cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
  • Hotel Lanzarote Village, Lanzarote
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 15.12
już od 2499 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 15.12
już od 2499 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lanzarote Village
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Lanzarote Village
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Lanzarote Village:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
  • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
  • opcja All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Lanzarote Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
  • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
  • opcja All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Puerto del Carmen
  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • winda
  • taras
  • pralnia: za opłatą
  • lekarz
  • parking

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

215

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • wysokie krzesełka
  • miniklub: 4-12 lat
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • tenis: wliczony w all inclusive
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • siatkówka
  • tenis stołowy
Płatne
  • wypożyczalnia sprzętu do tenisa
  • tenis

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Suita junior JSM1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - sierpień i październik; w zależności od warunków pogodowych, indywidualnie sterowana
  • sejf: za dzień ok. 2 €
  • biurko
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty, czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za tydzień ok. 19 €
  • TV sat.
  • radio
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • ciasto: codziennie 15:30 - 17:00
  • lody: codziennie
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole: codziennie 11:00 - 00:00
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: bufet, styczeń - grudzień, codziennie 07:30 - 10:30, 13:00 - 15:00 i 19:00 - 21:30, codziennie
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, ryby/owoce morza, bufet, za opłatą, wliczone w all inclusive, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie „La asomada": styczeń - grudzień, codziennie 11:00 - 18:00, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • saloon bar „La graciosa": styczeń - grudzień, codziennie 18:00 - 01:00,

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na wypoczynek z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel leży blisko plaży, niedaleko jest stąd do centrum Puerto del Carmen, a promenadą znajdującą sią przy hotelu można spacerować bezpośrednio do stolicy wyspy Arrecife. Lubiany za przyjemną, wakacyjną atmosferę i bardzo dobry poziom usług, oferuje wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody. Na miejscu dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci, duży, ładny basen, brodzik i otwarte jacuzzi. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, ok. 200 m od hotelu sklepy i restauracje; ok. 7 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Los Pocillos, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2009 r., 215 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar La Grasiosa, snack­ bar przy basenie; kantor, parking, taras z widokiem na morze, ogród, strefa dla palących, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu i na tarasie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, rozkładana sofa), ok. 28 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 2 EUR/dzień, depozyt: 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą; dostępne 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na zamówienie).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, podgrzewany sezonowo, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, zewnętrzne jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sauna, siłownia, rzutki, boule; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (4 EUR/2 rakiety), tenis stołowy, bilard.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    4 pokoje.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30­-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie letnim: 19.00-21.30, w zimowym: 18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (12.00-15.30, 15.30-17.00), lody w barze przy basenie (11.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00); dodatkowo w ramach all inclusive: kort tenisowy: 2 godz./pokój/tydz. i wstęp do sauny (czynna w godzinach 15.00-19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928514344, www.hotellanzarotevillage.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Fantastyczne miejsce na wypoczynek z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel leży blisko plaży, niedaleko jest stąd do centrum Puerto del Carmen, a promenadą znajdującą sią przy hotelu można spacerować bezpośrednio do stolicy wyspy Arrecife. Lubiany za przyjemną, wakacyjną atmosferę i bardzo dobry poziom usług, oferuje wygodne, ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody. Na miejscu dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci, duży, ładny basen, brodzik i otwarte jacuzzi.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 2 km od centrum PUERTO DEL CARMEN, ok. 200 m od hotelu sklepy i restauracje; ok. 7 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Los Pocillos, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany i nowoczesny, zbudowany w 1990 r., odnowiony w 2009 r., 215 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar La Grasiosa, snack­ bar przy basenie; kantor, parking, taras z widokiem na morze, ogród, strefa dla palących, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu i na tarasie; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci, rozkładana sofa), ok. 28 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny: 2 EUR/dzień, depozyt: 10 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą; dostępne 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na zamówienie).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, podgrzewany sezonowo, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,6 m, zewnętrzne jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); sauna, siłownia, rzutki, boule; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (4 EUR/2 rakiety), tenis stołowy, bilard.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, winda Pokój:• 4 pokoje standardowe (na zapytanie)• szerokość drzwi wejściowych: 80 cmŁazienka:• prysznic: brodzik bezprogowy• poręcz przy toaleciePlaża:• podjazd do plaży• nawierzchnia prowadząca do plaży: płyty• chodnikowe/asfalt.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30­-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (w sezonie letnim: 19.00-21.30, w zimowym: 18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze przy basenie (12.00-15.30, 15.30-17.00), lody w barze przy basenie (11.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00); dodatkowo w ramach all inclusive: kort tenisowy: 2 godz./pokój/tydz. i wstęp do sauny (czynna w godzinach: 15.00-19.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928514344, www.hotellanzarotevillage.com

    GRATIS:

    Wi-Fi świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 lat


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Rodzaje wyżywienia:

    HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Lanzarote Village to dobrej klasy hotel, usytuowany zarówno blisko plaży, jak i centrum Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami. oraz nadmorskiej promenady. Polecamy miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Lanzarote. Lanzarote Village rekomendujemy także ze względu na wysoką jakość świadczonych usług.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy publicznej, szeokiej plaży Los Pocillos z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Puerto del Carmen i promenady prowadzącej do stolicy wyspy Arrecife
    • nowoczesne pokoje, duży basen i jacuzzi
    • opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 1990. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 215 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i biurka. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka i koszykówka. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, sauną i zabiegami masażu. Program animacyjny, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Lanzarote Village
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Lanzarote Village

    4.0
    polecam

    Lanzarote Village kupiliśmy w ofercie last minute na dwa dni przed wylotem. Cena była atrakcyjna i nawet się nie zastanawialiśmy - miała być ładna pogoda i przyzwoity hotel. Na miejscu okazało się całkiem przyjemnie - nie są to może 4 gwiazdki z górnej półki, ale hotel zadbany, obsługa bardzo pomocna, wyżywienie smaczne i zawsze spory wybór. Hotel raczej dla spokojnych, ponieważ do najbliższej miejscowości Puerto Del Carmen około 2 km. Warto zrobić sobie spacerek, bo bardzo przyjemnie :) Ogólnie wakacje bardzo udane - polecamy!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.3
    polecam

    Lanzarote Village jest super hotelem, położonym w b. w atrakcyjnym miejscu, mili ludzie dookoła. Świetne jedzenie hotel zasługuje na swoje cztery gwiazdki nawet z plusem. Bezpośrednio przy hotelu zlokalizowana jest piaszczysta plaża. Minusem jest niewielki basen i duża ilość dzieci w hotelu. Przy hotelu sklepy wypożyczalnie rowerów i samochodów. Chętnie wrócę na Lanzarote, bardzo spodobał mi się tutejszy klimat.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.2
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Lanzarote Village:
    4.9 / 6

    4 gwiazdki na niebie 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Hotel godny polecenia! 2011-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego hotelu.Obsługa była miła,hotel czysty i przyjemny,bardzo bl...
    więcej

    5.9
    Średni hotel - tylko dla osób mało wymagających 2011-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Świetny Hotel ! Polecam w 100 % 2011-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super Lanzarot Village 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Dzisiaj wrocilismy z wakacji na Lanzarote.Podroz z biurem Itaka (Bez zastrzezen).Tydzien spedzony w ...
    więcej

    5.7
    Nowoczesny hotel z dobrym jedzeniem 2011-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Czy warto tam jechać? 2012-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Przyjemny, ale ma też minusy 2012-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Lanzarote Village - hotel Twoich marzeń 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Smaczne jedzenie i duży wybór dań 2012-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty i zadbany. Jedzenie smaczne i duży wybór. Blisko oceanu oraz knajpek i sklepów. Dobra b...
    więcej

    6.0
    Idealny hotel na podróż poślubną. 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel idealny na wypoczynek wakacyjny 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Nic specjalnego 2013-01-26
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    3.7
    Polecam 2013-03-10
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel Lanzarote Village jest nowoczesnym i bardzo czystym miejscem, idealnym dla rodzin z dziećmi, k...
    więcej

    5.5
    Magiczna i wyjątkowa wyspa Lanzarote 2013-03-17
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    To był nasz pierwszy pobyt na wyspach kanaryjskich- Lanzarote. Wybór wyspy oraz hotelu to strzał w d...
    więcej

    5.8
    Polecamy! 2014-03-23
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Przyzwoity hotel przy plaży 2014-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Od plaży dzieliła nas tylko ulica. Basen hotelowy dobrej wielkości, ze słodką wodą, ale dość zatłocz...
    więcej

    5.5
    Fajny hotel 2014-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Najlepsze wakacje! 2014-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Udane zimowe wakacje! 2014-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel naprawdę na wysokim poziomie, spokojnie zasługuje na 4 europejskie gwiazdki. Ładny, nowocześni...
    więcej

    5.6
    Hotel 60+, styczeń 2015, para 34-38 lat 2015-01-18
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel Lanzarote Village 2015-01-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel Lanzarote Village położony jest blisko plaży (wystarczy przejść przez niewielką ulicę). Warto ...
    więcej

    5.5
    Świetne położenie, gorsze jedzenie 2015-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo niemile zaskoczył nas skromny wybór potraw na obiadokolację. Niewiele ryb i mięs, żadnych owo...
    więcej

    5.2
    Miły, raczej mały hotel 2015-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Wybrałam się tam z przyjaciółmi i byliśmy zadowoleni z pobytu. Warto zaznaczyć, że jest to spokojne ...
    więcej

    5.3
    Hotel na wysokim poziomie 2016-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam wszystkim! 2016-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo obiektywna prawda 2017-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Lanzarote Village:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Lanzarote Village - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    DZ Stand. PoolGartenblick
    DZ Meerblick
    DZ Economy
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    DOPPELZIMMER STANDARD
    DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK
    DZ=EZ Stand. PoolGartenbl

    Lanzarote Village - Możliwości wyżywienia:


    Lanzarote Village - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Lanzarote Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00