cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 27.09
już od 297 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.06 - 02.06
już od 183 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lanzarote Village
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Lanzarote Village
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Lanzarote Village:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
  • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
  • opcja All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Lanzarote Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
  • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
  • opcja All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Puerto del Carmen
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • Wi-Fi: w recepcji, w cenie
  • winda
  • taras
  • pralnia: za opłatą
  • lekarz
  • parking

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

215

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka
  • miniklub: 4-12 lat
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • tenis: wliczony w all inclusive
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • siatkówka
  • tenis stołowy
Płatne
  • wypożyczalnia sprzętu do tenisa
  • tenis

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Suita junior JSM1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • ciasto: codziennie 15:30 - 17:00
  • lody: codziennie
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole: codziennie 11:00 - 00:00
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: bufet, styczeń - grudzień, codziennie 07:30 - 10:30, 13:00 - 15:00 i 19:00 - 21:30, codziennie
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, ryby/owoce morza, bufet, za opłatą, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie „La asomada": styczeń - grudzień, codziennie 11:00 - 18:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • saloon bar „La graciosa": styczeń - grudzień, codziennie 18:00 - 01:00,

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na wypoczynek z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel leży blisko plaży, niedaleko jest stąd do centrum Puerto del Carmen, a promenadą znajdującą sią przy hotelu można spacerować bezpośrednio do stolicy wyspy Arrecife. Lubiany za przyjemną, wakacyjną atmosferę i bardzo dobry poziom usług, oferuje wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody. Na miejscu dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci, duży, ładny basen, brodzik i otwarte jacuzzi. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, ok. 200 m od hotelu sklepy i restauracje; ok. 7 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Los Pocillos, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2009 r., 215 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar La Grasiosa, snack­ bar przy basenie; kantor, parking, taras z widokiem na morze, ogród, strefa dla palących, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu i na tarasie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, rozkładana sofa), ok. 28 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 2 EUR/dzień, depozyt: 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą; dostępne 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na zamówienie).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, podgrzewany sezonowo, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, zewnętrzne jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sauna, siłownia, rzutki, boule; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (4 EUR/2 rakiety), tenis stołowy, bilard.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    4 pokoje.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30­-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie letnim: 19.00-21.30, w zimowym: 18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (12.00-15.30, 15.30-17.00), lody w barze przy basenie (11.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00); dodatkowo w ramach all inclusive: kort tenisowy: 2 godz./pokój/tydz. i wstęp do sauny (czynna w godzinach 15.00-19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928514344, www.hotellanzarotevillage.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na wypoczynek z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel leży blisko plaży, niedaleko jest stąd do centrum Puerto del Carmen, a promenadą znajdującą sią przy hotelu można spacerować bezpośrednio do stolicy wyspy Arrecife. Lubiany za przyjemną, wakacyjną atmosferę i bardzo dobry poziom usług, oferuje wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody. Na miejscu dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci, duży, ładny basen, brodzik i otwarte jacuzzi. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, ok. 200 m od hotelu sklepy i restauracje; ok. 7 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Los Pocillos, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2009 r., 215 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar La Grasiosa, snack­ bar przy basenie; kantor, parking, taras z widokiem na morze, ogród, strefa dla palących, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu i na tarasie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, rozkładana sofa), ok. 28 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 2 EUR/dzień, depozyt: 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą; dostępne 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na zamówienie).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, podgrzewany sezonowo, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, zewnętrzne jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sauna, siłownia, rzutki, boule; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (4 EUR/2 rakiety), tenis stołowy, bilard.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, winda Pokój:• 4 pokoje standardowe (na zapytanie)• szerokość drzwi wejściowych: 80 cmŁazienka:• prysznic: brodzik bezprogowy• poręcz przy toaleciePlaża:• podjazd do plaży• nawierzchnia prowadząca do plaży: płyty• chodnikowe/asfalt.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30­-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie letnim: 19.00-21.30, w zimowym: 18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (12.00-15.30, 15.30-17.00), lody w barze przy basenie (11.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00); dodatkowo w ramach all inclusive: kort tenisowy: 2 godz./pokój/tydz. i wstęp do sauny (czynna w godzinach: 15.00-19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928514344, www.hotellanzarotevillage.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Rodzaje wyżywienia:

    HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 1990. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 215 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i biurka. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka i koszykówka. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, sauną i zabiegami masażu. Program animacyjny, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Lanzarote Village
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Lanzarote Village

    4.0
    polecam

    Lanzarote Village kupiliśmy w ofercie last minute na dwa dni przed wylotem. Cena była atrakcyjna i nawet się nie zastanawialiśmy - miała być ładna pogoda i przyzwoity hotel. Na miejscu okazało się całkiem przyjemnie - nie są to może 4 gwiazdki z górnej półki, ale hotel zadbany, obsługa bardzo pomocna, wyżywienie smaczne i zawsze spory wybór. Hotel raczej dla spokojnych, ponieważ do najbliższej miejscowości Puerto Del Carmen około 2 km. Warto zrobić sobie spacerek, bo bardzo przyjemnie :) Ogólnie wakacje bardzo udane - polecamy!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.3
    polecam

    Lanzarote Village jest super hotelem, położonym w b. w atrakcyjnym miejscu, mili ludzie dookoła. Świetne jedzenie hotel zasługuje na swoje cztery gwiazdki nawet z plusem. Bezpośrednio przy hotelu zlokalizowana jest piaszczysta plaża. Minusem jest niewielki basen i duża ilość dzieci w hotelu. Przy hotelu sklepy wypożyczalnie rowerów i samochodów. Chętnie wrócę na Lanzarote, bardzo spodobał mi się tutejszy klimat.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.6
    • Atrakcje
      i sport
      4.2
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Lanzarote Village:
    4.9 / 6

    4 gwiazdki na niebie 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Hotel godny polecenia! 2011-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu.Obsługa była miła,hotel czysty i przyjemny,bardzo bl...
    więcej

    5.9
    Średni hotel - tylko dla osób mało wymagających 2011-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Świetny Hotel ! Polecam w 100 % 2011-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super Lanzarot Village 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Dzisiaj wrocilismy z wakacji na Lanzarote.Podroz z biurem Itaka (Bez zastrzezen).Tydzien spedzony w ...
    więcej

    5.7
    Nowoczesny hotel z dobrym jedzeniem 2011-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Czy warto tam jechać? 2012-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Przyjemny, ale ma też minusy 2012-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Lanzarote Village - hotel Twoich marzeń 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Smaczne jedzenie i duży wybór dań 2012-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty i zadbany. Jedzenie smaczne i duży wybór. Blisko oceanu oraz knajpek i sklepów. Dobra b...
    więcej

    6.0
    Idealny hotel na podróż poślubną. 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel idealny na wypoczynek wakacyjny 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Nic specjalnego 2013-01-26
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    3.7
    Polecam 2013-03-10
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel Lanzarote Village jest nowoczesnym i bardzo czystym miejscem, idealnym dla rodzin z dziećmi, k...
    więcej

    5.5
    Magiczna i wyjątkowa wyspa Lanzarote 2013-03-17
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    To był nasz pierwszy pobyt na wyspach kanaryjskich- Lanzarote. Wybór wyspy oraz hotelu to strzał w d...
    więcej

    5.8
    Polecamy! 2014-03-23
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Przyzwoity hotel przy plaży 2014-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Od plaży dzieliła nas tylko ulica. Basen hotelowy dobrej wielkości, ze słodką wodą, ale dość zatłocz...
    więcej

    5.5
    Fajny hotel 2014-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Najlepsze wakacje! 2014-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Udane zimowe wakacje! 2014-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel naprawdę na wysokim poziomie, spokojnie zasługuje na 4 europejskie gwiazdki. Ładny, nowocześni...
    więcej

    5.6
    Hotel 60+, styczeń 2015, para 34-38 lat 2015-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel Lanzarote Village 2015-01-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel Lanzarote Village położony jest blisko plaży (wystarczy przejść przez niewielką ulicę). Warto ...
    więcej

    5.5
    Świetne położenie, gorsze jedzenie 2015-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo niemile zaskoczył nas skromny wybór potraw na obiadokolację. Niewiele ryb i mięs, żadnych owo...
    więcej

    5.2
    Miły, raczej mały hotel 2015-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Wybrałam się tam z przyjaciółmi i byliśmy zadowoleni z pobytu. Warto zaznaczyć, że jest to spokojne ...
    więcej

    5.3
    Hotel na wysokim poziomie 2016-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam wszystkim! 2016-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo obiektywna prawda 2017-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Lanzarote Village - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    standard double standard
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    standard singleuse standard
    Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze widok na ogrod lub basen
    standard standard
    standard standard seaview
    standard standard seaview balcony or terrace
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Junior Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    standard economy basic balcony or terrace
    Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppelz,Balk/Ter,Meerbl.
    Doppelzimmer,Sparpreis
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Doppelz,Balk/Ter,Meerblic
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Junior suita z widokiem na morze
    Pok. 1 os.

    Lanzarote Village - Możliwości wyżywienia:


    Lanzarote Village - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Lanzarote Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00