cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
  • Hotel Knossos Beach, Kreta
1 / 33
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
20.05 - 24.05
już od 2338 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.05 - 27.05
już od 1907 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Knossos Beach
  • Tenis
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Knossos Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Knossos Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Knossos Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2020

Hotel Knossos Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • taras • basen (woda słona, woda słodka)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu) • terminal internetowy (płatny) • leżaki i parasole (przy basenie oraz na plaży, w cenie) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • parking (niestrzeżony) • 3 sale konferencyjne • room service (płatny) 

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

131

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje psy (na zapytanie)

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy 

Płatne • strefa wellness • masaże • siłownia • aerobik • windsurfing • kajaki typu kanu

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• wieczory tematyczne

• muzyka na żywo

• bilard za opłatą

• dyskoteka

Pokoje

Bungalow superior z widokiem na morze BUM3

• 2 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • w pierwszej linii od morza • 1 łóżko typu king size • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • TV sat. • stacja dokująca do iPoda • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Suita junior z widokiem na morze JSM1

• 2 os. • ok. 38 m2 • widok na morze • w pierwszej linii od morza • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r. • pokój dzienno-sypialny • 1 łóżko typu king size • sofa • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • TV sat. • stacja dokująca do iPoda • wanna • prysznic • oddzielne WC • szlafroki • kapcie • suszarka do włosów • balkon lub taras

Suita junior JSX1

• 2 os. • ok. 38 m2 • od strony północnej • widok boczny na morze lub ograniczony widok na morze • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r. • pokój dzienno-sypialny • 1 łóżko typu king size • sofa • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • TV sat. • wanna • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Bungalow z widokiem na morze BUM2

• 2 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • w pierwszej linii od morza • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • lodówka • czajnik elektryczny • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • ok. 17 m2 • widok na ogród lub ląd • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • lodówka • czajnik elektryczny • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski, ciasto, lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe

Dwa posiłki • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie
• do wyboru obiad lub kolacja:
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracje: 2
• restauracja "Swell": rodzaje kuchni: grecka, a la carte, stałe menu, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Amvrosia": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 3
• bar w lobby
• bar przy basenie
• klub na plaży


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

OPIS

Hotel z niską zabudową charakterystyczną dla stylu greckiego. Białe, kameralne budynki doskonale zlokalizowane bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do wody. Oferuje niezrównane widoki na morze, zwłaszcza z pokoi zlokalizowanych w pierwszej linii brzegowej. Kokkini Hani to doskonała baza wypadowa do Heraklionu, kreteńskiego akwarium i parku wodnego.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1968 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, baseny odkryte (2).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, pomost, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe. Bar na plaży zawarty w AI.

pokoje

Zlokalizowane są w 62 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 60 bungalowów (liczba pięter: 2, liczba wind: 0), 1 aneks (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: Bungalow Water Front dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Bungalow Superior Water Front dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras , Suite Junior Water Front dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras , Suite Junior InLand View dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Junior Sea View dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Junior Private Pool dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, basen, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras , Suite Side Sea View dla max. 6 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , Suite Water Front dla max. 6 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras , Suite 2 Bedrooms Private Pool dla max. 6 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (3)

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:30-10:00), kolacja (19:00-21:30) w restauracji "YEFSIS", kolacja (19:00-21:30) w restauracji "SWELL", wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w restauracji "YEFSIS", obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) w restauracji "SWELL", przekąski (10:00-18:00) w barze na plaży, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja."SWELL" grecka, "SI-LA" chińska, grecka

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

aerobik, siłownia

płatne

sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

11.03.2019 16:58

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

CRETA

Opis oferty:

hotel został otwarty w 1968 roku, ostatnio odnowiony w 2009 roku, pokoje zostały odnowione w 2015 roku; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 3 restauracje, 3 bary, 2 sale konferencyjne

POKOJE:

w hotelu znajduje się 129 pokoi (standardowe, rodzinne oraz o podwyższonym standardzie); wyposażenie: klimatyzacja, balkon lub taras, łazienka z wanna lub prysznicem, suszarka, sejf (płatny)

DODATKOWO PŁATNE:

masaże, salon fryzjerski, oświetlenie kortu tenisowego, kawiarenka internetowa, lekarz, pralnia, sporty wodne na plaży, bilard, internet bezprzewodowy, wypożyczalnia samochodów, room service, centrum nurkowania (5 km od hotelu), pole golfowe (14 km od hotelu Crete Golf Club), park wodny (3 km od hotelu)

KONTAKT:

www.knossosbeach.gr

POŁOŻENIE:

odległość do portu i centrum miasta Heraklion 12 km, od lotniska w Heraklionie 10 km

PLAŻA:

piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, pawilony na plaży - płatne; leżaki, parasole, materace, ręczniki - przy basenie i na plaży bezpłatne

WYŻYWIENIE:

Half Board - śniadanie i kolacja w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy i importowany

DLA DZIECI:

mini klub (4-12 lat), brodzik (wydzielona część dla najmłodszych w basenie dla dorosłych), opiekunka (płatna), łóżeczko (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw

SPORT I ROZRYWKA:

muzyka na żywo, kort tenisowy, rzutki, centrum fitness, mini golf, tenis stołowy, łucznictwo


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Rozległy kompleks hotelowy Knossos Beach położony jest przy prywatnej, piaszczystej plaży, w typowo wypoczynkowej miejscowości Kokkini Hani, stanowiącej świetną bazę wypadową do stolicy wyspy - Heraklionu. Eleganckie, klimatyzowane pokoje zlokalizowane są w białych bungalowach, wkomponowanych w piękne ogrody, a każdy z nich posiada taras, z którego roztacza się malowniczy widok na Morze Egejskie. Goście mogą delektować się specjałami kuchni kreteńskiej oraz międzynarodowej w nowoczesnych wnętrzach restauracji głównej, restauracji a'la carte oraz korzystać z szerokiej oferty hotelowych barów, a wszystko w formule all inclusive. Chwile relaksu zapewnią trzy baseny odkryte oraz szeroka gama sportów wodnych dostępnych na plaży. Na dzieci czeka plac zabaw, mini klub oraz liczne gry i zabawy organizowane na świeżym powietrzu przez doświadczony zespół lokalnych animatorów. Kompleks stanowi idealne miejsce na pełne pozytywnych wrażeń, rodzinne wakacje.





Lokalizacja:

w Kokkini Hani, na plaży, ok. 500 m od centrum , ok. 10 km od lotniska, ok. 12 km od portu.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, zagospodarowana, parasole, leżaki.



Sport i fitness:

wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), joga, centrum fitness (płatne), aerobik, rzutki, bilard, siłownia, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), siatkówka, rowery wodne, kajaki, windsurfing, narty wodne (płatne), parasailing (płatny), banan (płatny).



Rozrywka:

sala TV.



Dla dzieci:

menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.



Wyżywienie:

od 1.11-21.04 śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji; od 22.04.2016 śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w ciągu dnia, w wybranych barach.





Dodatkowe informacje:



Mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych

Z hotelu kursuje codziennie bus do centrum Heraklionu

Oświetlenie kortów tenisowych płatne

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku oferty na potwierdzenie

Cena zawiera:

wyłącznie przelot czarterowy z bagażem podręcznym 5kg.

W przypadku oferty na potwierdzenie

Cena nie zawiera:

bagażu rejestrowanego:- 20kg - 300zł/os- 32kg - 500zł/osZapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.



Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela (spotkanie informacyjne + tel. kontaktowy emergency) w miesiącach czerwiec-wrzesień.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4

liczba pokoi

136, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, baseny odkryte: 1, recepcja 24h, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, dozwolone zwierzęta, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne, room service 24h.

Opis pokoi

klimatyzacja indywidualnie sterowana, wentylator sufitowy, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

BUNGALOW WATERFRONT: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 1 dziecka (z widokiem na morze).

Na zapytanie inne typy zakwaterowania, możliwość dopłaty do wyższego standardu.

All inclusive

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Opis

* bezpośrednio przy plaży

* na rodzinne wakacje

* zaplecze konferencyjne

* przyjazny dla zwierząt

Opis

Hotel położony jest na brzegu naturalnej zatoki i harmonijnie wpisuje się w otaczający krajobraz. Spokojne morze, 2 długie piaszczyste plaże, przestronne komfortowe pokoje i suite, wysoka jakość obsługi. Idealny wybór na niezapomniany rodzinny wypoczynek. 

• budynek główny i bungalowy
• restauracje
• bary
• parking
• 2 baseny z wodą mieszaną, kryty podgrzewany basen
• Wi-Fi bezpłatnie w pokojach i miejscach ogólnodostępnych
• sala konferencyjna
• KB Spa (płatne: sauna, masaż, aromaterapia, refleksologia, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, fryzjer (na życzenie). Cabana kiosk do masażu na plaży. Kryty basen z podgrzewaną wodą, sauna, biosauna)
• sala TV
• częściowo odnowiony w 2018 r.


Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta
• kurort Kokkini Chani
• 10 km od lotniska w Heraklionie
• 50 m od przystanku autobusowego

Plaza

• 2 hotelowe
• bezpośrednio przy hotelu
• piaszczyste
• leżaki i parasole bezpłatnie
• ręczniki plażowe bezpłatnie
• altany tylko dla Junior Suites

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

133 pokoje: Singles MB (~17-21 m2), Twins MB (~17-21 m2), Bungalows for Single, Double Bungalows Inland View (~25-29 m2), Double Bungalows Water Front (~25-29 m2), Superior Bungalows Water Front (~25-29 m2).
40 apartamentów: Junior Suites Bungalows Inland View (~35-40 m2), Junior Suites Bungalows SV (~35-40 m2), Junior Island Suites Water Front (~38 m2), Junior Suites Water Edge/Private Pool (~35-40 m2), Suites Family Bungalow SSV (~80 m2), Suites Grand Water Front (~80 m2), Suites 2-Bedrooms Water's Edge/Private Pool (~80 m2).

W pokojach: powitalny drink po przyjeździe, woda mineralna i napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu, mini-lodówka, zestaw do kawy/herbaty, wybór poduszek, wanna/prysznic, kosmetyki, bezpłatne Wi-Fi, klimatyzacja, TV SAT, bezpłątny sejf, wentylator sufitowy, balkon/taras.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Dla nowożeńców: owoce i wino musujące. 
Single MB: podwójne łóżko.
Twin MB: podwójne łóżko.
Double Bungalow Inland View: 2 linia od morza (40-50 m), podwójne łóżko, kanapa.
Double Bungalow Water Front: 1 linia od morza, podwójne łóżko, kanapa.
Superior Bungalow Water Front: 1 linia od morza, podwójne łóżko, kanapa, duży umeblowany taras (20 m2).


Apartamenty
W apartamentach: powitalnego drink po przyjeździe - wino musujące i sok pomarańczowy; Express Ch?ck In (w miarę możliwości); informacje na temat usług hotelowych, greckie słodycze w dniu przyjazdu, mała butelka greckiego Tsikudi. Ekspres do kawy Espresso, rano i wieczorem sprzątanie pokoi.
Wcześniejsze zameldowanie i późne wymeldowanie (w miarę możliwości).
Przywileje: lunch i kolacja, w zależności od rodzaju wyżywienia, w restauracji Swell lub głównej restauracji a la carte.
Junior Suites Bungalows Inland View: druga linia od morza, 40-50 m od morza, widok na ogród, otwarty plan, podwójne łóżko i rozkładana sofa, prysznic lub wanna z hydromasażem. Altanka na plaży.
Junior Suite Bungalows SV: druga linia od morza, widok na morze, otwarty plan, podwójne łóżko i rozkładana sofa, prysznic lub wanna z hydromasażem. Altanka na plaży.
Junior Island Suite Water Front: kilka metrów od morza, salon z kanapą, podwójne łóżko, wanna lub prysznic z hydromasażem, niektóre pokoje z patio (z prysznicem), umeblowany taras.
Junior Suite Water Edge/Private Pool: salon z rozkładaną kanapą, podwójne łóżko, łazienka z hydromasażem, prywatny basen (z jacuzzi za dodatkową opłatą), bezpośredni dostęp do plaży.
Suite Family Bungalow SSV: składa się z dwóch łączonych Junior Suites (connecting rooms).
Suite Grand Water Front: składa się z dwóch łączonych Island Suites WF.

Suites 2-Bedrooms Water's Edge/Private Pool: 2 sąsiednie pokoje połączone Junior Suites Water's Edge/Private Pool.

 

Sport

Sport i rozrywka:
• siłownia (bezpłatnie)
• SPA (płatne)
• rzutki
• mini golf
• tenis stołowy
• animacje (wieczory z muzyka na żywo, raz w tygodniu)
• windsurfing (płatny, wymagany własny sprzęt, tylko z licencją)
• bilard
• nurkowanie, sporty wodne na plaży (płatne)

 

Dla dzieci:
• brodzik (woda zmieszana)
• plac zabaw
• opiekunka (na zapytanie, płatna)

O wyzywieniu

All Inclusive 2019
Program działa w godzinach 10:00-23:00

Śniadanie: 07:30-10:30, bufet amerykański, główna restauracja
Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół, główna restauracja
Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół, główna restauracja
Lokalne napoje podczas lunchu i kolacji: wino, lekkie drinki, gotowe soki, piwo, woda mineralna. Lody.

Restauracja A LA CARTE SWELL (kuchnia kreteńska) - wymagana rezerwacja
Lunch: 12:00-16:00
Kolacja: 19:00-23:00
Dla Suites po wcześniejszej rezerwacji:
Lunch: 12:30-14:30
Kolacja: 19:00-21:30
Główny bar: 10:00-01:00
All Inclusive: 10:00-23:00
Późne kontynentalne śniadanie: 10:30-11:00
Napoje: ouzo, raki, brandy, lokalne piwo z beczki, kawa filtrowana, herbata, lekkie drinki, lokalne wino, markowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe
Po 23:00 wszystko płatne
Bar na plaży i bar przy basenie: 10:00-18:00
Napoje: ouzo, raki, brandy, lokalne piwo z beczki, kawa filtrowana, herbata, lekkie drinki, lokalne wino, markowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe
Bar przy basenie, przekąski: 11:00-17:00
Pizza, ciastka, mini-tosty, kanapki, owoce, ciasto.
Dodatkowe informacje

Samoobsługa w barze na plaży w ramach programu All Inclusive, w przypadku zamówienia na leżak usługa jest płatna.
Po przybyciu do hotelu goście otrzymują antyalergiczne bransoletki All Inclusive.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

 

ALL INCLUSIVE 2018

Główna restauracja Ambrosia a la carte z tarasem.

Bary w ciągu dnia w zależności od warunków pogodowych: lobby-bar, bar przy basenie, bar na plaży.

Pokazy kulinarne, szwedzki stół, samoobsługa.

Śniadanie: 07:30-10:00.

Późne śniadanie: 10:30-11:00, lounge bar.

Lunch: 12:30-14:30.

Przekąski i lody: 10:30-18:00.

Kolacja: 19:00-21:30.

Lunch-pakiet: na życzenie dzień wcześniej.

Kawa i słodycze: 16:00-17:00.

Dress Code: Smart casual.

Napoje: 10:00-23:00, woda butelkowana i w szklankach, napoje, kawa filtrowana, kawa rozpuszczalna, espresso, cappuccino, lokalne piwo z beczki, lokalne wino w kieliszkach, ouzo, raki, whisky, brandy, gin, wódka, rum, tequila.

Restauracja a la carte Swell: 12:00-16:00, 19:00-23:00, za dopłatą, wymagana wcześniejsza rezerwacja lunchu lub kolacji.

Room service: 09:00-23:00.

Dodatkowe informacje:

Gościom wydawane są antyalergiczne bransoletki, które należy nosić, aby korzystać z usług
All Inclusive.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Knossos Beach znajduje się na jednej z najpopularniejszych plaż nad Morzem Kreteńskim, w miejscowości Kokkini Hani, stanowiącej znak rozpoznawczy na mapie turystycznej tego regionu. Białe bungalowy i apartamenty w pięknym ogrodzie, w spokojnym i dyskretnym otoczeniu. Knossos Beach to niesamowity hotel który zaprasza na Kretę. Wyróżnia się on przepiękną architekturą typową dla Morza Egejskiego i oferuje przepiękne widoki na morze, tworząc magiczną scenerię. Tutaj, starożytna tradycja grecka gościnności znajduje swoje prawdziwe znaczenie, podczas gdy nasze najwyższej jakości usługi otrzymały otrzymały nagrodę na arenie międzynarodowej. Tutaj realizujemy marzenia. Hotel jest położony przy plaży, 1 km od Kokkini Hani, 4,5 km od akwarium, 9 km od międzynarodowego lotniska w Heraklionie Nikos Kazantzakis i 11 km od Heraklionu.

Udogodnienia i serwisy zawierają restauracje, bary, baseny, basen dla dzieci, bezprzewodowy dostęp do Internetu, siłownię, zabiegi spa (płatne), centrum biznesowe, sale konferencyjne, salę telewizyjną, plac zabaw, parking i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w lodówkę, telewizor, telefon, klimatyzację / ogrzewanie, sejf, bezprzewodowy dostęp do Internetu, łazienkę, suszarkę do włosów i balkon / taras.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: Kokkini Hani, P.O BOX 1177, 71500 Kokkini Hani, Kreta, Grecja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Knossos Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Knossos Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Knossos Beach!
https://youtu.be/GNw8tGpsDpY
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Knossos Beach

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Knossos Beach:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Knossos Beach:
5.3 / 6

Kalimera! 2011-06-08
Szczegóły oceny hotelu Knossos Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super hotel, polecam 2011-10-11
Szczegóły oceny hotelu Knossos Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Polecam, z czystym sumieniem. Wszędzie czyściutko. W hotelu dużo francuzów, Jedzenie bardzo dobre, u...
więcej

5.9

Knossos Beach - możliwości zakwaterowania:

Bungalow Superior / Water Front
Suite Island / Water Front
Suite / Resort View with Beach Cabana
Suite / Sea View with Beach Cabana
Bungalow / Water Front
Bungalow / Resort View

Knossos Beach - Możliwości wyżywienia:


Knossos Beach - miasta wylotu:


Knossos Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Knossos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00