cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Club Grand Efe, Wybrzeże Egejskie
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
02.05 - 09.05
już od 2089 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.09 - 22.09
już od 1514 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Grand Efe
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Club Grand Efe
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Kusadasi
Ocena hotelu Club Grand Efe:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Grand Efe:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Hotel Club Grand Efe w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kusadasi

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na prawdziwe tureckie wakacje dla całej rodziny! Hotel oferuje mnóstwo atrakcji zorganizowanych tak, aby nikt nie zaznał nudy, a dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano nawet miniaquapark. W ciągu dnia można zrelaksować się na prywatnej plaży lub przy basenie, a po dniu pełnym wrażeń, w jednym z licznych barów czynnych do późnych godzin wieczornych. Przestronne, nowocześnie urządzone pokoje, wysoka jakość usług oraz bogata formuła all inclusive gwarantują udany wypoczynek. W 2015 r. hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum OZDERE ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 35 km od Kusadasi; ok. 65 km od portu lotniczego w Izmirze; przystanek autobusowy przed hotelem (Kusadasi, Izmir).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2013 r., 384 pokoje, 1 budynek, 8 pięter, 3 windy, przestronne, nowoczesne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Pink Bar, Taverne Bar, Disco Bar (płatny), bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, butiki, minimarket; ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia, fryzjer, fotograf, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, miniaquapark z małymi zjeżdżalniami, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (możliwość wypożyczenia sprzętu), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, kajaki, rowery; animacje dla dzieci i dorosłych, plac zabaw dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortów tenisowych, bilard, motorowe sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, ciastko (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2327975803, www.grandefe.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 lat serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kusadasi

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na prawdziwe tureckie wakacje dla całej rodziny! Hotel oferuje mnóstwo atrakcji zorganizowanych tak, aby nikt nie zaznał nudy, a dla najmłodszych wczasowiczów przygotowano nawet miniaquapark. W ciągu dnia można zrelaksować się na prywatnej plaży lub przy basenie, a po dniu pełnym wrażeń, w jednym z licznych barów czynnych do późnych godzin wieczornych. Przestronne, nowocześnie urządzone pokoje, wysoka jakość usług oraz bogata formuła all inclusive gwarantują udany wypoczynek. W 2018 r. hotel otrzymał Żagiel ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum OZDERE ze sklepami, restauracjami i barami, ok. 35 km od Kusadasi; ok. 65 km od lotniska w Izmirze; przystanek autobusowy przed hotelem (Kusadasi, Izmir).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2013 r., 384 pokoje, 1 budynek, 8 pięter, 3 windy, przestronne, nowoczesne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Pink Bar, Taverne Bar, Disco Bar (płatny), bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, butiki, minimarket; ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, pralnia, fryzjer, fotograf, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda na powitanie), sejf (klucz za depozytem); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 1,4-1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, miniaquapark z małymi zjeżdżalniami, 2 zjeżdżalnie dla dorosłych, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; kort tenisowy (możliwość wypożyczenia sprzętu), tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, kajaki, rowery; animacje dla dzieci i dorosłych, plac zabaw dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortów tenisowych, bilard.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonych barach; kawa, herbata, ciastko (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2327975803, www.grandefe.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i ceniony przez gości rodzinny hotel, oferujący mnóstwo atrakcji dla młodszych i starszych. Dostęp do malowniczej plaży, mini aquapark oraz bogata formuła All Inclusive to zdecydowanie największe zalety tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Ozdere

OPIS

Hotel usytuowany tuż przy plaży, znajduje się w niedalekiej odległości od centrum miasteczka Ozdere. Na terenie obiektu można dostrzec basen, animacje, korty do tenisa ziemnego, minigolf, zjeżdżalnie wodne zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Spokój i urokliwy teren wpisują się w klimat tego miejsca.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1991 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty, 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych (działa w godzinach 10:00-19:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 8, liczba wind: 3). Typy pokoi: pokoje standardowe sea/land view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 6 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (4) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w wybranym barze, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (3), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, siatkówka plażowa, minigolf, aerobik, siłownia, animacje

płatne

oświetlenie kortów, cymbergaj, miniboisko do piłki nożnej, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

dodatkowe informacje

OPIS NA LATO 2020.

Aktualizacja opisu

24.09.2019 17:37

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Club Grand Efe

Opinie o Hotelu Club Grand Efe

4.4
zdecydowanie polecam

Czysty, przyjemny, z fajnymi animacjami dla dzieci i dorosłych przez cały dzień, blisko do Kusadasi (piękne miasto warte zobaczenia), pyszne jedzenie, bardzo przyjazna obsługa, piękny ogród dookoła. Naprawdę świetny wypoczynek połączony ze zwiedzaniem i zabawą. Polecam!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Serdecznie polecam ten rewelacyjny hotel! Plaża kamienista przy samym hotelu bardzo czysta i zagospodarowana tak samo baseny codziennie czyszczone. Ładne pokoje duże i przestronne spokojnie z dzieciakami się pomieściliśmy. Bogate all inc + menu dla dzieci świetna sprawa. Alkohole w barach dostępne bez ograniczeń bardzo dobre zresztą. Szczególnie dla rodzin z dziećmi bardzo bardzo polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Club Grand Efe - możliwości zakwaterowania:

FAMILY CONNECTING ROOM
STANDART ROOM LAND VIEW
STANDART ROOM SEA VIEW SINGLE USE
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj
Rodinný pokoj pro 3 osoby
Rodinný pokoj pro 4 osoby
STANDART ROOM SEA VIEW
STANDART ROOM LAND VIEW SINGLE USE

Club Grand Efe - Możliwości wyżywienia:


Club Grand Efe - miasta wylotu:


Club Grand Efe - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Club Grand Efe? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00