cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
  • Hotel Papillon Lagoon Reef, Mombasa
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 01.10
już od 1158 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.04 - 01.05
już od 502 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Papillon Lagoon Reef
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Papillon Lagoon Reef
star 3

Kenia: Mombasa
Ocena hotelu Papillon Lagoon Reef:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2020

Hotel Papillon Lagoon Reef w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Kenii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • ok. 32 km od Mombasy
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • ogród
  • taras
  • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)
  • sala TV

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji, lobby i sali TV, w cenie)
  • ręczniki (przy basenie, po wcześniejszej rezerwacji, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor 
  • butik 
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

150

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

UWAGA: W trosce o środowisko naturalne od 28.08.2017 r. zabronione jest wwożenie do Kenii torebek plastikowych. Nieprzestrzeganie tego zakazu karane jest grzywną - aby uniknąć problemów na miejscu, zalecamy niepakowanie torebek plastikowych do żadnego z bagażów. Dotyczy to również zakupów zrobionych w strefie wolnocłowej, jeśli zostały zapakowane w torebkę foliową. Zakaz nie obejmuje małych, plastikowych torebek wielokrotnego użytku, służących do przewozu kosmetyków w bagażu podręcznym.Transfer sportowych bagaży wielkogabarytowych (szczególnie sprzęt do kitesurfingu i windsurfingu) w Kenii z lotniska (MBA) do hoteli i z powrotem podlega dodatkowej opłacie i nie jest zawarty w cenie pakietu. Klienci mają możliwość zarezerwowania specjalnego transferu z TUI przez biuro podróży (koszt specjalnego transferu jest zależny od położenia hotelu) lub na własną rękę wynająć transfer na lotnisku w Mombasie. W przypadku rezerwacji specjalnego transferu z TUI Poland w celach organizacyjnych prosimy zawsze o poinformowanie biura podróży o zamiarze zabrania takiego bagażu i chęci jego transferu z TUI na co najmniej 7 dni przed wylotem.

Dla dzieci

  • oddzielny brodzik
  • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna) 
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa 
  • 2 korty tenisowe (bez oświetlenia, wypożyczenie rakiet i piłek w cenie)
Płatne
  • centrum wellness
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne
  • siłownia 
  • nurkowanie powierzchniowe 
  • łódź ze szklanym dnem 
  • szkoła nurkowania PADI (w ofercie firm zewnętrznych)

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo raz w tygodniu
  • dyskoteka kilka razy w tygodniu

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na ogród
  • po częściowym remoncie w 2017 r.
  • w budynku bocznym
  • balkon lub taras
  • 2 pokoje oddzielone zasłoną
  • klimatyzacja (w godz. 17.00-9.00)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • wentylator sufitowy
  • moskitiera
  • 2 łazienki
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-2 os.
  • ok. 33 m2
  • od strony morza
  • po częściowym remoncie w 2017 r.
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (w godz. 17.00-9.00)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • minibar
  • TV
  • sofa
  • wentylator sufitowy
  • moskitiera
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • od strony ogrodu
  • po częściowym remoncie w 2017 r.
  • balkon lub taras
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja (w godz. 17.00-9.00)
  • sejf (płatny)
  • telefon
  • wentylator sufitowy
  • moskitiera
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • oddzielne WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 7:30 - 10:00
  • obiad: w formie bufetu, 12:30 - 14:30
  • kolacja: w formie bufetu, 19:30 - 21:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe (serwowane tylko w kieliszkach)
  • herbata: 16:00 - 17:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja Baobab: z tarasem, kuchnia lokalna, wymagany odpowiedni strój (koszule z kołnierzykiem lub polo oraz długie spodnie u panów do kolacji)
  • Bistro Bar: przy basenie, śniadania i obiady, dania z grilla  
  • bary i inne: 2
  • Pool Bar: swim-up, 10:00 - 18:00
  • Beach Bar: 18:00 - 24:00 

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony jest na południowym wybrzeżu Mombasy, otoczony zadbanym ogrodem z pięknymi palmami i zjawiskowymi, wiekowymi baobabami, z których największy ma ponad 500 lat. Hotel zbudowany jest w lokalnym stylu swahili, składa się z kilku dwupiętrowych budynków rozmieszczonych na terenie ogrodu i przy plaży. Do lotniska w Mombasie ok. 47 km.
    Plaża:

    Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej, białej plaży Diani, uznawanej za najpiękniejszą w okolicy. Bezpłatne leżaki wśród palm na terenie ogrodu przy plaży.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, przestronne lobby, 2 restauracje: główna Baobab ze stolikami wewnątrz i na tarasie (dania kuchni lokalnej oraz międzynarodowej) oraz restauracja Bistro przy basenie serwująca śniadania, lunche, dania z grilla i przekąski. 2 bary: przy basenie (10:00-18:00) i przy plaży (18:00-24:00). Goście mogą korzystać z basenu zewnętrznego oraz brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym z bezpłatnymi ręcznikami i leżakami. Ponadto: kantor, sklep z pamiątkami, fryzjer, salon piękności (płatne dodatkowo).
    Pokoje:

    Hotel dysponuje 150 pokojami o różnym standardzie, urządzonymi w typowym afrykańskim stylu. Pokoje standardowe typu Garden dla maksymalnie 3 os. dorosłych, wyposażone są w: łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarkę do włosów, klimatyzację (od 17:00 do 09:00), wiatrak, moskitierę (na zapytanie), telefon, płatny sejf, balkon lub taras z widokiem na ogród. Pokoje z bezpośrednim widokiem na plażę, dla max. 2 os. dorosłych i 1 dziecka (do 3 lat), dodatkowo posiadają mini lodówkę, TV Sat., zastaw do parzenia kawy i herbaty. Pokoje rodzinne ok. 39 m2, jednopomieszczeniowe, dla max. 4 os. dorosłych, wyposażone są jak pokoje Garden, posiadają 2 łazienki.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania, lunche i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Podwieczorek w godz. 16:00-17:00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach otwarcia barów (10:00-24:00). Raz w tygodniu dania z grilla z muzyką na żywo. Za dodatkową opłatą: dania z karty oraz importowane napoje alkoholowe. Wyżywienie na objeździe: śniadania, obiady i kolacje zgodnie z opisem w programie wycieczki.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi dzienny i wieczorny program animacyjny: zajęcia sportowe, siatkówka plażowa, fitness, zumba, badminton, gry i zabawy w wodzie. 2 korty tenisowe o twardej nawierzchni (brak oświetlenia, sprzęt w cenie), dyskoteka 6 razy w tyg. Ponadto: plac zabaw dla dzieci, tenis stołowy, rzutki i bilard. Za dodatkową opłatą: siłownia ok. 4 EUR/dzień, sporty wodne, nurkowanie, rejsy łodzią ze szklanym dnem, łowienie ryb.
    Internet:

    Bezpłatny Internet Wi-Fi w lobby i sali telewizyjnej.
    Kategoria lokalna:

    Papillon Lagoon Ree***+/zakwaterowanie na objeździe***
    Strona www:

    www.rexresorts.com
    Naszym zdaniem:

    Przyjemny hotel, którego głównym atutem jest położenie przy pięknej, szerokiej plaży Diani z drobnym, białym piaskiem. Goście szczególnie cenią hotel za bardzo dobrą kuchnię, piękny ogród oraz atmosferę, która sprzyja relaksowi. Polecamy zarówno dla par, jak i dla rodzin z dziećmi ze względu na przestronne pokoje oraz bogate animacje. Bardzo dobra oferta w atrakcyjnej cenie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Kenii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kenia, Kenia

    Położenie

    ok. 30 km na południe od Mombasy. Do centrum ze sklepami, barami i restauracjami ok. 3 km. Transfer z lotniska w Mombasie ok. 1 godz. 50 minut.

    Plaża

    bezpośrednio przy białej, szerokiej i piaszczystej plaży Diani, jednej z piękniejszych plaż w Kenii.

    Wyposażenie

    przyjazny dla rodzin kompleks hotelowy zbudowany w typowo afrykańskim stylu dysponuje 150 pokojami rozmieszczonymi w licznych bungalowach położonych we wspaniałym tropikalnym ogrodzie z wiekowym drzewostanem. Otwarte lobby z recepcją i barem, restauracja z tarasem zewnętrznym serwująca posiłki w formie bufetu (kuchnia lokalna i międzynarodowa), bar na plaży, fryzjer i butik. W dużym, zadbanym ogrodzie znajduje się ładny kompleks basenowy z brodzikiem, barem typu swim-up oraz łączką do opalania sięgającą aż do plaży. Bar na plaży z parkietem do tańca na wieczorne imprezy. Leżaki i ręczniki kąpielowe przy basenie bez opłaty. www.rexresorts.com

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Wszystkie lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w kieliszkach w godz. 10:00-24.00 (napoje w butelkach za dodatkową opłatą).

    Internet

    WiFi w lobby bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje standardowe (A1-2A): klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, sejf za opłatą, moskitiera, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Wariant ekonomiczny (A2S). Pokoje z widokiem na morze (A1-2B): dodatkowo TV sat., zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, lodówka, TV sat. Pokoje rodzinne od strony ogrodu (A2-4C): położone w głębi ośrodka, przestronniejsze, z optycznie wydzieloną dodatkową sypialnią.

    Sport

    aerobik, bilard, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, rzutki. Za opłatą: wędkowanie na pełnym morzu, kursy nurkowania w bazie nurkowej PADI Diani Marine (ok. 7 km od hotelu, transfer wliczony w cenę) oraz narty wodne.

    Wellness

    za opłatą masaże.

    Rozrywka

    okazjonalnie muzyka na żywo oraz pokazy folklorystyczne.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Papillon Lagoon Reef
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Papillon Lagoon Reef

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.3
    HolidayCheck
    Ocena Papillon Lagoon Reef:
    4.9 / 6

    Rozczarowanie 2018-04-25
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Jeden z najwspanialszych hoteli 2010-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hakuna mattata - spokojny, kulturalny, zadbany 2010-11-28
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel przy białej plaży, woda czysta jeżeli jest odpływ, wyłania się laguna. Atrakcją są masaje i pl...
    więcej

    5.2
    Hotel super, ale...plaża i tubylcy.... 2010-12-12
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    To było jak bajka 2011-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel polecam...ale... 2011-03-03
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Super hotel w kategorii 3 gwiazdek, z kilkoma uwagami 2011-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Kierownik restauracji nie przypadł mi do gustu. Nie wpuścił nas niekompletnie ubranych mimo ze do ko...
    więcej

    5.5
    Wróciliśmy wypoczęci 2011-12-22
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Papillon Lagoon Reef 2011-12-22
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Super hotel - gorąco polecam 2012-03-01
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Kameralny hotel, piękny ogród, świetna obsługa 2012-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Zaskacująco dobry hotel 3,5* i super wypoczynek 2012-03-19
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecamy najbardziej z pośród innych na Diani 2012-03-22
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel jak na 3 gwiazdki! Godny polecenia 2012-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Po prostu super hotel.plaza piekna,wszystko swietnie!polecam!!! obsluga mega, plaza rewelacja.napraw...
    więcej

    6.0
    Super urlop 2012-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Jest to nieduzy bardzo spokojny hotel polozony tuz przy pieknej plazy ( szkoda ze niesprzatanej trac...
    więcej

    4.4
    Super wypoczynek i zwiedzanie 2012-12-15
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Czy warto odpoczywać w Papillon Lagoon Reef? 2013-03-31
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Niezapomniana podróż! 2013-05-30
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Fantastyczny hotel 2014-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Lato w środku zimy 2014-02-03
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo fajny i klimatyczny hotel, dużo zieleni, przyjazna obsługa, czysto. Nie ma bitwy o leżaki, je...
    więcej

    5.3
    Świetny. Polecam 2014-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Klimatyczny hotel wart polecenia! 2015-03-22
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Klimatyczny hotel odróżniający się od pozostałych "kombinatów turystycznych" w tej okolicy niepowtar...
    więcej

    5.2
    Egzotyka na wyciągnięcie ręki 2016-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Papillon Lagoon Reef:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo dobrze położony z bezpośrednim dostępem do plaży Diani Beach. Kameralny obiekt o dobrym...
    więcej

    5.0

    Papillon Lagoon Reef - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
    Pokoj dwuosobowy Standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
    Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras od strony ogrodu
    Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras od strony ogrodu Spezial
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj z czterema lozkami wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny

    Papillon Lagoon Reef - Możliwości wyżywienia:


    Papillon Lagoon Reef - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Papillon Lagoon Reef? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00