Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
1 / 96
Udogodnienia hotelu Lydia Maris
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Lydia Maris
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Lydia Maris :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lydia Maris :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 października 2018

Hotel Lydia Maris w ofercie Biura podróży:

Europe Mountains

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Pinzolo

OPIS

3-gwiazdkowy hotel Hotel Corona Wellness and Family leży 300 metrów od centrum Pinzolo.

W pokojach goście mają do dyspozycji takie udogodnienia jak klimatyzacja. Dostępny jest także kącik internetowy.

Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Hotel Corona Wellness and Family strefie wellness. Znajdą w niej m.in. hammam oraz sauna fińska.

Z obiektu Hotel Corona Wellness and Family jest tyko 700 metrów do najbliższego wyciągu. Ośrodek narciarski Madonna di Campiglio - Pinzolo to w sumie 90 km tras zjazdowych.

W CENIE

Pościel Ręczniki Codzienne sprzątanie Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Cena zawiera również karnet narciarski SuperSkirama (380 km). Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 338 m. Wyciągi - 711 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

masaż, centrum odnowy biologicznej, hammam, sauna fińska.

REKREACJA I SPORT

wynajem rowerów, tenis stołowy, karaoke, ogród, taras, organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI DLA DZIECI

pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, pralnia, transfer gości z lotniska, concierge, usługa prasowania odzieży, room service - przez część doby, sejf w recepcji, kantor, przechowalnia bagaży, letni taras, biblioteka, pokój telewizyjny, dostępne pokoje dla niepalących, room service, pokój spotkań, winda, bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych, recepcja, codzienne sprzątanie pokoju.

WYPOSAŻENIE POKOI

klimatyzacja, ręczniki, pościel, pokoje dla alergików.

ZWIERZĘTA

zwierzęta mile widziane.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Rodos Ośrodek położony jest w bardzo idyllicznej, zielonej okolicy z mnóstwem roślin i barwnymi kwiatami. Dbałość o szczegóły, relaks, zadowolenie i kulinarne zaspokojenie Gości są wizytówką tego hotelu. Polecany na wakacje dla rodzin z dziećmi oferuje wiele atrakcji zarówno dla maluchów, jak i dla dorosłych.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2006 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, recepcja 24h, room service (płatny), kącik TV, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kącik internetowy płatny

plaża

ok. 350 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne, ręczniki - depozyt. Przejście do plaży ulicą.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, TV, telefon, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówkę (bezpłatna), łazienkę (WC, suszarka, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilkunastu budynkach: double twin room dla max 3 os. , superior double room dla max 3 os. , pokoje rodzinne economy dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami)

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja grill, pizza corner, 2 bary (bar przy basenie, bar główny) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:10-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30), restauracja grill (12:00-20:00, 23:00-02:00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, pakiety urodzinowe (płatne, na życzenie)

z myślą o dzieciach

brodzik, mini klub dla dzieci, plac zabaw menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka (płatna ok. 10€/h, na życzenie, wymagana rezerwacja), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, aqua aerobik, piłka wodna, jacuzzi w basenie, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, kort tenisowy, wieczorne programy rozrywkowe, wieczór Grecki raz w tygodniu

płatne

centrum SPA, salon piękności, sauna, masaż, lekcje nurkowania na basenie, bilard, oświetlenie kortu

Aktualizacja opisu

19.10.2017 12:58

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RODOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja 24 h • restauracja główna • restauracja nad basenem • grill restauracja • pizzeria • restauracja dla dzieci • 2 bary • basem • basen dla dzieci • taras słoneczny • kącik TV

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • parking (w cenie) • kantor • pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard.

Liczba pokojów

156

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci • mini klub • plac zabaw dla dzieci

Sport i wellness

W cenie • centrum fitness • sauna • siatkówka • rzutki • aqua aerobik

Płatne • tenis • masaż • bilard • sporty wodne na plaży • centrum wellness & spa

Rozrywka

• grecki wieczór (raz w tygodniu)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 38 m2 • widok na ogród • po częściowym remoncie w 2016 r. • taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • sofa • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (woda) • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Suita SUX1

• 2-4 os. • balkon lub taras • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja • suszarka • TV sat.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • wanna • balkon lub taras • WC • klimatyzacja • suszarka • TV sat.

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • prysznic • balkon lub taras • WC • klimatyzacja • suszarka • TV sat.

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe • przekąski • kawa/herbata


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Rodos

Opis

Komfortowy hotel położony jest na wschodnim wybrzeżu wyspy i składa się z kilku niskich, 3-4 piętrowych budynków, rozmieszczonych w zadbanym, rozległym ogrodzie. W ciągu dnia prowadzony jest ciekawy program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Wszystkie pokoje są ciche, przytulne oraz komfortowo urządzone, a bogata oferta All Inclusive Ultra zapewnia udany wypoczynek i dobry nastrój podczas upragnionych wakacji.

Lokalizacja

w Kolymbii, ok. 600 m od plaży, w centrum miejscowości, ok. 25 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 100 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 155, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 2, room service 7.00-24.00 (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), darmowy internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, grill, udogodnienia dla niepełnosprawnych, wypożyczalnia samochodów, opieka lekarska (płatna), pokoje łączone, bar przy basenie, sejf.

Basen

basen odkryty ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki (depozyt 10 EUR); brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. JUNIOR SUITE - pokoje dla max. 4 osób (większe od pokoi standardowych, z wydzieloną częścią dzienną).

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

rowery wodne, kajaki, windsurfing, motorowe sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA(płatne), sauna, rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia.

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna 10 EUR/h), menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), wczesne śniadanie na prośbę gościa (6.30 - 7.00), późne śniadanie (10.10 - 11.30), lunch (12.30 - 14.30), kolacja (19.00 - 21.30), późna kolacja (23.00 - 00.00); kawa, herbata, lody (7.00 - 13.00 oraz 16.00 - 18.00); room service 7.00 - 24.00; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w ciągu dnia.

Cena zawiera

Przelot z bagażem podręcznym 5kg, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

W przypadku przelotów liniami Smallplanet (wyloty z Katowic na Rodos we wtorki i piątki) bagażu rejestrowanego. - 20kg - 250zł/os - 32kg - 450zł/os Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy, zadbany hotel w pięknym i rozległym ogrodzie, blisko plaży.  Niska zabudowa, ciekawa architektura, spokojna okolica, bogactwo kulinarne w ramach pakietu all inclusive, bezpłatne Wi-Fi, sporo atrakcji dla dzieci. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Położenie

Na uboczu miejscowości Kolymbia, ok. 500 m od piaszczysto-kamienistej plaży,  4 km od słynnej plaży Tsambika, 24 km od starówki w Rodos, 28 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy. W pobliżu są sklepiki, tawerny, przystanek autobusowy, wypożyczalnia samochodów i skuterów.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, odpłatnym kącikiem internetowym i odpłatnym sejfem, bezpłatne Wi-Fi w lobby i restauracjach, restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne, kuchnia grecka, włoska, orientalna), bar główny, kącik barbeque, mała pizzeria na świeżym powietrzu, bar na wysepce basenowej, minimarket, punkt wymiany walut, pralnia, room-service (07.00-24.00).

Pokoje

Gustowne, klasycznie urządzone, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (kabina prysznicowa, suszarka do włosów), telefon, TV sat, małą lodówkę, Wi-Fi, balkon lub werandę (widok na ogród lub basen).  Junior suites mają to samo wyposażenie, lecz są większe (sypialnia i część wypoczynku dziennego z 2 sofami).  Pokoje typu suites mają dodatkowo serwis do przygotowania kawy/herbaty, składają się z sypialni i pokoju dziennego z 2 sofami. Pomieszczenia te są przedzielone drzwiami wewnętrznymi; w jednym i drugim jest klimatyzacja oraz telewizor. W pokojach suites i junior suites mogą być zakwaterowane maks. 4 osoby.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.10-11.00), przekąski zimne i ciepłe, dania z grilla, kanapki, pizza - w dzień, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto, herbatniki, lody), nocna przekąska (21.30-24.00), kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i koktajle serwowane do północy.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym (parasole i leżaki bezpłatnie, ręczniki - za depozytem), jacuzzi, gimnastyka w wodzie, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, rzutki, gry komputerowe, bilard, lekcje nurkowania w basenie, animacje, program rozrywkowy, raz w tygodniu muzyka na żywo i potańcówka, ośrodek spa (sauna, zabiegi kosmetyczne, masaże, fryzjer), sporty wodne przy plaży. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, bar dla dzieci z bufetami i popcornem, możliwa odpłatna opiekunka na noc. 

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony jest w Afandou - Kolymbia, ok. 24 km od historycznego Lindos, 4 km od spektakularnych wybrzeży plaży Tsampika, 5 km od pola golfowego Afandou, 25 km od miasta Rodos i 28 km od międzynarodowego lotniska. W pobliżu znajduje się kilka sklepów i tawern, przystanek autobusowy ok 100 m od hotelu.  

Plaża

Piaszczysto-kamienista, oddalona od hotelu ok. 400 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. 

Hotel

Kategoria lokalna 4*+ Resort położony jest w bardzo spokojnej, zielonej okolicy na powierzchni ok. 24.000 m2 w otoczeniu pięknego ogrodu z bujną roślinnością. Utrzymany jest w stylu wioski, składa się z budynku głównego oraz czterech mniejszych, 3-4-piętrowych bungalowów, całkowicie wyremontowany w 2006 r. 

Do dyspozycji gości

Całodobowa recepcja, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, restauracja grillowa, pizzeria, sala TV, parking   

Internet

Kącik internetowy za dodatkową odpłatą, Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych bezpłatne

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: basen zewnętrzny z jacuzzi, leżaki i parasole przy basenie (ręczniki - depozyt), mini disco, animacje, centrum fitness, kort tenisowy (oświetlenie dodatkowo płatne), boisko do siatkówki, water polo, tenis stołowy, darty, aqua aerobic Odpłatnie: Spa, wellness, sauna, masaż, bilard, salon gier video

Dla dzieci

brodzik, łóżeczko (na życzenie), mini club, plac zabaw, restauracja

Zakwaterowanie

Double - dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej Suite - dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub osób dorosłych Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana, lodówka (w dniu przyjazdu uzupełniona wodą), TV Sat, balkon/taras, sejf, telefon. Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka. Pokoje są codziennie sprzątane, zmiana pościeli 4 razy w tygodniu, ręczników codziennie.

Wyżywienie

All Inclusive: wczesne śniadanie kontynentalne (6:30 - 7:00 - na zamówienie), śniadanie (7:00 - 10:00), późne śniadanie kontynentalne (10:10 - 11:00), obiad (12:30 - 14:30) i kolacja (19:00 - 21:30) w formie bufetu, przekąski w wyznaczonych barach (11:00 - 21:30), kanapki (21:30 - 24:00), wieczory greckie raz w tygodniu (19:30 - 22:30), posiłki dla dzieci w specjalnej restauracji (11:00 - 14:00, 17:00 - 19:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach w godzinach 10:00-24:00. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

Informacje dodatkowe

http://lydiamaris.gr/ HolidayCheck: średnia ocen 5; rekomendacja 85%

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Rozległy kompleks otoczony zadbanym ogrodem pełnym śródziemnomorskiej roślinności. Ze względu na rozbudowaną bazę rekreacyjną oraz bogaty program sportowo-animacyjny polecamy go Klientom ceniącym aktywny wypoczynek. W ramach formuły ultra all inclusive Goście mogą brać udział w organizowanych wieczorach greckich przybliżających lokalną kulturę. Dodatkowym atutem hotelu są pokoje rodzinne z 2 sypialniami mogące pomieścić do 5 osób.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, gdzie znajdują się bary, restauracje i sklepy, ok. 10 km od rozrywkowej miejscowości Faliraki, ok. 22 km od stolicy Rodos, ok. 28 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 350 m od hotelu, żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Dojście na plażę ulicą

Hotel

Rozległy kompleks składa się z budynku głównego oraz 16 trzypiętrowych bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, restauracja przy basenie, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, pralnia, mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 205 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, radio, lodówkę (jednorazowo uzupełnioną w wodę w dniu przyjazdu), suszarkę do włosów, szlafroki i kapcie. Odpłatnie: sejf (ok. 19 euro/tydzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami), suite z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia, nieprzedzielone drzwiami). Pokoje w super cenie i pokoje rodzinne znajdują się na niskim parterze.

Wyżywienie

Ultra all inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również późne śniadania kontynentalne (10:10-11:00). Trzy razy w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne. W godzinach 11:30-21:30 dostępne są ciepłe i zimne przekąski a w godzinach 21:30-24:00 kanapki. W godzinach 07:00-24:00 dostępna jest kawa, herbata oraz lody a w godzinach 16:00-18:00 serwowane są również ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt ok. 10 euro/sztuka), jacuzzi, animacje dzienne i wieczorne, raz w tygodniu organizowany jest wieczór grecki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, pokój fitness z siłownią. Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego (ok. 20 euro/godzina), bilard, sauna w godzinach 10:00-18:00, centrum SPA & Wellness.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, specjalne menu dla dzieci w restauracji (12:00-14:30), łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki od godziny 22:00 za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.lydiamaris.gr / Tel.: 00 30 224 105 64 21

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w centrum miejscowości Kolymbia. Małe sklepiki i tawerny w pobliżu. Przystanek autobusowy ok. 50 m.

Plaża

żwirowa, oddalona od hotelu o ok. 350 m. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

205 pokoi rozmieszczone w kilkunastu budynkach. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja grillowa (gyros), pizza-corner na świeżym powietrzu, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool oraz bar. Leżaki, materace i parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.lydiamaris.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, sejf (za opłatą), telefon, TV sat., telefon, minibar, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje Superior (2-3E): przestronniejsze, z balkonem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior Suite (2-4B): 1 przestronny pokój z optycznie wydzieloną częścią do spania, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite (2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia (w obu pomieszczeniach 2 x klimatyzacja, 2 x TV-sat.), 1 łazienka; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4D): przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06-31.08), plac zabaw, restauracja dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Sport

tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia oraz rowery wodne, kajaki (w miarę dostępności i w zależności od pogody). Za opłatą: bilard.

Wellness

sauna. Za opłatą: fryzjer oraz centrum spa oferujące masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" do godz. 11:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Kawa, herbata, lody w godz. 7-1:00. Przekąski w godz. 11-12:30 oraz 14:30-18:00. Kolacje tematyczne. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. Przekąska o północy w godz. 23-24:00. Minibar uzupełniony o piwo, napoje orzeźwiające i wodę w dniu przyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 15.01.16 20% zniżki, 16.01-15.03.16 15% zniżki, 16.03-30.04.16 10% zniżki.

Dni gratis

7=6 w terminach 26.04-3.05.16, 14=12 w terminach 26.04-30.04.16.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: 10% zniżki (max. 2 osoby, w terminach 26.04-28.05.16 oraz 29.09-31.10.16; nie dotyczy pok. 2-3S).

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • popularny hotel w willowym stylu
  • położony na rozległym i zadbanym terenie
  • duży wybór pokoi
  • bogata oferta all inclusive
  • nowa restauracja gyros i piec do pizzy na świeżym powietrzu


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

w centrum miejscowości Kolymbia. Małe sklepiki i tawerny w pobliżu. Przystanek autobusowy ok. 50 m.

Plaża

żwirowa, oddalona od hotelu o ok. 350 m. (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

Hotel oferuje 205 pokoi rozmieszczonych w kilkunastu 2-piętrowych budynkach. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja grillowa (gyros), restauracja dla dzieci, pizza-corner na świeżym powietrzu, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool oraz bar. Leżaki, materace i parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.lydiamaris.gr

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf (za opłatą), telefon, TV sat. (ekran LCD), telefon, minibar, zestaw kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje Superior (2-3E): przestronniejsze, nowocześniej urządzone, z balkonem, wanna, prysznic, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite (2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia (w obu pomieszczeniach 2 x klimatyzacja, 2 x TV-sat.), 1 łazienka, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4D): przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, na parterze, z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia, rzutki, boccia, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: bilard.

Wellness

za opłatą: fryzjer oraz centrum spa oferujące saunę, masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06-31.08), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" do godz. 11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Kawa, herbata, lody w godz. 7-1:00. Przekąski w godz. 11-12:30 oraz 14:30-18:00. Kolacje tematyczne. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. Przekąska o północy w godz. 23-24:00. Minibar uzupełniony o wodę w dniu przyjazdu.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 20% zniżki, 1.02-15.03.18 15% zniżki, 16.03-30.04.18 10% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 26.04-3.05.18, 17.10-31.10.18.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: 5% zniżki w terminach 26.04-6.06.18, 30.09-31.10.18.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • popularny hotel w willowym stylu
  • położony na rozległym i zadbanym terenie
  • bogata oferta all inclusive
  • nowa restauracja gyros i piec do pizzy na świeżym powietrzu 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Easy Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel Lydia Maris Resort & Spa znajduje się w turystycznej miejscowości Kolymbia, w spokojnej jej części, zaledwie 300 metrów do piaszczystej zatoczki i plaży. W niewielkiej odległości liczne bary, restauracje, tawerny, sklepy z pamiątkami. Do centrum stolicy wyspy - miasta Rodos ok. 50 km. Lotnisko oddalone o 45 km. Przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu, skąd kursują autobusy do stolicy wyspy jak i historycznego miasta Lindos.  

Hotel

Obiekt składa się z szeregu jednopiętrowych budynków, otoczonych ogrodem i zielenią. Posiada recepcję czyynną 24h, Internet Wi-Fi, restaurację główną, bar główny oraz bar przy basenie, sejf, basen z jaccuzi, basen dla dzieci. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenach. Hotel gruntownie odnowiony w 2006 roku.  

Pokoje

Funkcjonalnie i nowocześnie urządzone 2-osobowe pokoje z możliwością dostawki oraz pokoje typu suite oraz junior suite dla max. 4 osób. Pokoje typu suite wyposażone jak junior suite z dodatkowym TV SAT, klimatyzacją i drzwiami. Na zapytanie pokoje jednoosobowe. Wszystkie posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem, WC, suszarkę do włosów, TV SAT, telefon, mini-bar z wodą, czajnik elektryczny, pakiet powitalny (owoce&wino), indywidualnie sterowaną klimatyzację, sejf, balkon lub taras.

Wyżywienie

Formuła All Inclusive.  

Sport i rekreacja

Program animacyjny, salon odnowy SPA, jacuzzi, utwardzony kort tenisowy, ping-pong, bilard, gry video, siatkówka, boccia, rzutki, sporty wodne na plaży.  

Dla dzieci

Basen dla dzieci, program animacyjny, opiekunka do dziecka, plac zabaw.  

Wskazówki

Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Polecamy rodzinom z dziećmi, oraz osobom ceniącym wypoczynek w formule wszystko w cenie". Transfer z/na lotnisko: ok. 45 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry video, opiekunka do dziecka (10 EUR/godz.), oświetlenie do kortu tenisowego (10 EUR/ godz.), depozyt za ręcznik hotelowy (10 EUR/szt.), sauna (dostępna w godz. 10:00 - 18:00), zabiegi SPA, leżaki na plaży (ok. 6 EUR/ 2 leżaki+parasol/dzień), sporty wodne na plaży.  

Program All Inclusive

Śniadania (07:00 - 10:00), lunch (12:30 - 14:30) oraz kolacje (19:00 - 21:30) w formie bufetu. Dodatkowo na zamówienie wczesne śniadania kontynentalne (06:30 - 07:00) oraz kontynentalne późne śniadania (10:10 - 11:30). Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, raki, piwo z beczki i wino lokalne (house wine) w godz. 10:00 - 24:00 w barze głównym oraz w godz. 18:45 - 21:30 w barze przy basenie. W godz. 11:30 - 21:30 serwowane są przekąski takie jak: kiełbaski, gyros, hamburgery, frytki i sałatki. W godz. 21:30 - 24:00 serwowane są kanapki, natomiast w godz. 11:00 - 19:00 hotel serwuje pizzę z pieca opalanego drewnem. W godz. 07:00 - 24:00 w barze głównym oraz w godz. 16:00 - 18:00 w barze przy basenie serwowana jest herbata, filtrowana kawa, ciasta, ciasteczka oraz lody. W godz. 11:00 - 14:00 oraz 18:00 - 20:00 hotel proponuje specjalne menu dla dzieci. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher. www.lydiamaris.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


BestReisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy, zadbany hotel w pięknym i rozległym ogrodzie, blisko plaży.  Niska zabudowa, ciekawa architektura, spokojna okolica, bogactwo kulinarne w ramach pakietu all inclusive, bezpłatne Wi-Fi, sporo atrakcji dla dzieci. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

Położenie

Na uboczu miejscowości Kolymbia, ok. 500 m od piaszczysto-kamienistej plaży,  4 km od słynnej plaży Tsambika, 24 km od starówki w Rodos, 28 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy. W pobliżu są sklepiki, tawerny, przystanek autobusowy, wypożyczalnia samochodów i skuterów.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, odpłatnym kącikiem internetowym i odpłatnym sejfem, bezpłatne Wi-Fi w lobby i restauracjach, restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne, kuchnia grecka, włoska, orientalna), bar główny, kącik barbeque, mała pizzeria na świeżym powietrzu, bar na wysepce basenowej, minimarket, punkt wymiany walut, pralnia, room-service (07.00-24.00).

Pokoje

Gustowne, klasycznie urządzone, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (kabina prysznicowa, suszarka do włosów), telefon, TV sat, małą lodówkę, Wi-Fi, balkon lub werandę (widok na ogród lub basen).  Junior suites mają to samo wyposażenie, lecz są większe (sypialnia i część wypoczynku dziennego z 2 sofami).  Pokoje typu suites mają dodatkowo serwis do przygotowania kawy/herbaty, składają się z sypialni i pokoju dziennego z 2 sofami. Pomieszczenia te są przedzielone drzwiami wewnętrznymi; w jednym i drugim jest klimatyzacja oraz telewizor. W pokojach suites i junior suites mogą być zakwaterowane maks. 4 osoby.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.10-11.00), przekąski zimne i ciepłe, dania z grilla, kanapki, pizza - w dzień, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto, herbatniki, lody), nocna przekąska (21.30-24.00), kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i koktajle serwowane do północy.

Sport i rozrywka

Basen z tarasem słonecznym (parasole i leżaki bezpłatnie, ręczniki - za depozytem), jacuzzi, gimnastyka w wodzie, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, rzutki, gry komputerowe, bilard, lekcje nurkowania w basenie, animacje, program rozrywkowy, raz w tygodniu muzyka na żywo i potańcówka, ośrodek spa (sauna, zabiegi kosmetyczne, masaże, fryzjer), sporty wodne przy plaży. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, bar dla dzieci z bufetami i popcornem, możliwa odpłatna opiekunka na noc. 

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rhodes

Opis

* bezpłatne Wi-Fi* na rodzinny wypoczynek

Opis

Komfortowy hotel położony w malowniczej okolicy. Szeroki wybór pokoi, obsługa na wysokim poziomie. Hotel jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek.• parking• restauracje• pizzeria• bary• zewnętrzny basen ze słodką wodą i jacuzzi• bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych• SPA (płatne, salon piękności, manicure, pedicure, zabiegi na twarz i ciało, rytuały, masaż, aromaterapia, depilacja)• sala TVHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Rodos• rejon Kolymbia• 25 km od centrum stolicy wyspy - miasta Rodos• 25 km od miejscowości Lindos

Plaza

• publiczna• 350 m od hotelu• piaszczysto-żwirowa• leżaki i parasole płatne• ręczniki plażowe za kaucją

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

202 pokoje: Double Rooms Inland View (~22-24 m2), Doubles Superior Inland View (~26 m2), Suites Inland View (~48 m2), W pokojach: klimatyzacja, telefon, mini lodówka, TV SAT, TV z płaskim ekranem, sejf (płatnie), prysznic, suszarka do włosów, przybory toaletowe, zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafroki, kapcie, umeblowany balkon/taras. Double Room Inland View: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze. Double Superior Inland View: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze, 1 bezpłatny masaż dla osoby dorosłej, po przyjeździe wino i owoce w pokoju. Suite Inland View: 2 pokoje, unikalny wystrój, salon z 2 kanapami, sypialnia z łóżkiem podwójnym lub 2 pojedynczymi, 2 TV, 2 klimatyzacje. Dostawka - kanapa rozkładana.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• aerobik• piłka wodna• tenis (oświetlenie płatne)• tenis stołowy• siatkówka• rzutki• bilard (płatny)• sporty wodne na plaży (płatne)• animacje (codzienne programy rozrywkowe) Dla dzieci:• brodzik ze słodką wodą• plac zabaw• mini klub (4-12 lat, 4 godz. dziennie)• restauracja dla dzieci (codziennie, zgodnie z harmonogramem)• opiekunka (na zapytanie, płatna)

O wyzywieniu

All Inclusive 2018WyżywienieRestauracje: główna i przy basenie, szwedzki stół.Wczesne śniadanie: 06:30-07:00, kontynentalne.Śniadanie: 07:00-10:00, amerykański szwedzki stół.Późne śniadanie: 10:10-11:00, kontynentalne.Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół.Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół.Brak opcji lunch pakiet!Restauracja z grillem: 11:30-21:00, gyros, dania z grilla.Kanapki: 22:00-24:00.Restauracja dla dzieci: 12:00-14:30, szwedzki stół.Restauracja Pizza: 11:00-19:00, pizza, codziennie.BBQ: 19:30-22:30, w każdy poniedziałek, greckie tańce. Lokalne napoje i alkoholeW głównej restauracji: napoje bezalkoholowe, piwo, wino, soki.W restauracji przy basenie: napoje bezalkoholowe, piwo, wino.W barach: w nieograniczonej ilości lokalne napoje alkoholowe, drinki, piwo, napoje bezalkoholowe. Kawa, herbata, lody:- 07:00-00:00, główna restauracja, restauracja przy basenie.- 16:00-18:00, restauracja przy basenie, ciastka, wypieki, lody. Dodatkowe informacje:Room service - za dopłatą.Ręczniki plażowe - za kaucją. Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

350 m


Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Lydia Maris :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hotel Lydia Maris
https://youtu.be/x6j8EKDZ2CY

Opinie o Hotelu Lydia Maris

Lydia Maris - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja taras
Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka prysznic WC klimatyzacja taras
POKÓJ RODZINNY ECONOMY
Double Room / Inland View
Double Superior / Inland View
Pokoj dwuosobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Suite / Inland View
pokoj rodzinny
Pokój rodzinny
DOUBLE ROOM TWIN
ECONOMY DOUBLE ROOM
SUITE RODZINNY
SUPERIOR DOUBLE ROOM
SINGLE ROOM
suite
Suita

Lydia Maris - Możliwości wyżywienia:


Lydia Maris - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Lydia Maris ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00