cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 1979 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.05 - 01.06
już od 1799 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Roda Garden Village
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Roda Garden Village
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Roda Garden Village:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Roda Garden Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Roda Garden Village w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Świetne położenie przy plaży, blisko do Roda i niewiele dalej do sąsiedniego kurortu Acharavi, sprzyja wypoczynkowi miłośników spokojnych wakacji i szaleństwom amatorów greckich rozrywek. Wygodny i zadbany, otoczony jest wypielęgnowanym ogrodem z palmami, ma ładny basen z barem, gdzie miło wypić drinka z widokiem na morze.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum RODA, z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami, ok. 38 km od miasta Korfu; ok. 40 km od lotniska na Korfu; przystanek autobusowy w Roda (ok. 3,6 EUR do miasta Korfu).

PLAŻA:

Roda Beach, publiczna, jedna z najdłuższych na wyspie, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/leżak + parasol/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, oczekuje na przyznanie czwartej gwiazdki, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2007 r., 74 pokoje, budynek główny i 5 bocznych, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, bar przy basenie; ładny, zadbany ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżka piętrowe), ok. 20-28 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

apartament:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², dwupomieszczeniowy, wyposażony jak pokój standardowy; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,8-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe płatne (ok. 3 EUR/pobyt, kaucja 7 EUR); tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.00-12.30, 15.00-19.00, 21.30-23.00); lody (15.30-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2663063587,

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Świetne położenie przy plaży, blisko do Roda i niewiele dalej do sąsiedniego kurortu Acharavi, sprzyja wypoczynkowi miłośników spokojnych wakacji i szaleństwom amatorów greckich rozrywek. Wygodny i zadbany, otoczony jest wypielęgnowanym ogrodem z palmami, ma ładny basen z barem, gdzie miło wypić drinka z widokiem na morze.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum RODA, z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami, ok. 38 km od miasta Korfu; ok. 40 km od lotniska na Korfu; przystanek autobusowy w Roda (ok. 3,6 EUR do miasta Korfu).

PLAŻA:

Roda Beach, publiczna, jedna z najdłuższych na wyspie, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/leżak + parasol/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, oczekuje na przyznanie czwartej gwiazdki, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2007 r., 74 pokoje, budynek główny i 5 bocznych, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, bar przy basenie; ładny, zadbany ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżka piętrowe), ok. 20-28 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

apartament:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², dwupomieszczeniowy, wyposażony jak pokój standardowy; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,8-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe płatne (ok. 3 EUR/pobyt, kaucja 7 EUR); tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.00-12.30, 15.00-19.00, 21.30-23.00); lody (15.30-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2663063587,

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Roda Garden Village



Kameralny kompleks hotelowy znajduje się przy plaży Roda, która wyróżniona została certyfikatem "Błękitna Flaga" i należy do najdłuższych plaż na wyspie. Hotel położony jest niedaleko centrum miejscowości z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami. Urokliwy hotel to odpowiednie miejsce dla miłośników słońca, morza i spokojnego wypoczynku.


LOKALIZACJA HOTELU


w miejscowości Roda, przy plaży, ok. 1 km od centrum, ok. 40 km od lotniska, ok. 800 m od centrum handlowego, ok. 250 m od przystanku komunikacji publicznej.


WYPOSAŻENIE HOTELU


liczba pokoi: 74, restauracje: 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, wypożyczalnia rowerów, opieka lekarska (płatna).


WYPOSAŻENIE POKOI


klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.


PLAŻA


publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście, przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne), ręczniki (płatne).


SPORT I FITNESS


tenis stołowy.


ROZRYWKA


dzienne animacje, wieczorne animacje.


DLA DZIECI


brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; w określonych godzinach przekąski w barze przy basenie; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie lub w barze głównym między 10.00 a 23.00, w określonych godzinach lody dla dzieci.
Wymagane noszenie opasek All Inclusive.


INFORMACJE DODATKOWE


Kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci w sezonie letnim.
Ok. 36 km do miasta Korfu.
Obiekt zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2007 r.


TYPY POKOI


STANDARD: pokoje dla max. 2 dorosłych i 2 dzieci.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Korfu/Roda

Opinia 7islands

Świetne położenie przy plaży oraz bliskość do miejscowości Roda sprzyja jednocześnie spokojnemu wypoczynkowi jak i szaleństwom amatorów greckich rozrywek. Hotel otoczony zadbanym ogrodem z palmami zapewni doskonały relaks.

Położenie

Na północnym wybrzeżu, ok. 400 m od miejscowości Roda, gdzie znjadują się sklepy, restauracje i bary, ok. 35 km od miasta Korfu i od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 400 m od hotelu.

Plaża

Ok. 10 m od hotelu, żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez lokalną drogę.

Hotel

Odnowiony w 2007 roku kompleks składa się z 6 dwupiętrowych budynków otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, bar przy basenie. Odpłatnie: mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 94 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzacje, telewizję satelitarną, lodówkę. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady (wybór 6 dań), kolacje (wybór 12 dań). Wieczory tematyczne (kuchnia chińska, włoska lub grecka) odbywają się dwa razy w tygodniu. W godzinach 10:00-18:00 w barze przy basenie dostępne są przekąski. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), animacje. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

Tel.: 00 30 266 306 35 86


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Położenie

spokojnie, w zadbanym ogrodzie, pomiędzy dwoma miejscowościami Acharavi i Roda. Do centrum miejscowości Roda z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami ok. 800 m. Do Acharavi ok. 1,5 km. Przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, jedna z najdłuższych na wyspie, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi. Dojście do plaży przez ulicę (ok. 50 m). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

kameralny kompleks hotelowy odnowiony w 2008 r., oferuje 77 pokoi, składa się z budynku głównego i 5 bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja główna, 2 bary: w budynku głównym i przy basenie, minimarket. Na zewnątrz, w ładnym zadbanym ogrodzie znajduje się basen o nieregularnym kształcie. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne przy basenie bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za opłatą.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

wygodne. Pokoje dwuosobowe (2-3A): w budynku głównym, ok. 20 m2, zadbane, indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf za opłatą, lodówka, TV - satelitarna, telefon. Łazienka z wanną lub prysznicem, wc, suszarka. Pokoje typu studio (2-3B): w budynkach bocznych, wyposażone jak pokoje standardowe. Apartamenty (2-3C): ok. 44 m2, dodatkowo sypialnia, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

plac zabaw, oddzielny brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty, na życzenie (przed wyjazdem)

Rozrywka

w miejscowości Roda i Acharavi.

Dostęp do internetu

WI-FI przy recepcji gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: na plaży różnorodne sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (kuchnia międzynarodowa). Przekąski w barze przy basenie (10:00-12:30, 15:30-19:00); lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w barze przy basenie (po godz. 18:00) w barze głównym (10:00-23:00), lody dla dzieci (10:00-12:30 i 15:30-17:30).

Wcześniej = taniej

do 31.12.14 20% ZNIŻKI, od 01.01.15-31.01.15 15% ZNIŻKI, od 01.02.15-31.03.15 10% ZNIŻKI.

Zniżki

DLA DZIECI 2-14 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • świetne położenie, przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • blisko do miejscowości Roda i Acharavi
  • kameralny i zadbany hotel z przyjemną atmosferą
  • idealne miejsce dla osób ceniących spokojny wypoczynek z dala od miejskich kurortów


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Roda Garden Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji

Opinie o Hotelu Roda Garden Village

4.0
polecam

byłam mile zaskoczona ładne apartamenty w ogrodzie,cicho,obfite posiłki .-urozmaicone i smaczne ,obsługa sympatyczna.Kameralnie.Za ogólne wrażenia można dać nawet ponad trzy gwiazdki.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

Roda Garden Village - możliwości zakwaterowania:

Apartamentai 2 asmenims
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Roda Garden Village - Możliwości wyżywienia:


Roda Garden Village - miasta wylotu:


Roda Garden Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Roda Garden Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00