cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
  • Hotel Blue Sea Puerto Resort, Teneryfa
1 / 17
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 30.10
już od 3889 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.11 - 21.11
już od 2709 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Sea Puerto Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Blue Sea Puerto Resort
star 4

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Blue Sea Puerto Resort:
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Puerto Resort to hotel usytuowany w północnej części wyspy, w miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliską odległość od Loro Parku, zaplecze rekreacyjno sportowe oraz animacje. Jest to także bardzo dobra propozycja dla osób pragnących odkrywać piękne zakątki Teneryfy,

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie w kurorcie Puerto de la Cruz, tylko 3,5 km od Loro Parku, około 1,5 km od ciemnej plaży Playa Martinez (bezpłatny bus hotelowy)
  • 2 duże baseny, brodzik, mini club, ładne pokoje
  • animacje dla dorosłych i dzieci, wyżywienie All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Blue Sea Puerto Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Puerto Resort to hotel usytuowany w północnej części wyspy, w miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliską odległość od Loro Parku, zaplecze rekreacyjno sportowe oraz animacje. Jest to także bardzo dobra propozycja dla osób pragnących odkrywać piękne zakątki Teneryfy,

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie w kurorcie Puerto de la Cruz, tylko 3,5 km od Loro Parku, około 1,5 km od ciemnej plaży Playa Martinez (bezpłatny bus hotelowy)
  • 2 duże baseny, brodzik, mini club, ładne pokoje
  • animacje dla dorosłych i dzieci, wyżywienie All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Przyjemny i popularny, położony w przepięknej scenerii tropikalnych ogrodów, z widokiem na północne wybrzeże wyspy. Panuje tu znakomita wakacyjna aura. Duży, ładnie zaaranżowany basen zaprasza do kąpieli, a piękne zachody słońca podziwiane w okolicy na długo zostają w pamięci.

POŁOŻENIE:

w północnej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ z niezliczoną liczbą sklepów, restauracji i klubów; ok. 3,5 km od Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofia; ok. 300 m od przystanku komunikacji lokalnej; bezpłatny bus hotelowy do centrum.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy (kursujący od poniedziałku do piątku), zagospodarowana, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/dzień); Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1973 r., odnowiony w 2006 r., 390 pokoi, 6 pięter, 5 wind, 2 budynki - Canarife i Bonanza, duży i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; 2 bary (czynne sezonowo), punkt wymiany walut; 3 sale konferencyjne dla maks. 250 os., ogród i taras z leżakami i parasolami, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), serwis medyczny, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², praktycznie i gustownie urządzony, zakwaterowanie w części Canarife i Bonanza, klimatyzowany (w wyznaczonych przez hotel godzinach), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 6 EUR/dzień), sejf (ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze i pokoje superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, ok. 90 m² i 60 m², brodzik dla dzieci, ok. 15 m², słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); basen kryty; obok hotelu ogólnodostępne boisko do piłki nożnej, siatkówki i koszykówki, tenis stołowy, sauna; plac zabaw dla dzieci, miniklub Bee Club (4-12 lat), w ciągu dnia i wieczorem animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: kort tenisowy, bilard, łaźnia parowa, salon urody, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.00­-14.15), kolacja (18.00­-21.45) w formie bufetu; przekąski między posiłkami, ciasta, lody (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów chłodzących, ciepłych oraz lokalnych napojów alkoholowych (11.00­-23.30).

KONTAKT:

0034/922381200, www.blueseahotels.es

GRATIS:

Wi-Fi bus do centrum i na plażę


Opis hotelu Blue Sea Puerto Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Blue Sea Puerto Resort jest hotelem o kategorii 4* zbudowanym w 1973 roku, odnowionym w 2006 roku. Ten popularny i zadbany hotel położony jest w rozrywkowej miejscowości Puerto de La Cruz z mnóstwem sklepów, barów, dyskotek. W zasięgu spaceru jest znany i lubiany Loro Park ok 3 km, lotnisko oddalone jest o ok 100 km. Do publicznej plaży Playa Martianez kursuje bezpłatny bus hotelowy, serwis plażowy jest tam za opłatą ok 11 euro/komplet za dzień, znajduje się ona 1,5 km od hotelu z ciemnym piaskiem miejscami kamienista, jest jeszcze plaża oddalona o 3km piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na wybrzeże wyspy o spektakularnych zachodach słońca.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, 5 wind, restaurację międzynarodową, wi fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna ok 1 euro/10 minut, 3 sale konferencyjne, parking, pralnia, wypożyczalnia samochodów, bar hotelowy, bar przy basenie, ogród, taras, kantor, fryzjer, kawiarnia, ręczniki na plaży i basenie za kaucją.

Pokoje:

Hotel Blue Sea Puerto Resort dysponuje 390 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowych budynkach Canarife i Bonanza . Wyróżniamy pokoje: standardowe z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 27 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf – za opłatą 3 euro/dzień, klimatyzację, taras lub balkon, wi fi  i mini bar za opłatą.
Pokoje superior: przestronne i eleganckie. 2 osobowe z możliwością 2 dostawek o metrażu ok 32 m kw, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach między posiłkami, ciasto,lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:30-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny ze słodką wodą, basen wewnętrzny, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, yacuzzi, sauna, tenis stołowy, boisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, za opłata są: spa, bilard, masaże, kort tenisowy, łaźnia.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać ze specjalnego dla nich brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacje z grami i zabawami, wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Puerto Resort to hotel usytuowany w północnej części wyspy, w miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliską odległość od Loro Parku, zaplecze rekreacyjno sportowe oraz animacje. Jest to także bardzo dobra propozycja dla osób pragnących odkrywać piękne zakątki Teneryfy,

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie w kurorcie Puerto de la Cruz, tylko 3,5 km od Loro Parku, około 1,5 km od ciemnej plaży Playa Martinez (bezpłatny bus hotelowy)
  • 2 duże baseny, brodzik, mini club, ładne pokoje
  • animacje dla dorosłych i dzieci, wyżywienie All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

Opis oferty:

Przyjemny, bardzo popularny wśród naszych klientów, położony w przepięknej scenerii tropikalnych ogrodów, z widokiem na północne wybrzeże wyspy. Panuje tu znakomita wakacyjna aura. Duży, ładnie zaaranżowany basen zaprasza do kąpieli, a piękne zachody słońca podziwiane w okolicy na długo zostają w pamięci.

POŁOŻENIE:

w północnej części wyspy, w turystycznej miejscowości PUERTO DE LA CRUZ z niezliczoną liczbą sklepów, restauracji i klubów; ok. 3,5 km od Loro Park; ok. 100 km od lotniska Reina Sofia; ok. 300 m od przystanku komunikacji lokalnej; bezpłatny bus hotelowy do centrum.

PLAŻA:

Playa Martianez, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy (kursujący od poniedziałku do piątku); Playa Jardin, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1973 r., odnowiony w 2006 r., zadbany, 390 pokoi, 6 pięter, 5 wind, 2 budynki - Canarife i Bonanza, duży i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; 2 bary (czynne sezonowo), punkt wymiany walut; 3 sale konferencyjne dla maks. 250 os., ogród i taras z leżakami i parasolami, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: serwis medyczny, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 27 m², praktycznie i gustownie urządzony, zakwaterowanie w części Canarife i Bonanza, sezonowo klimatyzowany (w wyznaczonych przez hotel godzinach), łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja, telefon, internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, ok. 90 m² i 60 m², brodzik dla dzieci, ok. 15 m², słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); basen kryty (czynny w sezonie zimowym); obok hotelu ogólnodostępne boisko do piłki nożnej, siatkówki i koszykówki, tenis stołowy; siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub Bee Club (4-12 lat), w ciągu dnia i wieczorem animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: kort tenisowy, bilard, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, salon urody, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-15.30) serwowany w hotelu Interpalace (ok. 130 metrów od hotelu), kolacja (18.30-21.45) w formie bufetu; przekąski między posiłkami, ciasta, lody (11.00-19.00); nielimitowana ilość napojów chłodzących, ciepłych oraz lokalnych napojów alkoholowych (10.30-23.00).

KONTAKT:

0034/922381200,, www.blueseahotels.es

GRATIS:

Wi-Fi bus do centrum i na plażę


Opis hotelu Blue Sea Puerto Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Blue Sea Puerto Resort jest hotelem o kategorii 4* zbudowanym w 1973 roku, odnowionym w 2006 roku. Ten popularny i zadbany hotel położony jest w rozrywkowej miejscowości Puerto de La Cruz z mnóstwem sklepów, barów, dyskotek. W zasięgu spaceru jest znany i lubiany Loro Park ok 3 km, lotnisko oddalone jest o ok 100 km. Do publicznej plaży Playa Martianez kursuje bezpłatny bus hotelowy, serwis plażowy jest tam za opłatą ok 11 euro/komplet za dzień, znajduje się ona 1,5 km od hotelu z ciemnym piaskiem miejscami kamienista, jest jeszcze plaża oddalona o 3km piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na wybrzeże wyspy o spektakularnych zachodach słońca.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, 5 wind, restaurację międzynarodową, wi fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna ok 1 euro/10 minut, 3 sale konferencyjne, parking, pralnia, wypożyczalnia samochodów, bar hotelowy, bar przy basenie, ogród, taras, kantor, fryzjer, kawiarnia, ręczniki na plaży i basenie za kaucją.

Pokoje:

Hotel Blue Sea Puerto Resort dysponuje 390 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowych budynkach Canarife i Bonanza . Wyróżniamy pokoje: standardowe z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 27 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf – za opłatą 3 euro/dzień, klimatyzację, taras lub balkon, wi fi  i mini bar za opłatą.
Pokoje superior: przestronne i eleganckie. 2 osobowe z możliwością 2 dostawek o metrażu ok 32 m kw, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach między posiłkami, ciasto,lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:30-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny ze słodką wodą, basen wewnętrzny, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, yacuzzi, sauna, tenis stołowy, boisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, za opłata są: spa, bilard, masaże, kort tenisowy, łaźnia.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać ze specjalnego dla nich brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacje z grami i zabawami, wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Puerto Resort to hotel usytuowany w północnej części wyspy, w miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliską odległość od Loro Parku, zaplecze rekreacyjno sportowe oraz animacje. Jest to także bardzo dobra propozycja dla osób pragnących odkrywać piękne zakątki Teneryfy,

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie w kurorcie Puerto de la Cruz, tylko 3,5 km od Loro Parku, około 1,5 km od ciemnej plaży Playa Martinez (bezpłatny bus hotelowy)
  • 2 duże baseny, brodzik, mini club, ładne pokoje
  • animacje dla dorosłych i dzieci, wyżywienie All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Teneryfa

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Puerto de la Cruz, dzielnica hotelowa La Paz - w pobliżu: sklepy, bary - ok. 300 m od przystanku autobusowego - ok. 1,5  km od centrum - ok. 3,5 km od Loro Parku - ok. 90 km od lotniska Reina Sofia

Plaża

- publiczna, ciemny piasek z kamieniami, ok. 1,5 km od hotelu - bezpłatny bus hotelowy ( w dni powszednie) - brak serwisu plażowego

Pokoje

- ok. 27m2 - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja (sezonowo) - bezpłatny internet Wi-Fi - sejf (płatny) - TV-SAT, telefon - balkon/tarasSuperior - wyposażone podobnie jak pokój standardowy - przestronniejsze

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - basen  kryty (podgrzewany sezonowo) - leżaki i parasole przy basenie - boisko do piłki nożnej/siatkówki - pokój gier - wieczorne animacje Płatne - masaże, jacuzzi - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - animacje (sezonowo) - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach 10:30 - 23:00..

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 bary  

Dodatkowe informacje

- 390 pokoi, 2 budynki, 5-7 pięter - 5 wind - należy do sieci hotelowej Blue Sea - wypożyczalnia samochodów - bezpłatny bus hotelowy do centrum ( od poniedziałku do piątku) - bezpłatny internet Wi-Fi - www.blueseahotels.com

Bagaż

Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 180 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 385 PLN (wyloty do 05.05)/ 295 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) - 32 kg - 545 PLN (wyloty do 05.05)/ 436 PLN (wyloty od 06.05 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -225 PLN - 32 kg -335 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 370 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Opis hotelu Blue Sea Puerto Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Blue Sea Puerto Resort jest hotelem o kategorii 4* zbudowanym w 1973 roku, odnowionym w 2006 roku. Ten popularny i zadbany hotel położony jest w rozrywkowej miejscowości Puerto de La Cruz z mnóstwem sklepów, barów, dyskotek. W zasięgu spaceru jest znany i lubiany Loro Park ok 3 km, lotnisko oddalone jest o ok 100 km. Do publicznej plaży Playa Martianez kursuje bezpłatny bus hotelowy, serwis plażowy jest tam za opłatą ok 11 euro/komplet za dzień, znajduje się ona 1,5 km od hotelu z ciemnym piaskiem miejscami kamienista, jest jeszcze plaża oddalona o 3km piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na wybrzeże wyspy o spektakularnych zachodach słońca.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, 5 wind, restaurację międzynarodową, wi fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna ok 1 euro/10 minut, 3 sale konferencyjne, parking, pralnia, wypożyczalnia samochodów, bar hotelowy, bar przy basenie, ogród, taras, kantor, fryzjer, kawiarnia, ręczniki na plaży i basenie za kaucją.

Pokoje:

Hotel Blue Sea Puerto Resort dysponuje 390 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowych budynkach Canarife i Bonanza . Wyróżniamy pokoje: standardowe z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 27 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf – za opłatą 3 euro/dzień, klimatyzację, taras lub balkon, wi fi  i mini bar za opłatą.
Pokoje superior: przestronne i eleganckie. 2 osobowe z możliwością 2 dostawek o metrażu ok 32 m kw, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach między posiłkami, ciasto,lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:30-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny ze słodką wodą, basen wewnętrzny, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, yacuzzi, sauna, tenis stołowy, boisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, za opłata są: spa, bilard, masaże, kort tenisowy, łaźnia.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać ze specjalnego dla nich brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacje z grami i zabawami, wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Blue Sea Puerto Resort to hotel usytuowany w północnej części wyspy, w miejscowości Puerto de la Cruz ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na bliską odległość od Loro Parku, zaplecze rekreacyjno sportowe oraz animacje. Jest to także bardzo dobra propozycja dla osób pragnących odkrywać piękne zakątki Teneryfy,

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w tropikalnym ogrodzie w kurorcie Puerto de la Cruz, tylko 3,5 km od Loro Parku, około 1,5 km od ciemnej plaży Playa Martinez (bezpłatny bus hotelowy)
  • 2 duże baseny, brodzik, mini club, ładne pokoje
  • animacje dla dorosłych i dzieci, wyżywienie All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Teneryfa

Opis

Położenie w spokojnej lokalizacji, a zarazem blisko centrum Puerto de la Cruz, Hotelowy transfer na plażę, Komfortowe pokoje z klimatyzacją, Wypielęgnowany, tropikalny ogród z dużym, ładnym basenem, Smaczna kuchnia,

Lokalizacja

w Puerto de la Cruz, ok. 100 km od lotniska, ok. 4 km od Loro Parku, w pobliżu centrum miasta.

Wyposażenie

liczba pokoi - 390, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 1, bary - 2, recepcja 24h, ogród, taras słoneczny, wymiana walut, centrum konferencyjne, kącik internetowy (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), wypożyczalnia samochodów (płatna), bar przy basenie.

Basen

2 baseny odkryte, parasole i leżaki bezpłatne; basen kryty; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja (w wyznaczonych godzinach), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, sejf (płatny), telewizja, telefon, taras/balkon. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

Playa Martianez, ok. 1,5 km od hotelu, publiczna, ciemny piasek z kamieniami, bezpłatny transfer hotelowy (od poniedziałku do piątku), zagospodarowana, parasole i leżaki płatne; Playa Jardin, ok. 3 km od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, parasole i leżaki płatne.

Sport i fitness

siłownia, SPA (płatne) - sauna, jacuzzi, łaźnia turecka), zabiegi pielęgnacyjne (płatne), masaże (płatne), tenis ziemny, boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy.

Rozrywka

animacje dla dorosłych.

Dla dzieci

plac zabaw, mini klub, krzesełka w restauracji, łóżeczko dziecięce, dzienne animacje

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.30), lunch (12.00 #173;- 14.15), kolację (18.00 #173;- 21.45) w formie bufetu; przekąski między posiłkami głównymi, ciasta, lody (11.00 - 19.00); lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 11.00#173; - 23.30.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania; bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary 55x40x20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji). Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

Opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów - I. Ryanair z Warszawy-Modlina, Krakowa i Wrocławia - - dopłaty do bagażu głównego 15 kg - 425 zł/2 strony/os. przez cały rok - dopłaty do bagażu głównego 20 kg - 550 zł/2 strony/os. przez cały rok II. Wizz Air z Katowic - - bagaż podręczny do 10kg - 200 zł/os/2 strony (max. wymiary 56x45x25cm, max. 10 kg) - bagaż rejestrowany do 23 kg - 580 zł/os/2 strony przez cały rok III. EasyJet z Berlina - - bagaż rejestrowany do 20 kg. 440zł/os/2 strony przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Obsługa lokalnego przedstawiciela w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny). W przypadku hoteli na północy wyspy wyłącznie kontakt telefoniczny z przedstawicielem w języku polskim.


Opis hotelu Blue Sea Puerto Resort według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Blue Sea Puerto Resort jest hotelem o kategorii 4* zbudowanym w 1973 roku, odnowionym w 2006 roku. Ten popularny i zadbany hotel położony jest w rozrywkowej miejscowości Puerto de La Cruz z mnóstwem sklepów, barów, dyskotek. W zasięgu spaceru jest znany i lubiany Loro Park ok 3 km, lotnisko oddalone jest o ok 100 km. Do publicznej plaży Playa Martianez kursuje bezpłatny bus hotelowy, serwis plażowy jest tam za opłatą ok 11 euro/komplet za dzień, znajduje się ona 1,5 km od hotelu z ciemnym piaskiem miejscami kamienista, jest jeszcze plaża oddalona o 3km piaszczysta z łagodnym zejściem do morza. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na wybrzeże wyspy o spektakularnych zachodach słońca.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji przestronne lobby, całodobową recepcję, 5 wind, restaurację międzynarodową, wi fi w lobby bezpłatne, kawiarenka internetowa płatna ok 1 euro/10 minut, 3 sale konferencyjne, parking, pralnia, wypożyczalnia samochodów, bar hotelowy, bar przy basenie, ogród, taras, kantor, fryzjer, kawiarnia, ręczniki na plaży i basenie za kaucją.

Pokoje:

Hotel Blue Sea Puerto Resort dysponuje 390 komfortowymi pokojami rozmieszczonymi w 6 piętrowych budynkach Canarife i Bonanza . Wyróżniamy pokoje: standardowe z możliwością 1 dostawki dla max 3 osób o powierzchni ok 27 m kw, wyposażone w łazienkę z wc, wanna/prysznic, suszarka, telefon, sejf – za opłatą 3 euro/dzień, klimatyzację, taras lub balkon, wi fi  i mini bar za opłatą.
Pokoje superior: przestronne i eleganckie. 2 osobowe z możliwością 2 dostawek o metrażu ok 32 m kw, wyposażone jak pokoje standardowe.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach między posiłkami, ciasto,lody, kawa, herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są w godzinach 10:30-24:00.

Sport i rozrywka:

Hotel oferuje szeroką ofertę, na jego terenie znajdują się 2 zewnętrzne baseny ze słodką wodą, basen wewnętrzny, parasole i leżaki przy basenach bezpłatne, ręczniki za depozytem, animacje, yacuzzi, sauna, tenis stołowy, boisko do koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, za opłata są: spa, bilard, masaże, kort tenisowy, łaźnia.

Dla dzieci:

Hotel posiada ciekawą ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci mogą skorzystać ze specjalnego dla nich brodziku, placu zabaw, mini klub w wieku 4-12 lat, animacje z grami i zabawami, wysokie krzesła w restauracji, istnieje możliwość wypożyczenia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Blue Sea Puerto Resort
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Blue Sea Puerto Resort

4.1
polecam

Skromny hotel wchodzący w skład kompleksu Blue Sea. Przyjemny, zadbany, widać że troszeczkę zniszczony, ale czysty i nie można się do niczego przyczepić. Jedzenie smaczne, prawie codziennie to samo, ale było na tyle dobre że można było to jeść bez końca. Okolica piękna, miasto pełne atrakcji, szczególnie polecam wycieczkę do Loro Parku, jak również autobusowe wycieczki po okolicy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.6
polecam

Byliśmy w hotelu Blue Sea Puerto Resort z dwójką naszych pociech - mają super pokoje rodzinne: przestronne, ładnie urządzone. A poza tym wszędzie czyściutko. Nie ma do czego się przyczepić. Na pewno wrócimy na Teneryfę i do Puerto De La Cruz! :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.6
4.3
polecam

Hotasa Puerto Resort posiada 4* i raczej na nie zasługuję. W skład resortu wchodzą 3 hotele dość sporej wielkości, z każdej części można korzystać, chodzić na basen i jeść posiłki w każdym....chociąż i tak w każdym podają to samo do jedzenia (smaczne posiłki) , Pokój mieliśmy naprawdę ogromny, czysty, z dużym balkonem to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, wystrój raczej "babciowy" kapy i zasłonki w kwiatki, ale nie przeszkadzało mi to w ogóle a widok piękny n całe Puerto de la Cruz. Północ Teneryfy jest bardzo zielona i klimatyczna. To naprawdę świetny wyjazd

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Blue Sea Puerto Resort:
4.5 / 6

Hotel Bonanza Palace 2007-07-12
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.8
Hotasa Puerto Resort 2011-04-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.8

Hotel dosyć przyjemny. Bardzo miła obsługa w barach i restauracjach, gorzej w recepcji, gdzie proble...
więcej

4.3
Cisza i spokój 2011-07-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Puerto Resort Polecam Super Hotel 2011-08-26
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Super jedzenie i animacje 2011-08-28
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Swietny hotel, bardzo dobry serwis. Budynek nieco stary, z zewnatrz nie robi bardzo dobrego wrazenia...
więcej

5.2
Puerto de la Cruz, polecam 2011-09-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Bardzo fajny hotelik, miła obsługa, pokoje obszerne, czyste, ciezko znalesc jakies "ALE", no moze ty...
więcej

5.8
Canarife w Puerto de la Cruz 2011-10-15
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel nie robi oszałamiającego pierwszego wrażenia. Z zewnątrz dość normalny, dotknęła go ręka czasu...
więcej

5.7
Na czynne wakacje jak najbardziej 2011-11-08
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Hotel jak na 4 gwiazdki - pełna kulturka. Jedzenie bardzo urozmaicone, chociaż po kilku dniach miel...
więcej

5.0
Żaden resort - po prostu moloch i ciagłe kolejki 2013-07-18
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.2
Rewelacyjny hotel 2013-08-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjny Hotel. Pokoje duże, czyste, łazienka duża czysta. Resort składający się z kilku hoteli. ...
więcej

5.9
Super wakacje 2013-08-20
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Beznadziejny hotel z brakiem słońca! 2013-09-09
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

2.2
Przemyślcie ten wybór 2013-12-06
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Nie jest tak źle, jak piszą 2013-12-30
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Puerto Resort 4/3 2014-06-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Przyzwoity hotel w pochmurnym mieście 2014-07-30
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel na dobrym poziomie 2014-08-09
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Cała prawda o hotelu i okolicy 2014-08-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Ani nie zaskoczył, ani nie rozczarował 2015-05-17
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Opinia o hotelu 2015-07-04
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Canarife Palace 2015-09-11
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Bardzo dobry hotel - Resort składający sie z 3 hoteli. Miła obsługa, pokoje sprzątane codziennie, do...
więcej

5.6
Canarife Palace, opinia kompleksu trzech hoteli 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel w trzech miejscach 2015-10-06
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

Canarife Palace tworzy wraz z przyległym i mającym dwa niewielkie wspólne baseny Bonanza Palace oraz...
więcej

4.4
Cześć 2015-11-05
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel składa się z 3 części tzn różnych budynków i nazw tych hoteli które stanowią całość ogólnie mo...
więcej

5.0
Puerto de la Cruz jest cudne 2016-01-02
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Naprawdę udany pobyt 2016-01-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Podróż poślubna w Hotel Puerto Resort 2016-02-24
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Wiosna zimową porą 2016-03-10
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
To nie 4*, to nie all inclusive 2016-05-01
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    1.3

Hotel nie zapewnia opłaconej usługi all inclusive. Oferowane dania i napoje spełniają kategorię very...
więcej

2.5
Bardzo mile wspomnienia z wakacji na Teneryfie 2016-07-16
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniałe wczasy w Puerto de la Cruz 2016-08-14
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Piękna miejscowość,zielona,egzotyczna roślinność,plaża ciekawa,hotel bardzo dobry,jedzenie wyśmienit...
więcej

5.9
Hotel Puerto Resort by Blue Sea 2016-08-22
Szczegóły oceny hotelu Blue Sea Puerto Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Byłam zakwaterowana w pokoju 137 w dniach 8-17.08.2016 . W nocy podczas naszej obecności zostaliśmy ...
więcej

5.7

Blue Sea Puerto Resort - możliwości zakwaterowania:

standard double standard balcony
standard single standard balcony or terrace
standard superior balcony or terrace
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.+2 dost.
Pok. superior 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. 1 os.

Blue Sea Puerto Resort - Możliwości wyżywienia:


Blue Sea Puerto Resort - miasta wylotu:


Blue Sea Puerto Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Blue Sea Puerto Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00