cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
1 / 19
Udogodnienia hotelu Greenwood Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Greenwood Resort
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Greenwood Resort:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Greenwood Resort:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 kwietnia 2019

Hotel Greenwood Resort w ofercie Biura podróży:

Coral Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kemer Pięciogwiazdkowy Sherwood Greenwood Resort Hotel położony w cichej okolicy niedaleko turkusowego morza, otoczony zielonym lasem piniowym zachwyca malowniczymi widokami. Wyszukane menu zadowoli najbardziej wymagające podniebienia, zaś kreatywne animacje wprowadzą gości w atmosferę rozrywki i zabawy.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu: 2 restauracje, 4 bary, pralnia (płatna), windy, basen kryty, 3 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie (działają w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-16:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

180 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 75 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki - wymiana płatna, bar na plaży serwuje napoje.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda w dniu przyjazdu), telefon, TV, łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon lub taras. Typy pokoi: w czteropiętrowym budynku głównym i aneksie: pokoje standardowe dla max. 4 os. , pokoje large dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. , pokoje rodzinne connection dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych , pokoje z łóżkiem piętrowym dla max 4 os. (w budynku głównym) w 9 trzypiętrowych bungalowach: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje rodzinne junior dla max 4 os. (2 pokoje rozdzielone ścianką działową) , pokoje ekonomiczne dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, 4 bary All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-00:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej , przekąski (12:00-16:00) serwowane w restauracji z przekąskami , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych, świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów w dyskotece Restauracje a la carte - płatna ok.10€/os. Wymagana rezerwacja. Otwarta 3 dni w tygodniu włoska

z myślą o dzieciach

2 brodziki, 2 zjeżdżalnie wodne, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna, wymagana rezerwacja), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, plac zabaw, minidisco, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, koszykówka, rzutki, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje

płatne

centrum SPA i talasoterapii, masaż, salon piękności, bilard, napoje w dyskotece , sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

18.10.2018 14:01

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kemer

Opis oferty:

Obecny w naszej ofercie już od 11 sezonów, nadal cieszy się znakomitymi opiniami naszych Klientów, szczególnie z uwagi na świetne wyżywienie i bogatą ofertę all inclusive, w której skład wchodzi także bar na plaży. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, położony w spokojnym miejscu, w dużym, pięknie zagospodarowanym ogrodzie, z zapierającym dech w piersiach widokiem na góry otaczające Kemer. W 2015 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Göynük, ok. 9 km od centrum KEMER, ok. 1 km od centrum miejscowości z wieloma sklepikami i kawiarniami; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; naprzeciwko hotelu przystanek lokalnych minibusów, co 20 min kurs do centrum Kemer.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymiana ok. 1 EUR); bar hotelowy objęty ofertą all inclusive - napoje chłodzące, piwo i przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, rodzinny, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r., budynek główny: 265 pokoi, 4 piętra, 2 windy, 9 bungalowów, 3 piętra, budynek annex: 4 piętra, 1 winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia włoska (za opłatą), bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, snack bar, disco bar (płatny); minicentrum handlowe: market, fryzjer, sklep z odzieżą skórzaną, sklep z pamiątkami, fotograf; sala konferencyjna (80 m²), bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa, room-service, pralnia, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodnie urządzony, ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 900 m², gł. 1,2-1,6 m, 2 zjeżdżalnie, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,4 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,4-0,8 m, 2 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki (wymiana ok. 1 EUR); kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², brodzik kryty dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,4 m; kort tenisowy, siłownia, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, fitness, łaźnia turecka, sauna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu, bilard, salon gier komputerowych, masaże, salon piękności; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, herbata i ciastko (17.00-18.00) w snack barze; nocne przekąski (23.00-24.00) lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wybranym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2428152125, www.greenwoodresort.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Kemer ok. 9 km (połączenie dolmuszem), lotnisko w Antalyi oddalone ok. 55 km.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży przejście przez ulicę ok. 180 m. Leżaki, parasole na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za opłatą.

Wyposażenie

hotel składa się z 267 pokoi rozmieszczonych w czteropiętrowym budynku głównym, trzypiętrowym budynku bocznym i dziewięciu bungalowach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, sala TV, restauracja, restauracja à la carte (włoska, za opłatą), bary, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada basen, zjeżdżalnie, bar z przekąskami. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.sherwoodhotels.com.tr

Dostęp do internetu

WiFi w całym hotelu w cenie.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, E2-3A, E2E) ok. 19-21 m2, minibar (za opłatą), klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Przy zakwaterowaniu 2 osób dorosłych i 2 dzieci do pokoju wstawiane jest łóżko piętrowe. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (A2-3B) ok. 36 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 45 m2, dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, jedna łazienka z prysznicem, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2D) ok. 40 m2, jedno pomieszczenie przedzielone ścianką działową (bez drzwi) na część dla rodziców i dla dzieci, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

aerobik, koszykówka, strzelanie z łuku, siłownia, mini piłka nożna, tenis (oświetlenie za opłatą, sprzęt w cenie), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia parowa, basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

Dzieci

miniklub w wieku 5-12 lat, oddzielny basen, bufet dla dzieci, minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka, salon gier (za opłatą).

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10-24:00 (oprócz dyskoteki). Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Codziennie przez dwie godziny lody i owoce.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • hotel zarządzany przez sieć Sherwood Hotels
  • zjeżdżalnie dla dzieci 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Kemer ok. 9 km (połączenie dolmuszem), lotnisko w Antalyi oddalone ok. 55 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży przejście przez ulicę ok. 180 m. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie. Wymiana ręczników za opłatą.

Wyposażenie

hotel składa się z 267 pokoi rozmieszczonych w czteropiętrowym budynku głównym, trzypiętrowym budynku bocznym i dziewięciu bungalowach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, sala TV, restauracja, restauracja a'la carte (włoska, za opłatą), bary, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada basen, zjeżdżalnie, bar z przekąskami. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.sherwoodhotels.com.tr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A) ok. 22 m2, minibar (za opłatą), klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) ok. 19 m2, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (A2-3B, A2P) ok. 36 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. A2P oferta dla rodzin 2+2. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 45 m2, dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, jedna łazienka z prysznicem, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2D) ok. 40 m2, jedno pomieszczenie przedzielone ścianką działową (bez drzwi) na część dla rodziców i dla dzieci, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje w promocyjnej cenie (A2R) wyposażone podobnie jak pokoje dwuosobowe.  

Dzieci

miniklub w wieku 5-12 lat, oddzielny basen, bufet dla dzieci, minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka (napoje za opłatą), salon gier (za opłatą).

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie, kącik internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, koszykówka, strzelanie z łuku, siłownia, mini piłka nożna, tenis (oświetlenie za opłatą, sprzęt w cenie), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży. 

Wellness

łaźnia parowa, basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00 (oprócz dyskoteki). Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Codziennie przez dwie godziny lody i owoce z wózka smartline.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.


Mapa Hotelu Greenwood Resort

Opinie o Hotelu Greenwood Resort

Ten hotel jest najlepszym wyborem na spokojne i zapadające w pamięć wakacje... :) cudne, zielone otoczenie, wszędzie mnóstwo kwiatów i krzewów, wyśmienita kuchnia pełna przypraw i lokalnych smaków, doskonała wręcz obsługa... aż dziwię się że ma tylko 4 gwiazdki... :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

MILE SPĘDZONE WAKACJE NA ZABAWACH Z ANIMATORAMI, KĄPIELACH W BASENIE I POZNAWANIU NOWYCH LUDZI, POZDRAWIAM I POLECAM!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

Polozenie,hotel ,obsluga adekwatnosc do ceny -wszystko na plus. 04.05 2011 wrocilismy bardzo zadowoleni mimo ,ze sezon dopiero sie zaczyna wyzywienie dobre,czysto ogolnie bardzo udany pobyt. Polecamy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

było super! jedzenie pyszne, reczniki codziennie wymieniane, alkohole i napoje dostepne caly czas... czysto, milo... animation team super! codzien cos nowego... mustafa rulezzzz:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Masz pytania o Hotel Greenwood Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00