cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
  • Hotel Lydia Maris , Rodos
1 / 31
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.05 - 04.06
już od 3162 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 27.10
już od 1385 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lydia Maris
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Lydia Maris
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Lydia Maris :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lydia Maris :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021

Hotel Lydia Maris w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • ok. 400 m od plaży
  • piaszczysto-żwirowa
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • sejf: za opłatą, w recepcji 
  • winda
  • ogród
  • sala TV
  • bankomat
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket 
  • fryzjer 
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

205

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  •  ostatni, całkowity remont: 2006 r.
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen
  • basen dla dzieci
  • ręczniki: wymagana kaucja
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci 
    • opieka nad dziećmi: maj - październik, codziennie, za opłatą, płatność gotówką
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • menu dla dzieci
    • miniklub: 4+
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • aerobik
    Płatne
    • sauna
    • strefa spa: maj - październik, codziennie, płatność gotówką
    • sauna fińska
    • aromaterapia
    • łaźnia parowa
    • masaże
    • kort tenisowy, oświetlony
    • rowery
    • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
    • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
    • rower wodny: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia kulinarne
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • międzynarodowy program animacyjny
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • karaoke
    • boccia
    • rzutki

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 36 m2
    • widok na ogród
    • 2 sypialnie
    • ostatni częściowy remont: 2016 r.
    • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: woda: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • taras
    Pokój 2-osobowy superior DZX3
    • 2-3 os.
    • ok. 28 m2
    • widok na basen lub ogród
    • ostatni całkowity remont: 2019 r.
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • jacuzzi
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • taras: z leżakami, z bezpośrednim dostępem do basenu
    Suita SUX1
    • 2-4 os.
    • ok. 38 m2
    • widok na basen lub ogród
    • pokój dzienny
    • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
    • room service: za opłatą
    • WC
    • balkon lub taras
    • sypialnia
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: woda: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • wanna lub prysznic
    • szlafroki
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Suita SUL1
    • 2-4 os.
    • ok. 38 m2
    • widok na basen lub ogród
    • ostatni całkowity remont: 2019 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • moskitiera
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • room service: za opłatą, płatność gotówką
    • jacuzzi
    • taras: leżaki, weranda, bezpośredni dostęp do basenu
    • sypialnia
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: woda: w cenie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • wanna lub prysznic
    • szlafroki
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • widok na basen lub ogród
    • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - październik, indywidualnie sterowana
    • minibar: woda: w cenie
    • szlafroki: w cenie
    • balkon lub taras

    • sejf: za opłatą
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2-3 os.
    • ok. 30 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • nowy budynek
    • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik, indywidualnie sterowana
    • minibar: woda
    • prysznic
    • szlafroki
    • balkon lub taras
    • sejf: za opłatą
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, amerykańskie, w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00, w cenie
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski, codziennie, przekąski o północy, codziennie 00:00 - 02:00, ciasto, codziennie 16:00 - 18:00, lody, codziennie
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 00:00
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, ryby/owoce morza, dania dietetyczne: w cenie, wymagana rezerwacja, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, menu dla dzieci: w cenie, dania bez laktozy: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie, dania wegańskie: w cenie, wymagana rezerwacja, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „PIZZA CORNER": rodzaje kuchni: włoska, bufet, w cenie, kwiecień - październik, codziennie 11:00 - 19:00, przy basenie, strefa dla palących
  • restauracja specjalistyczna „Grill restaurant": rodzaje kuchni: dania z grilla, bufet, show cooking, program "dine around", przy basenie, strefa dla palących

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie: kwiecień - październik, niedz. 10:00 - 00:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobby bar": kwiecień - październik, codziennie 18:00 - 21:30, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  uroczysta kolacja: 24 h, w formie bufetu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Ośrodek położony jest w bardzo idyllicznej, zielonej okolicy z mnóstwem roślin i barwnymi kwiatami. Dbałość o szczegóły, relaks, zadowolenie i kulinarne zaspokojenie Gości są wizytówką tego hotelu. Polecany na wakacje dla rodzin z dziećmi oferuje wiele atrakcji zarówno dla maluchów, jak i dla dorosłych.

    lokalizacja

    5 km od Afandou, 25 km od lotniska w Rodos-RHO. Hotel usytuowany na powierzchni: 320000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1989 r. Odnowiony w 2020 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), room service (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    300 m od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 17 budynkach: - 17 bungalowów (liczba pięter: 2) Typy pokoi: - pokoje rodzinne ekonomiczne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - pokoje double/twin dla max. 3 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - pokoje superior double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, przepierzenie, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje double ekonomiczne dla max. 3 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - suity rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, bary (2) All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (06:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00) obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - przekąski (11:00-20:00), późny posiłek (23:00-02:00) - lody - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - animacje dla dzieci - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - opiekunka dla dzieci (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem) - możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

    w cenie

    - tenis stołowy - rzutki - siatkówka plażowa - aerobik - siłownia - animacje

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego - oświetlenie kortu - cymbergaj - bilard - centrum SPA - masaż, sauna - salon piękności DODATKOWE INFORMACJE Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    21.09.2020 13:47

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Siłownia Tenis All Inclusive Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Rodos

    Opis

    Komfortowy hotel położony jest na wschodnim wybrzeżu wyspy i składa się z kilku niskich, 3-4 piętrowych budynków, rozmieszczonych w zadbanym, rozległym ogrodzie. W ciągu dnia prowadzony jest ciekawy program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Wszystkie pokoje są ciche, przytulne oraz komfortowo urządzone, a bogata oferta All Inclusive Ultra zapewnia udany wypoczynek i dobry nastrój podczas upragnionych wakacji.

    Lokalizacja

    w Kolymbii, ok. 600 m od plaży, w centrum miejscowości , ok. 25 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy, ok. 100 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 100 m od centrum rozrywki.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 155, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 2, room service 7.00-24.00 (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), darmowy internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, grill, wypożyczalnia samochodów, opieka lekarska (płatna), pokoje łączone, bar przy basenie, sejf, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    basen odkryty ze słodką wodą, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki (depozyt 10 EUR); brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.
    JUNIOR SUITE: pokoje dla max. 4 osób (większe od pokoi standardowych, z wydzieloną częścią dzienną).

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-żwirowa, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    rowery wodne, kajaki, windsurfing, motorowe sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, centrum fitness, aerobik, SPA(płatne), sauna, rzutki, bilard (płatny), boule, waterpolo, siłownia.

    Rozrywka

    muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna 10 EUR/h), menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), wczesne śniadanie na prośbę gościa (6.30 - 7.00), późne śniadanie (10.10 - 11.30), lunch (12.30 - 14.30), kolacja (19.00 - 21.30), późna kolacja (23.00 - 00.00); kawa, herbata, lody (7.00 - 13.00 oraz 16.00 - 18.00); room service 7.00 - 24.00; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w ciągu dnia.

    Świadczenia

    • przelot,
    • pobyt w hotelu,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,

    BAGAŻ:
    - na lotach linii LOT (LO) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.


    Cena nie zawiera

    LINIE LOT:

    Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony

    CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

    Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

    dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
    dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
    dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
    dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój
    Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

    Obsługa na miejscu

    brak obsługi.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy, zadbany hotel w pięknym i rozległym ogrodzie, blisko plaży.  Niska zabudowa, ciekawa architektura, spokojna okolica, bogactwo kulinarne w ramach pakietu all inclusive, bezpłatne Wi-Fi, sporo atrakcji dla dzieci. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

    Położenie

    Na uboczu miejscowości Kolymbia, ok. 500 m od piaszczysto-kamienistej plaży,  4 km od słynnej plaży Tsambika, 24 km od starówki w Rodos, 28 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy. W pobliżu są sklepiki, tawerny, przystanek autobusowy, wypożyczalnia samochodów i skuterów.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, odpłatnym kącikiem internetowym i odpłatnym sejfem, bezpłatne Wi-Fi w lobby i restauracjach, restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne, kuchnia grecka, włoska, orientalna), bar główny, kącik barbeque, mała pizzeria na świeżym powietrzu, bar na wysepce basenowej, minimarket, punkt wymiany walut, pralnia, room-service (07.00-24.00).

    Pokoje

    Gustowne, klasycznie urządzone, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (kabina prysznicowa, suszarka do włosów), telefon, TV sat, małą lodówkę, Wi-Fi, balkon lub werandę (widok na ogród lub basen).  Junior suites mają to samo wyposażenie, lecz są większe (sypialnia i część wypoczynku dziennego z 2 sofami).  Pokoje typu suites mają dodatkowo serwis do przygotowania kawy/herbaty, składają się z sypialni i pokoju dziennego z 2 sofami. Pomieszczenia te są przedzielone drzwiami wewnętrznymi; w jednym i drugim jest klimatyzacja oraz telewizor. W pokojach suites i junior suites mogą być zakwaterowane maks. 4 osoby.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.10-11.00), przekąski zimne i ciepłe, dania z grilla, kanapki, pizza - w dzień, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto, herbatniki, lody), nocna przekąska (21.30-24.00), kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i koktajle serwowane do północy.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym (parasole i leżaki bezpłatnie, ręczniki - za depozytem), jacuzzi, gimnastyka w wodzie, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, rzutki, gry komputerowe, bilard, lekcje nurkowania w basenie, animacje, program rozrywkowy, raz w tygodniu muzyka na żywo i potańcówka, ośrodek spa (sauna, zabiegi kosmetyczne, masaże, fryzjer), sporty wodne przy plaży. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, bar dla dzieci z bufetami i popcornem, możliwa odpłatna opiekunka na noc. 

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony jest w Afandou - Kolymbia, ok. 24 km od historycznego Lindos, 4 km od spektakularnych wybrzeży plaży Tsampika, 5 km od pola golfowego Afandou, 25 km od miasta Rodos i 28 km od międzynarodowego lotniska. W pobliżu znajduje się kilka sklepów i tawern, przystanek autobusowy ok 100 m od hotelu.  

    Plaża

    Piaszczysto-kamienista, oddalona od hotelu ok. 400 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. 

    Hotel

    Kategoria lokalna 4*+ Resort położony jest w bardzo spokojnej, zielonej okolicy na powierzchni ok. 24.000 m2 w otoczeniu pięknego ogrodu z bujną roślinnością. Utrzymany jest w stylu wioski, składa się z budynku głównego oraz czterech mniejszych, 3-4-piętrowych bungalowów, całkowicie wyremontowany w 2006 r. 

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, restauracja grillowa, pizzeria, sala TV, parking   

    Internet

    Kącik internetowy za dodatkową odpłatą, Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych bezpłatne

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen zewnętrzny z jacuzzi, leżaki i parasole przy basenie (ręczniki - depozyt), mini disco, animacje, centrum fitness, kort tenisowy (oświetlenie dodatkowo płatne), boisko do siatkówki, water polo, tenis stołowy, darty, aqua aerobic Odpłatnie: Spa, wellness, sauna, masaż, bilard, salon gier video

    Dla dzieci

    brodzik, łóżeczko (na życzenie), mini club, plac zabaw, restauracja

    Zakwaterowanie

    Double - dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej Suite - dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub osób dorosłych Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana, lodówka (w dniu przyjazdu uzupełniona wodą), TV Sat, balkon/taras, sejf, telefon. Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka. Pokoje są codziennie sprzątane, zmiana pościeli 4 razy w tygodniu, ręczników codziennie.

    Wyżywienie

    All Inclusive: wczesne śniadanie kontynentalne (6:30 - 7:00 - na zamówienie), śniadanie (7:00 - 10:00), późne śniadanie kontynentalne (10:10 - 11:00), obiad (12:30 - 14:30) i kolacja (19:00 - 21:30) w formie bufetu, przekąski w wyznaczonych barach (11:00 - 21:30), kanapki (21:30 - 24:00), wieczory greckie raz w tygodniu (19:30 - 22:30), posiłki dla dzieci w specjalnej restauracji (11:00 - 14:00, 17:00 - 19:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach w godzinach 10:00-24:00. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    Informacje dodatkowe

    http://lydiamaris.gr/ HolidayCheck: średnia ocen 5; rekomendacja 85%

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    AlfaStar

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Rodos,Kolymbia

    Położenie

    Hotel położony w północno-wschodniej części wyspy Rodos w centrum miejscowości Kolymbia w odległości 300 m od piaszczysto-żwirowej plaży. Do Miasta Rodos ok. 25 km, do Lindos 30 km. W odległości 100 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Ponadto 4 km od hotelu znajduje się przepiękna piaszczysta plaża Tsampika.

    Hotel

    Rozległy kompleks odnowiony w 2006 roku, utrzymany w stylu wioski, składa się z budynku głównego oraz czterech mniejszych, 3-4-piętrowych bungalowów (każdy z czterema jednostkami mieszkalnymi), rozmieszczonych w zielonych ogrodach, ciągnących się na powierzchni 24.000 m2. Do dyspozycji klientów: recepcja, restauracja główna, restauracja a`la carte, bar z salą telewizyjną oraz kącik internetowy (za opłatą). Ponadto WiFi w lobby bez opłat w godzinach 7.00-23.00, mini market, przechowalnia bagażu, sala konferencyjna oraz plac zabaw. Na terenie ogrodu znajduje się basen z jacuzzi, bar przy basenie, taras do opalania. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą. Ręczniki kąpielowe za kaucją. Za dodatkową opłatą: pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów górskich oraz SPA.

    Pokoje

    Hotel posiada 155 pokoi, wszystkie pokoje znajdują w części bungalow. Pokoje zostały wyposażone w: łazienkę, suszarkę do włosów, klimatyzację sterowaną indywidualnie (od 10.06 do 30.09), TV SAT z kanałami muzycznymi, radio, telefon, mini bar, lodówka (napoje uzupełniane co drugi dzień), sejf oraz balkon lub weranda. Pokój Junior suite: dwuosobowy (z możliwością 2 dostawek) o większej powierzchni (wydzielona część wypoczynkowa), wyposażony jak pokoje standardowe. Pokoje rodzinne dla 2 osób dorosłych i 1-2 dzieci - składają się z pokoju dzienno-sypialnego (oddzielone od siebie optycznie).

    Wyżywienie

    Hotel posiada formułę wyżywienia All inclusive, która obejmuje: śniadania, obiady, kolacje w formie obfitych i różnorodnych bufetów. Przekąski oraz kawa, herbata i lody. Wybór lokalnych i importowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Możliwość zamówienia wczesnego śniadania (konieczne zgłoszenie w recepcji w dniu poprzedzającym do godz. 20.00).

    Sport i relaks

    Do dyspozycji gości: tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia, sauna, rowery wodne, kajaki. Za opłatą: bilard oraz centrum spa (masaże, zabiegi kosmetyczne, manicure, pedicure, fryzjer). Dzienne i wieczorne animacje, występy folklorystyczne, raz w tygodniu wieczór grecki z muzyką oraz program artystyczny.

    Możliwości zakwaterowania

    Pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy + dostawka dla dziecka, pokój dwuosobowy + dostawka dla osoby dorosłej oraz pokoje rodzinne.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Pinzolo

    OPIS

    Hotel Corona Wellness and Family oferuje niedrogie pokoje w miejscowości Pinzolo. Położony 300 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Madonna di Campiglio - Pinzolo.
    Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Hotel Corona Wellness and Family strefie wellness. Znajdą w niej m.in. hammam oraz sauna fińska.
    W okolicy znajduje się 49 km tras narciarskich należących do stacji narciarskich w regionie Madonna di Campiglio - Pinzolo. Najbliższy wyciąg znajduje się 700 metrów od obiektu.

    Pokój dla 2-3 osób z balkonem

    balkon, pokoje dla alergików, powierzchnia 20 m², sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafrok, telefon, telewizor, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

    3-pokojowy junior suite dla 2-4 z balkonem

    2 oddzielne sypialnie, balkon, pokoje dla alergików, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafrok, telefon, telewizor, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

    Pokój dla 2 osób z balkonem Comfort

    balkon, pokoje dla alergików, powierzchnia 18 m², sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafrok, telefon, telewizor, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

    Pokój dla 2-4 osób z balkonem

    balkon, pokoje dla alergików, sejf w pokoju, suszarka do włosów, szlafrok, telefon, telewizor, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

    W CENIE

    Kolacja wigilijna - w cenie Dostęp do internetu - w cenie, w całym hotelu Centrum odnowy - od 16 roku życia Internet Wi-Fi - w cenie, w całym hotelu Wysokie krzesło dla dziecka - za prośbą Łóżeczka dla dzieci na zapytanie - za prośbą Kącik herbaciany Bar sałatkowy - podczas kolacji Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Cena zawiera również karnet narciarski Skiarea (175 km). Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Kolacja noworoczna - opcjonalnie 100 EUR za osobę Garaż - na życzenie; 10 EUR/tydzień Kolacja noworoczna (opcjonalnie) - opcjonalnie 100 EUR za osobę Akceptowane są tylko małe zwierzęta - małe psy; 10 EUR/dzień Centrum SPA - szlafrok w cenie Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 338 m. Wyciągi - 711 m.

    WYŻYWIENIE

    kolacja wigilijna, kolacja noworoczna, śniadania w formie bufetu - wzbogacony bufet, możliwość zmiany w rezerwacji - 3 dania do wyboru, 1 x butelka wody w dniu przyjazdu, pobyt zaczyna się od obiadokolacji i kończy się na.

    PARKING

    garaż, parking niestrzeżony, parking strzeżony - w cenie.

    USŁUGI NARCIARSKIE I ROWEROWE

    transport busem do wyciągów - tylko do wyciągu, punkt sprzedaży skipasów, schowek na narty i buty, wynajem rowerów.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    masaż, centrum SPA, centrum odnowy biologicznej, hammam, sauna fińska, kącik herbaciany.

    SPORT W HOTELU

    tenis stołowy, karaoke, ogród, taras.

    REKREACJA W MIEJSCOWOŚCI

    przejażdżki konne, wędkarstwo, organizacja pieszych wycieczek.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka - za prośbą, wysokie krzesło dla dziecka, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

    INFORMACJA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

    udogodnienia dla niepełnosprawnych - na zapytanie, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    USŁUGI HOTELOWE

    drink bar, restauracja, pralnia, transfer gości z lotniska, concierge, usługa prasowania odzieży, serwis pokojowy - przez część doby, sejf w recepcji, kantor, przechowalnia bagaży, letni taras, biblioteka, pokój telewizyjny, sala konferencyjna, dostępne pokoje dla niepalących, serwis pokojowy, pokój spotkań, winda, bar, recepcja - na zapytanie.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    pokoje dla alergików.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane, akceptowane są tylko małe zwierzęta.

    INFORMACJE O HOTELU

    liczba budynków - 1, liczba pięter - 6, liczba pokoi - 42.

    LOKALIZACJA HOTELU

    odległość do sklepów - około 100 m, odległość do restauracji/barów - około 100 m, odległość do apteki - około 100 m, odległość do szpitala - około 15 km, odległość do stacji kolejowej - 60 km około, odległość do centrum miasta - około 100 m, odległość do lotniska - lotnisko 120 km.

    WARUNKI REZYGNACJI

    Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

    WARUNKI PŁATNOŚCI

    Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


    Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    5

    Region

    Grecja/Rodos/Kolympia

    Opinia 7islands

    Rozległy kompleks otoczony zadbanym ogrodem pełnym śródziemnomorskiej roślinności. Ze względu na rozbudowaną bazę rekreacyjną oraz bogaty program sportowo-animacyjny polecamy go Klientom ceniącym aktywny wypoczynek. W ramach formuły ultra all inclusive Goście mogą brać udział w organizowanych wieczorach greckich przybliżających lokalną kulturę. Dodatkowym atutem hotelu są pokoje rodzinne z 2 sypialniami mogące pomieścić do 5 osób.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, gdzie znajdują się bary, restauracje i sklepy, ok. 10 km od rozrywkowej miejscowości Faliraki, ok. 22 km od stolicy Rodos, ok. 28 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 350 m od hotelu, żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Dojście na plażę ulicą

    Hotel

    Rozległy kompleks składa się z budynku głównego oraz 16 trzypiętrowych bungalowów otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, restauracja przy basenie, 2 bary (w tym 1 przy basenie), Internet Wi-Fi, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, pralnia, mini market, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 5*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 205 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, radio, lodówkę (jednorazowo uzupełnioną w wodę w dniu przyjazdu), suszarkę do włosów, szlafroki i kapcie. Odpłatnie: sejf (ok. 19 euro/tydzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie oddzielone drzwiami), suite z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia, nieprzedzielone drzwiami). Pokoje w super cenie i pokoje rodzinne znajdują się na niskim parterze.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również późne śniadania kontynentalne (10:10-11:00). Trzy razy w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne. W godzinach 11:30-21:30 dostępne są ciepłe i zimne przekąski a w godzinach 21:30-24:00 kanapki. W godzinach 07:00-24:00 dostępna jest kawa, herbata oraz lody a w godzinach 16:00-18:00 serwowane są również ciastka. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt ok. 10 euro/sztuka), jacuzzi, animacje dzienne i wieczorne, raz w tygodniu organizowany jest wieczór grecki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, pokój fitness z siłownią. Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego (ok. 20 euro/godzina), bilard, sauna w godzinach 10:00-18:00, centrum SPA & Wellness.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini klub, specjalne menu dla dzieci w restauracji (12:00-14:30), łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki od godziny 22:00 za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.lydiamaris.gr / Tel.: 00 30 224 105 64 21

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 4 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    OnHolidays

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    kolymbia

    OPIS

    Hotel Lydia Maris **** położony w spokojnej miejscowości w pięknej krajobrazowo okolicy. Kolymbia położona jest pomiędzy Faliraki (ok. 12 km) a Lindos (ok. 32 km). Na wyróżnienie zasługuje malownicza, rozległa zatoka z 2 pięknymi plażami żwirowymi.

    POŁOŻENIE

    • Odległość od Faliraki - 12 km • Odległość od plaży - ok. 350 m • Odległość od Starego i Nowego miasta Rodos - ok. 25 km • Odległość od pola golfowego - 7 km • Odległość od plaży Tsambika Beach - 4km • Odległość od lotniska - ok. 28 km

    HOTEL

    Liczba pokoi - 190 Do dyspozycji gości - hotel z recepcją 24h składający się z kilkunastu budynków bocznych. W budynku głównym recepcja 24h, restauracja główna, restauracja grillowa, pizza, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool, leżaki, materace i parasole słoneczne przy basenie, oddzielny brodzik dla dzieci, rzutki, siłownia, gimnastyka, nurkowanie w basenie, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06-31.08), plac zabaw, restauracja dla dzieci, programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem, WIFI na terenie całego hotelu, tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą 10EUR/godzina), siłownia oraz rowery wodne, kajaki (w miarę dostępności i w zależności od pogody). Dodatkowo płatne - kantor, kącik internetowy, bilard, sauna, fryzjer, centrum SPA, masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure, sejf, sklep, parasole i leżaki na plaży, ręczniki (kaucja 10EUR za dzień), pralnia, usługa prasowania, room service, sporty wodne, sauna, lekarz.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive Wczesne śniadanie (na zapytanie) 06.30-07.00 (kontynentalne) Amerykańskie śniadanie 07.00-10.00 Późne śniadanie 10.00-11.30 (kontynentalne) Lunch (bufet) 12.30-14.30 Kolacja (bufet) 19.00-21.30 Pizza 11.00-19.00 Kawa, ciasto, lody 16.00-18.00

    POKOJE

    Pokój 2-osobowy (DBL 1 OV) - klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf (za opłatą), telefon, TV sat., telefon, minibar (uzupełniony w dniu przyjazdu), balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Maks. obłożenie - 3 Pokoje 2-osobowe Superior (DBL 2 OV) - przestronniejsze, z balkonem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Maks. obłożenie - 3 Junior Suite (JNR SU OV) - 1 przestronny pokój z optycznie wydzieloną częścią do spania, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Maks. obłożenie - 4 Suite (JNR SU SV) - pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Maks. obłożenie - 4 Pokoje rodzinne (FAM 1 OV) - przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Maks. obłożenie - 4


    Sunshine

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Grecja/Rodos

    POŁOŻENIE

    Lokalizacja

    - odległość od plaży

    350m

    - położenie

    Kolymbia

    - odległość od lotniska

    28 km Plaża - publiczna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, parasole płatne - ręczniki plażowe za kaucją 10 EUR Hotel

    - ilość gwiazdek

    4*

    - rok otwarcia

    1989

    - rok odnowienia

    2006

    - ilość pokoi

    205

    - ilość basenów

    basen zewętrzny z jacuzzi, brodzik dla dzieci Dodatkowe usługi

    - bezpłatne

    siłownia, sala telewizyjna

    - płatne

    sejf, pokój gier, pralnia, Spa, sauna, lekarz na wezwanie, mini market Internet - Wifi w lobby i pokojach bezpłatne - kawiarenka internetowa płatna Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosów, klimatyzacja, TV , mini lodówka, Internet bezprzewodowy, sejf (płatny), telefon, balkon - pokoje typu Standard o pow. ok. 25m2 Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja główna, Grill Bar, pizzeria

    - Bary

    bar przy basenie 10:00-24:00, bar główny 18:45-21:30 Wyżywienie

    - All inclusive

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00-24:00

    -  posiłki

    wczesne śniadanie 06:30-07:00, śniadanie 07:00-10:00, późne śniadanie 10:10-11:00,  obiad 12:30-14:30, przekąski 11:30-21:30, kolacja 19:00-21:30, kanapki 21:30-24:00 Rozrywka - animacje - raz w tygodniu wieczór grecki Sporty - ping pong, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt za opłatą), siatkówka, dart

    - płatne

    sporty wodne na plaży, bilard Dla dzieci - brodzik, plac zabaw, mini klub, opiekunka (płatna)


    Easy Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel Lydia Maris Resort & Spa znajduje się w turystycznej miejscowości Kolymbia, w spokojnej jej części, zaledwie 300 metrów do piaszczystej zatoczki i plaży. W niewielkiej odległości liczne bary, restauracje, tawerny, sklepy z pamiątkami. Do centrum stolicy wyspy - miasta Rodos ok. 50 km. Lotnisko oddalone o 45 km. Przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu, skąd kursują autobusy do stolicy wyspy jak i historycznego miasta Lindos.  

    Hotel

    Obiekt składa się z szeregu jednopiętrowych budynków, otoczonych ogrodem i zielenią. Posiada recepcję czyynną 24h, Internet Wi-Fi, restaurację główną, bar główny oraz bar przy basenie, sejf, basen z jaccuzi, basen dla dzieci. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenach. Hotel gruntownie odnowiony w 2006 roku.  

    Pokoje

    Funkcjonalnie i nowocześnie urządzone 2-osobowe pokoje z możliwością dostawki oraz pokoje typu suite oraz junior suite dla max. 4 osób. Pokoje typu suite wyposażone jak junior suite z dodatkowym TV SAT, klimatyzacją i drzwiami. Na zapytanie pokoje jednoosobowe. Wszystkie posiadają łazienkę z wanną lub prysznicem, WC, suszarkę do włosów, TV SAT, telefon, mini-bar z wodą, czajnik elektryczny, pakiet powitalny (owoce&wino), indywidualnie sterowaną klimatyzację, sejf, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    Formuła All Inclusive.  

    Sport i rekreacja

    Program animacyjny, salon odnowy SPA, jacuzzi, utwardzony kort tenisowy, ping-pong, bilard, gry video, siatkówka, boccia, rzutki, sporty wodne na plaży.  

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, program animacyjny, opiekunka do dziecka, plac zabaw.  

    Wskazówki

    Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Polecamy rodzinom z dziećmi, oraz osobom ceniącym wypoczynek w formule wszystko w cenie". Transfer z/na lotnisko: ok. 45 min.  

    Dodatkowo płatne

    Sejf, bilard, gry video, opiekunka do dziecka (10 EUR/godz.), oświetlenie do kortu tenisowego (10 EUR/ godz.), depozyt za ręcznik hotelowy (10 EUR/szt.), sauna (dostępna w godz. 10:00 - 18:00), zabiegi SPA, leżaki na plaży (ok. 6 EUR/ 2 leżaki+parasol/dzień), sporty wodne na plaży.  

    Program All Inclusive

    Śniadania (07:00 - 10:00), lunch (12:30 - 14:30) oraz kolacje (19:00 - 21:30) w formie bufetu. Dodatkowo na zamówienie wczesne śniadania kontynentalne (06:30 - 07:00) oraz kontynentalne późne śniadania (10:10 - 11:30). Napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, lokalne alkohole: ouzo, raki, piwo z beczki i wino lokalne (house wine) w godz. 10:00 - 24:00 w barze głównym oraz w godz. 18:45 - 21:30 w barze przy basenie. W godz. 11:30 - 21:30 serwowane są przekąski takie jak: kiełbaski, gyros, hamburgery, frytki i sałatki. W godz. 21:30 - 24:00 serwowane są kanapki, natomiast w godz. 11:00 - 19:00 hotel serwuje pizzę z pieca opalanego drewnem. W godz. 07:00 - 24:00 w barze głównym oraz w godz. 16:00 - 18:00 w barze przy basenie serwowana jest herbata, filtrowana kawa, ciasta, ciasteczka oraz lody. W godz. 11:00 - 14:00 oraz 18:00 - 20:00 hotel proponuje specjalne menu dla dzieci. Ze względów bezpieczeństwa hotel może stosować plastikowe naczynia w barze. Obowiązkowe obrączki. Program All Inclusive zaczyna się o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher i kończy o godz. 12:00 w dniu, który wpisany jest w voucher. www.lydiamaris.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

    Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

    Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


    BestReisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy, zadbany hotel w pięknym i rozległym ogrodzie, blisko plaży.  Niska zabudowa, ciekawa architektura, spokojna okolica, bogactwo kulinarne w ramach pakietu all inclusive, bezpłatne Wi-Fi, sporo atrakcji dla dzieci. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.

    Położenie

    Na uboczu miejscowości Kolymbia, ok. 500 m od piaszczysto-kamienistej plaży,  4 km od słynnej plaży Tsambika, 24 km od starówki w Rodos, 28 km od lotniska, ok. 150 m od głównej ulicy. W pobliżu są sklepiki, tawerny, przystanek autobusowy, wypożyczalnia samochodów i skuterów.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją, odpłatnym kącikiem internetowym i odpłatnym sejfem, bezpłatne Wi-Fi w lobby i restauracjach, restauracja główna (bufety, kolacje tematyczne, kuchnia grecka, włoska, orientalna), bar główny, kącik barbeque, mała pizzeria na świeżym powietrzu, bar na wysepce basenowej, minimarket, punkt wymiany walut, pralnia, room-service (07.00-24.00).

    Pokoje

    Gustowne, klasycznie urządzone, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (kabina prysznicowa, suszarka do włosów), telefon, TV sat, małą lodówkę, Wi-Fi, balkon lub werandę (widok na ogród lub basen).  Junior suites mają to samo wyposażenie, lecz są większe (sypialnia i część wypoczynku dziennego z 2 sofami).  Pokoje typu suites mają dodatkowo serwis do przygotowania kawy/herbaty, składają się z sypialni i pokoju dziennego z 2 sofami. Pomieszczenia te są przedzielone drzwiami wewnętrznymi; w jednym i drugim jest klimatyzacja oraz telewizor. W pokojach suites i junior suites mogą być zakwaterowane maks. 4 osoby.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (19.00-21.30) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.10-11.00), przekąski zimne i ciepłe, dania z grilla, kanapki, pizza - w dzień, słodki podwieczorek (kawa/herbata, ciasto, herbatniki, lody), nocna przekąska (21.30-24.00), kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i koktajle serwowane do północy.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym (parasole i leżaki bezpłatnie, ręczniki - za depozytem), jacuzzi, gimnastyka w wodzie, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka, rzutki, gry komputerowe, bilard, lekcje nurkowania w basenie, animacje, program rozrywkowy, raz w tygodniu muzyka na żywo i potańcówka, ośrodek spa (sauna, zabiegi kosmetyczne, masaże, fryzjer), sporty wodne przy plaży. 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, animacje, minidyskoteki, bar dla dzieci z bufetami i popcornem, możliwa odpłatna opiekunka na noc. 

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Rodes

    Opis

    * bezpłatne Wi-Fi* na rodzinny wypoczynek

    Opis

    Komfortowy hotel położony w malowniczej okolicy. Szeroki wybór pokoi, obsługa na wysokim poziomie. Hotel jest idealnym miejscem na rodzinny wypoczynek.• parking• restauracje• pizzeria• bary• zewnętrzny basen ze słodką wodą i jacuzzi• bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych• SPA (płatne, salon piękności, manicure, pedicure, zabiegi na twarz i ciało, rytuały, masaż, aromaterapia, depilacja)• sala TVHotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Rodos• rejon Kolymbia• 25 km od centrum stolicy wyspy - miasta Rodos• 25 km od miejscowości Lindos

    Plaza

    • publiczna• 350 m od hotelu• piaszczysto-żwirowa• leżaki i parasole płatne• ręczniki plażowe za kaucją

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    202 pokoje: Double Rooms Inland View (~22-24 m2), Doubles Superior Inland View (~26 m2), Suites Inland View (~48 m2), W pokojach: klimatyzacja, telefon, mini lodówka, TV SAT, TV z płaskim ekranem, sejf (płatnie), prysznic, suszarka do włosów, przybory toaletowe, zestaw do parzenia kawy/herbaty, szlafroki, kapcie, umeblowany balkon/taras. Double Room Inland View: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze. Double Superior Inland View: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze, 1 bezpłatny masaż dla osoby dorosłej, po przyjeździe wino i owoce w pokoju. Suite Inland View: 2 pokoje, unikalny wystrój, salon z 2 kanapami, sypialnia z łóżkiem podwójnym lub 2 pojedynczymi, 2 TV, 2 klimatyzacje. Dostawka - kanapa rozkładana.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:• aerobik• piłka wodna• tenis (oświetlenie płatne)• tenis stołowy• siatkówka• rzutki• bilard (płatny)• sporty wodne na plaży (płatne)• animacje (codzienne programy rozrywkowe) Dla dzieci:• brodzik ze słodką wodą• plac zabaw• mini klub (4-12 lat, 4 godz. dziennie)• restauracja dla dzieci (codziennie, zgodnie z harmonogramem)• opiekunka (na zapytanie, płatna)

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2018WyżywienieRestauracje: główna i przy basenie, szwedzki stół.Wczesne śniadanie: 06:30-07:00, kontynentalne.Śniadanie: 07:00-10:00, amerykański szwedzki stół.Późne śniadanie: 10:10-11:00, kontynentalne.Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół.Kolacja: 19:00-21:30, szwedzki stół.Brak opcji lunch pakiet!Restauracja z grillem: 11:30-21:00, gyros, dania z grilla.Kanapki: 22:00-24:00.Restauracja dla dzieci: 12:00-14:30, szwedzki stół.Restauracja Pizza: 11:00-19:00, pizza, codziennie.BBQ: 19:30-22:30, w każdy poniedziałek, greckie tańce. Lokalne napoje i alkoholeW głównej restauracji: napoje bezalkoholowe, piwo, wino, soki.W restauracji przy basenie: napoje bezalkoholowe, piwo, wino.W barach: w nieograniczonej ilości lokalne napoje alkoholowe, drinki, piwo, napoje bezalkoholowe. Kawa, herbata, lody:- 07:00-00:00, główna restauracja, restauracja przy basenie.- 16:00-18:00, restauracja przy basenie, ciastka, wypieki, lody. Dodatkowe informacje:Room service - za dopłatą.Ręczniki plażowe - za kaucją. Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

    Odleglosc od morza

    350 m


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Nekera

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    GRECJA

    Położenie

    w centrum miejscowości Kolymbia. Małe sklepiki i tawerny w pobliżu (ok. 50 m).

    Plaża

    żwirowa, oddalona od hotelu o ok. 350 m. (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    205 pokoi w kilkunastu 2-piętrowych budynkach. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja grillowa (gyros), pizza-corner na świeżym powietrzu, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool oraz bar. Leżaki, materace i parasole słoneczne w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    Wyżywienie

    All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" do godz. 11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Kawa, herbata, lody w godz. 7-1:00. Przekąski w godz. 11-12:30, 14:30-18:00, 23-24:00.

    Internet

    WiFi gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe : klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf (za opłatą), telefon, TV sat. (ekran LCD), telefon, minibar, zestaw kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje Superior : przestronniejsze, nowocześniej urządzone, z balkonem, wanna, prysznic, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje – wariant ekonomiczny : z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite: pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia (w obu pomieszczeniach klimatyzacja i TV-sat.), 1 łazienka, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite z dostępem do basenu: basen wspólny dla wielu pokoi, położone na parterze, z tarasem. Pokoje rodzinne : przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, na parterze, z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia, rzutki, gimnastyka w wodzie.

    Wellness

    za opłatą: fryzjer oraz centrum spa oferujące saunę, masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06.-31.08.), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann HIT

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Rodos, Grecja

    Położenie

    w centrum miejscowości Kolymbia. Małe sklepiki i tawerny w pobliżu. Przystanek autobusowy ok. 50 m.

    Plaża

    żwirowa, oddalona od hotelu o ok. 350 m. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

    Wyposażenie

    205 pokoi rozmieszczone w kilkunastu budynkach. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja grillowa (gyros), pizza-corner na świeżym powietrzu, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool oraz bar. Leżaki, materace i parasole słoneczne przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.lydiamaris.gr

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, sejf (za opłatą), telefon, TV sat., telefon, minibar, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Pokoje Superior (2-3E): przestronniejsze, z balkonem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior Suite (2-4B): 1 przestronny pokój z optycznie wydzieloną częścią do spania, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite (2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia (w obu pomieszczeniach 2 x klimatyzacja, 2 x TV-sat.), 1 łazienka; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4D): przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, taras, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06-31.08), plac zabaw, restauracja dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

    Sport

    tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia oraz rowery wodne, kajaki (w miarę dostępności i w zależności od pogody). Za opłatą: bilard.

    Wellness

    sauna. Za opłatą: fryzjer oraz centrum spa oferujące masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" do godz. 11:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Kawa, herbata, lody w godz. 7-1:00. Przekąski w godz. 11-12:30 oraz 14:30-18:00. Kolacje tematyczne. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. Przekąska o północy w godz. 23-24:00. Minibar uzupełniony o piwo, napoje orzeźwiające i wodę w dniu przyjazdu.

    Wcześniej = taniej

    do 15.01.16 20% zniżki, 16.01-15.03.16 15% zniżki, 16.03-30.04.16 10% zniżki.

    Dni gratis

    7=6 w terminach 26.04-3.05.16, 14=12 w terminach 26.04-30.04.16.

    Dla seniorów

    Senior 60 Plus: 10% zniżki (max. 2 osoby, w terminach 26.04-28.05.16 oraz 29.09-31.10.16; nie dotyczy pok. 2-3S).

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Polecamy

    • popularny hotel w willowym stylu
    • położony na rozległym i zadbanym terenie
    • duży wybór pokoi
    • bogata oferta all inclusive
    • nowa restauracja gyros i piec do pizzy na świeżym powietrzu


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Rodos, Grecja

    Atuty oferty

    Popularny hotel w willowym stylu położony na rozległym i zadbanym terenie. Bogata oferta all inclusive, nowa restauracja gyros i piec do pizzy na świeżym powietrzu.

    Położenie

    w centrum miejscowości Kolymbia. Małe sklepiki i tawerny w pobliżu (ok. 50 m).

    Plaża

    żwirowa, oddalona od hotelu o ok. 350 m. (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole za opłatą.

    Wyposażenie

    205 pokoi w kilkunastu 2-piętrowych budynkach. W budynku głównym: recepcja, restauracja główna, restauracja grillowa (gyros), pizza-corner na świeżym powietrzu, bary, sala TV, minimarket. W ogrodzie duży basen ze słodką wodą, whirlpool oraz bar. Leżaki, materace i parasole słoneczne w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" do godz. 11:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Kawa, herbata, lody w godz. 7-1:00. Przekąski w godz. 11-12:30, 14:30-18:00, 23-24:00.

    Internet

    WiFi gratis.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf (za opłatą), telefon, TV sat. (ekran LCD), telefon, minibar, zestaw kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje Superior (2-3E): przestronniejsze, nowocześniej urządzone, z balkonem, wanna, prysznic, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite (2-4C): pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia (w obu pomieszczeniach klimatyzacja i TV-sat.), 1 łazienka, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Suite z dostępem do basenu (2-4B): basen wspólny dla wielu pokoi, położone na parterze, z tarasem. Pokoje rodzinne (2-4D): przestronne (ok. 45 m2), z 4 łóżkami, na parterze, z tarasem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Sport

    tenis stołowy, siatkówka, tenis (oświetlenie za opłatą), siłownia, rzutki, gimnastyka w wodzie.

    Wellness

    za opłatą: fryzjer oraz centrum spa oferujące saunę, masaże, zabiegi kosmetyczne twarzy, manicure, pedicure.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06.-31.08.), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 15.01.20 15% zniżki, 16.01.-29.02.20 15% zniżki, 1.03.-30.04.20 10% zniżki.

    Dla seniorów

    Senior 60 Plus: 5% zniżki (max. 2 osoby) w wybranych terminach.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    UWAGA!

    do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Popularny hotel w willowym stylu położony na rozległym i zadbanym terenie. Bogata oferta all inclusive, nowa restauracja gyros i piec do pizzy na świeżym powietrzu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Lydia Maris :
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Hotel Lydia Maris
    https://youtu.be/x6j8EKDZ2CY

    Opinie o Hotelu Lydia Maris

    Lydia Maris - możliwości zakwaterowania:

    Room Double Balcony or Terrace
    Room Single Balcony or Terrace
    Room Superior Double Balcony or Terrace
    Room Balcony or Terrace Economy
    Room Family Economy
    Suite Room
    Pokój dwuosobowy (1 bed)
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Superior
    Pokój rodzinny
    Suite

    Lydia Maris - Możliwości wyżywienia:


    Lydia Maris - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Lydia Maris ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00