cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
  • Hotel Be Live La Nina, Teneryfa
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
24.08 - 31.08
już od 5484 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.04 - 22.04
już od 1471 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Be Live La Nina
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Be Live La Nina
star 5

Hiszpania: Teneryfa
Ocena hotelu Be Live La Nina:
4.6 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
  • wi fi gratis

Hotel Be Live La Nina w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Costa Adeje
  • w południowej części wyspy
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda 
  • taras
  • basen zewnętrzny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie; możliwość bezpłatnego korzystania z internetu może być ograniczona do ilości dni lub godzin/pobyt)
  • ręczniki (za kaucją)
  • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna)
  • fryzjer
  • sejf (w recepcji)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

226

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • przy pobycie 7 nocy w pokoju DZX1 lub DZM1 - 2 kolacje a la carte (w zależności od dostępności), napoje premium
  • przy pobycie w pokoju DZM2 - wcześniejsze zakwaterowanie, późniejsze wykwaterowanie (w cenie, w zależności od dostępności), strefa VIP z dostępem do Wi-Fi, wydzielona strefa w restauracji, solarium z łóżkami typu premium, przy pobycie 7 nocy 3 kolacje a la carte w restauracji (w zależności od dostępności)
  • przy pobycie w pokoju typu FZX1 - prezent-niespodzianka dla dzieci, przy pobycie 7 nocy 3 kolacje a la carte w restauracji (w zależności od dostępności)

Dla dzieci

  • łóżeczko dla dzieci, wysokie krzesełko, wanienka, przewijak (w pokoju typu FZX1)
  • basen dla dzieci (zewnętrzny, podgrzewany) 
  • miniklub (4-12 lat)
  • program animacyjny dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • squash
Płatne
  • jacuzzi (w ofercie firmy zewnętrznej)
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój 2-osobowy Adults Club DZM2
  • 2 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • pokój dla dorosłych (16+)
  • remont w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • ekspres do kawy (herbata, kawa, mleko na powitanie)
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • kapcie
  • szlafroki
  • stacja dokująca do iPoda
  • codzienna prasa
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 35 m2
  • remont w 2017 roku
  • pokój dzienno-sypialny
  • sofa
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • minibar (płatny; owoce, słodycze, woda, soki na powitanie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • ekspres do kawy
  • ekspres do kawy (czekolada, kawa, herbata na powitanie)
  • lodówka
  • czajnik
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • kapcie
  • szlafroki
  • odtwarzacz CD i DVD
  • Sony PlayStation
Pokój 2-osobowy DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • minibar
  • minibar (płatny, woda, wino, soki, piwo na powitanie)
  • remont w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na miasto
  • minibar (płatny; woda, wino, soki, piwo na powitanie)
  • remont w 2017 roku
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (w formie bufetu)
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe, wybrane lokalne napoje alkoholowe, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
    główna restauracja „buffet restaurant": bufet
    restauracja specjalistyczna „A LA CARTE RESTAURANT": a la carte

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony, w centrum modnego kurortu, niedaleko pięknej mariny z luksusowymi jachtami, blisko sklepów, barów i restauracji, jest idealnym miejscem dla lubiących wakacyjne klimaty i dobrą zabawę w hiszpańskim wydaniu. Egzotyczne, ciemne, wulkaniczne plaże są tylko parę kroków od hotelu, ich czysty czarny piasek pięknie połyskuje w słońcu, zapraszając do wypoczynku. Hotel jest dobrze wyposażony w urządzenia sportowe, ma ładne baseny i przyjemne spa z krytym basenem.

    POŁOŻENIE:

    w COSTA ADEJE, ok. 20 m od najbliższych sklepów i barów, ok. 500 m od portu jachtowego Puerto Colon; ok. 20 km od lotniska Reina Sofia; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    La Pinta, publiczna, piaszczysta - ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień); Fanabe, publiczna, piaszczysta - czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, zejście schodami, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2003 r., regularnie odnawiany, 226 pokoi, 1 budynek o rozbudowanej architekturze, 10 pięter, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Teide - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bary: Drago w lobby i La Choza przy basenie; sklepiki; sala konferencyjna dla 350 osób, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; VIP Lounge: dostęp do bezprzewodowego internetu, codzienna międzynarodowa prasa, przekąski i ekskluzywne napoje (wstęp tylko dla gości pokoi superior Adults Club); za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), room-service (ok. 6 EUR/usługa), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², zadbany i elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.), sejf (ok. 18 EUR/tydz., kaucja 11 EUR), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (niektóre francuskie) lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    superior Adults Club:

    2-os., ok. 22 m², tylko dla dorosłych, z widokiem na ocean, odnowiony, elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: stacja dokująca dla iPod, zestaw do kawy/herbaty, menu pościelowe, minibar z powitalnym zestawem, wstęp do VIP Lounge; pokój superior Adults Club za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny przedzielone mostkiem: nieregularny kształt, słodka woda, ok. 285 m² i 120 m², gł. 1,4-1,8 m i ok. 1,5 m, kaskada, 1 sezonowo podgrzewany, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 33 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana ok. 1 EUR); tenis stołowy, squash z wypożyczalnią sprzętu, siłownia; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci, okazjonalnie muzyka na żywo, wieczorne występy; centrum Spa Kin Ha (wstęp od 14 lat): za opłatą: basen kryty, hydromasaż, jacuzzi, sauna, bilard, piłkarzyki, masaże i zabiegi kosmetyczne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), późne śniadanie (10.30-13.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze La Choza (13.00 -18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze La Choza (10.30-23.00) i w restauracji Teide do posiłków głównych; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/922717090, www.belivehotels.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Teneryfa

    Opis oferty:

    Atrakcyjnie położony, w centrum modnego kurortu, niedaleko pięknej mariny z luksusowymi jachtami, blisko sklepów, barów i restauracji, jest idealnym miejscem dla lubiących wakacyjne klimaty i dobrą zabawę w hiszpańskim wydaniu. Egzotyczne, ciemne, wulkaniczne plaże są tylko parę kroków od hotelu, ich czysty czarny piasek pięknie połyskuje w słońcu, zapraszając do wypoczynku. To idealne miejsce na rodzinny wypoczynek i doskonała baza wypadowa do zwiedzania atrakcji wyspy. Nowoczesny i elegancki dizajn, wysmakowane wnętrza oraz niezawodna obsługa spełnią oczekiwania najbardziej wymagających Gości!

    POŁOŻENIE:

    w COSTA ADEJE, ok. 20 m od najbliższych sklepów i barów, ok. 500 m od portu jachtowego Puerto Colon; ok. 20 km od lotniska Reina Sofia; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    La Pinta, publiczna, piaszczysta - ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/dzień); Fanabe, publiczna, piaszczysta - czarny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, zejście schodami, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2003 r., całkowicie odnowiony w 2017 r., 226 pokoi, 1 budynek o rozbudowanej architekturze, 10 pięter, 6 wind, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Teide - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dieta bezglutenowa i bezlaktozowa, restauracja á la carte - kuchnia międzynarodowa, dania z grilla, bary: Drago w lobby i La Choza przy basenie; sklepiki; sala konferencyjna dla 570 osób, taras z widokiem na basen, taras słoneczny na 8. piętrze hotelu (tylko dla gości pokoi superior Adults Club), bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie całego hotelu; VIP Lounge: dostęp do bezprzewodowego internetu, codzienna międzynarodowa prasa, przekąski i ekskluzywne napoje (wstęp tylko dla gości pokoi superior Adults Club); za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min.), room-service (ok. 6 EUR/usługa), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), odnowiony, ok. 20 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: minibar, sejf (ok. 18 EUR/tydz., depozyt: ok. 11 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    superior Adults Club:

     2-os., ok. 20 m², tylko dla dorosłych, odnowiony, elegancki i nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: widok na morze, stacja dokująca dla iPod, zestaw do kawy/herbaty, menu poduszkowe, szlafrok oraz kapcie, minibar z powitalnym zestawem (uzupełnienie płatne), wstęp do VIP Lounge i na taras na 8. piętrze hotelu z łóżkami balijskimi oraz minibarem; późny check out - w miarę dostępności, 3 razy na tydzień kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); pokój superior Adults Club za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os., (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 33 m², odnowiony, elegancki, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: Play Station, szlafrok i kapcie, zestaw do kawy/herbaty, minibar z powitalnym zestawem (uzupełnienie płatne), 3 razy na tydzień kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny przedzielone mostkiem: nieregularny kształt, słodka woda, ok. 285 m² i 120 m², gł. 1,4-1,8 m i ok. 1,5 m, kaskada, 1 sezonowo podgrzewany, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 33 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR, wymiana ok. 1 EUR); tenis stołowy, squash z wypożyczalnią sprzętu, siłownia; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-7 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci, okazjonalnie muzyka na żywo, wieczorne występy; za opłatą: bilard, piłkarzyki, masaże, zabiegi na twarz i ciało; centrum spa (bezpłatny jednorazowy wstęp do 2 dni od momentu zakwaterowania - tylko w ramach min. tygodniowego pobytu): basen kryty, hydromasaż, jacuzzi, sauna.

    ALL INCLUSIVE PREMIUM:

    śniadanie (7.30-10.30), późne śniadanie (10.30-13.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze La Choza (13.00-18.30); napoje bezalkoholowe oraz lokalne i importowane napoje alkoholowe w barach (10.00-23.45) oraz w restauracji głównej do posiłków; 2 razy na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); dla gości pokoi superior Adults Club i rodzinny - 3 kolacje w restauracji á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/922717090, www.belivehotels.com 

    GRATIS:

    Wi-Fi 


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel znajduje się w centrum Costa Adeje. Bezpośrednio przy hotelu szeroki wybór sklepów, barów i restauracji oraz klubów. Do lotniska Reina Sofia ok. 20 km.
    Plaża:

    Do niewielkiej, zatokowej, piaszczystej plaży La Pinta, (ciemny piasek, łagodne zejście do wody), ok. 100 m, do większej plaży Fanabe ok. 300 m. Leżaki i parasole płatne (ok. 12eur/komplet). Hotel zapewnia ręczniki kąpielowe gratis (depozyt płatny ok. 10Eur).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, windy, restauracja bufetowa i a'la carte, 2 bary (przy lobby i basenie), 3 baseny (w tym 1 dla dzieci, 2 podgrzewane w sezonie zimowym), taras słoneczny z leżakami i parasolami, mini club, plac zabaw. Płatne: pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking.
    Pokoje:

    Hotel oferuje 226 pokoi różnego typu rozmieszczonych na 10 piętrach. Wszystkie klimatyzowane, nowocześnie i komfortowo urządzone, z łazienką (wanna z prysznicem, suszarka do włosów), telefonem, TV-sat, sejfem (płatny), mini barem (płatny) i balkonem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie (na potwierdzenie). Dziecko do lat 2 wlicza się w maksymalne obłożenie w pokoju.
    Pokój standardowy (pow. ok. 20m2) - dla max. 3 os.
    Pokój standardowy z widokiem na morze (pow. ok. 20m2) - dla max. 3 os.
    Pokój standardowy z pakietem "Adults Club" (pow. ok. 20m2) - max. 2 os. Pakiet obejmuje: ekspres do kawy z pakietem powitalnym w pokoju, dostęp do strefy VIP w restauracji oraz VIP Lounge (ekskluzywne przekąski i napoje alkoholowe, prasa międzynarodowa), 3 bezpłatne kolacje a'la carte (przy 7 dniach pobytu), późny check-out.
    Pokój rodzinny z pakietem "Better Together" (pow. ok. 30m2) - max. 4 os. (3+1 lub 2+2). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat nie wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju. Pakiet obejmuje: Playstation w pokoju, pakiet powitalny dla dzieci w mini barze (np. jogurty, soki, ciastka, słodycze), ekspres do kawy z pakietem powitalnym (np. kapsułki z czekoladą), powitalny prezent niespodzianka dla dzieci, 3 bezpłatne kolacje a'la carte (przy 7 dniach pobytu).
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (07:30-10:30), obiady (13:00-15:00) i obiadokolacja (19:00-22:00) w formie bufetu w restauracji głównej. Dostępne diety na potwierdzenie. Możliwość skorzystania z 2 bezpłatnych kolacji a'la carte (przy 7 dniach pobytu). Przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w barach od 10:00 do 24:00. W dobrym tonie są długie spodnie u Panów i zakryte ramiona.
    Program sportowy i animacyjny:

    Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych np. mini disco, water polo, konkursy, zabawy, wieczorne show, okazjonalnie muzyka na żywo. Bezpłatnie: tenis stołowy, łucznictwo, siłownia, squash (możliwy depozyt). Dodatkowo płatne: Spa (jacuzzi, wewnętrzny podgrzewany basen z hydromasażem, sauna, masaże, pedicure, manicure), bilard.
    Internet:

    Bezpłatne Wifi w hotelu.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.belivehotels.com
    Naszym zdaniem:

    Z pewnością komfortowe i ładne pokoje oraz fantastyczna lokalizacja przy klimatycznej, niewielkiej plaży z lokalnymi restauracjami i małym portem jachtowym, a w pobliżu dużo barów i sklepów. Świetne miejsce zarówno na rodzinny wypoczynek, jak i wakacje w gronie znajomych.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.1/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, asystę przedstawiciela Rainbow na lotniskach lokalnych, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (wersja standard: NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    TENERYFA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Teneryfa w pigułce
    To idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą połączyć zwiedzanie wyspy z wizytą w Loro Parku. Wycieczkę rozpoczniemy od Los Gigantes, gdzie zobaczymy imponujący cud natury - największe klify Teneryfy. Następnie malowniczą trasą dotrzemy do najpiękniejszego punktu widokowego na wyspie, skąd roztacza się widok na urocze miasteczko Garachico, nazywane "Pompejami Teneryfy". W miejscowości Icod de Los Vinos, która będzie naszym kolejnym przystankiem, czeka nas mnóstwo atrakcji - zobaczymy Drago Millenario, czyli najstarszy okaz drzewa smoczego na świecie, zachwycimy się tradycyjną kanaryjską architekturą a także posmakujemy lokalnych alkoholi podczas degustacji! Na zakończenie czeka nas wizyta w Loro Parku - najlepszym w Europie ogrodzie zoologiczno - botanicznym, gdzie zachwycimy się fantastycznymi pokazami z udziałem zwierząt (CENA NIE OBEJMUJE BILETU WSTĘPU DO LORO PARQUE - OS DOROSŁA 35 EURO, DZIECKO 25 EURO) CENA: ok. 39 EUR/os dorosła, ok. 22 Eur/dziecko do 11 lat.
    Wulcan Teide Masca - bus
    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 25 Eur/dziecko do 11 lat.
    Skarby Północy
    Całodzienna wycieczka objazdowa po Teneryfie, prezentująca najbardziej urokliwe i tradycyjne miejsca wyspy. Pierwszym punktem będzie "kanaryjska Częstochowa", czyli Candelaria z Bazyliką Matki Boskiej Gromniczej. Następnie odwiedzimy dwie stolice - współczesną, czyli Santa Cruz, oraz pierwszą, zabytkową - La Lagunę. La Laguna to najpiękniejsze miasto Teneryfy z fantastycznie zachowaną kolonialną starówką, wpisaną na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Zwieńczeniem wycieczki będzie spacer wąskimi uliczkami miasteczka Orotava, który zaprowadzi nas do najpiękniejszego budynku Teneryfy - Domu z Balkonami. CENA: ok. 50 EUR/os dorosła, ok. 35 Eur/dziecko do 11 lat.
    Katamaran
    3-godzinny rejs katamaranem wzdłuż południowego wybrzeża Teneryfy to okazja do relaksu i podziwiania wielorybów i delfinów w ich naturalnym środowisku. Podczas wycieczki zatrzymamy się w zatoce, gdzie będzie czas na morskie kąpiele oraz snorkeling i podglądanie podwodnego życia. CENA: ok. 41 EUR/os dorosła, ok. 20,5 Eur/dziecko do 11 lat.
    La Gomera - BUS
    Całodniowa wycieczka na wyspę La Gomerę - kameralną i spokojną sąsiadkę Teneryfy. W programie m. in. wizyta w zabytkowej stolicy San Sebastian, gdzie znajduje się dom Krzysztofa Kolumba, odwiedziny na plantacji kanaryjskich bananów, gdzie dowiecie się Państwo, jak wygląda proces ich hodowli, oraz wizyta w Parku Narodowym Garajonay (lista UNESCO), gdzie zobaczymy największy na świecie, tajemniczy i spowity mgłą las wawrzynowy CENA: ok. 85 EUR/os dorosła, ok. 43 Eur/dziecko do 11 lat.
    Teide Masca Jeep Safari

    Zapraszamy do wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO Parku Narodowego Teide, który obejmuje ogromny krater wulkanu o średnicy 14 kilometrów. Monumentalny stożek Pico del Teide o wysokości 3718 m n.p.m. to najwyższy szczyt Hiszpanii i zarazem trzeci największy czynny wulkan na świecie. Księżycowy krajobraz Parku tworzą niezwykłe, kolorowe formacje skalne - bazaltowe, pumeksowe oraz zastygłe strumienie lawy spływające po stokach. Dla tych, którzy chcieliby zobaczyć El Teide jeszcze lepiej z bliska proponujemy wjazd kolejką linową na 3555 m n.p.m. (płatne dodatkowo ok. 27 EUR/os.). Podczas wycieczki zwiedzimy również położoną w zielonych górach Teno miejscowość Masca, którą podobno mieli założyć piraci. National Geographic uznał Mascę za jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie. -wycieczka jeepami CENA: ok. 54 EUR/os dorosła, ok. 27 Eur/dziecko do 11 lat.
    Podstawowe nurkowanie ze sprzętem
    Nurkowanie to przede wszystkim wspaniała zabawa, której spróbować może każdy.Nie trzeba umieć pływać aby spróbować takiej przygody!! To sposób aby przenieść się w zupełnie inny,podwodny świat, gdzie nauczymy się podwodnego "języka migowego". Jeżeli marzysz o przełamaniu barier pomiędzy dwoma całkiem innymi światami to wyzwanie dla Ciebie. Pod okiem polskich wykwalifikowanych instruktorów zobaczysz co skrywają wody Ocenu Atlatyckiego! CENA: ok. 65 EUR/os.
    Siam Park + Loro Park
    LORO PARK - jest mieszanką ogrodu zoologicznego i botanicznego. Tysiące ptaków, fantastyczne pingwinarium, mnóstwo zwierząt na wybiegach - w tym tak unikalne okazy jak czerwone pandy i białe tygrysy, czy wreszcie potężne akwarium, gdzie nad naszymi głowami przepływają płaszczki i rekiny. Pokazy z udziałem delfinów, papug i lwów morskich zachwycą nie tylko dzieci, ale i dorosłych. Ponadto to właśnie w Loro Parku można obejrzeć jeden z nielicznych w Europie show z udziałem orek! Loro Park znajduje się na północy wyspy w Puerto de la Cruz.
    SIAM PARK -
    Tajlandia w miniaturze dla Amatorów wodnego szaleństwa: największy tematyczny park wodny w Hiszpanii składający się z ponad 25 różnych budynków, kilkunastu zjeżdżalni - w tym największa na wysokości 28 m - Tower of Power.
    * Cena nie zawiera dojazdu do i z Loro Parku/Siam Parku. CENA: ok. 64 EUR/os dorosła, ok. 43,5 Eur/dziecko do 11 lat.

    Dla aktywnych

    Trekking
    Teneryfa to raj dla miłośników pieszych wędrówek. Na terenie Parku Narodowego Las Canadas del Teide wytyczono ponad 20 tras dla piechurów. Ogromną popularnością wśród amatorów trekkingu cieszą się również wyprawy w górach Anaga oraz Teno.
    Windsurfing i kitesurfing
    Teneryfa, ze względu na położenie i ukształtowanie wybrzeża, stanowi wymarzone miejsce do uprawiania tych sportów wodnych. Mekką surferów jest El Medano - niewielka miejscowość znana na całym świecie ze swych silnych wiatrów - oraz plaża La Fitenia w Playa las Americas. Z kolei na północy wyspy polecamy plaże El Socorro i Bajamar.
    Przyroda

    Playa del Duque - Costa Adeje
    Najpiękniejsza plaża południowych kurortów Teneryfy - kameralna, oznaczona Błękitną Flagą, otoczona najbardziej ekskluzywnymi hotelami.
    Relaks

    Nocne życie w Las Veronicas
    Numer jeden na imprezowej liście wyspy od niemal dekady! W Las Veronicas znajdują się najbardziej znane spośród wszystkich klubów na Teneryfie - np. kultowe Papagayo. Tutaj każdy dzień jest jak sobotnia imprezowa noc! Lokalizacja: Playa de las Americas.
    Kuchnia

    La Caleta - mekka smakoszy
    W uroczej miejscowości La Caleta w pobliżu Costa Adeje można spróbować świeżych ryb i owoców morza w jednej z licznych restauracji położonych malowniczo nad brzegiem oceanu. Polecamy wybrać się tu na kolację o zachodzie słońca!
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    TENERYFA - informacje ogólne
    Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych są miejsca gdzie można wymieniać walutę.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Poczta Czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 08.30-14.00. Zarówno kartki pocztowe, jak i znaczki można kupić w recepcji hotelu i tam zostawić do wysłania. Znaczek do Polski i innych krajów Europy kosztuje 0,65 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Karty telefoniczne możemy kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Godziny pracy Banki otwarte są codziennie od 9.00 do 14.00, w soboty do 13.00 sklepy czynne są od 09:00 do 13.00 oraz po 16.00 kiedy kończy się sjesta. Supermarkety czynne są zazwyczaj od 09:00 do 21:00. W niedziele i święta sklepy i urzędy są zamknięte. Wszelkie urzędy są otwarte tylko w godzinach porannych.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic, Gdańska oraz Poznania.Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku.Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl\rozklady.
    W regionie
    Teneryfa Teneryfa, ze stolicą w Santa Cruz de Tenerife, jest największą wyspą archipelagu Wysp Kanaryjskich (2059 km2), położoną na Oceanie Atlantyckim, u północno-zachodnich wybrzeży Afryki, administracyjnie należącą do Hiszpanii. Charakteryzuje się górzystą powierzchnią pochodzenia wulkanicznego. Najwyższy szczyt Pico de Teide (3718 m n.p.m.) jestjednocześnie najwyższą górą Hiszpanii. Wyspa ta kusi pięknymi plażami oraz zielenią palm. Uprawia się tu trzcinę cukrową, banany, drzewa cytrusowe, winorośl, zboża, tytoń oraz warzywa. Głównym miastem i portem jest Santa Cruz de Tenerife. Na wyspie panuje zróżnicowany klimat (łagodny przez cały rok). Łańcuch górski dzieli wyspę na dwie strefy klimatyczne - południowo - wschodnią - cieplejszą (dominuje klimat pustynny i suchy, ponieważ dociera tam gorące powietrze z Afryki, stosunkowo niewiele roślinności, piaszczyste plaże) oraz północno-zachodnią - chłodniejszą (panuje klimat wilgotny, bogata roślinność, skaliste wybrzeże, czarny igrafitowy piasek wulkaniczny). O mieszkańcach Teneryfy mówi się, że są jak wulkan Teide - zimni na zewnątrz, gorący w środku - choć w przy pierwszym spotkaniu mogą okazać się nieprzystępni, to przy drugim na pewno będą przyjaźni, pomocni i otwarci. To ludzie stanowiący prawdziwą mieszankę kultur i narodowości etnicznych, a przy tym dumni ze swych tradycji i kultury, którymi chętnie dzielą się z turystami.
    Los Cristianos, Playa de las Americas i Costa Adeje Los Cristianos i Playa de las Americas położone są na południu wyspy, w odległości ok. 13-18 km od lotniska Reina Sofia. Są również jednymi z najstarszych miejscowości wypoczynkowych w tej części wyspy. Wraz z Costa Adeje, przechodząc jedna w drugą, tworząrozbudowaną bazęhotelowąi rekreacyjną. W Los Cristianos i Playa de las Americas znajdują się plaże wulkanicznego pochodzenia (ciemny piasek).
    Playa de las Americas to nieprzerwany ciąg restauracji, barów, dyskotek, pasaży handlowych - życie tu toczy się przez całą dobę.
    Los Cristianos jest nieco spokojniejsze, choć również nie brak tu atrakcji typowych dla kurortów turystycznych, pozwalającychprzyjemnie spędzić czas poza hotelem.
    Costa Adeje uznawane jest za kurort bardziej przyjaznym rodzinom, więcej tu hoteli niż dyskotek, to wspaniała promenada nadmorska z pieknymipunktami widokowymi i sympatycznymi restauracjami zapewnią Klientom udany wypoczynek. Miłośnicy kąpieli słonecznych znajdą tu dobrze zagospodarowane plaże (leżaki parasole, prysznice, a do tego sporty wodne). Amatorom windsurfingu i kitesurfingu polecamy wizytę w położonym przy lotnisku El Medano, gdzie panująidealne warunki dla wind-, kite-surferów. Miłośnicy gór mogą uprawiać trekking w parku narodowym wulkanu El Teide, golfiści znajdą świetnie przygotowane pola golfowe, a wielbicieli wycieczek krajoznawczych zachęcamy do odwiedzenia Orotavy oraz Puerto de la Cruz - miejscowości położonych na północy wyspy, które kuszą typowymi hiszpańskimi krętymi uliczkami ibielonymi domkami z czerwonymi dachówkami. Wszystkim polecamy genialny park wodny Siam Park. Zapraszamy do poznawania Teneryfy!
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    4*

    Data otwarcia:

    2003r.

    Położenie :

    Costa Adeje. 20 km od lotniska South Reina Sofia.

    Plaża :

    piaszczysta plaża La Pinta oddalona o kilka metrż;w od hotelu, leżaki i materace bezpłatnie.

    W Hotelu:

    jeden 10-cio piętrowy budynek. Lobby z barem, bar, fryzjer i Restauracja, tarasy do opalania, 2 baseny z wodą słodką oddzielone mostkiem (1 podgrzewany), sala konferencyjna, możliwość wypożyczenia sejfu, pralnia, WI-FI w lobby.

    Pokoje :

    W budynku głż;wnym 226 pokoi; klimatyzacja, telefon, dostęp do Internetu - płatny, TV, sejf (płatny), minibar (płatny), łazienka, suszarka, balkon. Pokoje standardowe mogą pomieścić maks. 3 osoby, dostępne rż;wnież pokoje standardowe z widokiem na morze. Pokoje juionr suite są większe, posiadają wannę z hydromasażem i widok na morze, mogą pomieścić maks. 4 osoby.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    animacje , squash, tenis stołowy (kaucja), siłownia, bilard.

    Płatne:

    Fitness, jacuzzi, sauna, masaż, SPA.

    Dla dzieci:

    brodzik, mini klub (4-12 lat), specjalne menu, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie :

    All Inclusive
    Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja, przekąski.
    Napoje zawarte: lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe w wybranych barach między 11:00 a 23:00.

    Tel./Fax.:

    00 34 922717090


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Hiszpania/Teneryfa

    Położenie

    - Costa Adeje - ok. 100 m od plaży - ok. 20 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole płatne

    Pokoje

    Standardowy - ok. 20 m2, klimatyzacja - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - telefon, TV-SAT - sejf (płatny), mini bar (płatny) - Internet wi-fi (płatny) - balkon/taras, część pokoi z widokiem na ocean

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny (w tym jeden podgrzewany w zależności od pogody) - taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za kaucją - programy animacyjne - tenis stołowy, siłownia Płatne - bilard, piłkarzy ki, squash - sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne firmy - centrum SPA - sauna, jacuzzi, basen kryty, masaże i zabiegi

    Dla dzieci

    - mini klub, mini disco - brodzik, plac zabaw - specjalne menu dla dzieci

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:30 - 24:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, 2 bary

    Dodatkowe informacje

    - internet wi-fi na terenie całego hotelu (płatny) - kawiarenka internetowa (płatna)

    Bagaż

    Warszawa Modlin, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 340zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 200zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) - 20 kg - 430zł (od 01 06 2015 - 30 09 2015), 290zł/osobę (od 01 10 2015 - 31 10 2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince la Nina to hotel usytuowany w centrum Costa Adeje, niedaleko mariny z jachtami oraz plaży. Bardzo dobry standard hotelu, ładne, przestronne pokoje. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego (bary i restauracje w pobliżu), rodzinom z dziećmi, a także osobom pragnącym odkrywać uroki Teneryfy.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w Costa Adeje, niedaleko portu jachtowego, w bliskiej odległości od ciemnej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe, spa z krytym basenem, bardzo dobre wyżywienie
    • wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Teneryfa, Hiszpania

    Opis hotelu

    Ten elegancki, rodzinny hotel w południowej części Teneryfy oddalony jest o zaledwie kilka metrów od plaży La Pinta. W niewielkiej odległości od hotelu znajdują się przystanki komunikacji miejskiej. Hotel jest położony blisko portu Colón i w odległości około 20 kilometrów od lotniska Reina Sofia. Oferuje spokój i wspaniałą atmosferę plaży Los Cristianos: usługi gastronomiczne, obiekty sportowe, imprezy, przyrodę, słońce i plaże.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Be Live La Nina
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Teneryfa)
    Puerto de la Cruz czyli miasto na północy Teneryfy z kompleksem Lago Martianez
    Wodny park atrakcji Siam Park wzorowany na tajlandzkiej wiosce - Hiszpania, Teneryfa
    Kilometrowa plaża na północy wyspy Teneryfa ze złotym saharyjskim piaskiem - Hiszpania
    Słynny na całym świecie park zoologiczny Loro Park w Puerto de la Cruz odwiedzają miliony turystów rocznie
    Klify olbrzymy czyli Los Gigantes na wyspie Teneryfa
    Długa piaszczysta plaża i promenada w pobliży Playa de las Americas na wyspie Teneryfa
    Jedna z ładniejszych plaż i miejscowości na południu wyspy Teneryfa czyli Costa Adeje
    Jedna z głównych atrakcji wyspy Teneryfa czyli wulkan Teide
    Przyciągająca tysiące turystów 1000- letnia dracena w miejscowości Icod del los Vinos na Teneryfie
    La Gomera to najpopularniejsza wycieczka fakultatywna dostępna z wyspy Teneryfa
    Wąwóz Masca w górach Teno to ulubione miejsce na trekking na Teneryfie
    Wulkaniczna Playa de La Arena każdego roku przyciąga  tysiące turystów na Teneryfie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Be Live La Nina

    4.3
    polecam

    Be Live La Nina to super hotel jeżeli komuś zależy na lokalizacji - centrum Costa Adeje, nie sposób się nudzić wieczorami. Sam hotel ok, takie mocne 3.5 gwiazdki, pokoje trochę wysłużone jednak z przepięknym widokiem, jedzenie smaczne, baseny w porządku ale lepsze morze, a plaża blisko :))) no i cała teneryfa warta zobaczenia, wspomnienia na całe życie :)))

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Każdemu polecam, wysoki standard, smaczne jedzenie, rewelacyjne położenie - w samym centrum Costa Adeje. Be Live La Nina to najlepszy hotel w jakim byłam a sama Teneryfa zachwyciła widokami i jeszcze tam na pewno wrócimy. Jest piękna. Dzięki za super wyjazd!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy na Teneryfie całą rodzinką, hotel Be Live La Nina bardzo nam się podobał (super, że mają menu dla dzieci), znajduje się w centrum turystycznej miejscowości Costa Adeje, więc do atrakcji blisko :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Serdecznie polecam!!Hotel usytułowany bardzo blisko plaży z bardzo miłą obsługą i przepysznym jedzeniem.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.6
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Be Live La Nina:
    4.8 / 6

    Dobrze położony, pełne 4 * 2008-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Niedaleko plaży i sklepów. Czysty, ale z klimatyzacji czuć smród. Pokój dla 3 osób za mały, dla 2 wy...
    więcej

    4.6
    Średni hotel jak na Teneryfę 2008-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.5

    4.2
    Polecam 2009-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Uważam że warto polecić ten hotel. Jedzenie dobre, czyste i codziennie sprzatane pokoje. Nie warto ...
    więcej

    4.9
    Urlop w hotelu la nina 2009-03-18
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Dobrze położony hotel, w dośc atrakcyjnej, ale jednoczesnie nie hałasliwej okolicy, gwarantuje spoko...
    więcej

    5.3
    Bardzo pozytywny 2009-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.6
    Polecam ten hotel 2010-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam 2011-01-17
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Polecam hotel 2011-04-25
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo udane wczasy, brak większych zastrzeżeń do hotelu (jedynie pogoda trochę zawiodła...). Pokój ...
    więcej

    5.3
    Hotel adekwatny do ilości gwiazdek, rodzinny 2011-05-02
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel :) Pokoje czyste , obsługa doskonała , komunikacja idealna , jedzenie znakomite , jedy...
    więcej

    5.9
    Dobry hotel! 2011-06-01
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Godny polecenia 2011-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Beznadzieja 2011-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Be Live La Nina - polecamy 2011-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel godny polecenia 2011-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Fantastyczny hotel! Pozdrawiam las americas 2011-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Polecam szczególnie dla osób młodych gdyż niedaleko hotelu jest dzielnica las americas , w której du...
    więcej

    5.8
    Hotel 4 gwiazdkowy zasługujący na słabe 3 2012-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Hotel godny polecenia 2012-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel odpowiadał opisowi z oferty. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to niesmaczne jedzenie, podawane be...
    więcej

    5.1
    Hotel ze świetnym położeniem 2012-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam Hotel La Nina 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.5

    Przyjemny hotel położony koło kilku plaż -do wyboru.Sklepiki,knajpki-już obok hotelu.Jedzenia dużo!S...
    więcej

    5.3
    Hotel godny polecenia świetna lokalizacja 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Do dzisiaj wzdychamy i wspominamy pobyt . Przed wyjazdem czytałam różne opinie i miałam mieszane odc...
    więcej

    5.4
    Trzy gwiazdki tak, cztery nie 2012-10-21
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.5

    Tak jak w temacie, w porównaniu do prawdziwych 4ch gwiazdek nie ma o czym rozmawiać. Mały basen, fat...
    więcej

    4.6
    Bardzo fajny hotel polecam wszystkim 2012-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Be Live La Nina - Costa Adehe 2013-02-13
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Nie polecam! 2013-02-16
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Hotel na średnim poziomie 2013-02-20
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Super hotel! 2013-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel Be Live La Nina nie ma szału 2013-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Gorąco polecam! 2013-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Byłem tam tylko 7 dni i to jest stanowczo za krótko :) hotel ciekawy, fajnie położony, czysty, smac...
    więcej

    5.6
    Niezapomniany urlop 2013-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam La Nina 2013-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Nie do końca 100% zadowolenie 2013-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    To co najbardziej nie podobało mi się podczas pobytu, to czystość w pokoju. Nawet "zostawianie pieni...
    więcej

    5.0
    Średni hotel w dobrej lokalizacji 2013-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.3

    super wygodne duże łóżka, bardzo duży pokój, fajna łazienka, czysto, cicho, blisko do sklepów, barów...
    więcej

    5.0
    Wspomnienie komuny 2014-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.3

    jakość posiłków poniżej krytyki ,na stołówce /restauracja nie jest dobrym określeniem/ bałagan ,stol...
    więcej

    3.1
    Polecam 2014-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel ładny jednak dla dzieci nie ma duzo atrakcji. Do plazy 300m prowadzi chodnik (w dol) z plazy d...
    więcej

    5.3
    Godny polecenia, świetna lokalizacja 2014-05-03
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Bardzo dobry hotel! 2014-05-30
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam hotel 2014-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.7

    Obsługa bardzo miła i uprzejma, nie było problemu z dogadaniem się w języku angielskim. Codziennie w...
    więcej

    5.4
    Udane wakacje, super hotel, rewelacyjne położenie 2014-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ładny,przestronny,obsługa bardzo sympatyczna,pokoje sprzątane codziennie. Wyżywienie ok każdy ...
    więcej

    5.4
    Sympatyczny hotel w rewelacyjnym miejscu 2014-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel z przemiłą obsługą. Rewelacyjne położenie, wspaniały widok z pokoi na wyższych piętrac...
    więcej

    5.8
    Wspaniała podróż poślubna! 2014-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Przyzwoity hotel, ale szału nie robi 2014-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel raczej przeciętny 2014-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Całkiem fajny hotel 2014-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dla gości , którzy raczej nie lubia wychodzic na zewnatrz hotelu. Zapewnia wszystko co przeci...
    więcej

    5.4
    Be Live La Nina, przyjazne miejsce na urlop 2014-10-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Be Live Nina in Costa Adeje to wspaniały hotel. Smaczne jedzenie, kazdego dnia inny temat przewodni ...
    więcej

    5.0
    Miłe wakacje w La Nina 2014-10-27
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Wspaniały hotel z niesamowitą atmosferą! 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    All inclusive bez all inclusive 2014-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Wakacje moich marzeń! 2015-02-23
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Mocno średnio 2015-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      4.8

    Hotel bez szału . Plusem jest lokalizacja blisko deptaku który ciągnie się przez całe Costa Adeje ....
    więcej

    4.0
    Na pewno tu wrócę! 2015-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel godny polecenia! 2015-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super wakacje! 2015-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    58 raz na Teneryfie 8 raz w tym hotelu 2016-03-09
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Teneryfe znam lepiej niz Polske latam tam od "małego" Hotel La Nina super dla rodzin polecam czysty ...
    więcej

    5.8
    Gorąco polecamy !! Piękny hotel 2016-03-09
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jutro kończymy pobyt w tym hotelu. Byliśmy tydzień w pokoju superior adults club tzw VIP .. jesteśmy...
    więcej

    6.0
    Poprostu wspaniały urlop! 2016-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.5

    Tym razem oddam opinie po polsku. Powód bardzo dużo Polaków spędza urlop na Teneryfie. Pozatym mogę ...
    więcej

    5.0
    Miłe, sympatyczne miejsce 2016-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fajny hotel 2016-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    + Jedzenie dobre, urozmaicone. + Personal w restauracji przemiły / zwłaszcza pani Belen. -Animacje...
    więcej

    5.3
    Be Live Experience La Nina 2016-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel, super lokalizacja, jedzenie, atrakcje dla dzieci.Wczasy udane. Blisko do morza, sklep...
    więcej

    6.0
    Udane wakacje, super położenie 2016-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super 2016-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jeszcze tam wrócimy 2016-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel oceniam bardzo pozytywnie, czysto, obsługa bardzo miła, położenie bardzo korzystne, blisko do ...
    więcej

    5.9
    Świetny hotel w super lokalizacji! 2016-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fantastyczny hotel 2016-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    posilki tematyczne jak rowniez kontynentalne jezeli ma wiekszy wybor jedzenia na codzien w domu to g...
    więcej

    5.8
    Dobra Jakość 2016-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel ogólnie dobry wyżywienie dobre i smacznie, ale malo owocow. Obstuga sympatyczna, mity stosunek...
    więcej

    5.5
    2016-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z urlopu w hotelu La Nina Costa Adeye i jesteśmy zadowoleni z tego pobytu.Żeby si...
    więcej

    5.6
    Super 2016-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam hotel Be Live Experience La Nina, wszędzie blisko, do plaży spacerkiem 5 minut, obsługa w ty...
    więcej

    6.0
    Be Live Experience La Nina 2016-10-14
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Pokoje standardowe, bez szału. Czyste, zadbane. Bardzo dobra lokalizacja, blisko wszędzie. Obsługa r...
    więcej

    5.7
    Super Hotel 2016-10-14
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel, super obsluga, super lokalizacja, super urlop !!!

    6.0
    Extra 2016-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetna lokalizacja przy czarnej wulkanicznej plaży. Hotel bardzo czysty i zadbany. Pokoje sprzątane...
    więcej

    6.0
    Udane wakacje 2016-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Pokoje czyste w nowoczesnym stylu, sprzątane codziennie. Jedzenie dobre, trochę monotonne. Na bar...
    więcej

    5.4
    Wypoczynek 2016-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Swietny hotel polozony w bardzo w przepięknej okolicy - blisko na plaze, sklepy , bary, restauracje-...
    więcej

    5.6
    Miły pobyt 2017-01-05
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najlepszy hotel w jakim byłam! 2017-01-21
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel piękny, zadbany, szczególnie polecam ze względu na jedzenie :) jest on także dostosowany dla r...
    więcej

    6.0
    Zdecydowanie warto odwiedzić 2017-02-01
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    LATO w środku ZIMY 2017-02-11
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Bardzo dobry hotel 2017-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo dobrze położony, blisko promenady i plaż. Pokoje przestronne, jednak na 3 piętrze nie b...
    więcej

    5.5
    SUPER WAKACJE RODZINNE z 10 miesięcznym Synkiem :) 2017-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Ogólnie hotel bardzo ładny, zadbany . Nadaje się na wakacje rodzinne, są windy gdzie można się dosta...
    więcej

    5.4
    Opis hotelu niezgodny z rzeczywistoscią 2017-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Be Live La Nina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.2

    Be Live La Nina - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standardowy
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj dwuosobowy lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    Pokoj rodzinny lazienka balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
    2 os. Pokój Adult Club
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pok. superior adults club 2 os. dla doroslych
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pokój rodzinny
    Pok. 1 os.

    Be Live La Nina - Możliwości wyżywienia:


    Be Live La Nina - miasta wylotu:


    Be Live La Nina - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Be Live La Nina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00