cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Grand Yazici Club Turban, Wybrzeże Egejskie
1 / 35
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 06.05
już od 2271 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 28.10
już od 1817 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Yazici Club Turban
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Grand Yazici Club Turban
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Marmaris
Ocena hotelu Grand Yazici Club Turban:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Yazici Club Turban:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony bezpośrednio łagodnie opadającej, piaszczysto-żwirowej plaży. Liczne atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych oraz bardzo bogaty pakiet All Inclusive to jedne z największych atrakcji tego hotelu.

Hotel Grand Yazici Club Turban w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony bezpośrednio łagodnie opadającej, piaszczysto-żwirowej plaży. Liczne atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych oraz bardzo bogaty pakiet All Inclusive to jedne z największych atrakcji tego hotelu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Marmaris Wprost idealne miejsce na udane, rodzinne wakacje. Bajkowo położony pośród sosnowego lasu z widokiem na błękitne morze i zielone pagórki zachęca do letniego wypoczynku i relaksu. Miłośnicy sportu i rekreacji zapewne skorzystają z bogatej oferty aktywności, natomiast milusińscy ochoczo pobawią się w miniklubie

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie znajduje się 6 restauracji, 5 barów, room service (płatny), winda w budynku głównym, , pralnia (płatna), basen kryty, 6 basenów odkrytych, 3 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach: 11:00-13:00, 15:00-17:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa z platformą i pomostem, 330 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne. Bar na plażyserwuje napoje.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon, TV, łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), balkon lub taras. Pokoje ROH (Run of the House) - oznacza to, że Klienci mogą zostać zakwaterowani w wybranym przez siebie typie pokoju określonym w umowie, ale nie mają wpływu na lokalizację. Pokoje mają ten sam standard niezależnie od budynku. Typy pokoi: w 2 pięciopiętrowych budynkach głównych, 23 trzypiętrowych bungalowach i 12 dwupiętrowych budynkach deluxe: pokoje standardowe ROH dla max 3 os. , pokoje superior standard ROH dla max 3 os. , pokoje rodzinne ROH dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , suity Marine dla max 5 os. (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami, 2 łazienki, jacuzzi, zestaw do parzenia kawy i herbaty) , pokoje promo dla max. 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna "Ege", 5 restauracji a la carte, 5 barów Ultra All Inclusive (24h, lobby bar 24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00), późny posiłek (00:00-06:00) serwowane w restauracji głównej , przekąski (12:00-15:00) serwowane w wyznaczonych restauracjach, podwieczorek (11:00-17:30) serwowany w "Limon Cafe", pakiety urodzinowe i dla nowożeńców (na życzenie) Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.turecka, śródziemnomorska - 1 wizyta w trakcje pobytu gratis, rybna, włoska, steak house - płatne

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, 2 brodziki menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (za opłatą i w miarę dostępności)

w cenie

sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne), siłownia, siatkówka, siatkówka plażowa, kort tenisowy (wymagana rezerwacja), tenis stołowy, animacje, dyskoteka, miniboisko do piłki nożnej

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa (ok. 10$), lekcje tenisa (ok.40$), sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

02.08.2018 13:08

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 5 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony bezpośrednio łagodnie opadającej, piaszczysto-żwirowej plaży. Liczne atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych oraz bardzo bogaty pakiet All Inclusive to jedne z największych atrakcji tego hotelu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • taras słoneczny 
  • Wi-Fi (w recepcji, lobby i pokojach, w cenie) 
  • fryzjer (płatny)
  • minimarket
  • butik
  • sklep z pamiątkami
  • pralnia (płatna)
  • kantor
  • jubiler

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

319

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Sport i wellness

W cenie
  • kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt płatne)
  • tenis stołowy
  • piłkarzyki
  • siatkówka plażowa
  • siłownia
Płatne
  •  basen kryty
  • kajaki
  • sauna
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych - nurkowanie, żeglarstwo, kajaki, narty wodne itp.) 
  • strefa spa

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 36 m2
  • w willach lub w budynku Residence
  • balkon
  • składający się z 2 dwuosobowych pokojów oddzielonych drzwiami
  • klimatyzacja (sterowana centralnie w określonych godzinach)
  • sejf
  • minibar (uzupełniany codziennie wodą)
  • LCD TV sat.
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 30 m2
  • balkon
  • klimatyzacja (sterowana centralnie w określonych godzinach)
  • sejf
  • minibar (uzupełniany codziennie wodą)
  • LCD TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, woda
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu w restauracji głównej)
  • śniadanie dla śpiochów
  • po południu przekąski, kawa, herbata, ciasta
  • przekąski (24 h)
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe (24 h) 
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „Ege Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, dania z grilla, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój 
  • restauracja „Asian Restaurant": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mavi Restaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „La Pergola Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Kebab House": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Steak House": rodzaje kuchni: dania z grilla, a la carte, rezerwacja wymagane, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Mushroom House": menu dla niemowląt, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 5
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 00:30
  • bar w lobby „Timeless Bar"
  • kawiarnia „Coffee Corner": kwiecień - wrzesień, codziennie 10:00 - 00:30, w cenie
  • bar na plaży „La Pergola": codziennie 10:00 - 18:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar": codziennie 10:00 - 00:30, w cenie
  • W okolicy

    • ok. 4 km od centrum Icmeler, ok. 6 km od Marmaris - do obu miast dogodne połączenie minibusami
    • bezpośrednio przy plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 100 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony bezpośrednio łagodnie opadającej, piaszczysto-żwirowej plaży. Liczne atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych oraz bardzo bogaty pakiet All Inclusive to jedne z największych atrakcji tego hotelu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel przepięknie położony w śródziemnomorskim lesie piniowym, w jednej z lazurowych zatok Morza Egejskiego. Ok. 3 km do Icmeler oraz ok. 5 km do rozrywkowego Marmaris z szerokim wyborem restauracji, barów i klubów. Ok. 90 km do lotniska w Dalamanie.
    Plaża:

    Piaszczysta, prywatna plaża oddzielona od hotelu nadmorską promenadą łącząca Marmaris i Icmeler. Bezpłatne leżaki, materace i parasole na plaży. Ręczniki za depozytem.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, kantor, lobby, restauracja główna, 5 restauracji a'la carte: azjatycka i turecka (bezpłatna raz na pobyt), Steak House, włoska, rybna (za opłatą), 6 barów, w tym bar przy basenie oraz przy plaży. 3 baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami (w określonych godz.), basen relaksacyjny (tylko dla osób powyżej 14 lat), brodzik dla dzieci. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie.
    Pokoje:

    W hotelu543 pokoje położone w budynku głównym i bungalowach w ogrodzie. Pokoje standardowe o pow. ok. 24-26 m2, dla max 3 os. dorosłych, wyposażone są w: łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, centralnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon, bezpłatny sejf oraz balkon. Pokoje typu superior o pow. ok. 32 m2, dla max. 3 os. dorosłych wyposażone są jak pokoje standardowe. Na potwierdzenie pokoje rodzinne o pow. ok. 42 m2, dla max. 4 os., wyposażone jak pokoje superior, posiadają 2 łazienki.
    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:00-14:00), obiadokolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia (11:30-17:30), nocna przekąska (24:00-00:30). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część alkoholi importowanych 24 h w wybranym barze, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Płatne dodatkowo: pozostałe importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe, kawa po turecku i świeżo wyciskane soki.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel oferuje bogaty program animacyjny w ciągu dnia, awieczorami muzykęna żywo ipokazy. Ponadto: gry i zabawy przy basenie, aqua aerobik, siatkówka plażowa, kort tenisowy (oświetlenie płatne), mini piłka nożna, mini koszykówka, mini golf, tenis stołowy, boccia, rzutki, rowery wodne. Za opłatą: centrum SPA, sporty wodne przy plaży, bilard. Dla dzieci: mini klub, plac zabaw.
    Internet:

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.grandyazicihotels.com
    Naszym zdaniem:

    Doskonałe położenie hotelu na dużym zielonym terenie tuż przy plaży oraz w spacerowej odległoścido centrum miasteczka, jest niewątpliwie największą zaletą tego hotelu. Klubowa, wakacyjna atmosfera oraz bogaty program animacyjny zarówno dla dzieci, jak i dorosłych stanowi gwarancję udanego, rodzinnego wypoczynku.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień 1
    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www..
    Dzień 2 - 7 (lub 14)
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień 8 (lub 15)
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, pozostałych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Wycieczki lokalne

    EFEZ
    Jedno z najlepiej zachowanych starożytnych miast świata. Wycieczka do Efezu to prawdziwa podróż w objęcia kultury greckiej i rzymskiej oraz do korzeni chrześcijaństwa. Miasto było ośrodkiem kultu bogini Artemidy, prężnie działającym miastem portowym i centrum handlu. Za panowania Rzymian wzniesiono tu świątynie ku czci cesarzy: Domicjana, Trajana i Hadriana. Niesamowite miejsce, którego kamienie pamiętają filozofa Heraklita, a zbocza góry Pion niosą echo wystąpień Św. Pawła. Zgodnie z wierzeniami okolice Efezu to także ruiny bazyliki z grobem św. Jana Ewangelisty oraz Dom Marii - Matki Jezusa, gdzie spędziła ostatnie lata życia. Wśród najczęściej odwiedzanych zabytków i atrakcji turystycznych Turcji w 2012 r., Efez ustąpił miejsca jedynie Muzeum Hagia Sophia i Pałacowi Topkapı. Podczas wycieczki zwiedzą Państwo: antyczne miasto Efez, Meryemana (Dom Marii Matki) oraz ruiny Świątyni Artemidy.
    Cena ok. 64 EUR - z regionu Fethiye oraz Hisaronu, ok.60 EUR - z regionu Marmaris.

    NOC TURECKA
    Tradycyjny wieczór turecki w baśniowej krainie tańca i śpiewu. W tę noc dziedziniec XVI-wiecznego karawanseraju w Marmaris wypełni tłum gości, zapach tureckiej kuchni oraz dźwięki tradycyjnej muzyki. Wśród atrakcji: tańce brzucha, wirujący derwisze i inne tańce regionalne.
    Cenaok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

    HAMAM
    To idealne miejsce dla Turystów pragnących połączyć przyjemne z pożytecznym - zrelaksować się i jednocześnie zadbać o urodę całego ciała. W czasie zabiegów w łaźni tureckiej (masaż w pianie, peeling specjalną rękawicą) można odpocząć i w pełni się odprężyć. Polecamy zwłaszcza na początku urlopu, peeling dodatkowo przyspieszy opaleniznę.
    Cena ok. 25 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

    PAMUKKALE
    Ten turecki cud przyrody znajduje się na terenie Parku Narodowego i został umieszczony na Liście Światowego Dziedzictwa Przyrody UNESCO. Fantastyczne wapienne tarasy, wodospady i gorące źródła królują nad terenami zachodniej Anatolii. Obecny wygląd Pamukkale to efekt trwającego od 14 tysięcy lat procesu osadzania się soli wapnia wytrącanych z wód mineralnych. Nazywane są "Bawełnianym Zamkiem" - białe, kaskadowo ułożone baseny z daleka rzeczywiście wyglądają jak kłębki wełny.
    Cena ok.50 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

    DALYAN
    Wspaniała wyprawa do Dalyanu - niezwykłego miejsca, gdzie spotykają się i mieszają ze sobą flora i fauna typowe dla wód słodkich i słonych. Wynikiem tego spotkania dwóch, zwykle odrębnych światów jest niezwykłe bogactwo, przyrodniczy raj, którego piękno przyciąga turystów wszystkich narodowości. Z autokaru przesiądziemy się na łódkę i popłyniemy do pierwszego punku naszej wycieczki jakim są kąpiele błotne i siarczanowe. Po lunchu wyruszymy w dalszy rejs, naturalnym kanałem łączącym morze z jeziorem Koycegiz. W ten sposób docieramy do miejsca, stanowiącego jeden z najbardziej rozpoznawalnych widoków Turcji - wykute w skale grobowce licyjskie. W końcu dopłyniemy do Żółwiej Plaży - miejsca, w którym zagrożone wyginięciem żółwie morskie składają jaja. Tam przerwa na pływanie i plażowanie.
    Cena ok. 37 EUR - z regionu Fethiye, ok.40 EUR - z regionu Marmaris.

    NURKOWANIE
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie pomiędzy nurkowaniami lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    Cena ok. 50 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    JEEP SAFARI
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay.
    Cena ok.28 EUR - z regionu Fethiye,
    ok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

    RAFTING
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    Cena ok.55 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    MORSKA WYPRAWA
    Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek.
    Cena ok. 20 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

    WYSPA KLEOPATRY
    Niesamowity całodniowy rejs po turkusowych wodach zatoki Gökova do przepięknej Wyspy Kleopatry, słynącej z unikatowych na skalę światową plaż. Legenda głosi, że niespotykany nigdzie indziej poza Egiptem piasek został tu przewieziony statkami na polecenie Marka Antoniusza dla swojej ukochanej Kleopatry. W cenę wycieczki wliczone są: transfer z hotelu do portu i z powrotem, śniadanie, lunch oraz przerwa kawowa z przekąskami. Liczne przerwy na pływanie (warto wziąć rurkę i maskę do snorkelingu) oraz możliwość kąpieli błotnych.
    Cena ok. 35 EUR - z regionu Marmaris.

    PARAGLIDING
    Możliwość tandemowego skoku z paralotnią, w towarzystwie doświadczonego instruktora. Podczas lotu podziwiać można niesamowite widoki na okolicę z lotu ptaka - piękne plaże, zatoki oraz lazur roztaczających się wód.
    Cena ok. 105 EUR - z regionu Fethiye, ok. 130 EUR - z regionu Marmaris.

    RODOS
    - czyli Wyspa Słońca to niewątpliwie miejsce, w którym można poczuć prawdziwą, grecką atmosferę i tym samym podczas jednego urlopu zobaczyć dwa kraje. Po ok. 2,5 godzinnym rejsie zapraszamy na spacer po porcie oraz odwiedzenie miejsca, w którym znajdował się jeden z cudów starożytnego świata - Kolos Rodyjski. Zachęcamy również do obejrzenıa Pałacu Wielkich Mistrzów - jednego z najbardziej imponujących zabytków na Rodos. Na wyspie zachowały się też obiekty z okresu panowania tureckiego tj: Meczet Sulejmana Wspaniałego, łaźnie tureckie oraz biblioteka osmańska posiadająca w swoich zbiorach cenne manuskrypty islamskie. Spacerując po Rodos nie można nie ulec czarowi malowniczych, wąskich uliczek oraz tętniących życiem greckich tawern, gdzie można spróbować wyśmienitych, lokalnych przysmaków.
    Cena z regionu Fethiye ok. 70 EUR, z regionu Marmaris ok. 57 EUR.

    SAKLIKENT
    - czyli najdłuższy wąwóz w tej części Turcji liczący ok. 18 km długości oraz 300 metrów wysokości. Został on uformowany przez spływająca z gór Taurus rzekę Eşen. Podczas wycieczki zapraszamy na spacer po tym malowniczym miejscu, które zostało odkryte stosunkowo niedawno. Orzeźwiająca woda oraz niesamowite formacje skalne z pewnością sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie. Następnie udamy się na obiad do resturacji Yaka Park, gdzie można skosztować m.in. świeżego pstrąga. Po lunchu zapraszamy na zwiedzanie miasta Tlos - jednego z najstarszych i najważniejszych ośrodków starożytnej Licji. Zachwyca ono do dziś rzesze turystów swoim położeniem na stromym, skalnym urwisku. W Tlos możemy podziwiać bardzo dobrze zachowane ruiny antycznego miasta takie jak: teatr, stadion, termy czy grobowce licyjskie charakterystyczne dla tego regionu Turcji.
    Cena z regionu Fethiye ok. 37 EUR.

    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
    Inne

    TURCJA EGEJSKA informacje ogólne (Marmaris)

    Waluta

    TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Napiwki

    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwki. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Język urzędowy:
    turecki
    Orientacyjne ceny

    Pizza ok.20 TL woda 1,5l. ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok.9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować.
    Poczta

    Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych z przyklejonym znaczkiem w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność

    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie

    Marmaris

    Jeden z najpopularniejszych kurortów egejskiego wybrzeża Turcji znany z największego, malowniczego portu jachtowego i bogatego życia nocnego. Doskonałe położenie, piękne widoki i mnóstwo zieleni czynią z Marmaris doskonałe miejsce do wypoczynku i zwiedzania. Stąd blisko do Efezu, Pamukkale czy Dalyanu, a nawet na grecką wyspę Rodos na którą katamaranem płynie się zaledwie 60 min.
    Oludeniz

    Oludeniz jest bardzo znanym i popularnym miejscem wypoczynkowym. Po pierwsze położone jest przy zdecydowanie najpiękniejszej i najczęściej fotografowanej plaży w Turcji. Po drugie uznawane jest za jedno z najlepszych miejsc na świecie do uprawiania paraglidingu. Podczas lotu paralotnią podziwiać można przepiękne widoki na lagunę oraz unikalne zatoczki.
    Fethiye

    Położone w miejscu antycznego miasta Telmessos, którego ruiny podziwiać można podczas spacerów wzdłuż wybrzeża. Obecnie jest ono jednym z najbardziej popularnych centrów turystycznych w Turcji przyciągając co roku rzesze turystów z całej Europy.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Gdańskaoraz Poznania. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na .
    "
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
    Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga!
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.
    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowegonajpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
    Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
    Uwaga:
    Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 10.08.2018 r. i mogą ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony bezpośrednio łagodnie opadającej, piaszczysto-żwirowej plaży. Liczne atrakcje dla dzieci oraz dla dorosłych oraz bardzo bogaty pakiet All Inclusive to jedne z największych atrakcji tego hotelu.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dalaman, Turcja

    Położenie

    do centrum Marmaris ok. 6 km, do centrum Içmeler ok. 2 km. Lotnisko w Dalamanie oddalone ok. 90 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy plaży. Leżaki, parasole przy basenie i na plaży w cenie. Ręczniki za kaucją.

    Wyposażenie

    hotel posiada 459 pokoi. Na wyposażenie składa się lobby z recepcją, restauracja z tarasem, 5 restauracji a'la carte, bary, kawiarnia, sklepy i punkty usługowe. W ogrodzie znajdują się baseny, aquapark z trzema zjeżdżalniami, basen relaksacyjny (dla dorosłych). Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.grandyazicihotels.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (codziennie woda), klimatyzacja (centralnie sterowana), sejf (za opłatą), TV-SAT, telefon, wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów, balkon lub taras. Pokoje Superior (A2-3B) dwie sypialnie, jedna z łóżkiem podwójnym, druga z łóżkiem pojedynczym i sofą, poza tym wyposażone jak A1-3A. Pokoje rodzinne (A2-4D) dwie sypialnie, dwie łazienki z wanną lub prysznicem, poza tym wyposażone jak A1-2A. Pokoje dwuosobowe (A2-3C) łazienka z prysznicem, tylko dla dorosłych. Pokoje wariant ekonomiczny (A2S) wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

    Dzieci

    miniklub w wieku 4-12 lat, mini amfiteatr, sala gier, oddzielny brodzik, dwa baseny, wypożyczalnia wózków (za kaucją).

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, dyskoteka.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i w pokojach w cenie. Szybki internet w lobby za opłatą.

    Sport

    rzutki, boccia, minigolf. Za opłatą bilard.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka. Za opłatą centrum spa.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe dostępne w godzinach 10:00-00:30. Napoje bezalkoholowe dostępne całą dobę. Po południu kawa, herbata, ciasto. Zupa o północy.

    Wcześniej = taniej

    do 31.12.15 25% zniżki, do 31.03.16 20% zniżki, do 30.04.16 15% zniżki.

    Dla nowożeńców

    15% zniżki.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis w pokoju A1-3A.

    2-13 lat

    pobyt gratis w pokojach A2-4D, A2-3B.

    Polecamy

    • pięknie położony w lesie piniowym
    • 3 zjeżdżalnie
    • bezpośrednio przy plaży


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Grand Yazici Club Turban

    Opinie o Hotelu Grand Yazici Club Turban

    4.3
    polecam

    Bardzo ładnie położony hotel, w pięknym zielonym ogrodzie - lesie. Plaża jako taka kamienista, ale są pomosty z których można popływać. Jedzenie raczej średnie, przynajmniej w głównej restauracji, przekąski i kolacje w a'la carte były ok. Kilka basenów spodoba się osobom które trochę gorzej pływają. Ogólnie polecam, bardzo miło spędzony czas!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Grand Yazici Club Turban - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    1 os. pokoj superior
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj superior
    4 os. Marine Suite - Suita na potwierdzenie
    1 os. Pokój Promo
    2 os. Pokój Promo
    PROMO ROOM ROH SINGLE USE
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny
    PROMO ROOM ROH
    STANDARD ROOM ROH SINGLE USE
    SUPERIOR ROOM ROH
    STANDARD ROOM ROH
    FAMILY ROOM ROH
    SUPERIOR ROOM ROH SINGLE USE
    SUITE MARINE

    Grand Yazici Club Turban - Możliwości wyżywienia:


    Grand Yazici Club Turban - miasta wylotu:


    Grand Yazici Club Turban - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Grand Yazici Club Turban? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00