cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Botanik , Riwiera Turecka
1 / 32
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
04.04 - 08.04
już od 1485 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.04 - 19.04
już od 1271 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Delphin Botanik
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Delphin Botanik
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Delphin Botanik :
4.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

Hotel Delphin Botanik w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum regionie Karaburun
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w recepcji/w lobby, w cenie
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • kawiarenka internetowa: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • parking

karty

Visa, MasterCard 

Liczba pokojów

457

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  • basen dla dzieci „Kinder pool": maj - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • bufet dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, rezerwacja wymagana
  • miniklub: 4-12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aerobik 
  • siatkówka plażowa 
  • oświetlenie kortu tenisowego
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-6 os.
  • ok. 54 m2
  • 2 sypialnie
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • minibar: napoje bezalkoholowe w cenie, woda w cenie, przekąski, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 27 m2
  • widok na ląd
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf
  • minibar: napoje bezalkoholowe w cenie, woda w cenie, przekąski
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski
  • przekąski o północy
  • ciasto: w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja: bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, maj - październik, 07:00 - 10:00, 10:00 - 11:00, 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:30, z tarasem
  • restauracja specjalistyczna „Ottoman": rodzaje kuchni: chińska, turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt w cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Dolce Vita": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt w cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Mr. Fish: rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt w cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Sushi": rodzaje kuchni: sushi, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt w cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Chinese House: rodzaje kuchni: chińska, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt  cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Japan": rodzaje kuchni: teppanyaki, a la carte, rezerwacja wymagana, raz na pobyt w cenie, maj - październik, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby: maj - październik
  • bar przy zewnętrznym basenie: maj - październik
  • bar „Vitamin Bar: maj - październik

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Wypoczynek w otoczeniu natury. Hotel położony jest w niepowtarzalnym zielnym ogrodzie - znajduje się tu ponad 1800 gatunków roślin i drzew, które wręcz hipnotyzują Gości urodą i zapachami. Zieleń ogrodu idealnie współgra z błękitem basenu Morza Śródziemnego, ciepłym wiatrem i spokojną aurą.Zielony Świat zaczyna się w momencie wkroczenia na teren hotelu - weź głęboki oddech między palmami i delektuj się wakacjami.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1988 r. Na terenie hotelu: restauracje (7), bary (9), pralnia (płatna), basen odkryty, 5 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    100 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 4 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 0), 3 bloki (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 5 os.: 2 sypialnie, przepierzenie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (6), bary (9) All Inclusive (08:00-02:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:30), późny posiłek (23:00-04:00) w restauracji Park, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis, wymagana rezerwacja."OTTOMAN" turecka, "DOLCE VITA" włoska, "MR FISH" owoce morza, "HIRO SUSHI BAR" japońska, "CHINESE HOUSE" chińska, "JAPAN" japońska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne, możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje w dzień, sauna, dyskoteka, kino

    płatne

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    OPIS NA LATO 2020.

    Aktualizacja opisu

    16.10.2019 11:46

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoria

    Kategoria Exim Tours:  5*

    Kategoria Lokalna

      5 *

    Położenie

    - w Oklucalar - przy plaży - ok. 30 km od centrum Side - ok. 32 km od centrum Alanyi - ok. 90 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysta z pomostem - leżaki, materace, ręczniki plażowe i parasole (bezpłatne) 

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 27 m2 - centralna klimatyzacja - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo) - LCD TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów, 8 zjeżdżalni - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, gimnastyka wodna - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - siatkówka plażowa, kajaki, tenis stołowy, rzutki - 2 korty tenisowe (sprzęt za depozytem) - dzienne i wieczorne programy animacyjne, muzyka na żywo, dyskoteka Płatne - spa, masaże, jacuzzi - bilard, gry komputerowe - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, lunapark, brodzik ze zjeżdżalniami - mini klub (4-12 lat), program animacyjny, mini kino

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski dzienne i nocne, lody. Niedzielny brunch. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00 w wybranych barach, bar w lobby do 01:00 bar w dyskotece do 02:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna

    - 6 restauracji a l'a carte

    turecka, rybna, włoska, chińska, japońska, sushi

    - 9 barów, m.in.

    w lobby, przy basenie, na plaży,  na pomoście, bar witaminowy, w dyskotece 

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 1988 roku, wyremontowany w 2012 roku - hotel dysponuje 617 pokojami w budynku głównym i 3 budynkach bocznych - anex - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - pasaż handlowy, fryzjer, lekarz - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - bezpłatny shuttle bus do Alanyi i Side - www.delphinhotel.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.

    Video

    https://www.youtube.com/watch?v=nQVFmYCThTI


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POLOŻENIE

    Hotel usytuowany jest w Okurcalar; oddalony ok. 30 km od Side i ok. 32 km od Alanyi. Do międzynarodowego lotniska w Antalyi jest ok. 90 km.

    PLAŻA

    Prywatna, przy hotelu; 200 metrowa, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe za kaucją. Bar przy plaży.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Popularny i luksusowy kompleks wypoczynkowy. Położony na przepięknym 90.000 m terenie, w pobliżu unikalnych atrakcji przyrodniczych i zabytków historycznych. Składa się z trzypiętrowego budynku głównego i pięciu budynków bocznych. Posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne - recepcja, lobby, windy, amfiteatr, sklepiki. Hotel akceptuje karty Visa i Master Card. Usługi - room service, kantor wymiany walut, salon piękności, pralnia, lekarz, fotograf, wypożyczalnia samochodów. Restauracje i bary - restauracja  główna, restauracja oferująca dania kuchni tureckiej, restauracja rybna, oraz restauracja azjatycka, włoska i japońska, Sushi (wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc); trzy bary - w recepcji, przy basenie i na plaży, bar witaminowy serwujący świeżo wyciskane soki.

    INTERNET

    Punkt internetowy odpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - trzy baseny odkryte, kryty basen, leżaki i parasole przy basenie, aquapark (sześć zjeżdżalni), sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, szachy, aerobik, trzy korty tenisowe (oświetlenie za opłatą, rakiety i piłki - depozyt), kajaki, dyskoteka, kino, lunapark, dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie - masaże, centrum odnowy biologicznej, kręgle, bilard, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik ze zjeżdżalnią, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, krzesełka w restauracji, bufet w restauracji, animacje, łóżeczka na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    617 komfortowych pokoi. Pokój typu Standard - ok. 27m, dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek. Wyposażenie - łazienka (wanna, suszarka, WC), klimatyzacja, TV, telefon, bezpłatny sejf, mini bar, balkon. Na zapytanie istnieje możliwość zarezerwowania pokoju przystosowanego dla osób niepełnosprawnych.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive - śniadanie i późne śniadanie w formie bufetu; obiad i kolacja w formie bufetu; lekkie przekąski w ciągu dnia, kawa, herbata, ciastka/ciasta, lody; nocna przekąska; lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10.00-01.00 w wyznaczonych barach. Możliwość skorzystania raz na pobyt z jednej z sześciu restauracji a 'la carte (turecka, rybna, azjatycka, włoska, japońska, Sushi). Minibar (napoje bezalkoholowe, piwo, woda, orzeszki) uzupełniany raz dziennie. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, napojów butelkowanych.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.delphinhotel.com/

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WIZA I PASZPORT

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    ******

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF 5

    Położenie

    90 km od lotniska w Antalyi i ok. 32 km od centrum Alanyi; hotel oferuje bezpłatny transport do Alanyi, Manavgatu i Side (w określonych godzinach).

    Plaża

    Żwirowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, parasole i materace są bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    617 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 5 budynkach w ogrodzie; Typy pokoi - 563 standardowe (27 m), 20 rodzinnych (54 m, składają się z dwóch pomieszczeń), 6 pokoi dla osób niepełnosprawnych; pokoje ekonomiczne są tej samej wielkości, co pokoje standardowe, ale mieszczą się na parterze. Wyposażenie - centralna klimatyzacja, telewizor, mini bar(codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi oraz piwem) i bezpłatny sejf; łazienki wyposażone są w wannę z prysznicem oraz suszarkę do włosów i WC.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 6 restauracji a la carte - turecka, włoska, chińska, japońska oraz serwująca dania z ryb; Goście mogą zjeść kolacje w restauracji a'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji; 6 barów - bar przy plaży, lobby bar, bar witaminowy, dwa bary przy basenach, Disco Bar.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, lody oraz tzw. nocny bufet; napoje alkoholowe rodzimej produkcji i bezalkoholowe są dostępne w godz. 10.00-01.00 (w dyskotece do 02.00); w barze witaminowym dostępne są soki ze świeżych owoców. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    Sport i Rozrywka

    3 baseny zewnętrzne, Aquapark Bezpłatnie -centrum fitness, sauna, łaźnia turecka, sporty wodne (niemotorowe), siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy i aerobik; codziennie prowadzony jest bogaty program animacyjny, wieczorem można obejrzeć show w amfiteatrze lub pobawić się w dyskotece; Odpłatnie - motorowe sporty wodne, bilard, kręgle, zabiegi i masaże w centrum SPA.

    Dla dzieci

    Brodzik, Aquapark, Lunapark oraz mini klub (4-12 lat) i program animacyjny; specjalne menu, wysokie krzesełka w restauracji.

    Pozostałe udogodnienia

    Recepcja, sklep z pamiątkami, mini market, wymiana walut, fryzjer, butik, lekarz (płatny).

    Naszym zdaniem

    Ogromnym atutem tego hotelu jest piękny, zadbany ogród, gdzie znajduje się wiele gatunków niesamowitych roślin; wpływa to z pewnością na relaksacyjną atmosferę i sprzyja spacerom ocienionymi alejkami. Jest to świetna propozycja dla wszystkich osób (bez względu na wiek) spragnionych wspaniałych wakacji na łonie natury. Na uwagę zasługuje również bogata opcja All inclusive, która zawiera nawet soki ze świeżych owoców dostępne w barze witaminowym.

    Strona internetowa

    www.botanikhotel.com.tr/


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Rozbudowany kompleks wypoczynkowy usytuowany w pięknym ogrodzie przy plaży. Mnóstwo atrakcji dla dużych i małych, sport, rozrywka, dobra baza wypadowa na zwiedzanie okolic Alanyi i Side. Wakacyjna idylla dla rodzin!

    Położenie

    W Alanyi - Ocurcalar, przy piaszczysto-żwirowej plaży, ok. 90 km od lotniska, 30 km od Side, 32 km od Alanyi, w pobliżu głównej ulicy, ok. 10 km od centrum handlowego. Niedaleko znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Elegancki reprezentacyjny hol powitalny z całodobową recepcją, punkt wymiany walut, kącik internetowy, sala konferencyjna z zapleczem biznesowym, restauracja główna, Park Restaurant, Ottoman Restaurant, Blue fish (owoce morza), Dolce Vita (kuchnia włoska), China House (kuchnia chińska), Daitokai Teppenyaki (kuchnia japońska), Sushi, lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży, vitamin bar, bar w dyskotece, sklepy, jubiler, salon fryzjerski, apteka, pralnia.

    Pokoje

    630 pokoi, w tym większość typu Standard (ok. 27 m2). Klasyczny styl, centralnie sterowana klimatyzacja, łazienka z wanną, prysznicem, WC, suszarką do włosów, TV sat, kanał muzyczny, minibar, telefon, sejf, Wi-Fi, balkon. Pokoje typu Family (ok. 54 m2) składają się z dwóch sypialni oddzielonych drzwiami wewnętrznymi (możliwość zakwaterowania do 5 osób). Pokoje typu Economy to kilka pokoi wydzielonych przez hotel jako propozycja o niższym standardzie oraz w atrakcyjniejszej cenie. Obniżony standard pokoi polegać może na mniejszym metrażu, braku balkonu, gorszym widoku, lokalizacji pokoju na parterze, niskim parterze, w sąsiedztwie kuchni, restauracji czy dyskoteki.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadanie 07.00-10.00, późne śniadanie 10.00-11.00, lunch  12.30-14.30, kolacja 19.00-21.30 oraz tzw. nocny bufet w godz. 23.30-24.00 - w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w lobby barze w godzinach 10.00-01.00, w barze przy basenie i przy plaży od godz.10.00 do północy, w dyskotece w godz. 23.00-02.00, kolacja w restauracji a' la carte (konieczna rezerwacja). Szczegóły (lokale gastronomiczne i godziny) oraz dodatkowe niespodzianki wchodzące w skład pakietu all inclusive aktualizowane na bieżąco w hotelu.

    Sport i rozrywka

    2 baseny, jacuzzi, aerobik, korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, fitness, rzutki, bilard, ośrodek wellness z sauną, łaźnią, gabinetem kosmetycznym i masażu, animacje w dzień i wieczorem, występy, przedstawienia w amfiteatrze, muzyka na żywo, dyskoteka, kino pod gołym niebem, sporty wodne.

    Dla dzieci

    Brodzik, basen, zjeżdżalnie wodne, lunapark, miniklub (4-12 lat), menu dziecięce, pokazy filmowe, bajki, gry, zabawy itd., wysokie krzesełka w restauracji.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ALANYA

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 1988 roku, 3-kondygnacyjny budynek główny i 3 budynki boczne usytuowane są na powierzchni 90.000m2; do dyspozycji gości 3 baseny odkryte, 3 baseny dla dzieci, 8 zjeżdżalni wodnych, basen kryty, restauracja główna "Park", 6 restauracji A'la carte restauracje (turecka, włoska, rybna, sushi, chińska, japońska - możliwość 1 bezpłatnej rezwacji podczas pobytu), 9 barów; goście hotelu mogą korzystać ze wszystkich udogodnień siostrzanego hotelu Delphin Botanik Platinum

    POKOJE:

    617 pokoi: 581 pokoi standardowych (27m2), 3 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych, 30 pokoi rodzinnych (54m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), LCD-TV, Wi-Fi (płatne), minibar (bezpłatny - codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienka z prysznicem, suszarka sejf (bezpłatnie), laminat, balkon

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, jacuzzi, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, lekarz, salon gier, bilard, pralnia, kafejka internetowa, centrum handlowe, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne na plaży, wynajem wózka inwalidzkiego, room service

    POŁOŻENIE:

    Okurcalar, 32 km od Alanyi i Side, 90 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, opalanie i kąpiel w morzu umożliwia molo; leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie dostępne są bezpłatnie

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, lunapark (wspólnie z Delphin Botanik), mini disco, mini kino, 3 brodziki, 3 zjeżdżalnie, menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), wózek (depozyt), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka, kino, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, centrum fitness, aerobik, step, aqua-aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, 1 kort tenisowy (wspólnie z Dephin Platinum), rzutki, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonale znany i ceniony przez gości kompleks hotelowy gwarantujący wypoczynek na najwyższym poziomie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci oraz bogate zaplecze sportowe to główne zalety tego luksusowego obiektu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Botanik Hotel and Resort w Karaburun w 4 budynkach i posiada 617 pokoi. Hotel położony jest 50 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Side (30 km). Pozostałe miasta: Alanya (32 km), Antalya (90 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada sklepy, recepcję, klimatyzację, lobby, salon fryzjerski i mini market. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po angielsku, niemiecku i rosyjsku. Do dyspozycji są 9 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu:. Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: kino i dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje opiekę medyczną, usługi prasowania, kantor, pokojówki, usługę budzenia i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, brodzik i usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 00:00), przekąski o północy (pora serwowania: 23:00 - 04:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 12:30 - 17:30), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 00:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 00:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 00:00) i alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 00:00).

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje sala gier, minigolfa, tenis stołowy, rzutki i bilard. Botanik Hotel and Resort posiada pokój do relaksu, łaźnię parową, spa i hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, koszykówka, siatkówka plażowa i aerobik. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Delphin Botanik
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Delphin Botanik

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Generalnie pobyt w tym hotelu wspominam bardzo dobrze. Jest naprawdę świetny i niewiele jest rzeczy do których można się przyczepić. Obsługa, bardzo dobra. Pyszne jedzenie i najlepsze drinki. Dużo atrakcji, basenów, park rozrywek dla dzieci. Naprawdę świetne wakacje, polecam serdecznie.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    bardzo dobry hotel! ładne pokoje, może dość małe ale przyjemne, codziennie sprzątane! jedzenie i napoje 24 godziny na dobę! super animacje i atrakcje dla dzieci i dla rodziców! korty tenisowe, stoły do pingponga, boiska do siatkówki, wszystko jest! piękny ogród! jak dla mnie minusem jest tylko mnóstwo rosjan wszędzie i mało rodaków!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    spędziliśmy w hotelu wspaniały tydzień !!! gorąco polecam!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.4
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Delphin Botanik :
    5.5 / 6

    Wspaniałe wakacje dla dziecka i rodziców 2008-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wspaniała majówka ! 2008-05-22
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.5
    Doskonały 2008-05-25
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Najlepszy hotelik na świecie 2008-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Najlepszy hotel w turcji! 2008-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel cudowny ,przepiekny 2008-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    To miejsce to prawdziwy paradise 2008-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel posiada piękny ogród, w który wkomponowane są baseny i bary. Kelnerzy są bardzo mili, a plaża ...
    więcej

    5.7
    Duży obiekt, duża ilość bardzoczystych pokoi 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Naprawde warto! 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byłam 3 razy w Egipcie. urcja to raj porownując tamte hotele. W Botaniku rano było śniadanie, póżnie...
    więcej

    5.9
    Doskonały na wypoczynek z dziećmi 2008-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.5

    Hotel przede wszystkim dla rodzin z dziećmi, przepiękny park, wspaniała roślinność.Obsługa miła i up...
    więcej

    5.7
    Wymażone wakacje 2008-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byłam tam 2 razy i bardzo dobrze wspominam te wakacje. Te wakacje były wspaniale i polecam kazdemu k...
    więcej

    6.0
    Super urlop 2008-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    Wakacje dla kazdego coś miłego 2009-01-01
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Byłem z rodzina -dziecko 10 lat. Fajny pobyt wszystko jest extra. Duże plusy do jedzenie, baseny ,z...
    więcej

    5.5
    Super hotel 2010-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Wszystko pachniało słońcem 2010-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Idealny dla rodzin z dziećmi 2010-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Dla rodzin z dziećmi niczego więcej nie potrzeba.Duży wybor pysznego jedzenia, soki z owoców ,przeką...
    więcej

    5.8
    Udany urlop 2010-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Rewelacyjny hotel! 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Spedzilismy w tym hotelu przemiy czas! Hotel bardzo zadbany z przepieknym wypielegnowanym ogrodem.Je...
    więcej

    5.8
    Super wakacje 2011-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel położony nad samym morzem skladający się z kilku budynków. Wypielęgnowany ogród. Pokoje średni...
    więcej

    5.6
    Raj na poziomie morza 2011-05-29
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel wart polecenia 2011-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    hotel pieknie polozony jedzenie bardzo dobre obsluga sympatyczna wysoki standart piekne zadbane ogro...
    więcej

    5.6
    Super wakacje 2011-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Super hotel dla rodzin z dziećmi. Najwięcej gości rosyjskojęzycznych. W pokojach i łazienkach widać ...
    więcej

    5.7
    Delphin Botanik - wczasy rodzinne 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel z przepiękna rolinnością 2011-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel z sieci Delphin.Polecam ,idealny dla rodzin z dziecmi .Wiele atrakcji dla maluchow typu plac z...
    więcej

    5.7
    Polecam! Nawet najbardziej wybrednym 2011-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Witam, Polecam wszystkim! Spędziliśmy tydzień z dziećmi (8, 12 lat) to najpiękniejszy hotel jaki mie...
    więcej

    6.0
    Hotel, w którym niczego nie brakuje 2011-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Cudowny hotel, wspaniały urlop 2011-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Delphin Botanik 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Polecam! Delphin Botanik 2012-06-08
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bajeczne wakacje dla rodziny - hotel marzenie 2012-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Botanik - lato 2012 2012-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wakacje 2012, lipiec 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      2.7
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Plusy: Hotel ok - kilka budynków usytuowanych w ogrodzie, brak widoku na może. Ładny duży ogród, cod...
    więcej

    5.2
    Wszystko na wyciągnięcie ręki 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wakacje 2012 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Delphin Botanik - niestety poniżej oczekiwań 2012-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Polecam wszystkim choć mały niuans jest 2013-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.7
    Super jedzenie, miła obsługa bez angielskiego! 2013-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.3

    Pracownicy recepcji brakiem chęci załatwienia czegokolwiek psują obraz całego hotelu ! Angielski u ...
    więcej

    5.0
    Kolejny udany pobyt w Botaniku! 2014-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bajeczny pobyt 2015-05-13
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Raj 2015-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel do którego powrócisz 2015-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super urlop w super hotelu 2015-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Botanik :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Delphin Botanik - możliwości zakwaterowania:

    STANDARD ROOM WITH BALCONY 2+2
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    ECONOMY ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    STANDARD ROOM 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 5PAX
    ECONOMY ROOM SNG USE 1PAX
    ECONOMY ROOM 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM WITH BALCONY
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balkon,Economy
    ECONOMY ROOM 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    Einzelzimmer,Balkon
    Einzelz,Balkon,Economy
    fr family room
    fr family room
    Fam.-Apt.,Balkon
    sre standard eco room
    sre standard eco room
    sre standard eco room
    srgv standard room gv
    srgv standard room gv
    srgv standard room gv
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS
    STANDARD ROOM WITH BALCONY SINGLE USE
    ECONOMY ROOM WITH BALCONY

    Delphin Botanik - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Delphin Botanik ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00