cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sindbad Aquapark Resort, Morze Czerwone
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
16.07 - 24.07
już od 2337 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.12 - 08.12
już od 969 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sindbad Aquapark Resort
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sindbad Aquapark Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Sindbad Aquapark Resort:
4.3 / 5
Średnia z 20 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sindbad Aquapark Resort:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 grudnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Hotel Sindbad Aquapark Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na wakacje pełne zabawy i wodnego szaleństwa! Świetny aquapark z 12 zjeżdżalniami zapewni porządną porcję rozrywki i uśmiechu zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Położony w centrum pełnej atrakcji Hurghady, niedaleko ładnej plaży z promenadą ucieszy miłośników wakacyjnej atmosfery, a przyjemne pokoje, smaczne posiłki i przyjazna obsługa pozwolą na pełen relaks i beztroski wypoczynek.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY, ok. 7 km od Sakkali; ok. 5 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, przy siostrzanym hotelu Sindbad Beach Resort, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 95 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Cabana - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary: w lobby, przy aquaparku; wymiana walut, bankomat, sklep z pamiątkami, odzieżą i biżuterią; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka)

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 2000 m², gł. do 1,6 m, aquapark: 7 zjeżdżalni dla dorosłych, 5 zjeżdżalni dla dzieci (10.00-17.00), basen dla dzieci z kaskadą, ok. 525 m², słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe z płatną wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka; centrum spa: bezpłatna siłownia, za opłatą: jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (11.00-16.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

www.sindbadclub.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fiwstęp do aquaparku


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Doskonałe miejsce na wakacje pełne zabawy i wodnego szaleństwa! Świetny aquapark z 12 zjeżdżalniami zapewni porządną porcję rozrywki i uśmiechu zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Położony w centrum pełnej atrakcji Hurghady, niedaleko ładnej plaży z promenadą ucieszy miłośników wakacyjnej atmosfery, a przyjemne pokoje, smaczne posiłki i przyjazna obsługa pozwolą na pełen relaks i beztroski wypoczynek.

POŁOŻENIE:

w centrum HURGHADY, ok. 7 km od Sakkali; ok. 5 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): w sezonie ZIMA 19/20 - 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; w sezonie LATO 2020, ZIMA 20/21 - 199 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, przy siostrzanym hotelu Sindbad Beach Resort, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2007 r., częściowo odnowiony w 2019 r., 95 pokoi, 2 budynki, 5 pięter, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna La Cabana - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 restauracje á la carte: włoska i azjatycka, 2 bary: w lobby, przy aquaparku; wymiana walut, bankomat, sklep z pamiątkami, odzieżą i biżuterią; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 27 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (uzupełniany w wodę); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: zestaw do kawy/herbaty;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65 m², przestronny i komfortowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje superior i rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, słodka woda, ok. 2000 m², gł. do 1,6 m, aquapark: 7 zjeżdżalni dla dorosłych, 5 zjeżdżalni dla dzieci (10.00-17.00), basen dla dzieci z kaskadą, ok. 525 m², słodka woda, baseny podgrzewane w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 3 korty tenisowe z płatną wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka; centrum spa: bezpłatna siłownia, za opłatą: jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (12.00-17.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/653404227, www.sindbadclub.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi wstęp do aquaparku

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada

OPIS

Miejsce szczególnie polecane rodzinom z dziećmi a także amatorom wodnych zabaw. Dla nich czekać będzie park wodny z 12 zjeżdżalniami, duży basen i brodzik dla najmłodszych. Aktywni goście skorzystają z kortu tenisowego i siłowni a dla chcących zadbać o swoje ciało polecamy centrum SPA.

lokalizacja

7 km od centrum Hurghady, 10 km od Daharu, 5 km od lotniska w Hurghadzie. Hotel usytuowany na powierzchni: 5600 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, 2 baseny odkryte, aquapark (7 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 5 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-17:00). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

- Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

Goście korzystają z plaży przy hotelu Sindbad Beach, 350 m dalej, prywatna, pomost, piaszczysta, dojście do plaży pasażem. Bezpłatne: leżaki, parasole, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 6, liczba wind: 6) Typy pokoi: - pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (uzupełniany codziennie w butelkę wody mineralnej), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (uzupełniany codziennie w butelkę wody mineralnej), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna, restauracja a la carte, bary All Inclusive (10:00-00:00) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - przekąski (12:00-17:00) serwowane w barze "Zaza", (14:30-17:00) - serwowane w restauracji "Baltica" - lody - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. - międzynarodowa

z myślą o dzieciach

- brodziki (2) - zjeżdżalnie wodne dla dzieci (5) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (3) - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - piłka nożna - siatkówka plażowa - miniboisko do piłki nożnej - bilard - aerobik - animacje - siłownia (w hotelu Sindbad Aqua Club)

płatne

- oświetlenie kortów - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż - sauna - jacuzzi - salon piękności

Uwaga!

W zależności od dostępności pokoi Goście mogą zostać zakwaterowani w siostrzanym hotelu Sindbad Aqua Club.

Aktualizacja opisu

18.02.2020 14:48

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 150 m od piaszczystej plaży - ok. 5 km od centrum - ok. 2 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- plaża piaszczysta przy hotelu Sindbad Beach (przejście przez ulicę) - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów), - balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenów i zjeżdżalni - siatkówka, koszykówka - aerobik Płatne - korty tenisowe (1godz. gratis na pobyt) - tenis stołowy, bilard, kręgle - centrum odnowy biologicznej - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub, plac zabaw - brodzik - opiekunka (płatna, na życzenie)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracje tematyczne - bary - kawiarnia

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna) - minimarket, lekarz (płatny) - kantor - sejf w recepcji (bezpłatny) - hotel dysponuje 705 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2002 r. - www.sindbad-group.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

Hotel należy do rozległego kompleksu hotelowego Sindbad Beach Resort. Położony jest w drugiej linii brzegowej, zaledwie 3 km od centrum Hurghady, gdzie w łatwy i szybki sposób można się dostać hotelowym minibusem (płacąc symbolicznego funta). Goście hotelowi korzystają z piaszczystej plaży należącej do Sindbad Beach Resort oddalonej o 150 m od ośrodka (przejście przez deptak). Hotel jest oddalony zaledwie 2 km od lotniska, co zapewnia szybki i nieuciążliwy transfer w dniu przylotu i powrotu.


W hotelu:

Ośrodek posiada 612 pokoi. Na terenie hotelu do dyspozycji gości są winda, restauracja a’ la carte, restauracja z częścią dla niepalących, dyskoteka, minimarket, kawiarnia, salon fryzjerski, kompleks basenowy oraz sejf (bezpłatny). Dla najmłodszych hotel przygotował brodzik, miniklub, plac zabaw oraz rodzinny program animacyjny. Na terenie ośrodka znajduje się Aquapark z nowoczesnymi, kolorowymi zjeżdżalniami, co może być nie lada atrakcją dla całych rodzin. Wstęp do Aquaparku jest płatny (nie dotyczy klientów z wykupioną opcją Club All Inclusive). Uwaga!!! Osoby, które wykupiły wyżywienie HB lub All Inc (nie dotyczy Club All Inc) nie mogą korzystać z animacji , które odbywają sie na terenie hotelowego Aquaparku.


All inclusive:

W jej skład wchodzą śniadania, obiady, kolacje, kawa, herbata oraz lokalne napoje
alkoholowe i bezalkoholowe. Goście hotelu Sindbad Aquapark z formułą All Inclusive
mogą korzystać z tej formy wyżywienia we wszytskich barach i restauracjach na terenie
hotelu Sindbad Beach Resort. W hotelu wystepuje forma CLUB All Inclusive - dotyczy tylko darmowego korzystania z Aquaparku forma wyżywienie jest taka sama jak w standardowej opcji all inclusive


Sport:

Osobom, które aktywnie chcą spędzać wypoczynek hotel oferuje aerobik, bilard, boccia, boisko do siatkówki i koszykówki, 2 utwardzone korty tenisowe oraz sporty wodne na plaży.


 W pokojach:

Resort oferuje nowocześnie i funkcjonalnie urządzone pokoje wyposażone w telefon, TV SAT, minibarem (za dodatkową opłatą), prysznic, suszarkę do włosów, WC oraz klimatyzację.


Cena zawiera:

  • przelot samolotem czarterowym,
  • opłaty lotniskowe,
  • ubezpieczenie,
  • transfery,
  • pobyt w hotelu,
  • wyżywienie - all inclusive - szwedzki stół,
  • opiekę rezydenta,
  • podatek VAT.


Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej + 15 USD (płatna na lotnisku w Egipcie).
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Hotel Sindbad Aqua Park wchodzi w skład rozległego kompleksu hotelowego i stanowi idealne miejsce na rodzinne wakacje z dziećmi. Dużą atrakcją dla dorosłych i dla dzieci jest kompleks wspaniałych basenów z kolorowymi zjeżdżalniami. W pokojach położonych na wyższych piętrach roztacza się widok zarówno na morze jak i duży basen z tarasem słonecznym przy hotelu.

Lokalizacja

w Hurghadzie, ok. 150 m od plaży, ok. 2 km od lotniska, w pobliżu lokalnego centrum.

Wyposażenie

liczba pokoi - 653, restauracje, windy, sejf, room service (płatny), lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, opieka lekarska (płatna).

Basen

6 basenów odkrytych, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - Sezon zima 2016/17 - - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka. - RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 2 dzieci lub 2 osób dorosłych i 3 dzieci (2 pomieszczenia). Sezon lato 2016 - - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka. - RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka (2 pomieszczenia).

Plaża

prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, zagospodarowana.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

siatkówka, koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, aerobik, SPA (płatne), kręgle (płatne), bilard (płatny), boule, siłownia (płatna), salon urody.

Rozrywka

dyskoteka, animacje.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe!

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski, lody, kawa, ciastka w godz. 10.00 - 18.00 w barze na plaży i przy basenie. Napoje orzeźwiające, herbata, kawa oraz miejscowe napoje alkoholowe w godz. 10.00 - 24.00. All Inclusive obejmuje także wybrane atrakcje hotelowe w tym wstęp do hotelowego aquaparku.  Płatne - alkohole importowane, soki ze świeżych owoców, fajka wodna. Szczegóły dotyczące pakietu All Inclusive w recepcji hotelowej.

Informacje dodatkowe

Klienci hotelu mogą korzystać z udogodnień hotelu Sindbad Beach w tym z restauracji głownej i barów przy plaż.,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Egipt/Hurghada

Opis hotelu

Lokalizacja- odległość od plaży: 200m (przejście przez ulicę)

- położenie

Hurghada - Sakalla- odległość od centrum : 7 km- odległość od lotniska: 5 kmPlaża- prywatna, piaszczysta- leżaki, parasole, materace, ręczniki - bezpłatneHotel- ilość gwiazdek: 4- ilość pokoi: 95- rok otwarcia: 2007 (ostatnia renowacja w 2009)- powierzchnia: 30,666 m2- składa się z jednego 4-piętrowego budynku głwnego oraz jednego 2-piętrowego aneksu- ilość basenw: basen z falami (1550 m2), basen dla dzieci (400 m2), dostępny aquapark z kompleksem basenw i zjeżdżalni (7 dla dorosłych i 5 dla dzieci)Dodatkowe usługi- bezpłatne: sejf na recepcji- płatne: sauna, masaże, łaźnia turecka, fryzjer, salon piękności, pralnia, lekarz na wezwanie- 3 sale konferencyjneInternet - Wi-Fi w lobby i pokojach - płatne - kawiarenka internetowa - płatna

- oficjalna strona hotelu

www.sindbad-group.comPokoje - wyposażenie: łazienka z prysznicem, TV Sat, suszarka do włosw, klimatyzacja centralna, telefon, mini bar (płatny), balkon lub tarasRestauracje i bary- Restauracje: restauracja głwna, restauracja tematyczna- Bary: Zar Bar, Restaurant bar- goście mogą korzystać z barw i restauracji hoteli Sindbad Aqua Hotel oraz Sindbad Beach ResortWyżywienie - godziny All Inclusive: 10:00 - 24:00

- posiłki

śniadanie (07:00 - 10:00), obiad (13:00 - 15:00), kolacja (19:00 - 22:00), przekąski w ciągu dniaRozrywka- animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem- wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych ( w określone dni, w hotelu Sindbad Aqua Hotel)- dyskoteka (po godz. 24:00 - napoje płatne)Sporty- bezpłatne: ping pong, siatkwka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, rzutki, bilard (w hotelu Sindbad Beach Resort)- płatne: fitness, 3 korty tenisowe (światło, sprzęt, lekcje tenisa), koszykwka, centrum nurkowe, sporty wodne na plażyDla dzieci- mini klub 3-12 lat- wysokie krzesełka w restauracji- plac zabaw- brodzik dla dzieci- animacje- łżeczka- opiekunka na życzenie (płatna)

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Kameralny hotel w 4-piętrowym budynku tuż przy aquaparku, wchodzi w skład rozległego kompleksu. Sport, rozrywka, zabawa, bogactwo kulinarne. Doskonałe wakacje dla całej rodziny.

Położenie

250 m od piaszczystej plaży przy hotelu Sindbad Beach Resort (przejście przez ulicę/deptak), ok. 7 km od centrum, ok. 5 km od lotniska. W pobliżu promenada ze sklepami i lokalami gastronomicznymi.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i z sejfami, bezpłatne Wi-Fi, restauracja główna La Cabana (kuchnia międzynarodowa i egipska, bufety, okazjonalnie wieczory tematyczne), bar w lobby Breezers, bar w stylu plażowym Zar (przekąski, barbeque), room-service. Na terenie kompleksu wiele lokali gastronomicznych i punktów usługowych: restauracje (libańska, włoska, grecka), bary (np. przy plaży, przy basenach), kawiarnia wiedeńska, sale konferencyjne, zaplecze biznesowe, sklepy, kioski, salon kosmetyczno-fryzjerski, punkt wymiany walut, bankomat, kawiarenka internetowa, pralnia. 

Pokoje

95 pokoi, głównie typu standard; komfortowe, obszerne (ok. 40 m kw.), wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z kabiną prysznicową i suszarką do włosów, TV sat LCD, telefon, małą lodówkę (minibar na życzenie), w większości balkon lub taras. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokojach rodzinnych (62 m kw., 2 sypialnie).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w dzień, napoje i lokalne alkohole serwowane do zachodu słońca, a w lobby do północy.

Sport i rozrywka

Baseny, aquapark z wieloma atrakcjami wodnymi (m.in. 12 zjeżdżalni) i sztuczną plażą, animacje, program rozrywkowy, gimnastyka w wodzie, aerobik, rzutki, boccia i inne. Na terenie kompleksu bogata oferta rekreacyjna: siatkówka plażowa, tenis stołowy, tenis ziemny, boisko do piłki nożnej, sauna, łaźnia, fitness center, ośrodek sportów wodnych, windsurfingu i nurkowania, mała przystań z własną łodzią podwodną (wyprawy), dyskoteka, przedstawienia, muzyka na żywo.

Dla dzieci

Brodziki, atrakcje aquaparku, minikluby w trzech kategoriach wiekowych (3-5, 6-12, 13-16 lat), plac zabaw, menu dziecięce, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Strefa

Active, Family

Dzieci

- 1 dziecko 2-13 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko 2-6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

południowa część Hurghady, dzielnica hotelowa, przy promenadzie z licznymi atrakcjami centrum Hurghady Dahar - ok. 11 km centrum Hurghady Sakkala - ok. 7 km lotnisko - ok. 5 km

Plaża

ok. 300 m hotelu, przejście przez deptak, prywatna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki, parasole, materace i ręczniki bezpłatne

Hotel

czterogwiazdkowy, składa się z jedno, dwu i trzypiętrowych budynków, niezliczone atrakcje dla dzieci i dorosłych na terenie parku wodnego oraz smaczna kuchnia. Wraz z położonymi w sąsiedztwie, siostrzanym hotelem Sindbad Aqua Hotel and Spa tworzy rozległy kompleks Sindbad Club.

Udogodnienia

Recepcja, sejf, kantor wymiany walut, lobby, room service (dodatkowo płatny), taras słoneczny, ogród, fax, telefon, kawiarenka internetowa (dodatkowo płatna), sala telewizyjna, amfiteatr, skrzynka pocztowa, bankomat, opieka medyczna (dodatkowo płatna)

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (ok. 5 USD/godz.)

Pokoje

standardowy -2os.z możliwością 1 lub 2 dostawek, komfortowy, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), w większości pokoi balkon lub taras rodzinny - 2 pokoje łączone wewnętrznymi drzwiami, możliwość zakwaterowania maksymalnie 3 osób dorosłych i 2 dzieci, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna Fakhr El Din (kuchnia międzynarodowa i lokalna) 2 restauracje a'la carte (grecka Syrtaki i egipska Andrea), restauracja La Cabana, kawiarnia Vienna, kawiarnia Central, kącik orientalny (shisha), bar na plaży

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

kompleks 11 basenów z kolorowymi zjeżdżalniami i basen z falami (leżaki, parasole- bezpłatnie), animacje, aerobik, wodny aerobik, piłka nożna, siatkówka, koszykówka, tenis stołowy, bule, szachy, wieczory rozrywkowe, dyskoteka, centrum Spa Aslan (jacuzzi, masaże, sauna, łaźnia parowa, zabiegi odnowy biologicznej), Bowling Center (5 torów, 6 stołów bilardowych, kawiarnia Tsiber), 2 korty tenisowe, sporty wodne (kajaki, rowery wodne, windsurfing, centrum nurkowe, snorkeling), rejsy łodzią podwodną Mark 3 - dodatkowo płatne

Płatne

centrum SPA, bowling center, sporty wodne na plaży, rejsy łodzią podwodną

Dla dzieci

brodzik (podgrzewany sezonowo), miniklub (od 4 do 12 lat), plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt do lat 2 (na życzenie), wysokie krzesła w restauracji, opiekunka na życzenie (dodatkowo płatna)

Program All Inclusive

7.00-11.00 śniadania w formie bufetu 13.00-15.00 obiad w formie bufetu podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) 10.00-17.00 przekąski 18.30-22.00 kolacja w formie bufetu 10.00-00.00 lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, whisky, wódka, gin) i bezalkoholowe (soft drinki, woda mineralna, kawa, herbata) opcja all inclusive nie zawiera importowanych napojów alkoholowych, fajki wodnej oraz soków ze świeżo wyciskanych owoców - dodatkowo płatne szczegółowy program all inclusive klienci otrzymają po przyjeździe do hotelu

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona hotelu

www.sindbadclub.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- bezpośrednio przy turystycznej promenadzie - płacisz za jeden korzystasz aż z dwóch hoteli w formule all Inclusive - przystosowany dla rodzin z dziećmi - blisko lotniska - smaczna kuchnia

City Tour Hurghada

Zwiedzanie Hurghady z polskojęzycznym przewodnikiem. Przejazd do starego centrum Hurghady El Dahar, zwiedzanie kościoła koptyjski, zakupy w lokalnych sklepikach z pamiątkami oraz wizyta w Instytucie Papirusu gdzie można będzie poznać tajniki wyrobu papirusu. Cena ok. 15 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum politycznego i kulturalnego świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 97 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 280 USD/os.

Kair 2 dni

Pierwszego dnia w programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, po obiedzie przejazd do Cytadeli Kairskiej, nocleg w hotelu. Drugiego dnia przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa oraz wizyta w Instytucie Papirusu. Po obiedzie zwiedzanie Sakkarze gdzie znajduje się pierwsza piramida schodkowa Egiptu - piramida Dżesera. Powrót do hotelu w Hurghadzie w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 230 USD/os.

Luksor

Ze względu na tak olbrzymią ilość zabytkowych obiektów Luksor nazywany jest często największym muzeum świata na otwartej przestrzeni i został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwiedzanie rozpoczyna się od zachodniego brzegu, gdzie znajdują się kolosy Memnona, Dolina Królów z wykutymi w skale grobowcami faraonów oraz Świątynia Królowej Hatszepsut - budowla sakralna zbudowana u stóp gigantycznej ściany skalnej w Deir el Bahari (Teby) w XV w. p.n.e. Po wizycie w manufakturze alabastru i obiedzie przejazd na wschodni brzeg i zwiedzanie kompleksu świątyń w Karnaku. Cena ok. 95 USD/os.

Desert Adveture

Wycieczka jeepami w góry do wioski beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast. Przewidziana jest także przejażdżka na wielbłądach oraz oglądanie gwiazd przez teleskop. Cena ok. 45 USD/os.

Giftun - 4 Wyspy

Całodzienny rejs statkiem po Morzu Czerwonym, gdzie podczas snorkelingu będzie można podziwiać wspaniałe rafy koralowe, a następnie oddać się błogiemu lenistwu na plaży wyspy Giftun. Cena ok. 40 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie odbywa się pokaz akrobacji i niezwykłych umiejętności w wykonaniu delfinów pod okiem zawodowych treserów. Możliwość dokupienia po pokazie pływania z delfinami w basenie- płatne dodatkowo ok. 45 USD/5 min Cena ok. 25 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki. Rejs statkiem na rafy Morza Czerwonego i możliwość podziwiania bogactw świata podwodnego przez panoramiczne okna znajdujące się pod pokładem statku. Cena ok. 30 USD/os.

Submarine

Dopłynięcie łodzią do platformy, z której schodzi się do łodzi podwodnej. Łódź zanurza się na głębokość ok. 20 m i podczas ok. 35 min rejsu podziwia się urzekającą faunę i florę podwodnego świata. Cena ok. 60 USD/os.

Wieczór 1001 nocy

Orientalny wieczór z folklorem egipskim - akrobacje na koniach, taniec brzucha, wirujący derwisz oraz tańce folklorystyczne. Na koniec tańczące fontanny - pokaz świateł w rytm zmieniającejsię muzyki. Cena ok. 25 USD/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacje

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4  

Położenie

*    5 km od lotniska i około 5km od centrum Hurghady.  

Plaża

*    Ok 200m od plaży (przy hotelu Sindbad Beach Resort).  

Zakwaterowanie

*    95 pokoi (odnowione w 2009 roku); *    Typy pokoi: standard (35 m2), family (62 m2); Pokój rodzinny składa się z dwóch sypialni. *    Wyposażenie: indywidulanie sterowana klimatyzacja, telewizor, łazienka z suszarką do włosów i prysznicem, minibar (uzupełniany na życzenie Klienta - usługa płatna), balkon lub taras.  

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    2 bary; lobby bar oraz bar zewnętrzny.  

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10.00 a 24.00.  

Sport i Rozrywka

*    6 basenów oraz brodzik - większość podgrzewana zimą, 12 zjeżdżalni; *    Bezpłatnie: piłka plażowa, tenis (za dnia), piłka nożna, siłownia, tenis stołowy; *    Odpłatnie: windsurfing, kajaki, łaźnia turecka, centrum nurkowe, łódź podwodna.  

Dla dzieci

*     Mini club (6 dni w tygodniu od 10-12:30 i 15-17:30), animacje, brodzik, plac zabaw,  zjeżdżalnie, krzesełka w restauracji .  

Pozostałe udogodnienia

*    Spa, łaźnia turecka ,pralnia, fryzjer, usługi lekarskie na telefon (płatne), dyskoteka (wejście darmowe, napoje płatne), niewielkie sale konferencyjne (na około 50 osób) wraz z wyposażeniem, sejf w recepcji (bezpłatnie), WiFi w lobby bezpłatne.  

Naszym zdaniem

*    Ze względu na duży kompleks basenowy, wspaniały Aquapark oraz rekomendacje naszych Klientów polecamy ten obiekt wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi.  

Strona internetowa

*    www.sindbadclub.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Idealne miejsce na szalone, rodzinne wakacje. Kompleks wspaniałych basenów z rozbudowanymi zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych to gwarancja rozrywki na długie godziny!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4,0

Region

Egipt, Hurghada, HURGHADA

Położenie

położony bezpośrednio przy promenadzie z licznymi sklepami, restauracjami i pubami, do piaszczystej hotelowej plaży ok. 150 m (przez ulicę). Do centrum Hurghady ok. 7 km.

Wyposażenie

rozległy ośrodek oferuje 610 pokoi w sześciopiętrowym budynku głównym oraz dwupiętrowym budynku bocznym. Hol powitalny z recepcją i sejfami (bez opłaty), 3 windy, bar, kawiarnia, restauracja główna ze strefą dla niepalących oraz restauracja a la carte. Na zewnątrz kompleks basenów, taras słoneczny oraz bar przy basenie. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bez opłaty. Bar na plaży. Goście hotelu Sindbad Aquahotel & Spa mogą korzystać z wyposażenia hotelu Clubhotel Sindbad.

Dzieci

oddzielny brodzik, kompleks zjeżdżalni w położonym obok hotelu Clubhotel Sindbad, mini klub 3-12 lat (w godz. 10.00-17.00), plac zabaw, dyskoteka dla dzieci, opieka nad dziećmi 3-8 lat na zapytanie i za opłatą, łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Kategoria egipska

4 gwiazdki.

Pokoje dwuosobowe (38247A 1-3L)

przyjemnie urządzone. Klimatyzacja, TV-Sat (m. in. polskie programy), telefon, mini bar (za opłatą), prysznic, WC, balkon z widokiem na basen.

Pokoje ruletka (38247A 1-3V)

wyposażone jak pokoje dwuosobowe, bez balkonu.

Pokoje rodzinne (38247A 4-5L)

pomieszczenie mieszkalno-sypialne z oddzielną sypialnią, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

urozmaicony międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

Sport

aerobik, tenis stołowy, bilard, boccia, siatkówka, koszykówka. Za opłatą: 3 korty tenisowe z oświetleniem (1 godzina/pobyt/pokój bez opłaty, oświetlenie za opłatą). W położonym obok Clubhotel Sindbad centrum nurkowania i surfingu, w Instytucie Zdrowia Aslan: masaże, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa.

All inclusive

3 posiłki w formie bufetu w hotelu Sindbad Aquahotel & Spa lub Clubhotel Sindbad. Do dyspozycji gości 9 restauracji: 2 restauracje główne z międzynarodowym bufetem, restauracja na plaży oraz restauracje tematyczne - rybna, włoska, grecka, libańska, chińska i orientalna. Przekąski, lody, kawa, herbata i ciastka w godz. 10.00-17.00. Zimne i gorące napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, whiskey, wódka, rum, gin, brandy) w godz. 10.00-24.00. Wstęp do nowego aquaparku dla gości hotelowych bez opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Sindbad Aquapark Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady

Opinie o Hotelu Sindbad Aquapark Resort

4.3
polecam

hotel bardzo fajny - dzieciaki się napewno nie zanudzą a rodzice sami mogą się zabawić jak one... duża ilość dodatkowych restauracji, więc jedzenia mnóstwo gdzie się tylko nie pojdzie... bardzo duży teren, jest się gdzie przejść, poza tym za "płotem" już jest dużo miejskich atrakcji... na minus tylko pokoje, zaniedbane i zniszczone, ale i tak dużo czasu tam nie spędzaliśmy...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.1
polecam

Spędziliśmy w nim z mężem 2 tygodnie. Mieliśmy duży pokój, regularnie sprzątany. Obsługa hotelu jak to w Egipcie, za dolara starają się sto razy bardziej. Cała infrastruktura w porządku, baseny zadbane i czyste. Jedzenie niezłe, jest kilka restauracji (m.in. grecka, z owocami morza), więc jest z czego wybierać. Wieczorami warto pospacerować przyległą do hotelu promenadą, na której jest zatrzęsienie knajpek, sklepów i czego dusza zapragnie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.1
polecam

Ogólnie wróciliśmy zadowoleni, nasze dzieci jeszcze bardziej :) Hotel ma mnóstwo atrakcji wodnych, zjeżdżalnie, bicze wodne, sztuczne fale itd., po prostu raj, pół dnia można z wody nie wychodzić :) Animacje od rana do wieczora, też dla dorosłych. Do centrum jest kawałek, ale tak naprawdę w okolicy jest sporo sklepów czy restauracji, a także promenada, więc dalsza wyprawa wcale nie jest konieczna :) Pokoje i baseny czyste, sprzątane w miarę dokładnie. Jedzenie dobre, tylko drinki trochę rozwodnione (opcja all).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
4.7
zdecydowanie polecam

BYŁAM W TYM HOTELU 2011 ROKU Z CZŁĄ RODZINĄ I POLECAM TEN HOTEL

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.9
zdecydowanie polecam

Jak najbardziej na tak. Byłam w tym hotelu 2 razy i mam nadzieję, że na tym nie skończę :) Obsługa bardzo miła, nie rozumiem, jak ktoś sie może na nich skarżyć. Są też bardzo życzliwi, uśmiechnięci i pomocni. Wystarczy się do nich uśmiechnąć. Hotel jest jednym z najlepszych w Hurghadzie, tą wiadomość usłyszałam od rezydenta. Polecam przede wszystkim rodzinom z dziećmi. Mój młodszy brat nie nudził się nawet przez 10 min, no chyba, że na obiedzie :) . Rano w aquaparku był w clubiku dla dzieci, popołudniu też był otwarty, a na wieczór animacje i disco dla dzieci. Hotel jest położony w nowej dzielnicy Hurghady, przed hotelem jest szeroki deptak i sklepy na wyciągnięcie ręki. Baseny czyste, codziennie sprzątane, pokoje także są czyste, nigdy nie miałam żadnych robaków, nawet ich na oczy nie widziałam w tym hotelu. Pokoje są codziennie sprzątane, no chyba, że nie chcemy. A co do jedzenia, jest bardzo duży wybór, może powtarza się co pare dni, ale codziennie możemy wziąć coś innego. Duży wybór drinków w barach, a po "bakszyszu" są jeszcze lepsze. Polecam zdecydowanie, pozdrawiam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Hotel naprawdę godny polecenia. Miła obsługa, czystość i całkiem dobre i zróżnicowane jedzenie. Przy mega zabawa w Aqaparku! Na pewno jeszcze tam wrócimy, ale z dziećmi :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.6
zdecydowanie polecam

Wspominamy pobyt w tym hotelu i w tym miejscu bardzo miło i z chęcią chcielibyśmy tam kiedyś wrócić!!! I na pewno tu wrócimy. Doskonała lokalizacja, posiłki bardzo dobre i duża możliwość wyboru miejsca spożywania posiłku. Polecamy wszystkim którzy cenią spokój i dość dobrą jakość pobytu.

POLECAM:
na romantyczne wakacje
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
polecam

Warszawka znowu nie zadowolona :(

POLECAM:
Podsumowanie: polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Jak najbardziej polecam. Gdyby nie własny kompleks basenowy wyjazd do egiptu dla dzieci okazał by się klapą. oprócz tego wystarczy przejść przez ulice do przystani a tam mnóstwo atrakcji fakultatywnych. pozostałe atrakcje zaczynają się i kończą na długim rozwożeniu chętnych po okolicznych hotelach i trwa to od 1,5-2 godzin w każdą ze stron. Nawet jeżeli chodzi o wycieczki na pustynie. Jeżeli Egipt to tylko Sindbad :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.7
odradzam

właśnie wróciliśmy z Sindbada w sobotę, ogólne wrażenia rozczarowanie, najbardziej nie mogliśmy przyzwyczaić się do panujacego wszędzie brudu

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7

Sindbad Aquapark Resort - możliwości zakwaterowania:

family room dbl
standard dbl
STANDARD ROOM
superior dbl
Room Family 1 Bedroom
Room Family 2 Bedrooms
Standard Pool View
Family Suite Two Bed room

Sindbad Aquapark Resort - Możliwości wyżywienia:


Sindbad Aquapark Resort - miasta wylotu:


Sindbad Aquapark Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sindbad Aquapark Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00