cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
  • Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park, Majorka
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 04.05
już od 3839 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.05 - 18.05
już od 2726 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wysokiej klasy obiekt, położony w pobliżu tętniącej życiem promenady. Polecam wymagającym klientom!

Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wysokiej klasy obiekt, położony w pobliżu tętniącej życiem promenady. Polecam wymagającym klientom!

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 15 km od centrum Palma de Mallorca
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • jubiler
  • parking: niestrzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

275

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • bufet dla dzieci
  • animacje dla dzieci: lipiec i sierpień

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • siłownia
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
Płatne
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery: rowery górskie, rowery wyścigowe, rowery trekkingowe, przechowalnia na rowery, wycieczki zorganizowane
  • 18-dołkowe pole golfowe

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych od czerwca do września
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na basen lub ogród
  • w bocznym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • aneks kuchenny
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa
  • czajnik elektryczny
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • deszczownica
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • dodatkowe opłaty: kaucja w wysokości 10 €
Pokój 2-osobowy Superior DZX2
  • 2 os.
  • ok. 31 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • lodówka
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • deszczownica
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na basen lub ogród
  • w bocznym budynku
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie 11:00 - 18:00
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • deszczownica
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 19 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • deszczownica
  • wanna
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, hiszpańska, dania z grilla, sushi, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przekąskowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • bar w lobby
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy obiekt, położony w pobliżu tętniącej życiem promenady. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Profesjonalnie zarządzany przez znaną i lubianą grupę Barceló, oferuje znakomity serwis, wygodny pobyt i fantastyczną, pogodną atmosferę. Długa, piaszczysta plaża, zadbany ogród o powierzchni ok. 20 000 m², spokojna lokalizacja z rozrywkami i nadmorską promenadą na wyciągnięcie ręki to początek wakacyjnych atrakcji. Goście doceniają świetny poziom all inclusive z bogatym wyborem smacznych potraw i widowiskowym show cooking. W hotelu działa profesjonalnie wyposażone centrum rowerowe, z którego korzystały zawodowe ekipy kolarskie. Do dyspozycji Gości są także masaże i zabiegi kosmetyczne w hotelowym wellness. Za wysoką jakość świadczonych usług hotel został wyróżniony certyfikatem Q, przyznawanym przez hiszpańską organizację turystyczną.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej miejscowości PLAYA DE PALMA, niedaleko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, ok. 12 km od centrum PALMA DE MALLORCA; ok. 6 km od portu lotniczego Son Sant Joan; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Palma, publiczna, piaszczysta, o długości ok. 6 km, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/dzień), ręczniki plażowe dostępne w hotelu (kaucja 12 EUR; za każdą zmianę 2 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, całkowicie odnowiony w 2004 r., 275 pokoi, budynek główny i bungalowy, 3 piętra, 2 windy, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci; lobby bar, bar przy basenie, kantor, centrum konferencyjne dla 260 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os., ok 15 m², w budynku głównym, zadbany, ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna/prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna LCD, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (6 EUR/dzień, 20 EUR/tydz.), sejf (14 EUR/tydz.; 5 EUR/depozyt); balkon lub taras (2 krzesła).

    dla maks. 4 osób, ok. 35 m², w bungalowach, zadbany, gustownie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna/prysznic, wc; suszarka), salon i oddzielona drzwiami sypialnia, telewizja satelitarna LCD, telefon, kompletnie wyposażony aneks kuchenny; za opłatą: sejf (14 EUR/tydz.; 5 EUR/depozyt), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (2 krzesła); apartament za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 0,2-1,4 m, basen kryty z otwieranym dachem, słodka woda, sezonowo podgrzewany, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki (kaucja zwrotna 10 EUR); siatkówka, pilates, tai-chi, siłownia, aqua aerobik; w ciągu dnia animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorne występy zespołów muzycznych, pokazy flamenco; za opłatą: profesjonalne centrum rowerowe (6 EUR/rower/dzień); centrum wellness: łaźnia turecka, sauna, refleksologia, reiki, chiromasaże, zabiegi kosmetyczne i antystresowe; sporty wodne na plaży: narty i rowery wodne, kajaki; spadochrony, golf.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (w ciągu dnia, kiedy główna restauracja jest zamknięta); napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971261700, www.barcelo.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy obiekt, położony w pobliżu tętniącej życiem promenady. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Majorka

    Opis oferty:

    Profesjonalnie zarządzany przez znaną i lubianą grupę Barceló, oferuje znakomity serwis, wygodny pobyt i fantastyczną, pogodną atmosferę. Długa, piaszczysta plaża, zadbany ogród o powierzchni ok. 20 000 m², spokojna lokalizacja z rozrywkami i nadmorską promenadą na wyciągnięcie ręki to początek wakacyjnych atrakcji. Goście doceniają świetny poziom all inclusive z bogatym wyborem smacznych potraw i widowiskowym show cooking. W hotelu działa profesjonalnie wyposażone centrum rowerowe, z którego korzystały zawodowe ekipy kolarskie. Do dyspozycji Gości są także masaże i zabiegi kosmetyczne w hotelowym wellness. Za wysoką jakość świadczonych usług hotel został wyróżniony certyfikatem Q, przyznawanym przez hiszpańską organizację turystyczną.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej miejscowości PLAYA DE PALMA, niedaleko nadmorskiej promenady, sklepów i barów, bankomat przy hotelu, ok. 12 km od centrum PALMA DE MALLORCA; ok. 6 km od portu lotniczego Son Sant Joan; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Palma, publiczna, piaszczysta, o długości ok. 6 km, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/dzień), ręczniki plażowe dostępne w hotelu (kaucja 12 EUR; za każdą zmianę 2 EUR).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, całkowicie odnowiony w 2004 r., 275 pokoi, budynek główny i bungalowy, 3 piętra, 2 windy, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, show cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci; lobby bar, bar przy basenie, kantor, centrum konferencyjne dla 260 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; za opłatą: punkt internetowy, lekarz na wezwanie, opiekunka do dziecka, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os., ok 15 m², w budynku głównym, zadbany, ładnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna LCD, telefon, internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf (ok. 14 EUR/tydz.; 5 EUR/depozyt); balkon lub taras (2 krzesła).;

    apartament:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 35 m², w bungalowach, zadbany, gustownie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), sypialnia i oddzielony drzwiami salon z dodatkowym miejscem do spania, telewizja satelitarna LCD, telefon, w pełni wyposażony aneks kuchenny, lodówka, internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf (14 EUR/tydz.; 5 EUR/depozyt), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (2 krzesła); apartament za dopłatą;

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 35 m², w bungalowach, nowoczesny, odnowiony w 2016 r., wyposażenie jak w apartamencie, gustownie urządzony, dodatkowo wstęp do strefy Privillege na tarasie (tylko dla dorosłych - powyżej 18 lat), menu poduszkowe i zapachowe (na zamówienie), ręczniki plażowe w pokoju, balkon lub taras (2 krzesła); junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, gł. 0,2-1,4 m, brodzik z grzybkiem, słodka woda, gł 0,5 m, basen kryty z otwieranym dachem, słodka woda, sezonowo podgrzewany, przy basenie bezpłatne leżaki i ręczniki (kaucja zwrotna 10 EUR); siatkówka, pilates, tai-chi, siłownia, aqua aerobik; w ciągu dnia animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorne występy zespołów muzycznych, pokazy flamenco; za opłatą: profesjonalne centrum rowerowe (6 EUR/rower/dzień); wypożyczalnia rowerów (ok. 2 EUR/godz., ok. 10 EUR/dzień), centrum wellness: łaźnia turecka, sauna, refleksologia, reiki, chiromasaże, zabiegi kosmetyczne i antystresowe, strefa privillege na tarasie (wstęp powyżej 18. r. ż.): 2 wanny z hydromasażem, łóżka balijskie, hamaki; sporty wodne na plaży: narty i rowery wodne, kajaki; spadochrony, golf.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barach (w ciągu dnia, kiedy główna restauracja jest zamknięta); napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe w barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/971261700, www.barcelo.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy obiekt, położony w pobliżu tętniącej życiem promenady. Polecam wymagającym klientom!

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Majorka, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 1966. Atmosfera każdego z naszych 275 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i kantoru wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Obiekt oferuje szereg udogodnień dla niepełnosprawnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni odpłatnie. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka medyczna, serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie). Zaplecze biznesowe w postaci 3 pomieszczeń konferencyjnych doskonale nadaje się do organizacji konferencji, odczytów oraz zjazdów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Na życzenie bezpłatnie udostępniamy łóżeczka dziecięce. Za opłatą goście skorzystać mogą z sejfu. Do wyposażenia należą również internet, telefon i telewizor. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazienkach znajduje się suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Taras doskonale nadaje się na chwilę wytchnienia. W czasie wolnym poza tenisem stołowym, bilardem, sauną, łaźnią parową i łaźnią turecką zapraszamy również do skorzystania z zabiegów masażu (za dodatkową opłatą). Zespół animatorów hotelu zadba o program rozrywkowy dla małych i dużych gości.

    Wyżywienie

    Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.1
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Hotel Barcelo Pueblo Park:
    4.8 / 6

    Niezły hotel z piękną plażą 2010-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Raczej nie! 2010-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.3

    Jedynie lokalizacja hotelu przemawia na plus. Reszta pozostawia wiele do życzenia. Mało miejsca przy...
    więcej

    4.0
    Hotelik rewelacyjny! 2010-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ma dogodne położenie do plaży jakieś 300 m, wiec nie słychać hałasu bawiacych sie od rana do w...
    więcej

    5.7
    Niezasypiająca Majorka 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel Barcello na Majorce należy do dużej sieci o tej nazwie,jednak wybrany przez nas rejon to poraż...
    więcej

    3.8
    Rewelacyjny hotel 2013-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel usytuowany w dogodnym miejscu, czysto, dobre jedzenie, polecam. Jedzenie urozmaicone, obsługa ...
    więcej

    6.0
    Omijajcie ten hotel 2014-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Bardzo miły pobyt 2017-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Hotel Barcelo Pueblo Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Hotel Barcelo Pueblo Park - możliwości zakwaterowania:

    Apartment,Balkon/Terrasse
    Apartment Kurzaufenthalt
    Apartmán pro 2 osoby
    Apartament 3 os.
    Apartament 4 os.
    Apartament
    Doppelzimmer Frühstück
    Pok. 2 os.
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppel,Balkon,Superior
    DZ,Balk,Single mit Kind
    DZ Standard Kurzaufenthal
    DZ Superior Kurzaufenthal
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    DZ Alleinnutz Frühstück
    Juniors z. Alleinn. Golf
    Einzelzimmer,Balkon
    DZ Alleinnu Kurzaufenthal
    Junior suite pro 2 osoby
    Junior Suite 3 os.
    Junior Suite 4 os.
    Junior suita
    Juniorsuite Golf inkludie
    Juniorsuite,Balkon
    Junior Suite Kurzaufentha
    Pok. 1 os.

    Hotel Barcelo Pueblo Park - Możliwości wyżywienia:


    Hotel Barcelo Pueblo Park - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Hotel Barcelo Pueblo Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00