cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
  • Hotel Mitsis Faliraki Beach , Rodos
1 / 43
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
23.04 - 30.04
już od 2122 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.05 - 10.05
już od 1489 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mitsis Faliraki Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Mitsis Faliraki Beach
star 5

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Mitsis Faliraki Beach :
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Faliraki Beach :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Faliraki Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel, przy plaży, a jednocześnie w samym centrum rozrywkowego kurortu Faliraki pełnego sklepów, barów, tawern i klubów. Przynależność do sieci hotelowej Mitsis gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Polecamy zarówno dla miłośników plażowania, jak i życia nocnego, dla aktywnych osób oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub i menu dla dzieci. Wypoczynek w hotelu Mitsis Faliraki Beach to gwarancja udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum rozrywkowego Faliraki przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje rodzinne i wysoka jakość świadczonych usług
  • opcja All Inclusive Plus, rewelacyjna kuchnia w kilku restauracjach a la carte, wi fi w lobby gratis

Hotel Mitsis Faliraki Beach w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Faliraki Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel, przy plaży, a jednocześnie w samym centrum rozrywkowego kurortu Faliraki pełnego sklepów, barów, tawern i klubów. Przynależność do sieci hotelowej Mitsis gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Polecamy zarówno dla miłośników plażowania, jak i życia nocnego, dla aktywnych osób oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub i menu dla dzieci. Wypoczynek w hotelu Mitsis Faliraki Beach to gwarancja udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum rozrywkowego Faliraki przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje rodzinne i wysoka jakość świadczonych usług
  • opcja All Inclusive Plus, rewelacyjna kuchnia w kilku restauracjach a la carte, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 5* - kat. lokalna 5*  

Położenie

- Faliraki - ok. 20 m od plaży - ok. 150 m od Faliraki - ok. 15 km od miasta Rodos - ok. 15 km od lotniska  

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne), ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 20 m2 - widok na otoczenie hotelu - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - zestaw do przygotowania kawy/herbaty - szlafrok i kapcie hotelowe - pokoje z bocznym widokiem na morze za dopłatą - pokoje z widokiem na morze za dopłatą - pokoje z prywatnym basenem za dopłatą - pokoje ze wspólnym basenem za dopłatą - pokoje ekonomiczne nie posiadają balkonu/tarasu Pokój rodzinny standardowy - ok. 35 m2 - widok na otoczenie hotelu - pokój dzienny i sypialnia oddzielone drzwiami - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - program animacyjny i sportowy dla dorosłych, wieczorne show i muzyka na żywo - basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki basenowe - siłownia - rzutki - tenis stołowy - aerobik - boisko multisportowe - kort tenisowy Płatne: - masaże - bilard - sporty wodne na plaży - pole golfowe ok. 5 km od hotelu

Dla dzieci

- brodzik - program animacyjny dla dzieci i młodzieży 4-11 lat - klub dla dzieci i młodzieży 4-11 lat - plac zabaw - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel Dostępna kuchnia wegetariańska i bezglutenowa (na potwierdzenie).

Restauracje i bary

- 6 restauracji,  w tym restauracja główna i restauracje a la carte:  Ellinadiko (kuchnia grecka), restauracja z kuchnia włoską, Tex-Mex (kuchnia meksykańska), Pan-Asian (kuchnia azjatycka), Pita-Burger (kuchnia grecka), naleśnikarnia - bar w lobby, bar przy plaży, bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1973 r., wyremontowany w 2011 r. - 348 pokojów - ogród - całodobowa recepcja z lobby - 4 windy - sala TV - sklepy z pamiątkami, mini market - internet W-Fi (bezpłatny), kafejka internetowa (płatna) - sala konferencyjna - wypożyczalnia samochodów i rowerów - parking (bezpłatny) - najbliższy sklep ok. 300 m od hotelu - przystanek komunikacji lokalnej ok. 100 m od hotelu - hotel nie przyjmuje zwierząt - www.mitsishotels.com/en/hotels/faliraki-beach  

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

Berlin Brandenburg (EasyJet); Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN (do 31.05)/395 PLN (od 01.06-30.09) - 23 kg - 315 PLN (do 31.05)/450 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Berlin Brandenburg (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa; Katowice, Warszawa (Corendon Airlines); Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg;  


Opis hotelu Mitsis Faliraki Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie: 
Wysokiej klasy hotel ze świetnym jedzeniem, dogodnym położeniem w centrum nocnego życia Faliraki i tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym., od miasta Rodos oddalony jest ok 24 km, a od lotniska ok 17 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.
W 2011 roku hotel został całkowicie wyremontowany, składa się z 2 budynków.

Do dyspozycji gości:
Recepcja czynna 24/h, 6 restauracji, 3 bary, gelateria, minimarket, parking, sala tv, sala konferencyjna, wi fi w loby bez opłaty, ręcznhiki plażowe za kaucją ok 20 euro.

Pokoje:
Hotel posiada 384 pokoje, wyróżnione są 3 typy pokoi:
standardowy: 2 osobowy o powierzchni ok 24 m kw z możliwościa 1 dostawki, wyposażony jest w:
łazienkę z wanną i suszarką, balkon lub taras, tv, minibar, klimatyzacja, sejf za opłatą, możliwośc widoku na morze oraz prywatny base za opłata.
Rodzinny: 2 osobwy z możliwością 2 dostawek, składa się z 1 pomieszczenia przedzielonego ścianą z szybami, wyposażenie to samo co w pokoju standardowym.
Pokoje ekonomiczne: 2 osobowe, mogą być rozmieszczone na terenie całego hotelu.

Wyżywienie:
all inclusive plus: śniadania, obiady,kolacje w formie bufetu.
Raz na pobyt 1 lunch lub kolacja w restauracji al carte, przekąski, lody, ciasta.
Napoje alkoholowe lub bezakoholowe w godzinach 10-24:00

Sport i rozrywka:
3 baseny, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy, rzutki, tenis stołowy, animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09.
taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. Za opłata są sporty wodne, centrum spa, bilard, rowery

Dla dzieci:
zjeżdzalnie, plac zabaw,  animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09, brodzik, mini klub, łożeczka dla niemowląt na zapytanie, krzesełka i menu w restauracji

 

Dane teleadresowe:

Mitsis Faliraki Beach Hotel ****, Faliraki, Rodos, Grecja
Telefon: 00 30 22410 85301
Fax: 00 30 22410 85675
e-mail: info@mitsi-falirakibeach.com lub reservation@mitsis-falirakibeach.com

 

Dane GPS hotelu Mitsis Faliraki Beach:

N 36º 20' 31.6644"
E 28º 12' 9.3816"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Faliraki Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel, przy plaży, a jednocześnie w samym centrum rozrywkowego kurortu Faliraki pełnego sklepów, barów, tawern i klubów. Przynależność do sieci hotelowej Mitsis gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Polecamy zarówno dla miłośników plażowania, jak i życia nocnego, dla aktywnych osób oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub i menu dla dzieci. Wypoczynek w hotelu Mitsis Faliraki Beach to gwarancja udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum rozrywkowego Faliraki przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje rodzinne i wysoka jakość świadczonych usług
  • opcja All Inclusive Plus, rewelacyjna kuchnia w kilku restauracjach a la carte, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****

REGION

Grecja/Rodos Północ/Faliraki

All Inclusive Plus

Warto podkreślić

** Przy piaszczystej plaży ** 5 restauracji á la carte ** Minizjeżdżalnie wodne ** Nowoczesny design ** Dzieci aż do 15 lat

Okiem Grecosa

Hotel wysokiej klasy, połączenie beztroskiego plażowania, doskonałego serwisu, wyśmienitej kuchni serwowanej w kilku restauracjach a la carte ze szczyptą nocnego szaleństwa.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • w centrum Faliraki • przystanek autobusowy przy hotelu • miasto Rodos ok. 14 km • lotnisko ok. 17 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • piaszczysta, długa i szeroka • leżaki i parasole (ok. 4 EUR/dzień)

Hotel

• całkowicie wyremontowany w 2011 r. • 2 budynki, recepcja 24 h • windy w głównym budynku • 6 restauracji- główna i 5 á la carte (grecka, włoska, azjatycka, meksykańska, sushi) • 3 bary- w lobby, przy basenie, na plaży • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • ręczniki plażowe (kaucja ok. 20 EUR) • sala TV, sala konferencyjna • wypożyczalnia samochodów • minimarket, parking • udogodnienia dla niepełnosprawnych • 348 pokoi, kategoria lokalna A

Pokoje

• 2-os. (ok. 24 m2) • możliwość 1 dostawki • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon, minibar (bezpłatnie) • sejf (ok. 25 EUR/tydz) • łazienka z wanną, suszarka, balkon • częściowy widok na morze

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive Plus

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • raz na pobyt 1 lunch lub 1 kolacja w każdej dostępnej restauracji á la carte • przekąski, lody, ciasto (10.00-02.00) • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie- • 3 baseny ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenach • taras słoneczny, piłka plażowa • kort tenisowy koszykówka, boccia • rzutki, tenis stołowy, gimnastyka • program animacyjny Odpłatnie- • bilard, salon gier, rowery • centrum SPA, sporty wodne • jazda konna (na życzenie)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • minizjeżdżalnie • brodzik • plac zabaw z karuzelą • miniklub • animacje, opiekunka (odpłatnie) • menu i krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7 lub 14 noclegów, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe ERV Standard KL (15 000 EUR), NNW (7 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA - GRATIS tylko do 17/03/2014

- Rabaty do 25%

- Pakiet Bezpieczna Rezerwacja

- Gwarancja Niezmiennej Ceny


Opis hotelu Mitsis Faliraki Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie: 
Wysokiej klasy hotel ze świetnym jedzeniem, dogodnym położeniem w centrum nocnego życia Faliraki i tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym., od miasta Rodos oddalony jest ok 24 km, a od lotniska ok 17 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.
W 2011 roku hotel został całkowicie wyremontowany, składa się z 2 budynków.

Do dyspozycji gości:
Recepcja czynna 24/h, 6 restauracji, 3 bary, gelateria, minimarket, parking, sala tv, sala konferencyjna, wi fi w loby bez opłaty, ręcznhiki plażowe za kaucją ok 20 euro.

Pokoje:
Hotel posiada 384 pokoje, wyróżnione są 3 typy pokoi:
standardowy: 2 osobowy o powierzchni ok 24 m kw z możliwościa 1 dostawki, wyposażony jest w:
łazienkę z wanną i suszarką, balkon lub taras, tv, minibar, klimatyzacja, sejf za opłatą, możliwośc widoku na morze oraz prywatny base za opłata.
Rodzinny: 2 osobwy z możliwością 2 dostawek, składa się z 1 pomieszczenia przedzielonego ścianą z szybami, wyposażenie to samo co w pokoju standardowym.
Pokoje ekonomiczne: 2 osobowe, mogą być rozmieszczone na terenie całego hotelu.

Wyżywienie:
all inclusive plus: śniadania, obiady,kolacje w formie bufetu.
Raz na pobyt 1 lunch lub kolacja w restauracji al carte, przekąski, lody, ciasta.
Napoje alkoholowe lub bezakoholowe w godzinach 10-24:00

Sport i rozrywka:
3 baseny, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy, rzutki, tenis stołowy, animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09.
taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. Za opłata są sporty wodne, centrum spa, bilard, rowery

Dla dzieci:
zjeżdzalnie, plac zabaw,  animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09, brodzik, mini klub, łożeczka dla niemowląt na zapytanie, krzesełka i menu w restauracji

 

Dane teleadresowe:

Mitsis Faliraki Beach Hotel ****, Faliraki, Rodos, Grecja
Telefon: 00 30 22410 85301
Fax: 00 30 22410 85675
e-mail: info@mitsi-falirakibeach.com lub reservation@mitsis-falirakibeach.com

 

Dane GPS hotelu Mitsis Faliraki Beach:

N 36º 20' 31.6644"
E 28º 12' 9.3816"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Faliraki Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel, przy plaży, a jednocześnie w samym centrum rozrywkowego kurortu Faliraki pełnego sklepów, barów, tawern i klubów. Przynależność do sieci hotelowej Mitsis gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Polecamy zarówno dla miłośników plażowania, jak i życia nocnego, dla aktywnych osób oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub i menu dla dzieci. Wypoczynek w hotelu Mitsis Faliraki Beach to gwarancja udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum rozrywkowego Faliraki przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje rodzinne i wysoka jakość świadczonych usług
  • opcja All Inclusive Plus, rewelacyjna kuchnia w kilku restauracjach a la carte, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Faliraki

Opinia 7islands

Elegancki hotel, który oferuje szeroki wybór atrakcji, zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych, jest doskonałym miejscem na rodzinne wakacje. Położenie bezpośrednio przy plaży, rozbudowana formuła all inclusive oraz urozmaicone animacje gwarantują udany urlop.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Faliraki, ok. 14 km od stolicy Rodos, ok. 17 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się obok hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Wyremontowany w 2011 roku kompleks składający się z 2 budynków. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, parking, windy w budynku głównym, restauracja główna, 5 restauracji a la carte (kuchnia grecka, włoska, azjatycka, meksykańska, japońska), 3 bary, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: mini market, sklepik z pamiątkami, opieka medyczna (na zapytanie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna: 4*

Pokoje

Hotel posiada 348 pokoi z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu w restauracji głównej: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Dostępne są również wczesne śniadania kontynentalne (05:30-07:00, wymagana wcześniejsza rezerwacja) oraz późne śniadania kontynentalne (10:15-11:00). W godzinach 10:00-18:00 serwowane są przekąski, a w godzinach 10:00-24:00 dostępna jest kawa i herbata, przekąski oraz lody dla dzieci. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), animacje dzienne i wieczorne, kort tenisowy, aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, boisko do koszykówki. Odpłatnie: centrum SPA, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie), opiekunka (na zapytanie, płatna dodatkowo).

Kontakt do hotelu

www.mitsishotels.com / 00 30 224 108 53 01

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Opis hotelu Mitsis Faliraki Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie: 
Wysokiej klasy hotel ze świetnym jedzeniem, dogodnym położeniem w centrum nocnego życia Faliraki i tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym., od miasta Rodos oddalony jest ok 24 km, a od lotniska ok 17 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.
W 2011 roku hotel został całkowicie wyremontowany, składa się z 2 budynków.

Do dyspozycji gości:
Recepcja czynna 24/h, 6 restauracji, 3 bary, gelateria, minimarket, parking, sala tv, sala konferencyjna, wi fi w loby bez opłaty, ręcznhiki plażowe za kaucją ok 20 euro.

Pokoje:
Hotel posiada 384 pokoje, wyróżnione są 3 typy pokoi:
standardowy: 2 osobowy o powierzchni ok 24 m kw z możliwościa 1 dostawki, wyposażony jest w:
łazienkę z wanną i suszarką, balkon lub taras, tv, minibar, klimatyzacja, sejf za opłatą, możliwośc widoku na morze oraz prywatny base za opłata.
Rodzinny: 2 osobwy z możliwością 2 dostawek, składa się z 1 pomieszczenia przedzielonego ścianą z szybami, wyposażenie to samo co w pokoju standardowym.
Pokoje ekonomiczne: 2 osobowe, mogą być rozmieszczone na terenie całego hotelu.

Wyżywienie:
all inclusive plus: śniadania, obiady,kolacje w formie bufetu.
Raz na pobyt 1 lunch lub kolacja w restauracji al carte, przekąski, lody, ciasta.
Napoje alkoholowe lub bezakoholowe w godzinach 10-24:00

Sport i rozrywka:
3 baseny, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy, rzutki, tenis stołowy, animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09.
taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. Za opłata są sporty wodne, centrum spa, bilard, rowery

Dla dzieci:
zjeżdzalnie, plac zabaw,  animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09, brodzik, mini klub, łożeczka dla niemowląt na zapytanie, krzesełka i menu w restauracji

 

Dane teleadresowe:

Mitsis Faliraki Beach Hotel ****, Faliraki, Rodos, Grecja
Telefon: 00 30 22410 85301
Fax: 00 30 22410 85675
e-mail: info@mitsi-falirakibeach.com lub reservation@mitsis-falirakibeach.com

 

Dane GPS hotelu Mitsis Faliraki Beach:

N 36º 20' 31.6644"
E 28º 12' 9.3816"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mitsis Faliraki Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel, przy plaży, a jednocześnie w samym centrum rozrywkowego kurortu Faliraki pełnego sklepów, barów, tawern i klubów. Przynależność do sieci hotelowej Mitsis gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Polecamy zarówno dla miłośników plażowania, jak i życia nocnego, dla aktywnych osób oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub i menu dla dzieci. Wypoczynek w hotelu Mitsis Faliraki Beach to gwarancja udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum rozrywkowego Faliraki przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje rodzinne i wysoka jakość świadczonych usług
  • opcja All Inclusive Plus, rewelacyjna kuchnia w kilku restauracjach a la carte, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Rodos, Grecja

Opis hotelu

Hotel położony jest przy plaży Faliraki, 1,5 km od centrum Faliraki i portu, 4 km od parku wodnego.

Udogodnienia i serwisy zawierają: całodobową recepcję, restaurację, bar, bezprzewodowy Internet (w holu), basen, basen dla dzieci, windę, spa (płatne), siłownię, kort tenisowy (płatne), pokój gier, plac zabaw, centrum biznesowe (płatne) i parking.

Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, minibar (płatny), sejf (płatny), suszarkę do włosów, łazienkę i balkon/taras.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: lekkie drinki, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe, wszystkie z lokalnych marek.

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00–24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres: Faliraki, 85105 Faliraki, Rodos, Grecja.


Opis hotelu Mitsis Faliraki Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie: 
Wysokiej klasy hotel ze świetnym jedzeniem, dogodnym położeniem w centrum nocnego życia Faliraki i tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym., od miasta Rodos oddalony jest ok 24 km, a od lotniska ok 17 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.
W 2011 roku hotel został całkowicie wyremontowany, składa się z 2 budynków.

Do dyspozycji gości:
Recepcja czynna 24/h, 6 restauracji, 3 bary, gelateria, minimarket, parking, sala tv, sala konferencyjna, wi fi w loby bez opłaty, ręcznhiki plażowe za kaucją ok 20 euro.

Pokoje:
Hotel posiada 384 pokoje, wyróżnione są 3 typy pokoi:
standardowy: 2 osobowy o powierzchni ok 24 m kw z możliwościa 1 dostawki, wyposażony jest w:
łazienkę z wanną i suszarką, balkon lub taras, tv, minibar, klimatyzacja, sejf za opłatą, możliwośc widoku na morze oraz prywatny base za opłata.
Rodzinny: 2 osobwy z możliwością 2 dostawek, składa się z 1 pomieszczenia przedzielonego ścianą z szybami, wyposażenie to samo co w pokoju standardowym.
Pokoje ekonomiczne: 2 osobowe, mogą być rozmieszczone na terenie całego hotelu.

Wyżywienie:
all inclusive plus: śniadania, obiady,kolacje w formie bufetu.
Raz na pobyt 1 lunch lub kolacja w restauracji al carte, przekąski, lody, ciasta.
Napoje alkoholowe lub bezakoholowe w godzinach 10-24:00

Sport i rozrywka:
3 baseny, kort tenisowy, koszykówka, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy, rzutki, tenis stołowy, animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09.
taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne. Za opłata są sporty wodne, centrum spa, bilard, rowery

Dla dzieci:
zjeżdzalnie, plac zabaw,  animacje w języku polskim w terminie 01.06-30.09, brodzik, mini klub, łożeczka dla niemowląt na zapytanie, krzesełka i menu w restauracji

 

Dane teleadresowe:

Mitsis Faliraki Beach Hotel ****, Faliraki, Rodos, Grecja
Telefon: 00 30 22410 85301
Fax: 00 30 22410 85675
e-mail: info@mitsi-falirakibeach.com lub reservation@mitsis-falirakibeach.com

 

Dane GPS hotelu Mitsis Faliraki Beach:

N 36º 20' 31.6644"
E 28º 12' 9.3816"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Mitsis Faliraki Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Mitsis Faliraki Beach :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Mitsis Faliraki Beach
https://youtu.be/g_52JGcM44M

Opinie o Hotelu Mitsis Faliraki Beach

4.6
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo duży, położony w centrum Faliraki na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne, bardzo duży wybór przystawek, pyszne wino, bar nawet na plaży. Dla dzieciaków szeroka gama rozrywek również, zjeżdżalnia, sala do animacji, plac zabaw. Bardzo ładna plaża. Polecam szczerze ten hotel

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel bardzo duży, położony w centrum Faliraki na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne, bardzo duży wybór przystawek, pyszne wino, bar nawet na plaży. Dla dzieciaków szeroka gama rozrywek również, zjeżdżalnia, sala do animacji, plac zabaw. Bardzo ładna plaża. Polecam szczerze ten hotel

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Mitsis Faliraki Beach - możliwości zakwaterowania:

Standard Double Private - Pool Terrace
standard twin standard shared-poolterrace
Quad Standard
Standard Sea View
Quad Standard Sea View
Single Standard
Double Standard Lateral Sea View
family room standard
Economy Standard
Pokój standard
Pokój standard prywatny basen
Pokój standard widok na morze
Pokój rodzinny
Pokój promocyjny
Pokój 4-os.
Pokój 4-os. widok na morze
Pokój 3-os.
Pokój 3-os. widok na morze
Pokój 1 os.

Mitsis Faliraki Beach - Możliwości wyżywienia:


Mitsis Faliraki Beach - miasta wylotu:


Mitsis Faliraki Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mitsis Faliraki Beach ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00