaki, rowery; animacje dla dzieci i dorosłych, plac zabaw dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortów tenisowych, bilard, motorowe sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, ciastko (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2327975803, www.grandefe.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 lat serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.


Mapa Hotelu Club Grand Efe

Opinie o Hotelu Club Grand Efe

Czysty, przyjemny, z fajnymi animacjami dla dzieci i dorosłych przez cały dzień, blisko do Kusadasi (piękne miasto warte zobaczenia), pyszne jedzenie, bardzo przyjazna obsługa, piękny ogród dookoła. Naprawdę świetny wypoczynek połączony ze zwiedzaniem i zabawą. Polecam!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Serdecznie polecam ten rewelacyjny hotel! Plaża kamienista przy samym hotelu bardzo czysta i zagospodarowana tak samo baseny codziennie czyszczone. Ładne pokoje duże i przestronne spokojnie z dzieciakami się pomieściliśmy. Bogate all inc + menu dla dzieci świetna sprawa. Alkohole w barach dostępne bez ograniczeń bardzo dobre zresztą. Szczególnie dla rodzin z dziećmi bardzo bardzo polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Club Grand Efe - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 1 os. boczny w/morze

Club Grand Efe - Możliwości wyżywienia:


Club Grand Efe - miasta wylotu:


Club Grand Efe - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Club Grand Efe? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00