cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
22.06 - 30.06
już od 2745 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 21.12
już od 2043 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort:
4.8 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Port Ghalib
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • recepcja 
  • ogród 
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  •  parking, niezadaszony: w cenie
  • bankomat
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, American Express 

Liczba pokojów

471

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczko dziecięce (w cenie) 
  • wysokie krzesełko
  • animacje 
  • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat, w cenie)
  • basen dla dzieci: w cenie, podgrzewany
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, podgrzewany, leżaki

Sport i wellness

W cenie
  • piłka nożna 
  • siatkówka plażowa
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
Płatne
  • sauna parowa 
  • masaże
  • nurkowanie
  • strefa spa
  • wycieczki ze snorkelingiem: w ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła nurkowania SSI

rozrywka

  • przedstawienia

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • częściowy widok na morze/widok na basen
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • w budynku głównym
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • TV
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu) 
  • przekąski 
  •  przekąski o północy
  • ciasto
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Panorama Restaurant": potrawy bezglutenowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Dolce Vita (Italian restaurant)": a la carte, w cenie, na plaży, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „Marhaba (Egyptian & Lebanese)": rodzaje kuchni: regionalna, libańska, orientalna, a la carte, w cenie, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby: w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie
  • bar na plaży: w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Marsa Alam

    Opis oferty:

    Znakomity standard i profesjonalny serwis gwarantuje renomowana sieć hotelowa The Three Corners. Z hotelowych tarasów podziwiać można przepiękne widoki na Morze Czerwone. Świetnie zorganizowany, oferuje wiele udogodnień dla pasjonatów aktywnego wypoczynku, którzy docenią liczne urządzenia sportowe i rekreacyjne. Miłośnicy ciszy i spokoju znajdą tu dziewicze pejzaże i kameralne zakątki. Świetny program rozrywkowy, dużo atrakcji dla najmłodszych.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od PORT GHALIB; ok. 6 km od portu lotniczego w Marsa Alam; bus hotelowy do Port Ghalib (płatny).

    PLAŻA:

    bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długość ok. 600 m, rafa koralowa, długi pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe; przy plaży bar, restauracja, centrum nurkowe.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, otwarty w 2007 r.; 471 pokoi, budynek główny i kilkanaście budynków 1-piętrowych, duże lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Panorama z widokiem na morze - dania w formie bufetu, wieczory tematyczne, pokazy gotowania, foteliki i menu dla dzieci, restauracje á la carte (nie objęte all inclusive): Chez Pascal - kuchnia belgijska, Dolce Vita - kuchnia włoska, Marhaba - kuchnia orientalna; 5 barów: w lobby, 2 bary przy basenie, bar z restauracją na plaży, Peanuts bar; kantor, bankomat, biblioteka, kilka butików: pamiątki, biżuteria, kosmetyki, odzież, zioła orientalne; taras słoneczny przy recepcji, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², gustownie i komfortowo urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); 

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, woda słodka, ok. 450 m², gł. ok. 0,4-1,5 m, kaskada, jacuzzi, brodzik dla dzieci, ok. 80 m², gł. 0,2-0,6 m, basen i brodzik podgrzewane w sezonie zimowym, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; piłka wodna, siatkówka plażowa, aerobik, boule, rzutki, tenis stołowy, siłownia; bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, Trixie Kids Club dla dzieci (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr; za opłatą: bilard, centrum nurkowe, centrum wellness: sauna, jacuzzi, masaże, kąpiel parowa.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-11.00), przekąski w barze na plaży (15.00-17.00), podwieczorek (16.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/100095561-62063, 0020/125900030-40, www.threecorners.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Marsa Alam

    Opis oferty:

    Znakomity standard i profesjonalny serwis gwarantuje renomowana sieć hotelowa The Three Corners. Z hotelowych tarasów podziwiać można przepiękne widoki na Morze Czerwone. Świetnie zorganizowany, oferuje wiele udogodnień dla pasjonatów aktywnego wypoczynku, którzy docenią liczne urządzenia sportowe i rekreacyjne. Miłośnicy ciszy i spokoju znajdą tu dziewicze pejzaże i kameralne zakątki. Świetny program rozrywkowy, dużo atrakcji dla najmłodszych.

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od PORT GHALIB; ok. 6 km od portu lotniczego w Marsa Alam; transfer indywidualny (min. 2 os. dorosłe): 129 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bus hotelowy do Port Ghalib (płatny).

    PLAŻA:

    bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długość ok. 600 m, rafa koralowa, długi pomost, zalecane obuwie ochronne, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe; przy plaży bar, restauracja, centrum nurkowe.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, otwarty w 2007 r.; 471 pokoi, budynek główny i kilkanaście budynków 1-piętrowych, duże lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Panorama z widokiem na morze - dania w formie bufetu, wieczory tematyczne, pokazy gotowania, foteliki i menu dla dzieci, restauracje á la carte (nie objęte all inclusive): Chez Pascal - kuchnia belgijska, Dolce Vita - kuchnia włoska, Marhaba - kuchnia orientalna; 5 barów: w lobby, 2 bary przy basenie, bar z restauracją na plaży, Peanuts bar; kantor, bankomat, biblioteka, kilka butików: pamiątki, biżuteria, kosmetyki, odzież, zioła orientalne; taras słoneczny przy recepcji, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy, fryzjer, lekarz na wezwanie, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², gustownie i komfortowo urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); 

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, woda słodka, ok. 450 m², gł. ok. 0,4-1,5 m, kaskada, jacuzzi, brodzik dla dzieci, ok. 80 m², gł. 0,2-0,6 m, basen i brodzik podgrzewane w sezonie zimowym, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; piłka wodna, siatkówka plażowa, aerobik, boule, rzutki, tenis stołowy, siłownia; bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych, Trixie Kids Club dla dzieci (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr; za opłatą: bilard, centrum nurkowe, centrum wellness: sauna, jacuzzi, masaże, kąpiel parowa.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie w barze przy basenie (10.00-11.00), przekąski w barze na plaży (15.00-17.00), podwieczorek (16.00-17.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/100095561-62063, 0020/125900030-40, www.threecorners.com

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Przestronny, otoczony zadbanym ogrodem kompleks hotelowy należący do znanej sieci Three Corners. Międzynarodowe lotnisko w Marsa Alam oddalone jest o ok. 6 km, Port Ghalib - ok. 2 km, a miejscowość Marsa Alam ok. 65 km.
    Plaża:

    Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczystej plaży, długość ok 600mz dostępem do rafy - hotel posiada własny pomost. Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży - bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel wybudowany w 2007 r., częściowo wyremontowany w 2014 r., składajacy się z 41 budynków.
    Recepcja 24 - godz., bankomat, pralnia, apteka, sklep z pamiątkami, mini-market, salon fryzjerski. Hotel posiada 6 restauracji - w tym główną Panorama (dania w formie bufetu), przy plaży - Lagoona oraz 3 restauracje a'la carte (płatne):belgijska Chez Pascal, włoska Dolce Vita oraz egipską Marhaba, a także kilka barów, w tym lobby bar, bar przy basenie oraz przy plaży. Goście mogą korzystać z 2 basenów zewnętrznych (w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym)oraz brodzika dla dzieci, otoczonych rozległych tarasem słonecznym. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach - bezpłatnie.
    Pokoje:

    Hotel oferuje swoim gościom ponad 470 pokoi, mieszczących się w niskich budynkach. Pokoje standardowe 2 - osobowe (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka), wyposażone są w łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, mini-bar (dodatkowo płatny), sejf (bezpłatny) oraz balkon lub taras.Pokoje posiadaja widok na ogród, basenlub góry. Pokoje wwidokiem na morze dostępne sąza dodatkową opłatą.Łóżeczko dla niemowląt dostępne - bezpłatnie.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (06:30-10:00), obiady (12:30-15:00) oraz kolacje (18:00-21:30) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia serwowane są także ciepłe i zimne przekąski dostępne w wyznaczonych barach (10:00-11:00 oraz 15:00-17:30), lody w barze przy basenie (15:30-17:00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00) w wyznaczonych barach. All Inclusive nie obejmuje świeżo wyciskanych soków, napojów butelkowanych oraz importowanych alkoholi. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dnia prowadzony program animacyjny dla dzieci i dorosłych (pokazy, gry, zabawy, etc.), a wieczorem orientalne show. Bezpłatnie dostępne są siatkówka, rzutki, tenis stołowy, piłka wodna, boccia, za dopłatą można skorzystać z aerobiku, bilarda oraz centrum sportów wodnych na plaży. Hotel posiada także centrum wellness (płatne) (masaże, zabiegi kosmetyczne, sauna, jacuzzi, łaźnia). Dla najmłodszych przygotowano mini klub Trixie (dla dzieci 4-12 lat), w którym organizowane są gry i zabawy, dni tematyczne, plac zabaw oraz brodzik.
    Internet:

    Na terenie lobby oraz w barze Peanut - bezpłatny dostęp do Wi-Fi. Za dodatkową opłatą przewodowy dostęp do internetu.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD/os), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Luksor i Karnak

    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
    Cena ok. 115 USD/os
    .
    Nurkowanie głębinowe

    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
    Cena ok. 85 USD/os.

    Rejs łódką Sea Scope

    Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
    Cena ok.50 USD/os.

    W galabiji przez El Quseir!

    Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
    Cena ok.45 USD/os.

    Nurkowanie - wyspy Qulaan

    Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch.
    Cena ok. 70 USD/os.

    Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!

    Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam.
    Cena ok.60 USD/os

    Dom Żółwi

    Wspaniala morska wyprawa do miejsca, gdzie olbrzymie żółwie Morza Czerwonego stworzyły swój dom. Wypływamy z pięknej mariny w Port Ghalib i rozpoczynamy naszą przygodę, w czasie której planowane są trzy postoje na snurkowanie. Obiad na statku w cenie.
    Cena ok. 55 USD/os

    Asuan i Abu Simbel

    Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
    Cena ok. 230 USD/os.

    Quad safari

    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
    Cena ok. 60 USD/os.

    Dodatkowo
    : Kair - samolotem (cena ok. 450 USD/os), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD/os), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD/os).
    Uwaga! Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

    Wiza

    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/os.
    Czas

    Taki sam jak w Polsce.
    Język urzędowy

    arabski - dialekt egipski
    Waluta

    EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w kantorach (w hotelach lub w bankach). Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Elektryczność

    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony

    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Napiwki

    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Orientacyjne ceny

    Obiad w restauracjiok. 100EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 50 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta

    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Wyloty z:
    Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    W regionie

    Marsa Alam

    Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD/os.
    Wizy

    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD/os.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Marsa Alam

    OPIS

    Pięciogwiazdkowy hotel skierowany głównie dla osób chcących spędzić aktywne wakacje. Ciekawa oferta sportowa, możliwość zanurkowania wśród lazurowych wód i rafy koralowej a także infrastruktura dla dzieci to największe atuty hotelu. Fachowy personel zawsze będzie do naszych usług.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2007 r. Odnowiony 2013 r. Na terenie znajduje się 5 restauracje, 5 barów, 2 baseny odkryte, pralnia(płatna), room service (płatny).

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa. Parasole, leżaki i ręczniki - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, minibar (płatny), sejf (płatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje rodzinne (1 pokój z drzwiami przesuwnymi)

    Wyżywienie

    5 restauracji, 5 barów All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.orientalna, belgijska, pizzeria, włoska

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje, plac zabaw, krzesełko dla dziecka w restauracji, mini klub (4-12 lat), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, animacje, muzyka na żywo, aerobik, boccia, rzutki, boisko do piłki nożnej plażowej

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, centrum nurkowe

    Aktualizacja opisu

    11.01.2019 10:43

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Egipt/Marsa Alam

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 5* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - bezpośrednio przy plaży - ok. 2 km od centrum Port Ghalib - ok. 5 km od lotniska w Marsa Alam

    Plaża

    - piaszczysta, ok. 800 m długości, z pomostem - przy brzegu rafa koralowa (zalecane obuwie ochronne) - leżaki i parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny) - minibar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Rodzinny - dwie sypialnie oddzielone drzwiami przesuwanymi - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - basen - leżaki i parasole - aerobik - boccia, rzutki, tenis stołowy - siatkówka plażowa, water polo - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - bilard - jacuzzi - jazda konna - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - mini klub (4-12 lat) - brodzik - plac zabaw - minibufet podczas śniadania i kolacji w restauracji głównej - łóżeczko (na życzenie)

    Wyżywienie

    All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możiwość skrzystania z restauracji a la carte (włoska) po uprzedniej rezerwacji oraz dwa razy na pobyt możiwość skrzystania z restauracji a la carte (arabska) po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja a la carte (płatna) - lobby bar - bar na plaży - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - Wi-Fi w lobby (bezpłatne) - kawiarenka internetowa (płatna) - minimarket, jubiler - pralnia, fryzjer, salon urody - hotel dysponuje 471 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2007 r. - www.threecorners.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    W sąsiedztwie Port Ghalib, 6 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam.

    Plaża

    Prywatna, piaszczysta plaża o długości 800 m. bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie

    461 pokoi znajdujących się w kilkunastu budynkach i bungalowach; Typy pokoi: standard (28 m2 - nazwa przyjęta przez hotel - superior), pokoje standard łączone, family (32 m2 dwa pomieszczenia oddzielony drzwiami przesuwnymi), honeymoon (34 m2) w bungalowach, z całkowitym lub bocznym widokiem na morze; Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telewizor, telefon, sejf, mini bar (zawartość płatna).

    Restauracje i bary

    3 restauracje (główna, przy plaży i belgijska); 5 barów (w tym bar przy basenie i przy plaży);

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji w godzinach 10.00 - 24.00.

    Sport i Rozrywka

    2 baseny (w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym), jacuzzi; Bezpłatnie: rzutki, piłka wodna, piłka plażowa, aerobik, program animacyjny; Odpłatnie: przejażdżki konne i na wielbłądzie, quady, wycieczki łodzią ze szklanym dnem, centrum nurkowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub, plac zabaw, program animacyjny.

    Pozostałe udogodnienia

    Centrum SPA, kawiarenka internetowa, płatne Wi-Fi, pralnia, opieka medyczna, sklepy oraz apteka.

    Naszym zdaniem

    Niewątpliwym atutem hotelu jest smaczne jedzenie oraz miła obsługa; Hotel stanowi idealną propozycją dla rodzin z dziećmi oraz osób aktywnie spędzających urlop.

    Strona internetowa

    www.threecorners.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Elegancki hotel o niskiej i jasnej zabudowie prestiżowej belgijskiej sieci. Rozległy teren, spokojna okolica, piękne widoki, atrakcje dla rodzin z dziećmi, w pobliżu rafa koralowa.

    Położenie

    Przy prywatnej, piaszczystej i długiej plaży z pomostem (rafa koralowa), 5 km od  lotniska, 70 km na północ od Marsa Alam, w sąsiedztwie portu Ghalib (odpłatne kursy busem hotelowym).

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, restauracja główna (bufety, kuchnia międzynarodowa, egipska, wieczory tematyczne), restauracja Lagoona Beach przy plaży, restauracja belgijska Chez Pascal, bary (w lobby, przy basenie, przy plaży), odpłatny kącik internetowy w lobby, sklepiki (pamiątki, odzież, biżuteria, zioła orientalne ), bankomat, punkt wymiany walut, pralnia.

    Pokoje

    W klasycznym stylu (ok. 28 m kw.); łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, mała lodówka, sejf, TV sat, telefon, balkon/taras (widok na morze, ogród lub basen). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju rodzinnym (32 m kw., 2 pomieszczenia przedzielone drzwiami przesuwanymi) oraz w pokoju honeymoon (34 m kw. , w pierwszej linii brzegowej, taras z częściowym lub całkowitym widokiem na morze).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady , kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne w lobby,  przekąski, popołudniowa kawa/herbata, napoje i lokalne alkohole serwowane w wyznaczonych barach od godz. 10.00 do północy.

    Sport i rozrywka

    Owalny basen główny z wysepką, mostkiem i tarasem słonecznym,  drugi mniejszy basen, jacuzzi, szachy ogrodowe, siłownia, siatkówka plażowa, water polo, aerobik, boccia, tenis stołowy, bilard,  łaźnia, sauna, masaże, zabiegi pielęgnujące i kosmetyczne, centrum nurkowe, animacje, program rekreacyjny i sportowy w dzień, wieczorem występy i muzyka na żywo w hotelowym amfiteatrze.

    Dzla dzieci

    Brodziki, miniklub (4-8 lat),klub dla starszych dzieci (9-12 lat), plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Znajduje się zaledwie 5 km od lotniska w Marsa Alam, 70 km na północ od Marsa Alam i 67 km na południe od Quseir. Do Portu Ghalib kursuje bus hotelowy za dodatkową opłatą.

    Plaża

    Prywatna, piaszczysta przy hotelu z pomostem i dostępem do rafy koralowej. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel

    Komfortowy hotel należący do znanej sieci Three Corners, otoczony pięknym i zadbanym ogrodem.

    Do dyzpozycji gości

    KATEGORIA LOKALNA *****

    Recepcja, kantor, bankomat, restauracja główna, restauracja a’la carte Chez Pascal oferująca dania kuchni belgijskiej, z wyborem doskonałych steków i owoców morza, 4 bary: przy basenie, na plaży i w looby. Usługi pralnicze, salon piękności, apteka, sklep z upominkami, biżuterią. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard. Na terenie hotelu prowadzone są programy animacyjne.

    Internet

    Punkt internetowy – odpłatnie.

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie-basen i jacuzzi (podgrzewane w sezonie zimowym), leżaki, parasole i ręczniki plażowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, piłka wodna, boccia.
    Odpłatnie-bilard, przejażdżki na wielbłądach i koniach, wycieczki quadami, centrum Spa, centrum nurkowe.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, mini club, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla dzieci dostępne na życzenie.

    Zakwaterowanie

    Hotel oferuje 290 pokoi. Pokoje typu standard: o powierzchni 28 m2, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV/SAT, telefon, sejf, mini bar (odpłatnie) oraz balkon lub taras. Dostępne pokoje typu family o powierzchni 32 m2 z możliwością dwóch dostawek dla dzieci.

    Wyżywienie

    All inclusive- śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia oraz popołudniowa kawa i herbata, napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach w godzinach 10.00-24.00. Restauracja Bufet prezentuje w czasie kolacji wieczory tematyczne m.in.: Smak Włoch,
    Dookoła świata, Skarby Dalekiego Wschodu, Francuski Romans, Noc Orientalna, Bufet Europejski i wiele więcej. Opcja all inclusive nie zawiera napoi importowanych, kaw espresso, cappuccino i soków ze świeżych owoców.

    Cena

    Cena zawiera-bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.
    Cena nie zawiera-opłaty za wizę Egipską 17 USD płatnej na lotnisku w Marsa Alam, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    Informacje dodatkowe

    www.threecorners.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Marsa Alam, Egipt

    Położenie

    spokojnie, bezpośrednio nad morzem. Z lotniska od 5 km. Do Port Ghalib ok. 1,5 km.

    Plaża

    bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży, rafy koralowe bezpośrednio przy plaży (zalecane obuwie kąpielowe).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel należy do belgijskiej sieci Three Corners, wyróżniającą się wysoką jakością usług. Otwarty w 2007 r. hotel oferuje 315 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i dwupiętrowych budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja, Wi-Fi w lobby i w barze Penatus (bezpłatnie), internet (za opłatą), sklepy, restauracja, bary. Na zewnątrz znajdują się 2 podgrzewane baseny, whirlpool, bar z przekąskami przy basenie, bar na plaży. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3E): komfortowo urządzone, klimatyzacja, TV sat., sejf, lodówka, telefon, prysznic, WC, suszarka. Balkon lub taras z bocznym widokiem na morze. Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-3H): dwa pokoje, wyposażone jak pok. 2A.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauarcji.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi w lobby i w barze Penatus bezpłatnie, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    siłownia, piłka wodna, siatkówka, boccia, rzutki. Za opłatą: tenis stołowy, bilard, jazda konna i jazda na wielbłądach, buggy, nurkowanie oferowane przez lokalne agencje.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja, w formie bufetu. Śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-11:00 w lobby-barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 13-15:00 oraz 15-17:00. Kawa, herbata i wypieki w godz. 16-17:30, lody 16-17:30. Po godz. 24:00 napoje w barze Peanuts za opłatą.

    Zniżki

    DLA DZIECI 2-2 LAT: pobyt gratis.

    Polecamy

    • położony przy piaszczystej plaży
    • doskonała jakość i profesjonalna obsługa
    • wspaniały widok na Morze Czerwone z hotelowych tarasów
    • świetna rozrywka, wiele atrakcji dla dzieci


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Przestronny, należący do znanej sieci hotelowej Three Corners, z dostępem do przepięknej plaży i rafy koralowej. Oferuje świetny program rozrywkowy - również dla najmłodszych - oraz wiele udogodnień sportowych.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Marsa Alam

    Położenie

    Hotel znajduje się bezpośrednio prze długiej, na ok. 1 km prywatnej plaży z molo, do Port Ghalib jest ok. 2 km. Za dodatkową opłatą resort oferuje transfer do centrum miasta. Lotnisko w Marsa Alam oddalone jest ok. 6 km.

    Wyposażenie

    Ten rodzinny ośrodek obejmuje kilka budynków, gdzie łącznie znajduje się 471 pokoi. Do dyspozycji gości; przestronny hol, recepcja, salon z biblioteką, panoramiczna restauracja bufetowa, 5 różnych barów i 3 restauracji a la carte; Chez Pascal - kuchnia belgijska (płatna dodatkowo, wymagana wcześniejsza rezerwacja), Marhaba serwuje przysmaki kuchni orientalnej, a Dolce Vita włoskiej (obie wymagają wcześniejszych rezerwacji). Ponadto na terenie hotelu; niewielki supermarket, małe sklepy, kawiarenka internetowa, fryzjer, SPA z centrum odnowy biologicznej, pralnia. Wi-Fi jest bezpłatne w holu, przy basenie i na plaży. Na zewnątrz 2 odkryte baseny (oba podgrzewane w sezonie zimowym), dwa oddzielne baseny dla dzieci, jacuzzi z hydromasażem oraz taras słoneczny. Wokół basenów oraz na plaży leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne. Na plaży bar.

    Pokoje

    POKOJE STANDARDOWE (DZ/EZ) posiadają łazienkę z prysznicem, WC, suszarkę, telefon, TV sat., sejf, klimatyzację, balkon lub taras z widokiem na ogród, basen, morze lub góry. POKOJE RODZINNE (DZF) są większe i dysponują dwoma sypialniami oddzielonymi przesuwanymi drzwiami i mają boczny widok na morze i basen.

    Sport i rozrywka

    Siatkówka plażowa, aerobik, piłka wodna, tenis stołowy, kręgle, siłownia, rzutki, piłka nożna; dzienne i wieczorne animacje, programy rozrywkowe oraz muzyka na żywo. Za opłatą; zabiegi w SPA, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, bilard, jazda konna, sporty wodne na plaży (oferowane przez lokalnych dostawców).

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, ciasto / kawa, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są w godz.10 - 24. Raz na pobyt jest możliwość skorzystania z włoskiej restauracji i dwa razy na pobyt w restauracji orientalnej (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Noszenie opaski all inclusive jest obowiązkowe.

    Dzieci

    Mini klub (4-12 lat), plac zabaw, osobny (ogrzewany) basen, oddzielny bufet i wysokie krzesełka w restauracji.


    Mapa Hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

    Opinie o Hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

    4.0
    polecam

    Hotel totalnie mnie zaskoczył. To był mój pierwszy pobyt w Marsa, wcześniej byłem w Hurghadzie i jest to zupełnie inny klimat. Tutaj jest jakby spokojniej, czas płynie wolniej i przyjemniej. Plaża przy hotelu rozległa i piaszczysta, z łatwym dostępem do rafy koralowej. Obsługa hotelowa nienachalna jak w innych hotelach. Pokoje ładne zadbane i codziennie sprzątane. Jedzenie smaczne i w odpowiedniej ilości. Polecam ten hotel głównie dla osób szukających cichego wypoczynku.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    ten hotel to raj na ziemi, ma same plusy, kuchnia doskonała, personel profesjonalny, obiekt czysty i zadbany, czy to pokoje, czy to restauracje, a na dodatek okolica spokojna przepiękna rafa przepiękna z kolorowymi rybkami i innymi zwierzętami, to jest miejsce które każdy powinien zobaczyć!!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    krajobrazy cudne, świat pod wodą piękny i warty zobaczenia. a hotel spodoba się nawet najbardziej wymagającym, bo jest tu wszystko czego potrzeba na udane wakacje :)))))

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy już w Egipcie kilkakrotnie i zaliczyliśmy chyba wszystkie kurorty, dlatego w tym roku zdecydowaliśmy się zobaczyć Marsa Alam. Hotel położony jest blisko lotniska, i na szczęście niedaleko bardzo ładnego miejsca czyli Portu Galib, z pięknym portem, sklepikami, dość drogimi restauracjami i aleją spacerową. Można tam dojechać z hotelu taksówką w niecałe 3 minuty. Hotel ma bardzo ładną plażę, delikatny piasek, i miejsce do oglądania podwodnego świata. Jedzenie jak na Egipt całkiem ok. Dużo animacji, w których z chęcią braliśmy udział.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    POLECAM. Pierwsze miejsce w Egipcie gdzie ludzie z obsługi nie są natrętni

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Hotel wart polecenia, ze względu na idealne położenie, do centrum jakieś 20 minut - jak na Egipt o blisko, ładne, przestronne, sprzątane codziennie komfortowe pokoje z tarasem, blisko prywatnej plaży - koniecznie trzeba zaopatrzyć się w rurkę do nurkowania - niezapomniane widoki, all inclusive do północy, chociaż w sumie w pięciogwaizdkowym hotelu powinno być non stop;) generalnie miła atmosfera, sympatyczna obsługa. Świetne animacje wieczorem, dopracowane, przećwiczone, az miło się oglądało - pełen profesjonalizm. Hotel jak na Egipt nie bbył tani, ale naprawdę warto.!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Pobyt w hotelu Fayrouz Plaza zaliczam do udanych. Hotel bardzo duży, przestronny, całkiem nowy - pachnący świeżością! Pokoje, lobby urządzone luksusowo. Jeden mankament to wciąż mało urozmaicone jedzenie, zawsze tak jest gdzie bym nie pojechała, chyba jestem zbyt wymagająca:/ Ponadto hotel oferuje bogatą bazę rozrywkową. Jego położenie, w centrum tej lepszej części Marsa - jak okreslil rezydent, gwaratuje wieczorami świetną zabawę, choć można zostać w hotelu, co wieczór ciekawe, czasami zabawne animacje. Generalnie jesli chodzi o jedzenie to dużo i ciekawie, drinki z prawdziwych alkoholi, nie z proszku jak już spotkalismy sie kiedys w Grecji. Wiesz za co płacisz. Polecam

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    W zeszłym tygodniu wróciliśmy z tego hotelu. Liczylismy, że we wrzesniu upał nie bedzie az tak dawal sie we znaki, zwiedzanie czy wycieczki fakultatywne lepiej prowadzic w temperaturze nadającej się do życia;) było gorąco, ale na szczescie w hotelu bezbłędnie działała klima, nie tak jak w Grecji w zeszłym roku. Co do samego obiektu, to osobiscie jestem zachwycona, czysciutki przestronny basen, super pokoje z wyposażeniem. Jedzenia pod dostatkiem, szeroki wybór drinków, napojów w all inclusive. Hotel idealny dla amatorów błogiego lenistwa!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Rejon Marsa słynie ze wspaniałych terenów do nurkowania, z takim nastawieniem tam jechałem i się nie zawiodłem. Przy hotelu jest duża piaszczysta plaża na której znajduje się centrum nurkowe, co prawda łagodne i płytkie zejście do morza ale jest długi pomost z którego można wskoczyć na głęboką wode. Polecam na nurkowanie!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wczasy były super - hotel polecam dla nurków, z mostu ułatwione zejście i żywa rafa. Rewelacja - polecam zarówno hotel jak i miejsce, ciche i spokojne.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    family room dbl
    1 os. standard
    standard dbl
    2 os. family room
    2 os. standard
    STANDARD ROOM
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj
    POKÓJ DWUOSOBOWY
    POKÓJ DWUOSOBOWY RODZINNY
    Pokój 2-osobowy
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
    fr family room
    fr family room
    Pokój rodzinny
    Jednolůžkový pokoj
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room

    Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort - miasta wylotu:


    Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00