cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Seher Resort & Spa, Riwiera Turecka
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
08.12 - 12.12
już od 639 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.02 - 18.02
już od 639 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Seher Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Seher Resort & Spa
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Seher Resort & Spa:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Seher Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 lutego 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

Hotel Seher Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Çolakli z licznymi sklepami
  • ok. 6 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

polozenie

  • ok. 1 km od centrum Çolakli z licznymi sklepami
  • ok. 6 km od centrum Side
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

plaza

  • bezpośrednio przy szerokiej, długiej plaży, idealnej na spacery
  • prywatna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki
  • parasole
  • ręczniki za opłatą
  • bar przy plaży

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych
  • terminal internetowy: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: niezadaszony
  • sale konferencyjne: 3

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

260

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen zewnętrzny: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, ze słodką wodą, leżaki i parasole
  • basen kryty: listopad - marzec, w zależności od sezonu, w cenie, ze słodką wodą, podgrzewany, leżaki
  • basen dla dzieci: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny
  • ręczniki: za opłatą, płatność gotówką

  • aquapark: kwiecień - październik, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki i parasole
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci: w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • łóżeczko dziecięce: w cenie
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, kwiecień - październik, kilka razy w tygodniu
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat

    Sport i wellness

    W cenie
    • sauna fińska
    • hammam 
    • pokój relaksacyjny 
    • siłownia 
    • aerobik
    • siatkówka plażowa
    • tenis stołowy
    • kort tenisowy
    Płatne
    • strefa spa & wellness „Aphrodite": wielkość: 1800 m2 
    •  łaźnia parowa
    • masaże
    •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • centrum medycyny ajurwedyjskiej
    •  tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    • bodywork
    • trening wysiłkowy
    • indoor cycling
    • windsurfing
    • skutery wodne
    • parasailing
    • łódka typu banan

    rozrywka

    • zajęcia sportowe kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowy program animacyjny
    • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • przedstawienia kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo raz w tygodniu
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 2-3 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-5 os.
    • widok na basen lub ląd
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • 1 podwójne łóżko
    • 2 pojedyncze łóżka
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, klimatyzacja, ciepło
    • sejf: za opłatą
    • minibar: w cenie, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • widok na ogród lub ląd
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • sejf: za opłatą
    • sofa
    • minibar: w cenie, woda
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: 10:00 - 10:30, w cenie
    • obiad: 12:30 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski: 11:00 - 16:00
    • przekąski o północy
    • ciasto
    • lody: 14:30 - 16:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: za opłatą
    • wybrane napoje do posiłków
    •  kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Side Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, turecka; dania dietetyczne: w cenie; bufet dla dzieci: w cenie; bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Pasha": rodzaje kuchni: turecka, a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą ok. 5 €/os., maj - październik, 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Fish": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza; a la carte, wybór z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą ok. 5 €/os., maj - październik, 19:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Piano Lobby Bar": 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 00:00
  • bar na plaży: kwiecień - październik; w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 17:00
  • cukiernia: 10:00 - 12:00 i 14:00 - 17:00
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Side

    OPIS

    Hotel polecany osobom chcącym spędzić wakacje w spokojnej okolicy. Atutem tego miejsca jest pobliska plaża należąca do hotelu i posiadająca certyfikat Błękitnej Flagi oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób w każdym wieku. Na gości czeka basen, hotelowe centrum SPA, miniklub i plac zabaw.Osoby poszukujące miejskich atrakcji, mogą się wybrać do położonego w odległości 8 km starożytnego miasta Side.

    lokalizacja

    6 km od centrum Side, 50 m od Evrenseki, 55 km od lotniska w Antalyi-AYT. Hotel usytuowany na powierzchni: 16000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2008 r. Odnowiony w 2018 r.Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (3), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (3), basen kryty, basen odkryty, 3 zjeżdżalnie wodne dla dorosłych i 3 dla dzieci (działają w godzinach 11:00-12:00, 15:00-16:00).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 100 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, bar na plaży, płatne: ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 5 aneksach (liczba pięter: 4, liczba wind: 5)Typy pokoi:- pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- suity rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- pokoje ekonomiczne dla max. 3 os.

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (3), cukierniaUltra All Inclusive(10:00-00:00)- śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), przekąski (11:00-16:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej- podwieczorek (10:00-12:00, 14:00-17:00), późny posiłek (21:30-06:00) serwowany w cukierni- lody- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe- pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte- płatne, wymagana rezerwacja.- owoce morza- turecka

    z myślą o dzieciach

    - brodziki (2)- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu dla dzieci w restauracji- krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne- możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    - tenis stołowy- rzutki- koszykówka- siatkówka plażowa- aerobik- siłownia- animacje soft- sauna

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego- oświetlenie kortów- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- kręgle- cymbergaj- bilard- sporty wodne na plaży- centrum SPA- masaż- jacuzzi- dyskoteka- salon piękności- łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK- Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp..? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK (ŚNIADANIE, OBIAD, KOLACJA)- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - NIE- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - NIE- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 800 GOŚCI NA 2300 M2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (ROZPAKOWANE)- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (CODZIENNIE)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - NIE- Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - TAK (11:00-12:00,15:00-16:00)- Czy centrum SPA jest czynne? - TAK- Czy łaźnia turecka jest czynna? - TAK- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - TAK- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID-19? - GOŚĆ ZOSTAJE ZABRANY DO POKOJU IZOLACYJNEGO GDZIE JEST BADANY PRZEZ LEKARZA, JEŚLI PODEJRZEWA SIĘ OBECNOŚĆ COVID-19 ZOSTAJE PRZEWIEZIONY DO NAJBLIŻSZEGO SZPITALA PRZEZ KARETKĘ POGOTOWIA- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - J.W

    Aktualizacja opisu

    04.06.2021 13:58

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinnyNiepełnosprawniWi-FiPrzy plażySPADiscoSiłowniaTenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodneZjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osoboweBłękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy i lubiany hotel, usytuowany przy ładnej plaży z łagodnym zejściem do morza, a jednocześnie blisko centrum. Dobra baza wycieczkowa. Z aquaparkiem. Fantastyczne wakacje dla całej rodziny!

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży oznaczonej Błękitną Flagą (leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne), ok. 1 km od centrum Çolakli (sklepy, bary), 6 km od centrum historycznego Side, 55 km od lotniska w Antalyi.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna, diwe restauracje a la carte:turecka i rybna, disco bar, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy plaży, sklepy, płatne: kafejka internetowa, gabinet lekarski, pralnia, fryzjer, wypożyczalnia samochodów. 

    Pokoje

    Hotel posiada 260 gustownie urządzonych pokoi, z których każdy wyposażony jest w: indywidualnie sterowaną klimatyzację, balkon, łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), minibar (woda butelkowana i napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia herbaty, Wi-Fi, Standardowe -  eleganckie, o powierzchni ok. 22 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób.Rodzinne - przestronne, o powierzchni ok. 30 m kw. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), przekąski w dzień, minibufet przekąskowy w godzinach nocnych, lody, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach i godzinach, codziennie uzupełniany minibar (woda i napoje bezalkoholowe), kolacje w restauracjach a'la carte (wymagana rezerwacja i opłata 5 euro). Raz w tygodniu w hotelu organizowany jest wieczór turecki i wieczór śródziemnomorski.Formuła all inclusive nie zawiera świeżo wyciskanych soków. 

    Sport i rozrywka

    Owalny basen z mostkiem, basen kryty, fitness, sauna, łaźnia turecka, wodny aerobik, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, rzutki, tenis stołowy, kort tenisowy (odpłatnie oświetlenie i sprzęt), siatkówka, koszykówka, animacje, beach party, amfiteatr (występy), muzyka na żywo, w sezonie codziennie dyskoteka. Odpłatnie: Game Center (bowling, bilard, Playstation, Airhokey), Afrodyta Spa (zabiegi, masaże), sporty wodne przy plaży.  

    Uwagi

    Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Dla dzieci

    Brodzik, aquapark, plac zabaw, miniclub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), animacje, zajęcia sportowe, minidyskoteki, menu dla dzieci, łóżeczka niemowlęce (na życzenie, w zależności od dostępności). Część udogodnień dla dzieci działa tylko w sezonie letnim. 

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Przelot Corendon / Enter Air

    UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Warunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.  

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

    Warunki wjazdu do kraju

    Zasady wjazdu do TURCJI w czasie pandemiiWymagane jest okazanie negatywnego wyniku testu RT-PCR wykonanego w ciągu ostatnich 72 godzin przed przybyciem do Republiki Turcji lub negatywnego wyniku szybkiego testu antygenowego z ostatnich 48 godzin przed przylotem. Zaświadczenie z wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim przez laboratorium oficjalnie uznawane przez Ministerstwo Zdrowia; lista laboratoriów dostępna na: www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidZ okazania negatywnego wyniku testu zwolnione są:* dzieci do lat 6* osoby w pełni zaszczepione przeciw COVID-19* tzw. ozdrowieńcyNależy mieć ze sobą oficjalny dokument (akceptowane są Unijne Certyfikaty COVID pobrane z IKP/aplikacji mObywatel), potwierdzający szczepienie co najmniej 14 dni przed wjazdem i/lub przebycie choroby COVID-19 w ciągu ostatnich 6 miesięcy (od pierwszego pozytywnego testu upłynęło co najmniej 28 dni, ale nie więcej niż 6 miesięcy).Wszystkich podróżnych obowiązuje wymóg wypełnienia formularza Form for Entry to Turkey. Jest on dostępny na stronie Ministerstwa Zdrowia Republiki Turcja: https://register.health.gov.tr/Formularz należy wypełnić 72 godziny przed wylotem. Podróżny otrzyma potwierdzenie rejestracji wraz z unikatowym kodem HES. Dokument należy wydrukować lub zachować na urządzeniu mobilnym i okazać go obsłudze linii lotniczej przed wylotem. Brak formularza lub podanie nieprawdziwych danych może skutkować brakiem zgody na wjazd do Turcji i sankcjami prawnymi. Podróżni zobowiązani są do wypełnienia i podpisania formularza lokalizacyjnego, który rozdawany jest w samolocie (należy tam podać podstawowe informacje, np. imię, nazwisko, numer lotu, nr miejsca w samolocie, adres w Turcji, wykaz krajów, w których pasażer przebywał w ciągu 14 ostatnich dni).Procedury po powrocie z Turcji do Polski - na podst. rozporządzenia z 10 lipca 2021Z kwarantanny zwolnione są następujące osoby:* zaszczepione pełnym cyklem szczepienia; od podania ostatniej dawki szczepionki (dopuszczonej w UE) musi upłynąć 14 dni (liczone od dnia następującego po dniu podania ostatniej dawki). Szczepienie musi być poświadczone unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim* Tzw. ozdrowieńcy, którzy okażą dokument potwierdzający przebycie choroby COVID-19 (nie później niż 6 miesięcy), wystawiony w języku polskim albo angielskim, w tym unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID* Pozostałe osoby, które okażą negatywny wynik testu na COVID-19, poświadczony unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim. Test musi być wykonany nie wcześniej niż 48 godzin przed przekroczeniem granicy LUB w Polsce maks. do 48 godz. po przekroczeniu granicy (RT-PCR lub antygenowy wykonany przez laboratorium wpisane na listę laboratoriów COVID : https://www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covid (obowiązek odbycia kwarantanny uznaje się za zrealizowany z chwilą wprowadzenia negatywnego wyniku testu do systemu teleinformatycznego przez medyczne laboratorium diagnostyczne)* Dzieci do 12. roku życia podróżujące pod opieką dorosłych, którzy są zaszczepieni przeciwko COVID-19 lub posiadają negatywny wynik testu na COVID-19Osoby niezaszczepione i te, które nie przedstawią negatywnego wyniku testu - podlegają obowiązkowi odbycia 10- dniowej kwarantanny. Karta Lokalizacji PodróżnegoOsoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Od 17 lipca 2021 r. jest ona dostępna w formie elektronicznej i zastępuje dotychczas stosowanaą wersję papierową. Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.Karta znajduje się na stronie MSZ: https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/homeSzczegóły: https://www.gov.pl/web/gov/wypelnij-klpOkazanie tejże karty jest warunkiem koniecznym przy przekraczaniu granicy w okresie pandemii.Uwaga, podróżni korzystający z tranzytu przez NiemcyOd 1 sierpnia 2021 r. podróż przez Niemcy jest możliwa co do zasady tylko z negatywnym wynikiem testu. Dotyczy to zarówno podróży drogą lądową, jak i podróży samolotem.Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h (testy PCR, LAMP, TMA 72h) przed przyjazdem do Niemiec. Szybkie testy antygenowe muszą spełniać kryteria Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) tj. czułość 80%, swoistość 97%. Wynik testu musi być w jęz. niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim lub włoskim. Polskie testy są uznawane, jeżeli są przetłumaczone. Czas liczy się od godziny pobrania próbki, a nie od otrzymania wyniku.Testów nie muszą wykonywać:*dzieci do 12 r. życia* osoby zaszczepione (14 dni od podania ostatniej dawki szczepionki dopuszczonej w UE)* ozdrowieńcy (28 dni-6 miesięcy po chorobie); * osoby przewożące zawodowo ludzi lub towary.Jako potwierdzenie bycia osobą zaszczepioną lub ozdrowieńcem może służyć Unijny Certyfikat COVID-19.Tranzyt powinien odbywać się bezpośrednio, bez zbędnych postojów i noclegów. Dopuszczalne jest zatrzymanie się na stacji benzynowej przy autostradzie.Uwaga, od 1 sierpnia w Niemczech wyróżniane są dwa obszary ryzyka:1.obszar wysokiego ryzyka (Hochrisikogebiet);2. obszar występowania mutacji (Virusvariantengebiet).Od 17 sierpnia 2021 r. Turcja znajdzie się na liście krajów wysokiego ryzyka. Przed powrotem do Niemiec wymagane jest dokonanie rejestracji na  www.einreiseanmeldung.de.Aktualna lista obszarów ryzyka jest dostępna w języku niemieckim i angielskim na stronie Instytutu Kocha: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html Testy przed powrotem do Niemiec z TurcjiW hotelach 4* i 5* jest możliwość zrobienia testu na miejscu (o szczegóły należy pytać w recepcji hotelowej), na testy można się również umówic za pośredictwem naszego przedstawiciela w Turcji (kontakt wysłany wraz z dokumentami podrózy). Koszt testu wraz z transferem wynosi ok. 30 eur.xxxxxxInformacje dot. podróży do/z Turcji na stronie polskiego MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/turcjaInformacje dotyczące przejazdu/transferu przez Niemcy: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcyInformacje o sytuacji epidemicznej w Turcji na stronie tureckiego ministerstwa zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/?_Dil=2Szczegóły dot. przekraczania granicy: https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

    Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

    CORENDONWszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.///Enter AirOferty oparte są o dynamiczne pakietowanie.W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozuPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDYAS

    SF5

    KATEGORIA TURECKA

    ****

    Położenie

    Hotel jest usytuowany bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży. Obiekt znajduje się w odległości 6 km od centrum Side, gdzie można dojechać mini busem, 10 km od Manavgatu i 50 km od lotniska w Antalyi.

    HOTEL OFERUJE

    Hotel otwarty w maju 2008 roku oferuje restaurację główną, dwie restauracje a'la carte - turecką i rybną, restaurację na plaży, Lobby Bar, bar przy basenie, bar w kręgielni, bar na plaży, bar w dyskotece, winiarnię i cukiernię. Poza tym na terenie hotelu znajdują się centrum Spa, kafejka internetowa, dwie sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów i kilka sklepów oraz fryzjer. W lobby można korzystać z bezpłatnego połączenia Wi-Fi.

    POKOJE

    Hotel przygotował 260 pokoi, w tym 154 pokoje standardowe, 47 pokoi rodzinnych i 56 pokoi typu family suite. Trzy pokoje standardowe przystosowane są dla potrzeb osób niepełnosprawnych. Każdy pokój wyposażony jest w telefon, łazienkę, suszarkę do włosów, klimatyzację sterowaną indywidualnie, telewizor LCD, mini bar i sejf. Pokoje standardowe mają powierzchnię 22m i mogą pomieścić maksymalnie 3 osoby, pokoje rodzinne mają taką samą powierzchnię, jak pokoje standardowe, ale składają się z dwóch pojedynczych łóżek i jednego łóżka piętrowego, dzięki czemu mogą pomieścić 2 osoby dorosłe i dwoje dzieci. Pokoje typu family suite mają powierzchnię 30 m i składają się z dwóch sypialni.

    Wyżywienie

    W hotelu obowiązuje formuła All inclusive, w której skład wchodzą - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne przekąski, bufet dietetyczny oraz bufet dla dzieci w restauracji głównej, a także lody, gozleme, przekąski w ciągu dnia w barze na plaży i przy basenie i lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10.00-24.00. Raz w tygodniu można bezpłatnie zjeść kolację w jednej z restauracji a'la carte (po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji). Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    SPORT I ROZRYWKA

    Hotel przygotował dla swoich Gości bardzo wiele atrakcji. Bezpłatnie można korzystać z basenu z 2 zjeżdżalniami, kortów tenisowych, centrum fitness; grać w rzutki, tenisa stołowego, siatkówkę plażową; uprawiać aerobik i codzienną gimnastykę. W centrum Spa bezpłatnie dostępne są - sauna, hammam i strefa relaksu. Codziennie realizowany jest urozmaicony program animacji (m. in. gry w basenie, gimnastyka wodna, aerobik). Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego, wypożyczenie sprzętu do tenisa, łaźnia parowa, sporty wodne na plaży, bilard, kręgle, Playstation, kafejka internetowa oraz zabiegi w centrum Spa. Ręczniki plażowe Goście otrzymują bezpłatnie (pierwsza zmiana recznika na czysty jest wolna od oplat natomiast kazda nastepna jest płatna). 0,50 euro/recznik.

    DZIECI

    Hotel udostępnia mini klub Shrekland (dla dzieci w wieku 6-12 lat), plac zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią dla maluchów, 2 większe zjeżdżalnie, Playstation, mini disco. W restauracji głównej podawane są posiłki przygotowane z myślą o dzieciach.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel idealny dla rodzin z dziećmi ze względu na urozmaiconą infrastrukturę rekreacyjną, a także dla osób ceniących uroki plażowania i lubiących aktywne formy wypoczynku.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    SIDE

    Opis oferty:

    hotel Seher Resort & Spa to doskonały obiekt na kameralne, rodzinne wakacje; kompleks został otwarty 2008 roku, składa się z 5 budynków, usytuowany na terenie o powierzchni 18.000m2; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 2 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna, 2 restauracje A'la carte (turecka, rybna), cukiernia, 4 bary oraz 3 sale konferencyjne

    POKOJE:

    260 pokoi: 189 pokoi standardowych (22m2), 3 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych, 68 pokoi family suite (2 sypialnie połączone drzwiami, ok. 30m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, LCD-TV, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (płatny), minibar (woda bezpłatnie), laminat, balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, lekarz, salon fryzjerski, łaźnia parowa, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, koszykówka, gry video, kręgle, bilard, piłkarzyki, kafejka internetowa, wszystkie sporty wodne na plaży, mini Market, room service

    KONTAKT:

    www.seherhotels.com

    POŁOŻENIE:

    Evrenseki, 6 km od Side, 55 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu (przejście przez promenadę); serwis plażowy przy basenie i na plaży bezpłatny (leżaki, materace, parasole); ręczniki - płatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja, lody oraz przekąski w ciągu dnia i o północy (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), sala zabaw, mini disco, brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, dyskoteka, łaźnia turecka, sauna, centrum fitness, aerobik, kort tenisowy z twardą nawierzchnią (w ciągu dnia), siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, sala TV, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***** Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - położony bezpośrednio przy plaży - w okolicy liczne sklepy i markety - bar na plaży - jedynie 6 km od Side

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony w atrakcyjnej dzielnicy turystycznej Evrenseki, w jego pobliżu można znależć liczne sklepy z pamiątkami oraz markety. Plaża znajduje się tuż przy hotelu, goście znajdą tu baseny ze zjeżdżalniami, bary serwujące drinki w ramach All Inclusive, a dla najmłodszych gry i zabawy w mini klubie.

    POŁOŻENIE

    - położony bezpośrednio przy plaży - około 6 km od Side - około 70 km od lotniska w ANtalyi - około 400 m do najbliższego sklepu - około 500 m do najbliższego przystanku komunikacji miejskiej

    PLAŻA

    Prywatna hotelowa piaszczysto-żwirkowa plaża około 300 m od hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne, na plaży bar czynny od 10:00 do 17:00. Sporty wodne na plazy dodatkowo płatne.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatnie: recepcja 24h, restauracja główna, Disco Club, bar na plaży (czynny 10:00 - 17:00), bary na terenie hotelu, zewnętrzny i wewnętrzny basen z brodzikiem, 2 zjeżdżalnie wodne, centrum fitness, łaźnia turecka, sauna, siatkówka plażowa, kort tenisowy, tenis ziemny, WiFi w lobby hotelowym, hotelowe animacje w wersji soft. Dodatkowe płatne: lekarz, opiekun/-ka do dziecka, fryzjer. pralnia, sporty wodne, oświetlenie kortu, sprzęt do tenisa, centrum Wellness, masaże, bilard, pokój gier, kręgle,  posiłki w restauracjach a'la carte, drinki i napoje w Disco Club, napoje w Wine House.

    DLA DZIECI

    Basen z brodzikiem, gry i zabawy w mini klubie (4-12 lat), wieczorne mini disco, plac zabaw.

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00 Wykwaterowanie 10:00 Hotel dysponuje 260 pokojami w 5 budynkach, standardowe (22m2) wyposażone są w łązienkę z wanną i suszarką do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, mini bar (codziennie uzupełniany w wodę mineralną), sejf (dodatkowo płatny), TV i balkon. Pokoje ekonomiczne, to kilka pokoi wyznaczonych przez hotel, mogą różnić się od standardowych - mieć mniejszy metraż, nie posiadać balkonu, mogą być zlokalizowane na niskim parterze lub przy kuchni. Pokoje family to (30m2) to dwie sypialnie połączone drzwiami.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Śniadanie, późne śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu, popołudniowe słodkie przekąski, późne przekąski, lody w wyznaczonych godzinach, lokalne alkoholowe i bezlakoholowe napoje serwowane od 10:00 do 24:00. Formuła All Inclusive nie obejmuje: importowanych napojów alkoholowych i bezalkoholowych, napojów butelkowanych, wybranych win, świeżo wyciskanych soków owocowych, napojów i drinków w Disco Club, posiłków w restauracjach a'la carte, napojów serwowanych w Wine House.

    KRAJ

    Turcja urzeka pięknymi piaszczystymi plażami, błękitną ciepłą wodą i świetnie zachowanymi śladami antycznych kultur. Można tu spędzić leniwy urlop wśród wygód hotelu lub wybrać się na wyprawę w przeszłość, odwiedzając liczne zabytki czasów hellenistycznych i rzymskich. Turcja to kraj kolorowej, wybujałej roślinności, korzennych przypraw, gwarnych bazarów i niezwykłych krajobrazów. Turcy są gościnni i przyjaźni, chętnie częstują podróżnych herbatą lub przysmakami swej pobudzającej zmysły kuchni, przede wszystkim jednak zarażają dobrym humorem i pełnym radości podejściem do życia. Zdecydowanie warto wybrać ten kraj jako cel swojej wakacyjnej podróży.

    REGION

    Side, leżące na Riwierze Tureckiej pomiędzy Antalyą i Alanyą, jest jednym z najpopularniejszych tureckich kurortów wypoczynkowych. Szerokie piaszczyste lub piaszczysto-żwirkowe plaże to niezaprzeczalny atut dla wszystkich zwolenników spędzania wakacji na leżaku. Świetna, rozległa i dobrze zagospodarowana infrastruktura hotelowa zagwarantuje udany wypoczynek osobom w każdym wieku. W pobliżu hoteli znaleźć można sklepy z pamiątkami, wyrobami skórzanymi oraz odzieżowe butiki. Niewątpliwą atrakcją Side są również znajdujące się w centrum miasta pozostałości starożytnych kultur: hellenistycznej, rzymskiej i bizantyjskiej - antyczny teatr, świątynia Apollina, czy łaźnie rzymskie, w których obecnie mieści się muzeum.

    WYCIECZKI FAKULTATYWNE

    Pamukkale (60 EUR os. dorosła) Demre- Myra- Kekova (60 EUR os. dorosła) Kolejka linowa Tahtali (45 EURos. dorosła, tylko z regionu Kemer) Akwarium Antalyi (od 45 EUR os. dorosła) Łaźnia Turecka (od 25 EUR do 130 EUR za os. doroslą, w zależności od wykupionego pakietu) Jeep Safari (od 35 EUR do 55 EUR za os. dorosłą, w zależności od programu) Quad Safari (od 40 EUR do 60 EUR za os.  dorosłą, w zależności od programu) Rafting/Kanioning (35 EUR za os. dorosłą) Nurkowanie (65 EUR za os. dorosłą)

    CENA ZAWIERA

    * Opłaty lotniskowe * 7 noclegów w hotelu Seher Resort & Spa ***** * Wyżywienie All Inclusive * Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym  * Bagaż podróżny w cenie (limit wagowy zależy od linii lotniczych)  * Opiekę rezydenta podczas pobytu * Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji * Ubezpieczenie KL 30 000 , NNW 3 000 , bagaż 200 * Podatek VAT

    CENA NIE ZAWIERA

    * Wycieczek fakultatywnych * Wizy tureckiej

    INFO DOTYCZĄCE PRZEJAZDU I PRZELOTU

    - Bezpośredni przelot Katowice - Antalya/Warszawa - Antalya - Limit bagażowy 20 kg osoba + 8 kg bagaż podręczny - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Odprawa bezbiletowa, przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - Przelot realizowany na podstawienie ważnego paszportu - dokument musi być ważny minimum 6 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Obywatele RP wjeżdżający do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu - elektroniczną wizę turystyczną można nabyć  przed wylotem za pośrednictwem portalu www.evisa.gov.tr. (koszt 20 USD) - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać notarialnie potwierdzone upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców).

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do KRAJU z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie KRAJU, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Około. 6 km na zachód od Side. Lokalizacja w okolicy kurortu Evrenseki. Centrum Evrenseki ok. 300 metrów. Czas transferu z lotniska Antalya ok. 45 minut.

    PLAŻA

    oddzielona nadmorską promenadą od szerokiej, piaszczystej plaży. Parasole i leżaki bezpłatnie. Wymiana ręczników za opłatą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA Ten przyjazny rodzinom hotel oferuje 260 pokoi składających się z 5 kompleksów budynków.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja z lobby, piano bar w holu, windy, restauracja wewnątrz i na zewnątrz, 2 restauracje A'la carte (tureckie kuchnia i specjały rybne od 01.05 do 31.10), sala telewizyjna, cukiernia, bary, winiarnia, dyskoteka, sala konferencyjna, sklepy, fryzjer. Lekarz (na życzenie) i pielęgniarka (cogodzinny)

    INTERNET

    bezpłatne Wifi w lobby

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole, hotelowe prgramy animacyjne, gry i zabawy, rzutki, boccia, kort tenisowy, teni stołowy, siłownia, sauna, wejście do hammanu Odpłatnie: bilard, pokój gier, centrum Spa, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, mini club (4-12 lat), bezpłatne łóżeczko na zamówienie przed wylotem, mini dyskoteka, zjeżdżalnie (co godzinę od 01.05 do 31.10), bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje standardowe z możliwością dostawki, o powierzchni ok. 22 m. Wyposażone w prysznic / WC, suszarkę do włosów, telefon z bezpośrednim wyjściem na miasto, TV/SAT, min ibar, wynajem Sejf, klimatyzację (indywidualnie), balkon lub taras. POKÓJ RODZINNY: ok. 30 m. Składa się z dwóch sypialni, jednego podwójnego łóżka i jednego z dwoma pojedynczymi łóżkami. Drzwi przesuwne. Takie same udogodnienia jak pokoje standardowe, ale są dwie jednostki klimatyzacyjne i dwa TV/SAT, z których jedna z ekranem LCD.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania 07.00-10.00, obiady 12.30-14.00 i kolacje 19.00-21.00 w formie bufetu w restauracji głónej, późne śniadanie 10.00-10.30, nocna przekąska i zupa 11.30-12.00, patiseria, naleśniki tureckie, pizza turecka, lody, przekąski w wyznaczonych barach. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Opcja all inclusive nie obejmuje soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów i alkoholi importowanych, winiarni.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Dostępne są 3 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Atur

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    TURCJA

    Hotel info

    Seher Resort & Spa to doskonała propozycja dla poszukujących bardziej spokojnej lokalizacji. Elegancja, styl i dobry serwis to niewątpliwe atuty hotelu, podobnie jak dogodne położenie w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży, z którą graniczą hotelowe ogrody. Tarasy słoneczne z basenami to miejsce wakacyjnego relaksu, a miłośnicy wodnych atrakcji korzystać mogą z mini aguaparku z rynnami wodnymi. Błogi odpoczynek zapewnia duża strefa spa & wellness oferując liczne zabiegi relaksacyjne, kosmetyczne i masaże. Amatorzy sportu i rozgrywek zagrać mogą w siatkówkę plażową, bilard lub kręgle. Dania smacznej kuchni serwowane są w restauracji głównej, a menu wzbogacają sezonowe restauracje a la carte. Orzeźwiające drinki w ramach pakietu ultra all inclusive dostępne są w barach. Kategoria lokalna 5*****

    Lokalizacja

    Side region, pierwsza linia brzegowa, strefa turystyczna w sąsiedztwie hoteli i resortów sieci Seher Hotels, miejscowość Colakli. Tętnice życiem centrum Side ok. 6km, Manavgat ok. 10km. Lotnisko w Antalyi ok. 55km

    Plaża

    bezpośrednio przed hotelem (przejście przez ogród i tarasy słoneczne), piaszczysta, miejscami żwirkowa, długa i szeroka, publiczna, bezpłatna. W sezonie letnim wydzielony odcinek dla gości hotelowych, leżaki i parasole bezpłatnie.

    Hotel

    270 pokoi, 5 budynków, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, bar i cafeteria - piano bar, sezonowy bar przy basenie, w ramach kompleksu hoteli sieci Seher Hotels 2 sezonowe restauracje a la carte - Pasha dania kuchni tureckiej, Fish Restaurant dania rybne, TV lounge, sezonowa dyskoteka, amfiteatr, ogród, płatny kącik internetowy, butik, sala konferencyjna, płatne miejsca parkingowe.

    Pokój

    elegancki, wygodnie wyposażony pokój typu standard (STD) - klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny minibar/lodówka, płatny sejf, balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    basen zewnętrzny (sezon letni), sezonowy mini aguapark - basen z 2 zjeżdżalniami wodnymi, tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Basen kryty (sezon zimowy, podgrzewany). Tenis stołowy, fitness. Płatne - bilard, automaty do gry, kręgle, tenis, masaże i zabiegi relaksacyjne w ramach centrum spa & wellness z łaźnią turecką i sauną. Cykliczne lekkie animacje, zajęcia sportowe, wieczorne show lub muzyka na żywo.

    Dzieci

    brodzik, kącik zabaw, sezonowy mini klub (4-10 lat)

    Opcje wyżywienia

    - ultra all inclusive (UAL)

    Ultra all inclusive

    3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / późne śniadanie dla śpiochów / pomiędzy posiłkami głównymi, w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / nocna przekąska / 10:00-24:00 lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i wybrane napoje importowane w wybranym barze / 1 kolacja w wybranej restauracji a'la carte na terenie kompleksu (dot. pobytu min 7 nocy, w miarę dostępności miejsc, wymagana wcześniejsza rezerwacja, opłata serwisowa ok. 15 EUR/os.) / leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu all inclusive dostępne w recepcji hotelu.

    Uwagi

    hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski. Obiekt wymaga odpowiedniego ubiory w sali restauracyjnej, panowie długie spodnie.

    Nasza opinia

    elegancki, wygodny obiekt z przyjazną obsługą i dobrym serwisem. Sąsiedztwo plaży, zaplecze rekreacyjne i pakiet all inclusive to gwarancja udanych wakacji. Propozycja zakwaterowania w atrakcyjnej cenie.201216

    Przewóz bagażu

    limity bagażowe w zależności od linii lotniczejCorendon Airlines (kod lotu XC) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x25cm, max waga do 8kg, który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. Aktualna promocja - przewóz bagażu rejestrowanego bezpłatnie.Sun Express (kod lotu XQ) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Aktualna promocja - przewóz bagażu rejestrowanego bezpłatnie.Powyższe informacje nie dotyczą dzieci do lat 2 (tzw infantów). Ceny dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

    Ważne

    Informujemy, iż wyniku pandemii COVID-19, mając na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu wypoczynku obowiązywać mogą restrykcyjne procedury i obostrzenia dotyczące świadczonego serwisu. Z uwagi na powyższe wprowadzone mogą zostać inne, niż standardowo dotychczas, zasady korzystania z transportu czy infrastruktury hotelowej np. maksymalna ilość pasażerów lub gości w obiekcie hotelowym, ograniczenia w serwisie sprzątającym, obowiązek zachowania dystansu, określone warunki korzystania z barów, restauracji itp. Wystąpić mogą również ograniczanie w dostępie do wybranej infrastruktury jak np. zaplecza spa, fitness, programów animacyjnych itp., a nawet częściowe lub całkowite zamknięcie obiektu. Konkretne przepisy i zarządzenia regulowane są przez instytucje międzynarodowe, a także przez lokalne władze w miejscu docelowym i Biuro Podróży ATUR sp. z o.o nie ma na nie wpływu. Staramy się na bieżąco śledzić wytyczne i niezwłocznie informować o obowiązujących restrykcjach, mając jednak na uwadze iż przepisy zmieniać mogą się bardzo dynamicznie, obostrzenia obowiązywać mogą bez wcześniejszego powiadomienia.

    Informujemy również, iż zmianom ulegać mogą przepisy dotyczące przekraczania granic oraz przepisy sanitarne w poszczególnych krajach. Komunikaty dotyczące warunków podróżowania dostępne są pod adresem http

    //atur.com/pl/bezpieczna-podroz

    CENA ZAWIERA

    Cena zawiera: bilet lotniczy | przewóz bagażu podręcznego | transfer lotnisko-hotel i hotel-lotnisko | zakwaterowanie | wyżywienie zg z wybraną opcją | składka z tytułu TFG | składka z tytułu TFP | ubezpieczenie KL 30.000 EUR, NNW 4.000 EUR, bagaż podróżny 400 EUR

    CENA NIE ZAWIERA

    Cena nie zawiera: opcjonalnie przewóz bagażu dodatkowego | świadczenia dodatkowe


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami dla dzieci i bardzo dobrym jedzeniem. Hotel godny polecenia.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Położenie

    hotel położony jest ok. 8 km od centrum Side, ok. 55 km od lotniska w Antalyi.

    Plaża

    obiekt znajduje się tuż przy piaszczystej plaży, przejście przez promenadę. Leżaki, materace, parasole, ręczniki - bezpłatne na plaży i przy basenie, wymiana ręczników płatna.

    Wyposażenie

    kompleks hotelowy składający się z 5 budynków posiada 260 pokoi. Został oddany do użytku w 2008 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, lobby z recepcją, windy, sala konferencyjna, restauracja z tarasem, 2 restauracje a'la carte (rybna i turecka czynne od 01.05, raz w czasie pobytu bezpłatny posiłek, rezerwacja), 3 bary, patisseria, basen, 2 zjeżdżalnie. Hotel akceptuje karty płatnicze Master, Visa. www.seherhotels.com

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-3A) ok. 22 m2, TV-SAT, telefon, minibar (butelka wody w dniu przyjazdu), sejf (płatny), klimatyzacja indywidualna, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon. Pokoje Ekonomiczne (A2-3S) wyposażone podobnie jak A1-3A, bez balkonu lub tarasu. Pokoje Rodzinne (A2-4B) ok. 30 m2, 2 sypialnie, łazienka, wyposażone jak A1-3A, z przesuwnymi drzwiami łączącymi, klimatyzacja i TV-SAT w każdym pomieszczeniu.

    Dzieci

    miniklub dla dzieci 4-12 lat, brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, animacje, minidisco, łóżeczka, wysokie krzesełka w restauracji.

    Rozrywka

    spokojne animacje, dyskoteka, boccia, rzutki. Za opłatą piłkarzyki, Playstation, kręgle, bilard.

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby i w pokojach w cenie, kącik internetowy płatny.

    Sport

    tenis, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, aerobik. Za opłatą sprzęt i oświetlenie do tenisa, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    sauna, łaźnia turecka. Za opłatą łaźnia parowa, masaże i zabiegi w spa.

    All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Pomiędzy posiłkami przekąski (od 01.05), kawa, ciasteczka, lody, zupa o północy i przekąski nocne. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-24:00. Dodatkowo płatne są soki ze świeżych owoców, napoje importowane i napoje w dyskotece.

    Wcześniej = taniej

    do 31.01.16 25% zniżki, do 31.03.16 22.5% zniżki, do 30.04.16 18% zniżki.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • hotel należący do sieci Seher Hotels
    • oddzielony od plaży jedynie promenadą


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Seher Resort & Spa

    Opinie o Hotelu Seher Resort & Spa

    4.0
    polecam

    Pokoje (w/g wcześniejszej informacji 22m2) dosc ciasne ,nawet na 2 osoby,powierzchnia liczona razem z przyległościami!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.0

    Seher Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    family suite room f2
    pokój standard z balkonem lub tarasem
    pokój ekonomiczny z balkonem lub tarasem
    pokój dwuosobowy standard z balkonem lub pokój pojedynczy standard z balkonem lub tarasem
    pokój rodzinny z 2 pomieszczeniami z balkonem
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 1PAX
    STANDARD ROOM SNG USE 1PAX
    Economy Room DBL
    economy room dzt
    Family Suite
    family room (2 bedrooms) f2
    low cost room dzt
    STANDARD ROOM
    FAMILY SUIT ROOM
    standard room dz
    standard room single use d1
    Standard DBL
    STANDARD ROOM 3PAX
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 4PAX
    STANDARD ROOM
    ECONOMY ROOM
    FAMILY SUIT
    STANDARD ROOM SINGLE USE
    STANDARD ROOM SINGLE USE
    ECONOMY ROOM
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 2PAX
    ECONOMY ROOM 2PAX
    STANDARD ROOM 2PAX
    FAMILY SUITE 2 BEDROOMS 3PAX
    ECONOMY ROOM 3PAX

    Seher Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Seher Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Seher Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00