Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
  • Hotel Iberostar Club Cala Barca, Majorka
1 / 92
Udogodnienia hotelu Iberostar Club Cala Barca
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Club Cala Barca
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Iberostar Club Cala Barca:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Club Cala Barca:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 września 2018

Hotel Iberostar Club Cala Barca w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w południowo-wschodniej części wyspy, ok. 2 km od Portopetro i ok. 7 km. Od kurortu Cala d'Or, do którego można dojechać autobusem (przystanek niedaleko hotelu). Do stolicy wyspy- Palma de Mallorca ok. 65 km. Odległość od lotniska to ok. 55 km.



Plaża:

Niewielka, zatokowa, piaszczysta plaża Barca Trencada znajduje się przy hotelu (brak leżaków i parasoli). Do głównej plaży kurortu- Cala Mondrago ok. 1,5 km. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 16 EUR/komplet - 2 leżaki i parasol). Hotel nie zapewnia ręczników plażowych.



Do dyspozycji gości:

Recepcja z lobby, winda, 4 restauracje, 6 barów, duży ogród, strefa basenowa (w tym1 podgrzewany) i brodzik ze zjeżdżalniami, taras słoneczny z leżakami i parasolami, mini klub, plac zabaw, sala konferencyjna, kantor, wypożyczalnia samochodów i rowerów, bankomat, sklep, parking, pralnia (dodatkowo płatna) oraz opieka medyczna (za opłatą).



Pokoje:

Hotel dysponuje 734 pokojami różnego typu rozlokowanych w kilku budynkach. Oferujemy:
- Pokoje standardowe - max. dla 2 osób, istnieje możliwość dopłaty do widoku na morze.

- Pokoje rodzinne - z pokojem dziennym i sypialnią (pow. ok. 34 m2,) dla max. 4 osób w układzie 2+2.

Wszystkie pokoje wygodnie urządzone z łazienką (suszarka do włosów, wc), TV-sat, telefonem, sejfem (płatny) mini barem (płatny), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Hotel posiada pokoje dla osób niepełnosprawnych- na potwierdzenie. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie.



Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (07:30-10:30), lunche (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:30) w formie bogatego bufetu, w restauracji głównej. Dodatkowo, w pizzerii Capricho dostępne są późne śniadania kontynentalne (09:30-12:00), bufet lunchowy (12:30-16:00) w postaci pizzy, makaronów i sałatek, oraz kolacje (19:00-22:00) z daniami kuchni meksykańskiej (wymagana rezerwacja). Dostępne również dania serwowane z food truck-ów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barach od godz. 09:00 do godz. 24:00. Menu bezglutenowe.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci (wieczorne show, muzyka na żywo konkursy, gry, zabawy). Bezpłatnie: siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, piłka nożna, ping-pong, rzutki. Za opłatą: centrum nurkowe, tenis. W hotelu znajduje się Spa Sensations czynne między 10:00 a 19:00 - masaże, zabiegi na twarz i ciało dodatkowo płatne. Mini klub (4-7 lat) działa od kwietnia do października, Maxi klub (8-13 lat) od czerwca do września, Teen klub (13-18 lat) w lipcu i sierpniu.


Internet:

Bezpłatny internet Wi-Fi dostępny na terenie całego hotelu.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:



Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem,opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).




Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku turystycznego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

JASKINIE MAJORKI - cena ok. 47 EUR
Wycieczka do jaskiń będzie prowadziła m.in. przez Algaida, Montuiri, Manacor - słynne z przemysłu meblowego i produkcji sztucznych pereł. Zwiedzimy dwie jaskinie, z których największa jest Jaskinia Smocza z Porto Cristo i stanowi arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. W jaskini znajduje się również jedno z największych i najgłębszych jezior podziemnych w Europie, położone na głębokości 29 m. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi.

VALLDEMOSSA - cena ok. 30 EUR
Niezwykle malownicze, położone w górach miasteczko, które na zimowe wakacje wybrali Fryderyk Chopin i George Sand. W Valldemossie zobaczymy m.in. klasztor kartuzów z 1399 r. - La Cartuja, kościół klasztorny z przyklasztorną apteką, cele wynajmowane przez Chopina i Sand, a w Pałacu Królewskim z XIV w. wysłuchamy recitalu fortepianowego.

POLLENSA I FORMENTOR - cena ok. 52 EUR
Pierwszym punktem w trakcie wycieczki będzie Inca - miasto słynące z wyrobów skórzanych. Warto też odwiedzić miejscową destylarnię z degustacją lokalnych likierów. Dalej trasa biegnie do Formentoru, słynącego z przepięknych białych plaż i wspaniałego parku krajobrazowego. W drodze powrotnej zawitamy w mieście Pollensa, gdzie będzie czas wolny na lunch.

ES FOGUERO
- cena ok. 59 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 19 EUR
Wieczór hiszpański rozpoczynający się od uroczystej kolacji, uatrakcyjnionej programem artystyczny. Motywem przewodnim wieczoru jest flamenco wykonywane przez profesjonalny Balet Hiszpański, który zachwyca tańcem (od flamenco klasycznego po współczesne), strojami i muzyką, tworząc niepowtarzalną atmosferę.

OBJAZD WYSPY
-
cena ok. 70 EUR
Wycieczka rozpocznie się od podróży pociągiem, wyruszającym z Palmy. Po drodze podziwiać można wspaniałe krajobrazy, plantacje drzew i masywy górskie zachodniego wybrzeża. Z Soller podróż kontynuujemy łodzią aż do La Calobra, gdzie obejrzeć można kanion Torrent de Paris lub wykorzystać wolny czas na plażowanie. W drodze powrotnej przejedziemy przez Dolinę Lluc, której najcenniejszym zabytkiem jest klasztor z cudowną figurką Marii Panny - patronki wyspy.

AQUACITY
- cena ok. 24 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 17 EUR
Kompleks wodny w El Arenal, jeden z największych w Europie, a w nim przeróżne baseny i zjeżdżalnie.

MARINELAND
-
cena ok. 30 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 22 EUR
Występy delfinów, papug, fok. Dodatkową atrakcją jest akwarium morskie i mini zoo oraz basen ze zjeżdżalnia dla najmłodszych. Wycieczka doskonała dla dzieci.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

HISZPANIA - MAJORKA informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.



Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Majorka
Najbardziej znana wakacyjna wyspa Hiszpanii co roku przyciąga miliony ludzi z całej Europy. Łagodny klimat, niezliczone plaże i zatoki oraz górskie wioski i nadmorskie porty jachtowe - krajobraz wyspy jest tak zróżnicowany, że nie sposób się tu nudzić. Południe wyspy z centralnie położoną stolicą wyspy Palma de Mallorca to centrum kulturalne i rozrywkowe. Północne wybrzeże od Puerto de Alcudia na południe to raj dla rodzin z dziećmi.

Miejscowości wakacyjne na Majorce:
Playa de Palma / El Arenal
Dwa kurorty położone wzdłuż wielokilometrowej plaży z nadmorską promenadą i licznymi kawiarniami, sklepami i restauracjami. Idealne miejsce dla ludzi młodych i spragnionych rozrywek. Plaża w ciągu dnia, a wieczorem niezliczone bary i dyskoteki. Do tego blisko do pięknej stolicy wyspy - Palma de Mallorca. Miasto zachwyca starówką i niezwykłą katedrą położoną nad morzem, przy porcie jachtowym.
Magaluf
Mekka młodych ludzi, nieco zdominowana przez Brytyjczyków szukających słońca i rozrywek. Piękna zatokowa plaża z białym piaskiem i intensywne życie nocne to cechy charakterystyczne miejscowości. Nasze hotele położone są na uboczu i pozwalają na spokojny wypoczynek, ale jednocześnie dają możliwość korzystania z atrakcji kurortu.
Santa Ponsa
Miescowość położona ok. 25 km od stolicy wyspy w pięknej zatoce zachowała lokalny klimat. Dla mieszkańców wyspy jest weekendowym kurortem i wielu z nich ma tu swoje mieszkania i domy. Jest tu niewiele hoteli i piekna zatokowa plaża nigdy nie jest zatłoczona. Miasteczko oferuje również wiele możliwości spacerów wśród zieleni, a lokalna komunikacja zapewnia szybki dojazd do stolicy.
Alcudia / Zatoka Alkudyjska
Położona na północnej stronie wyspy Alcudia to idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Zatoka Alkudyjska to kilkanaście kilometrów pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Wzdłuż wybrzeża wybudowano wiele hoteli różnego standardu nastawionych na rodzinny wypoczynek. Hotele po tej stronie wyspy maja niższą zabudowę, są położone na większym terenie, w ogrodach pełnych zieleni. Miejscowości wzdłuż zatoki oferują oczywiście wszystkie turystyczne atrakcje - sklepy, kawiarnie promenady spacerowe, a także aqua park i inne atrakcje dla dzieci.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska, Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Majorka, Hiszpania

Położenie

spokojne, na rozległym terenie, bezpośrednio nad morzem, wśród drzew piniowych. Do Porto Petro ok. 3 km, do Cala d`Or ok. 7 km. Transfer z lotniska ok. 90-12 minut.

Plaża

przy zatoczce z piaszczystą plażą. Do zatoki Cala Mondrago z szeroką piaszczystą plażą ok. 700 m (ok. 25 minut spacerem wśród zieleni). Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

619 apartamentów w 2- i 3-piętrowych budynkach (bez windy). Recepcja, restauracja, restauracja tematyczna, Seasaul Beachclub, pizzeria, bary, dyskoteka, supermarket. W ogrodzie taras słoneczny, 4 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.iberostar.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-2A): klimatyzacja, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z bocznym widokiem na morze (1-2B). Pokoje superior (1-2M): większe. Pokoje rodzinne 1 (2-4C): pokój dzienno-sypialny z 2 tapczanami, oddzielna sypialnia. Z widokiem na ogród (2-4K). Dogodnie położone (2-4D): centralnie, blisko restauracji, basenu. Z super ceną (2-4Y): pobyt gratis dla dzieci 2-16 lat. Wariant ekonomiczny (2-4S). Pokoje rodzinne 2 (4-8E): 2 pokoje rodzinne obok siebie połączone wspólnym korytarzem, bez widoku na morze. Junior suite (2-3J): pokój dzienno-sypialny z tapczanem i oddzielna sypialnia. Z widokiem na morze (2-3H).

Dzieci

brodzik, plac zabaw, splash pool. Miniklub (4-12 lat). Łóżeczko dla dzieci do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

program animacyjny prowadzony przez międzynarodowy zespół animatorów.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI na terenie całego hotelu gratis.

Sport

siłownia, piłka nożna, 4 korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą: bilard, rowery górskie, nurkowanie.

Wellness

w SPA Sensations za opłatą: zabiegi pielęgnacyjne dla twarzy i ciała, masaże.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Show cooking.

All Inclusive

(H11636D): 3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 9:30-1:00 w barach na terenie hotelu (w godz. otwarcia). Przekąski, kawa, herbata, ciasto między posiłkami. All inclusive Premium (H11636E): dodatkowo obiad lub kolacja w restauracji Seasoul Beachclub, międzynarodowe napoje alkohol., karta win, Minibar uzupełniany wodą. Masaż 25 minut/pokój w cenie.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 15% zniżki, 1.02-29.02.16 10% zniżki dla terminów wylotu: 10.05-15.07.16 i 1.09.-16.10.16. Do 29.02.16 5% zniżki dla terminów wylotu: 16.07-31.08.16. 1.03-31.03.16 5% zniżki dla wszystkich terminów wylotu.

Dla dzieci

2-16 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • wyjątkowa lokalizacja na terenie rezerwatu przyrody Mondrago
  • nowoczesne i eleganckie wnętrza
  • wyśmienita kuchnia
  • rozległe baseny i splash pool
  • duży teren z miniklubem i placem zabaw dla dzieci


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4.5

Region

Hiszpania/Majorka/Porto Petro

Opinia 7islands

Rozległy kompleks należący do znanej hiszpańskiej sieci hotelowej Iberostar to dobry wybór na udany urlop. Niewątpliwym atutem hotelu jest położenie bezpośrednio przy zatoce Barca Trencada, w spokojnej okolicy, w otoczeniu lasu piniowego. Hotel polecany w szczególności dla rodzin z dziećmi ze względu na liczne udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych, bogatą infrastrukturę sportowo-rekreacyjną oraz urozmaicone posiłki.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, ok. 4 km od miejscowości Porto Petro, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 7 km od Cala d'Or, ok. 65 km od stolicy Majorki, ok. 55 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, niewielka, piaszczysta zatoka. Za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt ok. 10 euro/szt. Ok. 1 km od hotelu znajduje się malownicza, szeroka, piaszczysta plaża, leżąca na terenie parku krajobrazowego Cala Mondrago.

Hotel

Odnowiony w 2010 roku rozległy kompleks składa się z 22 dwupiętrowych budynków otoczonych zielenią. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, winda, 2 restauracje (główna, śródziemnomorska), pizzeria, 4 bary, Internet Wi-Fi (ok. 30 min/dzień). Odpłatnie: bar na plaży, kącik internetowy, Internet Wi-Fi w lobby (po wykorzystaniu limitu dziennego), mini market, opieka medyczna (na zapytanie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów i rowerów. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 4*

Pokoje

Hotel dysponuje 619 komfortowymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf, mini bar. Rodzaje pokoi: dwuosobowe, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze, dwuosobowe o podwyższonym standardzie, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:30) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W restauracji tematycznej Goście mają możliwość skorzystania ze śniadań (09:00-11:00)oraz kolacji (18:45-22:00, wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 16:00-18:00 w wybranych barach i restauracjach dostępne są przekąski oraz lody. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 09:30-01:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 01:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 4 baseny z wodą słodką, w tym 1 kryty, podgrzewany (leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt), animacje dzienne i wieczorne, strzelnica, tenis stołowy, siatkówka, piłka nożna, mini golf. Odpłatnie: 4 korty tenisowe, centrum SPA (masaże, jacuzzi), bilard.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub (dla dzieci w wieku 4-7 lat), klub dla nastolatków (w wieku 13-17 lat), menu dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.iberostar.com / Tel.: 00 34 971 658 241


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 4* - Kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - bezpośrednio przy zatoce Cala Barca - ok. 3 km do Portu Porto Petro i ok. 7 km od Cala d'Or - ok. 63 km od stolicy wyspy - ok. 60 km od lotniska - ok. 100 m od przystanku autobusowego - ok. 10 km od hotelu znajduje się pole golfowe

Plaża

- piaszczysta, niewielka

Pokoje

Pokój Rodzinny - klimatyzacja - TV-Sat (32'LCD), telefon - płatne sejf (ok. 15 EUR/ 1 tydz. + kaucja) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - pokój składa się z sypialni i pokoju dziennego - niewielki aneks kuchenny (lodówka, kuchenka mikrofalowa) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenów, leżaki i parasole, ręczniki plażowe (kaucja) - aerobic, gimnastyka (także wodna), siłownia - minigolf, tenis stołowy, rzutki - siatkówka - programy animacyjno-sportowe Płatne - 4 korty tenisowe, lekcje tenisa - bilard - centrum spa, masaże, fizjoterapia - nurkowanie, lekcje nurkowania

Dla dzieci

- miniklub (4-8 lat), maxiclub (9-12 lat), klub dla nastolatków (13-17 lat) - plac zabaw, pokój zabaw - animacje - 2 brodziki - łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji - specjalne menu

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

All inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00 - 23:30 .

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i meksykańska) - bar - lobby bar - bar przy basenie - pizzeria - kawiarnia

Dodatkowe informacje

- internet Wi-Fi, kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min) - 2 sale konferencyjne (20-60 osób) - lekarz, minimarket, sklep z pamiątkami - dyskoteka - www.iberostar.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

Video

www.youtube.com/watch?v=5o_d31L4XCY

Bagaż

Warszawa - Chopin: 20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.

Katowice

20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.

Warszawa - Modlin

0 kg bagaż główny, 10 kg bagaż podręczny, możliwość dokupienia bagażu głównego 15 kg /340 PLN lub 20 kg / 340 PLN. Cena bagażu ulega zmianie po potwierdzeniu rezerwacji.

Kraków

0 kg bagaż główny, 10 kg bagaż podręczny, możliwość dokupienia bagażu głównego 15 kg /240 PLN lub 20 kg / 340 PLN. Cena bagażu ulega zmianie po potwierdzeniu rezerwacji.

Poznań

0 kg bagaż główny, 10 kg bagaż podręczny, możliwość dokupienia bagażu głównego 15 kg /240 PLN lub 20 kg / 340 PLN. Cena bagażu ulega zmianie po potwierdzeniu rezerwacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Majorka Obiekt należący do znanej hiszpańskiej sieci Iberostar. Położony na dużym terenie w zatoce Barca Trencada z niewielką piaszczystą plażą. Do dyspozycji m.in. kompleks basenów na świeżym powietrzu, centrum SPA i korty tenisowe. Dla łasuchów czeka kilka restauracji z doskonałą kuchnią hiszpańską i międzynarodową. Rodziny z dziećmi podczas wakacji w tym hotelu będą czuć się wypoczęte i nie będą miały czasu na nudę.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie znajdują się 2 sale konferencyjne, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), zestaw do prasowania (płatny), 9 basenów, 4 restauracje, 3 bary, wypożyczalnia rowerów, motocykli, samochodów.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), mini bar, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilkunastu budynkach: pokoje double A i B , pokoje double side sea view A i B , pokoje double superior A i B , pokoje rodzinne basic A i B , pokoje rodzinne garden view A i B , pokoje rodzinne interconnection A i B , pokoje rodzinne priority location A i B , pokoje rodzinne A i B

Wyżywienie

4 restauracje, 3 bary All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad i kolacja , przekąski w wybranych barach, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-7 i 8-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji głównej łóżeczka dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość zamówienia wózka dziecięcego (w miarę dostępności i za opłatą)

aktywnie i animacyjnie

animacje, rzutki,pokój gier, mini golf, siatkówka, 4 korty tenisowe, lekcje tenisa, siłownia centrum SPA, masaż, bilard, tenis stołowy, aerobik

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNAOd 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco:5* - 2 €*/os/doba4* - 1,5 €*/os/doba3*, 2*, 1* - 1 €*/os/dobaapartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba*do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej.Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

Aktualizacja opisu

12.06.2017 13:32

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

MAJORKA/HISZPANIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • restauracja bufetowa • restauracja a la carte • 6 barów • 5 basenów zewnętrznych (w tym sportowy, 25-metrowy) • 3 baseny zewnętrzne dla dzieci

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • ręczniki kąpielowe (w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatne) • sala konferencyjna • minimarket

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

734

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 

Uwaga: Wybrane pokoje mają takie samo wyposażenie, różni je jedynie cena

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne - tutaj.

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci (4-7 lat) • klub dla nastolatków (13-17 lat) • 3 baseny zewnętrzne (ze zjeżdżalniami) • łóżeczko (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie • siłownia • nordic walking • aerobik • aqua fitness • pilates • joga

Płatne • masaże • rowery • windsurfing • kajaki

Rozrywka

• muzyka na żywo • pokazy

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na parking • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój rodzinny FZX3

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na ogród • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój rodzinny FZX4

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój 2-osobowy superior DZX2

• 1-2 os. • ok. 28 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Suita junior z widokiem na morze JSM1

• 2-3 os. • ok. 38 m2 • widok na morze • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój wieloosobowy MZX1

• 4-8 os. • ok. 68 m2 • 2 pokoje rodzinne • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Suita junior JSX1

• 2-3 os. • ok. 38 m2 • balkon lub taras • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny) • telefon TV sat. • lodówka • mikrofalówka

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • ok. 24 m2 • telefon  TV sat. • balkon lub taras • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-2 os. • ok. 24 m2 • telefon TV sat. • balkon lub taras • klimatyzacja • prysznic • suszarka do włosów • WC • sejf (płatny)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad, kolacja (w formie bufetu) • przekąski • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel dla najbardziej wymagających klientów. Wysoki standard usług, szeroki zakres animacji, bogata infrastruktura sportowa i różnorodna kuchnia to główne atuty tego hotelu. Polecam szczególnie!


Mapa Hotelu Iberostar Club Cala Barca
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Iberostar Club Cala Barca

Iberostar Club Cala Barca - możliwości zakwaterowania:

superior dbl
family room dbl
standard [side sea view] dbl
family room [garden view] dbl
priority location family room dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
1 os. Pokój Rodzinny
1 os. standard
1 os. standard z bocznym widokiem na morze
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
2 os. rodzinny
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
2 os. standard
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
2 os. standard z bocznym widokiem na morze
Pok. rodzinny Komfort Plus (2 pokoje) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny Komfort Plus (2 pokoje) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Mieszkanie z 2 sypialniami lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj rodzinny 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny Komfort Plus (2 pokoje) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Mieszkanie z 2 sypialniami lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Mieszkanie z 2 sypialniami lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny 2 lazienki prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Junior suita z widokiem na morze
Junior suita
Pokój wieloosobowy

Iberostar Club Cala Barca - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Club Cala Barca - miasta wylotu:


Iberostar Club Cala Barca - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Iberostar Club Cala Barca? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00