cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Caretta Beach, Riwiera Turecka
1 / 23
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
04.09 - 07.09
już od 1611 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 24.10
już od 1246 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Caretta Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Caretta Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Caretta Beach:
4.1 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Hotel Caretta Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Położony przy plaży wyróżnionej Błękitną Flagą, niedaleko atrakcji turystycznych miejscowości Konakli. Udogodnienia dla dzieci, 2 zjeżdżalnie wodne, miniklub i zabawne animacje czynią go dobrym miejscem na wypoczynek w gronie rodziny. Miłośników aktywnego spędzania czasu ucieszy możliwość skorzystania z oferty sportów wodnych na plaży. A po dniu pełnym wrażeń warto odprężyć się w strefie spa, korzystając z łaźni tureckiej.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum Konakli ze sklepami i barami, ok. 15 km od ALANYI; ok. 110 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Alanya).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace; bar objęty formułą all inclusive - napoje bezalkoholowe i piwo.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1993 r., odnowiony w 2013 r., 301 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, 2 bary: na plaży, przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami, jubiler, kącik telewizyjny; ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 8 EUR/pobyt), fryzjer, pralnia, lekarz na wezwanie, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów, udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 8 EUR/pobyt), sejf (ok. 2 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny: słodka woda, ok. 200 m² i 300 m², 2 zjeżdżalnie, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; fitness, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe, wieczorne pokazy; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży; centrum spa: łaźnia turecka; za opłatą: sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-15.00) w barze na plaży lub barze przy basenie, kawa, herbata, ciasto (16.30-17.30); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barze na plaży (10.00-18.00) i w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425651660, www.carettabeachhotel.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 latserwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya

OPIS

Spokojny hotel położony tuż przy piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi. Doskonała oferta dla rodzin z dziećmi. Do dyspozycji Gości są tu między innymi zjeżdżalnie wodne, place zabaw i animacje w mini klubie. Dodatkowo zadbany ogród gwarantuje dużo zieleni na terenie hotelu a sympatyczna obsługa umil nam czas podczas wakacji. Dla miłośników wodnego szaleństwa przygotowano centrum sportów wodnych na plaży.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1993 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (3), pralnia (płatna), basen odkryty, 4 zjeżdżalnie dla dorosłych i 1 dla dzieci (działają w godzinach 10:30-11:30,14:30-15:30,16:00-17:30).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w hotelu płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku głównym (liczba pięter: 6, liczba wind: 3). Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja, bary (3) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:30-16:00) serwowane w snack barze, podwieczorek (16:30-17:30) serwowany w barze Teras, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie)

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnia wodna dla dzieci , animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje , dyskoteka

płatne

bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

22.03.2019 14:14

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Przy plaży Aquapark SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Standardowo wyposażony, 5-cio piętrowy hotel położony jest w ogrodzie wśród bujnej zieleni, przy piaszczysto-żwirowej plaży, usytuowany  w części turystycznej Konakly, w odległośći 1 km od ścisłego centrum turystycznego Konakly. Hotel oddalony jest od lotniska  w Antalyi o 110 km oraz o ok. 12 km od cetrum Alanyi.

 

Zakwaterowanie:

Wszystkie (136) przyjemnie urządzone, dwuosobowe pokoje  z możliwością dwóch dostawek posiadają indywidualną klimatyzację, łazienkę z prysznicem i suszarką, TV-SAT, lodówka, telefon, sejf (za opłatą 1,5-2 euro/doba), balkon, wszystkie pokoje posiadają boczny lub centralny widok na morze.

 

Do dyspozycji gości:

Recepcja, restauracja, 3 bary, snack bar, bar na plaży, łaźnia turecka, fitness centrum, sala-TV, dyskoteka, plac zabaw dla dzieci, mini-klub dla dzieci, lekarz, program animacji, amfiteatr, sauna, masaż, pralnia, sklepiki, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, leżaki i parasole bezpłatnie przy basenie i na plaży.

 

Uprawianie sportów:

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, zjeżdżalnia, rzutki, kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa.
Odpłatnie: oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt, bilard, sporty wodne na plaży.

 

All Inclusive:

W cenie: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe, serwowane w godzinach 10:00-23:00, w barze na plaży dostępne są napoje bezalkoholowe oraz piwo.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • transfery,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa do godziny 12.00),
  • wyżywienie wg. oferty,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • ubezpieczenie.

 

Cena nie zawiera:,

  • kosztów wizy w przypadku Turcji 15 Euro lub 20 USD.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Riwiera Turecka

Położenie

Centrum Konakli Sklepy przy hotelu Przystanek autobusowy ok. 250m Lotnisko w Antalyi ok. 110km Centrym Alanyi ok. 12km

Plaża

Piaszczysto-żwirowa prywatna bezpośrednio przy hotelu Łagodne wejście do morza Prysznice, toalety Leżaki i parasole bezpłatnie

Opis

Recepcja Restauracja główna z częścią zewnętrzną, 3 bary Basen główny, basen z 4 zjeżdżalniami oraz basen dla dzieci ze ślizgawką Leżaki i parasole przy basenach bezpłatnie Lekarz odpłatnie Wypożyczalnia samochodów Oficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Wi-Fi na terenie hotelu odpłatnie (ok. 10 euro za pobyt)

Pokoje

Pokój standardowy (ok. 25m2) z częściowym lub bezpośrednim widokiem na morze Klimatyzacja sterowana indywidualnie Łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów Telefon odpłatnie TV-SAT Sejf odpłatnie Mini-bar uzupełniany w wodę bezpłatnie Balkon Hotel zawiera 3 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: dzienne i wieczorne programy animacyjne, plac zabaw, miniklub, siatkówka, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, łaźnia turecka, dyskoteka Odpłatnie: biliard, sauna, masaże, fryzjer, sporty wodne na plaży

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody, desery, napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane w godz. 10:00- 23:00 Napoje w dyskotece odpłatnie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Skromny hotel położony tuż przy żwirowej plaży w turystycznym centrum Konakli. Polecamy go miłośnikom aktywnego spędzania czasu oraz amatorom klubowego szaleństwa.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Bardzo atrakcyjny hotel, położony w dzielnicy Konakli, jednej z najbardziej atrakcyjnych dzielnic regionu Alanii. Hotel otacza zielony ogród z bezpośrednim sąsiedztwem plaży.

Położenie

Hotel położony jest w odległości ok. 2 km od centrum miejscowości Konakli. W pobliżu hotelu znajduje się wiele sklepów i restauracji a także przystanek autobusowy. 110 km od lotniska w miejscowości Antalya, 13 km od centrum Alanii.

Wyposażenie

Hotel składa się z 136 pokoi w 5- piętrowym budynku. Do dyspozycji gości jest recepcja z lobby, restauracja z tarasem, bary, kącik telewizyjny, taras słoneczny, sklep z pamiątkami.

Pokoje

Standardowe, dwuosobowe z możliwością dostawki. Wyposażone są: w klimatyzację sterowaną centralnie, udostępniona w określonych godzinach w ciągu dnia, WC, prysznic, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, telefon, chłodziarka, mini bar (dodatkowo płatny), balkon ze stolikami i krzesłem.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w postaci bufetu oraz przekąski serwowane w barze na plaży. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barach w godz. 10:00 - 23:30. Soki ze świeżych owoców oraz kawa po turecku dodatkowo płatne

Sport i rozrywka

Bezpłatny basen ze zjeżdżalnią o dłgugości ponad 30 m. (leżaki i parasole bezpłatne), animacje w ciągu dnia, dyskoteka 22:30 - 01:30 - bezpłatnie. , brodzik, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace bezpłatne, kort tenisowy (dodatkowo płatny), dart, tenis stołowy, siatkówka plażowa. Za dodatkową opłatą: masaże, fitness, sauna, łaźnia turecka, sporty wodne, narty wodne, skutery, windsurfing (dodatkowo płatne).

Dla dzieci

Brodziki, mini zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (4-12), łóżeczka dla niemowląt (na życzenie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Caretta Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Caretta Beach

4.0
polecam

Nie jest to hotel dla wymagających. Jego zaletami jest napewno cena, świetne posiłki, mnóstwo przekąsek pomiędzy głównymi posiłkami, dużo warzyw i owoców. Blisko jest też do plaży. Pokoje nie powalają, małe i słabo sprzątane.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Super miejsce na rodzinne wakacje, dużo atrakcji dla dzieciaków, oprócz tego blisko do plaży (kamienie) I PYSZNE JEDZONKO. Obsługa miła i uprzejma, lepiej rozumie język rosyjski niż angielski, dla mnie akurat to nie problem ;)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.3
polecam

pomimo dużej ilośći rosjan,polecam!

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Caretta Beach:
4.3 / 6

Fajny hotel ,super plaża hotelowa 2009-07-19
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Hotel w dobrej lokalizacji, z ładnym ogrodem i basenem oraz super plażą (jak na ten rejon :-) ) Ani...
więcej

5.3
Gorąco polecam 2009-08-16
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.0

4.4
Miły hotel z pięknym ogrodem 2009-09-20
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

4.7
Adekwatny,warty polecenia jak hotel 3 i pol gwiazdkowy 2009-09-27
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

3.6
Bardzo fajny maly hotel polecam wszystkim 2009-12-17
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Moja opinia 2010-02-25
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo ładny, to nie jest jakiś moloch, co jest jak dla mnie pozytywne. Wyżywienie bardzo dobr...
więcej

5.6
Rewelacja, mega wypas polecam! 2010-07-29
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel Caretta Beach-rodzinny 2010-08-26
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Udany wypoczynek 2010-09-01
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Więcej niż oczekiwaliśmy 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Polecam pokój po remoncie, jest super i nie ma na co narzekać. Kiepska wymiana ręczników - co 3 dni....
więcej

5.6
Opinia pozytywna 2010-10-05
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Jak najbardziej tak! 2011-01-04
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

BYŁEM TAM W 2007 ROKU .Były to nasze pierwsze wakacje i powiem ,że jeżeli bym miał wrócić jeszcze r...
więcej

5.3
Nie załuję wyjazdu 2011-06-15
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel b.ładnie położony, jedzenie b.dobre choć nie ma przepychu na stołach, all.in % (piwo,wódka,rak...
więcej

5.3
Bardzo udane wczasy 2011-07-09
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo przyjemny. Spędziliśmy tam urlop 7-dniowy z mężem i synem, który uznajemy za bardzo uda...
więcej

5.4
Hotel wart swoich gwiazdek 2011-08-11
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel w porównaniu z innymi w okolicy niezbyt wielki choc 6 pięter robi swoje :)ale nie brakło nam n...
więcej

5.3
Ogólnie dobry z małym plusem 2012-07-29
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Piękne widoki, super animatorzy 2014-05-25
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

Witam, wróciłam właśnie z Grecji z Zakynthos Kalamaki hotel Caretta Beach wyjazd uważam za bardzo ud...
więcej

5.2
Super animacje, nie można się nudzić!!! 2015-07-21
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel tylko dla Rosjan 2015-08-05
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Ekonomiczne wakacje- godny polecenia 2016-08-23
Szczegóły oceny hotelu Caretta Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.8

Spędzaliśmy urlop od 3-10/08/2016 z biurem Itaka. + duży prysznic w łazience i czyste pokoje, +ani...
więcej

5.4

Caretta Beach - możliwości zakwaterowania:

Room Standard SingleUse
ROOM STANDARD
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view

Caretta Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Caretta Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00