cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
  • Hotel Kosdere, Riwiera Turecka
1 / 10
Udogodnienia hotelu Kosdere
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Kosdere
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Kosdere:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kosdere:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii

Hotel Kosdere w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Hotel położony w pięknym egzotycznym ogrodzie, przy urokliwej zatoce z piaszczystą plażą, od kilku sezonów cieszy się dobrą opinią naszych Klientów. Spokojne miejsce, ciekawa architektura i klubowa atmosfera sprzyjają wakacjom w gronie rodziny i znajomych.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Turkler, ok. 22 km od centrum ALANYI; ok. 110 km od portu lotniczego w Antalyi.

PLAŻA:

hotelowa, zatoczka z piaszczystą plażą, łagodne zejście do morza, przy hotelu (odległość z drugiej części hotelu: ok. 100 m), bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne (ok. 10 EUR/tydzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2014 r.; składa się z 2 części odgrodzonych od siebie zamkniętą uliczką dojazdową, 318 pokoi, 7 budynków, 3-5 pięter, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, bar w lobby, snack-bar, snack-bar na plaży, disco-bar; kantor, minimarket; sala konferencyjna dla 130 osób; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 3 EUR/godz.), sejf w recepcji, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 2 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 180 m², brodzik, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne; kryty basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 92 m²; tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, rzutki; miniklub (4-12 lat), dyskoteka, dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: sporty wodne na plaży, bilard; centrum spa; bezpłatnie: fitness, łaźnia turecka, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack-barze (10.00-16.00); kawa, herbata i ciastko (16.00-18.00), nocne przekąski (23.00-6.00) w restauracji głównej; nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi w wyznaczonych barach (10.00-24.00, w disco-barze do 2.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425171950, www.kosdere.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w miejscowości Turkler, ok. 22 km od centrum Alanyi. Ok. 110 km od portu lotniczego w Antalyi.

PLAŻA

hotelowa, zatoczka z piaszczystą plażą, łagodne zejście do morza, przy hotelu (odległość z drugiej części hotelu: ok. 100 m). Bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki bezpłatne ( wymiana odpłatna).

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Czterogwiazdkowy kompleks hotelowy, zbudowany w 1991 r., odnowiony w 2014 r. składa się z 2 części odgrodzonych od siebie zamkniętą uliczką dojazdową, na których jest łącznie 7 budynków 3-5 piętrowych. Znany wcześniej pod nazwą Lonicera Garden. Polecany na spokojny wypoczynek w gronie rodzinnym dla mniej wymagających Klientów ceniących sobie bliskość plaży.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, punkt wymiany walut, sejfy (odpłatnie), restauracja główna, bar w lobby, snack-bar, snack-bar na plaży, disco-bar. Minimarket, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, usługi pralni chemicznej. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa,Mastercard.

INTERNET

WiFi na terenie lobby bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen, słodka woda, ok. 180 m, parasole, leżaki i materace, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, soft dziennie i wieczorne animacje dla dorosłych. Odpłatnie - sauna, łaźnia turecka, masaże, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 375. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powierzchni 24m. Wyposażone w klimatyzację, łazienki z suszarkami do włosów, TV/SAT, mini lodówkę, sejf (odpłatnie) oraz balkon.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja. Przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciasto, nocna przekąska - zupa. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów energetycznych. Mini lodówka uzupełniona w dniu przylotu w wodę.

INFORMACJE DODATKOWE

www.numahotel.com

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Alanyi ok. 26 km, lotnisko w Antalyi oddalone ok. 105 km.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

Wyposażenie

hotel składający się z 250 pokoi posiada lobby z recepcją, windy, restaurację, restauracje a'la carte, bary, sklepiki i punkty usługowe. W ogrodzie znajduje się basen z barem i tarasem słonecznym. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.numapalma.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-3B) ok. 24 m2, telefon, sejf (za opłatą), TV-SAT, minibar (woda po przyjeździe), klimatyzacja indywidualna, od strony lądu. A1-3B z widokiem na morze. Pokoje wariant ekonomiczny (A2S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4C, A2-4D) ok. 44 m2, pokój dzienny i oddzielna sypialnia, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. A2-4D z widokiem na morze.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, rzutki, dyskoteka.

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu w cenie.

Sport

tenis stołowy, siłownia.

Wellness

za opłatą sauna, łaźnia turecka, masaże.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00.

Wcześniej = taniej

do 29.02.16 25% zniżki, do 31.03.16 20% zniżki. Rabat 75 PLN/os dorosłą/tydzień (wyjazdy do 10.05.16, 14.10.16-31.10.16).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • WiFi w całym hotelu w cenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya Kompleks położony bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży. Zielony ogród, w którego otoczeniu się znajduje zapewnia gościom wytchnienie od upalnego słońca. Polecany rodzinom z dziećmi, które ucieszą przygotowane animacje i zajęcia w mini klubie. Miejsce idealne dla osób ceniących ciszę i spokój.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

Data otwarcia

2000 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, pralnia (płatna), winda w budynku głównym^2 zjeżdżalnie wodne.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 250 m długości. Parasole, leżaki i materace - bezpłatne. Ręczniki plażowe - płatne. Bar na plaży serwuje piwo i napoje bezalkoholowe.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny ok. 2€/doba), mini bar (bezpłatna woda w dniu przyjazdu), telefon, WC, suszarkę, wannę lub prysznic, balkon. Typy pokoi: w sześciopiętrowym budynku głównym i w 3 trzypiętrowych aneksach: pokoje ekonomiczne , pokoje standardowe , pokoje rodzinne

Wyżywienie

restauracja główna, lobby bar, bar z przekąskami, bar na plaży All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-17:00) w snack barze, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napoi i alkoholi importowanych , świeżo wyciskanych soków owocowych, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje

w cenie

siłownia, tenis stołowy, rzutki, animacje

płatne

centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, dyskoteka, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:02

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Uroczy hotel położony w spokojnej, malowniczej okolicy. W bujnym ogrodzie każdy znajdzie spokój i ukojenie. Idealne miejsce na relaksujące wakacje z rodziną lub z przyjaciółmi.


Mapa Hotelu Kosdere

Opinie o Hotelu Kosdere

Fajny, zadowalajacy, pokoje w kilkiu budynkach, zadbane i sprawnie klimatyzowane (srodek lipaca). Blisko do plazy z ladnymi skalkami, ladne i czyste baseny na terenie hotelu. Jedzenie smaczne ale czesto kolejki po posilki. Sporo rosjan podczas naszego pobytu. Warto skorzystac z wycieczek u rezydenta, profesjonalna obsluga i dobra cena :)))

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Skromny, ale przyjemny, położony w bardzo ładnym zielonym ogrodzie kompleks kilkunastu nowszych i starszych budynków. W każdym ładne pokoje, my mieliśmy w tym najnowszym, znajomi w trochę starszym i nikt nie narzekał. Fajne restauracje ze smacznym jedzeniem. Ogólnie okej, ale bez fajerwerków.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Kosdere otoczony jest starym, zadbanym, pachnącym ogrodem, pełnym kwiatów, palm i pnączy. Dwa czyste baseny, porządne pokoje (mieszkalysmy w 15XX). Miła, nienahalna obsługa, dla której głównym jezykiem jest rosyjski, niemiecki, ewentualnie angielski. ?(w Turcji 2/3 turystów to Rosjanie.) Kuchnia wyśmienita, zakochałam się w ich restauracji, bogactwo dań jest oszałamiające. Plaża zadbana, ale dość kamienista, niedaleko przyjemne skałki do skromnej wspinaczki. Pojechałam z Itaką, świetna organizacja. Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Świetny hotel i bardzo smaczne jedzenie, obsługa kulturalna, jednyne do czego można się przyczepić to kamyczkowa plaża, ale tam tak po prostu jest. Bardzo urokliwy ogród z wieloma ciekawostkami dla dzieci. Pokoje schludne i czyste, obsługa sprząta co dziennie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

Masz pytania o Hotel Kosdere? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00