cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Gloria Golf Resort, Riwiera Turecka
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
22.08 - 29.08
już od 8953 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.11 - 26.11
już od 2292 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gloria Golf Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Gloria Golf Resort
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Gloria Golf Resort:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gloria Golf Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 sierpnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 listopada 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

Hotel Gloria Golf Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 7 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie
  • łóżka balijskie za opłatą
  • platforma kąpielowa

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • bankomat w hotelu
  • zielony dziedziniec
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • amfiteatr
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • parking: strzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  • 16 sal konferencyjnych

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

515

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 8
  • basen: kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen: kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen: styczeń - grudzień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany: listopad - marzec, wydzielona część basenu dla dzieci, w strefie spa, leżaki: w cenie
  • basen „Family Suite Pool": kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci „Mini Club Outdoor Pool": kwiecień - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci „Mini Club Indoor Pool": styczeń - grudzień, w cenie, kryty, ze słodką wodą
  • ręczniki: w cenie

  • aquapark „Aquapark": maj - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 5, w cenie, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: kwiecień - październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole: w cenie
    • basen dla dzieci „Mini Club Outdoor Pool": kwiecień - październik, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, leżaki i parasole: w cenie
    • basen dla dzieci: styczeń - grudzie, kryty, ze słodką wodą
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
    • opieka nad dziećmi: codziennie, za opłatą, płatność gotówką
    • menu dla niemowląt
    • elektroniczna niania: za opłatą, na zapytanie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą, płatność gotówką
    • menu dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat, kwiecień - październik, codziennie 09:00 - 23:00, w cenie
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: kwiecień - październik, codziennie
    • klub dla nastolatków: 13-17 lat, czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • biosauna
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia: codziennie 08:00 - 20:00, 16+
    • aerobik
    • aqua aerobik
    • pilates
    • indoor cycling
    • step aerobik
    • stretching
    • tai chi
    • joga
    • zumba
    • minipiłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • oświetlenie kortu tenisowego
    Płatne
    • strefa spa „La Source SPA": dla gości w wieku 16+, codziennie: 9:00 - 20:00
    • masaże
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • 4 korty tenisowe
    • trening indywidualny
    • rowery górskie: w ofercie firm zewnętrznych
    • lekcje gry w tenisa: 4+, płatność gotówką
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • golf
    • sporty wodne: windsurfing, żeglowanie, kanu, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan, rower wodny, w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • kręgle za opłatą
    • zajęcia sportowe (codziennie, w ciągu dnia)
    • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • karaoke
    • dyskoteka dla dorosłych

    Pokoje

    Willa VIX1
    • 3-5 os.
    • ok. 78 m2
    • widok na ogród
    • w budynku bocznym
    • pokój dzienny
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • kuchenka mikrofalowa
    • ekspres do kawy
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Willa z widokiem na ogród VIG1
    • 3-5 os.
    • ok. 66 m2
    • widok na ogród
    • w budynku bocznym
    • pokój dzienny
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • 2 łazienki
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Suita junior JSX1
    • 2-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • w budynku głównym lub bocznym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: codziennie, za opłatą
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Suita SUX1
    • 3-4 os.
    • ok. 42 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • room service: codziennie, za opłatą
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Suita SUX2
    • 3-5 os.
    • ok. 60 m2
    • w budynku bocznym
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • room service: za opłatą
    • 2 łazienki
    • wanna
    • szlafroki: za opłatą
    • kapcie: za opłatą
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • w budynku głównym
    • room service: codziennie 24 h, za opłatą
    • prysznic
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • widok na ogród lub ląd
    • w bocznym budynku
    • czajnik elektryczny
    • room service: codziennie, za opłatą
    • wanna
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • WC
    • szlafroki: w cenie
    • kapcie: w cenie
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:30, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu, a la carte
    • kolacja: 18:30 - 21:00, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
    • przekąski: 12:00 - 16:00
    • ciasto: 11:00 - 18:00
    • lody
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 8
  • główna restauracja „Anatolia": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, turecka, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla niemowląt: w cenie, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, w cenie, kwiecień - październik, codziennie 06:30 - 10:30, 12:30 - 14:30, 19:00 - 21:30 i 00:00 - 02:00, z klimatyzacją, z tarasem, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Harem": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, a la carte, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 19:00 - 23:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Pescado": rodzaje kuchni: hiszpańska, a la carte, rezerwacja wymagana, marzec - styczeń, kilka razy w tygodniu 19:00 - 23:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Ancora": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, rezerwacja wymagana, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 19:00 - 23:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Mosaique": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, śródziemnomorska, turecka, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, show cooking, w cenie, kwiecień - październik, codziennie 06:30 - 10:30, 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Gloria Pub Snack Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, wybór z menu, w cenie, kwiecień - październik, codziennie 12:00 - 16:00, z tarasem, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Turkuaz Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, turecka, dania z grilla, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, w cenie, kwiecień - październik, codziennie 12:00 - 23:00, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Galeon Snackrestaurant": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, wybór z menu, w cenie, maj - październik, codziennie 12:00 - 16:00, z tarasem, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 7
  • bar w lobby „Lobby Bar": styczeń - grudzień, codziennie 24 h, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Garden Pool Bar": kwiecień - październik, codziennie 09:00 - 18:30, w cenie
  • bar „Oasis Bar": kwiecień - październik, codziennie 16:00 - 00:00, w cenie
  • klub na plaży „Pier Bar": maj - październik, codziennie 09:00 - 19:00, w cenie
  • bar na plaży „Galeon Bar": maj - październik, codziennie 09:00 - 19:00, w cenie
  • bar „Gloria Pub": kwiecień - październik, codziennie 09:00 - 00:00, w cenie
  • cukiernia „Gloria Patisserie": styczeń - grudzień, codziennie 11:00 - 18:00, w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie

    Hotel położony w pięknym piniowym ogrodzie nad brzegiem rzeki Acisu i sąsiaduje ze swoim siostrzanym hotelem Gloria Serenity Resort. Zaraz za rzeką znajduje się Morze Śródziemne, do którego można się dostać drewnianą kładką. Najbliższe punkty orientacyjne: około 40 km od lotniska Antalaya, około 148 km od lotniska Gazipasa i zaledwie około 7 km od centrum miasta Belek. Do centrum Antalya około 50 km.

    Plaża

    Szeroka, prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża oddzielona jest od hotelu rzeką Acisu. Z brzegu na brzeg można przedostać się drewnianą kładką. W okresie zimowym molo i usługi na plaży nie są dostępne.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracje główne Anatolia oraz Mosaique, 3 restauracje a'la carte (dostępne raz na tydzień, wymagana rezerwacja z dwudniowym wyprzedzeniem), restauracja z przekąskami L'ancora. 3 bary: lobby bar, bar Oasis oraz Cafe Gloria. Klub nocny Insomia na terenie centrum rozrywkowego (od lat 18) w soboty od 23:00-2:00. Goście mogą skorzystać z krytego basenu na terenie La Source SPA, gdzie znajduje się również basen dla dzieci. Dostępne darmowe leżaki i ręczniki. Za dopłatą: pralnia, opiekunka dla dzieci (1-12 lat).

    Pokoje


    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadanie (7:00-10:30), lunch (12:30-14:30) i obiadokolacja (18:30-21:00) w restauracjach głównych w formie bufetu. Przekąski w godzinach 12:00-16:00 w restauracji L'ancora. Lody dostępne w głównej restauracji w godzinach 18:30-21:00. Cukiernia Gloria z szerokim wyborem słodkości (11:00-18:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz część importowanych dostępne 24 h w wybranym barze, w pozostałych barach w godzinach otwarcia. Część napoi importowanych płatna dodatkowo. Świeżo wyciskane soki dostępne 24h w barze lobby oraz serwowane do śniadania, punkt z kawą (8:00-0:00). Rozmaitość smaków zapewni wspaniałe doznania każdego dnia podczas pobytu.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel oferuje wiele aktywności w tym m. in. aerobik, joga, zumba, wodne polo, gimnastyka, tenis stołowy, animacje, rzutki, koszykówka. Dostępny kort tenisowy (9:00-21:00) -na życzenie za dodatkową opłatą: sprzęt do tenisa oraz lekcje gry. Ponadto za dodatkową opłatą: centrum gier (16:00-0:00) w czym kręgle, bilard, gry video, wirtualna rzeczywistość centrum fitnessu (8:00-20:00 od lat 16) La Source SPA (9:00-20:00) w czym m.in. masaże, zabiegi kosmetyczne, łaźnia turecka (część usług niedostępna dla dzieci poniżej 16 roku życia) pole golfowe (3500 m2), lekcje golfa -wymagana wcześniejsza rezerwacja arena sportowa z dostępnymi około 50 dyscyplinami sportowymi (w centrum miasta Belek). Dla dzieci: mini klub Gogi (dzieci w wieku 4-12 lat).

    Internet

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach i ogólnodostępnych częściach hotelu.

    Kategoria lokalna

    *****

    Naszym zdaniem

    Hotel znany z dostępu do jedynego 45-dołkowego pola golfowego na Riwierze Tureckiej, zaprojektowanego przez słynnego architekta Michel'a Gayon. Połączenie błękitnego Morza Śródziemnego z zielonym sosnowym lasem zapewniają oazę, w której można spędzić niezapomniane chwile. Naturalne piękno połączenia rzeki i morza wraz z klimatycznym hotelem wręcz krzyczy: przyjedź, zostań i ciesz się. Stylowe i nowoczesne pokoje sprawią, że Państwa pobyt będzie jeszcze lepszy. Polecamy zarówno dla osób poszukujących aktywnego wypoczynku, jak i estetów kochających rajskie widoki.

    Strona www

    www.gloria.com.tr

    Zakwaterowanie


    Stoki


    Opinie klientów


    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje: wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
    Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.

    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    RIWIERA TURECKA PAMUKKALE - cena ok. 63 EUR
    Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne.
    ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
    - To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta.
    KAPADOCJA - cena ok. 137 EUR
    Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.
    PERŁY STAROŻYTNEJ PAMFILII - cena ok. 60 EUR
    Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.
    HAMAM - cena ok. 25 EUR
    Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.
    ZIELONY KANION - cena ok. 55 EUR
    Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.
    JEEP SAFARI - cena ok. 39 EUR
    Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej. MORSKA WYPRAWA - cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.
    RAFTING - cena ok. 35 EUR
    Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
    DELFINARIUM - cena ok. 35 EUR
    Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!
    NURKOWANIE - cena ok. 52 EUR
    Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
    MANAVGAT - cena ok. 42 EUR
    Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.
    ODKRYJ ALANYĘ -cena ok. 42 EUR
    Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.
    Uwaga! Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

    Inne

    RIWIERA TURECKA informacje ogólne
    Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
    Język urzędowy - turecki.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
    Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Pizza ok. 20 TL woda 1,5l - ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok. 9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować. Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
    W regionie:
    Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.
    Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.
    Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

    Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania, Wrocławia, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina, Łodzi i Bydgoszczy
    . Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Wizy

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.

    Uwaga:
    Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!
    Wszyscy podróżujący, w wieku od 6 lat i powyżej, objęci są obowiazkiem wypełnienia formularza wjazdowego ze strony register.health.gov.tr na maksymalnie 72 godziny przed wylotem. Linie lotnicze mają obowiązek weryfikacji formularza, który podróżni muszą posiadać w wersji elektronicznej lub w wersji wydrukowanej.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 01.06.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Przylatując do Turcji należy okazać jeden z poniższych testów lub dokumentów:
    - negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem do Turcji (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski)
    - negatywny wynik szybkiego testu antygenowego zrobiony nie wcześniej niż 48 godzin przed przylotem do Turcji (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski).
    Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy tj. osoby które przeszły Covid -19 i zostały wyleczone w ciągu ostatnich 6 miesięcy od daty wylotu do Turcji, a od pierwszego pozytywnego wyniku testu na Covid-19 minęło co najmniej 28 dni przed datą wylotu do Turcji. Należy posiadać certyfikat ozdrowieńca pobrany z IKP (w języku angielskim).
    Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku zwolnione są również osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni. Należy mieć zaświadczenie pobrane z IKP w formie certyfikatu szczepienia (w języku angielskim).
    Dzieci do lat 12-tu zwolnione są z obowiązku przedstawiania wyników testów.
    Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Turcji:

    Przed przylotem do Turcji należy najwcześniej na 72 godziny przed wylotem z Polski ale nie później niż przed odprawą wypełnić ankietę online dostępną na: .
    Wzór wypełnienia wniosku dostępny jest u opiekunów rezerwacji.
    "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji, na Riwierze tureckiej trwa od początku czerwca do końca września.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza

    Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji.
    Obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w celu turystycznym do 90 dni w ciągu 180 dni od daty pierwszego wjazdu.
    Uwaga
    : Posiadaczy paszportów tymczasowych mogą obowiązywać inne warunki wjazdowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 31.12.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Uwaga!!
    Wszyscy podróżujący, w wieku od 6 lat i powyżej, objęci są obowiazkiem wypełnienia formularza wjazdowego ze strony register.health.gov.tr na maksymalnie 72 godziny przed wylotem. Linie lotnicze mają obowiązek weryfikacji formularza, który podróżni muszą posiadać w wersji elektronicznej lub w wersji wydrukowanej.
    Uwaga!!!
    Osoby, które w ciągu ostatnich 14 dni przebywały w: RPA, Botswanie, Mozambiku, Namibii oraz Zimbabwe nie mogą uczestniczyć w imprezie ze względu na obowiązkową dla nich 14-dniową kwarantannę po przylocie do Turcji.
    Uwaga!
    Poniższe warunki podane zostały na dzień 01.06.2021 r. i mogą ulec zmianie.
    Przylatując do Turcji należy okazać jeden z poniższych testów lub dokumentów:
    - negatywny wynik testu RT PCR na COVID 19 zrobiony nie wcześniej niż 72 h przed przylotem do Turcji (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski)
    - negatywny wynik szybkiego testu antygenowego zrobiony nie wcześniej niż 48 godzin przed przylotem do Turcji (w laboratoriach certyfikowanych przez odpowiednie władze krajowe i międzynarodowe oraz przetłumaczony na język angielski).
    Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy tj. osoby które przeszły Covid -19 i zostały wyleczone w ciągu ostatnich 6 miesięcy od daty wylotu do Turcji, a od pierwszego pozytywnego wyniku testu na Covid-19 minęło co najmniej 28 dni przed datą wylotu do Turcji. Należy posiadać certyfikat ozdrowieńca pobrany z IKP (w języku angielskim).
    Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku zwolnione są również osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni. Należy mieć zaświadczenie pobrane z IKP w formie certyfikatu szczepienia (w języku angielskim).
    Dzieci do lat 12-tu zwolnione są z obowiązku przedstawiania wyników testów.
    Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Turcji:

    Przed przylotem do Turcji należy najwcześniej na 72 godziny przed wylotem z Polski ale nie później niż przed odprawą wypełnić ankietę online dostępną na:
    Szczegółowa instrukcja wizowania znajduje się w Travelli w komunikatach.
    "


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1997 r. Odnowiony w 2008 r.

     

    Położenie:

    7 km od Belek, 39 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 120 000 m2.

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 500 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Pomiędzy hotelem a plażą przepływa rzeka – przejście przez mostek.

     

    W hotelu:

    4 restauracje, 7 barów, 7 sal konferencyjnych, winda, basen kryty (113 m2), 3 baseny odkryte (1280, 420, 400 m2), aquapark (11 zjeżdżalni).

     

    Pokoje: 

    w budynku głównym i w 4 budynkach w ogrodzie: 229 pokoi standardowych (2 dla niepełnosprawnych), 64 pokoje standardowe garden, 24 suity (salon i sypialnia połączone drzwiami), 79 junior suit (1 pokój), 71 suit rodzinnych Gloria Family Suite (2 sypialnie połączone drzwiami);
    w willach: 24 wille (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami), 18 willi executive (2 sypialnie i salon połączone drzwiami, mikrofalówka);
    klimatyzacja centralna, prysznic lub wanna, suszarka, telefon, TV, internet bezprzewodowy (bezpłatny), łącze internetowe (płatne), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), wykładzina lub parkiet, balkon lub taras.

     

    Rozrywki i usługi: 

    • Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, room service, siłownia, sauna, łaźnia turecka, 4 korty tenisowe, oświetlenie kortów, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka.
    • Płatne: kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, bilard, kręgle, golf, standardowe boisko do piłki nożnej, sporty wodne na plaży.

     

    Dla dzieci: 

    2 brodziki (1 kryty), 5 zjeżdżalni wodnych, plac zabaw, mini klub (3-17 lat), animacje, jazda konna (płatna), mini zoo, opiekunka (bezpłatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne), łóżeczka (na życzenie).

     

    Wyżywienie:

    All Inclusive Special (24 h)

     

    Posiłki:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

     

    Napoje zawarte:

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

     

    System nie zawiera:

    wysokojakościowych alkoholi, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

     

    Restauracje a’la carte:

    turecka, rybna, włoska – w systemie AIS jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. Opłata manipulacyjna (ok. 10€/os) za niewykorzystanie rezerwacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 1997r., odnowiony w 2008r., usytuowany na powierzchni 120.000 m², do dyspozycji gości: budynek główny 4-piętrowy, bungalowy, domki, ville, 2 restauracje główne, 3 restauracje a 'la carte: kuchnia międzynarodowa, włoska, owoce morza, 6 barów i 2 bary z przekąskami, 2 odkryte baseny (jeden z nich pół-olimpijski), kryty basen, 11 zjeżdżalni, 4 korty tenisowe, 16 sal konferencyjnych.

    POKOJE:

    W hotelu znajduje się 515 pokoi; 293 pokoje standardowe (24 m²); w tym 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych; 79 pokoi Junior Suite (35 m²); 24 Apartamenty (42 m², salon, sypialnia); 1 pokój King Suite (170 m², salon, 2 sypialnie); Budynki w ogrodzie: 64 pokoi standardowych (24 m²); 48 pokoi Junior Suite (35 m²); Ville: 24 Gloria Villas (66 m², salon z aneksem kuchennym, 2 sypialnie, 2 łazienki, taras lub balkon); 18 pokoi Executive Willa (78 m², salon, aneks kuchenny, 2 sypialnie, 2 łazienki); 72 Apartamenty Rodzinne Gloria (60 m², 2 sypialnie, 2 łazienki ( z wanną i prysznicem); 4 Wille (190 m², salon, 3 sypialnie, 2 łazienki (1 z wanną z hydromasażem, 2 z wanną), sauna, taras z dużym jacuzzi, prywatny basen podgrzewany zimą na tarasie każdej willi); wyposażenie pokoi standardowych: klimatyzacja sterowana centralnie, TV/SAT, mini bar, telefon, internet bezprzewodowy (bezpłatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, dywan, sejf (bezpłatny), balkon lub taras, sprzątanie, wymiana ręczników - codziennie, zmiana pościeli - co 2 dni.

    DODATKOWO PŁATNE:

    Centrum SPA & Wellness, salon fryzjerski, pralnia, sklepy, wypożyczalnia samochodów, lekarz, masaż, piłka nożna, golf, piłkarzyki, PlayStation, indywidualne lekcje golfa, lekcje tenisa, sprzęt do tenisa.

    KONTAKT:

    www.gloria.com.tr

    POŁOŻENIE:

    odległość od lotniska 40 km, odległość do miasta Belek 7 km, do centrum Antalyi 50 km.

    PLAŻA:

    piaszczysta szeroka plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace, ręczniki), molo, zejście do morza piaszczysto-kamieniste.

    WYŻYWIENIE:

    ultra all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane.

    DLA DZIECI:

    animacje, Gogi klub (4-12 lat), menu w restauracji, 2 odkryte baseny dla dzieci, 2 kryte baseny dla dzieci, zjeżdżalnie wodne, mini kino, plac zabaw, opiekunka (płatna).

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, łaźnia turecka, sauna, siłownia, centrum fitnes, kino, aerobik, aerobik w wodzie, korty tenisowe, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, mini golf (klub dla dzieci).


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Riwiera Turecka

    Położenie

    Centrum Belek ok. 7 km Centrum Antalyi ok. 50 km Port lotniczy Antalya ok. 40 km

    Plaża

    Piaszczysto - żwirowa, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, przeście przez pomost nad rzeką Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne Pomost

    Pokoje

    Pokój Garden Standard ok. 24 m² Budynek główny Klimatyzacja Łazienka z wanną, WC, suszarką do włosów LCD TV-Sat Telefon Zestaw do parzenia kawy i herbaty Minibar uzupełniany codziennie w napoje alkoholowe i bezalkoholowe, ciastka, chipsy, słodycze - bezpłatnie Sejf - bezpłatny Balkon lub taras Pokój Standard ok. 24 m² Budynek główny, łazienka z prysznicem Wyposażenie jak w pokoju Garden Standard Pokój Junior Suite ok. 35 m² Budynek główny lub budynki w ogrodzie Łazienka z prysznicem w budynku głównym, łazienka z wanną w budynkach w ogrodzie Gloria Family Suite ok. 60 m² Budynek w ogrodzie 2 sypialnie, 2 łazienki (jedna z wanną, druga z prysznicem)

    Wyżywienie

    All Inclusive Special: Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu Przekąski w wybranych godzinach w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata i desery, lody Nieograniczone lokalne wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz wybrane importowane alkohole w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia 24h Nocna przekąska w godz. 00:00 - 02:00 Kolacja w jednej z 3 restauracji a'la carte (hiszpańska, międzynarodowa, włoska), raz na pobyt minimum 7 dni (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - bezpłatnie

    Opis hotelu

    Recepcja Restauracja główna 5 restauracje a'la carte (hiszpańska, międzynarodowa, włoska, grecka, barbecue), 8 barów, 4 restauracje z przekąskami, sushi bar 2 baseny zewnętrzne dla dorosłych, 2 basen zewnętrzne dla dzieci w tym jeden ze zjeżdżalniami, basen dla dorosłych i dzieci przy budynkach Family Suite, basen zewnętrzny i wewnętrzny w miniklubie Aquapark Basen wewnętrzny dla dzieci i dorosłych w strefie SPA Plac zabaw Amfiteatr Night club Oficjalna kategoria hotelu 5*

    Internet

    Wi-Fi na całym terenie obiektu - bezpłatne Wi-Fi szybki internet - płatny

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Program animacyjny dzienny i wieczorny dla dzieci i dorosłych, show, program rozrywkowy w amfiteatrze, muzyka na żywo, Gogi Fun Jungle, miniklub (4-12 lat), teenage club (13-17 lat), boccia, zumba, pilates, siatkówka plażowa, aerobik, joga, kort tenisowy, tenis stołowy, minipiłka nożna, koszykówka, rzutki, centrum fitness (wstęp powyżej 16 lat), sauna, strefa relaksu, łaźnia turecka, łaźnia parowa Odpłatnie: SPA, masaże, fryzjer, bilard, kręgle, centrum gier, gry elektroniczne, oświetlenie kortu tenisowego i sprzęt do tenisa, zajęcia fitness, sporty wodne na plaży

    WAŻNE INFORMACJE

    Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

     do Belek ok. 7 km.

    Plaża

     do plaży przejście przez most na rzece Acisu. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Wyposażenie

      515 pokoi, lobby z recepcją, windy, restauracja główna, restauracje a'la carte, bary. W ogrodzie basen, aquapark z 8 zjeżdżalniami.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski, wypieki w kawiarni. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H.

    Internet

    WiFi w lobby w cenie, w pokojach za opłatą.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe w ogrodzie, minibar, sejf, klimatyzacja (centralna), TV-SAT, łazienka z wanną/prysznicem, WC, suszarka do włosów, szlafroki, balkon lub taras.  W budynku głównym, łazienka z prysznicem. Juniorsuite ok. 35 m2, pokój narożny w budynku głównym (łazienka z prysznicem, WC) lub w ogrodzie (łazienka z wanną, WC), łóżko podwójne i sofa. Suite ok. 42 m2, w budynku głównym, pokój dzienny i sypialnia połączone drzwiami. Suite rodzinne w ogrodzie ok. 60 m2, dwie sypialnie, dwie łazienki, balkon lub taras.

    Sport i rozrywka

     aerobik, siatkówka plażowa, koszykówka (w sąsiednim hotelu), joga, pilates, tenis, siłownia, tenis stołowy. Za opłatą bilard, kręgle, lekcje golfa, sporty wodne na plaży. Animacje, przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteka.  

    Wellness

     spa od 16 lat: łaźnia parowa, basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi.

    Dzieci

    miniklub (4-12 lat), Gogi Fun Jungle (park przygód, 6-14 lat), animacje, minidisco, brodzik, zjeżdżalnia.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.  

    Ważne informacje

     Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu.Cena nie zawiera wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 35 USD.  Wiza nie obowiązuje od 02.03.2020           


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Polecamy go również z uwagi na położenie w bujnym, zielonym ogrodzie i niezliczone udogodnienia sportowo - rekreacyjne.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Antalya, Turcja

    Plaża

    do plaży przejście przez most na rzece Acisu. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski, wypieki w kawiarni. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H.

    Internet

    WiFi w lobby w cenie, w pokojach za opłatą.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Gloria Golf Resort

    Opinie o Hotelu Gloria Golf Resort

    4.7
    zdecydowanie polecam

    zdecydowanie najwyzsza polka. bardzo duzy teren hotelowy, niedaleko jest do szerokiej plazy z molo, dla kazdego cus dobrego ;-) obsluga wspaniala nawet bez napiwkow przynosza drinki do lezaka co tylko sie zazyczy ;-) prawdziwy wypoczynek w prawdziwych 5* wart kazdych pieniedzy

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel przede wszystkim dla osób grających w golfa i lubiących luksusy. Jednakże, rodziny z dziećmi też będą zadowolone. Bardzo dobre jedzenie i super wystrój

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Gloria Golf Resort - możliwości zakwaterowania:

    suite with balcony suite standard
    2 os. pokój junior suite
    FAMILY SUITE
    gloria family suite
    junior suite
    standard room main building sng use
    standard room mainbuilding
    suite
    1 os. pokoj suite
    villa
    1 os. Pokój standardowy w budynku głównym
    2 os. Pokój standardowy w budynku głównym
    Junior Suite
    JUNIOR SUITE
    KING SUITE
    1 os. pokój junior suite
    Suite
    OWNER VILLA
    EXECUTIVE VILLA
    VILLA
    junior suite standard
    pokój standard z balkonem (budynek główny)
    suite rodzinny z 2 pokojami
    pokój standard z balkonem (budynek główny)
    2 os. pokoj suite
    1 os. Pokój Standardowy w budynku w ogrodzie
    2 os. Pokój Standardowy w budynku w ogrodzie
    Standard Room MainBuilding
    STANDARD ROOM GARDEN VIEW
    STANDARD ROOM GARDEN VIEW SINGLE USE
    STANDARD GARDEN ROOM
    STANDARD GARDEN ROOM SINGLE USE
    STANDARD ROOM MAINBUILDING
    STANDARD ROOM MAINBUILDING SINGLE USE
    SUITE 2 ROOMS
    GLORIA FAMILY SUITE 2 ROOMS
    FAMILY SUITE - ALL INCLUSIVE
    JUNIOR SUITE - ALL INCLUSIVE
    SUITE - ALL INCLUSIVE
    DOUBLE STANDARD GARDEN ROOM - ALL INCLUSIVE
    STANDARD ROOM - ALL INCLUSIVE
    VILLA - ALL INCLUSIVE

    Gloria Golf Resort - Możliwości wyżywienia:


    Gloria Golf Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Gloria Golf Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00