cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
  • Hotel Bali Tropic Resort, Bali
1 / 19
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 31.10
już od 11336 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.04 - 14.04
już od 3839 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bali Tropic Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Bali Tropic Resort
star 4

Indonezja: Bali
Ocena hotelu Bali Tropic Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2020

Hotel Bali Tropic Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Indonezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • w miejscowości Tanjung Benoa

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h,
  • ogród
  • taras
  • lekarz
  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking (w zależności od dostępności), strzeżony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

150

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • room service (płatny)
  • kosz owoców w pokoju na powitanie
  • pakiet dla nowożeńców: przy przyjeździe kwiaty i ciasto w pokoju
  • w pokojach Typu Royal Rooms (DZX2) nie są akceptowane dzieci
  • 2 butelki wody w pokoju uzupełniane codziennie (w cenie)
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: od 6 do 12 lat, styczeń - grudzień, w cenie, zewnętrzny
  • wysokie krzesełka
  • miniklub dla dzieci 5-12 lat: za opłatą
  • opieka nad dzieckiem: za opłatą, na zapytanie
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 13+, codziennie 08:00 - 20:00
  • piłka plażowa
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy
  • aqua aerobik: wliczone w all inclusive
  • windsurfing: wliczone w all inclusive
  • surfing: wliczone w all inclusive
  • katamaran: wliczone w all inclusive
  • kanu: wliczone w all inclusive
Płatne
  • strefa spa „Bali Tropical Spa": 5+, styczeń - grudzień, codziennie 09:00 - 22:00
  • masaże
  • salon kosmetyczny
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • aqua aerobik
  • windsurfing
  • surfing
  • katamaran
  • snorkeling
  • kanu
  • narty wodne
  • skutery wodne
  • parasailing
  • łódka typu banan

Pokoje

Pokój 2-osobowy deluxe DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 52 m2
  • od strony ogrodu
  • sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • kącik wypoczynkowy
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 24 h, za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-2 os.
  • ok. 72 m2
  • od strony ogrodu
  • sypialnia
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • kącik wypoczynkowy
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 24 h, za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 16:30 - 17:30
  • ciasto
  • lody: za opłatą
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • wybór obiadu lub kolacji

Śniadania
  • codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Soka Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, za opłatą, styczeń - grudzień, codziennie 24 h
  • restauracja „Ratna Restaurant": rodzaje kuchni: dania z grilla, bufet, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, styczeń - grudzień, codziennie 13:00 - 14:30
  • restauracja „Cempaka Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, a la carte, na zapytanie , wymagana rezerwacja, za opłatą, styczeń - grudzień, codziennie 11:00 - 23:00

  • bary i inne: 4
  • bar na plaży „Ratna Bar": 13+, styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 00:00, za opłatą
  • bar w lobby „Rijasa Bar": 13+, styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 00:00, za opłatą
  • bar przy zewnetrznym basenie „Sriwedari Bar": 13+, styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 20:00, za opłatą
  • bar „Cempaka Bar": 13+, styczeń - grudzień, codziennie 11:00 - 23:00, za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą
  • uroczysta kolacja: wymagana rezerwacja, za opłatą
  • świąteczne atrakcje, atrakcje noworoczne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Luksusowy hotel zlokalizowany w południowej części wyspy Bali, w Tanjung Benoa, w odległości ok. 13 km od lotniska. Ok. 18 km dzieli obiekt od miejscowości Kuta, a ok. 7 km od Nusa Dua, w której znajduje się centrum handlowe Bali Collection. Taka lokalizacja gwarantuje możliwość relaksu oraz skorzystania z rozrywek oferowanych przez pobliskie miejscowości.
    Plaża:

    Hotel usytuowany tuż przy pięknej plaży, w popularnej części wyspy. Leżaki na plaży - bezpłatne, ręczniki kąpielowe dostępne od godziny 8:00 przy basenie.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24-godz., restauracje, bary, basen, leżaki przy basenie - bezpłatne.
    Dla dzieci: mini klub (5-12 lat).
    Płatne dodatkowo: pasaż handlowy, pralnia, SPA, salon piękności, opiekunka do dzieci.
    Pokoje:

    Obiekt posiada 150 wygodnie urządzonych pokoi. Naszym gościom oferowane są pokoje typu Deluxe w bungalowach, wyposażone łazienkę (WC, prysznic/wanna), prywatny balkon lub taras, suszarkę, TV-sat, telefon, sejf (bezpłatny), indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatną) oraz mini bar (płatny dodatkowo). W każdym bungalowie znajduje się 8 pokoi - 4 na parterze i 4 na piętrze.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (7:00-10:30), obiady (13:00-14:30) oraz kolacje (19:00-21:30) w formie bufetu, późnym popołudniem herbata i ciastka (16:30-17:30), lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, vodka, gin, whisky) i bezalkoholowe dostępne przez całą dobę. W godiznach zamknięcia bufetu, dostępna restauracja serwująca dania ze specjlanego all inclusive menu".
    Program sportowy i animacyjny:

    Obiekt dysponuje bogatym zapleczem rekreacyjno-sportowym. Do dyspozycji gości jest siatkówka plażowa, bilard, siłownia, szachy w ogrodzie, mini golf, mini boisko do plażowej piłki nożnej (na plaży), rzutki, tenis stołowy. Poza tym 2 razy w tygodniu wieczory rozrywkowe oraz pokazy związane z balijską kulturą, występy wokalne, a także sporty wodne na plaży (niezmotoryzowane) np. windsurfing, snorkelling. Płatne dodatkowo: sporty wodne na plaży (zmotoryzowane) np. narty wodne, nurkowanie, parasailing.
    Internet:

    Bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi w lobby i w pokojach.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Naszym zdaniem:

    Znany z dobrej kuchni hotel położony w tropikalnym ogrodzie tuż przy piaszczystej plaży jest idealnym miejscem dla osób spragnionych relaksu. Lokalizacja obiektu zapewnia zapierające dech w piersiach widoki oraz możliwość skorzystania z uroków pobliskich miejscowości.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.6/6. Sprawdź opinie:
    "
    Program

    Dzień pierwszy
    Zbiórka na 3 godziny przed wylotem na lotnisku im. F. Chopina, Warszawa - stanowisko Rainbow znajduje się w strefie Biura Podróży", w łączniku pomiędzy strefą B a C lotniska (vis a vis sklepu "Virgin"). Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. Wylot samolotem rejsowym do Denpasar (z przesiadką w jednym z portów europejskich lub krajów Półwyspu Arabskiego).
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp. W dniu przedostatnim wykwaterowanie około południa, wieczorem transfer na lotnisko i przelot do Polski samolotem rejsowym (z przesiadką).
    Dzień ostatani
    Przylotdo Polski. Aktualne rozkłady na stronie stronie operatora.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotemrejsowym (z przesiadką), transfery lotnisko - hotel - lotnisko, opłaty lotniskowe,9lub 12*rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wariant standard: NNW, KL i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek opcjonalnych (w języku polskim od minimum 15 osób), posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    KINTAMANI I WULKAN BATUR
    Wycieczkę rozpoczniemy przejazdem w rejon Kintamani, gdzie będziemy mogli podziwiać kunszt miejscowych rękodzielników, wyczarowujących na naszych oczach arcydzieła z drewna, a także tancerzy tańców Barong i Keris. Będzie również okazja do zachwycenia się malowniczą panoramą wulkanu Batur i jego rozległej kaldery z jeziorem Batur (geopark UNESCO). Na zakończenie oczyścimy duszę i ciało odwiedzając miejscową świątynię Tempaksiring i święte źródła.
    Cena ok. 55 USD.
    LAS MAŁP I ZACHÓD SŁOŃCA NAD TANAH LOT
    Popołudniową wycieczkę zaczniemy od przejazdu do świątyni Taman Ayun z XVII w., otoczonej pięknym ogrodem. Zatrzymamy się również w Lesie Małp, a dzień zakończymy wizytą w świątyni Tanah Lot - jednej z najsłynniejszych na Bali, ze względu na urzekające położenie na skale około 50 metrów od brzegu wyspy. Widok słońca zachodzącego nad świątynią na długo pozostanie w pamięci i będzie znakomitą okazją do zrobienia zdjęć.
    Cena ok. 42 USD.

    W CIENIU GÓRY AGUNG
    Całodniowa wycieczka na wschodnią część wyspy, której krajobraz dominuje górujący nad okolicą wulkan Agung - najwyższe wzniesienie Bali (3124 m n.p.m.). Odwiedzimy tu warsztat rękodzielniczy specjalizujący się w malowaniu tradycyjnych batików. Następnie zobaczymy kompleks świątynny Besakih, położony malowniczo na zboczu góry Agung i stanowiący najważniejszy ośrodek kultu hinduistycznego na wyspie. Odwiedzimy również jedną z niewielu pozostałych na Bali tradycyjnych wiosek ogrodzonych kamiennym murem, a dzień zakończymy zwiedzaniem pawilonu Kerta Gosa, będącego niegdyś częścią pałacu w dawnej stolicy wyspy.
    Cena ok. 55 USD.

    POŁUDNIE BALI
    Popołudniowa wycieczka rozpocznie się wizytą w jednej z najważniejszych świątyń na Bali - Uluwatu. Zbudowana w XI w. świątynia jest widowiskowo położona na szczycie 70-metrowego klifu i jest chętnie odwiedzana przez okoliczne makaki. Obejrzymy tu charakterystyczne dla Bali przedstawienie taneczne Kecak (zwane "małpim tańcem") z motywami z eposu Ramayana.
    Cena ok. 49 USD.

    RAFTING NA RZECE AYUNG
    Dwugodzinny spływ w dół rzeki Ayung (klasa trudności I i II) wśród zapierających dech w piersiach krajobrazów - głębokie doliny, bujne, tropikalne lasy, wodospady i świątynie hinduistyczne kolorowo dekorowane na czas świąt tworzą prawdziwie egzotyczną scenerię.
    Cena ok. 55 USD.

    ELEPHANT SAFARI
    Spotkanie ze słoniami sumatrzańskimi, w czasie którego będziemy mieli okazję przyjrzeć się z bliska tym niesamowitym zwierzętom, nakarmić je i wybrać się na przejażdżkę na ich grzbietach. Tropikalny las porastający teren parku stanowi idealną scenerię dopełniającą tę egzotyczną przygodę dla każdego!
    Cena ok. 75 USD.


    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela na Bali. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób.

    Inne

    Zniesiono obowiązek wizowania dla obywateli polskich. (UWAGA! nie dotyczy posiadaczy paszportów tymczasowych - konieczność wyrobienia wizy przed wylotem we własnym zakresie).
    Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu.

    Z
    alecamy zabranie dolarów amerykańskich, choć można również wymieniać euro lub inne powszechnie akceptowane waluty. Uwaga! W Indonezji nieakceptowane są dolary starych serii (sprzed 2009 r.) banknoty muszą być niezniszczone (bez naddarć).
    .
    Wizy - informacje dla sprzedawców


    Wizy



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Bali

    Położenie

    Hotel położony jest w południowej części wyspy Bali, bezpośrednio przy pięknej plaży Kuta (serwis plażowy bezpłatny). Oddalony 20 min od lotniska i 30 min od centrum miasta Denpasar.

    Hotel

    Położony na terenie 40.000 m2 pośród bujnego tropikalnego ogrodu. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, Wi - Fi (bezpłatne), 2 baseny, 5 restauracji, 3 bary, room service (7.00-23.00), centrum SPA, centrum fitness, pralnia, opieka medyczna (na życzenie), wypożyczalnia samochodów, parking.

    Pokoje

    W hotelu łącznie znajduje się 218 pokoi. Pokój typu Superior (32 m2, pokoje w budynku głównym, sypialnia, widok na ogród), pokój typu Superior Family (58 m2, pokoje w budynku głównym, 2 sypialnie, widok na ogród), pokoje Deluxe Family (64 m2, pokoje w budynku głównym, dwupoziomowy, na piętrze sypialnia, na parterze sypialnia z częścią wypoczynkową). W budynkach bungalow i wille: Deluxe Garden Bungalow (43 m2, sypialnia z małą częścią wypoczynkową, widok na ogród), Deluxe Beach Bungalow (50 m2, położone blisko plaży, sypialnia z częścią wypoczynkową, widok na ogród lub basen). Wszystkie wyposażone są w indywidualne klimatyzacje, łazienki (wanna/prysznic, suszarka do włosów), zestaw do kawy herbaty, mini bar (płatny), telefon, TV sat, sejf, Wi - Fi (bezpłatne), balkon/taras.

    Wyżywienie

    Hotel oferuje wyżywienie w opcji BB (śniadania), HB (2 posiłki dziennie), FB (3 posiłki dziennie) lub All Inclusive (śniadania, obiady, kolacje, przekąski, słodkości i napoje alkoholowe i bezalkoholowe). Bale Banjar - restauracja serwująca dania kuchni międzynarodowej; Lais - restauracja serwująca dania kuchni indonezyjskiej; Yuyake - restauracja serwująca dania kuchni japońskiej; Gino's - restauracja serwująca dania kuchni śródziemnomorskiej; Ocean Terrace - restauracja w której odbywają się kolacje tematyczne. Bary serwujące napoje: Ole Ocean Patio, Lila Chita Lounge, Siku Bar.

    Sport i wellness

    W hotelu znajduje się centrum Spa (płatne) oferujące liczne zabiegi na twarz i ciało, masaże lecznicze i relaksacyjne, centrum fitness, joga, tai chi. Sporty dostępne na terenie obiektu: kort tenisowy, boisko do squash'a, sporty wodne, lekcje tańca.

    Dla dzieci

    Opiekunka (płatna, na życzenie), brodzik.

    Rozrywka

    Muzyka na żywo, zajęcia sportowe, wieczory tematyczne, kurs wycinania owoców i warzyw, kurs tańca balijskiego, kursy gotowania, kursy rzeźbienia w drewnie.

    Sale konferencyjne

    W hotelu znajduje się przestrzeń konferencyjna mieszcząca do 80 osób.

    Strona internetowa

    http://www.legianbeachbali.com/ KATEGORIA LOKALNA 4****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Indonezja/Bali

    Kategoria

    Kategoria Exim Tours: 4* Kategoria lokalna: 4*

    Położenie

    - bezpośrednio przy plaży - ok. 1 km od centrum Nusa Dua - ok .12 km od centrum Kuta - ok. 15 km od lotniska Denpasar

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki, parasole i ręczniki plażowe dla gości hotelu bezpłatne

    Pokoje

    Pokój Deluxe Bungalow - powierzchnia ok. 52 m2 - klimatyzacja indywidualna - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf, mini bar (płatne) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC, wanna/ prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - basen, - leżaki, parasole, ręczniki plażowe - siłownia, - rzutki, boccia, bilard, szachy, szachy ogrodowe, tenis stołowy - siatkówka plażowa, mini piłka nożna, mini golf - nie motorowe sporty wodne: windsurfing i katamaran - dwa razy na pobyt snorkeling ( wymagana rezerwacja ) - wieczorne programy rozrywkowe Płatne - posiłki oraz napoje w Melati Lounge - profesjonalne centrum SPA - nurkowanie, żeglarstwo - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - płytkie obszary w basenie głównym - mini klub - na życzenie i za dodatkową opłatą opieka do dziecka - łóżeczko dla dziecka ( bezpłatne )

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podwieczorek serwowany między obiadem, a kolacją w wyznaczonym barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane 24 h. Obowiązuje stosowny strój podczas śniadania i kolacji. W dniu wyjazdu pakiet all inclusive obowiązuje do godz. 14:00. Kolacja sylwestrowa wliczona w cenę.  

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Soka, restauracja tematyczna Cempaka serwująca dania kuchni indonezyjskiej, restauracja przy plaży Ratna serwująca owoce morza oraz dania z grilla - 5 barów : Soka czynny 24 h, Rijasa Lobby Bar, Ratna, Sriwedari, Cempaka - Melati Lounge - wyłączony z formuły all inclusive

    Dodatkowe informacje

    - obiekt dysponuje 150 pokojami - internet Wi-Fi (bezpłatny) na terenie hotelu - butiki, room service 24 H, usługi pralni, kantor - wypożyczalnia rowerów, parking - 4 sale konferencyjne - dwa razy w tygodniu bezpłatny transfer do centrum Kuta - hotel nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.balitropic-resort.com  

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL i NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Obsługa rezydenta

    Podczas transferu lotnisko-hotel-lotnisko oraz podczas pobytu, klienci objęci są opieką przedstawiciela lokalnego kontrahenta, w języku angielskim.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w południowej części wyspy, w niewielkiej odległości od centrum turystycznej miejscowości Nusa Dua (1 km od centrum), ok. 15 km od portu lotniczego w Denpasar.

    PLAŻA

    położony tuż przy białej, piaszczystej plaży Bali Tropic Beach z imponującym widokiem na Ocean Indyjski. Na plaży za opłatą  bogata oferta sportów wodnych, np. nurkowanie, kajaki czy katamaran, windsurfing, snorkeling (bezpłatnie 2-3 razy), parasailing. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe dla gości hotelu bezpłatne. 

    HOTEL

    Hotel składa się budynku głównego i wielu dwupiętrowych bungalowów mieszczących rożnego typu pokoje gościnne. Niewielkie zabudowania utrzymane w balijskim stylu otacza bujna zieleń tropikalnego ogrodu. Odnowione pokoje urządzone są z wykorzystaniem lokalnych motywów i zapewniają wygodę oraz nowoczesne udogodnienia. Łącznie 150 pokoi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    przestronne lobby, recepcja 24h, 3 restauracje, 4 bary, room service (płatny), pralnia (płatne),taras słoneczny, sala bankietowa, ogród, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne. Dwa razy w tygodniu bezpłatny transfer do centrum Kuta.

    INTERNET

    punkt internetowy za opłatą 

    DLA DZIECI

    płytkie obszary w basenie głównym, mini klub, na życzenie i za dodatkową opłatą opieka do dziecka, łóżeczko dla dziecka

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    sala konferencyjno-bankietowa dla 210 osób

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatne: basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe, siłownia, rzutki, boccia, bilard, szachy ogrodowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, mini golf, niemotorowe sporty wodne: windsurfing i katamaran, dwa razy na pobyt snorkeling ( wymagana rezerwacja ), wieczorne programy rozrywkowe.  Odpłatnie: profesjonalne centrum SPA (zabiegi rewitalizujące, specjalistyczne peelingi, kąpiele w ziołach, w płatkach kwiatów), nurkowanie, żeglarstwo, motorowe sporty wodne na plaży. 

    ZAKWATEROWANIE

    Pokój Deluxe Bungalow: powierzchnia ok. 52 m2, klimatyzacja indywidualna, LCD TV/SAT, telefon, internet Wi-Fi (bezpłatny), sejf, mini bar (płatne), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienka (WC, wanna/ prysznic, suszarka do włosów), balkon/taras. 

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Podwieczorek serwowany między obiadem, a kolacją w wyznaczonym barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane 24 h. Obowiązuje stosowny strój podczas śniadania i kolacji. W dniu wyjazdu pakiet all inclusive obowiązuje do godz. 14:00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    - dwa razy w tygodniu bezpłatny transfer do centrum Kuta - hotel nie jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych - kceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.www.balitropic-resort.com

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, prywatny transfer lotnisko - hotel - lotnisko z asysta anglojęzyczną,  zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego biura, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT.  Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych,  w przypadku wykupienia wycieczek napiwków dla anglojęzycznego przewodnika (5.00USD/pax/day) oraz kierowcy (3.00USD/pax/day)  Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wiza, paszport, warunki wjazdowe:   Polscy turyści mogą wjeżdżać do Indonezji bez wiz, w ramach wprowadzonego w dniu 10.06.2015 r. dekretu, w którym Indonezja jednostronnie zniosła obowiązek wizowy dla obywateli 45 krajów. Wjazd bezwizowy obejmuje okres 30 dni i nie podlega przedłużeniu. Przy wjeździe do Indonezji paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy. Na żądanie władz imigracyjnych należy okazać bilet powrotny lub bilet na dalszą podróż.  Przy wjeździe do Indonezji należy posiadać przy sobie kartę kredytową,  gdyż w niektórych hotelach przy kwaterowaniu  wymagany jest depozyt zabezpieczajacy (blokada środków na koncie ewentualnie  płatny gotówką), rozliczany przy wymeldowaniu Klientów. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora

    WAŻNE INFORMECJE

    UWAGA: Dodatkowe łóżko w Indonezji może być standardowym łóżkiem, dostawką w postaci sofy, rozkładanego fotela lub materacem. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Indonezja/Bali

    Opis

    Malowniczo położony hotel znajduje się na terenie pięknego, tropikalnego ogrodu o pow. 3 ha, przylegającego do własnej, piaszczystej plaży. W rozległym, orientalnym ogrodzie mieści się wspaniały odkryty basen o nieregularnym kształcie z tarasami słonecznymi z miejscami do opalania, barami i drewnianą architekturą ogrodową utrzymaną w balijskim stylu. Hotel znajduje się kilkanaście minut jazdy od lotniska oraz kilka minut jazdy taksówką od centrum Nusa Dua. Teren hotelowy sąsiaduje z plażą Tanjung Benoa, przy której panują wspaniałe warunki do opalania i uprawniania sportów wodnych. Hotel składa się budynku głównego i wielu dwupiętrowych bungalowów mieszczących rożnego typu pokoje gościnne. Niewielkie zabudowania utrzymane w balijskim stylu otacza bujna zieleń tropikalnego ogrodu. Odnowione pokoje urządzone są z wykorzystaniem lokalnych motywów i zapewniają wygodę oraz nowoczesne udogodnienia. Pokoje Royal Deluxe znajdują się w odrębnym kompleksie dwupiętrowych budynków mieszczącym się w innej części egzotycznego ogrodu.

    Lokalizacja

    w Nusa Dua, przy plaży, ok. 5 km od centrum, ok. 14 km od lotniska, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 150, restauracje: 3, lobby bar, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, skrzynka pocztowa, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar, lodówka, telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

    w cenie pokoje typu deluxe.

    Za dopłatą dostępne pokoje typu:
    1. deluxe bungalow
    2. royal room
    3. suite

     

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling, siatkówka, kajaki, windsurfing, narty wodne (płatne), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

    Sport i fitness

    nauka nurkowania (płatna), tenis stołowy, masaże (płatne), centrum fitness (płatne), SPA (płatne), rzutki, bilard, boule, sporty wodne przy basenie, zabiegi lecznicze (płatne).

    Rozrywka

    dzienne animacje, wieczorne animacje, program artystyczny.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    w cenie śniadania

    Informacje dodatkowe

    bezpłatny bus hotelowy do Nusa Dua Shopping Center.

    Cena zawiera

    • przelot na trasie Polska - Denpasar - Polska z przesiadką w porcie europejskim i azjatyckim
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa w języku polskim dostępna przez cały rok (za wyjątkiem 7 maja - 10 czerwca 2019)

    Informacje wizowe

    Wizy

    Wizy dla obywateli Polski udających się do Indonezji w celach turystycznych zostały zniesione. Ruch bezwizowy możliwy jest na 5 międzynarodowych lotniskach (Soekarno Hatta – Jakarta, Ngurah Rai – Bali, Kualanamu – Medan, Juanda – Surabaya oraz Hang Nadim – Batam) oraz w 4 międzynarodowych portach morskich (Sri Bintan Pura – Tanjung Pinang, Batam Center – Batam, Sekupang – Batam oraz Tanjung Uban – Tanjung Uban). W w/w portach lotniczych i morskich obywatel Polski otrzyma bezpłatne zezwolenie na wjazd do Indonezji i 30-dniowy pobyt, który nie może zostać ani przedłużony, ani zamieniony na pozwolenie na pobyt stały. Nie ma możliwości otrzymania indonezyjskiej wizy na lądowej granicy między Timorem Wschodnim a Indonezją (Atambua).


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    BestReisen

    Szukasz wakacji do Indonezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Ekskluzywny hotel zbudowany w subtelnej mieszance balijskiej i nowoczesnej architektury. Oferuje wszystko co niezbędne na wspaniałe i relaksujące wakacje nad brzegiem Oceanu Indyjskiego.

    Położenie

    Na południowym wybrzeżu Bali, przy plaży Nusa Dua. Odległość od lotniska wynosi ok. 12 km.

    Wyposażenie

    Recepcja, room service, restauracje: Cempaka (kuchnia lokalna), Soka (kuchnia międzynarodowa), Ratna (owoce morza, grill), kilka barów, basen, centrum SPA, sklep, centrum biznesowe, poczta, doktor na żądanie, wypożyczalnia samochodów/skuterów, biblioteka, kantor, siłownia.

    Pokoje

    Pokoje Deluxe - gustowne, nowocześnie wykończone, wyposażone w: klimatyzację, łazienkę z wanną/prysznicem, suszarkę, telewizor, telefon, minibar, zestaw do kawy/herbaty, sejf, darmowe Wi-Fi, balkon/taras.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych miejscach i godzinach

    Sport i rozrywka

    Basen, siłownia, centrum SPA, siatkówka plażowa, bilard, snorkeling, windsurfing, sporty wodne na plaży (m.in. narty wodne, wędkowanie, rejsy katamaranem, łódź ze szklanym dnem).

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny do 30 dni wiza nie jest wymagana. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczna obsługa, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Bali Tropic Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Bali Tropic Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Bali Tropic Resort:
    5.3 / 6

    Polecam tylko dla par 2008-02-13
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.5

    4.1
    Kameralny, spokojny, przytulny 2008-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.8

    polecany dla osób ceniących ciszę i kameralną atmosferę. raczej nie dla osób młodych i szukających r...
    więcej

    4.6
    Bardzo spokojny i nudny 2009-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.5

    4.7
    Serdecznie polecamy! 2010-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Wybraliśmy się do tego hotelu na naszą podróż poślubną. W związku z tym dostaliśmy kosz kwiatów i ta...
    więcej

    5.4
    Wspaniały hotel na podróż poślubną 2010-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Kameralny hotel, zatopiony w zieleni, bardzo czysty. Dobre jedzenie, ogólnie do all inclusive trudno...
    więcej

    5.5
    Rewelacyjne wczasy 2011-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel bardzo fajny taki stylowo urządzony, ma bardzo ładny i zadbany ogród, śniadanko jadły z nami w...
    więcej

    5.2
    Napewno godny polecenia 2011-10-31
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wspaniała osługa, piękny ogród, kameralnie 2012-01-31
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    wspaniala obsluga, wspanialy, przepiekny pokoj, miejsce idealne na wypoczynek, kameralnie, spokojnie...
    więcej

    5.7
    Piękny hotel 2013-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Dobry hotel 2016-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Wszystko na dobrym poziomie wypoczynek udany Plaza bardzo blisko pokoje duze przestronne basen czys...
    więcej

    5.8
    Raj na Bali 2017-01-31
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.8

    Jest to jeden z nielicznych hoteli na Bali w stylu indonezyjskim.Ladnie usytuowany,dużo zieleni,pryw...
    więcej

    4.6
    Dobry wybór 2017-04-02
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Rewelacja 2017-04-15
    Szczegóły oceny hotelu Bali Tropic Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Bali Tropic Resort - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj deluxe bungalow
    deluxe bungalow dbl_deluxe bungalow
    DELUXE SGL
    deluxe bungalow dbl
    2 os. pokoj deluxe bungalow
    pokoj 2-os. z dost.
    pokoj 2-osobowy
    Pokój DELUX
    Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou
    Deluxe
    Deluxe 2+1
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    pokoj 1-osobowy

    Bali Tropic Resort - Możliwości wyżywienia:


    Bali Tropic Resort - miasta wylotu:


    Bali Tropic Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Bali Tropic Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00