cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
  • Hotel High Beach, Kreta
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 2980 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.05 - 17.05
już od 2440 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu High Beach
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel High Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu High Beach:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu High Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

High Beach to kameralny hotel usytuowany blisko centrum Malii ze sklepami i tawernami. Teren hotelu i ogród jest bardzo zadbany. High Beach posiada nowoczesne pokoje oraz świetną kuchnię. Polecamy dla miłośników plażowania i życia nocnego, a także na romantyczne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum turystycznej miejscowości Malia, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza - leżaki i parasole na plaży gratis
  • butikowy, kameralny hotel
  • bardzo dobra jakość obsługi i wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel High Beach w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

High Beach to kameralny hotel usytuowany blisko centrum Malii ze sklepami i tawernami. Teren hotelu i ogród jest bardzo zadbany. High Beach posiada nowoczesne pokoje oraz świetną kuchnię. Polecamy dla miłośników plażowania i życia nocnego, a także na romantyczne wakacje.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum turystycznej miejscowości Malia, bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza - leżaki i parasole na plaży gratis
  • butikowy, kameralny hotel
  • bardzo dobra jakość obsługi i wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta wschodnia

Kraj

Grecja

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy piaszczystej plaży - Champagne Brunch (w każdą niedzielę) - Doskonały serwis - Bogate życie nocne

Okiem Grecosa

Butikowy, kameralny hotel ze wspaniałą obsługą i wyżywieniem. Idealna propozycja dla tych, którzy chcą połączyć wypoczynek na plaży z wieczornymi rozrywkami w Malii i Hersonissos.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu• do centrum ok. 800 m• Hersonissos ok. 5 km• przystanek autobusowy ok. 800 m• lotnisko w Heraklionie ok. 35 km• lotnisko w Chanii ok. 180 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu• długa, szeroka, piaszczysta• łagodne wejście do morza• leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• kompleks 8 budynków 2-piętrowych• recepcja (24 h) z lobby• 2 restauracje- główna i a la carte przy plaży (płatna)• bary - przy basenie, przy plaży• ręczniki plażowe (wymiana ok. 2 EUR/dzień, kaucja 10 EUR)• Wi-Fi (ok. 2 EUR/2 godz.) oraz kącik internetowy (bezpłatnie)• sejf (ok. 20 EUR/tydz.), minimarket• Hotel nie jest w pełni przystosowany dla osób z niepełnosprawnością ruchową. Na życzenie dostępny jest opis usprawnień.• 115 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Superior• 2-3 os. (ok. 22-24 m2)• dostawka dla 3. osoby• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)• Wi-Fi (odpłatnie), TV, telefon• lodówka, zestaw do kawy i herbaty• sejf (ok. 25 EUR/tydz.)• mini-bar (odpłatnie, 14 eur/dzień)• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• balkon lub tarasRodzinny• 3-4 os. (ok. 35-40 m2)• pokój dzienny oraz sypialnia oddzielona drzwiami• wyposażony jak pokój superiorJunior Suite z widokiem na morze• 2-os. (ok. 27-35 m2)• dostawka tylko dla dziecka do 2 lat• łóżko king size• wanna z jacuzzi• wyposażony jak pokój superiorPokój VIP• 2-3 os. (22-25 m2)• dostawka dla 3. osoby• nowocześnie urządzony• balkon lub taras• pozostałe wyposażenie jak w pokoju superior

Wyżywienie

All Inclusive:• do kolacji obowiązuje strój formalny• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• przekąski, lody, kanapki, hot-dogi, owoce, bar sałatkowy w wyznaczonych barach (10.30-18.00)• w czasie śniadań i kolacji Show Cooking• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-22.45)

Pełen relaks

Pełen relaks bezpłatnie:• 3 baseny ze słodką wodą• jacuzzi• leżaki i parasole przy basenie• sala fitness, tenis stołowy• rzutki, gry planszowe• program animacyjny• wieczory tematyczne z muzyką na żywo• barbecuePełen relaks odpłatnie:• bilard (ok. 2 EUR/gra)• strefa SPA• sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• brodzik• plac zabaw• miniklub (6-12 lat)• krzesełka i menu dla dzieci w restauracji• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat• Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko do 13 lat Program "Mama i bobas":• teren hotelu dostępny do jazdy wózkiem• piaszczysta plaża z łagodnym wejściem do morza• zabawki na plaży  (bezpłatnie)• wypożyczalnia wózków dziecięcych• opiekunka dla dzieci (odpłatnie, 10 eur/godz.)
• wizyta pediatry na życzenie 24h (odpłatnie)• pranie ubranek dziecięcych (odpłatnie)• więcej ręczników i prześcieradeł w pokoju (bezpłatnie)• wanienki do kąpania dziecka  (bezpłatnie, na życzenie)• plastikowa zastawa stołowa dla dziecka w pokoju (odpłatnie)• łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie)• sterylizator do butelek (bezpłatnie, na życzenie)• blendowanie jedzenia na życzenie• produkty mleczne w restauracji• możliwość podgrzewania jedzenia dla dzieci w restauracji• mini market na terenie hotelu, gdzie można zaopatrzyć się w- jedzenie dla dzieci, pieluszki, chusteczki, śliniaki, zabawki dla dzieci

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

Cena nie obejmuje

*Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie zapewnia ochrony w przypadku choroby przewlekłej, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów.* od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Errata

Do opisu zamieszczonego w Katalogu 2019 została wprowadzona errata dnia 10.5.2019, aktualny opis znajduje się w niniejszej umowie oraz na stronie www.grecos.pl

Było

" Pokój Deluxe
• 2-3 os. (22-28 m2)• dostawka dla 3. osoby• nowocześnie urządzony• zlokalizowany w części Deluxe przy plaży• szlafrok i pantofle, kosmetyki• Smart TV, ekspres do kawy• balkon lub taras• bezpośrednie wyjście na część basenową• bezpłatna rezerwacja leżaków plażowych• bezpłatne ręczniki plażowe• pozostałe wyposażenie jak w pokoju superior"
Jest
"Pokój Deluxe• 2-3 os. (22-25 m2)• nowocześnie urządzony• dostawka dla 3. osoby• balkon lub taras• pozostałe wyposażenie jak w pokoju superior• na stronie hotelu opis pokoju pod nazwą VIP room"

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Opis hotelu High Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Almyrolakos, Malia, Crete 
Tel: +30 28970 32783-4
Fax: +30 28970 32293
info@highbeach.gr 

 

Dane GPS hotelu High Beach:

N 35º 17' 35.3328"
E 25º 27' 40.6728"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu High Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu High Beach

4.3
polecam

naprawdę fajny hotel - przy piaszczystej plaży, smaczne jedzenie i blisko centrum rozrywkowego. Mekka młodych anglikow, nie do konca lubianych przez tubylców, ale sprawiających, że wieczorny biznes się kręci;) w hotelu jest czysto, jest bar na plaży, co by wieczorami odsapnąć trochę i przede wszystkim jest co na krecie oglądać, dlatego też rok pozniej znowu wrociliśmy w te rejony. Za pierwszym razem skupiliśmy się na tym, żeby zobaczyć jak najwięcej. Poza oczywiście kompleksem pałacowym w knossos i zwiedzaniem całej stolicy, portu, twierdzy i muzeum archeolog., zaliczyliśmy tez cretaquarium, hersonnisos rzecz jasna, palac w malii, jaskinie ida i w dikte, płaskowyze lasithi i nide, kritę, lato, targ w neapoli, agios nikolaos… na więcej nie było czasu, tydzień to zdecydowanie za malo – ale to wspanialy pretekst, żeby wrócić na tę wyspę.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo ładny.Piękny ogród , morze, piaszczysta plaża , wysepka z kapliczką naprzeciwko hotelu. Jedzenie bardzo dobre. Hotel okazał się lepszy niż myślałam. Oczywiście jest jedna wada . Kilka pokoi na parterze jest b.kiepskich. Taki właśnie dostałam ale na drugi dzień po rozmowie z recepcją dostaliśmy inny ,tym razem bardzo dobry.Obsługa miła i uczciwa , oddano mi szkatułkę z biżuterią którą zostawiłam przy przeprowadzce .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu High Beach:
  • Lokalizacja
    6
  • Hotel
    6
  • Pokoje
    5
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    6
  • Obsługa
    6
HolidayCheck
Ocena High Beach:
6 / 6

Cudowne wczasy! 2016-08-19
Szczegóły oceny hotelu High Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Miejsce cudowne, obsługa bardzo miła, uśmiechnięta, zawsze pomocna. Jedzenie zawsze świeże, urozmaic...
więcej

5.8
Super wypoczynek 2016-09-18
Szczegóły oceny hotelu High Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

High Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokój rodzinny
Pokój rodzinny 4-os.
Junior suite z wid.na morze
Pokój superior
Pokój VIP

High Beach - Możliwości wyżywienia:


High Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel High Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00