cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
  • Hotel Stella Palace, Kreta
1 / 75
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 22.09
już od 343 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.04 - 01.05
już od 148 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Palace
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Stella Palace
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Stella Palace:
4.3 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2020

Hotel Stella Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Hersonissos
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu, w cenie
  •  recepcja 
  • winda 
  • ogród 
  • taras na dachu 
  • fryzjer
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą
  • amfiteatr 
  • jubiler 
  • sala konferencyjna
  • terminal internetowy

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

267

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • animacje dla dzieci: 4-12 lat
  • miniklub: 4-12 lat
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • plac zabaw
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt
  • bufet dla dzieci 
  • opieka nad dzieckiem: za opłatą
  • pokój gier i zabaw

Sport i wellness

Płatne
  •  strefa spa: „STELLA SPA"
  • masaże
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • zumba
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis
  • sala fitness/siłownia
  • pilates
  • joga

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • wieczory tematyczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na basen lub ogród
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • kapcie
  • balkon lub taras
  • suszarka
  • lodówka: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na basen lub ogród
  • 2 sypialnie
  • wanna
  • klimatyzacja: w cenie
  • WC
  • kapcie
  • balkon lub taras
  • suszarka
  • lodówka: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
Suita SUX1
  • 2 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ogród
  • wanna
  • balkon
  • klimatyzacja: w cenie
  • WC
  • suszarka
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • sejf: za opłatą
  • TV sat.
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na basen lub ogród
  • balkon lub taras
  • lodówka: w cenie
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2 os.
  • ok. 30 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ogród
  • jacuzzi
  • taras
  • prywatny basen
  • szlafroki
  • kapcie
  • lodówka
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • minibar: za opłatą
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: w cenie
  • WC
  • suszarka
  • TV sat.
  • Wi-Fi: w cenie

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 11:00 - 18:30
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja gourmet „Gourmet Restaurant Elia": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, menu dla dzieci, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, 08:30 - 11:00 i 12:30 - 14:30
  • główna restauracja „Poseidon Main Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, bufet, program dine around, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:30, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Asian Restaurant La Veranda": rodzaje kuchni: azjatycka, menu dla dzieci, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, 19:00 - 21:30

  • bary i inne: 5
  • bar przy zewnętrznym basenie „COHILI POOL BAR": 10:00 - 01:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „THALASSA POOL BAR": 10:00 - 01:00
  • bar „MAIN BAR": 10:00 - 01:00
  • bar „MEDITERRA ALL DAY BAR-RESTAURANT": raz w tygodniu 10:00 - 01:00
  • bar przekąskowy „SNACK BAR": codziennie 11:00 - 18:30

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Komfortowy i przestronny obiekt z mnóstwem udogodnień dla rodzin z dziećmi z rozbudowaną infrastrukturą rozrywkową dla najmłodszych, jak fantazyjne zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, mini klub czy animacje. Relaks w SPA lub możliwości uprawiania sportów zadowolą dorosłych.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2008 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (3), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, baseny odkryte (2), zjeżdżalnia wodna dla dorosłych i 2 dla dzieci, czynne w godzinach 10:00-19:00.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    200 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 13 budynkach:budynek główny (liczba pięter: 2), 12 budynków deluxe (liczba pięter: 2) Typy pokoi: pokoje double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , suity private pool dla max. 2 os.: 1 sypialnia, basen, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne z dwiema sypialniami dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , junior suite dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, jacuzzi, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (3) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:30-21:30) serwowane w restauracji głównej, późne śniadanie (08:30-11:00), obiad (12:30-14:30) serwowane w restauracji Elia, przekąski (11:00-18:30), lody, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta w wybranej restauracji podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja."Elia"- śródziemnomorska, "La Veranda"- chińska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), miniklub dla dzieci w wieku 4-12 , dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy , rzutki , piłka nożna , siatkówka , siatkówka plażowa , miniboisko do piłki nożnej , aerobik , animacje , dyskoteka

    płatne

    korty do tenisa ziemnego (3), oświetlenie kortów , rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, minigolf, bilard, siłownia, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    02.08.2019 10:26

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Aquapark SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Grecja/Kreta

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*

    POŁOŻENIE

    - przy plaży, przejście przez małą ulicę - ok. 4 km od centrum Hersonissos - ok. 20 km od lotniska w Heraklionie

    PLAŻA

    - piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe  

    POKOJE

    Pokój standardowy - klimatyzacja - TV-Sat, kanał muzyczny, telefon - sejf (płatny), mini lodówka - łazienka ( wanna/prysznic,  WC, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój sharing pool - klimatyzacja - TV-Sat, kanał muzyczny, telefon, Wi-Fi (płatne) - sejf (płatny), mini lodówka - łazienka ( wanna/prysznic,  WC, suszarka do włosów, szlafrok, kapcie) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - balkon/taras

    SPORT, RELAKS, ROZRYWKA

    Bezpłatne - 2 rozległe baseny ze słodką wodą -  leżaki i parasole - aerobik - minifutbol, koszykówka, tenis stołowy, badminton - siatkówka plażowa  - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - tenis - bilard - spa, masaże - sporty wodne na plaży

    DLA DZIECI

    - 2 baseny, zjeżdżalnie - plac zabaw, miniklub (4-12 lat) - opiekunka (na życzenie, za opłatą)  

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte i restauracji tematycznej, po uprzedniej rezerwacji.

    RESTAURACJE I BARY

    - restauracja główna - restauracja a la carte - restauracja tematyczna - bar główny - 2 bary przy basenie - bar przy plaży

    DODATKOWE INFORMACJE

    - rok otwarcia hotelu: 2007/2008 r. - hotel dysponuje 206 pokojami - Wi-Fi (bezpłatne w lobby) - sala telewizyjna - amfiteatr - pralnia, lekarz, minimarket - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.stellapalace.gr

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Kreta

    Położenie

    spokojnie, do zatoki kąpielowej przejście przez ulicę (ulica o małym natężeniu ruchu). Do centrum Analipsis ok. 700 m. Do Hersonissos ok. 4 km. Do lotniska ok. 18 km.

    Plaża

    do hotelowej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza przejście tylko przez ulicę. Leżaki i parasole bezpłatnie. Do drugiej piaszczystej plaży (ogólnodostępnej) ok. 170 m. Leżaki i parasole na tej plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    hotel otwarty w 2008 r., składa się z budynku głównego i kilku budynków jednopiętrowych i oferuje 230 pokoi. Lobby, recepcja, Wf-Fi za opłatą, bar, restauracja główna z tarasem w formie bufetu, śródziemnomorska restauracja a la carte z tarasem (za opłatą). Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami. Możliwość korzystania z basenów i zjeżdżalni w Stella Village. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne przy basenie bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.stellapalace.gr

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    komfortowe, ładnie urządzone pokoje. Pokoje Dwuosobowe superior (2-3A): nowocześnie, gustownie urządzone, klimatyzacja indywidualna, telefon, lodówka, sejf (za opłatą), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów. Junior suity (2B): z jaccuzi. Pokoje Dwuosobowe z prywatnym basenem (2E), przestronniejsze, ok. 30 m2; kącik wypoczynkowy, szlafroki, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje Rodzinne (2-4F): ok. 40 m2, jeden duży pokój z łóżkiem podwójnym, 2 pojedyncze łóżka; wyposażenie jak pok. 2A. Pokoje Dwuosobowe (B2-3A): w części Stella Village, standard 4N. Wygodnie, funkcjonalnie wyposażone, klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą), telefon, lodówka, TV-satelitarna, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Stella Village znajduje się obok Stella Palace (są to dwa siostrzane obiekty). Pakiet All Inclusive w hotelu Stella Palace oraz infrastruktura w hotelu Stella Palace.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    All Inclusive

    All inclusive Plus: 3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu, show cooking. Dwa razy w tygodniu wieczory tematyczne. Raz podczas pobytu kolacja w restauracji a la carte (rezerwacja). Przekąski i lody (10:00-17:00). Do obiadu i kolacji lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino) i bezalkoholowe. W godz. 16:30-17:30 ciastka i wypieki. W godz. 22:30-00:30 mały bufet przekąskowy. Lokalne napoje alkoholowe (alkohole wysokoprocentowe, piwo, wino białe i czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych), wybrane alkohole importowane oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Dla seniorów

    Senior 60 Plus: 10% ZNIŻKI.

    Zabawa dla całej rodziny

    Dzieci: 2 brodziki, statek piracki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty, wysokie krzesełka w restauracji. Zjeżdżalnie w Stella Village.Sport: boisko wielofunkcyjne, siatkówka plażowa, sala fitness, rzutki, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, polo wodne, badminton, piłkarzyki. Za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży oferowane przez agencje lokalne.Rozrywka: międzynarodowy program animacyjny, okazjonalnie muzyka na żywo, przedstawienia.

    Dodatkowe informacje

    Wcześniej = taniej- do 28.02.15 20% ZNIŻKI. od 01.03.15-30.04.15 15% ZNIŻKI. Dla seniorów- Senior 60 Plus- 10% ZNIŻKI. Zniżki- DLA DZIECI 2-13 lat- pobyt gratis.

    Polecamy

    Komfortowy hotel oferuje wysoki standard usług, nowocześnie wyposażone pokoje. Kompleks basenów o nieregularnym kształcie stwarza świetne warunki do aktywnego wypoczynku. Atrakcyjny pakiet All inclusive.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Stella Palace to rodzinny hotel z wysokiej klasy obsługą, wspaniale urządzonymi wnętrzami oraz komfortowymi, nowocześnie wyposażonymi pokojami. Kompleks rozległych basenów stwarza dogodne warunki do wypoczynku dla wielbicieli wodnych szaleństw i śródziemnomorskiego słońca, natomiast najmłodsi korzystać mogą z dwóch brodzików ze zjeżdżalniami wodnymi. Obok hotelu Stella Palace znajduje się siostrzany hotel Stella Village.



    Lokalizacja:

    w Analipsis, przy plaży, ok. 4 km od centrum Hersonissos , ok. 25 km od lotniska, ok. 1 km od głównej ulicy, ok. 700 m od centrum handlowego, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, ok. 4 km od centrum rozrywki.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, przejście przez ulicę, parasole, leżaki.



    Sport i fitness:

    piłka nożna, siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże (płatne), joga, jacuzzi (płatne), aerobik, SPA (płatne), rzutki, bilard (płatny), golf (płatny), boule, waterpolo.



    Sport na plaży:

    siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie (7.30 - 10.00) lub wczesne/późne śniadanie, lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w restauracji głównej w formie bufetu, napoje i lokalne piwo lub wino do posiłków; lokalne napoje bezalkoholowe (woda mineralna, soft drinki, soki, herbata, kawa itp.) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, ouzo, raki, brandy, wódka, gin, koktajle na bazie alkoholi lokalnych) między 10.00 a 23.00 w wyznaczonych barach; przekąski i lody w określonych godzinach w ciągu dnia; raz na tydzień kolacja w restauracji a'la carte.

    Uwagi: Klienci hotelu Stella Palace nie mogą korzystać z All Inclusive w położonym obok hotelu Stella Village.



    Dodatkowe informacje:

    hotel oddalony o 25 km od Heraklionu, ok. 25 km od pałacu w Knossos.

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    W przypadku oferty na potwierdzenie

    Cena zawiera:

    wyłącznie przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5kg.

    W przypadku oferty na potwierdzenie

    Cena nie zawiera:

    bagażu rejestrowanego:- 20kg - 300zł/os- 32kg - 500zł/osZapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.



    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne + tel. kontaktowy emergency) w miesiącach czerwiec-wrzesień.

    Kategoria oficjalna

    *****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

    liczba pokoi

    234, restauracje: 2, windy, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy w okolicy lobby (bezpłatny) w okolicy lobby, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia rowerów, amfiteatr, piano bar, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane.

    Opis pokoi

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną, internet bezprzewodowy (płatny).

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych.

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób (2 pomieszczenia).

    All inclusive

    TAK

    Standard

    *****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Ok. 700 m o centrum miasteczka Analipsis,5 km od tętniącego życiem Hersosnissos oraz 25 km od lotniska w Heraklionie. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Plaża

    50 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki- bezpłatne. Ręczniki plażowe - depozyt.

    Hotel

    Kategoria lokalna 5* Komfortowy resort hotelowy otwarty w 2008 r., składa się z budynku głównego i kilku budynków jednopiętrowych otoczonych pięknym ogrodem palmowym. Stella Palace to rodzinny hotel z wysokiej klasy obsługą, wspaniale urządzonymi wnętrzami oraz komfortowymi, nowocześnie wyposażonymi pokojami. Zlokalizowany tuż przy siostrzanym hotelu Stella Village 3*.

    Do dyspozycji gości

    Klimatyzowany hol z recepcją, sala telewizyjna, restauracja z tarasem, restauracja á la carte, 2 bary przy basenie, lobby bar, salon piękności, salon fryzjerski, serwis pocztowy, usługi medyczne, pralnia, parking przed hotelem (bezpłatny), mini market, serwis taxi, amfiteatr w którym odbywają się animacje. Serwis (parasole i leżaki) przy basenie i na prywatnej plaży bezpłatny.

    Internet

    Internet bezprzewodowy i kącik internetowy za opłatą.

    Konferencje/Incentive

    Bardzo dobrze wyposażona sala konferencyjna.

    Sport i Rekreacja

    2 duże baseny ze słodką wodą otoczone pięknymi palmami, leżaki i parasole przy basenach, taras słoneczny, bar z przekąskami przy basenie, rzutki, aerobik, tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, animacje. Odpłatnie: room service, pralnia, salon piękności,centrum SPA, masaże, bilard, mini golf, 2 korty tenisowe, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    2 brodziki, zjeżdżalnie wodne (w hotelu Stella Village), animacje, mini klub, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie), plac zabaw.

    Zakwaterowanie

    pokoje standardowe, , pokoje anex (znajdują się w 3* części hotelu Stella Village, goście korzystają z restauracji i infrastruktury hotelu Stella Palace 5*); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), internet bezprzewodowy (płatny), sejf (płatny ok. 15EURO/tydzień), minibar (na życzenie, płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    śniadanie (7:30--10:00), lunch (12:30 - 14:30) i obiadokolację (19:00--21:30) w restauracji głównej w formie bufetu, napoje i lokalne piwo lub wino do posiłków; lokalne napoje bezalkoholowe (woda mineralna, soft drinki,soki, herbata, kawa itp.) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, ouzo, raki, brandy, wódka, gin, koktajle na bazie alkoholi lokalnych) między 10:00-23:00 w wyznaczonych barach; przekąski i lody w określonych godzinach w ciągu dnia; raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte.

    Informacje dodatkowe

    www.stellapalace.gr

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wraz z siostrzanym hotelem Stella Village tworzy rozległy kompleks wakacyjny. Zadbana roślinność, ładne i duże baseny, komfortowe warunki, eleganckie wnętrza, bogata oferta kulinarna, atrakcje rekreacyjno-sportowe. Wakacyjny raj dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    W miejscowości Analipsi, 50 m od prywatnej, małej, piaszczysto- żwirowej plaży (przejście przez ulicę, serwis plażowy bezpłatny, ręczniki za depozytem), 200 m od większej, publicznej plaży, 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek komunikacji podmiejskiej.

    Wyposażenie

    Restauracja główna, restauracja a'la carte (kuchnia azjatycka) z widokiem na morze, tawerna grecka, 4 bary (główny, przy 2 basenach, w dyskotece), sale konferencyjne,  minimarket w Stella Village, amfiteatr, kącik internetowy, Internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, całodobowy room-service.

    Pokoje

    Standardowe, ok. 28 m2, łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja indywidualnie sterowana, sejf (płatny ok. 15 euro/tydzień), minibar (na życzenie), TV sat, telefon, zestaw do parzenia kawy i herbaty (na życzenie), balkon lub taras (widok na basen, góry lub ogród), Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym typu open (większa sypialnia) lub z 2 sypialniami, a także odpłatnego podłączenia do sieci internetowej.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07:00-10:00) obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30, także wieczory kulinarne) w formie bufetów, późne śniadania, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe, kawa filtrowana, herbata, woda mineralna, alkohole lokalne serwowane od godz. 10:00 do 23:00.

    Sport i rozrywka

    Dwa duże baseny o fantazyjnych kształtach, bilard, spa (basen wewnętrzny, masaże, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne, łaźnia, sauny), rzutki, aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, koszykówka, siatkówka plażowa, fitness center, minigolf, salon gier, piłka nożna, animacje, pokazy, wieczorek folklorystyczny lub muzyka na żywo. Możliwość korzystania z basenów i zjeżdżalni w Stella Village. Bogata oferta sportów wodnych oferowanych przez lokalne firmy.

    Dla dzieci

    Brodzik, basen, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, sala zabaw, animacje, miniklub, menu dziecięce,  wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce, możliwa odpłatna opiekunka. 5 km od hotelu znajduje się park wodny.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    NOWOŚĆ 2019!
    New Water Park – bezpieczeństwo i wysokie standardy. Park wodny położony między hotelami Stella Palace i Stella Island. Bezpłatny wstęp dla gości hoteli Stella Island, Stella Palace, Stella Village.
    Aqua Tube & Tunnel Body Slide (szybki zjazd); Speed Slide, Free Fall Freefall - wspaniałe połączenie podniecenia, adrenaliny i rozrywki; Racer Slide, Multi Slide Big – zjazd na macie lub tylko w kostiumie kąpielowym; Black Hole Slide – ekstremalna zjeżdżalnia gigant; Rafting Slide – zakręty, obroty i upadki na dmuchanych pontonach; Aqua Land – woda dookoła (zjeżdżalnie, wspinaczki, armatki wodne); Spray Area – świat wodnych rozrywek dla dzieci;
    Adults Only Relax Pool: relaksacyjny basen tylko dla dorosłych, bar z napojami przy basenie.
    Food & Drink: jedzenie i napoje (wybór przysmaków dostępny przez cały dzień), mini-hamburgery, świeże sałatki, hot-dogi i rollsy przygotowane specjalnie dla Ciebie! Zimne napoje i lody.
    Godziny otwarcia parku wodnego: 10:00-18:00.

    Opis

    Luksusowy hotel z prywatną plażą. Pełna harmonia z otoczeniem, relaksująca atmosfera, wybór komfortowych pokoi, wysoka jakość obsługi.

    • 2 baseny-laguny ze słodką wodą
    • restauracje
    • bary
    • SPA (płatne, otwarte w 2014 roku, basen kryty, sauna, łaźnia turecka, siłownia, zabiegi na twarz i ciało itp.)
    • darmowe Wi-Fi w lobby i głównym barze
    • recepcja 24h

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta
    • rejon Analipsis
    • 4 km od Chersonissos
    • 20 km od lotniska w Heraklionie
    • 22 km od Heraklionu

    CHERSONISSOS
    Jedna z najbardziej znanych miejscowości turystycznych Krety. Prawdziwy raj odnajdą tutaj osoby nastawione na rozrywkę. Miejscowość kipi setkami barów, tawern, klubów i dyskotek. Bardzo dobrze rozwinięta jest baza sportów wodnych. Rodziny wybrać się mogą do aquaparku oraz aquarium. Chersonissos to idealne miejsce na aktywny wypoczynek połączony z zabawą.

    Plaza

    • prywatna
    • 100-150 m od hotelu
    • piaszczysta
    • leżaki i parasole bezpłatne

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    267 pokoi: Doubles PV (około 30 m2), Family Rooms Open Plan/PV (około 38 m2), Family 2-Bedrooms PV (około 40 m2), Suites Jacuzzi (około 28 m2), Suites PP (około 40 m2 razem z otwartym terenem). 

    W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (płatny), mini-lodówka, łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, zestaw kosmetyków, bezpłatne Wi-Fi, balkon/taras.

    Double PV: łóżko dwuosobowe i jednoosobowe.

    Family Room Open Plan/PV: łóżko dwuosobowe, jednoosobowe i sofa.

    Family 2-Bedrooms PV: 2 sypialnie przedzielone drzwiami lub drzwiami przesuwnymi.

    Suite Jacuzzi: łóżko dwuosobowe, jacuzzi, szlafroki i kapcie, zestaw do kawy/herbaty. 

    Suite Private Pool: łóżko dwuosobowe, prywatny basen ze słodką wodą, szlafroki i kapcie, zestaw do kawy i herbaty.

    Pokoje sprzątane są codziennie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • tenis
    • animacje
    • siłownia (płatna)

    Dla dzieci:
    • 2 baseny dla dzieci (dla niemowląt brodzik) ze zjeżdżalniami wodnymi i zamkami wodnymi
    • plac zabaw
    • mini club (4-12 lat),

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2019


    Śniadanie
    Restauracja Poseidon, 07:30–10:00, amerykański szwedzki stół.
    Restauracja Elia, 08:30–11:00, amerykański szwedzki stół.

    Lunch
    Restauracja Poseidon, 12:30–14:30, międzynarodowy szwedzki stół.
    Restauracja, Elia 12:30–14:30, grill - szwedzki stół.

    Lokalne napoje do posiłków: lane piwo, wino w kieliszkach, napoje bezalkoholowe, woda stołowa, herbata i kawa.

    Kolacja
    Restauracja Poseidon, 19:00–21:30, międzynarodowy szwedzki stół, wieczory tematyczne
    Restauracja Elia, 19:30–21:30, kuchnia międzynarodowa - Table d’hôte, przy pobycie min. 1 tydzień – 1 kolacja bezpłatnie.
    Restauracja La Veranda, 19:30–21:30, kuchnia azjatycka - Table d’hôte, przy pobycie min. 1 tydzień – 1 kolacja bezpłatnie.
    Lokalne napoje do kolacji: lane piwo, wino w kieliszkach, napoje bezalkoholowe, woda stołowa, herbata i kawa.

    Dress Code: Casual Smart wewnątrz budynku w miejscach ogólnodostępnych od 19:00.
    Niezalecane szorty i klapki. Podczas kolacji u mężczyzn długie spodnie.

    Przekąski i kawa:
    4 bary, 10:00-01:00 (Main Bar, Kochili pool Bar, Thalassa pool Bar, Mediterra pool Bar)
    Snack-bar: 11:00-18:30 (gorące i zimne przekąski)

    Napoje, 10:00-23:00:
    Lokalne i importowane napoje: koktajl dnia, ouzo, raki, brandy, wino w kieliszkach, lane piwo, whisky, wódka, campari, dżin, tequila, koktajle dla dzieci, koktajle dla dorosłych, kawa, herbata

    Dodatkowe informacje:
    Mini klub (4-12 lat), wieczorna rozrywka dla dzieci, grecki wieczór, muzyka na żywo, pokazy tańca, bezpłatne Wi-Fi w holu i w głównym barze.


    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 5

    KATEGORIA GRECKA

    *****

    Położenie

    *    W miejscowości Analipsis, w odległości 24 km od Heraklionu. Do miejscowości Hersonissos są zaledwie 4 km. Zaraz przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Plaża

    *    Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczysto-kamienistej plaży.

    Zakwaterowanie

    *    W hotelu znajduje się 236 komfortowo urządzonych pokoi standardowych oraz 16 luksusowych pokoi typu suite; *    Wyposażenie: telefon, TV, sejf (płatny), łazienkę z wanną/WC i suszarką do włosów, mini bar (płatny dodatkowo) oraz klimatyzację. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras i rozciąga się z nich widok na morze, ogród lub basen.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte; *    Bar w lobby, snack bar przy basenie

    Wyżywienie

    *    Hotel oferuje HB (śniadania i kolacje); *    All Inclusive - śniadania 7:15-10:00, późne śniadania 10:00-10:30, obiady 12:30-14:30, kolacje 19:15-21:30. Między 10:00 a 18:00 serwowane są ciepłe i zimne przekąski. Raz na pobyt Goście mogą bezpłatnie skorzystać z restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, raki, brandy, wódka, gin, tequila i campari) serwowane są miedzy 10:00 a 23:00.

    Sport i rozrywka

    *    Bezpłatnie:Goście mają do dyspozycji 2 duże baseny ze słodką wodą,tenis stołowy, rzutki, siatkówka,bagoty program animacyjny; *    Odpłatnie: bilard, boisko do piłki nożnej i koszykówki, centrum SPA.

    Dla dzieci

    *    Dla dzieci dostępne są brodzik, wodny plac zabaw, plac zabaw oraz mini klub, animacje.

    Pozostałe udogodnienia

    *    W hotelu znajduje się ponadto recepcja czynna 24h, kawiarenka internetowa, łącze Wi-Fi bezpłatne przy lobby i głównym barze, mini market oraz sala telewizyjna. Goście skorzystać mogą w razie potrzeby z opieki medycznej oraz pralni. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie są bezpłatne.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel o dobrym standardzie, położony bezpośrednio przy plaży, polecamy przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Dzięki dużym basenom i ładnej plaży jest to dobra propozycja dla miłośników opalania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    CRETA

    Opis oferty:

    obiekt otwarty w 2009 roku, składa się z 4 budynków jednopiętrowych, wraz z hotelem "Stella Village Hotel & Bungalows" tworzy jeden kompleks; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne (1250m2 i 1350m2), 3 restauracje główne "Poseidon", "Elia" oraz "La Veranda", 4 bary, sala konferencyjna dla 150 osób

    POKOJE:

    206 pokoi: pokoje standardowe annex 2 os; pokoje rodzinne open plan; pokoje rodzinne standardowe (salon z sypialnią); pokój 2-os. z prywatnym basenem i jacuzzi; pokój 2-os z jacuzzi; pokój 1-os; ville maisonette: ville superior powiększone z wspólnym basenem, ville superior 2 os oraz ville 3 superior 3 os.; wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, Wi-Fi (płatne), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty (na życzenie), balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, restauracje A'la carte, bilard, salon gier (w hotelu Stella Village), ok. 5 km od pola golfowego, mini golf, korty tenisowe, centrum fitness, pralnia, lekarz, mini-market, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

    KONTAKT:

    www.stellapalace.gr

    POŁOŻENIE:

    położony w miejscowości Analipsi (200 m od centrum), 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysta plaża znajduje się po drugiej stronie ulicy (przejście przez ulicę); leżaki, materace i parasole przy basenie - bezpłatne, reczniki - depozyt; leżaki i parasole na plaży - bezpłatne, ręczniki - depozyt

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), 2 baseny, mini zjeżdżalnie wodne, pokój zabaw, mini disco, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), amfiteatr, siatkówka, siatkówka w basenie i na plaży, aqua-aerobik, sala TV, 2 boiska do piłki nożnej, koszykówka, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    spokojnie, do zatoki kąpielowej przejście przez ulicę (ulica o małym natężeniu ruchu). Do centrum Analipsis ok. 700 m. Do Hersonissos ok. 4 km. Do lotniska ok. 20 km.

    Plaża

    do hotelowej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza przejście tylko przez ulicę. Leżaki i parasole bezpłatnie. Do drugiej piaszczystej plaży (ogólnodostępnej) ok. 170 m. Leżaki i parasole na tej plaży za opłatą.

    Wyposażenie

    hotel otwarty w 2008 r., składa się z budynku głównego i kilku budynków jednopiętrowych i oferuje 230 pokoi. Lobby, recepcja, bar, restauracja główna z tarasem w formie bufetu, śródziemnomorska restauracja a'la carte z tarasem (za opłatą). Na terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami. Możliwość korzystania z basenów i zjeżdżalni w Stella Village. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne przy basenie bezpłatnie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.stellapalace.gr

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    komfortowe pokoje. Pokoje dwuosobowe superior (2-3A): nowocześnie, gustownie urządzone, klimatyzacja indywidualna, telefon, lodówka, sejf (za opłatą), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów. Junior suity (2B): z jaccuzzi. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3D): z dostępem do wspólnego basenu, ok. 30 m2, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe z prywatnym basenem (2E), przestronniejsze, ok. 30 m2; kącik wypoczynkowy, szlafroki, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-4F): ok. 40 m2, jeden duży pokój z łóżkiem podwójnym, 2 pojedyncze łóżka; wyposażenie jak pok.2A.

    Dzieci

    2 brodziki, statek piracki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty, wysokie krzesełka w restauracji. Zjeżdżalnie w Stella Village.

    Rozrywka

    animacje, przedstawienia.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    siatkówka plażowa, sala fitness, rzutki, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, polo wodne, badminton, piłkarzyki. Za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży.

    All Inclusive

    All Inclusive Plus: 3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu, show cooking. Dwa razy w tygodniu wieczory tematyczne. Raz podczas pobytu kolacja w restauracji a'la carte (rezerwacja). Przekąski i lody (10:00-17:00). Do obiadu i kolacji lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino) i bezalkoholowe. W godz. 16:30-17:30 ciastka i wypieki. W godz. 22:30-00:30 mały bufet przekąskowy. Lokalne napoje alkoholowe (alkohole wysokoprocentowe, piwo, wino białe i czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych), wybrane alkohole importowane oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • komfortowy hotel oferuje wysoki standard usług
    • nowocześnie wyposażone pokoje
    • ładny kompleks basenów o nieregularnym kształcie
    • dużo atrakcji dla dzieci
    • atrakcyjny pakiet All inclusive


    Mapa Hotelu Stella Palace
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Stella Palace:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Stella Palace
    https://youtu.be/IXLCrmm6P0Y
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Stella Palace

    4.1
    polecam

    Jak dla mnie za duży ten Stella Palace, bo połączony jest ze Stella Village, ale baseny fajne osobna strefa dla dorosłych i dla dzieci ze zjeżdżalniami. Stylowe animacje wieczorne, dyskoteka do 2 chyba. Do plaży trzeba przejść małą uliczkę, plaża średniej wielkości. Restauracja jest bardzo duża, również wybór potraw. Codzienie jest kuchnia tematyczna, polecam pizze prosto z pieca. Drinki i alkohole mocne i dobre. Wieczorem mozna się przejechać do Hersonissos. Kreta zachwyca widokami i pogodą.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    2.9
    może być

    Za drogo jak na to co dostaliśmy.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: może być
    2.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    hotel tuz przy "plazy", bo "plaza" to doslownie kawalek zwiru, za to przy hotelu 3 baseny

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Serdecznie polecam, jesteśmy zadowoleni z hotelu Stella Palace, Usług Ecco Holiday i traveligo. Jedynym minusem całej wycieczki była podróż wyczarterowanym samolotem LOTu, który miał opóźnienie ok 24 godzin.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    3.9
    polecam

    Hotel ogólnie bardzo fajny, 2 duże baseny gdzie można było spokojnie popływać, leżaki i parasole przy basenach w odpowiedniej ilości, obsługa miła,dużo przestrzeni, bardzo zielono i czysto wokół całego kompleksu, plaża mała (z leżakami i parasolami) ale wystarczająca. Jedynym minusem było jedzenie, które było bardzo monotonne, tylko w 2 wieczory( byłam tam tydzień) była kuchnia tematyczna z gotowaniem na żywo - jedzenie smaczne i efektowne wieczorki. Dużo rodzin z dziećmi ( niezbyt uciążliwi) dla nich też był specjalny basen z atrakcjami a dla rodziców bar obok brodzika, jak również leżaki i parasole. Więc ogólnie hotel przyjemny - polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel znajduje się w bardzo ładnej okolicy, jest otoczony ogrodem z palmami, nowocześnie urządzony. Nie mam najmniejszych zastzreżeń do dbałości o czystość i porządek, zarówno w pokojach , jak i na terenie całego hotelu. Przythotelowa plaża jest nieduża, ale przyjemna, za to baseny (całym kompleks) fantastyczne! Sporo miejsca i leżaków, nie musieliśmy rano "rezerwować" miejsc. Posiłki bardzo dobre, śniadania raczej takie same codziennie, ale na kolacje był zawsze duży wybór dań. Z hotelu blisko jest do Heraklionu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, nawet wymagające osoby nie będę zawiedzione! Polecamy serdecznie:)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Jesteśmy zadowoleni z pobytu, a hotel polecamy szczególnie rodzinom z dziećmi ze względu na czystość, smaczne jedzenie i świetne animacje.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Stella Palace:
    5.3 / 6

    Polecam 2018-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Polecam dla rodzin z dziecmi. Mila atmosfera i pomocny personel. Smaczne jedzenie.Troche daleko od m...
    więcej

    5.0
    Super 2018-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    naprawde chclalem krocej jeszcze raz super obsluga bardzo dobra kuchnia korty z bardzo dobra nawier...
    więcej

    6.0
    Ok 2017-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    trochepokoje za male dla doroslych 4 osob alejestem zaproszonyi nieznam innych opcji lokalowych,rown...
    więcej

    6.0
    Stella pallace 2009-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Wspaniały wypoczynek 2009-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel 2009-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Rewelacyjny hotel, bardzo luksusowy! 2009-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Hotel naprawdę godny polecenia 2009-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Nie ta jakość za taką cenę 2010-05-16
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.7
    Godny polecenia 2010-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Można liczyć na luksus 2010-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Super hotel 2010-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Udane wakacje 2010-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Nie polecam - 5 gwiazdek ten chotel nawet nie widzial 2010-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      1.6
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    Pokoje sprzątane codziennie ale po łebkach. Ręczniki kąpielowe za kaucją które można TYLKO raz wymie...
    więcej

    2.0
    Hotel przereklamowany 2010-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Hotel polecam chociaż nie wszystko było OK 2010-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel wspaniały - polecam! 2010-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam gorąco wypoczynek w tym hotelu. Pan Stanisław świetnie mówi po polsku, jest grzeczny uprzej...
    więcej

    5.7
    Super wakacje! 2010-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny pobyt dla rodziny z dziećmi 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel 2010-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Miłe wspomnienia! 2010-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Hotel ogólnie bardzo fajny, 2 duże baseny gdzie można było spokojnie popływać, leżaki i parasole prz...
    więcej

    5.4
    Stella Palac - jedziesz i sie opalasz 2010-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje warte polecenia 2010-10-24
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Fajny, ale dużo uwag! 2011-02-01
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Bardzo ladny i zadbany hotel 2011-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Nie wróciłabym, ale tragedii nie było 2011-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    3.2
    Super hotel 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo fajny. Jako nowożeńcy dostaliśmy pokój z prywatnym basenem. Bardzo miła i przyjazna o...
    więcej

    5.6
    Świetny hotel godny polecenia 2011-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    pokoje sprzątane codziennie,smaczne jedzenie,codzienne animacje bardzo fajne,duży wybór drinków i ba...
    więcej

    6.0
    Bardzo polecam 2011-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Wraz z mężem nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci. miła obsługa, napra...
    więcej

    5.5
    Hotel jak w katalogu 2011-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Stella Palace godna polecenia 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    W Stelli Palace byliśmy w lipcu 2011 roku.Pobyt rodzinny z dwójką dzieci(13 i 12 lat).Hotel godny po...
    więcej

    5.9
    Znakomity hotel - jeden z najlepszych. Ale... 2011-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Wielkie greckie wakacje! 2011-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Wakacje w Stella Palace są wakacjami w greckim raju. Kompleks położony na ogromnym terenie , zadbany...
    więcej

    5.9
    Przyzwoity hotel 2011-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel 4 gwiazdkowy 2011-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Rewelacyjny hotel dla rodzin z dziecmi, 3 mini kluby, kilka brodzikow (czesc w stella village). Gosc...
    więcej

    5.8
    Dobry hotel,ale 2011-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    4.6
    Jeden z najlepszych hoteli 2011-11-23
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Są to moje pierwsze wakacje all, ale moim zdaniem hotel w pełni zasługuje na 5 gwiazdek, szybka i mi...
    więcej

    5.5
    Świetny wybór! 2012-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczne wakacje! 2012-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Jedno z najlepszych miejsc, w jakim byłam! 2012-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Wspaniałe wczasy rodzinne z małym dzieckiem 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel przepiękny, bardzo czysty, zadbany, świetne animacje, wakacje spędziliśmy z 1,5 rocznym dzieck...
    więcej

    6.0
    Super hotel! Wszystko na medal, aż żal wyjeżdżać 2012-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Cudowna podróż poślubna! 2012-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel z pięknymi basenami i znakomitą kuchnią 2013-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo zadbany hotel z pięknymi i dużymi basenami. Składa się z I-piętrowych budynków oraz z budynku...
    więcej

    5.9
    Super hotel, piękne baseny, dobre jedzenie. 2013-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel czysty, ładnie urządzony, pokoje przestronne -większość z wyjściem na basen, baseny piękne, og...
    więcej

    5.8
    Pozytywny szok dla Grecji! 2013-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byłam już w wielu hotelach i tym razem byłam mile zaskoczona. Bałam się standardu, bo to w końcu Gre...
    więcej

    6.0
    Bardzo przeciętny hotel za zbyt wysoką cenę 2013-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.5

    Obsługa (recepcja) fatalna, obsługa w restuaracjach dobra, ogólnie nie polecam ze względu na nieadek...
    więcej

    3.2
    Bardzo dobry hotel, szczerze polecam! 2013-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Przyzwoity grecki hotel 2013-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Świetny hotel - żal było wyjeżdżać. 2013-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Urlop z prawdziwego zdarzenia! 2013-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super cztery gwiazdki 2013-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    spokojnie i z czystym sumieniem mogę polecić. Piękny duży teren kilka dużych i czystych basenów , fa...
    więcej

    5.7
    Poprawnie, ale nie 5 gwiazdek. 2013-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel ma juz swojej lata, ale obsluga dba o czystosc. Znaczna czesc wyposazenia prosi sie juz o wymi...
    więcej

    4.5
    Nic dodać nic ująć... 2013-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jedzenie w Stella Palace a spanie w Stella Villige 2014-05-10
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    2.6
    Godny polecenia 2014-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    polecam ten hotel.minusem jest częste przetransferowanie na 1 noc do pobliskiego hotelu europa,w dni...
    więcej

    5.4
    Świetny hotel dla rodzin z dziećmi 2014-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Niezły, ale do 5 gwiazdek to dużo brakuje 2014-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Polecam dla rodzin z małymi dziećmi 2014-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Stella Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Polecam dla rodzin z małymi dziećmi. Baseny bardzo płytkie na skraju basenów 35 cm stopniowo pogłębi...
    więcej

    5.9

    Stella Palace - możliwości zakwaterowania:

    Room Family 2 Bedrooms PV
    Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Junior Suita balkon Jacuzzi klimatyzacja lazienka WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) klimatyzacja lazienka taras WC
    Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja prysznic widok na morze WC Wspolny basen
    Pokoj dwuosobowy klimatyzacja prywatny basen taras wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) balkon lub taras klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) klimatyzacja lazienka taras WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja prysznic widok na morze WC Wspolny basen
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) balkon lub taras klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) klimatyzacja lazienka taras WC
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) balkon lub taras klimatyzacja wanna lub prysznic WC
    Room Family 2 Bedrooms
    Room Double PV Balcony or Terrace
    Single Room / _
    Double Room / Pool View
    Suite / Private Pool
    Family Room / Open plan / Pool View
    Family 2 Brooms / Pool View
    Suite / Jacuzzi
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Suite Private-Pool
    Room Double Balcony or Terrace
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Room Family 1 Bedroom
    Suite Junior
    Suita
    Room Family OpenPlan PV
    Room Single

    Stella Palace - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Stella Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00