cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
  • Hotel Baia Lara, Riwiera Turecka
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 23.09
już od 485 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.11 - 02.11
już od 251 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Baia Lara
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Baia Lara
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Baia Lara:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

Hotel Baia Lara w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Lary
  • ok. 17 km od Antalyi (połączenie minibusami)
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, w cenie
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w całym hotelu w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

399

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny, niektóre restauracje i bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: marzec - październik, codziennie
  • pokój gier i zabaw: od 4. r.ż.
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: marzec - październik
  • basen dla dzieci: w cenie, podgrzewany

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • aerobik
  • aqua fitness
  • step aerobik
  • stretching
  • łucznictwo
  • boisko do piłki nożnej
Płatne
  •  strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • korty tenisowe: 3
  • tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

rozrywka

  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia
  • lekki program animacyjny od marca do października
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-4 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • sejf: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na morze
  • od strony morza
  • ostatni, częściowy remont 2015
  • 2 sypialnie
  • sejf
  • Wi-Fi
  • radio
  • wanna
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • od strony lądu
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok boczny na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe i woda, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja główna: kuchnia regionalna; bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja a la carte: wymagana rezerwacja, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • pub
  • bar tematyczny

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya Zlokalizowany na pięknym wybrzeżu, bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Nowoczesny kurort stworzony dla wyjątkowo wymagających gości. W swojej ofercie posiada niezwykle zróżnicowany program animacyjny oraz rozbudowany kompleks basenów i wodnych atrakcji. Dla najmłodszych przygotowano place zabaw, baseny i miniklub. Wakacje spędzone tutaj w towarzystwie polskich animatorów będą czasem frajdy i świetnej zabawy.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2009 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie znajdują się 4 restauracje, 6 barów, 4 sale konferencyjne, room service (płatny), pralnia (płatna), sejf w recepcji, winda, basen kryty, 3 baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne (otwarte w godzinach: 10:00-12:00, 14:00-16:00). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysta, 130 m długości. Plaża posiada certyfikat Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne. Bar na plaży zawarty w All Inclusive.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację centralną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), telefon, TV, balkon lub balkon francuski. Typy pokoi: w siedmiopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. , pokoje dla niepełnosprawnych dla max 4 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 sypialnie połączone drzwiami)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 6 barów Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie(10:30-12:00), przekąski (12:00-15:30), podwieczorek (12:00-00:00), późny posiłek (23:00-01:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, lody, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, napoi energetycznych - płatne ok. 10€/os. Wymagana rezerwacja. włoska "Scalini", meksykańska "La Salsita", turecka "Kebapchi"

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, 2 place zabaw, 2 brodziki menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej , możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

    w cenie

    siłownia, aerobik , animacje, koszykówka, siatkówka plażowa , mini boisko do piłki nożnej, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, szachy, animacje, dyskoteka, kino

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, masaż, kręgle, bilard, oświetlenie kortów i boisk, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, oświetlenie boiska do piłki nożnej i koszykówki, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    31.05.2016 15:00

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Lara, 17 km od centrum Antalyi, 15 km od lotniska.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny.

    Zakwaterowanie

    Łącznie 399 pokoi; Typy pokoi - 359 pokoi standardowych (28-40 m), 32 rodzinne (45 m, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami), 4 Suite (45 m, przeznaczone dla max. 2 osób) oraz 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych. Wyposażenie - łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, WC, telefon, telewizor LCD, odtwarzacz DVD, czajnik (kawa i herbata), sejf (bezpłatny), mini bar (codziennie uzupełniany w napoje bezalkoholowe i piwo); pokoje posiadają balkon, taras lub okno francuskie.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 3 restauracje a'la carte (włoska, meksykańska, turecka; raz w tygodniu można bezpłatnie zjeść kolację w jednej z restauracji a la carte po dokonaniu uprzednio rezerwacji); 7 barów - w tym bar przy basenie, na plaży oraz lobby bar.

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive 24h - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, późne przekąski, lody w godzinach popołudniowych; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji oraz wybrane alkohole importowane, dostępne przez całą dobę (jeden bar otwarty jest przez całą noc).; bar witaminowy w SPA jest dodatkowo płatny.

    Sport i Rozrywka

    4 baseny -w tym jeden basen przeznaczony wyłącznie dla dorosłych (+16) i basen z 3 zjeżdżalniami; Bezpłatnie - 3 korty tenisowe, centrum fitnessu, boiska do piłki nożnej i koszykówki, rzutki, tenis stołowy, dzienne i wieczorne animacje, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, siatkówka plażowa, rzutki, aerobik, łucznictwo, windsurfing (po okazaniu certyfikatu); Odpłatnie - oświetlenie kortów i boisk, wypożyczenie sprzętu do tenisa, masaże, bilard, kręgle, pokój gier, sporty wodne na plaży, masaże i zabiegi w centrum SPA.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, zjeżdżalnie, mini disco, wysokie krzesła w restauracji, opiekunka (odpłatnie).

    Pozostałe udogodnienia

    Duże centrum SPA (13 pokoi masażu, wiele różnorodnych zabiegów w ofercie), fryzjer, kafejka internetowa, kino, dyskoteka, amfiteatr, mini market, sklepy z upominkami, wypożyczalnia samochodów, 5 sal konferencyjnych (od 90 m do 600 m); łącze internetowe Wi-Fi w lobby i w pokojach jest bezpłatne.

    Naszym zdaniem

    Hotel o wysokim standardzie, cieszący się bardzo dobrymi opiniami, godny polecenia dla wymagających Klientów. Na uwagę zasługuje bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna, duży kompleks basenowy, profesjonalne centrum SPA oraz opcja Ultra All Inclusive trwająca przez całą dobę.

    Strona internetowa

    www.baiahotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel usytuowany na powierzchni 57.000 m²; do dyspozycji gości: 7-piętrowy budynek główny z 4 windami, kompleks basenów zewnętrznych (m.in. główny, olimpijski, tylko dla dorosłych z podgrzewaną wodą), aquapark (3 zjeżdżalnie wodne), basen kryty, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje A la carte (meksykańska, włoska, turecka - płatne), 5 barów oraz 5 sal konferencyjnych

    Położenie

    ok. 17 km od centrum Antalyi i ok. 15 km od lotniska

    Plaża

    piaszczysta plaża o długości ok. 130 m plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; bezpłatny serwis plażowy (leżaki, materace, parasole)

    Zakwaterowanie

    399 pokoi: 359 pokoi standardowych (ok. 28-40 m²), 32 pokoje rodzinne (ok. 45 m², 2 sypialnie połączone drzwiami), 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych (ok. 35 m²), 4 pokoje typu suite (ok. 45 m², sypialnia i pokój dzienny połączone drzwiami); wyposażenie: klimatyzacja, minibar (uzupełniany codziennie w piwo i napoje bezalkoholowe), LCD TV, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy lub herbaty, balkon lub balkon francuski

    Wyżywienie

    Ultra All Inclusive – śniadanie (07.00-10.30), obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.30-12.00, ustalone menu) oraz nocne przekąski (23.00-01.00) w Baia Brasserie, przekąski (12.00-15.30) i lody (12.30-15.30) w barze Enjoy przy basenie; lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach w godzinach ich otwarcia i 24h w Bidon Pub (w dyskotece do godz. 02:30); dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane, soki ze świeżych owoców (z wyjątkiem soku pomarańczowego przy śniadaniu), napoje butelkowane, napoje energetyczne, szampan, wina z piwniczek i wina markowe, napoje wysokojakościowe, 12-letnia whisky, koniak, likiery de luxe

    Sport i rozrywka

    animacje, wieczory tematyczne (okazjonalnie), muzyka na żywo, amfiteatr, siłownia, łucznictwo, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, szachy, gry karciane, rzutki, tenis stołowy, 3 korty tenisowe (w ciągu dnia), koszykówka, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej (25x48 m), aerobik, waterball, stretching, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, fryzjer, oświetlenie kortów i sprzęt do tenisa, kręgle, bilard, salon gier, wszystkie sporty wodne na plaży, lekarz, pralnia, room service, centrum handlowe

    Dla dzieci

    www.baiahotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.

    www

    www.baiahotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Ekskluzywny hotel należący do renomowanej sieci Baia Hotels. Najwyższa z możliwych jakość obsługi. Polecamy nawet najbardziej wymagającym!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Baia Lara w Kundu. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Antalya (17 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, recepcję, salon fryzjerski, 4 windy, mini market, salon, lobby i sklepy. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Do dyspozycji są 4 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu:. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje serwis pokojowy, usługi prasowania, pokojówki, pralnię, opiekę medyczną i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, usługi opiekunki i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 24h Service), piwo (pora serwowania: 24h Service), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 24h Service), przekąski o północy (pora serwowania: 23:00 - 01:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 24h Service), wino (pora serwowania: 24h Service), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:30 - 12:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 24h Service) i przekąski (pora serwowania: 12:00 - 15:30).

    Sport i Rozrywka:

    Baia Lara posiada pokój do relaksu, łaźnię parową, jacuzzi, hammam i spa. Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje bilard, rzutki, sala gier, tenis stołowy i strzelanie z łuku. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: piłka nożna, fitness, aerobik, siatkówka plażowa i koszykówka. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Baia Lara
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Baia Lara

    5.0
    zdecydowanie polecam

    polecam wszystkim -bardzo blisko do lotniska-piękna szeroka plaża tuż przy hotelu-ultra all inclusive, jedzenie i napoje w ilości wręcz niewyobrażalnej-duże baseny i aquapark-bardzo mało polaków w hotelu, dużo za to anglików i niemców-miejsce po prostu boskie :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Bardzo luksusowy i nowoczesny, jak dla nas jeden z najlepszych hoteli w jakim mieliśmy okazję spędzać wakacje! Jest w miarę cichy i spokojny, nie ma co trochę głośnych imprez, ma wielkie baseny, bezpośredni dostęp do plaży, wielkie, stylowe pokoje (nasz z widokiem na morze), i najważniejsze - super jedzenie, mnóstwo napoi, tych alkoholowych i nie - dostępne bez denerwujących opasek!!!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Baia Lara:
    5.6 / 6

    Baialara 2009-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo przyzwoity hotel, nowy,zadbany, czysty,jedzenie bardzo urozmaicone, dobre alkohole i drinki, ...
    więcej

    5.7
    Bajeczne miejsce - na pewno tam wrócę! 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Ponownie Baia Lara 2010-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.8

    Bardzo wygodny,elegancki i ciekawy hotel.To byl moj drugi pobyt w tym hotelu i jestem bardzo zadowol...
    więcej

    5.5
    Wystarcza, tylko 4 gwiazdki... 2010-12-02
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Niezapomniane wakacje 2012-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest nowoczesny i bardzo czysty, położony 15 km od lotniska. Na terenie hotelu jest bardzo du...
    więcej

    6.0
    Bajka 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Najlepszy z najlepszych!!! Czlowiek chce tam powrocic...Mila atmosfera, świetny wystrój itp. Bardzo ...
    więcej

    5.6
    Super plażowanie 2013-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.7
    Dobry odpoczynek, Baia Lara Hotel 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.5

    Byliśmy tu od 15 do 24 marca 2014. Woda w dużym basenie bardzo zimna, mały basen podgrzewany (ale ws...
    więcej

    4.9
    Wyśmienite jedzenie i atrakcje w Baia Lara 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    W tym wspaniałym hotelu byliśmy już 2 razy! Bardzo ładny basen! Przyjazny personel! Idealne jedzenie...
    więcej

    5.1
    Hotel Baia Lara: wszystko ok, zwłaszcza posiłki 2014-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    In Baia Lara byliśmy od 30 kwietnia do 9 maja 2014. Szybki transfer z lotniska w Antalya. Personel b...
    więcej

    5.1
    Baia Lara - polecam w 100% - Jeden z lepszych!!! 2015-01-14
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Jeden z najlepszych urlopów w Turcji! 2016-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Baia Lara:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Baia Lara - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki Wspolny basen prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu francuski balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki Wspolny basen prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ladu
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu francuski balkon
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) 2 sypialnie/2 lazienki Wspolny basen prysznic WC klimatyzacja taras
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny

    Baia Lara - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Baia Lara? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00