Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel White City Beach, Riwiera Turecka
1 / 10
Udogodnienia hotelu White City Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel White City Beach
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu White City Beach:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu White City Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2018

Hotel White City Beach w ofercie Biura podróży:

Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Położony jest w miejscowości Turkler, w odległości ok. 20 km od centrum Alanya, ok. 10km od Konakli, ok. 110 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

Hotel zlokalizowany przy morzu, posiada własną plażę z pomostem. Położenie hotelu urzeka piękną panoramą okolicy. Leżaki, parasole i materace bezpłatnie, ręczniki plażowe - depozyt. Bar na plaży.

Hotel

KATEGORIA LOKALNA 5* obiekt hotelowy otwarty w maju 2013 r., o wysokim standardzie świadczonych usług, oferuje eleganckie wnętrza, nowocześnie urządzone pokoje i profesjonalny serwis. Położony w spokojnej okolicy z przepięknym widokiem na morze. Polecany zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla par, a także osób chcących po prostu odpocząć.

Do dyspozycji gości

Recepcja, 2 windy, restauracja główna, restauracja a'la carte serwująca kuchnię turecką, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, mini-market, sala konferencyjna, dyskoteka, wypożyczalnia samochodów. Room service 24h, usługi pralni chemicznej, lekarz na telefon, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, parking i przechowalnia bagażu.

Internet

WI-FI na terenia hotelu bezpłatnie, kawiarenka internetowa - odpłatna

Konferencje/Incentive

komfortowo wyposażona sala konferencyjna

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie basen z 3 zjeżdżalniami, basen kryty, siatkówka wodna, boccia, tenis stołowy, rzutki, aerobic wodny. Leżaki, parasole i materace bezpłatnie, ręczniki plażowe - depozyt. Odpłatnie sauna, jacuzzi, masaże, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik z małymi zjeżdżalniami, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, opiekunka odpłatnie, menu dla dla dzieci

Zakwaterowanie

Hotel posiada 205 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 25m, nowocześnie urządzone, z możliwością jednej dostawki. Wyposażone w klimatyzację, łazienki (prysznic, suszarka, WC), TV/SAT, telefon, mini bar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), balkon. W hotelu dostępne są również pokoje rodzinne o powierzchni 30m wyposażone podobnie jak pokoje standard składające się z jednego dużego pokoju z możliwością zakwaterowania czterech osób.

Wyżywienie

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja, późne śniadanie, przekąski, podwieczorek kawowy, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, lodów oraz kaw po turecku. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte serwującej kuchnię turecką. Mini bar uzupełniony w dniu przylotu ( pozostała konsumpcja odpłatna).  

Informacje dodatkowe

www.whitecityresort.com Ocena HCH 5,5 Rekomendacja 95%. Hotel dysponuje pokojami dla niepełnosprawnych.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya Hotel polecany miłośnikom plażowania. Położony tylko kilka minut od piaszczystej plaży gdzie możemy także uprawiać sporty wodne. Zjeżdżalnie wodne na terenie hotelu umilą czas zarówno dorosłym jak i młodzieży. Ponadto do dyspozycji jest centrum SPA, sauna, łaźnia turecka a na aktywnych czeka siłownia. Codziennie w czasie posiłków serwowane są tradycyjne tureckie dania w formule AII Inclusive.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2014 r. Na terenie znajdują się 2 restauracje, 3 bary, room service (płatny), sala konferencyjna, pralnia (płatna), winda, basen kryty, basen odkryty, 2 zjeżdżalnie wodne (czynne w wyznaczonych godzinach 10:00-12:00; 14:00-16:00).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

50 m od hotelu, prywatna z pomostem, piaszczyso-żwirowa, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace - bezpłatne, ręczniki - płatne. Dojście do plaży tunelem. Bar na plaży.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, TV, telefon, minibar (płatny, na życzenie), sejf (płatny), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w sześciopiętrowym budynku głównym: pokoje economy dla max 3 os. , pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje large dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, 3 bary (lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży) All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:30-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00), lody, podwieczorek (10:00-17:00) w wybranych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, świeżo wyciskanych soków owocowych, pakietów urodzinowych Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.międzynarodowa

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-7 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw możliwość wypożyczenia wózka (za opłatą i w miarę dostępności), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, animacje

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności, bilard, dyskoteka

Aktualizacja opisu

01.02.2018 16:34

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

W miejscowości Turkler, 20 km od centrum Alanyi, 100 km od lotniska w Antalyi, 3 km od miejscowości Avsallar.

PLAŻA

Obiekt zlokalizowany jest bezpośrednio przy morzu, posiada własną niewielką plażę oraz pomost, na którym znajdują się bezpłatne leżaki i parasole; za ręczniki plażowe pobierana jest kaucja zwrotna; przy plaży znajduje się snack bar.

ZAKWATEROWANIE

205 pokoi zlokalizowanych w jednym budynku; Typy pokoi: 175 pokoi standardowych (25m), 14 pokoi rodzinnych połączonych drzwiami (53 m), 10 pokoi rodzinnych standardowych (jeden większy pokój o pow. 30 m), 4 pokoje Deluxe (20-30 m, jacuzzi na tarasie), 2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: telewizor LCD, mini bar, telefon, suszarka do włosów, sejf (płatny), dostęp do łącza internetowego Wi-Fi, klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka z prysznicem, WC oraz balkon.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, restauracje a'la carte: turecka oraz rybna (dodatkowo płatna); Goście raz podczas pobytu mogą zjeść bezpłatnie kolację w tureckiej restauracji a'la carte po dokonaniu rezerwacji; 4 bary: lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece (płatny); cukiernia w lobby.

Wyżywienie

All inclusive: serwowane w formie bufetu śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje; nocne przekąski, desery; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10:00-24:00; odpłatnie - napoje po godz. 24:00, kawa po turecku, lody, napoje importowane, napoje w dyskotece, mini barze, shisha oraz soki ze świeżych owoców.

SPORT I ROZRYWKA

Basen z 3 zjeżdżalniami, basen wewnętrzny; Bezpłatnie: centrum fitness, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik wodny, rzutki oraz ciekawe animacje odbywające się w ciągu dnia i wieczorami; Odpłatnie: salon gier, zabiegi i masaże w centrum SPA, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik zewnętrzny z małymi zjeżdżalniami i wewnętrzny, zjeżdżalnie dla większych dzieci w basenie

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Kącik do czytania, pokój telewizyjny, sala konferencyjna, pokój gier, kafejka internetowa, pralnia, usługi lekarskie, poczta, sklep, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, dyskoteka (wstęp bezpłatny, napoje płatne), sklepy, centrum SPA; łącze Wi-Fi na terenie hotelu jest bezpłatne.

NASZYM ZDANIEM

Nowy hotel otwarty 01.05.2013 r. oferuje eleganckie wnętrza, nowocześnie urządzone pokoje oraz profesjonalny personel dbający o czystość i jakość serwisu. Polecamy zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i dla par, a także osób chcących po prostu odpocząć od miejskiego zgiełku

STRONA INTERNETOWA

www.whitecityhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

do centrum Alanyi ok. 7 km, od lotniska w Antalyi oddalony ok. 110 km.

Plaża

do hotelowej piaszczysto-żwirowej plaży ok. 100 m. (przejście tunelem). Leżaki i parasole na plaży i przy basenie w cenie.

Wyposażenie

całkowicie wyremontowany w 2015 roku hotel posiada 113 pokoi rozmieszczonych na 6 piętrach. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, dwie windy, restauracja z tarasem, restauracja a'la carte (za opłatą), bary, basen z dwiema zjeżdżalniami. Hotel akceptuje karty Visa, Master. www.whitecityhotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-3A, A1-3D) ok. 28 m2, klimatyzacja indywidualna, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV-SAT, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów. A1-3A z balkonem, boczny widok na morze. A1-3D z tarasem, od strony ogrodu. Pokoje wariant ekonomiczny (A2S) ok. 28 m2, od strony lądu, wyposażone jak A1-3A. Pokoje De Luxe (A2-3C) ok. 36 m2, z widokiem na morze, wyposażone jak A1-3A. Pokoje rodzinne (A2-3B) ok. 36 m2, jedno pomieszczenie, boczny widok na morze, wyposażone jak A1-3A.

Dzieci

miniklub w wieku 3-12 lat (od 15.05. do 15.10.), oddzielny brodzik, minidisco, łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesełka w restauracji.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem. Piłkarzyki za opłatą.

Dostęp do internetu

WiFi w lobby w cenie, w pokojach za opłatą.

Sport

siłownia, gimnastyka w wodzie, rzutki, aerobik, tenis stołowy. Za opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże, łaźnia parowa, peeling.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-23:00. W barze na plaży przekąski (12:00-16:00), napoje bezalkoholowe i piwo (10:00-17:00). Przekąski w barze przy basenie (12:00-17:00). Kawa i ciasto w lobby-barze (10:00-17:00).

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 30% zniżki, do 31.01.16 25% zniżki, do 31.03.16 15% zniżki, do 30.04.16 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • po generalnym remoncie w 2015 roku
  • hotelowy bar na plaży w ramach All Inclusive
  • dwie zjeżdżalnie


Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Alanya

Opis oferty:

Położony na granicy miejscowości Turkler i Avsallar, polecany jest dla rodzin i osób lubiących aktywnie spędzać czas. Na miejscu mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych: animacje, zabawy w miniklubie, kompleks basenów ze zjeżdżalniami i duży wybór zajęć sportowych - tu nie ma czasu na nudę! Do dyspozycji Gości jest nowoczesne centrum spa z krytym basen i bogatą ofertą zabiegów. Hotel oferuje popularną formułę all inclusive z barem na plaży!

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum Avsallar, najbliższe sklepy ok. 500 km od hotelu, ok. 20 km od Alanyi; ok. 110 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 2 EUR/Alanya).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymiana płatna), hotelowe molo.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2004 r., całkowicie odnowiony w 2013 r., 205 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 restauracje á la carte: Ottoman - kuchnia turecka (wymagana wcześniejsza rezerwacja), The White Pearl - dania rybne (płatne), bar przy basenie, bar przy plaży, bar w lobby, disco bar (dodatkowo płatny); centrum konferencyjne dla 100 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: room-service, sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka, szlafroki), telewizor, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: minibar, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

dla 4 os., ok. 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda: ok. 500 m², gł. 1,4 m i ok. 80 m², gł. 1,4 m, 3 zjeżdżalnie dla dorosłych, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 16 m², gł. 0,3 m, zjeżdżalnie dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki(wymiana płatna); tenis stołowy, rzutki, centrum fitness, gimnastyka, pilates, aqua aerobik, water polo, boccia, siatkówka plażowa; pokój i plac zabaw dla dzieci, minikluby (1-3, 4-7, 8-12 lat), animacje dla dorosłych, dyskoteka, okazyjnie muzyka na żywo; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 140 m², gł. 1,4 m i kryty basen dla dzieci, ok. 6 m², gł. 0,3 m, sauna, łaźnia turecka, pokój relaksacyjny; płatne: grota sola, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w patissere (10.00-24.00) i snack barze przy plaży (12.00-17.00); naleśniki gozleme (12.00-17.00); nocny bufet (24.00-1.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2425651747, www.whitecityhotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu, kantoru wymiany walut i bankomatu. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do oferty gastronomicznej hotelu należy restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto za dodatkową opłatą oferujemy sejf i minibarek. Komfortowy pobyt zapewniają minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy boccię, siatkówkę plażową i siatkówkę. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak narty wodne, jet ski, przejażdżki na bananie wodnym i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu i ayurveda. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours  5* Kategoria lokalna  5*

Położenie

- w Turkler - przy od plaży - ok. 20 km od centrum Alanyi - ok. 100 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa, platforma z pomostem - leżaki, materace, parasole (bezpłatne) - ręczniki plażowe (depozyt, wymiana płatna) - pawilony plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - indywidualna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi (bezpłatny) - mini bar (uzupełniony w dniu przyjazdu w napoje bezalkoholowe) - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, 3 zjeżdżalnie, kryty basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, piłka wodna - sauna i łaźnia turecka (zabiegi płatne) - programy animacyjne, dyskoteka Płatne - spa, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, mini klub

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 02:30 w wybranych barach. Raz na pobyt wizyta w restauracji a'la carte tureckiej, po uprzedniej rezerwacji. Rezerwacja a'la carte rybna i bar w dyskotece płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna

- restauracje a'la carte

turecka, rybna

- bary

w lobby, przy basenie, na plaży, snack bar, bar w dyskotece

Dodatkowe informacje

- obiekt zostanie otwarty w 2004 roku, wyremontowany w 2013 roku, dysponuje 205 pokojami - internet Wi-Fi w miejscach publicznych (bezpłatny) - mini market, sklep z pamiątkami, fryzjer - www. whitecityhotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr koszt 15 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2004 roku, odnowiony w 2013 roku, do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, aqua park (5 zjeżdżalni), brodzik dla dzieci, basen kryty, restauracja główna, 2 restauracje À la carte - Ottoman: kuchnia turecka (raz na pobyt w cenie, wymagana wcześniejsza rezerwacja), rybna - za dodatkową opłatą (wymagana wcześniejsza rezerwacja),  5 barów, sala konferencyjna, dyskoteka (wejście bezpłatne, napoje za dodatkową opłatą)

Położenie

ok. 1 km od centrum Avsallar, ok. 7 km od centrum Konakli, ok. 109 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywanta, piaszczysta plaża znajduje się tuż przy hotelu; leżaki, materace, parasole na plaży i przy basenie dostępne są bezpłatnie; ręczniki - depozyt (wymina ręczników za dodatkową opłatą); pawilony na plaży za dodatkową opłatą

Zakwaterowanie

205 pokioi: 175 pokoi standardowych (25 m²), 14 pokoi rodzinnych (53 m² , 2 pokoje połączone drzwiami), 10 pokoi rodzinnych typu large (30 m², jednopomieszczeniowe), 4 pokoje typu deluxe (25 m²),  2 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (25 m²); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, TV-SAT, minibar (bezpłatny tylko w dniu przyjazdu, uzupełnienie za dodatkową opłatą), sejf (płatny), balkon

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie,  późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, nocne przekąski (w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, kawa po turecku, napoje butelkowane, napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w dyskotece

Sport i rozrywka

animacje, rzutki, tenis stołowy, siłownia, hammam, sauna, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

masaże, centrum Spa & Wellness, pralnia, salon fryzjerski, lekarz, mini-market, kafejka internetowa, wszystkie sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów

Dla dzieci

animacje, brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

www

www.whitecityhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • amfiteatr • basen zewnętrzny ze zjeżdżalniami • basen kryty 

Wyposażenie

• Wi-Fi (przy recepcji/w lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki plażowe (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• fryzjer • lekarz • pralnia (płatna) • parking (niestrzeżony) • sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

113

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • możliwe późniejsze wykwaterowanie (płatne) • hotel otwarty w 2004 roku • hotel całkowicie odnowiony w 2014 roku

Dla dzieci

• plac zabaw • miniklub dla dzieci (4-7 lat, w godzinach 10.00-12.30 i 14.30-17.00) • minidyskoteka (8-12 lat, codziennie w godzinach 10.00-21.00) • brodzik (zewnętrzny)

Sport i wellness

W cenie • hammam 

Płatne • strefa spa & wellness • łaźnia parowa • masaże • zabiegi pielęgnacyjne • sporty wodne: windsurfing

Rozrywka

• dyskoteka • zajęcia sportowe • przedstawienia • muzyka na żywo • rzutki • bilard

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 36 m2 • widok boczny na morze • 2 pojedyncze łóżka • balkon • w głównym budynku • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • sejf (płatny) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, płatne) • pokój całkowicie odnowiony w 2014 roku

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • ok. 28 m2 • widok boczny na morze • 1 pojedyncze łóżko • taras • w głównym budynku • 1 podwójne łóżko • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • sejf (płatny) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, płatne) • pokój całkowicie odnowiony w 2014 roku

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • od strony lądu • w głównym budynku • 1 pojedyncze łóżko • 1 podwójne łóżko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • sejf (płatny) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, płatne)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 28 m2 • widok boczny na morze • pokój całkowicie odnowiony w 2014 roku • w głównym budynku • 1 pojedyncze łóżko • 1 podwójne łóżko • balkon • klimatyzacja (centralnie sterowana) • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • Wi-Fi (płatne) • sejf (płatny) • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:30 - 09:30, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 09:30 - 10:30
• obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:30 - 21:00, w formie bufetu
• przekąski: 12:00 - 17:00
• ciasto
• lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • główna restauracja: bufet, codziennie 07:30 - 09:30, codziennie 09:30 - 10:30, codziennie 12:30 - 14:00, codziennie 19:30 - 21:00; rodzaje kuchni: turecka
• restauracja "AKDENIZ ALACARTE RESTAURANT": a la carte, wymagana rezerwacja, płatne, w zależności od sezonu, 19:00 - 21:00; rodzaje kuchni: turecka
• bar "LOBBY BAR": codziennie 08:00 - 17:00
• bar "POOL BAR": codziennie 10:00 - 23:00
• bar "BEACH BAR": codziennie 10:00 - 17:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu White City Beach

Opinie o Hotelu White City Beach

Hotel położony na odludziu , jest tam 5 hoteli i więcej nic . Do Konakli prawie 8 km , do Alanyi w drugą stronę tyle samo - dolmuszami za 1,5 euro można dojechać w 10 min. Do plaży dojściem tunelem pod drogą , plaża na "tarasie" , zejscie do wody po schodkach . We wrześniu w barze na plaży było tylko piwo i napoje , przekąsek żadnych . Sam hotel bardzo fajny , położony na małej powierzchni , pokoje bardzo dobre , czyste . Jedzenia dużo i w dużym wyborze , piwo i drinki " nie żałowane" . Animacje we wrześniu były raczej słabe . Jedynym i dość poważnym minusem jest hałas z głównej drogi , która przebiega przed hotelem , otwarcie okna w nocy wiąże się z dość znacznym hałasem przeszkadzającym zasnąć .

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

White City Beach - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard lateralseaview
standard double standard lateralseaview
standard single w.child standard lateralseaview
family room double standard seaview
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Economy Room DBL
large room sea view dbl
Standard Side Sea View DBL
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
LARGE ROOM SEA VIEW
POKÓJ W SPECJALNEJ CENIE
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW

White City Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel White City Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00