cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Greenwood Resort, Riwiera Turecka
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
26.06 - 30.06
już od 934 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.10 - 05.10
już od 568 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Greenwood Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Greenwood Resort
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Kemer
Ocena hotelu Greenwood Resort:
4.5 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Greenwood Resort:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Hotel Greenwood Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Kemer

Opis oferty:

Obecny w naszej ofercie już od 11 sezonów, nadal cieszy się znakomitymi opiniami naszych Klientów, szczególnie z uwagi na świetne wyżywienie i bogatą ofertę all inclusive, w której skład wchodzi także bar na plaży. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, położony w spokojnym miejscu, w dużym, pięknie zagospodarowanym ogrodzie, z zapierającym dech w piersiach widokiem na góry otaczające Kemer. W 2015 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości Göynük, ok. 9 km od centrum KEMER, ok. 1 km od centrum miejscowości z wieloma sklepikami i kawiarniami; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; naprzeciwko hotelu przystanek lokalnych minibusów, co 20 min kurs do centrum Kemer.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymiana ok. 1 EUR); bar hotelowy objęty ofertą all inclusive - napoje chłodzące, piwo i przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, rodzinny, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r., budynek główny: 265 pokoi, 4 piętra, 2 windy, 9 bungalowów, 3 piętra, budynek annex: 4 piętra, 1 winda, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja - á la carte, kuchnia włoska (za opłatą), bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, snack bar, disco bar (płatny); minicentrum handlowe: market, fryzjer, sklep z odzieżą skórzaną, sklep z pamiątkami, fotograf; sala konferencyjna (80 m²), bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa, room-service, pralnia, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wygodnie urządzony, ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 900 m², gł. 1,2-1,6 m, 2 zjeżdżalnie, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,4 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,4-0,8 m, 2 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki (wymiana ok. 1 EUR); kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², brodzik kryty dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,4 m; kort tenisowy, siłownia, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, fitness, łaźnia turecka, sauna; plac zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: oświetlenie kortu i wypożyczalnia sprzętu, bilard, salon gier komputerowych, masaże, salon piękności; sporty wodne na plaży.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-16.00), kawa, herbata i ciastko (17.00-18.00) w snack barze; nocne przekąski (23.00-24.00) lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wybranym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2428152125, www.greenwoodresort.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kemer

OPIS

Pięciogwiazdkowy hotel położony w cichej okolicy niedaleko turkusowego morza, otoczony zielonym lasem piniowym zachwyca malowniczymi widokami. Wyszukane menu zadowoli najbardziej wymagające podniebienia, zaś kreatywne animacje wprowadzą gości w atmosferę rozrywki i zabawy.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1999 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (4), pralnia (płatna), basen kryty, 3 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 2 dla dzieci (działają w godzinach 10:00-12:00,14:00-16:00). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

180 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 11 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter:4, liczba wind: 2), 1 aneks (liczba pięter:4, liczba wind: 1), 9 bungalowów (liczba pięter:3) Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje standardowe bungalow: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje large: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne junior: 1 sypialnia, przepierzenie, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje bungalow z łóżkiem piętrowym: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-03:00), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje ekonomiczne bez balkonu

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, bary (4) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), podwieczorek (17:00-18:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (23:00-23:59) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:00) serwowane w barze nad basenem, przekąski (12:00-14:30) serwowane w barze na plaży, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.włoska

z myślą o dzieciach

brodziki (3), zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, rzutki, koszykówka, cymbergaj, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje , kort tenisowy

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

01.02.2019 15:24

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna 4*

Położenie

- ok. 200 m od plaży - w Goynuk - ok. 7 km od centrum Kemer - ok. 40 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowo-kamienista - certyfikat Blue Flag - leżaki, materace, parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (wymiana płatna)

Pokoje

Pokój Standardowy - usytuowany w budynku głównym - powierzchnia ok. 20 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-fi - sejf i mini bar (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Standardowy Bungalow - usytuowany w bungalowach w ogrodzie - powierzchnia ok. 20 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy Pokój Bunkbed Bungalow - usytuowany w bungalowach w ogrodzie - powierzchnia ok. 20 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo łóżko piętrowe dla 2 dzieci Pokój Familijny - usytuowany w budynku anex - powierzchnia ok. 40 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, dodatkowo optyczna ścianka wydzielająca część sypialną dorosłych i dzieci Pokój Familijny (2 bedrooms) - usytuowany w budynku głównym - powierzchnia ok. 45 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokoje standardowe Pokój Ekonomiczny - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, widok na ląd lub ulicę

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, 2 zjeżdżalnie - leżaki, materace i parasole przy basenie - aerobik, gimnastyka, gry w basenie - tenis ziemny, koszykówka, mini football, tenis stołowy, boccia, rzutki - siłownia, sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne Płatne - oświetlenie kortu tenisowego - spa, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub, mini zoo - wysokie krzesełka w restauracji głównej

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są od 10:00 do 24:00 wybranych barach. Restauracja a'la carte i bar w dyskotece płatny.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja ala carte włoska - 4 bary: w lobby, snack bar przy basenie, przy plaży, w dyskotece

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 1999 roku, wyremontowany w 2012 roku, dysponuje 267 pokojami w budynku głównym, budynku anex i 9 bungalowach w ogrodzie - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - mini market, sklep z pamiątkami, butik, fryzjer - www.sherwoodhotels.com.tr

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 1999 roku, odnowiony w 2012 roku, usytuowany na powierzchni 23.000 m²; do dyspozycji gości: budynek główny i budynek boczny (4 piętra), 9 bungalowów (3 piętra), 2 baseny zewnętrzne, basen kryty, restauracja główna z tarasem, restauracja A la carte (włoska - płatna), 4 bary

Położenie

Göynük, ok. 9 km od Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-kamienista plaża znajduje się ok. 180 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży – bezpłatne; ręczniki – płatne; bar na plaży – bezpłatne napoje (10.00-17.00) i przekąski (12.00-14.30)

Zakwaterowanie

267 pokoi (pokoje promocyjne – na zapytanie); w budynku głównym: 101 pokoi typu standard (ok. 19-21 m2), 22 pokoje typu family (ok. 45 m2, 2 sypialnie oddzielone drzwiami, 2 balkony), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (ok. 19-21 m2); w budynku bocznym: 12 pokoi typu large (ok. 40 m2), 20 pokoi typu junior family (ok. 40 m2); w bungalowach: 59 pokoi standardowych (ok. 19-21 m2), 50 pokoi typu standard z łóżkiem piętrowym (ok. 19-21 m2). 1 pokój dla osób niepełnopsprawnych (ok. 19-21 m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, minibar (bezpłatna woda), sejf (płatny), Wi-Fi (płatne), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), podwieczorek (17:00-18:00), nocne przekąski (23:00-24:00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12:00-16:00); bezpłatnie: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-22:00); dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne

Sport i rozrywka

animacje, dyskoteka (bezpłatne wejście), aqua-aerobik, koszykówka, mini piłka nożna, kort tenisowy (w ciągu dnia), tenis stołowy, boccia, rzutki, łaźnia turecka, sauna, siłownia, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, lekarz, pralnia, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, mini-market, fotograf, fryzjer, sporty wodne na plaży, room service

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, mini zoo, brodzik, brodzik kryty, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (na życzenie, płatna)

WWW

www.sherwoodhotels.com.tr Ważne informacje: Pokoje promocyjne – na zapytanie (liczba pokoi promocyjnych ograniczona) ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Kemer ok. 9 km (połączenie dolmuszem), lotnisko w Antalyi oddalone ok. 55 km.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży przejście przez ulicę ok. 180 m (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki, parasole na plaży i przy basenie w cenie. Ręczniki za opłatą.

Wyposażenie

hotel składa się z 267 pokoi rozmieszczonych w czteropiętrowym budynku głównym, trzypiętrowym budynku bocznym i dziewięciu bungalowach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy (w budynku głównym i bocznym), restauracja z tarasem, restauracja à la carte (włoska, za opłatą), bary, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada basen, zjeżdżalnie, bar z przekąskami.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10-24:00 (oprócz dyskoteki). Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy.

Internet

WiFi w całym hotelu w cenie.

Zakwaterowanie

Pokoje dwu­osobowe (A1-3A) ok. 19-21 m2, w budynku głównym lub w bungalowach, minibar (za opłatą), klimatyzacja (sterowana centralnie), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Przy zakwaterowaniu 2 osób dorosłych i 2 dzieci do pokoju wstawiane jest łóżko piętrowe. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (A2-3B) ok. 40 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 45 m2, w budynku głównym, dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, jedna łazienka z prysznicem, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje rodzinne (A2D) ok. 40 m2, jedno pomieszczenie optycznie przedzielone (bez drzwi) na część dla rodziców i dla dzieci, wyposażone jak A1-3A.

Sport

tenis (sprzęt i oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, strzelanie z łuku, siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie. Za opłatą sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

Dzieci

miniklub w wieku 5-12 lat, oddzielny basen, minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.12.18 25% zniżki, do 31.01.19 20% zniżki, do 28.02.19 15% zniżki, do 31.03.19 12% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Hotel zarządzany przez sieć Sherwood Hotels ze zjeżdżalniami dla dzieci.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony w malowniczej i spokojnej okolicy, w idealnie zagospodarowanym ogrodzie u podnóży majestatycznych gór. Ceniony ze względu na wykwintną kuchnię w szczególności przez rodziny z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Kemer ok. 9 km (połączenie dolmuszem), lotnisko w Antalyi oddalone ok. 55 km. Uwaga: Connected Service w języku polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży przejście przez ulicę ok. 180 m. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie. Wymiana ręczników za opłatą.

Wyposażenie

hotel składa się z 267 pokoi rozmieszczonych w czteropiętrowym budynku głównym, trzypiętrowym budynku bocznym i dziewięciu bungalowach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, sala TV, restauracja, restauracja a'la carte (włoska, za opłatą), bary, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie hotel posiada basen, zjeżdżalnie, bar z przekąskami. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.sherwoodhotels.com.tr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A) ok. 22 m2, minibar (za opłatą), klimatyzacja, sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje wariant ekonomiczny (A2-3S) ok. 19 m2, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Superior (A2-3B, A2P) ok. 36 m2, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. A2P oferta dla rodzin 2+2. Pokoje rodzinne (A2-4C) ok. 45 m2, dwie sypialnie z drzwiami łączącymi, jedna łazienka z prysznicem, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2D) ok. 40 m2, jedno pomieszczenie przedzielone ścianką działową (bez drzwi) na część dla rodziców i dla dzieci, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje w promocyjnej cenie (A2R) wyposażone podobnie jak pokoje dwuosobowe.  

Dzieci

miniklub w wieku 5-12 lat, oddzielny basen, bufet dla dzieci, minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka (napoje za opłatą), salon gier (za opłatą).

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie, kącik internetowy za opłatą.

Sport

aerobik, koszykówka, strzelanie z łuku, siłownia, mini piłka nożna, tenis (oświetlenie za opłatą, sprzęt w cenie), tenis stołowy, gimnastyka wodna. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży. 

Wellness

łaźnia parowa, basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00 (oprócz dyskoteki). Po południu przekąski, kawa, herbata, ciasto. Przekąska o północy. Codziennie przez dwie godziny lody i owoce z wózka smartline.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Mapa Hotelu Greenwood Resort

Opinie o Hotelu Greenwood Resort

4.7
zdecydowanie polecam

Ten hotel jest najlepszym wyborem na spokojne i zapadające w pamięć wakacje... :) cudne, zielone otoczenie, wszędzie mnóstwo kwiatów i krzewów, wyśmienita kuchnia pełna przypraw i lokalnych smaków, doskonała wręcz obsługa... aż dziwię się że ma tylko 4 gwiazdki... :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
polecam

MILE SPĘDZONE WAKACJE NA ZABAWACH Z ANIMATORAMI, KĄPIELACH W BASENIE I POZNAWANIU NOWYCH LUDZI, POZDRAWIAM I POLECAM!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

Polozenie,hotel ,obsluga adekwatnosc do ceny -wszystko na plus. 04.05 2011 wrocilismy bardzo zadowoleni mimo ,ze sezon dopiero sie zaczyna wyzywienie dobre,czysto ogolnie bardzo udany pobyt. Polecamy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

było super! jedzenie pyszne, reczniki codziennie wymieniane, alkohole i napoje dostepne caly czas... czysto, milo... animation team super! codzien cos nowego... mustafa rulezzzz:)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Masz pytania o Hotel Greenwood Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00