cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
  • Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive, Majorka
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.06 - 14.06
już od 2989 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.09 - 30.09
już od 2899 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 września 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny obiekt z którego rozpościera się piękny widok na Can Picafort. Ładne pokoje, smaczna kuchnia, położenie w zadbanym ogrodzie - polecam!

Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny obiekt z którego rozpościera się piękny widok na Can Picafort. Ładne pokoje, smaczna kuchnia, położenie w zadbanym ogrodzie - polecam!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Nowa odsłona hotelu! Wyższa kategoryzacja, odmieniona stylistyka wnętrz, nowoczesne wyposażenie i design pokoi wprowadzą Gości w dobry nastrój, a serwowane potrawy z trzech tematycznych restauracji usatysfakcjonują najbardziej wymagające podniebienia. Szczególnym miejscem w hotelu jest sky bar na najwyższym piętrze, gdzie popijając kawę lub sącząc orzeźwiającego drinka można do woli podziwiać najładniejszy widok na zatokę Puerto de Alcudia z ciągnącą się przez 12 km piaszczystą plażą. Piękny i rozległy hotelowy ogród oraz możliwość uprawiania sportów gwarantują udany wypoczynek zarówno dorosłym, jak i dzieciom. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum CAN PICAFORT; ok. 60 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

PLAŻA:

Son Moll, publiczna, piaszczysta, drobny złoty piasek, ok. 500 m od hotelu, dojście do plaży uliczkami miasteczka, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, całkowicie odnowiony w 2014 r., 406 pokoi, 14 pięter, 4 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna La Tramuntana - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, show cooking, wieczory tematyczne; bar lounge w lobby, Pool Club Bar & Restaurant - kuchnia włoska, bar i restauracja przy basenie, Blue Sky Bar & Restaurant na 14. piętrze (wstęp powyżej 18. roku życia) - á la carte; 2 sale telewizyjne, kantor, butik, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, parking; sala konferencyjna, duży słoneczny taras z leżakami i parasolami, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego obiektu; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, profesjonalne centrum z przechowalnią i wypożyczalnią rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, WC, suszarka), wentylator, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telewizor LCD, telefon, sejf (płatny), minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; widok na morze za dopłatą; pakiet powitalny dla nowożeńców (butelka wina, wody i owoce);

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: optycznie wydzielony salon z dodatkowym miejscem do spania na sofie, raz na pobyt uzupełniany minibar (napoje bezalkoholowe), widok na morze; pokój junior suite za dopłatą.;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: salon z dodatkowym miejscem do spania na sofie oddzielony od sypialni przesuwanymi drzwiami, w pełni wyposażony aneks kuchenny, raz na pobyt uzupełniany minibar (napoje bezalkoholowe), widok na morze; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 160 m² i ok. 140 m², gł. ok. 1-1,8 m, brodzik dla dzieci, ok. 30 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole leżaki i ręczniki, mini-aquapark; 3 korty tenisowe, boisko do piłki ręcznej, siatkówki i koszykówki, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (12-16 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka i tańce; za opłatą: minigolf, bilard, salon gier, sporty wodne na plaży; centrum wellness: kryty basen, ok. 50 m², słodka woda, jacuzzi, sauna, zabiegi na twarz i ciało, sala fitness.

PREMIUM ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, śniadanie serwowane w Blue Sky & Restaurant (tylko dla Gości w pokojach junior suite, wstęp powyżej 18. roku życia); napoje bezalkoholowe, wino i piwo do posiłków; ciepłe i zimne przekąski pomiędzy posiłkami (12.00-17.30) w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji).

KONTAKT:

0034/971850000, www.bghotels.com

GRATIS:

Wi-Fipakiet dla nowożeńców


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rodzinny obiekt z którego rozpościera się piękny widok na Can Picafort. Ładne pokoje, smaczna kuchnia, położenie w zadbanym ogrodzie - polecam!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Oryginalna stylistyka wnętrz, nowoczesne wyposażenie i design pokoi wprowadzą Gości w dobry nastrój, a serwowane potrawy z trzech tematycznych restauracji usatysfakcjonują najbardziej wymagające podniebienia. Szczególnym miejscem w hotelu jest sky bar na najwyższym piętrze, gdzie popijając kawę lub sącząc orzeźwiającego drinka można do woli podziwiać najładniejszy widok na zatokę Puerto de Alcudia z ciągnącą się przez 12 km piaszczystą plażą. Piękny i rozległy hotelowy ogród oraz możliwość uprawiania sportów gwarantują udany wypoczynek zarówno dorosłym, jak i dzieciom. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum CAN PICAFORT; ok. 60 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy w pobliżu hotelu.

PLAŻA:

Son Moll, publiczna, piaszczysta, drobny złoty piasek, ok. 500 m od hotelu, dojście do plaży uliczkami miasteczka, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, całkowicie odnowiony w 2014 r., 406 pokoi, 14 pięter, 4 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna La Tramuntana - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, show cooking, wieczory tematyczne; bar lounge w lobby, Pool Club Bar & Restaurant - kuchnia włoska, bar i restauracja przy basenie, Blue Sky Bar & Restaurant na 14. piętrze (wstęp powyżej 18. roku życia) - á la carte; 2 sale telewizyjne, kantor, butik, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, parking; sala konferencyjna, duży słoneczny taras z leżakami i parasolami, duży ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego obiektu; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, profesjonalne centrum z przechowalnią i wypożyczalnią rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, WC, suszarka), wentylator, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telewizor LCD, telefon, sejf (płatny), minibar (płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon; widok na morze za dopłatą; pakiet powitalny dla nowożeńców (butelka wina, wody i owoce);

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: optycznie wydzielony salon z dodatkowym miejscem do spania na sofie, raz na pobyt uzupełniany minibar (napoje bezalkoholowe), widok na morze; pokój junior suite za dopłatą.;

apartament:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: salon z dodatkowym miejscem do spania na sofie oddzielony od sypialni przesuwanymi drzwiami, w pełni wyposażony aneks kuchenny, raz na pobyt uzupełniany minibar (napoje bezalkoholowe), widok na morze; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 160 m² i ok. 140 m², gł. ok. 1-1,8 m, brodzik dla dzieci, ok. 30 m², gł. ok. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole leżaki i ręczniki, mini-aquapark; 3 korty tenisowe, boisko do piłki ręcznej, siatkówki i koszykówki, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (12-16 lat), dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, muzyka i tańce; za opłatą: minigolf, bilard, salon gier, sporty wodne na plaży; centrum wellness: kryty basen, ok. 50 m², słodka woda, jacuzzi, sauna, zabiegi na twarz i ciało, sala fitness.

PREMIUM ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe, wino i piwo do posiłków; ciepłe i zimne przekąski pomiędzy posiłkami (12.00-17.30) w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe, lokalne i międzynarodowe napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji).

KONTAKT:

0034/971850000, www.bghotels.com

GRATIS:

Wi-Fi pakiet dla nowożeńców


Mapa Hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.4
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    5.2
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Hotel Club Tonga*** All inclusive:
5.4 / 6

Fajny hotel dla zwyklych ludzi 2008-12-14
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.7

hotel dla rodzin z dziecmi ktore nie wymagaja luksusow ale dbaja o czystosc i porzadek. Troche halas...
więcej

5.0
Hotel dla niemieckich pomocników murarzy 2008-12-22
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.8

Kiepski hotel, dla europejskiej klasy niższej. Wymaga solidnego remontu od czasów Gierka. Winda wiec...
więcej

3.4
Miło ale nie dla wymagających! 2009-07-15
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel położony blisko centrum i przystanku autobusowego. Blisko sklepy, restauracje,do plaży ok 600m...
więcej

4.6
Super wakacje za małe pieniądze 2011-10-05
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel Tonga: gwarancja udanych wakacji 2014-10-29
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Prawdziwa turystyczna fabryka. Latem jest dziennie 1500 gości. Mimo to wszystko jest dobrze zorganiz...
więcej

5.0
Club Tonga: przyjemne miejsce na chwilę oddechu 2014-10-29
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

Jest to prosty, ale miły hotel. Pokoje wyposażone są w wygodne łóżka i są codziennie sprzątane, włąc...
więcej

4.9
Hotel Tonga: bardzo przyjazne miejsce dla każdego 2014-10-29
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Świetny hotel, biorąc pod uwagę cenę, jaką trzeba zapłacić. Hotel i miejsce nastawione wprawdzie na ...
więcej

5.1
Rewelacyjny i nowoczesny hotel, posiłki wyśmienite 2016-05-24
Szczegóły oceny hotelu Hotel Club Tonga*** All inclusive:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Duzy wybór jedzenia w restauracji czy to sniadania obiady lub kolacje, smaczne i kazdy cos dla siebi...
więcej

5.6

Hotel Club Tonga*** All inclusive - możliwości zakwaterowania:

Apartamentai 4 asmenims
Dvivietis + 1 pristatoma lova
Dvivietis kambarys
Junior Suite 2 asmenims
Junior Suite 3 asmenims
Vienvietis kambarys

Hotel Club Tonga*** All inclusive - Możliwości wyżywienia:


Hotel Club Tonga*** All inclusive - miasta wylotu:


Hotel Club Tonga*** All inclusive - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel Club Tonga*** All inclusive? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00