Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
  • Hotel Roda Garden Village, Korfu
1 / 22
Udogodnienia hotelu Roda Garden Village
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Roda Garden Village
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Roda Garden Village:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Roda Garden Village:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2018

Hotel Roda Garden Village w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Świetne położenie przy plaży, blisko do Roda i niewiele dalej do sąsiedniego kurortu Acharavi, sprzyja wypoczynkowi miłośników spokojnych wakacji i szaleństwom amatorów greckich rozrywek. Wygodny i zadbany, otoczony jest wypielęgnowanym ogrodem z palmami, ma ładny basen z barem, gdzie miło wypić drinka z widokiem na morze.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum RODA, z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami, ok. 38 km od miasta Korfu; ok. 40 km od lotniska na Korfu; przystanek autobusowy w Roda (ok. 3,6 EUR do miasta Korfu).

PLAŻA:

Roda Beach, publiczna, jedna z najdłuższych na wyspie, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, żwirkowo-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, przejście przez drogę lokalną, parasole i leżaki płatne (2,5 EUR/leżak + parasol/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, hotel oczekuje na przyznanie czwartej gwiazdki, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2007 r., 74 pokoje, budynek główny i 5 bocznych, hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, bar przy basenie; minimarket; ładny, zadbany ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżka piętrowe), ok. 20-28 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

apartament:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², dwupomieszczeniowy, wyposażony jak pokój standardowy; apartament na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,8-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe płatne (ok. 3 EUR/pobyt, kaucja 7 EUR); tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.00-12.30, 15.00-19.00, 21.30-23.00); lody (15.30-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2663063587,

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Roda Garden Village



Kameralny kompleks hotelowy znajduje się przy plaży Roda, która wyróżniona została certyfikatem "Błękitna Flaga" i należy do najdłuższych plaż na wyspie. Hotel położony jest niedaleko centrum miejscowości z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami. Urokliwy hotel to odpowiednie miejsce dla miłośników słońca, morza i spokojnego wypoczynku.


LOKALIZACJA HOTELU


w miejscowości Roda, przy plaży, ok. 1 km od centrum, ok. 40 km od lotniska, ok. 800 m od centrum handlowego, ok. 250 m od przystanku komunikacji publicznej.


WYPOSAŻENIE HOTELU


liczba pokoi: 74, restauracje: 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, wypożyczalnia rowerów, opieka lekarska (płatna).


WYPOSAŻENIE POKOI


klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.


PLAŻA


publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście, przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne), ręczniki (płatne).


SPORT I FITNESS


tenis stołowy.


ROZRYWKA


dzienne animacje, wieczorne animacje.


DLA DZIECI


brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; w określonych godzinach przekąski w barze przy basenie; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze przy basenie lub w barze głównym między 10.00 a 23.00, w określonych godzinach lody dla dzieci.
Wymagane noszenie opasek All Inclusive.


INFORMACJE DODATKOWE


Kuchnia międzynarodowa, menu dla dzieci w sezonie letnim.
Ok. 36 km do miasta Korfu.
Obiekt zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2007 r.


TYPY POKOI


STANDARD: pokoje dla max. 2 dorosłych i 2 dzieci.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Korfu/Roda

Opinia 7islands

Świetne położenie przy plaży oraz bliskość do miejscowości Roda sprzyja jednocześnie spokojnemu wypoczynkowi jak i szaleństwom amatorów greckich rozrywek. Hotel otoczony zadbanym ogrodem z palmami zapewni doskonały relaks.

Położenie

Na północnym wybrzeżu, ok. 400 m od miejscowości Roda, gdzie znjadują się sklepy, restauracje i bary, ok. 35 km od miasta Korfu i od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 400 m od hotelu.

Plaża

Ok. 10 m od hotelu, żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez lokalną drogę.

Hotel

Odnowiony w 2007 roku kompleks składa się z 6 dwupiętrowych budynków otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, bar przy basenie. Odpłatnie: mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 94 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzacje, telewizję satelitarną, lodówkę. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, apartamenty z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady (wybór 6 dań), kolacje (wybór 12 dań). Wieczory tematyczne (kuchnia chińska, włoska lub grecka) odbywają się dwa razy w tygodniu. W godzinach 10:00-18:00 w barze przy basenie dostępne są przekąski. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), animacje. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

Tel.: 00 30 266 306 35 86


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym, palmowym ogrodzie, przy Roda Beach - przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko miejscowości Roda i Acharavi
  • zadbane pokoje, ładny basen
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Położenie

spokojnie, w zadbanym ogrodzie, pomiędzy dwoma miejscowościami Acharavi i Roda. Do centrum miejscowości Roda z licznymi barami, sklepami, tawernami i pubami ok. 800 m. Do Acharavi ok. 1,5 km. Przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa, jedna z najdłuższych na wyspie, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi. Dojście do plaży przez ulicę (ok. 50 m). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży za opłatą.

Wyposażenie

kameralny kompleks hotelowy odnowiony w 2008 r., oferuje 77 pokoi, składa się z budynku głównego i 5 bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja główna, 2 bary: w budynku głównym i przy basenie, minimarket. Na zewnątrz, w ładnym zadbanym ogrodzie znajduje się basen o nieregularnym kształcie. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne przy basenie bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za opłatą.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

wygodne. Pokoje dwuosobowe (2-3A): w budynku głównym, ok. 20 m2, zadbane, indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf za opłatą, lodówka, TV - satelitarna, telefon. Łazienka z wanną lub prysznicem, wc, suszarka. Pokoje typu studio (2-3B): w budynkach bocznych, wyposażone jak pokoje standardowe. Apartamenty (2-3C): ok. 44 m2, dodatkowo sypialnia, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

plac zabaw, oddzielny brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty, na życzenie (przed wyjazdem)

Rozrywka

w miejscowości Roda i Acharavi.

Dostęp do internetu

WI-FI przy recepcji gratis, kącik Internetowy za opłatą.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: na plaży różnorodne sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (kuchnia międzynarodowa). Przekąski w barze przy basenie (10:00-12:30, 15:30-19:00); lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe w barze przy basenie (po godz. 18:00) w barze głównym (10:00-23:00), lody dla dzieci (10:00-12:30 i 15:30-17:30).

Wcześniej = taniej

do 31.12.14 20% ZNIŻKI, od 01.01.15-31.01.15 15% ZNIŻKI, od 01.02.15-31.03.15 10% ZNIŻKI.

Zniżki

DLA DZIECI 2-14 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • świetne położenie, przy jednej z najdłuższych plaż na wyspie, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • blisko do miejscowości Roda i Acharavi
  • kameralny i zadbany hotel z przyjemną atmosferą
  • idealne miejsce dla osób ceniących spokojny wypoczynek z dala od miejskich kurortów


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Roda Garden Village to hotel usytuowany blisko bardzo długiej plaży Roda Beach oraz centrum miejscowości Roda i kurortu Acharavi ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na udogodnienia dla najmłodszych.


Mapa Hotelu Roda Garden Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji

Opinie o Hotelu Roda Garden Village

byłam mile zaskoczona ładne apartamenty w ogrodzie,cicho,obfite posiłki .-urozmaicone i smaczne ,obsługa sympatyczna.Kameralnie.Za ogólne wrażenia można dać nawet ponad trzy gwiazdki.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

Roda Garden Village - możliwości zakwaterowania:

Apartamentai 2 asmenims
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Roda Garden Village - Możliwości wyżywienia:


Roda Garden Village - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Roda Garden Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00