cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
  • Hotel Eftalia Aqua Resort, Riwiera Turecka
1 / 45
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
21.04 - 24.04
już od 456 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 23.10
już od 419 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Eftalia Aqua Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Eftalia Aqua Resort
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Eftalia Aqua Resort:
3.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Eftalia Aqua Resort:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021

Hotel Eftalia Aqua Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Konakli
  • w centrum Alanya-Türkler
  • ok. 50 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 105 min

polozenie

  • ok. 4 km od centrum Konakli
  • w centrum Alanya-Türkler
  • ok. 50 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 105 min

plaza

  • ok. 50 m od plaży (dojście przejściem podziemnym)
  • piaszczysto-żwirowa
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • windy
  • taras
  • ogród
  • Wi-Fi: w całym hotelu
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony, w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

470

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • goście zakwaterowani w tym obiekcie mogą korzystać z infrastruktury kompleksu Eftalia Island (bary i restauracje, kompleks basenów zewnętrznych, aquapark ze zjeżdżalniami, strefa spa & wellness)
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen: ze słodką wodą
  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt
  • ręczniki: wymagana kaucja

  • aquapark: ze zjeżdżalniami
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    • brodzik dla niemowląt
    • łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
    • międzynarodowe animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
    • plac zabaw
    • minidyskoteka

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • aerobik
    • aqua fitness
    • piłka nożna
    • siatkówka plażowa
    Płatne
    • strefa spa
    • łaźnia parowa
    • sauna fińska
    • hammam
    • pokój relaksacyjny
    • masaże
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych

    rozrywka

    • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowy program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • rzutki
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka dla dorosłych

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 28 m2
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój rodzinny FZX2
    • 3-5 os.
    • ok. 43 m2
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie, woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 12:00 - 16:00
    • przekąski o północy
    • ciasto: codziennie 12:00 - 16:00
    • lody: codziennie 14:00 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja: bufet dla dzieci, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja a la carte: wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja a la carte: wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • pub
  • bar na plaży
  • cukiernia
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Alanya

    OPIS

    Gwarancja udanych rodzinnych wakacji. Na Gości czeka tu wiele atrakcji - aquapark, centrum SPA i bogaty wachlarz zajęć sportowo-rekreacyjnych. Największą z atrakcji jest niewątpliwie pobliski Park Wodny Eftalia Island z kilkunastoma zjeżdżalniami.

    lokalizacja

    4 km od Konakli, 18 km od centrum Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 38000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Odnowiony w 2020 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (6), pralnia (płatna), basen odkryty, aquapark (bezpłatny, 8 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00, 14:00-17:00). Bezpłatny wstęp do Parku Wodnego EFTALIA ISLAND.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa, dojście do plaży tunelem.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), bar na plaży, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 7 budynkach: - 2 budynki główne (liczba pięter: 5, liczba wind: 6) - 5 aneksów (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje standardowe large dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon - pokoje rodzinne A dla max. 5 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany raz w tygodniu), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, Burgerland, restauracje a la carte (2), bary (6), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej - późne śniadanie (10:00-11:00), przekąski (00:00-23:59) serwowane w "Burgerland" - podwieczorek (11:00-17:00) serwowany w cukierni - lody - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - jedna wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis, wymagana rezerwacja. - włoska, turecka

    z myślą o dzieciach

    - brodzik - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (2) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu dla dzieci w restauracji - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    - tenis stołowy - rzutki - piłka nożna - siatkówka plażowa - siłownia - animacje w nocy, w dzień

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - minigolf - bilard - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż - sauna - jacuzzi - dyskoteka - łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK - Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE - Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK - Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA) - Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK - Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 1 GOŚĆ NA 4 M2 - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK - Czy na leżakach są materace? - NIE - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (INDYWIDUALNIE PAKOWANE) - Czy leżaki są dezynfekowane? - NIE - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - SAMOOBSŁUGA - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK (10:00-12:00, 13:30-17:00) - Czy centrum SPA jest czynne? - TAK - Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK - Czy siłownia jest czynna? - NIE - Czy mini klub jest czynny? - TAK - Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK (ANIMACJE W CIĄGU DNIA I WIECZOREM

    Aktualizacja opisu

    01.04.2021 09:49

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - ok. 100 m od plaży (przejście pod ulicą) - w Turkler - ok. 18 km od centrum Alanyi - ok. 100 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt) - nowoczesny kompleks basenowy Eftalia Island z 13 zjeżdżalniami, barami, dyskoteką i amfiteatrem

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 24 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (Standard) - powierzchnia ok. 34 m2 - wyposażony podobnie jak pokój standardowy, możliwość 2 dostawek Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 43 m2 - 2 łączone pokoje wyposażone podobnie jak pokój Standardowy, możliwość 2 dostawek  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - kompleks basenowy i aquapark na terenie obiektu - kompleks basenowy i aquapark Eftalia Island przy plaży - leżaki, materace i parasole przy basenach - sala fitness, aerobik, tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka plażowa, koszykówka - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy rozrywkowe na terenie Eftalia Island: animacje, muzyka na żywo, dyskoteka Płatne - bilard - kort tenisowy, boisko do piłki nożnej - spa, masaże - sporty wodne na plaży  

    Dla dzieci

    - brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub, animacje - wysokie krzesełka i menu w restauracji głównej

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, liczne przekąski i lody w ciągu dnia, hamburgery 24H. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00 w wybranych barach, bar w lobby 24H. Restauracja a'la carte w hotelu bezpłatnie, wymagana rezerwacja, restauracje a'la carte i bar w dyskotece na terenie Eftalia Island płatne.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja a'la carte - restauracje a'la carte na terenie Eftalia Island (płatne) - bar w lobby - bar przy basenie - bar w aquaparku - bar amerykański z hamburgerami - pub Efes - kawiarnia - snack bar na terenie Eftalia Island - bar na plaży na terenie Eftalia Island (tylko napoje bezalkoholowe i piwo) - bar w dyskotece na terenie Eftalia Island (płatny)

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2011 roku, dysponuje 470 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - mini market, sklep z pamiątkami, kantor, wypożyczalnia samochodów - www.eftaliahtels.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Nekera

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Położenie

     hotel oddalony o ok. 4 km. od Konakli oraz o ok. 18 km od centrum Alanyi. Do lotniska w Antalyi ok. 100 km. 

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa plaża. Hotelowy odcinek należący do kompleksu Eftalia Island oddalony o ok. 100 m. (dojście przejściem podziemnym). Leżaki, parasole słoneczne w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Bar przy plaży. 

    Wyposażenie

    hotel Eftalia Aqua należy do kompleksu kilku hoteli Eftalia Hotels i oferuje 470 pokoi w dwóch budynkach głównych (5 pięter, windy) oraz 5 budynkach bocznych (3 piętra, windy). Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją, lobby z miejscami do wypoczynku, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, restauracja Burgerland, 6 barów, sklepy, punkty usługowe.. Na zewnątrz kompleks basenów, aqua park z 8 zjeżdżalniami dla dorosłych i 3 zjeżdżalniami dla dzieci (czynne w określonych godzinach). Ponadto dla gości Eftalia Aqua Gości bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Eftalia Island. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach gratis. 

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

    Zakwaterowanie

    pokoje dwuosobowe standard (DBL STANDARD): ok. 24 m2; klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV-Sat., telefon, sejf, minibar (codziennie uzupełniany o napoje), czajnik elektyryczny, balkon, wanna, WC, suszarka do włosów. Pokoje dwuosobowe większe (DBL LARGE): ok. 28 m2; dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka. Pokoje rodzinne (FAMILY): ok. 43 m2; dwa pokoje połączone drzwiami, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. 

    Sport

    siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie, piłka nożna, siatkówka plażowa, rzutki. Za opłątą: bilard, kort tenisowy, sprzęt i oświetlenie, minigolf, sporty wodne na plaży. 

    Wellness

    za opłatą: centrum Spa,  oferujące saunę, hammam, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże. 

    Rozrywka

    międzynarodowe animacje w dzień i wieczorem, zawody sportowe, gry i konkursy. Wieczorne przedstawienia, kabarety, show w amfiteatrze, muzyka na żywo. Za opłatą wstęp do dyskoteki (dla dorosłych).

    Dzieci

    oddzielny brodzik, zjeżdżalnie, minizjeżdżalnie i wodny plac zabaw dla najmłodszych, miniklub dla dzieci 4-12 lat, animacje, gry i zabawy, minidyskoteki, plac zabaw, wysokie krzesełka i menu dla dzieci w restauracji. 

    Ultra All inclusive

    trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w godz. 12-16:00 oraz o północy. Po południu kawa, herbata, ciasto. Lody w godz. 14-16:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wybranych barach 24 godz. na dobę. Raz na pobyt możliwa kolacja w jednej z restauracji a la carte (włoskiej lub tureckiej). 

    Kategoria Nekera

    5 gwiazdek, kategoria lokalna: 5 gwiazdek.

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu. 

    Mocne strony

    - Wspaniały hotelowy Aquapark - Park Wodny kompleksu Eftalia Island - Bogaty program sportowo-animacyjny - Ultra All inclusive dostępne 24 godz.


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy hotel otwarty w maju 2011 r., zajmuje powierzchnię 38 500 m2 (wspólnie z Eftalia Village tworzy duży kompleks). Należy do tureckiej sieci hotelowej Eftalia Hotels. Dużo atrakcji, nowoczesny park wodny, doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi.

    Położenie

    W miejscowości Turkler, ok. 4 km od Konakli, 18 km od centrum Alanyi, 105 km od lotniska w Antalyi. Prywatna plaża piaszczysto-żwirowa, ok. 150 m od hotelu (przejście przez ulicę lub tunelem, serwis plażowy bezpłatny, odpłatna wymiana ręczników).

    Wyposażenie

    Elegancki hol powitalny, recepcja 24h, kantor wymiany walut, restauracja główna z częścią na zewnątrz, pub Efez, 8 barów (w tym na plaży i przy basenach, Burger Bar i Bistro Lobby bar czynne są cała dobę), łącza internetowe, dwie restauracje a la carte (włoska i turecka), kawiarenka internetowa, pralnia, centrum biznesowe, wypożyczalnia samochodów, room service, salon fryzjersko-kosmetyczny, fotograf, kwiaciarnia, sklepy.

    Pokoje

    470 pokoi, w tym większość typu Standard (ok. 25 m2). Wszystkie wyposażone są w łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), klimatyzację sterowaną indywidualnie, bezpłatne Wi-Fi, telefon, TV sat (LED), sejf, minibar. Pokoje typu Large są podobnie wyposażone, różnią się metrażem (ok. 34 m2). Istnieje również możliwość rezerwacji pokoi rodzinnych (powierzchnia ok. 43m2) z dwoma sypialniami oddzielonymi drzwiami wewnętrznymi (możliwość zakwaterowania do 5 osób). Pokoje typu Economy to kilka pokoi wydzielonych przez hotel jako propozycja o niższym standardzie oraz w atrakcyjniejszej cenie. Obniżony standard pokoi polegać może na mniejszym metrażu, braku balkonu, gorszym widoku, lokalizacji pokoju na parterze, niskim parterze, w sąsiedztwie kuchni, restauracji czy dyskoteki.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive - Śniadania (07.00-10.00), obiady ( 12.30-14.00), kolacje (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania (10.00-11.00), przekąski ciepłe i zimne w ciągu dnia, podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w wybranych lokalach przez całą dobę, jedna kolacja w restauracji a' la carte (konieczna rezerwacja), minibar uzupełniany raz dziennie napojami bezalkoholowymi.

    Sport i rozrywka

    Park wodny ze zjeżdżalniami dla dorosłych i dla dzieci, centrum spa (bogata oferta masaży, peelingi), fitness, łaźnia turecka, sauna, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, program rozrywkowy, dyskoteka. Ponadto możliwość bezpłatnego z korzystania z aquaparku Eftalia Island. Płatne - sala gier, bilard, oświetlenie kortów, masaże, zabiegi pielęgnacyjne w spa, sporty wodne.

    Dla dzieci

    2 brodziki, zjeżdżalnie i atrakcje wodne, miniklub (4-12 lat), sala zabaw, plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Turkler, 4 km od miejscowości Konakli, 18 km od Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Po drugiej stronie ulicy; leżaki, parasole i materace bezpłatne; wymiana ręczników plażowych płatna.

    Zakwaterowanie

    470 pokoi; Typy pokoi: standard (24 m), standard large (28 m), rodzinne typu A (43 m, 2 sypialnie), rodzinne typu B (58 m, 2 sypialnie); 5 pokoi przystosowanych jest dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, telewizor, mini bar, łazienka z WC, suszarka do włosów, sejf (bezpłatny), balkon.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 3 restauracje a la carte; Lobby bar, 2 bary przy basenach, Efes Pub, cukiernia, bar w dyskotece, Aqua bar, Snack bary przy basenie i na plaży.

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia przy basenie i na plaży; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne przez całą dobę (jeden bar otwarty jest również w godzinach nocnych).

    Sport i Rozrywka

    2 baseny zewnętrzne, Aquapark składający się z 3 basenów dla dorosłych i jednego dla dzieci; Bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka, centrum fitness, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka plażowa, rzutki, aerobik; Odpłatnie: sauna fińska, oświetlenie kortu tenisowego i wypożyczenie sprzętu, bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Plac zabaw dla dzieci, mini klub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-16 lat), 2 brodziki.

    Pozostałe udogodnienia

    4 sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, sklepy, usługi pralnicze

    Naszym zdaniem

    Znany hotel sieci Eftalia oferujący duży Aquapark i świetną infrastrukturę zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.

    Strona internetowa

    www.eftaliahotels.com Uwaga! W okresie wiosennym (marzec-kwiecień) baseny zewnętrzne są zamknięte, nie działają animacje, nie wszystkie atrakcje sportowe są dostępne oraz może się różnić opcja wyżywienia (HB, All Inclusive zamiast Ultra All - w zależności od hotelu)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Sunshine

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Alanya

    Opis hotelu

    Lokalizacja

    - odległość od plaży

    100m

    - położenie

    Turkler

    - odległość od najbliższego miasta

    4km Konakli

    - odległość od centrum Alanyi

    18 km

    - odległość od lotniska

    100 km Plaża - żwirowo - piaszczysta - leżaki, parasole, materace- bezpłatnie - ręczniki plażowe bezpłatnie, wymiana ręcznika dodatkowo płatna Hotel

    - ilość gwiazdek

    5

    - rok otwarcia

    2011

    - ilość pokoi

    470

    - ilość basenw

    3 dla dorosłych i 3 brodziki dla dzieci, Aquapark (3 baseny, 11 zjeżdżalni) Udogodnienia

    - bezpłatne

    sala telewizyjna, dyskoteka, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sala fitness

    - płatne

    punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodw, jubiler, sklepiki, centrum SPA, sauna fińska, masaże, peeling, salon gier- możliwość płatności kartą- 4 sale konferencyjne Internet - WI FI w lobby bezpłatnie Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosw, klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV, mini bar(dodatkowo płatny), sejf(dodatkowo płatny), telefon, balkon lub taras - pokoje standardowe - 24m2, pokoje Large - 28 m2, pokoje Family 1 - 43 m2 (2 sypialnie; maks. 4 os.), pokoje Family 2 - 58 m2 (2 sypialnie; maks. 5 os.) Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja głwna, Snack Bar, 3 restauracje a la carte: Per Quarry, Burger Land, włoska

    - Bary

    bar przy basenie, bar przy głwnym basenie, bistro lobby bar, Efes Pub bar, bar na plaży, lobby bar, kawiarnia, bar w dyskotece, Aqua bar Wyżywienie

    - godziny Ultra All inclusive

    24h

    - posiłki

    śniadanie, pźne śniadanie, obiad, przekąski w ciągu dnia, lody, kolacja, zupa o płnocy Rozrywka - animacje dzienne i wieczorne - muzyka na żywo-dyskoteka Sporty

    - bezpłatne

    kort tenisowy, siatkwka plażowa, strzelanie z łuku, koszykwka, rzutki, aerobik, aqua aerobik

    - płatne

    sprzęt do gry w tenisa i oświetlenie kortu, ping pong, bilard, sporty wodne i nurkowanie. Dla dzieci (bezpłatnie) - 3 brodziki - zjeżdżalnie - plac zabaw - mini Club (4-12 lat) - junior Club (13-16 lat) - kącik dla dzieci w restauracji, - wysokie krzesełka w restauracji,

    - lodyStrona oficjalna hotelu

    http://www.eftaliahotels.com/Uwaga operatora: rezerwacje dokononywane na mniej niż 7 dni przed wylotem wymagają dodatkowego potwierdzenia w hotelu


    Orex

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel otwarty w 2011 roku, usytuowany na powierzchni 38.500 m², składa się z 2 budynków i 5 villi; do dyspozycji gości: kompleks basenów zewnętrznych, aquapark, restauracja główna, 2 restauracje A la carte (raz na pobyt bezpłatnie), Burgerland, cukiernia, liczne bary, sala konferencyjna

    Położenie

    Tűrkler, ok. 4 km od Konakli, ok. 18 km od centrum Alanyi, ok. 100 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 100 m od hotelu (przejście tunelem), bezpłatny serwis plażowy (leżaki, parasole, materace), ręczniki plażowe- deopozyt (ok. 5€), bar na plaży (bezpłatne napoje bezalkoholowe)

    Zakwaterowanie

    470 pokoi: 133 pokoje standardowe (ok. 24 m²), 177 pokoi standardowych-large (ok. 34 m²), 79 pokoi rodzinnych (ok. 43 m², 2 sypialnie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (bezpłatny), minibar (uzupełniany w napoje bezalkoholowe 1x/tydz.), balkon

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-16:00), słodkie przekąski (11:00-17:00), Burgerland (24 h); bezpłatne lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lobby bar 24 h); dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne, alkohol importowany i wysokojakościowy, napoje alkoholowe w części Eftalia Island, kawa po turecku

    Sport i rozrywka (w cenie)

    animacje (w części Eftalia Island), amfiteatr, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka (napoje płatne), aerobik, aqua aerobik, sauna (w wyznaczonych godzinach), siłownia, rzutki, siatkówka plażowa, koszykówka, piłka nożna, kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt za opłatą), bezpłatne Wi-Fi

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, łaźnia parowa, oświetlenie boiska do piłki nożnej, lekarz, fryzjer, pralnia, mini market, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik, mini zjeżdzalnie, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), wynajęcie wózka (płatne)

    WWW

    www.eftaliahotels.com *** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w miejscowości Türkler, 18 km od Alanyi, 62 km od Alanyi-Gazipaşa lotniska i 105 km od lotniska w Antalyi.

    PLAŻA

    Prywatna, piaszczysto-żwirowa, 50 m od hotelu przejście do plaży przez ulicę lub tunelem. Beach Bar Eftalia Island serwuje przekąski i napoje bezalkoholowe. Leżaki i parasole bezpłatne. Wspólna strefa przy plaży Park Wodny Eftalia Island bezpłatny dla Gości hoteli sieci Eftalia.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 5* Kompleks hotelowy położony na powierzchni 38.500m składający się dwuskrzydłowego budynku głównego z pokojami standardowymi i rodzinnymi, 6 pięter i 3 budynków z pokojami z bezpośrednim dostępem do basenów. Doskonała propozycja na rodzinne wakacje.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja 24h, przestronne lobby, windy, taras słoneczny, główna restauracja z tarasem, 2 restauracje a'la carte, bar w lobby, bar przy basenie, pub, bar na plaży, pub Efes, Burgerland, cukiernia, minimarket, butik, jubiler, usługi pralni chemicznej, sklep z pamiątkami, parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.  

    INTERNET

    Internet WiFi bezpłatnie w lobby, kawiarenka internetowa płatna.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    sala konferencyjna

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    bezpłatnie - basen główny o powierzchni 840m, basen dla dorosłych, leżaki i parasole przy basenach, ręczniki plażowe depozyt, siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, szachy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka Eftalia Island. Aquapark z 13 zjeżdżalniami, m.in.: blackhole (89 m), rafting (69 m), twister (55 m), do części wymagane koła, baseny ze zjeżdżalniami dla dzieci, ośmiornicą i statkiem pirackim. odpłatnie - bilard, centrum SPA,masaż, jacuzzi, kort tenisowy (oświeltnie i sprzęt do gry), sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    2 brodziki, 1 brodzik kryty, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, specjalne menu w restauracji i wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 470 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 24m, pokoje typu large o powierzchni 34m i pokoje typu family o powierzchni 43m - 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami. Wszystkie pokoje klimatyzowane, wyposażone w łazienki ( suszarki do włosów), TV/SAT, telefon sejf, mini bar oraz balkon.

    WYŻYWIENIE

    Ultra All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, późne śniadania, przekąski, nocne przekąski, popołudniowa kawa, herbata, ciastka i lody. Wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe (24h). Opcja ultra all inclusive nie zawiera: alkoholi importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, kaw po turecku.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.eftaliahotels.com Pokoje dla niepełnosprawnych na zamówienie.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Oferta

    Hotel Eftalia Aqua należący do sieci Eftalia Hotels to idealne miejsce na wakacje dla całej rodziny. Oprócz bogatej infrastruktury hotelowej, Goście mogą korzystać ze wspólnego kompleksu basenowo-rozrywkowego Eftalia Island", zlokalizowanego tuż przy doskonale zagospodarowanej plaży.

    Położenie

    W Turkler, przy lokalnej drodze, 2 km od sklepów, ok. 4 km od centrum Konakli, 18 km od Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    Ok. 50 m od hotelu (plaża oddzielona ulicą - przejście tunelem), piaszczysto-żwirowa, zejście do wody kamieniste; parasole, leżaki bezpłatnie, ręczniki za kaucją. Na plaży kompleks basenów i bary.

    Hotel

    Internet - Wifi-bezpłatne w lobby. Dwa budynki główne, 5 willi, 470 pokoi, recepcja z lobby, punkt wymiany walut, windy, taras i ogród. Płatne: pralnia, punkt medyczny, butik, jubiler, fryzjer. Część udogodnień hotelowych znajduje się na terenie "Eftalia Island". Kategoria lokalna *****

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów), telefon, TV- Sat, mini bar, sejf, balkon. Standardowe - ok. 24 m2, 2-osobowe z możliwością dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka. Standardowe BIG - ok. 34 m2, 2-osobowe z możliwością dla osoby dorosłej lub 2 dzieci. Rodzinne typu A - ok. 43 m2, z dwiema sypialniami, dla 4 osób dorosłych lub 2 os. dorosłych i 2 dzieci. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi. Brak możliwości wyboru lokalizacji pokoju. Pokoje o podwyższonym standardzie dodatkowo płatne.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    Kompleks 4 basenów ze zjeżdżalniami na terenie hotelu, leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za kaucją, aerobik. Kompleks rozrywkowo-wypoczynkowy Eftalia Island: aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, baseny, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za kaucją. Przykładowe bezpłatne atrakcje: mini boisko do piłki nożnej, kort tenisowy, amfiteatr, plac zabaw, dyskoteka, siatkówka plażowa, tenis stołowy, programy animacyjne, wieczorne pokazy i programy rozrywkowe w amfiteatrze. Płatne - strefa SPA, masaże, łaźnia parowa, sauna, hammam, oświetlenie boiska i kortu tenisowego, sprzęt do gry w tenisa, bilard, sporty wodne na plaży (w ofercie zewnętrznych firm).

    Dla dzieci

    Basen ze zjeżdżalniami, brodzik na terenie hotelu. Na terenie Eftalia Island" miniklub (4-12 lat), plac zabaw, brodzik z małą zjeżdżalnią.

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive: Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadania; kawa/herbata i ciastka w kawiarni, w ciągu dnia przekąski, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne 24 h w wyznaczonych barach. Raz na pobyt posiłek w restauracji a'la carte (w zależności od dostępności, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Część punktów gastronomicznych znajduje się na terenie Eftalia Island". W barach na terenie Eftalia Island" oraz w barze na plaży wyznaczone przez Hotel napoje alkoholowe są płatne. Płatne: napoje importowane, kawa po turecku, kawa ziarnista, wyciskane soki, koktajle, napoje w dyskotece na plaży. Noszenie bransoletki All Inclusive jest obowiązkowe.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte, lobby bar, bar przy basenie, pub, bar na plaży, cukiernia.

    Warto wyróżnić

    * jeden z największych kompleksów basenowo-plażowych na Riwierze Tureckiej * obiekt należy do słynnej sieci Eftalia Hotels * rodzinne wakacje * dużo atrakcji sportowych

    Informacje dodatkowe

    Część sportów, gier i menu może być dodatkowo płatna. Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach All Inclusive Goście otrzymują. Godziny działania aquaparku w sezonie i poza sezonem ustala dyrekcja hotelu, godziny działania aquaparku mogą ulec zmianie. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/ niski). All Inclusive w wyznaczonych miejscach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2019. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

    Aktualizacja

    Oficjalna kategoria lokalna 5* Od 2 marca 2020 roku obywatele Polski są zwolnieni z obowiązku wizowego w Turcji. Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędny jest paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji. Polacy będą mogli przebywać w Turcji bez wizy przez 90 dni w okresie 180-dniowym.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. UWAGA! W przypadku ofert realizowanych liniami rejsowymi Corendon za zmiany Uczestnika/nazwiska linie mogą pobrać opłatę jak za wystawienie nowego biletu.

    HOTELE

    W chwili obecnej wszystkie hotele wdrażają nowe regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego i beztroskiego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji oraz animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi w danym kraju wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotera oraz turyści. Obowiązek dostosowania sie do reżimu stanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Górne piętra są łatwo osiągalne za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia, bar i pub. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę kwater podkreśla boczny widok na morze. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Obiekt oferuje pełen atrakcji program outdoorowy z rowerem / rowerem górskim, tenisem ziemnym, siatkówką plażową, koszykówką i strzelaniem z łuku. Przejażdżki na bananie wodnym i kanadyjki dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Pozostałe opcje spędzenia wolnego czasu, jak jet ski, oferowane są przez organizatorów zewnętrznych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Eftalia Aqua Resort

    Opinie o Hotelu Eftalia Aqua Resort

    1.0
    zdecydowanie odradzam

    Uwaga na ten hotel. Po przyjeździe brak pokoi dla nas. Przenieśli nas do innego hotelu kilka kilometrów od eftalia. Dodatkowo 9 godzin do 4 w nocy spędziliśmy w holu recepcji. Odradzam i przestrzegam przed tym hotele oraz biurem Coral od którego uzyskaliśmy 0 pomocy.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel dla wszystkich. Jest ogromny, zajmuje bardzo duży teren, szkoda tylko że nie ma porządnego ogrodu tylko kilka drzewek. Wspaniały kompleks basenów i zjeżdżalni, do tego centrum spa, kilka restauracji i barów... w każdym wypadku jest co robić przez cały dzień :-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi ze względu na świetny aquapark, zjeżdżalnie bardzo bezpieczne a woda cieplutka. Minusem jest jednak znaczna odległość od centrum miasta, jednak atrakcji w hotelu jest tak dużo że wcale nie trzeba z niego wyjeżdżać. Super wakacje, na pewno tutaj wrócimy w przyszłości!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam na przełomie kwietnia/maja 2011, byłam z mężem i 1,5 rocznym synkiem , Hotel z tego co sie dowiedzialam dopiero co sie otworzył. Mieliśmy wykupione wczasy w innym hotelu obok- ale tam nie było miejsc i dali nas do tego hotelu. Czyściutko, jedzenie pyszne- nie do przejedzenia. Obsługa rewelacyjna, Pokoje codziennie sprzątane. Mnóstwo zjeżdżalni na basenach, plaża taka sobie dopiero w sumie co ją urządzali, animacje dla dzieci były, domki dla dzieci też sie dopiero co organizoały( tam mozna dziecko zostawić żeby się bawiło pod opieką opiekuna od 3 lat dziecko, były zabawki , piłki, malowali- domek holenderski, niemiecki, angielski) . Jak ktoś ma pytania proszę pisać :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Eftalia Aqua Resort - możliwości zakwaterowania:

    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 3PAX
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    pokój 2-osobowy big dbl run of the house
    Pokój 2-osobowy
    pokój rodzinny family room type a
    family room 2 bedrooms standard
    Pokój 1-osobowy
    family room double standard
    Double Standard
    STANDARD ROOM
    STANDARD ROOM SINGLE USE
    Single w. Child Standard
    Single Use Standard
    FAMILY ROOM -
    STANDARD LARGE ROOM
    STANDARD ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
    pokój dwuosobowy większy
    pokój dwuosobowy standard
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS 2PAX
    pokój rodzinny

    Eftalia Aqua Resort - Możliwości wyżywienia:


    Eftalia Aqua Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Eftalia Aqua Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00