cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Udogodnienia hotelu Sindbad Beach Resort
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sindbad Beach Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sindbad Beach Resort:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sindbad Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Hotel Sindbad Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Egipt - Hurghada

Opis hotelu

Hotel jest częścią kompleksu wypoczynkowego, składającego się z trzech hoteli i zlokalizowany jest bezpośrednio przy własnej plaży. Atrakcyjnie położony Sindbad Beach znajduje się ok. 7 km od centrum jednego z najbardziej znanych kurortów nadmorskich w Egipcie jakim jest Hurghada. Od sąsiedniego hotelu Sindbad Aqua Park dzieli go odległość około 200 m. Między hotelami biegnie mała uliczka z licznymi sklepami, w których można dokonać atrakcyjnych zakupów. Hotel Sindbad Beach posiada 21 willi. Hotelowe pokoje są wygodnie urządzone. Sporo udogodnień pozwala spędzić udane wakacje w tym hotelu zarówno miłośnikom sportów wodnych jak i rodzinom z dziećmi.



Lokalizacja:

w Hurghadzie, przy plaży, ok. 4 km od lotniska, ok. 50 m od głównej ulicy, ok. 50 m od centrum handlowego, ok. 4 km od lokalnego centrum.



Plaża:

prywatna, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki.



Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), kręgle (płatne), rzutki (płatne), bilard (płatny), salon urody.



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

dyskoteka (płatna), program artystyczny.



Dla dzieci:

opiekunka (płatna) , mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, animacje.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive Ultra.



All inclusive zawiera:

śniadania, lunch i obiadokolacje w formie bufetu. Przekąski, lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, whisky, wódka, gin) i bezalkoholowe (soft drinki, woda mineralna, kawa, herbata) w barach od 10.00 do 24.00, bezpłatny wstęp do parku wodnego na terenie hotelu Sindbad Aqua Park; Kręgle i bilard - rabat 50 %; Alkohole importowane, fajka wodna, soki ze świeżych owoców - dodatkowo płatne.

Podczas całego pobytu wymagane jest noszenie hotelowej bransoletki.

Goście korzystający z aquaparku w hotelu Sindbad Aqua Park mogą korzystać z barów na terenie tego hotelu.



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera:

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem.

*w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka



Obsługa:

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4+

liczba pokoi

170, restauracje: 2, bar na plaży, bar przy basenie, sejf, room service (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, skrzynka pocztowa, bankomat, pasaż handlowy, opieka lekarska (płatna).

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

Strona www

http://www.sindbad-group.com

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonały hotel wchodzący w skład rozległego kompleksu z aquaparkiem. Klienci mogą korzystać z infrastruktury pozostałych hoteli kompleksu - Sindbad Club Aqua Hotel & Spa oraz Sindbad Aqua Resort, co w połączeniu z mnóstwem atrakcji dla dorosłych i najmłodszych gości oraz wspaniałą lokalizacją gwarantuje niezapomniany wypoczynek dla całej rodziny! Sindbad Beach uzyskał tytuł najlepszego hotelu 4*Red Sea w 2013 r. przyznawany przez Ministerstwo Turystyki Egiptu.

Położenie

Usytuowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, przy promenadzie z licznymi atrakcjami i sklepami. Hotel oddalony jest o ok. 7 km od Sakkali - starego centrum Hurghady i ok. 5 km od lotniska w Hurghadzie.

Wyposażenie

Hotel składający się z budynku głównego i 3 budynków bocznych o niskiej zabudowie - maksymalnie 2 piętra. Dysponuje restauracją główną, 3 restauracjami a'la carte (goście mogą również korzystać z restauracji w pozostałych hotelach kompleksu) oraz 6 barami (w tym lobby bar czynny do 24.00, bar przy basenie, na plaży, napoje na dyskotece płatne dodatkowo). Przy hotelu znajduje się niewielka przystań jachtowa. Ponadto w hotelu znajdują się: sala konferencyjna, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (bezpłatnie); pralnia, fryzjer i kawiarenka internetowa (za dodatkową opłatą); WiFi (dostępne w lobby bezpłatnie); dyskoteka (do 24.00 wstęp bezpłatny, płatne napoje); opieka medyczna 24h - na telefon. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe dostępne bezpłatnie.

Pokoje

245 pokoi odnowionych w 2006 r. W tym pokoje standard (ok. 24 m2, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), superior (ok. 28 m2), na zapytanie Junior Suite (ok. 60M2). Wszystkie pokoje wyposażone są w TV, telefon, minilodówkę (zawartość dodatkowo płatna), z indywidualnie sterowaną klimatyzacją, łazienką z prysznicem i suszarką do włosów. W większości pokojów balkon lub taras. Room service dodatkowo płatny.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (07.00-10.00), lunche (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.30) w formie bufetu (do 19.00 menu dla dzieci); goście mogą skorzystać z posiłków w restauracjach głównych w hotelach należących do kompleksu (z jednej podczas danego posiłku); przekąski między posiłkami w wybranych barach (11.00-13.00 i 15.00-17.00); kolacja w restauracjach a la carte (19.00-21.30) - włoskiej, azjatyckiej, libańskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne dostępne są w wybranych barach w wyznaczonych godzinach (między 10.00 a 24.00).

Sport i rozrywka

Hotel oferuje wiele sportów i rozrywek dostępnych bezpłatnie - siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, aerobik, waterpolo, tenis stołowy, kort tenisowy, boccia, siłownia, basen zewnętrzny o pow. 1100 m2 z 3 zjeżdżalniami (goście mogą korzystać również z aquaparku hotelu Sindbad Aqua Resort i basenów całego kompleksu), animacje; a także za dodatkową opłatą - windsurfing, kajaki, SPA, łaźnia turecka, centrum nurkowe, łódź podwodna, oświetlenie kortu tenisowego.

Dla dzieci

Na najmłodszych gości czeka szereg atrakcji, m.in. miniklub otwarty 6 dni w tygodniu (10.00-12.30 i 15.00-17.30), specjalne animacje, brodzik (podgrzewany sezonowo),  zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, zjeżdżalnie, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt do lat 2 (na specjalną prośbę).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacje

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4  

Położenie

*    5 km od lotniska i około 5km od centrum Hurghady.  

Plaża

*    Bezpośrednio przy plaży.  

Zakwaterowanie

*    245 pokoi (odnowione w 2006 roku); *    Typy pokoi: standard (24 m2), superior (28 m2); *    Wyposażenie: indywidulanie sterowana klimatyzacja, telewizor, łazienka z suszarką do włosów i prysznicem, lodówka (uzupełniana na życzenie Klienta - usługa płatna), balkon lub taras.  

Restauracje i bary

*    3 restauracje; główna oraz 2 a'la carte (włoska oraz azjatycka) *    6 barów (w tym lobby, przy basenie, przy plaży, napoje na dyskotece płatne dodatkowo)  

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10.00 a 24.00.  

Sport i Rozrywka

*    Basen główny oraz brodzik (ok 1100m2) - podgrzewane zimą, 3 zjeżdżalnie. *    Bezpłatnie: piłka plażowa, tenis (za dnia), piłka nożna, siłownia, tenis stołowy *    Odpłatnie: windsurfing, kajaki, łaźnia turecka, centrum nurkowe, łódź podwodna.  

Dla dzieci

*     Mini club (6 dni w tygodniu od 10-12:30 i 15-17:30), animacje, brodzik, plac zabaw,  zjeżdżalnie, krzesełka w restauracji .  

Pozostałe udogodnienia

*    Spa, łaźnia turecka ,pralnia, fryzjer, usługi lekarskie (płatne), dyskoteka (wejście darmowe, napoje płatne), niewielkie sale konferencyjne (na około 50 osób) wraz z wyposażeniem, sejf w recepcji (bezpłatnie), WiFi w lobby bezpłatne.  

Naszym zdaniem

*    Zwycięzca pierwszej nagrody w kategorii najlepszy hotel 4*Red Sea - przyznawanej przez Ministerstwo Turystyki Egiptu w 2013r.  

Strona internetowa

*    www.sindbadclub.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

przy promenadzie, w strefie turystycznej, do centrum Hurghady ok. 7 km.

Plaża

piaszczysta hotelowa plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży bezpłatnie. Bar.

Wyposażenie

popularny hotel oferuje 242 pokoje w budynku głównym oraz kilku budynkach bocznych. Recepcja z sejfami (bez opłaty), restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, kawiarnie, Vienna Café, piwiarnia dyskoteka. Na zewnątrz znajduje się basen z 3 zjeżdżalniami, taras słoneczny oraz bar. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie w cenie.www.sindbad-group.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wygodne, funkcjonalnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A1-3A/E2-3A): pow. o. 24 m2, klimatyzacja, TV sat., telefon, mała lodówka, balkon/taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje superior z bocznym widokiem na morze (A1-3B/E2-3B): pow. ok. 28 m2, w pobliżu basenu: dodatkowo sejf (w cenie), czajnik do kawy/herbaty, TV LCD - sat., odtwarzacz DVD, szlafrok i kapcie, mini bar uzupełniony w dniu przyjazdu napojami bezalkoholowymi, butelka wina w dniu przyjazdu.

Dzieci

 zjeżdżalnie, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie. Wysokie krzesełka w restauracji. W części Aquapark dodatkowo: oddzielne baseny, miniklub (3-12 lat), dyskoteka.

Rozrywka

aquapark bezpłatnie, kilka basenów, sztuczne fale, 15 zjeżdżalni, urozmaicony program animacyjny w dzień i wieczorem, dyskoteka. Animacja sportowa w Sindbad Club. Za opłatą: rejsy hotelową łodzią podwodną, rejsy łodzią ze szklanym dnem.

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą, WLAN gratis.

Sport

w części Aquapark: aerobik, bilard, boccia, tenis stołowy. Za opłatą: siłownia, nurkowanie, nauka nurkowania, sprzęt do płytkiego nurkowania z maską i rurką, windsurfing.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, wieczory tematyczne. Pomiędzy posiłkami przekąski oraz lody (w godz. 10-18:00). Kolacja w 4 restauracjach a la carte: libańskiej, włoskiej, śródziemnomorskiej, barbeque (za wcześniejszą rezerwacją). Lokalne napoje alkoholowe (wino, piwo, wysokoprocentowe: whisky, wódka, rum, dżin, brandy, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz orzeźwiające napoje bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10-24:00. Dine Around: w ramach programu Dine Around możliwość korzystania z całej infrastruktury, barów i restauracji obydwu hoteli (nie dotyczy śniadań).

Wcześniej = taniej

do 30.04.16 25% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • aquapark bezpłatnie
  • kilka basenów, sztuczne fale
  • 15 zjeżdżalnimini zjeżdżalnie dla maluchów
  • bezpośrednio przy plaży i promenadzie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część znanego i lubianego kompleksu Sindbad położona bezpośrednio przy plaży. Gwarancja udanych wakacji dla miłośników sportów wodnych oraz dla rodzin z dziećmi ze względu na niezliczone atrakcje na terenie resortu.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Active, Family

Dzieci

- 1 dziecko 2-15 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko 2-7 lat- opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- południowa część Hurghady, dzielnica hotelowa, przy promenadzie z licznymi atrakcjami - Aqua Park hotelu Sindbad ok. 200 m - nowe centrum Hurghady Sakkala - ok. 7 km - lotnisko - ok. 5 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, i niewielką przystanią jachtową, leżaki, parasole, materace i ręczniki bezpłatne, bar All Inclusive przy plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, komfortowy resort wspólnie z częścią Sindbad Club Aqua Hotel and Spa i Sindbad Club Aquapark tworzy 1 kompleks (Klienci Net Holiday mogą korzystać z infrastruktury, barów i restauracji wszystkich trzech hoteli), oferuje 245 pokoi zlokalizowanych w budynku głównym i 3 budynkach bocznych, otoczony ładnym ogrodem palmowym, idealny dla rodzin z dziećmi i osób lubiących aktywnie spędzać czas

Udogodnienia

całodobowa recepcja i lobby z miejscami do wypoczynku, taras słoneczny, punkt wymiany walut, bezpłatny sejf w recepcji, centrum biznesowe (dodatkowo płatne), pralnia, fryzjer, usługi pocztowe, room service (dodatkowo płatny), klienci Net Holiday mogą korzystać z Aqua Parku hotelu Sindbad Club Aqua Park Resort

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (ok 5 USD/godz.)

Pokoje

standardowy, 2 os., z możliwością 1 lub 2 dostawek dla dzieci, komfortowe, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja centralna z możliwością indywidualnej regulacji, TV SAT, telefon, sejf, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), w większości pokoi balkon lub taras

Restauracje i bary

- restauracja główna La Marche- dania kuchni międzynarodowej - 3 restauracje a' la carte - Pronto - włoska, Porto Lindo - azjatycka, Fakhr El Din - libańska - lobby bar Vienna Cafe - bar przy basenie / swim up pool bar La Guitara - bar na plaży / beach bar Coco Loco - El Sakia Bar - pub Bierstube - dyskotek Regina - 7 barów na terenie Sindbad Club Aqua Hotel and Spa i Sindbad Club Aquapark

Wyżywienie

All Inclusive Club

Rozrywka

duży basen (podgrzewany sezonowo), 8 basenów i Aqua Park w pozostałych częściach resortu, bogate animacje dzienne i wieczorne, aerobik, waterpolo, tenis stołowy, tenis ziemny,siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, siłownia, leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe

Płatne

centrum SPA, łaźnia turecka, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne na plaży, napoje w dyskotece

Dla dzieci

brodzik (podgrzewany sezonowo), plac zabaw, specjalny program animacyjny, łóżeczka dla niemowląt do lat 2, menu dla dzieci, wysokie krzesła w restauracji

Program All Inclusive Club

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej La Marche, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 11.00-13.00 przekąski typu kanapki, dania fast food, sałatki, ciasta w restauracji Porto Lindo 13.00-15.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej La Marche, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe lub czerwone 15.00-17.00 przekąski typu kanapki, dania fast food, sałatki, ciasta w restauracji Porto Lindo 19.00-22.00 kolacja w formie bufetu - wieczory tematyczne - w restauracji głównej La Marche, bogaty wybór sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino 19.00-22.00 kolacja w restauracjach a la carte - włoskiej, azjatyckiej, libańskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja) 10.00-00.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole typu piwo, rum, gin, whisky, brandy, tequila, ouzo, wódka, wino, drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar Vienna Cafe, pool bar La Guitara, beach bar Coco Loco, El Sakia Bar oraz pub Bierstube i w barach na terenie całego resortu w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - bezpłatne wejście do dyskoteki Regina - możliwość korzystania z Aqua Parku hotelu Sindbad Club Aqua Park Resort - animacje dzienne i wieczorne, muzyka na żywo - mini klub dla dzieci 4- 12 lat

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona hotelu

www.sindbadclub.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- zdobywca wielu prestiżowych nagród na portalach internetowych - Aqua Park dla Klientów gratis - bezpłatne WiFi - bezpośrednio przy promenadzie - płacisz za jeden korzystasz aż z trzech hoteli w formule All Inclusive - 9 restauracji 7 barów w formule All Inclusive

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Mapa Hotelu Sindbad Beach Resort

Opinie o Hotelu Sindbad Beach Resort

4.3
zdecydowanie polecam

Aquapark w sąsiednim hotelu z tego samego resortu to po prostu rewelacja dla dzieci. Pokoje już trochę gorsze, takie zużyte i niezbyt ładnie urządzone, ale dało się to znieść. Jedzenie średnie, ale przynajmniej sporo, tak że dla wszystkich starczało. Lokalizacja najlepsza z tego wszystkiego, tylko wychodzi się przez główną bramę i jest się praktycznie w mieście z kafejkami, sklepami i klubami. My byliśmy w kilkoro przyjaciół więc dla nas to raj. Ogólnie polecamy, chętnie wrócimy w najbliższym czasie.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
4.4
polecam

Bardzo ładne i przyjemne miejsce, idealne na aktywne, radosne wakacje. Hotel jest przestronny, stosunkowo blisko do basenów z pokoi, do morza i do restauracji. Co kawałek bar z całkiem niezłymi drinkami i przekąskami, leżaków też sporo i każdy znalazł dla siebie jakieś miejsce. Szkoda tylko że hotel okupowany w sezonie letnim przez bandy wiecznie pijanych i głośnych Rosjan... Ale oni są tylko dodatkiem, hotel spełnia wszystkie oczekiwania.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4

Masz pytania o Hotel Sindbad Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00