cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
  • Hotel Grand Atilla, Riwiera Turecka
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
27.06 - 02.07
już od 1269 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 25.10
już od 553 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Atilla
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Grand Atilla
star 3

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Grand Atilla:
4.0 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Atilla:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.6
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Hotel Grand Atilla w ofercie Biura podróży:

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Ekonomiczny hotel zlokalizowany w dzielnicy Alanyi - Obagol, w pobliżu hotelu bary, sklepy, restauracje oraz miejski przystanek autobusowy. Do centrum ścisłego kurortu Alanya ok. 4 km. Odległość od lotniska w Antalaya ok. 135 km, do Gazipasa ok. 40 km.

PLAŻA

szeroka, prywatna, oddalona zaledwie ok. 50 m, piaszczysto-żwirowa, przejście przez ulicę lub przejściem podziemnym. Leżaki i parasole na plaży odpłatne. Bar nie jest objęty opcją all inclusive.  

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Kameralny, zadbany pięciopiętrowy hotel, odrestaurowany w 2014r, łącznie dysponuje 119 pokojami. Skromny hotel klasy turystycznej, w niskiej cenie, idealny dla niewymagających klientów nastawionych na zwiedzanie oraz korzystających z atrakcji, jakie oferuje pełen życia wakacyjny kurort. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania Riwiery Tureckiej. Mimo, iż hotel jest skromny, propozycja ta jest bardzo lubiana i doceniana przez naszych klientów.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Lobby z recepcją 24h, windy, restauracja, bar przy basenie, pralnia, kantor wymiany walut oraz taras do opalania.

INTERNET

Wi-Fi płatne 10Euro za 1 tydzień.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen, leżaki i parasole przy basenie, siatkówka, wieczorem lekkie animacje. Odpłatnie - bilard, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko na życzenie, mały plac zabaw.

ZAKWATEROWANIE

Pokój typu Standard - wszystkie indywidualnie klimatyzowane pokoje, posiadają mały TV/SAT, telefon, balkon lub taras, łazienkę z suszarką do włosów i prysznicem oraz sejf płatny 2 Euro za dzień. W pokojach jest mini bar (odpłatny).

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja podawane w formie bufetu, popołudniowa kawa, herbata i ciasto. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w godzinach 10.00 - 23.00. Hotelowa restauracja oferuje dania kuchni międzynarodowej i tureckiej. System All Inclusive nie obowiązuje na plaży.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.grandatillaotel.com.tr Opinia Holiday Check 4,5/75% rekomendacji. 

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

TURCJA

Położenie

w centrum dzielnicy Oba, ok 3,4 km od centrum Alanii i 130 km od lotniska w Antalii.

Plaża

hotel położony jest 50 m od piaszczystej plaży (przejście na plażę tunelem).  Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie przy basenie.

Wyposażenie

hotel posiada recepcję z lobby, bar, restaurację, dyskotekę i salę telewizyjną, basen, brodzik i plac zabaw dla dzieci, pralnię, kantor oraz łaźnię turecką - hamam. Na wyższe piętra  7-piętrowego budynku  dojechać można dwiema windami. 

Internet

 WiFi na terenie hotelu (płatne).

All Inclusive

 obejmuje śniadanie, obiad i kolację w formie bufetu, kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 23:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 11:00 - 16:30), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:00) i ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 16:30 - 17:30).

SPA & Wellness

hamam hotelowy

Sport i rozrywka

bilard, sporty plażowe

Dodatkowe Informacje

akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM 

Mocne strony

- Bliskość centrum- Targ ludowy


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

LOKALIZACJA - w centrum miasta Alanya Oba, oddalony ok. 3,5 km od centrum Alanii, ok. 130 km od lotniska Antalya. W pobliżu hotelu liczne restauracje, sklepy oraz bary.PLAŻA -ok. 50 m od hotelu, przejście tunelem, parasole słoneczne i leżaki na plaży dodatkowo płatneHOTEL -106 pokoi, 7-piętrowy budynek, recepcja z lobby, sejf w recepcji (płatny), punkt wymiany walut w recepcji, 2 restauracje, bar przy basenie.POKOJE  - Standardowy dla 2 osób dorosłych z możliwością dwóch dostawek; klimatyzacja, łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów), telefon, TV-SAT, balkon.Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi.REKREACJA, SPORT, ATRAKCJE  - Basen, brodzik, gimnastyka wodna. Za dodatkową opłatą bilard, hammam, salon masażu. Na plaży w wyznaczonych miejscach znajdują się wypożyczalnie sprzętu sportowego (platne, w ofercie firm zewnętrznych).WYŻYWIENIE -All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, kawa, herbata, przekąski w ciągu dnia, wybór lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych w wyznaczonych przez hotel godzinach. Więcej o hotelu: http://grandatilla.com/

Informacje dodatkowe

Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu (All Inclusive, FB, HB, BB, bez wyżywienia) Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji wykupionej oferty (godziny podawania posiłków, sposób podawania posiłków, rodzaje napojów itp). Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach i godzinach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji, zabaw, zajęć sporotwych, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. W sezonie zimowym i w  niskim sezonie (do połowy czerwca, od połowy września) hotele ograniczają działalność aqua parków, animacji, zajęć sportowych. Oferty zawierają zdjęcia przykładowych pokoi.

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI LOT, RYANAIR, WIZZAIR, CORENDON

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR, CORENDON jest ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA/PRZEDSTAWICIELA KONTRAHENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu.Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu podręcznego 10 kg lub bagażu rejestrowanego 10kg, 20kg lub 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu 10 kg i o wymiarach 55x40x23 cm (w taryfie standard jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg - cena w systemie rezerwacyjnym.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON- cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x25) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI REJSOWYMI CORENDON

Oferta z przelotem liniami rejsowymi Corendon oraz innymi dostepnymi liniami rejsowymi jest ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu.Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

COVID 19

OD 1 CZERWCA 2021Konieczne jest wykonanie testu na obecność koronawirusa i posiadanie przy sobie negatywnego wyniku testu w języku angielskim. Test RT-PCR należy wykonać nie wcześniej niż 72 godziny, a test antygenowy nie wcześniej niż 48 godzin przed planowanym lądowaniem na terenie Turcji.  Nie ma obowiązku okazywania wyniku testu w przypadku dzieci poniżej 6 roku życia. Od 1 czerwca z obowiązku wykonywania testu zwolnieni są:*  Osoby zaszczepione, które otrzymały pełną dawkę szczepionki, a od podania pełnej dawki minęło 14 dni. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk ze strony https://pacjent.gov.pl oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu, na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).*  Ozdrowieńcy, czyli osoby, które okażą pozytywny wynik testu wykonanego 6 lub mniej miesięcy przed planowaną podróżą. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie do 6 miesięcy poprzedzających przylot do Turcji oraz zaświadczenie lekarskie wydane przez właściwe organy (w języku angielskim). Dokument musi zawierać dokładne dane osoby podróżującej.W przypadku pozostałych osób powyżej 6 roku życia obowiązkowe jest okazanie negatywnego wyniku testu PCR lub antygenowego. Konieczna jest rejestracja wszystkich uczestników podróży na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży.Aktualne informacje statystyczne dotyczące sytuacji epidemicznej w Turcji publikowane są na stronie tureckiego Ministerstwa Zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/.

COVID 19

Konieczne jest wykonanie przed podróżą testu na obecność koronawirusa i posiadanie przy sobie negatywnego wyniku testu RT-PCR lub antygenowego w języku angielskim (dokument musi zawierać dane personalne osoby poddanej badaniu, datę wykonania testu, dane laboratorium przeprowadzającego badanie, rodzaj testu oraz negatywny wynik zawierający stwierdzenie Negative"). Test należy wykonać nie wcześniej niż 72 godziny przed planowanym lądowaniem na terenie Bułgarii (ważność testu liczona jest od momentu pobrania materiału do badań).Negatywny wynik testu PCR przeprowadzonego do 72 godzin przed wjazdem do kraju lub negatywny wynik szybkiego testu antygenowego na COVID-19 przeprowadzonego do 48 godzin przed wjazdem do kraju, liczonego od daty badania wpisanej do dokumentu. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim oraz wynik negatywny (NEGATIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnione są:1. Osoby zaszczepione - należy okazać dokument, potwierdzający zakończenie programu szczepień przeciwko Covid-19. Za zakończenie schematu szczepień uważa się podanie odpowiedniej liczby dawek szczepionek przeciwko Covid-19 i upływ 14 -dniowego okresu od daty podania ostatniej dawki. Certyfikat musi zawierać: imię i nazwisko osoby zapisane alfabetem łacińskim, zgodnie z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, datę urodzenia, daty podania odpowiednich dawek szczepionki, nazwę handlową i numer serii szczepionki, nazwę wytwórcy/posiadacza pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, wskazanie kraju, z którego zostało ono wydane, nazwę właściwego organu wydającego.2. Ozdrowieńcy - w przypadku ozdrowieńców dokument wystawiony od 15 do 180 dni od daty pozytywnego wyniku testu PCR lub szybkiego testu antygenowego na COVID-10. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki  medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabatem łacińskim (PCR lub RAT) oraz wynik pozytywny (POSITIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.Podróżujący do Bułgarii zobowiązanni są do:*  wypełnienia DEKLARACJI o stanie zdrowia. Dokument należy wydrukować, wypełnić, podpisać i zabrać ze sobą.Aktualne informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej: https://coronavirus.bg/Ostatnia aktualizacja 31.05.2021

POTWIERDZENIE REZERWACJI

Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.

ŚWIADCZENIA W CENIE

UWAGA! Oferta obejmuje telefoniczną opiekę polsko lub anglojęzycznego rezydenta. Godziny transferów powrotnych potwierdzane są na 1 dzień przed powrotem do kraju - telefonicznie, poprzez informację w recepcji lub w pokoju.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

 Kameralny, ekonomiczny hotel w podstawowym standardzie. Blisko plaży i niedaleko tętniącego życiem centrum Alanyi ze sklepami, barami, restauracjami. Polecany jako baza wypadowa do zwiedzania oraz dla młodych ludzi nastawionych na korzystanie z uroków kurortu.

Położenie

Ok. 100 m od publicznej piaszczysto-żwirowej plaży (serwis plażowy płatny), ok 3 km od centrum Alanyi, ok 140 km od lotniska w Antalyi.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, restauracja główna, restauracja a la carte, bar przy basenie, Wi-Fi bezpłatne w lobby, kącik czytelniczy. Płatne: pralnia, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, opieka lekarska.

Pokoje

Hotel posiada 106 przytulnych pokoi, z których każdy wyposażony jest w: klimatyzację, balkon, łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), telewizję satelitarną, Wi-Fi, minibar (płatny), sejf (płatny), telefon (płatny). Rodzaje pokoi: Twin Room DZ - o powierzchni 17 m kw. Twin Room  Low Cost DZT - o powierzchni 15 m kw.  

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i ciasto, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach. Świeżo wyciskane soki, lody i kawa po turecku płatne.

Sport i rozrywka

Basen, siłownia, animacje w ciągu dnia i wieczorem, rzutki, tenis stołowy, muzyka na żywo. Platne: sporty wodne, bilard, wypożyczalnia rowerów. 

Dla dzieci

Brodzik, menu dziecięce w restauracji, wysokie krzesełka, łóżeczko niemowlęce (na życzenie, w zależności od dostępności). 

Uwagi

Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Przelot Corendon / Enter Air

UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Warunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.    

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

Aktualizacja z dnia 14/04/2021 Wszystkie osoby podróżujące do Turcji, będą zobowiązane do przedstawienia negatywnego wyniku testu PCR na obecność COVID-19. Badanie musi być przeprowadzone maksymalnie 72 godziny przed planowanym wjazdem do Turcji. Zaświadczenie powinno zostać przedstawione w języku angielskim lub innym honorowanym przez linię lotniczą lub kraj docelowy. Powyższa regulacja będzie obowiązywać do odwołania. Od 15 marca 2021 r. konieczna będzie rejestracja wszystkich uczestników podróży na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży, Kod zostanie utworzony automatycznie na podstawie podanej informacji. Dzięki Kodowi  będziemy mogli się z Tobą skontaktować w przypadku jakiegokolwiek kontaktu z pacjentem Covid-19 podczas Twojej podróży i pobytu. Z tego powodu dokładność i możliwość aktualizacji informacji jest bardzo ważna. Instrukacja rejestracji będzie wysyłana wraz z dokumentami podróży. W Turcji obowiązuje bezwzględny nakaz noszenia maseczek ochronnych w zamkniętych przestrzeniach publicznych (np. hotele, sklepy, centra handlowe, banki, supermarkety, szpitale, kościoły itp.) oraz w środkach transportu publicznego. Nieprzestrzeganie tego nakazu grozi nałożeniem kary. W Turcji obowiązuje bezwzględny nakaz noszenia maseczek ochronnych w zamkniętych przestrzeniach publicznych (np. hotele, sklepy, centra handlowe, banki, supermarkety, szpitale, kościoły itp.) oraz w środkach transportu publicznego. Nieprzestrzeganie tego nakazu grozi nałożeniem kary. W przypadku wylotów do Bodrum obowiązek noszenia maseczek dotyczy wszystkich miejsc publicznych (również w przestrzeni otwartej), wyłączając tereny otwarte w hotelu oraz hotelowej plaży. Mogą występować ograniczenia dotyczące godzin pracy centrów handlowych, sklepów, restauracji, kawiarni itpOd 2 marca 2020 r. obywatele Rzeczpospolitej Polskiej podróżujący do Turcji turystycznie na okres do 90 dni są zwolnieni z obowiązku wizowego.

Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

CORENDON Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Corendon: https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservations Przy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. /// Enter Air Oferty oparte są o dynamiczne pakietowanie. W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozu Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Alanya

Opis

  • ekonomiczne wakacje
  • blisko centrum Alanyi
  • blisko plaży

Opis

Hotel położony we wschodniej części Alanyi w dzielnicy Oba, zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży z której roztacza się piękny widok na półwysep i twierdzę Kale. Ze względu na bliskie położenie centrum Alanyi polecany osobom ceniącym sobie rozrywkę i nastawionych na plażowanie w ciągu dnia.

  • 7 piętrowy budynek główny
  • 106 pokoi
  • 2 windy
  • restauracja główna
  • kantor
  • kącik internetowy
  • kącik z książkami
  • pralnia (płatna)
  • wypożyczalnia samochodów (płatna)
  • parking
  • fryzjer (płatny)
  • Wi-Fi (bezpłatne)

Polozenie

Alanya to jeden z najpopularniejszych kurortów w Turcji. Położona nad morzem Śródziemnym, otoczona malowniczymi górami Taurus. Miasto posiada niezliczoną ilość hoteli, restauracji, barów, klubów, dyskotek oraz moc  atrakcji turystycznych. Ponadto Alanya szczyci się bogatą historią oraz bardzo dużą ilością zabytków. Do największych atrakcji kurortu należą: m.in XIII- wieczna twierdza Alanya Kalesi, Czerwona Wieża (Kizil Kule)-  symbol miasta, oraz piaszczysta legendarna Plaża Kleopatry uznana za jedną z najpiękniejszych w regionie.  

  • ok. 100 m od supermarketu
  • ok. 3 km do centrum
  • ok. 100 m od przystanku autobusowego
  • ok. 140 km od lotniska

Plaza

  • ok. 50 m od hotelu
  • piaszczysta
  • publiczna
  • przejście przez ulicę
  • serwis plażowy: parasole, leżaki (płatne)

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

Łącznie 106 pokoi: Standard Room (~17 m2), Family Room (~30 m2), Economy (~15 m2).

W pokojach: klimatyzacja, telewizor, TV-Sat, telefon, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (płatny), minibar (płatny), łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), balkon, 

  • Standard Room: łóżko podwójne i łóżko pojedyncze.
  • Family Room: łóżko podwójne - trzy łóżka pojedyncze.
  • Economy: łóżko podwójne.


Sprzątanie pokoi - codziennie, wymiana ręczników - codziennie, wymiana pościeli - co 3 dni.

Sport

Sport i rozrywka:

  • basen zewnętrzny  ~80 m2
  • fitness
  • tenis stołowy
  • rzutki
  • rowery (płatne)
  • bilard (płatny)
  • sporty wodne (płatne)
  • dzienne i wieczorne międzynarodowe animacje
  • muzyka na żywo
  • masaż (płatny)
  • sauna (płatna)


Dla dzieci:

  • brodzik 
  • łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)
  • krzesełka do karmienia w restauracji
  • menu dla dzieci

O wyzywieniu

All Inclusive:

Restauracja główna: 

  • Śniadanie: 07:30-10:00 w formie bufetu
  • Obiad: 12:30-14:00 w formie bufetu
  • Kolacja: 19:00-21:00 w formie bufetu

Restauracja a la carte: 10:00-20:00, wymagana rezerwacja (płatna)

Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w poszczególnych barach w wyznaczonych godzinach: 10:00-23:00

Bary:

Beach bar: płatny dodatkowo
Pool bar: 10:00-23:00
Lobby bar
Cafe: 10:00-23:00, płatne dodatkowo

Inne informacje

Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych oraz godzin posiłków.

W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą one się wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Prosty, skromny hotel o podstawowym wyposażeniu. Polecamy go osobom o mniejszych wymaganiach, którym zależy na komfortowej bazie wypadowej do Alanyi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Grand Atilla w Obak posiada 101 pokoi i został odnowiony w 2016 roku. Hotel położony jest 50 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon, 2 windy, klimatyzację, recepcję i salon fryzjerski. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, angielsku i rosyjsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket i przystanek autobusowy. Odległość od hotelu:. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna i dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, kantor, pokojówki, opiekę medyczną i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

All Inclusive: All Inclusive obejmuje ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 16:30 - 17:30), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 23:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 23:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 23:00) i przekąski (pora serwowania: 11:00 - 16:30).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych i bilard. Grand Atilla posiada hammam. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Opinie o Hotelu Grand Atilla

4.4
zdecydowanie polecam

Jak na trzy gwiazdki nic mu nie brakuje. Skromny, nieduży, czysty i zadbany. Jedzenie w porządku, świeże, nie było mowy o zatruciach czy innych niestrawnościach. Miła, nienachalna obsługa. Plaża bezpośrednio przy hotelu, po drugiej stronie ulicy. Polecam z czystym sumieniem! :-)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
3.9
polecam

dobry hotel , trochę malo atrakcji dla dzieci, wyżywienie w porządku ,drinki malutkie, personel przyjazny i komunikatywny

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9
4.0
polecam

niezly, dobrze zlokalizowany hotel, dobry stosunek jakosci do ceny, super miejsce na wakacje dla osob mlodych, dla par i dla singli

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
3.7
może być

zadowalający. skromny z sympatyczną obsługą. jedzenie w porządku. animacje słabe raz na tydzień nocy turecka z tancerkami i pokazami może być. pokoje niewielkie dobrze utrzymane.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.7
4.1
polecam

Jestem zadowolona, w pokoju było czysto, meble zadbane i dobrze utrzymane. Jedzenie smaczne, mało mięsa, dużo warzywek. Basen nieszczególny i mało leżaków, lepiej od razu rozłożyć się na plaży. Obsługa miła i przyjacielska. Dookoła sporo różnych barów i restauracji, jest co robić wieczorami, bo animacji zazwyczaj nie ma.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Grand Atilla - możliwości zakwaterowania:

Standard DBL
Pokój 1-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój dwuosobowy STANDARD
PROMOCYJNY pokój dwuosobowy

Grand Atilla - Możliwości wyżywienia:


Grand Atilla - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grand Atilla? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00